Orijinalini görmek için tıklayınız : Çaykur Rizespor-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
AyhanBayrak 06.08.2006, 19:06 Elbetteki sivassporum bu macı alacak benim tahminim
http://img266.imageshack.us/img266/5720/448li7.gif
Ç.Rizespor : 0
http://img394.imageshack.us/img394/22/446bx8.gif
SİVASSPOR : 2
aykut-akay 06.08.2006, 19:11 SİVASSPOR :2
Çaykur Rizespor :0
BENCEDE BU SKOR DIYORUM
sinan58_34 06.08.2006, 19:28 bence sivassporummm 3
c.rize 1
SIVASSPORUN CAYKUR RIZEYE SANSI TUTMUYOR
INSALLAH BU SEZON BU SANSSIZLIGINI YENER
http://www.sivasspor.com/images/stories/logo.jpg
CÜSSKB-Aynur 06.08.2006, 21:21 Çaykur Rizespor 1
Sivasspor 2
------------------------------
valla zor maç olacak gibi geliyor bana.. Bizim oyuncular stresli. Defansta Hakkı da yok. İyi bir sonuçla döneriz inşallah.
Bence bu forum için acele edilmiş. Çünkü Gençlerbirliği maçından yeni geldik sinirler gergin, hayal kırıklığı her şey üst seviyede.... Herkes yaşadığı hüsranı unutmak istiyor ancak illa ki skor tahmini isteniyorsa 1-0 olsun bizim olsun bugün ki maça bakınca böyle demekten başka çare gelmiyor elden.....
cemal58yiğido 06.08.2006, 23:32 bence biz rizeyi yeneriz hemde farklı
hakandemirezen 06.08.2006, 23:37 Oynana futbolu göremedik 90 dakikasını ama alınan sonuç belli bu gün. rize deplasmanında alınabilecek en iyi sonuç sanırım beraberlik olur. Transfer şart bu takıma yoksa söylemek bile istemiyorum ama gecen seneyi mumla ararız.
yigido_furkan 07.08.2006, 00:13 işimiz cok zor beraberlik iyi olur ama kesinlıkle yenılmememiz lazım
sivasli_tufan 07.08.2006, 00:36 benim görusum
c.rize 0-1 SIVASSPORUM
1-0 olsun bizim olsun
Ç.Rizespor : 1
Sivasspor : 1
tonuslu_58 07.08.2006, 02:07 3-1 çakarız laz uşaklarına inşallah
baharözlü-yiğit 07.08.2006, 02:34 sivasspor 1 çaykurrize 0 bir hafta sonra görüşürüz
ceyhun58 07.08.2006, 07:55 Beyler gerçekçi olun siz kendiniz inanıyormusunuz sivasspor'un rizesporu yenebileceğini ayrıca başkanın hakemler hakkında yaptığı açıklamar(Milliyet ve Vatan gazetesi) bizim hiç iyi olmadı hedefteki takım şu anda sivasspor
onursahin 07.08.2006, 09:31 geçen sezon 2 kere yendiğimiz gençlerbirliğine yenildik şimdide geçen sen 2 kere yenildğimiz rizeyi yeneriz sivas 3 rize 1
PRoFeSSioNaL 07.08.2006, 10:18 bu maçı alacağız başka yolu yoook 3 puanı almak zorudayız ben diyorum ki
SİVASSPOR:2 Ç.RİZE:1
sivaslıavukat 07.08.2006, 16:13 Şu birinci ligde en çok hezimete uğratmak istediğim takım Rize , yenelim de nasıl olduğu hiç önemli değil.
PRoFeSSioNaL 07.08.2006, 16:18 TÜH BE EĞER MAÇ SİVASTA OLSAYDI KESİN GİDERDİM YARIN SİVASTAYIMM 5 GÜN KALACAĞIM İNŞALLAH EŞİ DOSTU ZİYARET EDİP DERNEKLERE GİDECEM MURATLA BELKİ GİDERİZ
İNŞALLAH MAÇI ALACAZ 2-1 YENİLMEYİZDE ALIRIZ İNŞALLAH
bu kadroyla mi maci alacagiz, güldürmeyin beni , hayallerle degil gerceklerle yasayalim,
Maçın sONUCU bELLİ...
