Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL TRANSFER İHTİYACI...

35gürün58
01.08.2006, 21:40
Ajanssporun haberine göre bir ara almak için can attığımız Erman Özgür Aykut Kocaman'ın kendisi ile çalışmak istememesi sonucu kadro dışı bırakılmış.

Bakın bizim almak için uğraş verdiğimiz futbolcuyu bile teknik adam işime yaramaz diye kadro dışı bırakıyor. İşte bu farklı futbol ve futbolcu mantalitemiz ile başarı arıyoruz.
Sakarya, Gençlerbirliği ne güzel dış transferler yapmışlar ucuz ama ses getirecek kalitede gencecik futbolcular biz ise tehlike sinyalleri ; tabir yerindeyse gözlerimizi kör,kulaklarımızı sağır edecek ama gizliden de olsa bir arayış varmı bilmiyorum.

İlk yarı sonuçları belli olduğunda nasıl kurtulabilirimin hesaplarını yaparak ,adeta can havliyle kurtarıcı arayacağına (ki kurtulacağının da garantisi olmayabilir)
şimdiden işini sağlama alsanda devre arasında sıkıntılara girmeseniz olmazmı ?

Benim gözlemlediğim takımımızın şu ana kadar uyguladığı transfer politikası Taraftarlarımızın büyük bölümünde hayal kırıklığı yarattı.

Bu hayal kırıklığı kanımca (dün akşam nedenleri Sipas Tv de tartışıldı) taraftarların stada gelemeyişlerindeki etkenlerden bir tanesidir ,ama dile getirilmiyor.

Taraftarlarımızı tribünlere çekecek, onları hop oturtup hop kaldıracak zımba gibi bir forvet ihtiyacı her haliyle kendini gösteriyor.

Savunma zaaflarıda hazırlık maçlarında meydana çıktı bunun için de yönetimimiz her halde bir önlem almayı düşünüyordur.

Taraftarlarımızın kafalarında oluşan tereddütlerin dağıtılması ve onların stada çekilmesi için Yönetimimizin acilen çok iyi bir forvet alınacağını Sivas kamuoyuna deklere etmesi ve en kısa sürede bunu gerçekleştirmesi yararımıza olacaktır.
2006-2007 Futbol sezonunun başarılı geçmesi dileğimle
Saygı ve Sevgiler sunuyorum.

yigido Atilla
01.08.2006, 22:02
Grünlü Kardes senin yorumlarini zevkle okuyuyorum Katilip ve de katilmadigin yönleri de var ,Ben maci canli seyretmedigim icin yorum yapmam cok yanlis olur ,sadece Sivasta maci canli seyreden arkadaslarin yorumlarini okudum ve cok farkli yorumlar yapilmis bazilari defans cok hata yapiyor Kallanin boslugu doldurulmamis yaziliyor bazilari ortasaha toplara iyi basamiyor defans cok zor drumda kaliyor yazilmis vede sen forvete yirtici bir forvet sart diyorsun .Ben sadece gecen seneki kadro dagilmadi ise bizim problemimiz orta sahada beyin diyorum ileriye toplari dagitcak oyunun temposunu yavaslatim takimi dinlendirecek ve aninda tempoyu yükseltip ani paslarla defans oyuncusunun basi döndürecek bir SEFIMIZ olsa idi sivasspor ligi 3 bitirirdi gecen sene türkiyenin en iyi savunmasini yapan takim sivasspordu bu bir gercek sadece ileriyi calistiramiyorduk sefimiz olmadigi icin cok iyi bir 10 numara sart

FurkaN
01.08.2006, 22:10
Şu anda takımda çok acil olarak bence bir forvet ihtiyacından ziyade savunmanın sağına ve ortasına futbolcu alınması gerekir. Çünkü özellikle Sakaryaspor karşısında seyrettiğim Sivasspor ligde oynayacak takımsa inanın ligde işimiz çok zor. Defansın sağına Tolga'yı koymuşlar, Tolga defansın sağında asla oynayamaz çünkü ağır adam koşamıyor Murat Duman gibi hızlı gidiş gelişler yapamıyor ve yeri orası değil defansın ortasında oynar. Biz bu yıl eğer oraya transfer yapmazsak orası çok başımızı ağrıtır. Defansın ortasına ise Hakkıı'nın yanına Kalla gibi sağlam birisi lazım. Kısacası gecen yıl çok övündüğümüz savunmamız bu yıl S.O.S veriyor.

35gürün58
01.08.2006, 22:21
Sevgili Yiğido Atilla ,
Teşekkür ederim . Bu görüşler benim ilk planda kafamda toparlayabildiklerim basından takip ettiğim ve Avusturyadaki hazırlık maçları ile Cumhuriyet kupası maçlarında alınan neticeleri dikkate aldığımda vardığım sonuçlardır.

Biz hepsini biliriz ve görürüz diye bir düşüncemiz yok asla olamazda hatta, yorumlarımın büyük bir bölümünde yanılıyor ,yanlış düşünüyor da olabilirim. Nihayet hepimiz insanız.
Ancak bu yorumları yapmamızın tek bir amacı var, Sivassporumuz ile ilgili kaygılarımızın yaşanmaması için yöneticilerimizi harekete geçirebilmek ve eğer varsa yanlış giden birşey düzeltilmesini sağlamak.
Şu ana kadar aldığımız sonuçlar ve basından takip ettiğimiz kadarı ile de muhtelif ülkelerden forvet oyuncusu almak üzere veya anlaşmak üzere haberlerinin arkasından bir sonuç çıkmaması doğal olarak bizleri kaygılandırmaya ve geçtiğimiz ara transferleri tekrar mı yaşıyoruz endişesini taşımaya sevk ediyor.

