Orijinalini görmek için tıklayınız : sahaya giren taraftar hakkında
Sivaslipasa 07.08.2006, 00:13 sevgili yigidolar
daha bissmillah demeden bize sezon basi ceza almamiza sebep olacak olan bu arkadasa ne diyorsunuz.
ben inanmiyorum ki o sivasli olsun
acaba neyi kanitlamaya calisti
vesselam
erdalsahin_58 07.08.2006, 00:25 sevgili yigidolar
daha bissmillah demeden bize sezon basi ceza almamiza sebep olacak olan bu arkadasa ne diyorsunuz.
ben inanmiyorum ki o sivasli olsun
acaba neyi kanitlamaya calisti
vesselam
KARDEŞ HİÇBİR ZAMAN TASVİP ETMİYORUM BU TÜR DAVRANIŞLARI. ANCAK BU HAKEMLERLE VE ÖZELLİKLE BU KADROYLA BU LİG BİTMEZ. EN AZ ÜÇ MAÇ CEZAMIZ VAR. ZATEN FEDERASYON DİŞ BİLİYOR. İNŞALLAH YÖNETİM ÇÖZÜM DÜŞÜNÜR ADAM GİBİ ADAMLAR ALIRLARDA LİGDE TUTUNURUZ. YAZIK BU MEMLEKETE VE SİVASLIYA
Sivaslipasa 07.08.2006, 00:28 KARDEŞ HİÇBİR ZAMAN TASVİP ETMİYORUM BU TÜR DAVRANIŞLARI. ANCAK BU HAKEMLERLE VE ÖZELLİKLE BU KADROYLA BU LİG BİTMEZ. EN AZ ÜÇ MAÇ CEZAMIZ VAR. ZATEN FEDERASYON DİŞ BİLİYOR. İNŞALLAH YÖNETİM ÇÖZÜM DÜŞÜNÜR ADAM GİBİ ADAMLAR ALIRLARDA LİGDE TUTUNURUZ. YAZIK BU MEMLEKETE VE SİVASLIYA
benim anlamadigim da o zaten federasyon dis biliyor buna ragmen böyle görüntüler hele hele ilk macta adam düsündükce kafayi yiyor bütün televizyonlar bunu konusuyor hadi hayirlisi bakalim bide o sahaya kosan nasil sivasda salina salina gezecek cok merak ediyorum
vesselam
sivasli_tufan 07.08.2006, 00:35 bence sahada verilmemis bi penaltimiz var belki hakemin kasitli davranislarini hazmedemeyip girdi sahaya bence yapmamasi gerekirdi yanlis bi davranis ama insaallah bir daha olmaz.
cavres__ss 07.08.2006, 00:58 çok yanlış bir hareket bu yüzden inşallah camiyamıza federasyondan ceza gelmez.Bu bizi için hiç iyi olmadı hadi hayırlısı.
Hakem ne kadarda kötü olursa olsun böyle bir hareket kabul edilemez. İlk günden böyle yapmaya başlarsak bu yıl başımız çok ağrır.
blacksky 07.08.2006, 07:59 Şimdi delikanlılık yaptığını düşünüp övünüyordur kendisiyle eminim..bu alacağımız cezalar yüzünden ligden düşersek kendisiyle dahada gurur duysun!!!
yigido_furkan 07.08.2006, 09:18 sımdı sahaya girdigi için mutlumu acaba 1 kısının sahaya gırmesı sivasspora verecegi zararı düşündümü hiç bidaha olmaz inş.
serrkann58 07.08.2006, 09:23 Yazık daha ilk haftadan olucak şeyler degil bunlar şimdi ceza gelirse hesabını kim vericek
yigidolar06 07.08.2006, 09:33 FUTBOL SEYİRCİYLE OYNANANDINMI GÜZEL OLAN BİR SPOR DALI. SON SANİYEDE GELEN GOLÜ GOL OLARAK VERİYORSAN.(FAUL VAR OFSAYITDA) HAKKIMIZ YENİLMİŞTİR TEPKİLERİDE HAKLI BULUYORUM. HAKEM KARDEŞİMİZ DUA ETMELİDİR UCUZ KURTULDUM DİYE.
