Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR SAKARYASPOR 1-3
SivasSpor.Com 29.07.2006, 22:29 Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada Sakaryaspor, 12. dakikada M'Bayo'nun golüyle 1-0 öne geçti.
47. dakikada Dario'nun golüyle farkı 2'ye çıkartan Sakaryaspor, 50. dakikada Sivasspor'dan Hakkı'nın golüne engel olamadı.
Yeşil-siyahlılar, 77. dakikada yine Dario'nun golüyle skoru 3-1 yaptı. Bu arada, 6. dakikada Sivasspor'umuz, Fransergio ile bir penaltı atışından yararlanamazken, 77. dakikada Sakaryaspor'dan Savaş Bahadır kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Gardaşlar ben Sivasspor un bu akşamki oyununu hiç beğenmedim. Defans kelimeninin tam anlamıyla berbattı. İnşallah gerekli tedbirler alınır...
sivasli_boy 29.07.2006, 22:34 AYNEN KATILIYORUM YENİLERDEN BİR TEK CARVALHO FENA DEGİL ODA VASATTI AMA DİGERLERİNE GÖRE İYİ TOLGA,SERDAR HİC İYİ DEGİL BU GİDİŞLER UEFA HAYAL...
agumus_58 29.07.2006, 22:43 skoru görünce şok oldum. Allah sonumuzu hayır eder inşallah.
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.07.2006, 22:45 bu karşılaşma bir nevi eksiklerimizi kimin nerde nasıl iyi kötü olduğunu hoca tesbit eder vede lige güzel bir onbirle çıkar tek üzüldüğüm taraf cumhuriyet kupasını pazar günü final oynama oldu buna çok üzüldüm ama olsun lig güzel olur inşallah
aykut-akay 29.07.2006, 22:48 bu karşılaşma bir nevi eksiklerimizi kimin nerde nasıl iyi kötü olduğunu hoca tesbit eder vede lige güzel bir onbirle çıkar tek üzüldüğüm taraf cumhuriyet kupasını pazar günü final oynama oldu buna çok üzüldüm ama olsun lig güzel olur inşallah
iyi söledinde mustafa abi bu bir lig öncesi oturmus takim maciydi; daha ne oturacakki surda ne kaldi lige bilemiyorum düsündümüzün cok altinda cikti takimimiz
BuRaKbey58 29.07.2006, 22:51 cumhuriyet kupasında sakaryaspor ile karşılaşan sivasspor karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı.ilk dakikalarda fran sergio un penaltıyı kaçırmasıyla adeta maçı hediye ettik.
gokhankgk 29.07.2006, 22:53 kayserri erciyesspor 2 konyaspor 1 yarın tatangayları devirip imtikanınızı alacağız kupa erciyesin
aykut-akay 29.07.2006, 22:53 sivas beklentinin cok altinda cikti demekki hemsolar
valla ne diyelimki şok olduk umarım bu sonuç ve bu futbol tüm bir sezonun habercisi değildir..Sabır lazım..!!!
kayserri erciyesspor 2 konyaspor 1 yarın tatangaları devirip imtikanınızı alacağız kupa erciyesin
Arkadaşım Ne ayaksın sen tatanga falan ?
tanju_58 29.07.2006, 23:36 Skoru görünce şok oldum valla Allah sonumuzu hayır ede.Pecre hücum futbolunu oynatıcam diyordu ama hücum yaparken defansıda bozmuş demekki.Tek umudum bütün hataları teknik direktörümüz görür bir an önce önlemini alır ve lige güzel bir başlangıç yaparız.
hasantuan 29.07.2006, 23:37 maç tam bir hayal kırıklığıydı. savunmaya kallanın yerini dolduracak adam bulamazsak ayvayı yedik. artı pek çok eksiğimiz vardı. sonumuzu hayır görmüyorum. diğer takımlar cayır cayır transfer yaptı. bizde gidip ikinci ligden topçu topladık. hayırlısı olur umarım.......