Çaykur RizeSpor:4
SivasSpor :1
Bilmiyorum58 08.08.2006, 10:31 rize tarihinde 4 gol atmadı antalya macındakı vasat rizeyi genclermacındakı kotu sıvas ın gececegıne ınanıyorum unal,okan,fahri gibi büyük futbolcularını yollayan zayıf bır takım kuran rıze bence bul yıl bısey yapamaz ve sıvasspor bu macı 1-0 alır
Maçın sONUCU bELLİ...
Çaykur RizeSpor:4
SivasSpor :1
Bu sonuca nerden vardın gerçekten merak ettim. Her ne kadar Bursalı olsan da köken Rizeli galiba...
en az beraberlik alırız herhalde...
Bu sonuca nerden vardın gerçekten merak ettim. Her ne kadar Bursalı olsan da köken Rizeli galiba...
Sadece Gülüyorum....
Bir Topiç Açılmış We Skor Tahminiş Yapılıyor...
Benim Tahminim BU...
kangal06 08.08.2006, 17:48 bu maçı kesinlikle biz alırız.hatta Rize'yi farklı yeneriz diye düşünüyorum
3-1 kazanırız
IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR
agumus_58 08.08.2006, 17:53 Beyler gerçekçi olun siz kendiniz inanıyormusunuz sivasspor'un rizesporu yenebileceğini ayrıca başkanın hakemler hakkında yaptığı açıklamar(Milliyet ve Vatan gazetesi) bizim hiç iyi olmadı hedefteki takım şu anda sivasspor
İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR...
biz bu takıma ezelden inanmışız şimdi mi yolumuzdan dönecez...
SİVASIM : 2 rize : 1
agumus_58 08.08.2006, 17:56 Sadece Gülüyorum....
Bir Topiç Açılmış We Skor Tahminiş Yapılıyor...
Benim Tahminim BU...
o zaman "Maçı sonucu belli" gibi bir cümleyi kullanmana gerek yok. kendi ağzınla söylüyorsun : burda skor TAHMİNİ yapılıyor.
oğuzhan AKDOĞAN 08.08.2006, 18:14 SIVASSPORUN CAYKUR RIZEYE SANSI TUTMUYOR
INSALLAH BU SEZON BU SANSSIZLIGINI YENER
http://www.sivasspor.com/images/stories/logo.jpg
katılıyorum sana arkadaş sivas ın yenmesi çok zor ancak berabere kalır o kadr
BİR LAZZ 12.08.2006, 20:11 selam sıvaslı kardeşler bugun akşam saattlerinde sivasspor rizespor mehmet cengiz tesislerinde rizesporla yan yana idman yaptı. oldukça neşeli geçen idman yaklaşik bir saat sürdü. burda skor tahmini yapmak istemiyorum çünkü her iki takımda birbirini yenecek güçtedir önemli olan dostlugun kazanmasıdır. kalın saglıcakla.
selam sıvaslı kardeşler bugun akşam saattlerinde sivasspor rizespor mehmet cengiz tesislerinde rizesporla yan yana idman yaptı. oldukça neşeli geçen idman yaklaşik bir saat sürdü. burda skor tahmini yapmak istemiyorum çünkü her iki takımda birbirini yenecek güçtedir önemli olan dostlugun kazanmasıdır. kalın saglıcakla.
Sağol kardeş.....Bizde Rize'ye aynı dilek ve temennilerle karşılık veririz Sivas'ta..iyi olan kazansın!!
CÜSSKB-Aynur 12.08.2006, 20:25 selam sıvaslı kardeşler bugun akşam saattlerinde sivasspor rizespor mehmet cengiz tesislerinde rizesporla yan yana idman yaptı. oldukça neşeli geçen idman yaklaşik bir saat sürdü. burda skor tahmini yapmak istemiyorum çünkü her iki takımda birbirini yenecek güçtedir önemli olan dostlugun kazanmasıdır. kalın saglıcakla.