Besyo_cu 07.08.2006, 09:35 İşte bir dengesiz nelere mal olacaktı etmeyın tutmayın bu takım hepimizin başka sivasspor YOK !
35gürün58 07.08.2006, 09:35 Bu cahil ve spor kültüründen yoksun kişinin Sivas'lı görünmesi üzüntülerimi bir kat daha artırdı, Federasyonun vereceği ağır cezalar ile ilgili yazdığım yazıda bu konuda taraftar derneklerine büyük iş düştüğünü ve tüm seyircilerin muhtelif yollarla uyarılması gerektiğini özellikle belirttim.
İnşallah bu şahıs birde taraftar derneği üyesi çıkmaz, o zaman taraftar derneği olmanın esprisi kalmaz.
Taraftar derneğinin görevi takımı her türlü olumsuzluklardan korumaktır.
Hakkı da bir profesyonel futbolcunun özelliklerinden yoksun kişiliğe sahip, kendi kalesine gol atmak, baş edemediğin rakibi tekmelemek , geçen senede Galatasaray maçında dışarda topu al ceza sahasına gir, tekrar takımın yenilmesini sağla ,
Bunları yapman içinmi transfer parası alıyorsun sevgili Hakkı.
Hatalarını düzelt kendine çeki düzen ver. Üstelik de örnek olman gereken kaptanlık görevin var.
sinan58_34 07.08.2006, 09:42 tum gozlerin sivasspor a cevrıldıgı bı zamanda bi kisinin yaptıgı bı bilincsiz hareket kim bilir nelere mal olacak sivassporumuza ne gibi yansıyacak ilk macta ılk cezamızı alacagız heralde
Arif Coşkun 07.08.2006, 09:48 Şimdi o haraketi yapan sahaya fırlayan arkadaşa sormak gerekir.Eline ne geçti? Üç puanı gerimi getirdin? Bu tür haraketler kulübe ağır cezalar getirdiği gibi kulübünde prestijini sarstığını ona birilerinin anlatması gerekir. Pet şişe yağmuruda hiç hoş bir görüntü değildi,kısacası yakışmadı.Dileğim büyük ceza gelmemesi.
sivaslim58 07.08.2006, 09:49 diğer kulüplere de ders olsun diye şimdi federasyon bakın sivasımıza çok büyük cezalar verecek malesef çok kötü günler bizleri bekliyor.burda büyük iş futbolcularımıza düşüyor.bu ilk 5 haftada en az 6 puan almalıyız zaten 1 maç gitti kaldı 4 maç.
rallicifurkan 07.08.2006, 10:20 YA NAPSIN OYNAYAMAYAN SİVASSPOR BENDE ATLAYACAKTIM HAKEM YANLIŞ HATALARI TARAFTARI KIZDIRDI HAKKININ HATASI TANSİYON İYİCE ARTTI İYİ YAPTI HAKEME
PRoFeSSioNaL 07.08.2006, 10:20 KEŞKE BÖLE BİŞEY YAPMASAYDI
ÇÜNKÜ YABANCI TAKIMLARDA KALE ARKASI İLE 2 METRE KADAR YER VAR TÜRKİYEDE İSE 20-25 METRE ARA OLUYOR TAAA ORDAN ATLAYIP GELİYOR
Bİ DÜŞÜNÜ NE KADAR FARK VAAR
bugrakova 07.08.2006, 10:40 kim bu vatandaş sivasspor a ağır mal olacak kişi
darkrain 07.08.2006, 10:42 :mad: arkadaşlar dikkat etmemiz lazım
geçen sene DİYARBAKIRın başına gelenler bizim başımızada gelebilir(4-5 maç sahaları kapnmıştı):mad: :mad: , tahriklere çabuk kapılıyoruz, bunları yapmamalıyız, yoksa seneye süper lig hayal olur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu cahil ve spor kültüründen yoksun kişinin Sivas'lı görünmesi üzüntülerimi bir kat daha artırdı, Federasyonun vereceği ağır cezalar ile ilgili yazdığım yazıda bu konuda taraftar derneklerine büyük iş düştüğünü ve tüm seyircilerin muhtelif yollarla uyarılması gerektiğini özellikle belirttim.