Onun için Yönetimimizin acilen Forvet veya ilave ihtiyaçlar ne ise (dediğin gibi orta sahaya bir beyin gibi transferlerin) yapılacağını sivasspor taraftarlarına ilan etmek ve gereğini de yapmak lazım olduğunu ifade etmeye çalıştım.
Saygılarımla,

yigido Atilla
01.08.2006, 22:38
Sevgili Yiğido Atilla ,
Teşekkür ederim . Bu görüşler benim ilk planda kafamda toparlayabildiklerim basından takip ettiğim ve Avusturyadaki hazırlık maçları ile Cumhuriyet kupası maçlarında alınan neticeleri dikkate aldığımda vardığım sonuçlardır.

Biz hepsini biliriz ve görürüz diye bir düşüncemiz yok asla olamazda hatta, yorumlarımın büyük bir bölümünde yanılıyor ,yanlış düşünüyor da olabilirim. Nihayet hepimiz insanız.
Ancak bu yorumları yapmamızın tek bir amacı var, Sivassporumuz ile ilgili kaygılarımızın yaşanmaması için yöneticilerimizi harekete geçirebilmek ve eğer varsa yanlış giden birşey düzeltilmesini sağlamak.
Şu ana kadar aldığımız sonuçlar ve basından takip ettiğimiz kadarı ile de muhtelif ülkelerden forvet oyuncusu almak üzere veya anlaşmak üzere haberlerinin arkasından bir sonuç çıkmaması doğal olarak bizleri kaygılandırmaya ve geçtiğimiz ara transferleri tekrar mı yaşıyoruz endişesini taşımaya sevk ediyor.

Onun için Yönetimimizin acilen Forvet veya ilave ihtiyaçlar ne ise (dediğin gibi orta sahaya bir beyin gibi transferlerin) yapılacağını sivasspor taraftarlarına ilan etmek ve gereğini de yapmak lazım olduğunu ifade etmeye çalıştım.
Saygılarımla,
Ismini bilmiyorum grünlü kardesim Tabiki hepimiz burda canimiz sivasspor 1 ci ligde kalmasi baska ne isteyebilirizki tabiki herkes kendi yorumunu yapacak yapsin ki biz de okuyanlar kendimizi gelistirelim bildiklerimizi ve bilmediklerimizi baylasalim.

superglam
01.08.2006, 23:05
Arkadaşlar sakarya maçını canlı seyrettim, tabi bir maç ölçü olmaz ama bazı gerçekler gözüküyor, çok rahat gol yiyoruz hatta sakarya daha fazla atabilirdi onların da beceriksizliğinden Allahtan yemedik. şuna dikkat çekmeye çalışıyorum...

1 - Oyunu yönlendirecek bir orta saha oyuncusu yok.!
2 - Defans çok kolay gol yiyor en az Kalla gibi birine ihtiyacımız var.!
3 - Forvette aslında balili iyi ama onu besleyecek yandan çok güzel şut
atabilecek birilerine ihtiyaç var.!

Benim acizane hissettiklerim bunlar.. Gerisini yönetim düşünsün bu ara yeni transferler beni heyecanlandırmadı.. Bu sezon böyle giderse üzülebiliriz.. Umarım yanılırım..

ceper58
01.08.2006, 23:39
Arkadaslar bence sivasa sivasspora büyük futbolcu gerek cok büyük olmasi gerekmiyor biz neden baska takimlar gibi futbolcularimizin isimleriyle övünmeyelim hakki desek türkiye kac kisi tanir yada hayrettin büyük takimda oynamis tecrebeli ayaklara sivasin cok ihtiyacagi var bence takimi yönetecek sivasa takimlarin gelirken korkacaklari futbolcu lazim fazla degil 2 tane olsa deger futbolcularimizin futboluda güzellesir güven gelir acikcasi... sevgiler sivaslilara

OPERASYON
02.08.2006, 04:06
S.a Bence bu teknikadamla sivas birseyler yapmasi guc ...olursad inaninki supriza olur.Hollandanin Alikmar takimini calistiricis siteden tavsiye etmistim...Kepce gelin gibi her yeri gezen bulent bey zahmet edipte gidip en azindan gorusse adam gibi tekniktrektor gorurdu sanki fenerinhocasina bile doper atar adam uc buyuklerin haberi olmagigi kanatindeyim,olsalardi besikdasin ve galatasarayin hocasina 10 ceker saka degil adam hucum futbolu oynatiyor herkes hakki ile forma aliyor ekmek aslanin miydesined alin yiyin diyor alan yiyor alan forma giyiyor ozaman siz sivassporu gorun 5.buyuk derdiniz..Birde ben suna karsiyim sizler ne dersiniz Teknikdrektor gelemeden herkes kafasina gore oyuncu aliyor ,bu tum takimlarda var.Adam calisacagi listeyi verir icerdekilerdende istedikleri kalir sezonun bitmesine en az uc ay kalasi teknik adam gelecekse anlasilir istedigi oyuncular ona gore gorusmelere baslanir ve alinir guzelce basari yakalanir...yanilan ben olurun sayet yanilmasam bu yaziyi unutmayin...sivasspor bir duserse hayalde gor duste gor sendromlarini yasariz.... bir an once gerekli onlemleri alinmasi dilegi ile diyorum...selam ve dua ile...s.a