Verdiğin bilgiler, ve güzel yaklaşımın için Teşekkür ederiz.
İnşallah iyi bir maç olur.
valla yenmekten başka çare yok gibi.yoksa sivasta bazılarının suyu ısınır gibime geliyor.
serhankaburcuk 12.08.2006, 20:48 selam sıvaslı kardeşler bugun akşam saattlerinde sivasspor rizespor mehmet cengiz tesislerinde rizesporla yan yana idman yaptı. oldukça neşeli geçen idman yaklaşik bir saat sürdü. burda skor tahmini yapmak istemiyorum çünkü her iki takımda birbirini yenecek güçtedir önemli olan dostlugun kazanmasıdır. kalın saglıcakla.
Biz zaten dostuz ama artık Rizesporu yenmek istiyoruz...Enazından 1 puanda iyidir...İnşallah maçı alırız...Skor tahminim Ç.Rizespor 1 Sivasspor 2....
selam sıvaslı kardeşler bugun akşam saattlerinde sivasspor rizespor mehmet cengiz tesislerinde rizesporla yan yana idman yaptı. oldukça neşeli geçen idman yaklaşik bir saat sürdü. burda skor tahmini yapmak istemiyorum çünkü her iki takımda birbirini yenecek güçtedir önemli olan dostlugun kazanmasıdır. kalın saglıcakla.
A.selam gardaş hoşgeldin..
Bilgiler için sağol, takımların yanyana olduğu gibi taraftarlarında elele maç izleyeceği günler yakın...
En yakın örneğinide gençlerbirliği taraftarlarını;
İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği Başkanı Mustafa Sönmez,
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Yalçın Korkmazgil,
Site Yöneticilerimizden Güner,
Amigo Sebo ve ben Sivas girişinde Karşılayarak başarı dileklerimizi ilettik...
Baya içten dilemişiz galiba tuttu :mad:
PARTNER58AHMET 12.08.2006, 21:13 ben 2-0 skor yazan arkadaşlara teşekür ediyorum ama bunun olması bence çok zor inşallah ben yanılmış olurum bu maç bence 0-0
özsivasli1903 12.08.2006, 21:16 tahmin yok ama gönül istemesi var insallah sivasspor alir bu maci ama beraberlikte fena olmaz kesinlikle yenilmeyelim...
BİR LAZZ 12.08.2006, 21:45 Biz zaten dostuz ama artık Rizesporu yenmek istiyoruz...Enazından 1 puanda iyidir...İnşallah maçı alırız...Skor tahminim Ç.Rizespor 1 Sivasspor 2....
arkadaş çok ateşli bir sivassporlu oldugun belli bunu taktir ediyorum. şunu goz ardı etmemek lazım. rizespor kadrosuna yeni yildiz bir golcü aldı maribor takımından adı jeliç ve idamana çikti bugun. birde almanyadan disburgtan tijuka yı almiştık bunlar bu maçta oynucak. yani antalya maçini olçü almaması lazım sivassporun, bu maç iki taraf içinde hiç kolay olmucaktır. eger rizespor tarftarı bu maça gereken ilgiyi gösterirse sizi üzebiliriz, ama temennim iyi olan hak eden kazansın.
ofozturk 12.08.2006, 21:59 abi içimden beraberlik geçiyor. 0-0 veya 1-1 gibi. ama inş. yanılıyordurum. inş kazanan sivasım olur.
TracyMcGrady58 12.08.2006, 22:15 Bu maci alacaz baska yolu yok....bu mac 2-0 bizimdir insallah
gardasin.58 12.08.2006, 22:39 cay kurrize 0
sivasspor 2
biz bu macı 1 alırız vede golü hakkı 58 de atar buraya yazıyorum...