İnşallah bu şahıs birde taraftar derneği üyesi çıkmaz, o zaman taraftar derneği olmanın esprisi kalmaz.
Taraftar derneğinin görevi takımı her türlü olumsuzluklardan korumaktır.
Hakkı da bir profesyonel futbolcunun özelliklerinden yoksun kişiliğe sahip, kendi kalesine gol atmak, baş edemediğin rakibi tekmelemek , geçen senede Galatasaray maçında dışarda topu al ceza sahasına gir, tekrar takımın yenilmesini sağla ,
Bunları yapman içinmi transfer parası alıyorsun sevgili Hakkı.
Hatalarını düzelt kendine çeki düzen ver. Üstelik de örnek olman gereken kaptanlık görevin var.
Öncelikle şunu söyleyeyim taraftar derneği üyesi değil... Bir başka arkadaşda demiş ki bu Sivaslı olamaz, değildir. Bırakın bunları kimin sahasında bu olaylar olsa kabul etmiyor bizim taraftarımız olamaz. Öyleyse kimin taraftarı adam Sivaslı ve Sivasspor taraftarı... Sivas taraftarının bir profiliydi o vatandaş sahaya girerek kendi egolarını tatmin etti ama Sivasspor'u yaktı. Sakarya maçı seyircisiz oynanacak inşaallah Fenerbahce maçına ceza gelmez.
nazimgulturk 07.08.2006, 11:06 BELKİDE VERİLEN KARARLARA VE TAKIMIBOYUNUNA İSYAN ETTİ SAHAYA O YÜZDEN GİRDİ...
İNŞALLAH TOPARLANIRIZ
***REİS 58***
serhankaburcuk 07.08.2006, 11:20 Bu bilinçsizlik yüzünden Sivasspora büyük cezalar gelebilir...İnşallah az bir cezayla yetinirler...
gereksiz vede çok yanlış diğer arkadaslarımda dediği gibi inşallah ceza gelmez.
sahaya giren buşahısa,bizim futbolcular zamanında müdahale edip durdurmasaydı,hakeme ulaşıp birde vursaydı,esas kıyamet o'zaman kopardı.
sivasın alacağı cezayı düşünün.
sakin olmak,mantıklı düşünmek gerekli,daha ligin ilkmaçı,puanın telafisi olur fakat cezanın telafisi yoktur.
Arkadaşlar, hareket tabiki yanlış ve yapılmaması gerekiyordu...Ancak sadece bu olaydan dolayı ceza alacağımızı zannetmiyorum...Gerçekten Balili'nin ceza alanındaki pozisyonlara oenaltı denilebilirdi...
babayavuz 07.08.2006, 12:44 SONUC NE OLURSA OLSUN SAHAYA GIRILMESI VE SAHAYA PET SISE ATILMASI
COK YANLIS BIR DAVRANIS ZATEN SIVASSPORA CEZA VERMEK ICIN OKUZUN ALTINDA BUZAGI ARIYORLAR. LUTFEN DIKKATLI OLALIM KAS YAPALIM DERKEN GOZ CIKARMAYALIM.TUM YIGIDOLARA SAYGILARIMLA
babayavuz.
ofozturk 07.08.2006, 13:10 fener macı burda olmayacak ve svassporumuz nerden baksanız 100 milyar zarar edecek ve bu miktar sadece bir tane kendini bilmezin yüzünden.yazık ya yazık.