teknik
02.08.2006, 09:02
bence orta sahaya bir takviye ama oyunu tutacak ve tempo ayarlayabilecek önlibero.hızlı ,çabuk ve kuvvetli olması lazım.örneğin trabzonsporda oynayan genç ferhat gibi.o zaman defansımız bu kadar açık vermez.defansımız alışkın olduğundan geçen seneki perfonmansını bulur.carvalho ve ertuğrulla orta saha atraksiyonları yaparız ama oyunu tutacak ve takımın omurgası olan orta sahanın ortasını tutacak bir adam kesinlikle şart.yasirin tekniz hızlı ve çabuk düşüneni lazım.bir nebzede olsun hakan bayraktar yapıyor ama bence ağır ve topla çok oynama sevdalısı.en azından genç ve yetişecek biri alınabilir.ben takımımıza güveniyorum ve kesinlikle ilk 10 da bitireceğine inanıyorum.

nazimgulturk
02.08.2006, 11:35
BENDE KATILIYORUM DAHA KALİTELİ FUTBOLCULAR ALABİLİRDİK HALADA ALABİLİRİZ AMA YÖNETİM BUNU UYGUN GÖRDÜ İNŞALLAH İYİ OLUR
***REİS 58***

DOGU_BEY
02.08.2006, 12:55
ya geçen maçları seyrettim hala erman özgürler ligin emeklileri konuşuluyor arkadaşlar bunlarla olmaz artık anlayın ya cumhuriyet kupasında gördük tolgayı serdarı onları oynatmaktansa alt yapıdan gençleri oynat daha iyi yapacaksak doğru düzgün transfer yapalım yabancı transferleri konusunda bu sene malesef hiç iyi iş yapamadık inşallah iyi bir transfer yaparız bi ara 23 yaşındaki gana milli takım forveti boateng adı geçiyordu sanırım unutuldu umarım bu sene
kötü sezon olmaz teknik direktör hücüm futbolu oynatmak adına takımı sürekli mağlubiyetlere götürmez inşallah zaten ilk 3 haftada belli olur sezonun bizim açımızdan nasıl gideceği inşallah geçen sezondan daha başarılı oluruz

SempaticH
02.08.2006, 22:14
hepimiz başarıya hasretiz başarının geleceğine inancımızın sonsuz olduğunu bildiririm gereksiz süpekülasyonlardan kaçınmalıyız uyarısında bulunuyorum

PARTNER58AHMET
02.08.2006, 22:49
BANİMDE GÖRÜŞLERİM BAZI ARKADAŞLARIN DOĞRULTUSUNDA AYNI ÇOK FUTBOLCU ALMAKTANSA 2 TANE İSMİ DUYULMUŞ VE DİĞER TAKIMLARIN TIRSACAĞI OYUNCU ALSAYDIK BUNDAN DAHA İYİ OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM TABİKİ YÖNETİMEDE SAYGI DUYMAK LAZIM İNŞALLAH HAYIRLI OLUR

Hemşehrim.58
02.08.2006, 23:19
TRANSFERLERİN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM UMARIM LİGDE İYİ ŞEYLER BAŞARIR TÜRKİYE KUPASINDA FİNAL OYNARIZ SİVASSPORUN HEDEFİ UEFA KUPASINA KATILMAK OLACAKTIR SİVASSPORA 2006-2007 FUTBOL SEZONUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

GÜHERTAŞ HAS EN BÜYÜK SİVAS.

Flavio
04.08.2006, 09:25
35gürün58 yazının başlıkta çok gzüel konuşmuşsun sana kesinlikle katılıyorum.Transfer politikası yanlıştı yapılan transferler beni diğer Anadolu takımlarlarına oranla hiç mi hiç tatmin etmedi biraz büyük düşünüyorsak ve Lig de tutunabilmek istiyorsak yabancı ve Türk oyuncu arayışlarında genç ve gelecek vaadeden oyunculardanda takıma serpiştirmek lazım yaş ortalaması düşmeli.

Yazdıklarınızda herkes ayrı bi eksikten bahsetmiş 10 numara,Forvet ,Kanat bence demekki Sivas hazır değil.Tek temennim bu sene rahat bi şekilde ligde tutunabilmek.Sivasıma Allah yardımcı olsun

Braveturk
08.08.2006, 10:11
bir yabancı hakkımız var neden kullanmıyoruz. arjantin federasyonunda bir sivaslı var ve bu sene arjantinden ligimize birçok arjantinli futbolcu geldi en iyilerinide sakarya aldı diye düşünüyorum. kendi hemşerimizin bize faydası olacağı kanısındayım. Bu hakkımızı arjantinli genc ve yetenekli bir futbolcu alarak dolduralım. Sakarya cangele gibi bir futbolcuyu aldı. Bizimde iyi bir 10 numara yada defans almamız lazım. Ayrıca baliliyi bu takımda nasıl tutuyoruz onuda anlamış değilim. balili olduğu sürecede hiçbir maça gitmiyorum......

