Orijinalini görmek için tıklayınız : Fikstür, Hic kimsenin Dikkatini cekmemis !!!!!!
yigido Atilla 05.08.2006, 22:27 Fikstür Hic kimsenenin Dikkatini cekmemis !!!!!!
Fikstüre Dikkatli Bakilinca bu sezon sivasspor cok sansli ve uefa neden olmasin diyorum . Sivassporun oynadigi Takimla haftaya Fenerbahce ile oynuyor Her anadolu takiminda oynayan futbolcular ligde 8. kez tv.de canli maca cikiyorlar hic bir futbolcu fenerbahce macindan 1.hafta önce sakatlanmak istemez sari veya kirmizi kartla maci tribünlerden izlemek istemez bu demek oluyorki o futbolcuyu istediginiz kadar motive edin akli haftaya oynayacagi fenerbahce cünkü o macta ortaya koyacagi performans o oyuncunun kalitesini milyonlarca insana izletme imkani var ken sivasspor macinda nicin sakatlansin veya kapasitesini haftaya saklayacak bu da tam bizim isimize geliyor eger iyi degerlendirirsek puanlar bizi bekliyor
yigido_furkan 05.08.2006, 22:34 gercekten güzel bi düşünce bu yönden hiç düşünmemiştim kutluyorum senı atilla kardes güzel bi tesbit
atilla çok güzel bir yere temas etmişsin tebrik ediyorum şu olmasında fenerbahce macı oncesi fenerbahceye göz dağı vermek istemesin yada kadroya girmek için performansının üstüne çıkmasın?
atilla çok güzel bir yere temas etmişsin tebrik ediyorum şu olmasında fenerbahce macı oncesi fenerbahceye göz dağı vermek istemesin yada kadroya girmek için performansının üstüne çıkmasın?
İki tespitte harika... Evet fikstür avantajda olabilir dezavantajda futbolcu kendinide saklayabilir, kadroya girmek için çok iyide oynayabilir.
sivaslıavukat 06.08.2006, 00:20 Gerçekten güzel tespitler ama Orhan (Puar) haklı çıkarsa yandık.
aykut-akay 06.08.2006, 01:12 gercekten güzel bir tesbit eger düsündügün gibi olursa sivasin uefa sansi yüksek
albina58 06.08.2006, 01:18 yigido Atilla ___ hemşerim doğru bir tespit yapmışsın.
Sezon boyunca dört büyük takımın maçına endekslenmiş bir futbolcu mantığında vede sonucunda kısa yoldan büyük transfer yapma kolaylığında olan futbolculuk düşüncesindeki futbolumuzda senin yaptığın tespit her yönü ile doğru çıkıyor. Umarım tespitlerin doğrultusunda gelişir herşey.
yigido Atilla 06.08.2006, 17:39 İki tespitte harika... Evet fikstür avantajda olabilir dezavantajda futbolcu kendinide saklayabilir, kadroya girmek için çok iyide oynayabilir.
Not= Ben dezavantaj olacagina kesinlikle katilmiyorum her sene böyle fikstür cekmis olsak inaninki ilk 5 de rahat oynariz futbolcunun en iyi kendi reklamini yapacagi mactan bir hafta önce kendini sakatlamaz ve kapasitesinin cok altinda oynayip haftaya Fenerbahce macinda Milyonlarca insanlara kendini gösterme sansini cok iyi degerlendirecektir . Bu fikstürden sonra inaninki hic korkum kalmadi.. Anadolu takimlarinin kadrolari zaten belli yedekleri oynatamayacagina göre hoca mecbur As futbolcularla sahaya cikacak
sivasli_tufan 06.08.2006, 18:46 guzel ndusunmussun kardesim tebrik ederim seni
ultraarif 16.08.2006, 19:42 ya arkadaşlar siz fazla uçuyorsunuz.niyyye.çünkü bu şey iki üç maç için oluuur.yani papaz herzaman pilav yyyemez diyorum.siz bu düşüncelerimle benim sivaslı olmadıgımı düşünebilirsiniz ama ben sizin hüsrana ugramamak için söylüyorum.
yav hemşolar yaptığıınız hesaplara bakın allahınızı severseniz yaaa.mükemmel top oynayıp uefaya katılmak daha kolay değil mi? sivas şu iki hafta içindeki oynuyla uefaya değil küme düşmemeye oynar.zaten bu sakarya maçından sonra hedef tam belli olur.öyle yaparlarsaymışla ederlerseyle uefaya gidilmez.ben bu sene kümede kalırsak çok sevinecem valla.kızmayın da yaptığınız hesabı okuyunca güldüm valla.
hem bir takım şöyle düşünemez mi? "sivastan sonra fenerle oynayacaz zaten fanarden 3 puan almamız çoook zor bari canla kanla şu sivastan puan koparalım eğer sivastan puan alamazsak zaten fenerden puan alamayacaz.iki hafta puansız geçer" diye düşünemezler mi?işe yaramaz bir hesap bence
PRoFeSSioNaL 16.08.2006, 21:01 evet valla güzel yeri espit etmişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn n
jakobieen 17.08.2006, 16:24 yav adamı deli etmeyin, tööbe tööbe, ne tespit ama...!
yusuf_07 17.08.2006, 16:47 güzel bi tespit katılıyorum...
bunlar boş hesaplar boooşşşşşşşş
Sivasspor'un Trabzon Beşiktaş ve Galatasaray gibi güçlü takımlarla ligin son birkaç haftasında oynayacağını düşünürsek dezavantaj gibi görünür. Ama o maçlara kadar gereken puanları toplayıp o maçlara rahat çıkarsak önemli sürprizler yapabiliriz. Eğer son maçlarımızı iddiası devam eden takımlara karşı zor bir pozisyonda oynarsak işimiz kötü.
Dark Force 19.08.2006, 13:36 ya yapmayın bu fikstürün neresi şanslı hele bu saha kapatmadan sonra iki maç deplasmanda oynayacağız sonra fener geliyor buraya ondan sonra yine deplasman çooooooooookkk zor maçlar var allah yardımcımız olsun
Dark Force 19.08.2006, 13:41 bu sezon kötü takım yok ligde ve her maç birbirinden zor valla her maçtan 1 puan alalım ona dahi sevineceğim yapmayın çok uçmayın arkadaşlar yanlış anlamayın ama lahana turşusuyla pasta yapılmaz kendimiz kandırmayalım ama inşallah ben yanılırım kümede kalalım yeter ...
Bende rapid_via arkadaşıma katılıyorum kümede kalalım yeter gerçekten çok fazla uçmayalım tabiki bizde isteriz sivassporumuzun uefaya katılmasını ama bu mümkün değil bu kadroyla transferlerin hiç biri iyi değil elle tutulur bir adam yok gerçekten inşallah yanılırım
yigido Atilla 19.08.2006, 15:36 Futbolu ilk ben icat etmedim statisklere bakin her kes görür dünyanin her yerinde de bu böyledir sivasspor futbolunu iyi oynasin neden olmasin ,genlerbirligi Sivasspora ve Fenerbahce karsi yaptigi macinin pereformanslarini karsilastirin görürsünüz .cogu birinci lig takiminin ligde kalma sebebi fikstürü avantajidir
1967 dernek serkan20 19.08.2006, 20:03 ya bence herkes ekmeğinini peşinde olur 2 haftadır oynuyoruz siz hiç anlattığınız gibi bir ekip gördünüzmü????
|