bulent58 07.08.2006, 13:18 bu hakemlerle bu lig bitmez sivasımızın üstünde oyunlar oynanıyor
borranfirtinasi 07.08.2006, 13:28 NE VAR YANİ ADAM GİRMİŞ SAHAYA YAYILIYOR YANİ BİZİM ORALAR HERKES BİLİR TAŞ TOPRAK YAYILMAYA YER YOK YANİ BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK ÖLMEYE YÜZ TUTMUŞ NEDENİDE BELLİ TABİKİ OTLAK ALAN YOK SİVASIMIZDA
PRoFeSSioNaL 07.08.2006, 13:32 evettttt büyük cezalar alabilirizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzz
inşallah almayızzzzzzzzzzz
1967_DERNEK_MUSTAFA 07.08.2006, 14:31 senelerdir sivassporun maçlarına gidiyorum ilk defa sahaya inen bir taraftarla karşılaştım vahim bir durum ALLAHTAN futbolcumuz tuttu tutmasaydı direk hakeme saldıracaktı o zaman işimiz kötü olurdu burda tek kızdığım sahaya inen taraftar değil o mıntıkada bulunan özel güvenlik ve polis ne yapıyordu çaymı içiyordu yoksa maçmı izliyordu bunun cezasınıda ya bir iki maç saha kapatma olayı yada seyircisiz oynama cezası alacağız onuda boş verelim ya tribünlerden atılan mermi gibi pet şişelere ne demeli bunu yapanlar sivaslı atlayan belki sivaslı değildir ama petleri atanların hepsi sivaslıydı bunu sivaslı yaparsa başkaları neler yapar merak ediyorum sahaya inenide sahaya pet atanıda esefle kınıyorum birde bir arkadaşımız yorum yazmış TARAFTAR DERNEĞİ SİVASI OLUMSUZ YÖNLERDE desteklemesi lazım diyo biz her zaman destekliyoruz senin haberin yok demekki ikincisi sahaya inen vatandaşla aramız çok uzak bizim mıntıka alanımıza girmiyordu orda tek şuçlu varsa oda güvenlikçiler ve polis inşallah böyle bir vakalarla karşılaşmayız saygılarımla 1967
sivasakarya 07.08.2006, 15:06 sivas ' ımızın evinde kaybettiği maçın üzüntüsünü sizlerle beraber yaşadık. sahaya inen taraftarın o anki ruh halini anlamak mümkün ancak bu tip davranışlar sivasa zarar vereceğinden inşallah zarar görmezsiniz. size süperligte başarılar dilerim.
Can dostlar, dün akşam heyecanla statdaki yerimi aldım ve maç başladı. srt de yayınlanan bir spor programında sevgili başkanımızın söylediklerini adeta ezberlemiştim. Maç ilerledikçe sinirlerim gerginleşti ve 2 koşan adamın çabalarıyla golümüzü attık.Daha sonra bildiğiniz gibi Hakkı Efendi, bizi nakavt etti 2 golle. 89. dakikada sinirle kalktım yerimden eve gittim. Sabaha kadar uyuyamadım tabii. Kendi kendime "bu sene çok zor olacak" dedim belimin ağrısı ile uyandığımda sabah 4'e 10 vardı.Bugüne de zaten zor başladım.Allah Yardımcımız olsun.
deli_yigido 07.08.2006, 16:01 Ben kesinlikle tasfir etmiyorum bu olayı daha bismillah sene başındayız sanki delikanlılık ettiğini sanıyor!!!!
sivaslıavukat 07.08.2006, 16:45 Gerçekten çok üzüldüm.Geçen seneki örnek ve misafirperver taraftar ve klubümüzün adının dün akşamki gibi basit ve akılsızca hareketlerle kötü bir şekilde anılır olması fevkalade üzücü. Hakemin yahut Hakkının yaptıkları bir kenara hiç bir durum sahaya onlarca pet şişe ve yabancı cisim atılmasını hele hele kendini bilmezlerin saha içine atlamasını haklı gösteremez.
tribun72 07.08.2006, 17:16 Bu tür olaylara meydan vermememiz gerekiyor. Böyle taraftarlik olmaz !!! Kulübümüze ve Sehrimize kimse zarar veremez....Selamlar ve Saygilarimla...