the_mesaj 29.07.2006, 23:44 vallahı ben takımı sahsen hıc begenmedım orta saha berbat defans berbat yanı bı uyumsuzluk vardı ercıyes konya macınıda seyrettım her ıkı takımda hazır lıge acıkcası ben cok hayal kırıklıgı yasadım
erhan58_58 30.07.2006, 00:12 slm maç artı organizasyon hiç zevk vermedi geçen sezonki açılış daha renkliydi
hakandemirezen 30.07.2006, 00:34 Kendi saha ve seyircimiz önünde türkiyenin en manalı kupasında böyle bir sonucu beklemiyordum acıkcası.Umarım teknik yönetim ve futbolcular bu sonuçtan bir ders çıkarır ve lige güzel bir galibiyetle başlar. Eğer ligdede ilk maçında seeyircisi önünde söylemek bile istemiyorum ama alınacak bir mağlubiyet çok şeyin habercisi olur diye düşünüyorum...
valla arkadaşlar,endişe verici olan sakaryaya yenilmek diil ama cumhuriyet kupası sivasspor için her sen bi ölçü olmuştur.yani kupada iyi olduğu yıllar ligdede iyi bi grafik sergilemiştir.bence sorun yönetimin geçen yılki başarıdan ötürü rehavete kapılıp iyi transferler yapmamasıdır.kesinlikle iyi takviyeler yapılmalıydı,yeni gelen futbolcu kardeşlerimiz iyi niyetle ellerinden geleni oynuyorlar ama bu sivasspor için yeterli olamayabilir.bunlar benim endişe duyduğum konular,ama allah aşkına söyleyin yeni çıkan takım oscar cordobayı alıyo biz gidip topraktepeyi yok bilmem antepten hasanı hadi bunlara can kurban alt liglerden adamlar alıyoruz.inşallah aramızda bi güç dengesizliği oluşmazda sivassporumuz geçen seneki gibi ligde başarıyla mücadele eder.
selam tum silaslilar korkarrim bu gidis iyidegil ligdede tutunamayiz sayin baskanin onlem almasi lazim yoksa 2 lig gorunmeye baslar umarim boyle gitmez superligde basarilar temennisisyle
MAÇTAN İZLENİMLERİM
Öncelikle takımımızın pek umut verdiğini söyleyemem o ışığı göremedim. Maça çok iyi başladık ve bir penaltı kazandık ama değerlendiremedik. O an sanki bir dönüm noktasıymışcasına Sakaryaspor hemen penaltının ardından atağa kalktı bir topları direkten döndü ve sonrasında gol geldi. Defansımız sanki bizim gibi maçı izliyordu. Benim gözlemlerime göre en kötü bölgemiz geçen sene en başarılı olduğumuz defansımız. Defansta bir sıkıntı bir uyumsuzluk bir anlaşmazlık var. Rakibe çok pozisyon verdik. Bu sıkıntının lig maçlarında böyle devam etmemesini umuyorum. Carvalho yaklaşık bi yarım saat kadar oynadı. Oyunda kaldığı süre içerisinde çok başarılı bir performans sergiledi. Orta sahamızda pek problemimiz yok gibi. Balili mükemmeldi herzamanki gibi. Tolga takımımıza uyum sağlayamamış bir görüntü çizdi. Diğer oyuncular genel olarak vasat bir performans sergilediler. Takımımız mükemmel top çeviriyor iyi pas yapıyor ama sonunu getiremiyor. Mehmet yıldız çok bariz goller kaçırdı. Ne kadar da lig maçı olmasada sonuçta ligde yine karşılaşacağımız ve lige yeni çıkmış bir takıma karşı yenildik. Maç pozisyon ve görsellik açısından zevkli bir maç oldu eski defansif görüntümüzden uzaklaşmıştık ama sonuca baktığım zamanda acaba defansif günlerimize geri dönsekmi diyorum. İnşallah o günleri aramayız. Ortada çok karamsar bir tablo yok aslında yeni gelen oyuncuların biran önce takımımıza adapte olmaları için özverili olarak çalışmaları gerekir. Takım olarak oyuncular birbirleriyle henüz tam bir uyum sağlayamamış görüntüsü verdiler. Sayın PECZE bu eksiklikleri tabiki kendisi daha iyi analiz etmiştir. Gençlerbirliği maçında umarım aynı hataları yapmayız. Artık geri dönülmeyecek yola girmemize sayılı günler kaldı. Lig şakaya gelmez. Tek yürek olup herkesin bu anlamda destek vererek Sivassporumuza katkıda bulunmaları gerekir. Ayrıca 3.golü yedikten sonra hemen ayaklanıp stadı terkeden sivasspor taraftarını da kınıyorum. Taraftarımız lige hala alışamamış. Yenilince kaçıp yenince desteklemek olmaz. Taraftar kötü günde belli olur.