Bilmiyorum58
08.08.2006, 10:25
Ajanssporun haberine göre bir ara almak için can attığımız Erman Özgür Aykut Kocaman'ın kendisi ile çalışmak istememesi sonucu kadro dışı bırakılmış.

Bakın bizim almak için uğraş verdiğimiz futbolcuyu bile teknik adam işime yaramaz diye kadro dışı bırakıyor. İşte bu farklı futbol ve futbolcu mantalitemiz ile başarı arıyoruz.
Sakarya, Gençlerbirliği ne güzel dış transferler yapmışlar ucuz ama ses getirecek kalitede gencecik futbolcular biz ise tehlike sinyalleri ; tabir yerindeyse gözlerimizi kör,kulaklarımızı sağır edecek ama gizliden de olsa bir arayış varmı bilmiyorum.

İlk yarı sonuçları belli olduğunda nasıl kurtulabilirimin hesaplarını yaparak ,adeta can havliyle kurtarıcı arayacağına (ki kurtulacağının da garantisi olmayabilir)
şimdiden işini sağlama alsanda devre arasında sıkıntılara girmeseniz olmazmı ?

Benim gözlemlediğim takımımızın şu ana kadar uyguladığı transfer politikası Taraftarlarımızın büyük bölümünde hayal kırıklığı yarattı.

Bu hayal kırıklığı kanımca (dün akşam nedenleri Sipas Tv de tartışıldı) taraftarların stada gelemeyişlerindeki etkenlerden bir tanesidir ,ama dile getirilmiyor.

Taraftarlarımızı tribünlere çekecek, onları hop oturtup hop kaldıracak zımba gibi bir forvet ihtiyacı her haliyle kendini gösteriyor.

Savunma zaaflarıda hazırlık maçlarında meydana çıktı bunun için de yönetimimiz her halde bir önlem almayı düşünüyordur.

Taraftarlarımızın kafalarında oluşan tereddütlerin dağıtılması ve onların stada çekilmesi için Yönetimimizin acilen çok iyi bir forvet alınacağını Sivas kamuoyuna deklere etmesi ve en kısa sürede bunu gerçekleştirmesi yararımıza olacaktır.
2006-2007 Futbol sezonunun başarılı geçmesi dileğimle
Saygı ve Sevgiler sunuyorum.

yazıların guzel oluyo gardas bu 1 . forvet konusunada bence muhammed alı yı yollamasalar super olurdu o adam muthıs bır futbol dahası diyarbakır macın hatırlayın 4-1 yendıgımız en buyuk hatamız muhammed alıyı yollamamızdır

yigido_furkan
08.08.2006, 10:54
bncede acıl transfer lazım defansa ve orta sahaya forvete bana göre oyuncuya gerek yok anderssonda gelecek mehmet var serdar var acıl defans ve orta sahaya adam lazım kanatlar hiç calısmıyo allah yardımcımız olsun

talha58
08.08.2006, 11:35
öyle demeyin arkadaşlar Erman Özgür çok kaliteli bir oyuncu.. Orta sahada iyi iş yapar. Serdar ve Tolga konusunu ise daha önce yazmıştım. Başka oyuncu bulamadığımızdan mecburen alınmış oyuncular.

teknik
08.08.2006, 12:01
bence erman özgür ihtiyacımızı kapatabilecek ve fonksiyonu çok oyuncu.ayrıca aldığımız gençlerden özellikle serdar akdoğan ı beğendim ben.yapacağımız takımımızın omurgasını tutarak diğer alanlara kendini ispat etmek zorunda olan gençleri oynatmalıyız.serdar,tolgaymış zor.onların yerine murat sözkesen ve ilhan olur.serdar da iyi bir santfor alternatifi olur.yabancı hakkımızı da kesinlikle stopere kullanmalıyız ki sergio yu da önliberoda kullanma hakkımız olsun.yok eğer transfer yapmış olmak için transfer yapılacaksa hiç gerek yok.bu kadroyu doğru kullanırsak isme değil,mücadele ve kazanma hırsı olana görev verirsek kadromuzla ligde rahat kalırız.

GuNaY
08.08.2006, 13:00
Eğer başka alternatif yoksa tolga ve serdar yerine altyapıdan veya daha genç oyuncular ile devam edilmeli...
Maç boyunca takıma faydalı olabilecek (gözden kaçmış ihtimaline karsı) 2 pozisyon belki vardır...
Takım sahada zaten 9 kişiydi :mad: ,
Serdar akdoğan kadroya dahi girememişti :confused:

nazimgulturk
08.08.2006, 13:18
BENCE BU YIL TRANSFERLER HİÇDE İÇ AÇICI DEĞİL SONUMUZ HAYIR OLSUN VALLA..........
***REİS 58***

ŞEREF
08.08.2006, 14:01
Eğer başka alternatif yoksa tolga ve serdar yerine altyapıdan veya daha genç oyuncular ile devam edilmeli...
Maç boyunca takıma faydalı olabilecek (gözden kaçmış ihtimaline karsı) 2 pozisyon belki vardır...
Takım sahada zaten 9 kişiydi :mad: ,
Serdar akdoğan kadroya dahi girememişti :confused:

önümüzdeki maç inş. bu çocuklara da görev verirler. bu çocuğu çok övmüşlerdi oysa...