yigido Atilla 07.08.2006, 23:10 Daha ligin 1.ci haftasinda onyanan macta ceza ibrek olsun diye diger 17 takima federesyon sivasa büyük ceza verecek. Biz ler gercek taraftarlik görevimizi yapabiliyormuyuz ??? Burda büyük centilmen gercek taraftarlari kast etmiyorum .Sivassporun Yapacagi Böyle kendini bilmez kisileri 1.SEZON STADA GIREMEMEME CEZASI VERILMELI Ismi Emniyette kayitli olmasi gerekir !!!!!!!! Bu sitede de bir Arkadasda yazmis az kalsin bende atlayacaktim diye KENDINE HAKIM OLAMAYAN KISILER MACA GITMESIN !!!!!!!!!!!!! SIVASSPORA VE SIVASA ZARAR VERIYORLAR
SAHAYA GİREN ARKADAŞIMIZ ÇOK YANLIŞ Bİ HAREKET YAPTI AMA FUTBOLDA OLAĞAN ŞEYLER BUNLAR DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA YÜZLERCE KİŞİ AYNI ANDA GİRİYOR..AMA BU ARKADAŞI SAHAYA İTEN NEDEN NEYDİ...TABİKİ SÜLEYMAN ABAYDI....RESMEN KATLETTİ MAÇI...Bİ ANLIK SİNİRLE BENDE ATLARDIM...HERKESİN Bİ SİNİRİNİN Bİ SINIRI WAR...HAKEN EFENDİ BU SINIR İHLAL ETTİ...(SİLİNDİ)BİŞEY YAPILIYOKİ OMÖUŞ ETKİYE TEPKİ..OLMASAYDI GÜZEL OLURDU AMA OLDU Bİ KERE...
superglam 07.08.2006, 23:34 Arkadaşlar yorumları okudum ve üzüldüğüm nokta şuki federasyon ceza verirse federasyonu haklı gösterir hale gelmişiz. Olayı tasvip etmiyorum ama 1 kişi girdi diyede kendi kendimize ceza vermemiz olurmu ya.. ne cezası birşey olmadı güvenlik müdahale etti ve bitti. Başkan girip birilerine tekmemi attıda 3 maç ceza veriyorsunuz kafanızdan insaf be. bu kadar kolaymı ceza vermek.. Lütfen dikkatli yorumlar yapalım. Avrupada çok gördüm maçın ortasında sahaya atlıyanları.. kendi kendimize abartmayalım ve kendi kendimizin ipini çekmeyelim lütfen... Bundan sonra olmamaması için elimizden geleni yapalım...
En Büyükkkkk..
S İ V A S S P O R
yigido Atilla 08.08.2006, 01:04 Arkadaşlar yorumları okudum ve üzüldüğüm nokta şuki federasyon ceza verirse federasyonu haklı gösterir hale gelmişiz. Olayı tasvip etmiyorum ama 1 kişi girdi diyede kendi kendimize ceza vermemiz olurmu ya.. ne cezası birşey olmadı güvenlik müdahale etti ve bitti. Başkan girip birilerine tekmemi attıda 3 maç ceza veriyorsunuz kafanızdan insaf be. bu kadar kolaymı ceza vermek.. Lütfen dikkatli yorumlar yapalım. Avrupada çok gördüm maçın ortasında sahaya atlıyanları.. kendi kendimize abartmayalım ve kendi kendimizin ipini çekmeyelim lütfen... Bundan sonra olmamaması için elimizden geleni yapalım...
En Büyükkkkk..
S İ V A S S P O R
NOT= yukardaki yorumlarini okudum Arkadasim keske senin dedigin gibi olur ve bu kadar yorum yapan arkadas yanilir mac dan sonra spor programlarindaki spor yazarlarinin düsüncelerini dinledim stadta sahaya giren traftari eger tutmasalar idi hakemi vuracagi bir tekme sivasspora neler kaybettirecegini hepimiz biliyoruz o sahaya girmenin bir sebepi olmali her halde hakeme tesekkür etmeye girmedi hakeme karsi bir tesebüs söz konusu ve federesyon bunu günler önce acikladi hele bu olayi 4 büyükler degilde bir anadolu klübü ise hic gözünün yasina bakmazlar insallah Tek dilgim senin hakli cikman ve biz yanilmis olalim ve sivasimiza zarar gelmesin saygilarimla
Bilmiyorum58 08.08.2006, 09:12 Süper Ligin İlk karşılaşmasında kendi saha ve seyircimiz önünde Gençlerbirliği ne 2-1 yenilen Sivasspor’umuzda taraftarlar Yasir’i Konuşuyor.