Saygılarımla.
M. GÜNER
yigido Atilla 30.07.2006, 02:13 bu karşılaşma bir nevi eksiklerimizi kimin nerde nasıl iyi kötü olduğunu hoca tesbit eder vede lige güzel bir onbirle çıkar tek üzüldüğüm taraf cumhuriyet kupasını pazar günü final oynama oldu buna çok üzüldüm ama olsun lig güzel olur inşallah
NOT= Maci sizin ve diger arkadaslarin yorumlarinizdan bir degerlendirme yaparsam Werner Loranti Ariyoruz !!!!!!!!!!!. Bu satten sonra hocanin eksikleri tespit etmesi lüks sayilar Buna kimse inanmaz bu güne kadar tespit edemiyen hocanin yerinde olmak istemem !!!!!!!!!!! SAAAT 12. ye 5 VAR cok gec Hazirlik dönemi bitti . Bügün ne isen yarinda o sun Allah yardimcimiz olsun
çılgın-sedat 30.07.2006, 05:48 ARKADAŞLAR DEMENİZE GÖRE SİVASDA İŞ YOK
Kayseriliyim38 30.07.2006, 06:41 Selam Arkadaşlar
Erciyes nasıl oynadı bilgi verirmisiniz ?
sinan-58 30.07.2006, 08:03 arkadaşlar tolga yı hemen gondermeleri lazım takımda carvalho çok super oyuncu cok teknik serdar oynuyamadı ama onun yeri sağ açık değil ondan balili yapmadığı kalmadı defans tan gole giden adamı durdurdu balili tek kelimeyle superdi kaleci petkov olsaydı bu gollerin hiç birini yemezdik vedat ın yerine akın satılmalıydı ha takıma daha andi ertuğrul ilhan girecek inş değisir durumlar
konya erciyes maçında konya yedek takımla çıkmıstı 1 tane bile ası yoktu erciyes tam kadro oynadı
sinan-58 30.07.2006, 08:09 arkadaşlar yonetiminde bir hatası vardı ebru yaşarı erciyes konya maçından sonra ebru yaşarı konserini yaptılar ben o maöın yarısını izledin sanırım ebru tek basına konser vermiştir
1967_Dernek_Ayhan 30.07.2006, 08:29 bu karşılaşma bir nevi eksiklerimizi kimin nerde nasıl iyi kötü olduğunu hoca tesbit eder vede lige güzel bir onbirle çıkar tek üzüldüğüm taraf cumhuriyet kupasını pazar günü final oynama oldu buna çok üzüldüm ama olsun lig güzel olur inşallah
haklısın mustafa abi allah onumuzu hayır etsin..
ertugrulss 30.07.2006, 09:52 AY ALLAHIIIIIMMM BU NEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! YOK YOK SİVASSPOR BU DEĞİL VALLA İNANMAM!
sivas çok kötüydü ama düzelir inşallah zira iyi bir kadromuz var.bizimkiler fazla önemsemedi gibime geldi.hem cuma günü avusturyadan gelmişlerdi yorgun da olabilirler.hem bu nasıl yazılar yazılıyor.yiğidolar bir maç kaybettik diye ümitsizliğe düşmemeli asıl o zaman kaybederiz.inşallah haftaya gençleri eli boş gönderecez.
