Orijinalini görmek için tıklayınız : KUPA MAÇLARINI TRT YAYINLAMAYACAK

SivasSpor.Com
28.07.2006, 01:03
Hafta sonu oynanacak olan Cumhuriyet Kupası karşılaşmalarının TRT ekranlarından naklen yayınlanması beklenirken, TRT aynı tarihlerde oynanacak olan TSYD kupası maçlarının naklen yayınlanmasını tercih etti.

Yaklaşık bir haftadır süren naklen yayın bilmecesi çözüldü. Daha önce Show Tv ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamaması üzerine, Bakan Abdullatif Şener’inde araya girmesiyle TRT yöneticileri masaya oturan Sivasspor yönetimi bu görüşmelerden de olumlu bir sonuç alamadığı bildirildi. Özel kanallarla ve TRT ile yapılan görüşmelerin olumsuz sonuçlanması üzerine Cumhuriyet Kupası karşılaşmalarının naklen yayınlanmayacağı ve bu heyecanın sadece Sivas’ta yaşanacağı öğrenildi.
Ankara dışında taraftarı olmayan takımların turnuva maçlarının naklen yayınlanacak olması, buna karşılık milyonlarca taraftarı olan Sivas, Kayseri, Sakarya ve Konya gibi takımların katılacağı turnuvanın naklen yayınlanması şaşkınlıkla karşılandı.

Hürdoğan

aykut-akay
28.07.2006, 01:05
TÜRKIYE ICIN KOCA BIR AYIP HEM TRT HEM ÖZEL KANALLAR ICIN

Dağcı
28.07.2006, 09:15
Mali konuda anlaşamadılar galiba. İki tarafında biraz daha anlayışla yaklaşmalarını beklerdik...

Yazık oldu...

:mad:

Besyo_cu
28.07.2006, 09:56
Biz 2. ligdeyken bile yayınlanırdı bu maclar yazık oldu ankara taraftarları kendı maclarına gitmiyorlarki böyle hazırlık maclarına gitsinler hem izleyenlerı de yok bi bizim turnuvada sakarya konya gibi ataşli taraftarı olan oturup mac izleyecek taraftarlar var ilginc yani

ŞEREF
28.07.2006, 10:03
bırakın trt yi herkes digitürt'e bir kez telefon etse bu yayın işi cözülür. yayınlamıyorlar demekle olmuyor bu işler..

bulent58
28.07.2006, 10:16
adının CUMHURİYET kupası olması her halde TRT yi rahatsız ettiki yayınlamıyo

bulent58
28.07.2006, 10:17
çok ama çok ayıp adı yeter yayınlanması için UNUTMAYALIM CUMHURİYET KUPASI. BU ANLAMLI KUPAYI YAYINLAMIYAN TRT Yİ KINIYORUM

ş.usta
28.07.2006, 10:32
''CUMHURİYET''KUPASI ADINDAKİ,MAÇLARIN HİÇBİR KANAL TARAFINDAN YAYINLANMAMASI,KANALARIN KENDİBÜYÜKAYIBI EN AZINDAN İSMİNE SAYGIGÖSTERİP YAYINLAMALARI GEREKİRDİ.
SİVAS'IMIZIN ULUSAL BİR TV KANALIOLSAYDI BUNLAR OLMAZDI.
ANKARA TSYD KUPASINI KAÇKİŞİ İZLER MERAKEDİYORUM.

casus84
28.07.2006, 15:18
arkadaşlar TSYD kesinlikle yayınlanan ve TFF'nun bir uygulamasıdır.bizim ki fevri bir kupa olduğu için yayın vermediler herhalde.ama başka özel bir kanallada anlaşılabilir.

1967_CLUB_ÖZGÜR
28.07.2006, 16:40
BUNDAN SONRADA HİÇ BİR MAÇIMIZI YAYINLAMASINLAR...!!!!

BÜYÜK PROTESTO İLE KARŞILAŞIRLAR..!!!

nazimgulturk
28.07.2006, 16:49
BENCE TRT NİN KAYBI BİZE HİÇ BİŞEY OLMAZ
BİZ SİVASLIYIZ ADIMIZ BELLİ ŞANIMIZ BELLİ.........
***REİS 58***

serhankaburcuk
28.07.2006, 18:36
Trt çok yalnış bir yönetim içerisinde...Eğer bizim maçları yayınlasalardı reyting oranında artma olurdu...TRT 'yi kınıyoruz ve protesto ediyoruz...

ibo_emr
28.07.2006, 18:40
bence trt cok ayıp ettı onceden yayın yapan kanal sımdı yapmıyor cok ayıp etti hemde ozel bır kanal olması onların en buyuk ayıpı

cemal58yiğido
28.07.2006, 18:43
beyler ama böylede olmaz protesto etmek lazım istanbulda sivastan belki daha çok sivaslı var

bulent58
28.07.2006, 18:55
ESKİDEN TRT CUMHURİYETE SAHİP ÇIKARDI ŞİMDİ NE OLDU ACABA MERAK EDİYORUM

PARTNER58AHMET
28.07.2006, 20:25
TRT NİN ANADOLU TAKIMLARINA KARŞI AYRI BİR TAVRI OLSA GEREK GERÇİ GÖRSEL VEYA YAZILI BASIN 4 BÜYÜK TAKIM HARİCİNDE HANGİ TAKIMIN NEREDE NASIL VE KİMİNLE KAMP YAPTIĞI VEYA YAPACAĞI DUYULMUŞ ONUN İÇİN BEN BU 4 BÜYÜKLERE KARŞIYIM LÜTFEN ÜYE OLAN ARKADAŞLARDAN RİCAM BU TAKIMLARIN İSİMLERİNİ KULLANMASINLAR NİKLERİNDE ARTIK BİZ VARIZ SİVASSPOR OLARAK KENDİ TAKIMIMIZ BİZE YETERDE ARTAR BİLE BUNDAN SONRA SİVASSPORUN İSMİ DÜNYA BASININDA YER ALACAK İNŞALLAH

puar
28.07.2006, 20:32
kocaman bir ayıp...15 milyon taraftar 70 milyon futbol severi bu kupadan mahrum bırakacak yazıklar olsun

FurkaN
28.07.2006, 22:27
2. Ligde iken Cumhuriyet kupası maçlarını yayınlayan TRT ne olduysa Süper Lige çıkmamızla birlikte maçlarımızı yayınlamıyor. Bunda kasıt aramamaya çalışıyoruz ancak TRT kasıtlı bir politika izliyor gibi bir görünüş var... Ancak şu da açıkça ortada ki bir yerlerde illaki bir hemşehriniz olmalı biz 2. Ligde iken maçlarımız yayınlanıyordu ancak bu da Sn. Yücel Yener sayesinde idi. O Sivaslı olduğu için yardım ediyordu. Şimdi TRT'nin genel müdürü değişti ve maçlarımızı yayınlattırmıyor. Burası Türkiye torpil olmadan hiç bir şey olmuyor..