SivasSpor.Com
26.07.2006, 23:59
Sivasspor Teknik direktörü Karol Pecze, Yiğidolara mesaj gönderdi.
Hazırlıklarının planladığı şekilde gittiğini belirten Pecze, "Taraftarımız, Sivasspor`a bayılacak. Kampta gücümüz en üst seviyeye çıktı. Sivasspor taraftarları tam manasıyla futbola doyacak. Çünkü takımım çok doyurucu ve kaliteli bir futbol sergiliyor. Bunu da Kupa maçlarıyla görecekler” dedi
yigido Atilla
27.07.2006, 15:26
Gercek sivassporu Cumhuriyet kupasinda izleyecegiz hocanin dedigi kadar varmi görecegiz
Murad_Kelleci58
27.07.2006, 16:59
Geçen sezon tahnimlerin üstünde ligi iyi bir yerde bitiröiştik..Artık o sezon geçmişte kaldı.. Artık ben tribünde Sivasspor'u izlerken sıkıntı çekmek istemiyorum..Pısırık kendine güveni olmayan bir futbol seyretmek ızdırap verdi geçen yıl bize.. Ama disiplinli futbolu abartarak nerdeyse 34 maçın 30'unda 11 kişi ile defans yaptık.. 10 kişi kalan rakiplerimizin bile ceza alanına çıkamadan maçı bitirdik.. Ama hiç kimse geminin nasıl limana geldiğine bakmıyor..Gemi limanda mı ona bakıyor..Bu taraftan bakınca Sivasspor'umuz başarılı...Ancak futbol konusunda tam bir futbol fakiri idik..Umarım bu sene ki takımımız heryönüyle ısıran, daha çok hücumu düşünen, hucüm organizasyonları zenginleşmiş bir görüntü çizmesini bekliyorum..Açıkcası..Yeni sezonda Yönetim, teknik kadro, futbolcu, taraftar olarak ahenkli bir sezonu daha sağ salim ve daha başarılı bir şeklide bitirmek için gerekn herşeyi beraberce yapmalıyız diye düşünüyoruz.. Herkese selam ve saygılar...
nazimgulturk
27.07.2006, 19:07
BEN ŞİMDİDEN SEVMEYE BAŞLADIM BİLE UMARIM SEZON SONUDA BÖYLE MUTLU OLURUZ...
***REİS 58***
DOGU_BEY
27.07.2006, 19:07
Yiğidoların Avusturya kampı
Sivasspor Kulübü Genel Menajeri Bülent Uygun, Avusturya kampının, futbolcuların kaynaşması ve çalışma ortamı açısından ''dört dörtlük'' geçtiğini bildirdi. Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avusturya kampının sona erdiğini ve futbolculara 2 gün izin verdiklerini söyledi. Kampın çok verimli geçtiğini ifade eden Uygun, ''Avusturya kampı, futbolcularımızın kaynaşması ve çalışma ortamı açısından dört dörtlük geçti'' dedi.
Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Uygun, ''Geçen sezonki kadromuzun yüzde 90'ını korumamız bizim için avantaj. Yeni transferlerimiz de kısa sürede takıma uyum sağladı'' diye konuştu. Yetkilileri ve Sivasspor'a gönül veren herkesi takıma maddi ve manevi destek vermeye çağıran Uygun, ''40. yılımızda güzel günler bizi bekliyor'' dedi.
Sivasspor'un yanısıra Sakaryaspor, Kayseri Erciyesspor ve Konyaspor'un katılımıyla 4 Eylül Stadı'nda düzenlenecek Cumhuriyet Kupası Turnuvası'na da değinen Uygun, yeni sezon öncesinde takımın son durumunu görmek açısından turnuvanın önemli olduğunu söyledi. Turnuvada taraftarlara iyi bir futbol izlettirmek istediklerini belirten Uygun, kupayı kazanmanın çok önemli olmadığını ifade ederek, ''Kupayı alırsak da bize moral olur'' dedi.
www.internethaber.com/spor
PARTNER58AHMET
27.07.2006, 19:43
PECZENİN YENİ TAKIMI ÇOK METH ETMESİ CUMHURİYET KUPASINDA BELLİ OLACAK VE İNŞALLAH SÖYLEDİĞİ GİBİ GÜZEL BİR TAKIM OLMUŞTUR
SEMİH-58
27.07.2006, 21:55
VATANA MİLLETE HAYIRLI UGURLU OLSUN.......