Sivasspor’da 3.sezonunu yaşayan Yasir Elmacı Pazar günü oynanan karşılaşmada oyuna sonradan dahil oldu.Konuk ekibin kazandığı galibiyet golünün ardından ve kaptan Hakkının kırmızı kart görmesinin ardından sahaya atlayan ve hakeme doğru koşan taraftarı uyanık davranıp tutarak daha büyük yaşanabilecek bir olayı önledi.
Sivasspor Turkcell süper liginde rakibi Gençlerbirliği’ne 2-1 kaybetti.Skorun vermiş olduğu gerginlik sonucu Hakem tarafından Kaptan Hakkı’ya Kırmızı kart gösterildi.Tüm bunlar yaşanırken sahaya atlayan ve hedefi maçın hakemi olan taraftarın yumruğunu havada tutarak tecrübeli futbolcu Yasir hafızalarda yer edecek bir harekete imza attı.Alkışlar Yasire...
TASVİP EDİLECEK BİR ŞEY DEĞİL.KENDİNİ TARAFTAR ZANNEDEN SOKAK SERSERİSİNDEN BAŞKASI DEĞİL BU KİŞİLER.HAKEME KÜFÜR ETMEK,SAHAYA GİRMEK......SİVASSPORUN DAHA ÇOK BAŞI AĞRIR BU TARAFTAR GİBİLERİ YÜZÜNDEN.ÖNCE İNSAN OLMALIYIZ.MAGANDA DEĞİL.NE ELİNE GEÇTİ ŞİMDİ ONUN.ABİ SAHAYA Bİ DALMIŞIM,O BİÇİM YANİ Mİ DİYECEK.TEK KELİME CAHİLANE BİR HAREKET.
hadi o arkadaş sahaya girdi diyelim. Bizim taraftarlar nasıl engelleyemiyor böyle olayları. Hakkı'nın kırmızı kart gördüğü pozisyonda da saha pet şişeyle doldu. Yani bu ne demek.. Hem geleceksin çekirdek çitleteceksin, hem de işler kötü gidince her istediğini yapıp Sivas'ı yakacaksın. Bence suçlu biraz da bunlara fırsat veren seyircilerde. UNUTMAYALIM İYİLER DE KÖTÜLER KADAR CESUR OLMAZSA KÖTÜLER İYİLERE HAKİM OLUR.
alcapon74 08.08.2006, 11:23 arkadaşlar yapılan yanlış kimsede kabul etmez böyle bir davranışı ama belkide hepimizden dahada sivaslıır o arkadaş tanımıyoruz o yüzden yargısız infaz yapmayalım
ama çok kötü oldu bu durum ceza kesin gelir inşallah fazla gelmez dua edelim o arkadaş şimdi çok pişmandır ama sinirle aslında suçlu kim biliyormusunuz takımın kaptanı hakkı kendi kalesine gol attığı yetmez gibi yaptığı o hareket neydi hakemin gözünün önünde kasıtlı bir şekilde
bu hafta takımı yakan kaptan hakkıdır.
bunu bilmek lazım bu benim görüşüm
yav adam sahaya girer biz de ona destek olursak bu işler çözülmez beyler. Kaptan Hakkı bir kere yakar takımı. ama taraftarın yanlışı bütün sezon yakar.