SİVASLIYİĞİDO
08.08.2006, 14:58
DEFANSA VE ORTA SAHAYA KALİTELİ İKİ KALİTELİ FUTBOLCU LAZIM ÖRNEĞİN SAMSUNDAN KENAN ANKARADAN ERMAN ÖZGÜR AYRICA YEDEK KALECİLERİN GÖNDERİLİP PETKOVİÇE YARDIMCI OLACAK KALİTE BİR KALECİ ALINMALI

hemso58
08.08.2006, 16:47
Şu anda takımda çok acil olarak bence bir forvet ihtiyacından ziyade savunmanın sağına ve ortasına futbolcu alınması gerekir. Çünkü özellikle Sakaryaspor karşısında seyrettiğim Sivasspor ligde oynayacak takımsa inanın ligde işimiz çok zor. Defansın sağına Tolga'yı koymuşlar, Tolga defansın sağında asla oynayamaz çünkü ağır adam koşamıyor Murat Duman gibi hızlı gidiş gelişler yapamıyor ve yeri orası değil defansın ortasında oynar. Biz bu yıl eğer oraya transfer yapmazsak orası çok başımızı ağrıtır. Defansın ortasına ise Hakkıı'nın yanına Kalla gibi sağlam birisi lazım. Kısacası gecen yıl çok övündüğümüz savunmamız bu yıl S.O.S veriyor.

Gecen Yıl Defansımız Defans Futbolu Oynadıgımız Icın Iyıydı Cunku 8 Futbolcuyla Defans Yapıyorduk Bu Sene Atak Futbol Oynuyoruz Ve Bu Defans Kurgusu Cok Hata Yapacak.
Cumhurıyet Kupasında Sakarya macını Izleyenler Sahada Brezılya Gana macını Izler Gıbıydıler(sahsen Ben oylydım).
Brezılya Gana Macınız Izleyenler Olmussa Bana hak Vereceklerdı Cunku Defans Kurgumuz Aynı Gananınkı Gıbıydı Defans Blogu Orta Sahada Rakıbı Karsılamaya Calıstı Rakıplerın Hızlı Ve GUzel Oynuna Dayanamadılar Ve Hazın Son 4-1 yenıldık..

Lorantı Arayacagımızı Dusunuyorum Insallah yanılırım...

1967_Dernek_Serkan
08.08.2006, 18:04
SAYIN LORANT SİVASA GELMİŞ EN İYİ HOCAYDI ELİNDEKİ MALZEMEYE GÖRE OYNATIYORDU TAKIMI LİGDEN 3 TANE TAKIM DÜŞTÜ DİYARBAKIRDAN MALATYADAN SAMSUNDAN ALINACAK TOPCULAR VARDI AMA GİTTİK TOLGAYI ALDIK 1 SAĞ AÇIK 1 SOL AÇIK BİR ÖN LİBERO BR YERDEN OYNAYAN FORVET ALMADILAR GENÇLER MAÇINDA ORTA GELİYO ANDİ YOK DEFANSI DÖVEN YORAN BULDOZER MEHMET 85. DAKİKADA OYUNA ALINIYOR ERTUĞRUL SAĞLAM HİÇ YOK 1. LİGE ÇIKTIMIZ ZAMAN ERTUĞRUL VARDI İLHAN VARDI AMA BUNLAR ELİMİZDEYKEN MARAŞTAN FULBOLCU ALMAYA GEREK YOKTU TANSFER İÇİN GEÇ KALINDI BUNDAN SONRA ALINACAK OYUNCU NE KADAR FAYDALI OLUR BİLMİYORUM HAYIRLISI SİVAS ŞU AN KİMLE KONUŞSANIZ BEKLE BİZİ 2. LİG DİYOLAR İNŞALLAH ÖYLE BİRŞEY OLMAZ

harun afacan
13.08.2006, 13:09
BU TAKIMIN İYİ OLMAGI ;ACİLEN EN AZ 3 TANE İYİ ADAMA İHTİYAÇ OLDUGU ORTADA DAHA İYİ ARAŞTIRILIP ALINMALI BENCE CARVALHO DA BİZİM ARADIGIMIZ ADAM DEGİLdaha sonraları üzülmemek için şimdiden tedbir alınmalı yoksa süper ligi sadece televizyondan izleriz

Dark Force
22.08.2006, 20:53
transferlerin hiç biri iyi değil yapılmamakla birlikte elimizdeki iyi oyuncuların bir kaçınıda kaybettik kalla ve murat duman gitmemeliydi bu futbolcuların çok iyi oldukları tartışılır ama takım futboluna uyum sağlayan ve katkı yapan oyunculardı

Dark Force
24.08.2006, 15:44
Bu futbolcuların alınmasını çok isterim gerçekten inşallah alınır 1942

1943

1944

HALIL
24.08.2006, 16:27
iyi bir stoper lazimmmmmmmmmmmmmm

cyberfanatik58
24.08.2006, 17:28
Lorant döneminde sivas defansif oyanyıp kontratak peşinde koşuyordu. pek gol yemiyordu. Ancak 2. yarı şifremiz çözüldü. Geçen yıl II. yarı ve bu seneki transferler faydalı olmadı. Kalla ve murat dumanın boşluğu var. 2 defans, 2 orta saha, 1 yerli forvet lazım. Samsun, Malatya, Diyarbakır ile takas yapsınlar.