SivasLady 13.08.2006, 00:25 mac kesin bizim insallah
buna ihtiyacimiz var moral olarak
Rize: 1
SIVAS: 2
Ç.RİZE...........: 1
SİVASSPOR...: 3
albina58 13.08.2006, 02:49 Ç.RİZE...........: 1
SİVASSPOR...: 3
abi müsadenle birşey unutmuşsun
''İNADIM İNAT'' demeyi.
rizeli__ 13.08.2006, 03:12 Şu birinci ligde en çok hezimete uğratmak istediğim takım Rize , yenelim de nasıl olduğu hiç önemli değil.YARAN NEDİR KARDEŞ RİZELİLERLE NE ALIP VEREMEDİĞİN VAR OKADAR HEZİMETE UĞRATMAK İSTİYORSAN BU AKŞAM 8 DE GEL RİZE ATATÜRK STADINADA ORDA UĞRAT BİZİ HEZİMETE...BİZİM SİVASLA ALIP VEREMEDİĞİMİZ BİŞEY YOK AMA YARASI OLAN GELİR GÖRÜR VE GİDER..RİZELİ MEKANSIZLAR...ALAYINA GİDER..
rizeli__ 13.08.2006, 03:15 rize tarihinde 4 gol atmadı antalya macındakı vasat rizeyi genclermacındakı kotu sıvas ın gececegıne ınanıyorum unal,okan,fahri gibi büyük futbolcularını yollayan zayıf bır takım kuran rıze bence bul yıl bısey yapamaz ve sıvasspor bu macı 1-0 alır
ATIP TUTUON AMA NİCKİN BİLMİORUM BİLMİOSAN SUSTA BİLENLER KONUŞSUN BİLADER
aykut-akay 13.08.2006, 04:03 ATIP TUTUON AMA NİCKİN BİLMİORUM BİLMİOSAN SUSTA BİLENLER KONUŞSUN BİLADER
rizeli agzi olan konusuyo gardas!!!dimi onun icin mac sonucu ne olursa olsun önemli olan insanlik kazansin
herzaman 13.08.2006, 07:30 SELAMUN ALEYKÜM..
RİZESPOR TARAFTARI OLARAK KARDEŞ KLÜP OLARAK GÖRDÜĞÜM SİVASSPORUN YİĞİDOLARINA SELAM SEVGİ VE DUALARIMI GÖNDERİYORUM...
GENEL BAŞKANIMIZ YİĞİT ADAM MUHSİN YAZICIOĞLUNUN MEMLEKETİ OLMASI NEDENİ İLE SİVASA AYRI BİR SEVGİM VE SEMPATİM VARDIR...
BU AKŞAM RİZEDE OYNANACAK OLAN MAÇTA HAK EDENİN KAZANMASINI DİLİYOR TEKRAR SAYGI SEVGİ VE DUALARIMI GÖNDERİYORUM...
ECMAİN
SELAMUN ALEYKÜM..
RİZESPOR TARAFTARI OLARAK KARDEŞ KLÜP OLARAK GÖRDÜĞÜM SİVASSPORUN YİĞİDOLARINA SELAM SEVGİ VE DUALARIMI GÖNDERİYORUM...
GENEL BAŞKANIMIZ YİĞİT ADAM MUHSİN YAZICIOĞLUNUN MEMLEKETİ OLMASI NEDENİ İLE SİVASA AYRI BİR SEVGİM VE SEMPATİM VARDIR...
BU AKŞAM RİZEDE OYNANACAK OLAN MAÇTA HAK EDENİN KAZANMASINI DİLİYOR TEKRAR SAYGI SEVGİ VE DUALARIMI GÖNDERİYORUM...
ECMAİN
saol gardas dileklerin için...şu andaki futbollara bakarsak hazırlık macları dahil rizeden daha iyiyiz once dostluk sonra hakeden kazansın
SELAMUN ALEYKÜM..
ECMAİN
Rizeli kardeşimiz dileklerin için sağol... Sivas'tan da Rize'ye selam olsun... Hak eden kazansın... Siyaset bazende birleştiriyormuş...
nazimgulturk 13.08.2006, 12:07 İNŞALLH BU MÇI LIR BİRAZ OLSUN STRESTEN UZAKLŞIRIZ...
