SivasSpor.Com
09.08.2006, 01:01
Lige son derece şansız başlayan Sivasspor bir günlük dinlenmenin ardından Rize maçının hazırlıklarına bugün yeniden başlıyor.
Pazartesi günü yapılan antreman sonrasında bir gün dinlenme verilen futbolcular, bu sabah saat 09.30’da kendi tesislerinde yapacakları çalışmayla Rize maçına hazırlanacak. Kendi evinde ve seyircisi önünde alınan yenilgi nedeniyle moralsiz olması beklenen futbolcuların, bu maçı unutup bir an önce Ç.Rize maçına konsantire olmaları bekleniyor.
HAKKI VE ANDERSON YOK
Moralsiz Sivasspor haftasonunda deplasmanda oynayacağı önemli maça Hakkı ve Anderson’dan yoksun olarak çıkacak. Avusturya kampında sakatlanan Anderson’un ancak Sakarya maçında oynayabileceği, kırmızı kart gören kaptan Hakkı’nın ise cezası nedeniyle Çaykur Rize maçında yer almayacağı belirtildi. Öte yandan Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, Gençlerbirliği’ne kendi evinde yenilen Sivassporlu futbolculara herhangi bir ceza verilmesinin sözkonusu olmadığınıda belirtti.
Hürdoğan
aykut-akay
09.08.2006, 01:15
SIVASIMIZA BASARILAR .............
albina58
09.08.2006, 02:19
Arkadaşlar kesin panik yapmayın.
Son gülen iyi gülermiş.
Başta sayın başkanımıza ve teknik heyetimize güveniyorum.
İlk hafta alınan yenilgimiz, sadece evimizde seyircilerimize karşı olmasa iyi olurdu ancak belkide hatalarımızı daha erken görmek ve gerekli, tedbirleri almak konusunda hayırlı olabilir.
Yılların tecrübesine sahip teknikdirektörümüz PECZE'nin bu konuda önlem alacağına ve takımımızı ilk beşte sezonu bitireceğine inanıyorum.
-----Yalnız dünya genelindeki hemşerilerimizin takımımıza olan ilği ve alakasını eksik etmemesi gerekiyor.Maddi manevi her zaman takımımızın yanında yer almamız gerekiyor.Unutmayalım arkadaşlar başka;
SİVAS ve SİVASSPOR yoktur. Bu iyi gündede darda olduğu gündede bizim takımımız.Başka gideceğimiz bir memleketimiz yok.
Bakın bütün çakallar birleşmiş bir açığımızı bulmaya çalışıyorlar.
Besyo_cu
09.08.2006, 10:01
Yanılmıyorsam rize bize ters gelen bir takım hatırlayın seneler önce 1.lige cıkmamızı engelledı o cıktı biz cıkamadık bununların intikamını almak için bu macı kazanacağımıza inancım tam en son macında ve tüm yorumlarda anlaşılan rize nın savunması kötüymüş inş. bu macı alırız ve kaptan hakkının eksıklığide hissedilmez
PRoFeSSioNaL
09.08.2006, 10:04
başarılarrrrrrrrr diliyorummm kolay gelsinnnnnnnnn hepsinee
sinan58_34
09.08.2006, 22:04
rize zorlu bı deplasman ama umarız genclerbirliginde kaybettigimiz puanı bu macta telafıederiz
yigido_furkan
09.08.2006, 23:03
bu hafta rizeyi yenecegimizi düşünüyorum.gecen haftayı unutmalıyız ve takımımıza destek olmalıyız rize önemli oyuncuları gitti okan fahri kalecileri
PARTNER58AHMET
11.08.2006, 12:56
inşallah ilk haftanın başlangıcı gibi kçötü bir oyunla başlanmazda sivasımız kendini affettirir sivasa 3 puanla döner başarılar sivasımız için
Champion_58
11.08.2006, 13:19
Rize bize ters geliyorsa bizde ona ters gelelim ve galibiyeti alalım inşallah..iyi oyun önemli ve Sivasspor bunu başaracak güçte hazır hakkıda yokken hani...
yigido Atilla
11.08.2006, 16:32
Rize de alinacak 1 puanda cok önemli evimizde yendigimiz zaman 4 puan almis oluruz bizim rakiplerimiz 4 büyükler degil cünkü sampiyonluga oynamiyoruz
67_DERNEK_AKKIZ
11.08.2006, 17:50
INANALIM BEYLER GUVENELIM ARTIKKK...:mad:
SEN BOYLE
BEN BOYLE YAPARSAMM OLMAZ BU İŞŞ...
BIRAKIN ARTIK OLUMSUZ DUSUNCELERINI VE NEDEN SIVAS SAMPIYONLUGA OYNAMASINN .. NE EKSIKKK GUVENMEYEN ARKADASLAR YAZMASIN BURAYA..
SIVASSPORUMM ...
Mesainin son saatlerine yaklaşırken herkes biliyorki alınacak bir galibiyet herşeyi düzeltecek...
Bu sebepten canla başla mücadele edilmeli..
Mücadele edipte olmuyorsa diyecek birşey yok ama mutlaka mücadele olmalı...
Ayrıca tolga ve serdar oynamazsa daha iyi mücadele ederiz ;)
hakandemirezen
11.08.2006, 21:53
INANALIM BEYLER GUVENELIM ARTIKKK...:mad:
SEN BOYLE
BEN BOYLE YAPARSAMM OLMAZ BU İŞŞ...
BIRAKIN ARTIK OLUMSUZ DUSUNCELERINI VE NEDEN SIVAS SAMPIYONLUGA OYNAMASINN .. NE EKSIKKK GUVENMEYEN ARKADASLAR YAZMASIN BURAYA..
SIVASSPORUMM ...
Elbette gönül ister şampiyon olalım avrupaya gidelim.48 yıllık ligimize göstersene 5.şampiyon olan bir takımı bu futbolcularla bu madi sıkıntılarla senin ve tüm sivaslıların arzusu olan büyük başarılar bizlere çok uzak gercekleri görelim takımımıza sahip çıkalım ve en azınan 1.ligde daim olalım şimilik bu yeterli olur.bu arada kusura bakma eleştiri mahiyetinde söylemedim bu sözleri...
eski kadromuz sahaya çıkarsa çok harika mücadele ederiz .. En azından gelenek haline getirdiler. Ertuğrul da mutlaka sahaya çıkmalı artık. Bir kere oynarsa gerisi gelir. Zaten ortada top yapan adam yok..