yigido Atilla
24.08.2006, 18:30
[QUOTE=1967_Dernek_Serkan]SAYIN LORANT SİVASA GELMİŞ EN İYİ HOCAYDI ELİNDEKİ MALZEMEYE GÖRE OYNATIYORDU TAKIMI LİGDEN 3 TANE TAKIM DÜŞTÜ DİYARBAKIRDAN MALATYADAN SAMSUNDAN ALINACAK TOPCULAR VARDI AMA GİTTİK TOLGAYI ALDIK 1 SAĞ AÇIK 1 SOL AÇIK BİR ÖN LİBERO BR YERDEN OYNAYAN FORVET ALMADILAR GENÇLER MAÇINDA ORTA GELİYO ANDİ YOK DEFANSI DÖVEN YORAN BULDOZER MEHMET 85. DAKİKADA OYUNA ALINIYOR ERTUĞRUL SAĞLAM HİÇ YOK 1. LİGE ÇIKTIMIZ ZAMAN ERTUĞRUL VARDI İLHAN VARDI AMA BUNLAR ELİMİZDEYKEN MARAŞTAN FULBOLCU ALMAYA GEREK YOKTU TANSFER İÇİN GEÇ KALINDI BUNDAN SONRA ALINACAK OYUNCU NE KADAR FAYDALI OLUR BİLMİYORUM HAYIRLISI SİVAS ŞU AN KİMLE KONUŞSANIZ BEKLE BİZİ 2. LİG DİYOLAR İNŞALLAH ÖYLE BİRŞEY OLMAZ
Not= Sivasspora gelmis gecmis en iyi hoca Werner Lorantir senelerin Bundesliga tecrübesi ile gecen sene bizi ligde tuttu kurt gibi adam.elindeki mazemeye göre oynatti bu sene kalsa idi inanki cok seyler yapardi ,ve HOCA kalitesi ortaya cikiyor ve görmek istemeyenler var

cebrail_58
24.08.2006, 19:07
bende gürünlü kardeşime özelikle katılıyom önce takviye ama işe yrar takviye lazım
öle futbolcular farki çok güzel iş yapar futbolcular ama iyi secmeliyiz galatasaraydan yalçın ayhan volkan arslan ankara sporlu ermen özgür vb zeri

1967_DERNEK_MUSTAFA
24.08.2006, 19:15
mevla görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler son futbolcu alınma şansımızı deneyelim olacaksa yoğurt tutacaksa

serhankaburcuk
24.08.2006, 19:43
Bence şuanda takıma transferden daha önce güven bina edilmesi şart...Psikolojik tedavi de yapılabilir...Gerekiyorsa bu takıma psikolojik tedavi uzmanları transfer edilmeli ve takımın ilk önce kafa olarak lige hazır olması gerekir...Futbolcularımız nedense maçlarda kazanacak gibi değilde kaybedecekmiş gibi bir hava ile oynuyorlar...

Gelelim işin diğer boyutuna ;Eğer bu takıma transfer yapılacaksa
1-)Defansın göbeğine tandem oyunu iyi oynayacak oyunu geriden iyi kuracak Hakkı'ya uyum sağlayacak sağlam bir adam lazım...
2-)Ortasahanın ortasına kaliteli bir adam lazım
3-)Forvet mevkiine Andersonun yanına sağlam topları indirebilecek bir forvet lazım...

ErdalGüler
24.08.2006, 20:24
bu takımın en büyük eksikliği orta sahada gelen topları karşılayıp aynı zamanda isabetli paslarla top dağıtacak bir futbolcunun bulunmayışıdır...

alp
25.08.2006, 01:15
sivasın fikstürdeki maçları fenerbahçenin rakipleri ile bir hafta önce, fenerbahçeden kiralanacak iki üç futbolcu ile fener rakipleri dahada hırpalamayı düşünebilir tabiki bu durumdan fenerbahçenin faydası olabileceği düşüncesi onların yöneticileri tarafından masaya yatırılırsa yanlış anlaşılmasın ama sivassporda ucuza etkili transferler yapmış olur...

"herşey sivasspor için"

bcanpol
25.08.2006, 23:15
ARKADAŞLAR BENCE EN YARARLI FUTBOLCU BİZE HUNTLEEAR İYİ OYUNCUYDU ONUN ARKA TARAFINADA MALATYADAN TOTH

hectortruva
25.08.2006, 23:35
sivasspor a çok iyi bi forvet lazım hasan kabze bu sene galatasaryda yine yedek peşine düşülürse kiralanabilir orta sahaya da volkan çok iyi gider ama parasızlık elleri kolları bağlıyodur bence

YatodaSin
26.08.2006, 02:17
Selam arkadaslar,

Ben gecen hafta Cumartesi günü Türkiyeden Almanyaya döndüm.Ucusum
Kayseriden Istanbula sonra Hannovere oldugundan Kayseride ucagi beklerken
bizim Menajer Bülent abiyi gördüm ve kendisiyle görüstüm.Bizim mac Ali Samiyene alindigindan kendisi Istanbula ucup Hotel islerini felan ayarlamaya gittigini söyledi.Sordum yenilik varmi transferde felan diye.Nijeryali savunma oyuncusu genc oldugu icin almadik dedi ama yabanci bir oyuncu getirecegim dedi.Adini ve oynadigi mevkii söylemedi ama insallah takima yardim eder ve bize suanki oldugumuz siralardan laik oldugumuz yerlere gelmemizde yardimci olur