juventus1994 30.07.2006, 10:18 Bence Ön Cok Gözüme Batan Carvalyoydu Onuda Çıkardı Bide Hakkı Fazla Göbeklenmiş Koşamıyoo
juventus1994 30.07.2006, 10:25 ALLAH sonumuzu Hayır Ede Arkadaşlar 3,4 Maçında Abim Orta Hakem İzlemenizi Ve Küfür Etmemenizi İstiyorum Edin Ama İçinizden Anama Babama Küfür Eden Olursa Özellikle Ablama Felan Kaynanasına Hoplattırırım OKe
jakobieen 30.07.2006, 10:26 valla arkadaşlar peczenin dediği bu hucum futboluyla sakaryadan 3 yiyorsak süperligin daha dişli ekipleriyle oynayacagımız maçları düşünmek bile istemiyorum, dün ne defans ne kanatlar nede hucum bi şeye benziyordu merak ediyorum yönetim bu tolgayı transfer etmek için çok uğraştımı gerçekten yılın transferi olmuş! insan her toptada hata yapmaz ki arkadaş, inşallah uyum sorunu falan çekiyordur yoksa ben o topçuyu mahalle maçlarında bile oynatmam.. bir diğeride m.yıldız hala ne diye oynuyor o adam bu takımda aklım almıyor benim arkadaşım salih çıkıp oynasa ondan daha iyi oynar valla.. bide benim en sevdiğim topçuya değineyim şu kalla'yı niye gönderdik anlamadım dün gördüğüm kadarıyla 5 tane tolga bir kalla etmezdi, bana öyle geliyor ki kalla' yı bu sezon daha çook anacağız... inşallah bu oyun sadece bu maçlık kalır lige daha iyi gireriz..valla arkadaşlar peczenin dediği bu hucum futboluyla sakaryadan 3 yiyorsak süperligin daha dişli ekipleriyle oynayacagımız maçları düşünmek bile istemiyorum, dün ne defans ne kanatlar nede hucum bi şeye benziyordu merak ediyorum yönetim bu tolgayı transfer etmek için çok uğraştımı gerçekten yılın transferi olmuş! insan her toptada hata yapmaz ki arkadaş, inşallah uyum sorunu falan çekiyordur yoksa ben o topçuyu mahalle maçlarında bile oynatmam.. bir diğeride m.yıldız hala ne diye oynuyor o adam bu takımda aklım almıyor benim arkadaşım salih çıkıp oynasa ondan daha iyi oynar valla.. bide benim en sevdiğim topçuya değineyim şu kalla'yı niye gönderdik anlamadım dün gördüğüm kadarıyla 5 tane tolga bir kalla etmezdi, bana öyle geliyor ki kalla' yı bu sezon daha çook anacağız... inşallah bu oyun sadece bu maçlık kalır lige daha iyi gireriz...
http://img82.imageshack.us/img82/7455/dsc01997csh4.jpg
ofozturk 30.07.2006, 10:36 herşey yoluna girecektir gardaşlarım içinizi rahat tutun inş.
PRoFeSSioNaL 30.07.2006, 11:20 İNŞALLAH İŞLER YOLUNA GİRECEEEEEEEEEEEEK YAV BÖLE OLMUYOOO
ilhan güler 30.07.2006, 12:22 tek kelimeyle rezalet ...gerçi bir çelişki göremiyorum hocanın ruhsuzluğu takıma yansımış hepsi o kadar.
babayavuz 30.07.2006, 12:40 DEGERLI ARKADASLAR HEMEN UMITSIZLIGE KAPILMAYALIM LUTFEN. LIG MACLARI BASKA OLUR. YETERKI BIZLER YANI YIGIDOLAR TAKIMIMIZA OLAN GUVENIMIZI YITIRMEYELIM. BEN INANIYORUMKI BU TAKIM GECEN SEZONDAN DAHA BASARILI OLACAKTIR.YETERKI BIZ YANI YIGIDOLAR TAKIMIMIZI GEREKTIGI SEKILDE DESTEKLEYELIM DORT EYLULU HINCA HINC DOLDURALIM.
HEPINIZE SAYGILAR,SEVGILER,SELAMLAR.