PARTNER58AHMET 08.08.2006, 20:10 DERNEKMUSTAFADAN ALINTI=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]senelerdir sivassporun maçlarına gidiyorum ilk defa sahaya inen bir taraftarla karşılaştım vahim bir durum ALLAHTAN futbolcumuz tuttu tutmasaydı direk hakeme saldıracaktı o zaman işimiz kötü olurdu burda tek kızdığım sahaya inen taraftar değil o mıntıkada bulunan özel güvenlik ve polis ne yapıyordu çaymı içiyordu yoksa maçmı izliyordu bunun cezasınıda ya bir iki maç saha kapatma olayı yada seyircisiz oynama cezası alacağız onuda boş verelim ya tribünlerden atılan mermi gibi pet şişelere ne demeli bunu yapanlar sivaslı atlayan belki sivaslı değildir ama petleri atanların hepsi sivaslıydı bunu sivaslı yaparsa başkaları neler yapar merak ediyorum sahaya inenide sahaya pet atanıda esefle kınıyorum birde bir arkadaşımız yorum yazmış TARAFTAR DERNEĞİ SİVASI OLUMSUZ YÖNLERDE desteklemesi lazım diyo biz her zaman destekliyoruz senin haberin yok demekki ikincisi sahaya inen vatandaşla aramız çok uzak bizim mıntıka alanımıza girmiyordu orda tek şuçlu varsa oda güvenlikçiler ve polis inşallah böyle bir vakalarla karşılaşmayız saygılarımla 196
çılgın-sedat 08.08.2006, 20:21 ÇOK YANLIŞ YAPMIŞ ÇOK DAHA İLK MAÇTA
BU ŞİMDİ SOKAKLARDA UATNMADAN DA GEZER
BROTHERS58 08.08.2006, 20:55 ARKADASLAR MAALESEF BU YIL LIG BASLAMADAN FEDERASYON GECEN SENEKI PISLIKLERI KAPATMAK ICIN ADETA TAKIMLARI ACIK ACIK TEHDIT ETTI,VE MALESEF ILK HATAYI BIZ YAPTIK.INSALLAH MILLETE GOZDAGI OLSUN DIYE BIZI YAKMAZLAR!AH HAKKI AH HATANI KAPATMAK ICIN YAPTIGIN HAREKET BIZE 3 PUAN +BILINMEYEN BIR CEZAYA NEDEN OLDU.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN!!!!
PARTNER58AHMET 11.08.2006, 14:49 BİZ BU GÜNLERE KALAYLIKLA GELMADİK VE BU GÜNLERİ İNANIN İPLEN ÇEKTİK30 YAŞ GRUBUNUN ÜSTÜNDEKİLER ÇOK İYİ BİLİRLER SİVASIMIZIM BU DURUMA GELMESİ BAYA BİR ZAMANIMIZI ALMIŞTIR EĞER TAKIMINI VE MELMEKETİNİ SEVİYORSAN SAHAYA HER HANGİ BİR CİSİM KÖTÜ TEZARÜHATVE NASIL OLURSA OLSUN HİÇ BİR TAŞKINLIK SİVASIMIZA YARAR DEĞİL ZARAR GETİRİR BUNU BİR TARAFTAR OLARAK VE SİVASIMIZI SEVİYORSAK TAKIMIMIZI ALKIŞLARLA VE ŞARKILARLA DESTEKLEMEMİZ EN GÜZEL DESTEKLEME ŞAKLİDİR HİÇ BİRZAMAN KÖTÜLÜK HAYIR DEĞİL ZARAR VERİR LÜTFEN BU BİZİM TAKIMIMIZ BAŞKA SİVAS YOKKÜFÜRE VE TAŞKINLIĞA SON VERELİM
yigido Atilla 11.08.2006, 15:26 TASVİP EDİLECEK BİR ŞEY DEĞİL.KENDİNİ TARAFTAR ZANNEDEN SOKAK SERSERİSİNDEN BAŞKASI DEĞİL BU KİŞİLER.HAKEME KÜFÜR ETMEK,SAHAYA GİRMEK......SİVASSPORUN DAHA ÇOK BAŞI AĞRIR BU TARAFTAR GİBİLERİ YÜZÜNDEN.ÖNCE İNSAN OLMALIYIZ.MAGANDA DEĞİL.NE ELİNE GEÇTİ ŞİMDİ ONUN.ABİ SAHAYA Bİ DALMIŞIM,O BİÇİM YANİ Mİ DİYECEK.TEK KELİME CAHİLANE BİR HAREKET.
