Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR AVUSTURYA' DA

SivasSpor.Com
18.07.2006, 00:47
Sivasspor başarılı geçen Gerede kampının ardından dün ikinci etap kamp çalışması için Avusturya’ya gitti.
İki günlük izinin ardından önceki gün İstanbul’da toplanan Sivasspor, sabah saatlerinde uçakla Almanya’ya gitti.Öğle yemeğini Almanya’da yiyen futbolcular daha sonra karayoluyla Avusturya’ya kamp yapacakları otele geçtiler.

UYGUN; “GÜÇLÜ RAKİPLERLE OYNAYACAĞIZ”
Sivasspor bir hafta sürecek olan Avusturya kampında güçlü takımlarla hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Sivasspor menajeri Bülent Uygun, Avusturya kampında Avrupa’nın güçlü takımlarıyla hazırlık maçları oynayacaklarını söyledi.

Bu kampta ligin provasını yapacaklarını belirten Uygun “Gerede kampında daha ziyade bizden güç olarak alttaki takımlarla oynadık. Ancak Avusturya kampında İspanya,Almanya ve Avustur’ya 1.liginde oynayan takımlarla oynayıp gücümüzü daha iyi göreceğiz. Avusturya kampının ardından iki veya üç günlük dinlenmenin ardından Cumhuriyet Kupası 4 ‘lü futbol turnuvasının hazırlıklarına başlayacağız. Amacımız Sivas’a her yönüyle hazır bir takımla dönmek” dedi.

Hürdoğan

PARTNER58AHMET
18.07.2006, 00:49
inşallah burdaki çalışmalarındada güzel sonuçlar alırlar ve güzel günler geçirirler başarılar sivas

aykut-akay
18.07.2006, 00:51
ISALLAH IYI BIR HAZIRLIK DÖNEMI GECER VE LIGE IYI BIR BASLANGIC YAPARIZ

sedat yildiz
18.07.2006, 03:22
buyuk 1 murtivasyon yakalayip lege hazir oluruz rabbimin taktiriyle

x_burnley
18.07.2006, 08:18
Avusturya da sivasspora göre rakipler var mesela bir 2.lig takımları

LEOBEN,ALTACH,A.LUSTENAU,GRATK ORN,KUFSTEAIN,

veya diğer spor takımları olabilir.

Bence sivasspor için avusturya kampı benim görüşüm çok iyi geçecektir.

Hadi hayırlısı olsun yeni sezonda başarılarınızın devamını dilerim

Etem-Murat
18.07.2006, 09:29
Hadi hayırlısı olsun yeni sezonda başarılarınızın devamını dilerim bu sezon sivas spor daha iyi yerlerde olacaktır eminim

onursahin
18.07.2006, 09:33
Avusturya da sivasspora göre rakipler var mesela bir 2.lig takımları

LEOBEN,ALTACH,A.LUSTENAU,GRATK ORN,KUFSTEAIN,

veya diğer spor takımları olabilir.

Bence sivasspor için avusturya kampı benim görüşüm çok iyi geçecektir.

Hadi hayırlısı olsun yeni sezonda başarılarınızın devamını dilerim
2. lig takımları ile oynayarsak hata yaparız güçlü takımlarla oynayıp takımın eksiklerini görmek önemli bunlar hazırlık maçı

HALIL
18.07.2006, 13:34
dogru guclu takimlarnan oynayalim mesela almanyada monchengladback veyaa avusturyada rapid wienn ispanyadan getafeee

HALIL
18.07.2006, 13:35
ama 1 haftada dort mac olurmu yaaa

talha58
18.07.2006, 15:34
beyler bence güçsüz takımlarla da oynamak lazım.. Yeni transferlerin kendilerine güveni gelir. Hem takım oyunu yönlendirmeye alışır. AMA tabiki iyi takımlarla da oynamalıyız. Yanılmıyorsam kamp yaptığımız yerde İspanya gibi ülkelerden iyi takımlar da varmış..

