Orijinalini görmek için tıklayınız : SANKi TÜRK FiLMi iZLEDiK

SivasSpor.Com
08.08.2006, 01:14
Sivasspor geçen yılın aksine bu sezona çok şanssız ve kötü başladı.

Tıklım tıklım dolu ve coşkulu tribünler önünde oynanan maça iyi başlayıp, Musa’nın attığı şık gollede öne geçen Kırmızı-Beyazlı takım, korner atışından gelen topun kaptan Hakkı’ya çarparak ağlara gitmesi sonucu beraberlik golünü yedi.
Maçın son 10 dakikasını 10 kişi tamamlamak zorunda kalan rakibi karşısında galibiyet golü arayan Sivasspor 90. dakika dolarken yediği yine son derece ilginç ve talihsiz bir golle sahadan 2-1 mağlüp ayrıldı.

Sivasspor’u desteklemeye gelen ve maç sonrası adeta kahrolan taraftarlar “Yenilmek değil,yenilme şeklimiz bizi çok üzdü” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Taraftarlar, maçın hakemi Süleyman Abay’ın da bütün takdir haklarını rakipten yana kullandığını,ev sahibi takım olmasına rağmen Sivassporlu futbolculara çok ucuz kartlar gösterdiğini dile getirdiler.

Dün sabah moralsiz bir antreman yapan Sivasspor bugünü dinlenerek geçirecek ve pazar günü oynayacağı Ç.Rizespor maçının hazırlıklarına devam edecek

talha58
08.08.2006, 12:50
Futbol maçı olarak yenildik ama bizi en çok üzen ceza alacak olmamızdır.

GuNaY
08.08.2006, 13:57
Takım olarak hatta taraftar olarak iyi diyeceğimiz maçtı :mad:
ancak gerek hakem hataları gerekse defans elemanlarının bireysel hataları maçı bu hale getirdi :mad:

spidey58
08.08.2006, 15:25
evet gerçekten çok talihsiz bi şekilde yenildik ama bunun sezon başında olması eksiklerimizi görmemiz için daha iyi bence.Ben özellikle daha ilk maçtan taraftarın bu kadar sinirli ve gergin olmasına şaşırdım,herkes hakeme yükleniyo;sanki adam gol attık da vermedi mi?Yediğimiz iki golü de biz hediye ettik neyse işallah bu hafta telafi ederiz.

Bilmiyorum58
08.08.2006, 15:27
bizim hedefimiz ve butcemiz sampıyonluga yetmez .biz iyi mücadele edip lige renk katrıp ilk 10 a gireriz bence 1 macte hemen moral bozmayın

BROTHERS58
08.08.2006, 21:50
GECEN YIL ILK MACIMIZLA KIYASLARSAK OYUN COKDA KÖTÜ DEĞİL AMA BU SENE SANKİ SIVASA BIR NEGATIF BAKIS HISSEDIYORUM,SIVASIN BOYLE DUSUNENELERE CEVABI SAHADAKI FUTBOLCULAR VE TRUBUNDEKI YIGIDOLARLA BIRLIK OLARAK VERMESI GEREK.
ALAYINA ISYAN OLUMUNE SIVASSPOR!!!

aykut-akay
08.08.2006, 22:01
bir macinan moral bozulmaz daha önümüzde cok mac var sivasa güeniyorum

DJMuRaT
08.08.2006, 23:09
Ya bu kadar olur dedirten cinstendi...Ama ne yapalım!!!Daha 33 haftamız war!!!

CK58
09.08.2006, 15:34
Puan kaybeden sadece sivasspor değil 4 büyük diye adlanadırılan takımlardan sadece biri 3 puanla başladı geleceğe bakmalıyız bu sivasın tek yenilgisi olmayacak önemli olan sivassporun ceza almasına sebep olan kişileri engelemeliyiz.

67_DERNEK_AKKIZ
09.08.2006, 16:09
hersey yenı basladı daha arkadaslar ..
bu kadar karamsar olmak bız sadece daha kotuye yoneltırr ..
daha 33 koca hafta varr.evet kımse boyle olmasını ıstemezdı ama oldu artık donusu yok..
SIMDI DESTEK ZAMANI BIZE YAKISAN TAM DESTEKK EL ELE KOL KOLA...
HADIN HEP BERABER...

sinan58_34
09.08.2006, 23:06
LİGE COKKOTU BIR BASLANGIC YAPTIK AMA TABIKI BU HEP BOYLE OLACAK DIYE BISEY IFADE ETMIYO BU MACTA ALDIGIMIZ MAGLUBIYETI RİZE MACINDA GALIBIYETE CEVIRRIZ INSALLAH

1967_DERNEK_MUSTAFA
09.08.2006, 23:21
ya benim anlamadığım ilk maçta böyle karamsar düşünürsek ilerideki günlerde neler yaparız merak ediyorum sabır arkadaşlar sabır lig yeni başladı daha

yigido_furkan
09.08.2006, 23:21
hemen moral bozmayalım daha 33 hafta var biz üstümüze düşeni yapalım takımımızda basarılı olacaktır ama sahaya arkadas ve pet şişe atanlar nedemeli şimdi diyelim 2 maç saha kapandı hem ekonomık yönden hemde kendi sahamızda seyirci olmayacak fb maçı sivasspor için önemli maç encok ekonomik getirin getirdi maç bütün gözlerin sivasta olacagı bir maçta seyirciz olmak cok kotu olur inş. 2 maç ceza verilmez