SivasSpor.Com
01.08.2006, 19:03
Hazırlık kampında ayak bileğinden sakatlanan Anderson’un Gençlerbirliği maçına yetişeceği bildirildi.
Avusturya’da yapılan hazırlık maçlarında aldığı darbeyle sakatlanan golcü futbolcu Anderson’un tedavisi devam ediyor. Golcü futbolcunun yapılan tedaviler sonrası Gençlerbirliği maçında takımdaki yerini alacağı bildirildi.
Cumhuriyet Kupası maçlarında takımdaki yerini alamayan golcü futbolcunun yarınla birlikte takımla çalışmalara katılması bekleniyor.
Mustafa Yıldız / Sivas
CÜSSKB-Aynur
01.08.2006, 19:15
Sezonun ilk maçına tam kadro çıkmamız çok önemli. Herhangi bir aksilik çıkmaması dileğimiz. Anderson'ada buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
Sezonun ilk maçına tam kadro çıkmamız çok önemli. Herhangi bir aksilik çıkmaması dileğimiz. Anderson'ada buradan geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum.
Katılıyorum.Hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum....
hakandemirezen
01.08.2006, 19:25
Güzel bir lig temennisi ile tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.Sivasımın ilk maçında kendi sahasında oynama avantajını iyi kullanır ve lige güzel bir futbol güzel bir galibiyetle başlar inş. ALLAH yardımcıları olsun...
Andi'yle Sakarya maçından önce konuştuğumda Gençlere yine golüm war dedi..Benden söylemesi...Andi bu hırsla Gençleri gole boğar!!!
67_DERNEK_SAKİN
01.08.2006, 20:56
Gençler bu sene zaten fazla iyi bir takım değil bence zayıf bir takım bu bizim lehimize ve gençler bence bu sene düşer ve 6 puanımız hazır benden sölemesi
ZATEN ANKARA TAKIMI ÇOK GENÇLER KÜMEYE...............
lasgedap
01.08.2006, 21:49
geçmiş olsun andi işallah golle dönersin
Gençler bu sene zaten fazla iyi bir takım değil bence zayıf bir takım bu bizim lehimize ve gençler bence bu sene düşer ve 6 puanımız hazır benden sölemesi
Amma iyi takım değil SİNAN !!!...aDAMLAR GEÇEN YIL LİGİ KAÇINCI BİTİRDİLER...TAMAM BİZ 2 MAÇTA YENDİK AMA LİG ŞAMPİYONUNU BİLE YENDİLER ..BENCE DİKKAT ETMEMİZ GEREKİR....
TracyMcGrady58
01.08.2006, 22:56
Gencleri ya yenecez ya yenecez.Andi gol sözü verdiyse sözünde durur elbet.Maca tam kadro cikmamiz cok önemli
35gürün58
01.08.2006, 22:58
Zaten forvet sıkıntımız var, inşallah Anderson maça kadar iyileşir de yüzümüzü güldürür.
Yalnız Gençlerbirliğini değil hiçbir takımı küçümsemeyelim arkadaşlar.
Bu havaya takımda girerse rehavete kapılır,zararını görebiliriz.
Üç puanla başlamak umuduyla En büyük SİVASSPOR...
İyi değil dediğin takıma bak... Ligde iki kere sadece Sivas'a yenildiler açıkçası ikiside şansla alınan maçlardı... Bu yıl Gençler daha zorlu olacaklar... İşimiz kolay değil...
PARTNER58AHMET
01.08.2006, 23:30
BENCE BİR MAÇI ANDERSONA VEYA HERHANGİ BİR FUTBOLCUYA BAĞLAMAMAK LAZIM DİYELİMKİ, ANDERSON YOK BU MAÇ NASIL OLUCAK BU BİR BAHANE DEĞİLDİR BU FUTBOL BUGÜN ANDERSON YOK OLABİLİR YARIN HER HANGİ BİR BAŞKASI OLABİLİR BUNLARIN HESAPLARI DOĞRU YAPILIP SİVASA YAKIŞIR BİR KADRO OLMASI LAZIMADAMGİBİ OYNAYIP CENTİLMENCE AYRILMAK İÇİN OYNAYAN KAZANSIN
yigido Atilla
01.08.2006, 23:44
Hep burda ilk 11 üzerine konusuyoruz bence bizim yedek klübemiz nasil ilk 11 de Allah korusun Anderson sakatlanir veya cezali duruma düserse yerini dolduracak yedek klübesi zenginmi 11 kisi ile 34 hafta mac yapmak imkansiz yedek klübesi hakkinda bilgisi olan arkadaslar yorumunuzu bekliyorum