Yorumlarina katilmamamak mümkün degil böyle kisilerin kmligi tespit edilip 1i sezon stada girme cezasi verilmeli baska bir alternetifi yok
kangal06 11.08.2006, 15:37 Yaptığının tüm takıma mal olacağını düşünmeden böyle bir şey yapması çok saçma.Hakemlerde de suç yok diyemeyeceğim ama ne olursa olsun çok gereksiz bir davranış.Bir daha tekrarlanmamasını diliyorum
IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR
Saygıdeğer arkadaşlarım nekadarda olumsuz durumlar olursa olsun bu bize sahaya girme hakkı vermez. Hakemler tarafından bundan daha kötü yönetimlerle karşı karşıya mutlaka kalacağız o zaman tüm tribünlerin sahaya inmesi mi gerekir. Sahaya giren arkadaşı çok iyi anlıyorum çünkü hepimiz o staddaydık ve hepimiz maçın gidişatından memnun değildik herkes kendini zor tuttu ama ne şartlarda olursa olsun insanın kendini frenlemesi gerekir. Bir daha olmamasını ve bu üzücü olayı kulübümüzün en hafif ceza ile atlatmasını ümit ediyoruz.
ultraarif 16.08.2006, 20:48 ya arkadaş niye girersin anlamam.eline bişey geçecekse hep beraber inelim ama eline bişey geçmiyor ki.biri yaptı moda oldu sanki.sen sivaslı degilsin bence aksine sivas düşmanısın.çünkü takımını düşünen insan böyle bişey yapmaz.
aykut-akay 16.08.2006, 20:50 kendini bilmez bir taraftar o kisi yapmamasi lazimdi ama oda anlamistir hatasini isallah böle seyler daha olmaz
yigido Atilla 04.09.2006, 14:45 Genclerbirligi macinda sahaya giren traftara 610 ytl ceza verilmis kaynak lig Tv. Bu herkese insallah ders olur bir daha kimse sahaya girmez ne kendini ne de takimini cezalandirmaz iyi bir gelisme
cookkk iyi olmusssssssssssssssssss
yigido_58_77 04.09.2006, 15:45 acıdım yawww:( ama ne diim belkide hayırlı olanı budur akıllanırız bidaa ceza almayız yane;)
Haketti; nice 610'lar kaybetti Sivasspor o yüzden... :mad: :mad:
Türkiyeye örnek olsun sadece klube değil girenede bu şekilde vereceksin cezayı!!!
Etem-Murat 04.09.2006, 17:11 ben kendi adıma söylüyüm o macta hakem insanı cıldırttı arkadaşlar belki girmesi yanlış ama ne yapacaksın gecnliğin verdiği hologanlık bu ben ce iyimi kötümü karar veremedim inşallah bir daha böyie şey olmazda kimsenin canı yanmaz
1967_CLUB_ÖZGÜR 04.09.2006, 17:51 ben kendi adıma söylüyüm o macta hakem insanı cıldırttı arkadaşlar belki girmesi yanlış ama ne yapacaksın gecnliğin verdiği hologanlık bu ben ce iyimi kötümü karar veremedim inşallah bir daha böyie şey olmazda kimsenin canı yanmaz
Abicim benım Dusuncelerimde Aynen Yorumladığın gibi ;)
İnşallah Birdaha Olmaz Böle Şeyler...
üzüldüm türkiyenin yarısında maç izledim en centilmeni sivasspor ve alibeyköyspor diğer stadlarda neler dönüyor neler. her takımın seyircisi sivassporunki gibi olsa polissiz maç izlenir
cezalar caydırıcı olmalıki,benzer olumsuzluklar yaşanmasın,sahaya giren arkadaş cezayı fazlasıyla haketi.
Arif Coşkun 04.09.2006, 20:06 Bence yerinde bir ceza. Cezalar her zaman caydırıcı düzeyde olmalı,sembolik cezaların hiç bir zaman caydırıcı yanı olmaz! Ne olursa olsun o arkadaşın sahaya fırlayıp o şekilde bir harakette bulunmasının hiç bir haklılık yanı yoktur.Umarım böyle bir olay daha yaşanmaz.
sinan58_34 04.09.2006, 20:35 insallah bıdaha boylesı uzucu olaylar yasanmaz bence cezanın verılmesı bi bakımdan ıyı oldu en azından taraftarlar braz daha temkınlı davranir
|