SİVASSPOR :3
Ç.RİZESPOR:1
***REİS 58***
TABİKİ HER ZAMAN DOSTLUK KAZANSIN.. RİZE TAKIMINDA SORUNLAR VAR. EN İYİ MEVKİLERİ KALE. ZDRAVKOV GOLE GEÇİT VERMİYOR. OKAN GİTTİKTEN SONRA GOL HATLARINDA SORUN VAR. ORTA SAHALARI ÇALIŞKAN. SERKAN ÖZDEMİR İYİ OYUNCU. FAHRİ BJK'YA GİTTİ. İKİNCİ LİGDEYKEN BİLE ŞANSIMIZ TUTMAZDI RİZE'YE. BJK'LI KORAY, KÜRŞAT FALAN RİZE'DE İKEN SİVAS'TA BİR KERE 1-0 YENMİŞTİK. ÇIKAMADIĞIMIZ SEZON DEPLASMANDA 3-1 YENİLMİŞTİK. GEÇEN YIL İKİ MAÇTA DA YENİLDİK AMA. BU KEZ İBRE BİZDE YANA..
ANDERSON OYNARSA KAFA GOLÜ ATACAKTIR.. RİZE'NİN TRANSFERLERİ HENÜZ SORUNLU.
harun afacan 13.08.2006, 12:12 bence rize kazanır bu takım bitmiş
bence rize kazanır bu takım bitmiş
KARDEŞ SİVASLI DEĞİLSİN HERHALDE DAHA İLK YORUMUN RİZE KAZANIR ŞEKLİNDE. SEN MERAK ETME RİZE DEPLASMANINDAN ALNIMIZIN AKIYLA DÖNECEĞİZ.
harun afacan 13.08.2006, 12:45 valla gardaş bu yazdıklarım bu takımla ileriki maçlarda yaşayacagımız sıkıntıları n şimdiden görülmesi diyelim bu bir önsezi.bu taraftar şimdiye kadar hiç yanılmadı varmı takımı begenen carol pecze haricinde.transferler hatalı ha buarada ELHAMDÜRİLLAH SİVASLIYIM VE GURUR DUYUYORUM SİVASLI OLMAKLA
herzaman 13.08.2006, 15:02 SKOR TAHMİNİ
RİZESPOR-3
SİVASSPOR-1
RİZESPORUMUZUN MARİBORDAN TRANSFERİ JELİC 2. YARIDA OYNAYACAK..RİZEDE MAÇA ÇOK BÜYÜK İLGİ VAR..
SİVASSPOR ÇOK İYİ AĞIRLANDI...
yigido Atilla 13.08.2006, 15:18 Ben ümitliyim genclerbirligi fener macini gördükten sonra genclerin bos takim olmadigini gördüm maci fenerbahce kazandi gencler yüzde yüzlük pozisyonlari degerlendirselerdi macin skoru cok degisik olurdu .....Haydi sivas sana inaniyorum
yigido_furkan 13.08.2006, 16:21 2-1 yenecez golleri balılı ile hakan bayraktar atacak bnce:) :) :)
BİR LAZZ 13.08.2006, 16:49 Şu birinci ligde en çok hezimete uğratmak istediğim takım Rize , yenelim de nasıl olduğu hiç önemli değil.
arkadaşim senin sivasspora bu tip yorumların çok zarar getirir. herkes yenmek ister. ama bole kin kokan kelimeler sivasspor camiasına yakışacak bir yaklaşim degildir. ama şu bir gerçekki hak eden kazansın diyorum.
ayrica maça ilgi beklenenden çok fazla rizede, şu an karadeniz otoyolu felç olmuş tıkanmiş durumda. onun için sivassporun işi gerçekten zor olacak. neyse yinede size selamla sevgiler kalinsaglıcakla.
serhankaburcuk 13.08.2006, 17:00 arkadaşim senin sivasspora bu tip yorumların çok zarar getirir. herkes yenmek ister. ama bole kin kokan kelimeler sivasspor camiasına yakışacak bir yaklaşim degildir. ama şu bir gerçekki hak eden kazansın diyorum.
ayrica maça ilgi beklenenden çok fazla rizede, şu an karadeniz otoyolu felç olmuş tıkanmiş durumda. onun için sivassporun işi gerçekten zor olacak. neyse yinede size selamla sevgiler kalinsaglıcakla.