BOSS_58
28.08.2006, 17:43
BU FUTBOLCUYU ALABİLMEMİZ İÇİN EN UYGUN ZAMAN ,KADRO DIŞI KALMIŞ HOCASIYLA ANLAŞAMIYOR BİZİM İÇİNDE İLAÇ ORTA SAHAYA YÜREĞİYLE OYNAYAN ÇOK BEĞENDİĞİM BİR FUTBOLCU.BÜLENT UYGUN UZAKLARDA ABUK SUBUK ADAMLARLA UĞRAŞACAĞINA BÖYLE FIRSATLARI DEĞERLENDİRMESİ LAZIM NE DE OLSA TRANSFER ONDAN SORULUYOR.AYRICA BEŞİKTAŞ'TAN ALİ GÜNEŞ'İ KİRALAYABİLİRİZ İNANIYORUM TORAMAN BU TRANSFER İÇİN YARDIMCI DA OLUR.SAĞ TARAFIMIZ HALA KORİDOR ADAMLAR RAHAT RAHAT GELİYOR GİDİYOR.
DÜN F.BAHÇE SAKARYA MAÇINI İZLERKEN KAHROLDUM MURAT DUMAN'I İZLERKEN.NASIL OLDUDA BÖYLE BİR ADAMI GÖNDERDİK AMA YERİNE TRANSFER YAPMAK LAZIM !!!! HER TRANSFER KOMİSYON DEMEK ;PARDON ARACILIK HİZMETİ !!! TOLGA TRANSFERİNDE KULÜBÜMÜZÜN ZARARI OLDUMU BUNUNDA AÇIKLANMASINI İSTİYORUM.
BİRDE ŞU YASİR İLE HAKAN BU TAKIMDAN GİTTİĞİ GÜN SADAKA DAĞITACAM !!!

nazimgulturk
28.08.2006, 20:17
BENCEDE FORVETE TAKVİYE ŞART ŞÖYLE KALİTESİ YÜKSEK RAKİP TAKIMI KORKUTACAK BİR FORVET GERİ KALAN BÖLÜMLER İYİ ZATEN BİR TRANSFER DAHA YAPTIK İNŞALLAH FAYDALI OLUR
***REİS 58***

ipden(2.şahıs)
06.10.2006, 00:35
İLK YARIYA VERİLEN ARADA TRANSFER ŞART OLMALI.BU KONUYU HALA TARTIŞIYORUZ.

TAKIMA TRANSFER ŞART

BySivasli
06.10.2006, 03:09
S.a Yiğidolar ewt transfer olmalıydı ama transfer sezonunda; Çabuk ve Balili ile ileride uyum sağlayacak bir forvet sonrada orta sahada takıma hükmeden Oyun kurucu olması gerekir. Bunlar eğer yönetim kabul görürse olur. Ama Sivasspor yönetimi bence geçen sezon En büyük hatayı Werner Lorantı elinde tutamaması oldu.. Geçen gün gazetenin birinde yazıyordu.. Werner Lorant yeniden Süper Ligde herhalde büyük bir ihtimalle K. Erciyessporla anlaşacak... Bence transferi T. Direktörden yana kullanarak değiştirmeye başlamaktır.. Herşey Sivasspor umuz içi n hayırlı olsun ...

tolgaaaa
06.10.2006, 08:58
Kesinlikle Balili 'nin yanına bir forvet şart. Bir de oyun kuracak 10 numaralı bir adam lazım. Defansta çok çabuk yoruluyor oraya iyi bir adam lazım

koyu58
06.10.2006, 10:43
S.a Yiğidolar ewt transfer olmalıydı ama transfer sezonunda; Çabuk ve Balili ile ileride uyum sağlayacak bir forvet sonrada orta sahada takıma hükmeden Oyun kurucu olması gerekir. Bunlar eğer yönetim kabul görürse olur. Ama Sivasspor yönetimi bence geçen sezon En büyük hatayı Werner Lorantı elinde tutamaması oldu.. Geçen gün gazetenin birinde yazıyordu.. Werner Lorant yeniden Süper Ligde herhalde büyük bir ihtimalle K. Erciyessporla anlaşacak... Bence transferi T. Direktörden yana kullanarak değiştirmeye başlamaktır.. Herşey Sivasspor umuz içi n hayırlı olsun ...

lorant erciyese imzayı attı kardeş her zaman kaçan balık büyük olur

fatihada58
06.10.2006, 11:10
takıma acil yeni bir teknik direktör lazım.yahu arkadaşlar türkiyeden 2 takım çalıştırmış bi teknik direktör ama niye gitmiş?çok başarılıda ondan mı? yoksa yaşadığı şehirlerimi beğenmemiş yada aldığı para az mı gelmiş(lorant gibi)?kısacası bütün bunlardan değil BAŞARISIZ olduğu için gönderilmiş bi teknik direktör.keşke zamanında iyi bir teknik direktör alınsaydıda bu hale gelmeseydik.bu arada yönetim taraftar niye gelmiyo diyo tabi gelmez taraftar ankardan bile evinde 2 yersen ben niye maça geleyimde daha fazla kahrolayım.şimdi hemen gerçek taraftar muabbetine girilir tahminimce futbol bir göz zevkidir, futbol şehrimin aynasıdır,gururudur.ama şahsen ben ezilen bi sivassporu sahada görmektense maça gitmemeyi yeğlerim.