DOGU_BEY 30.07.2006, 12:44 kimse kimseyi kandırmasın takımın oyunu berbattı yeni transferler carvalho hariç berbat tolgayla serdarla bu işler olmaz onları alacaklarına yerine gençlere şans verseler daha iyiyidi kamptayken bomba gibiyiz ses getireceğiz mesajları vermekle gazetelere açıklama yapmakla olmuyor bu iş bu sene doğru düzgün transfer bile yapamadık kendimizi kandırmayalım sakaryayı gördük bir sürü transfer yapmış ve yerinde yapmış bizim gibi ligin emeklilerini almamış umarım dediklerimde yanılrım inşaallah sivasspor için kötü bir sezon olmaz
Yigido58_NL 30.07.2006, 12:47 kimse kimseyi kandırmasın takımın oyunu berbattı yeni transferler carvalho hariç berbat tolgayla serdarla bu işler olmaz onları alacaklarına yerine gençlere şans verseler daha iyiyidi kamptayken bomba gibiyiz ses getireceğiz mesajları vermekle gazetelere açıklama yapmakla olmuyor bu iş bu sene doğru düzgün transfer bile yapamadık kendimizi kandırmayalım sakaryayı gördük bir sürü transfer yapmış ve yerinde yapmış bizim gibi ligin emeklilerini almamış umarım dediklerimde yanılrım inşaallah sivasspor için kötü bir sezon olmaz
ARKADASIN FIKIRLERINE AYNEN KATILIYORUM.
***YIGIDO 58*** 30.07.2006, 13:09 BEN BU SKORA HIC SASIRMADIM.
SIVASSPORUMUZUN HAZIRLIK MACLARINDA DEFANSDA SORUNLARI OLDUGU GÖZLENIYORDU.BENCE SIVASSPORUN EN BÜYÜK HATASI RAYMOND KALLAYI GÖNDERMESIYDI.KALANIN HER OYNADI MACTA DEFANSTA YÜZDE YÜZLÜK HATA YOKTU.AMA BU DEMEK DEGILKI SIVASSPOR KÖTÜ OYNADIDA SAKARYA YENDEI SAKARYA ALNININ AKIYLA YENDI O YÜZDEN TEBRIK EDIYORUM KARDES TAKIMIMIZI.INSALLAH YENI SEZONADA BÖYLE BASLAMAYIZ.NASIL BASLARSAN ÖYLE BITIRIRSIN LIGI .
serhankaburcuk 30.07.2006, 13:17 Sevgili Yiğidolar dün Sivassporumuzun sezon açılışındaydım...Sitemizden bir çok arkadaşımla tekrar biraraya gelme imkanımız oldu...Dün gecenin tek kötü tarafı takımın 3-1 lik skorla rakibine boyun eğmesi ve kupa şansının sona ermesi idi...Takımımızda hoca bazı yeni sistemler denedi dün gece...Örneğin TOLGA'yı sağ bekte denedi...Sergio'yu defansın ortasında Hakkı ile birlikte tandem oynattı...Ön libero mevkiinde Carvalho ınun önündede Hakan Bayraktarı Sol kanatta Serdar Topraktepe'yi Sağda Gökan Bozkayayı denedi...Forvet Hattında ise Mehmet Yıldız ve Pini Balili oynadı...Hocamız Gençler maçına bu sistemle çıkmayacaktır bundan emin olun...Dün defansımız çok basit hatalar verdi...Özellikle Tolga yerini çok yadırgadı...Bence Tolgayı defansın göbeğine çekip Sergioyu ön libero mevkine çekmesi gerekiyor..Forvettede Anderson tabiki alternatifsiz olarak oynayacak...Yanınada Balili banko oynamalı...
İnşallah çok daha iyi olacağız....
viennammb58 30.07.2006, 13:28 busene maalesef ıs yok ınsallah ıyı olur dua edelım
GeCeVeMaVi58pRf 30.07.2006, 13:50 takımı hiç begenmedim gecen sene daha duzenlı bır defansımız vardı
rallicifurkan 30.07.2006, 14:05 arkadaşlar çok kötü başladık inşallah düzeliriz ama sağ kanatta dün tolga defansta orta sağda gokan bozkaya bizi öldürdü ikiside çok kötüydü bizi batırırlar ama inşallah ligde düzelirler
tek kelimeyle rezalet ...gerçi bir çelişki göremiyorum hocanın ruhsuzluğu takıma yansımış hepsi o kadar.