Arkadaşımızda Sivassporu çok seviyor...İnşallah bu maçtan galip ayrılırız...Stadı çok doldurmanız birşey ifade etmez...Geçen haftada biz tribünleri doldurduk...15 taraftar vardı ama Gençlere yenildik...İlk önce centilmenlik sonrada biz kazanırız...
iki takım yöneticileri yemekte bir araya gelmişler. Biz puan ya da puanlar alacağımıza inanıyoruz. Rize ile dostluğumuz maçtan sonra da devam eder inşallah. Karadenizliler bize yakın insanlardır. MAÇA İKİ SAAT KALDI. HAYDİ SİVAS....
BİR LAZZ 13.08.2006, 17:22 Arkadaşımızda Sivassporu çok seviyor...İnşallah bu maçtan galip ayrılırız...Stadı çok doldurmanız birşey ifade etmez...Geçen haftada biz tribünleri doldurduk...15 taraftar vardı ama Gençlere yenildik...İlk önce centilmenlik sonrada biz kazanırız...
siz geçen hafta gençlere şansız bi şekilde yenildiniz bunu taraftara baglama. birde Rizede maça çok ilgi olursa o maç çabuk kopuyor,farklı galip geliyoruz bunu geçen sezon vestel maçinı hatirlayanlar bilir. centilmenlikte olayında haklısın. türkiyede tel örgüsüz stadlardan bi taneside rize Atatürk stadyumudur. nekadar hirçin karadenizli laz olsakta,
bizi yenenleride çok alkişlayarak gönderdik. bu sizin bizi yenmenizlede degişmeyecektir. onemli olan dostlukların bozulmamasıdır.
serhankaburcuk 13.08.2006, 17:31 siz geçen hafta gençlere şansız bi şekilde yenildiniz bunu taraftara baglama. birde Rizede maça çok ilgi olursa o maç çabuk kopuyor,farklı galip geliyoruz bunu geçen sezon vestel maçinı hatirlayanlar bilir. centilmenlikte olayında haklısın. türkiyede tel örgüsüz stadlardan bi taneside rize Atatürk stadyumudur. nekadar hirçin karadenizli laz olsakta,
bizi yenenleride çok alkişlayarak gönderdik. bu sizin bizi yenmenizlede degişmeyecektir. onemli olan dostlukların bozulmamasıdır.
Tabiki siz Rizenin bizde Sivasın kazanmasını isteyeceğiz...Ama öncelikle yinede centilmenlik kazanır sonrada biz....
siz geçen hafta gençlere şansız bi şekilde yenildiniz bunu taraftara baglama. birde Rizede maça çok ilgi olursa o maç çabuk kopuyor,farklı galip geliyoruz bunu geçen sezon vestel maçinı hatirlayanlar bilir. centilmenlikte olayında haklısın. türkiyede tel örgüsüz stadlardan bi taneside rize Atatürk stadyumudur. nekadar hirçin karadenizli laz olsakta,
birkaç yıl önce Akçaabat Sebatspor ile birlikte siz Süper Lige çıkarken ne kadar centilmen davrandığımızı umarım unutmamışsınızdır. Ben iddia ediyorum Sivasspor seyircisi centilmenlik konusunda Türkiye'de ön sıralarda.. Umarım bu sezon da böyle devam eder. Rize camiası için de aynı temennilerim.
mac başladı hayırlı olsun bakalım
19. DAKİKA MUSA KUŞ GOOOOOOOOLLLLLLLLLL
1-0 ÖNDEYİZ MUSA KUŞ GOLÜ ATTI
KORNERDEN GELEN TOPA DOKUNDU
GOLÜ ATTIK ... DEPLASMANDA 1-0 ÖNDEYİZ
çok iyi gidiyor defans yapmazsak bu macı alırız hadi bakalımmm
HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİ
İKİNCİ GOLÜN TAM ZAMANI ŞİMDİ
herzaman 13.08.2006, 19:28 RİZESPOR GOLDEN SONRA 2 NET POZİSYON KAÇIRDI...HAYDİ RİZEM HAYDİ..