abdullah58
06.10.2006, 11:30
ARKADASLAR BEN BU KONUYU GECEN YILDA YAZMISTIM
SAMSUNDAN (CEYHUN-VE-RAFAEL-)ALIN DEDIM ALMADILAR
BEN NE YAPAYIM :BEN TAKIMIN DURUMUNU GÖRDÜMDE -BÜLENT HOCA GÖREMEDI-RAFELI VE CEYHUNU-ALMADI-GECEN SENE BU KONUYU EN AZ 5 DEFA YAZDIM

ibo_emr
06.10.2006, 12:25
evet bence sivasın acıl orta sahanın sagına transfer yapması lazım cunku takım ıyıce kotuye gıdıyor bence lıgde kalırsak mucıze olur cunku orta sahada futbol oynanmıyor wooter oynuyor ama onu destek lazım

58_cebeci_58
06.10.2006, 14:08
bence fenerbahceden OLCANI kiralayalım.cok yetenekli.bizede faydası dokunur.wooter cok yetenekli ve tecrübeli.bence forvte andersonun yerine daha iyi ve yırtıcı bir forvet lazım.türk yada yabancı.

hizmetchi
13.11.2006, 14:40
sivassporun cok iyi basan ve birinci lig tecrubesi olan takimi iyi organize edebilecek yerli bir orta saha oyuncusuna ihtiyaci oldugunu dusunuyorum; boylelikle forvetlerimiz balili, anderson ve mehmet yildiz in kendilerini daha cok gosterecegine inaniyorum, kisa vadede takimi toplamasi muhim oldugu icin yasinin da onemli olmadigini dusunuyorum...

sizce sivasspor devre arasinda orta sahasina kimi takviye edebilir ?

PRoFeSSioNaL
13.11.2006, 14:49
bu takımla beşiktaşı yendik aynı kadroyla herkezi yeneriz

hizmetchi
13.11.2006, 14:55
besiktasin durumu zaten ortada sivasspor un performansina baktigimizdaysa bir mac cok iyi gercekten uefa yi hak eden bir goruntu ciziyor diger bir macta ise adeta taninmiyor; istikrarin gelmesi icin iyi bir orta saha oyuncusu sart...

sinan-58
13.11.2006, 15:12
bence fenerbahceden OLCANI kiralayalım.cok yetenekli.bizede faydası dokunur.wooter cok yetenekli ve tecrübeli.bence forvte andersonun yerine daha iyi ve yırtıcı bir forvet lazım.türk yada yabancı.

arkadaşım sana katılmıyorum
1. ortasahaya olcanı alırsak kotu olmaz ama elimizde ertuğrul gibi bir oyuncu var ondan faydalanmalıyız
2. forvete adama gerek yok çnku andi şu anda yedek ve yırtıcı demişsin işte bizdede defansı yıpratan 3 futbolcu var mehmet , balili ve gokhan
ama ertuğrul oynamıyacaksa orta sahada eksşklik olur

007furkan1994
01.01.2007, 22:59
hep dile getiriyorum yine getireceğim.transfer yapıyoruz ama yapmak için yapıyoruz bu takıma katkı yapacak kaliteli,iyi futbolcular almalıyız.
örnek vermek gerekirse;tita,wederson,risp bu oyuncuları bu takımlar nasıl buldu Servet için azla söze gerk yok takıma geldi sivassporun konumu daha iyi oldu.ŞİMDİ NE YAPIYORUZ SERVET ÇETİN'İ BİZDEN LİG KONUMU OLARAK DAHA İYİ BİR YERDE OLAN ANCAK SİVASSPORDAN ASLA AMA ASLA İYİ OLMAYAN VESTEL MANİSASPOR A SATIYORUZ. TAMAM ANLADIK PARANIZ YOK AMA BİZ NE YAPALIM O ZAMAN KÜME DÜŞ LİG A DA PARA BİRİKTİR TEKRAR GEL .

BU OYUN BÖYLE GÜÇSÜZ OLAN EZİLİR!!!;) :rolleyes:

yigido_furkan
01.01.2007, 23:26
bnce bizim fazla bi transfere ihtiyacımız yok 2 3 transfer yeterli ama ii oyuncular olmalı orta sahaya kanata birde defansa alırsak iii olur ama transfer yapmasakta olur bnce

hancer58
02.01.2007, 01:29
bnce bizim fazla bi transfere ihtiyacımız yok 2 3 transfer yeterli ama ii oyuncular olmalı orta sahaya kanata birde defansa alırsak iii olur ama transfer yapmasakta olur bnce

transfer yapmak şart neden:
defans cok kötü buna ragmen elımızdekı servetı vermeyı dusunuyoruz defansa bır adam orta sahaya bir beyin ve forvetede saglam bir golcu
yani bu uc transfer sivassporu bu sene cok daha ii yerlere goturur

golcu Erdem
09.09.2008, 13:30
ben 17 yaşındayım ama çok iyi oynuyorum.çocukluğumdan beri oynadığım ve başarılı oynadığım futbolda forvetim.
beni transfet edin gol krallığına yaklaşacağımı düşüüyorum,

Eyvaz94
09.09.2008, 14:28
Qurbanovla,Devran gitmeseydi simdi durum belki farkli olurdu

yusuf_yusuf
09.09.2008, 14:30
evet ya alınsın nezararı var kı ama alın alın sında kımler gidecek ya bussuru futbolcumuz oldu