Orijinalini görmek için tıklayınız : BALİLİ'DEN MESAJ VAR

SivasSpor.Com
20.07.2006, 22:19
Sivasspor`un İsrailli golcüsü Balili, Yiğidolara mesaj gönderdi. Balili son derece iddialı konuşarak, "Bu sezon Yiğidolar`ın yılı olacak" dedi.

Yeni sezonda çok daha büyük işlere imza atacaklarına inandığını belirten Balili " Geçtiğimiz sezon ekip olarak tecrübe kazandık. Hepimiz birbirimizi tanıyoruz artık. İnşallah bu sezon Yiğidolar`ın yılı olacak. Atacağım ve attıracağım gollerle Sivasspor`u en yukarılara taşıyıp, taraftarlarımızı coşturacağız. Zaten takımın iskeleti bozulmadı. Yeni hocamız Karol Pecze gerçekten işini çok iyi bilen, profesyonel bir hoca. Futbolcularla nasıl diyalog kurulması gerektiğini iyi biliyor. Biz elimizden gelenin en iyisini, yapacağız. Bu hedef için taraftarımızdan da büyük destek bekliyoruz."

1967_DERNEK_MUSTAFA
20.07.2006, 22:57
bu gün benim dikkatimi çeken bir olay oldu fanatik gazetesinde büyük puntalarla yazılı yazı beni çok üzdü adamlar yazmışlar İSRAİLLİ YİĞİDO diye sanki israili kınama mesajı gibi

FurkaN
20.07.2006, 23:00
bu gün benim dikkatimi çeken bir olay oldu fanatik gazetesinde büyük puntalarla yazılı yazı beni çok üzdü adamlar yazmışlar İSRAYİLLİ YİĞİDO diye sanki israyili kınama mesajı gibi
Bende farklı bir şekilde anladım onu ağabey YİĞİDO tektir O'da SİVASLI'DIR. Bunun İsraillisi olmaz.

GuNaY
21.07.2006, 01:49
Be şekilde yapıcı ve hırslı mesaj vermesi takım adına güzel... zaten kendiside takımın en hırslı oyuncusu bunu arkadaşlarınada aşılarsa bu sene kolay kolay maç kaybetmeyiz...

1967_Dernek_Murat
21.07.2006, 12:27
bu gün benim dikkatimi çeken bir olay oldu fanatik gazetesinde büyük puntalarla yazılı yazı beni çok üzdü adamlar yazmışlar İSRAYİLLİ YİĞİDO diye sanki israyili kınama mesajı gibi

EVET HAKLISIN ABİ BEN DE FARK ETTİM.BALİLİ 2 SEZONDUR BİZDE NEDEN DAHA ÖNCE YAZMADILARDA ŞİMDİ YAZDILAR ANLAMIYORUM.

HALIL
21.07.2006, 13:07
kim ne derse desin en iyi forvetimiz balili

FATIMA
21.07.2006, 15:07
EVET HAKLISIN ABİ BEN DE FARK ETTİM.BALİLİ 2 SEZONDUR BİZDE NEDEN DAHA ÖNCE YAZMADILARDA ŞİMDİ YAZDILAR ANLAMIYORUM.

İsrailin son günlerde yaptığı katliamların faturasını baliliyemi çıkarıyorlar akılları sıra??:confused:

aykut-akay
22.07.2006, 01:03
valla balili cossun kimse tutamaz bizi abi busene bizi yani taraftarlari cok havaya soktular herkez ilk olarak ilk 10 iyi der ken sonra ilk 5 simdide uefa diyoruz ama kötü olursa gidisat hepimiz hayal kirikligim yasariz ....

yerliturkuaz
22.07.2006, 14:42
butur mesajların takıma moral ve hırs kazandırdıgını ınanıyorum ınsallah dedıgı gıbı bu sene ıyı ısler yaparız

yigido Atilla
25.07.2006, 21:02
Balili Sivassporun futbolcusudur Sivasspor icin Türkiyede mücadele edecektir ....Mustafa Kardes siz sivasta Dernek olarak Baliliye lütfen Sahip cikin TSK.....

CEMILAKTURK
26.07.2006, 22:33
Balili"ye ve tum SIVASSPOR"lu futbolcu,yoneticilerimize guveniyorum.Bu sezon SIVASSPOR"un sezonu olacak.

PARTNER58AHMET
26.07.2006, 22:46
BALİLİNİN MESAJINA KATILIYORUM FAKAT GÖRÜŞLERİNE ASLA ÇÜNKÜ TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU ILMAZ MÜSLÜMANINDA MÜSLÜMANDAN BAŞKA DOSTU OLMAZ ARKADAŞLARIMIZ YAZMIŞ SANKİ İSRAİLİ KINAR GİBİ DİYE EVET BEN KINIYORUM EN ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE BİR MÜSLÜMAN OLARAK TÜRKİYE VE MÜSLÜMAN ÜLKEDE OYNAMASINI İSTEMİYORUMBU BALİLİ VE DİĞER YAHUDİ KÖKENLİ KİM OLURSA OLSUN