Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDOLAR 4 EYLÜL'E

SivasSpor.Com
28.07.2006, 01:00
Sivasspor Yönetim Kurulu Cumhuriyet Kupası maçları öncesinde taraftarlarına çağrıda bulundu.

Bütün Sivaslıları ve Yiğidoları takımlarının sezon açılışında ve kendileri için büyük önem taşıyan kupa maçında yanında görmek isteyen Sivasspor Yönetimi, “ Yeni sezon öncesi ilk kez taraftarlarımızın önüne çıkacağız. Aynı gün hem yeni sezon açılışını hemde Cumhuriyet Kupası maçlarını yapacağız. Bu nedenle Sivasspor camiası için Cumartesi ve Pazar günleri çok önemli. Bütün Sivas halkını ve Yiğidolara gönül vermiş herkesi 4 Eylül Stadyumuna davet ediyoruz. Bizi daha önce olduğu gibi yalnız bırakmasınlar. Biz onların destekleriyle buralara geldik. İyi ve kötü günümüzde hep yanımızda olmalarını istiyoruz. Bu nedenle herkesi 4 Eylül’e bekliyoruz” dediler.

Hakikat

Besyo_cu
28.07.2006, 10:00
Bi bakalım takımkıza cok canmı yakar yoksa cok canmı alır :) bi bakalım ilk izlenım cok iyidir her zman için bizde yeni trasnferlerimize kucak acalım ve hep destek tam destek verelim...

Yigido58_NL
28.07.2006, 14:05
Yenilen 4 Eylül Stadı’nda yarın taraftarı ile buluşacak olan Sivasspor, kupa öncesi son provasını bugün yapacak. Dün ilimize gelen Sivasspor kafilesi, bugün akşam saat 18.00’da tesislerde bir araya gelerek, yarın oynanacak olan Sakaryaspor karşılaşma sının hazırlıklarını yapacağı tek antrenmanla tamamlayacak. Bu yıl 9.’bu düzenlenecek olan Cumhuriyet Kupası 4’lü Futbol Turnuvası ile kırmızı-beyazlılar 2006-2007 Turkcell Süper Lig öncesi en ciddi sınavını verecek.

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, yarın oynanacak olan Cumhuriyet Kupası karşılaşmaları öncesi taraftarın stattaki yerlerini almalarını istedi. Uygun, “Hafta sonu oynanacak olan Cumhuriyet Kupası karşılaşmalarında taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımızla bütünleşerek ilk önce finale kalmak daha sonrada kupayı almak istiyoruz” dedi.

hemso58
28.07.2006, 18:32
İyi Günde Kotu Gunde taraftarın Senlee...

BIletler BIraz Daha Ucuz Olsa Daha Iyı Olurdu Sankı...

PARTNER58AHMET
28.07.2006, 20:11
TÜRKİYE CUMHURİYET KUPASI MAÇIYLAN BERABER AÇILACAK OLAN LİG BAŞLANGICI HEYECAN UYANDIRDI ÖNCELERİDE DÜZENLENEN VE PEK RABET GÖRMEYEN CUMHURİYET KUPASI MAÇI ŞİMDİ DAHADA BÜYÜK HEYECANLI BAŞLAYACAK GİBİ GÖRÜNÜYORDAHA ÖNCELERİ TARAFTARIN MAZERETİ VARDI TAKIMLAR ZAYIF BİLETLER PAHALI İDİ TARAFTAR PEK GİTMEK İSTEMİYORDU ŞİMDİ İSE KUPAYA KATILACAK 4 TAKIMDA SUPERLİGDEN VE BİLETLER OLDUKÇA CAZİP 2 YTL DEN BAŞLIYOR ARTIK YAPILACAK BAHANE KALMADI AÇILIŞI EBRU YAŞAR GİBİ BİR STARIN VERECEĞİ KONSER VE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİDE EKLENİNCE ARTIK HEYECAN BAŞLIYOR HAYDİ YİĞİDOLAR STADA

juventus1994
28.07.2006, 20:15
Haydi SİVas HeP DEstek TAm Destek

puar
28.07.2006, 20:28
haydi yiğidoılar bu senede bizleri mutlu edin szilere güveniyoruz.

SEMİH-58
28.07.2006, 20:33
haydin yiğidolar stada...........

inşallah bu senede hedeflerimize ulaşırız.......

serhankaburcuk
28.07.2006, 20:36
ASLINDA BU MAÇLARDA BİLETLERİN ÜCRETSİZ OLMASI DAHA İYİ OLURDU...

Güner
29.07.2006, 01:17
Sivassporumuzu çok özledim. Biletimi aldım. Tüm yiğidolar stadı dolduracaklar talep fazlaydı bugün.

Güner
29.07.2006, 01:18
ASLINDA BU MAÇLARDA BİLETLERİN ÜCRETSİZ OLMASI DAHA İYİ OLURDU...

Serhan bey zaten ücretsiz gibi birşey. Sigara parası. Artık ben yiğidoyum diyen herkesin bu cüzi miktardaki biletleri alarak az da olsa katkı sağlamaları gerekir.

yigido Atilla
29.07.2006, 01:37
Bizler Maci Seyredemeyecegiz yorumlari bu sitede sizden alacagiz ....hekesin yorumunu merakla bekliyorum arkadaslar sakin bizleri unutmayin ....

aykut-akay
29.07.2006, 05:02
SIVASLI HEMSERILERIMIZ YANLIZ BIRAKMIYACAKLARINA EMINIM

hep beraber olmaliyiz hemsolar