Orijinalini görmek için tıklayınız : Başkanda isyan edermiş!..


SivasSpor.Com
04.08.2006, 02:32
http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz’ı yıllardır tanıyorum. Benim en çok beğendiğim özelliklerinden biriside “yenilgiyi kolay kolay kabullenmemesi ve kolay pes etmemesi “Zor görevlerin adamı” olarak kendisini tanıdık.

Ancak, önceki gün kendisiyle yaptığım sohbette, hiç bu kadar umutsuz,hiç bu kadar isyankar (!) görmemiştim. Bir dokunduk bin an işittik! Cumhuriyet turnuvasından tutunda,bu hafta oynayacağımız Gençlerbirliği maçına kadar bir çok konuda sohbet ettik. Sonra laf döndü dolaştı para konusuna geldi. İşte o zaman başkan patladı! “Herkes bizden başarı bekliyor, herkes bizi takdir ediyor ama yardım etmeye gelince kimse çıkmıyor. Ondan sonrada bizden iyi şeyler söylememiz bekleniyor. Bazen “yeter” diyerek çekip gidesim geliyor....” diyerek kulübün içerisinde bulunduğu maddi sıkıntıyı su yüzüne çıkardı. Sivaslı işadamlarının,bürokratların ve taraftarların Sivasspor kulübüne yeterince maddi destekte bulunmadığını,ancak her şeye rağmen ligin en az borçlu takımlarından birisi olduğunu söyledi.

Kendisininde ifade ettiği gibi “Bu şekilde nereye kadar gider” bilinmez. Şu anda çok net olarak görünün tek şey var, Sivasspor’da maddi sıkıntı kapıda ve bu yüzdende Sivasspor istediği futbolcuları alamadı.

Aslında transfer edilen futbolcuların bir çoğunun başarı için yetersiz olduğunu başkanda biliyor. Ama konumu gereği çıkıpta bunu söyleyemiyor. O günkü konuşmamızdan ben bunu çıkardım. Allah Başkanın ve Sivasspor kulübünün yardımcısı olsun,bu işler kolay değil. Hele hele yalnız kalırsanız hiç kolay olmaz. Bu konuda neler yapılması gerektiğini, daha doğrusu kendi düşüncelerimi ifade etsem bir çok yöneticinin beni hemen “vatan haini” ilan edeceklerini ve gereksiz polimik başlayacağını bildiğim için yazmıyorum. Ne zamanki Sivasspor’un daha başarılı olması için gördüğüm eksiklikleri ve yapılan yanlışları yazdım, söyledim, o zaman “hain” ilan edildim. Artık bıktığım için bu konularada girmek istemiyorum.

Söyleyeceğim tek şey, Cenab-ı Allah Başkanın ve gerçekten çalışan bazı yöneticilerin yardımcı olsun

OPERASYON
06.08.2006, 01:40
S.A.Dogru soyleyeni 9 koyden oeteyede kovsalar senin ve senin gibilerin kaleminden kan degil ciceler akar "Haksizlik karsisinda susaan dil seytandir"Hadisi serifi geregince susma ve dostdoru ol egilmek bukulmek yok bizde...Sivasli is adamlarinad yardim adi altinda himmet geceleri duzenliyerek herkes gelsin gelmeyened sivaslilar olark her alanda dislayalim ...ticareten turunda madi manevi her yonden...Yapacaklari yardimi devleten vergiden geri alacaklar olmaz bukadar baskanad hakli bir elin nesi var iki elin sesi var..Birlikten kuvvet dogar...Birlik ve beraberlikte rahmet vardir beraket vardir.Bu yaziyi yazan kardesinize Hollandadaki bir gazetedeki kose yazari soyledi oda yaziyor aynen onun soyledikleri ...selam ve dua ile...s.a

aykut-akay
06.08.2006, 03:04
okadar sivasli is adami var bunun yaninda sivas maddi durumu cok iyi olan aile ler var hem is adamlari hemde bu zenginle hem yurt disi hem yurt icindekiler mecburlar yardim etmeye burdan onlara seleniyoruz biz sivasli olarak abicim elinde varsa yardimini yapacaksin lafla sivasli olunmaz buda böle biline

Dark Force
25.08.2006, 15:23
BİZ BURADA SİVASSPORU ELEŞTİRİYORUZ AMA ŞU TARNSFER YAPILSIN ŞU FUTBOLCU ALINSIN DİYE AMA PARA OLMADANDA BU İŞLER OLMUYOR BU GERÇEKLERİDE GÖRMEK GEREK
KEŞKE SERVETİM OLSAYDIDA YARISINI SİVASSPORA BAĞIŞLASAYDIM