RİZESPOR GOLDEN SONRA 2 NET POZİSYON KAÇIRDI...HAYDİ RİZEM HAYDİ..
hiç merak etme az sonra ikinciyi atar bu maçı alırız
herzaman 13.08.2006, 19:31 MAÇ SONUNDA GÖRÜŞÜRÜZ AGA..RİZEMİZ SAHASINDA AFFETMEZ..
bizim yiğidolar defans yapıyorr balili ile kontradan atarsak atarız haydi yiğidolarrr.
MAÇ SONUNDA GÖRÜŞÜRÜZ AGA..RİZEMİZ SAHASINDA AFFETMEZ..
Maç sonunda görüşelim kardeşim sen şu anda Rize'de misin. Sonuç ne olursa olsun DOSTLUK KAZANSIN.. Maçı izliyor musun, yoksa radyodan mı dinliyorsun..
herzaman 13.08.2006, 19:41 HAYDİ RİZEM HAYDİ TAM ZAMANI ŞİMDİ...
RİZE GOL GOL GOL
herzaman 13.08.2006, 19:41 Maç sonunda görüşelim kardeşim sen şu anda Rize'de misin. Sonuç ne olursa olsun DOSTLUK KAZANSIN.. Maçı izliyor musun, yoksa radyodan mı dinliyorsun..
İSTANBULDAYIM KARDEŞ..DOSTLUK KAZANSIN..DİYORUM
penaltıyı vermedi iyimi.... balili yerde kaldı
penaltı olduğunu nerden biliyorsun PUAR BABA.. Maçı izleyor musun .. Maçı izleyen yok mu yav..
herzaman 13.08.2006, 19:49 JELİÇ OYUNA GİRDİ..2. YARIDA ATAR RİZESPORUM...
herzaman 13.08.2006, 19:51 İLK YARI BİTTİ....2. YARIDA 2 GOL ATAR MAÇI 2-1 ALIRIZ...
ilk yarıyı 1-0 önde bitirdik.. UMARIM İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLARIZ.. İKİNCİ GOL BU MAÇI SİVAS'A GETİRİR.. İLK YARININ SONUNDA RİZE'NİN yeni TRANSFERİ JELİÇ OYUNA GİRDİ. İNŞALLAH BİZİM MAÇI BOŞ GEÇER..
herzaman 13.08.2006, 19:53 ilk yarıyı 1-0 önde bitirdik.. UMARIM İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLARIZ.. İKİNCİ GOL BU MAÇI SİVAS'A GETİRİR.. İLK YARININ SONUNDA RİZE'NİN yeni TRANSFERİ JELİÇ OYUNA GİRDİ. İNŞALLAH BİZİM MAÇI BOŞ GEÇER..
AMAN BOŞ GEÇMESİN GARDAŞ...GÖZÜNÜN YAGINA 2 YUMURTA KIRAM..
herzaman 13.08.2006, 20:09 2. YARI BAŞLADI..HAYDİ RİZESPORUM...
SivasLady 13.08.2006, 20:17 2. YARI BAŞLADI..HAYDİ RİZESPORUM...
:) HAYDI SIVASSPORUM BIR GOL DAHA
attigin gol bu arkadasa armagan olsun :D
haydi SİVAS BİR GOL DAHA
1 GOL İŞİ BİTİRİR
İKİNCİ YARIDA MEHMET YILDIZ, CEM KARACA VE CEM CAN OYUNDALAR..
CEM KARACA BİRŞEYLER YAPAR DİYORUM HAYDİ
|