gokbora
18.07.2006, 18:34
Bolu Gerede'deki 2. etap kamp çalışmalarından sonra Avusturya'nın Salzburg kentine giden Sivasspor, teknik direktör Karol Pecze yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor

http://image.haber7.com/haber/35234.jpg

Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Bolu Gerede'deki 2. etap kamp çalışmalarından sonra Avusturya'nın Salzburg kentine giden kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Karol Pecze yönetiminde yeni sezona hazırlanıyor. Genel menajer Bülent Uygun, kamp çalışmalarıyla ilgili A.A muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu Gerede kampının çok verimli geçtiğini belirterek, yeni oyuncuların da takıma uyum sağladığını söyledi. Gerede kampının ardından dün Avusturya'nın Salzburg kentinde kampa girdiklerini ifade eden Uygun, ''Avusturya kampı gayet iyi geçiyor. Burada güzel bir çalışma ortamı var. Kampta eksikliklerimizi gidererek, sezona hazır hale geleceğiz'' dedi. Avusturya'da 3 hazırlık maçı yapacaklarını belirten Uygun, kampın 26 temmuzda sona ereceğini kaydetti

gokbora
18.07.2006, 18:39
Sivasspor'un Avusturya kampı sürüyor

http://image.haber7.com/haber/20824.jpg

5841
18.07.2006, 18:43
bu tip kampların sivasspor için cok iyi olcagın ainanıyorum. umarım her şey yolunda gider

KangalSivas
18.07.2006, 20:44
AVUSTURYANIN neresinde KAMP yapiyorlar ?????

yazabilirmisiniz

Akcasu_58
18.07.2006, 22:46
Acab nerde kamp yapiyorlar?takimi yaptigi yere gitmek istiyorum lütfen kaldigi yeri bilen varsa yazin
herkese selam lar

CAGLAYAN
18.07.2006, 22:47
Acab nerde kamp yapiyorlar?takimi yaptigi yere gitmek istiyorum lütfen kaldigi yeri bilen varsa yazin
herkese selam lar
BUNDESSPORT- U FREIZEITZENTRUM OBERTRAUN
A-4831 OBERTRAUN, WINKL 49 Österreich

INSALLAH BIZLERDE HAFTA SONU TAKIMIMIZIN YANINDA OLACAGIZ.

kale058
18.07.2006, 23:01
avusturyanin neresine geliyor aceba???

yusaby
18.07.2006, 23:03
insallah bu sezon yigidolar icin hayirli bir sezon olur inancim o ki bu sene uefalik bir takimiz ALLAH(CC) izniyle....

1967_DERNEK_MUSTAFA
18.07.2006, 23:12
sivassporun avusturya kampı ikinci etabı güzel geçer

DJMuRaT
18.07.2006, 23:24
Önceden hatırlıyorumda Sİvasspor nerede kamp yapıyor denildiğinde Kızılcahamam yada Nevşehir diye duyardık..Ama şimdi Avusturya'da....Bu sözü duyduktan sonra Sİvaslılığımdan Ve Sivassporluluğumdan bir kez daha gurur duydum...O günlerden Bugünlere emeği geçen tüm Yöneticilerimizden Allah razı olsun...

FurkaN
18.07.2006, 23:31
Önceden hatırlıyorumda Sİvasspor nerede kamp yapıyor denildiğinde Kızılcahamam yada Nevşehir diye duyardık..Ama şimdi Avusturya'da....Bu sözü duyduktan sonra Sİvaslılığımdan Ve Sivassporluluğumdan bir kez daha gurur duydum...O günlerden Bugünlere emeği geçen tüm Yöneticilerimizden Allah razı olsun...
Gardaş bence bunda gurur duyulacak bir durum yok. Sivasspor Süper Lige yükseldi orada oynayan her takım gibi yurtdışında kamp yapıyor. Bu da gayet normal maddi olarak durumu eskiye göre biraz daha iyi oldu ve bu kamp masraflarını kaldırabiliyor. Önemli olan kampın iyi geçmesi ve lige hazır girebilmek...

kartal_69
19.07.2006, 00:56
İNŞALLAH İSTEDİĞİMİZ VE ÖZLEDİĞİMİZ SİVASSPORU BU SENE İZLERİZ VE AVRUPAYA MERHABA DERİZ BEN İNANMAK İSTİYORUM VE GÜVENİYORUM FLAŞ TARASFERLERİMİZ YOK AMA ÖNEMLİ OLAN FUTBOLCULARIN UYUMU VE DAYANIŞMASI BENCİLLİK OLURSA HİÇ BİR YERDE BAŞARI OLMAZ İNŞALLAH İSTEDİĞİMİZ SİVASSPORA BERABERCE HAYDİ SİVASIM ŞAHLAN YİĞİDOLARIN ARKANDA HEP BERABER BİRLİKTE DÜŞMEYİZ BİZ BU LİGDEN SAYGILARIMLA