Terbiyeli ol.hemen hocaya ruhsuz falan yazmısın.anlasılan senden taraftar olmaz.2 dk da adamı idam sehpasına götürdünüz..:mad:
Sivasa yakısmadı.....!!!İnş. sezonada Bole baslayıp bızı uzmezLerr...!!!
ayhandemir58 30.07.2006, 15:16 Hemen ümitsizliğe kapılmak bence yersiz.Takım yorgun ve sistem değişikliğine henüz uyum sağlayamamış.Tolga ve Serdarla olacağını sanmıyorum.Ön libero,sağ kanat ve 10 numaramız yok ve bu maçta açıkça belli oldu.Çizgi defansla bu ligde çok gol yeriz.İnşallah Peczede bizim gördüklerimizi görürde tedbirini alır.Tüm yiğidolara selamlar,saygılar.
SEMİH-58 30.07.2006, 15:23 DAHA BAŞLAR BAŞLAMAZ ELENMEK BİDE BİZİM DÜZENLEDİGİMİZ Bİ KUPADA ELENMEK ZORUMUZA GİTTİ BE...
yigido Atilla 30.07.2006, 15:40 Insallah Bu gün oynayacagimiz macta iyi bir performans gösteririz macta iyi mücadele ederiz
erhan5834 30.07.2006, 15:57 sivasspor için pekde iyi olmadı keşke kupa da final oynasaydık ama kısmet ne diyelim hayırlısı olsun ama bu bi kıyas olmaz ligle daha iyi oluruz inşallah...
TATANGAYIZ 30.07.2006, 17:07 Onun adI EFSANE.!! ArTIK GeRi DÖNDÜ..!
Kayseriliyim38 30.07.2006, 17:10 merak etme geride gidersiniz :D
serhankaburcuk 30.07.2006, 17:57 Değerli Yiğidolar dün oynadığımız Cumhuriyet kupası maçı gerçekten hem sonuç olarak hemde futbol olarak bizi çok üzdü...Ama bu maçlar adı üstünde lig öncesi hazırlık maçları...Hocamız takım üzerinde bazı sistemleri deniyor...Örneğin dün Hakkının yanında Sergioyu deneyip Tolgayı sağa çekti..Kalede Petkoviçin yerine Akını denedi...Bunlar adı üzerinde hazırlık maçları...Hazırlık maçlarında iyi sonuç almamız bizi belki havaya sokup lig öncesi ayaklarımızın havada kalmasına sebeb olabilirdi...Ama bundan sonra Sivasspor ligde çok daha dikkatli olacak ve ayakları yere basacaktır...
Kimse kuşku etmesin Sivasspor gerçekten iyi olacaktır...
16wistful58 30.07.2006, 19:08 hemen felaket tellallığı yapmamak gerek.inşallah bizim gordugumuz eksiklikleri hoca da gorur ve bi cozum getirir...
PARTNER58AHMET 30.07.2006, 19:54 BEN KENDİM İZLEMEDİM VE DİNLEMEDİM AMA ARKADAŞLARIN SÖYLEDİĞİ CEVABA GÖRE SİVASSPOR HİÇMİ HİÇ GÜZEL BİR OYUN SERGİLİYEMEMİŞ İNŞALLAH BU GİDİŞ BÖYLE DEVAM ETMEZ
PARTNER58AHMET 30.07.2006, 20:05 OKUDUĞUMA GÖRE SİVASIN OYUN SİTİLİ ÇIKTA İYİ DEĞİLMİŞ İNŞALLAH BU GİDİŞ BÖYLE DEVAM ETMEZ
nazimgulturk 01.08.2006, 13:21 BENCE SİVASA HİÇ YAKIŞMADI BU KUPAYI SİVASIN ALMASI GEREKİRDİ İLK MAÇTA İYİ TOP OYNAMADIK BENCE
***REİS 58***
PRoFeSSioNaL 01.08.2006, 15:58 abilerimmm inşallah böle devam etmeyecek bence sivasspor ligde bomba gibi patlayacak
|