Orijinalini görmek için tıklayınız : www.sivasspor.com ' DAN GERÇEĞE...

AFK_SiVaSLiM
10.08.2006, 22:27
önceLikLe iLk DeFa YaZiYoruM BuraYa Ama SeviNDigiM Bir Olay OLdu Onu SizLerLE paYLaSMaK isTediM...
BuguN DerNeGe ISTANBUL SiVaSSpOR TaraFTaRLARi DerNeGi BaSKaNi MusTaFa SöNMeZ abimiz ve ORHaN NiLaY AbLaMiz, 1967 MuSTaFA abimiz, GüNeR ve BOzOLu KarDeSimiz MisaFirdiLer.. GüzeL kOnULari AcikLiGa KavuSturMaya CaListiK Site Ve Sivas Spor Adina NeLer YapaBiLiriZ NeLere enGeL OLuP NeLere OnCuLuK eDeBiLiriZ BunLArLa iLgiLi Hos Bir SohBet NAsiB OLdu... Ama BaSKa Bir DuruM Var Ki BizLeri Bir Araya GeTireN Sey SanaL Bir Site Ve isTe SanirSaM Bu BuLusMaLAr reeLDeKi SaMimi DavraNisLar Bu Siteyi SanaLLikTaN ALip reaLiteNin Bir ParcaSi HaLine GetiriYor.. Ve bizLerDe BuraNin Degerini BiLir Buraya LayiK HareKeT EderiZ UmariM...

Zamani Ve Zemini UmariM Hic Birimiz Göz Ardi eTMeyiz...

AFK SiVaSLiM...

CÜSSKB-Aynur
10.08.2006, 22:54
Güzel dileklerine katılıyorum.
Bugün iki yıla yakındır, aynı ortamı paylaştığım ama aynı şehirde olmamıza rağmen bir türlü şahsen tanışamadığım, arkadaşlarımla tanışma fırsatı buldum. çok sevindim. Sitemizin gün geçtikçe geliştiğini ve gerçeklik kazandığını görmekten son derece mutluyum. Sizlerle bir kez daha gurur duydum.böylesi aklı başında, ne yaptığını bilen genç arkadaşlarımızın var olduğunu bilmek, insana güven veriyor.

CÜSSKB-Aynur
11.08.2006, 08:14
Dünkü görüşmemizden fotoğrafları sizlerle paylaşmak istedim.

fatih_5834
11.08.2006, 09:32
boylesi guzel bulusmaların olması hos sohbetlerin yapılması tabiki bizi mutluediyor bu bulusmalarda kaynasmalarda en büyük rol oynayan www.sivasspor.com un degerini bilmek gerekir

sinan58_34
11.08.2006, 09:35
boylesi guzel bulusmaların olması hos sohbetlerin yapılması tabiki bizi mutluediyor bu bulusmalarda kaynasmalarda en büyük rol oynayan www.sivasspor.com un degerini bilmek gerekir
...................imza muhur .........................

GuNaY
11.08.2006, 09:37
Artık sanal olmayı geçti benim için, tam bir gerçek...
Her maçta yeni arkadaşlar her organizasyonda yeni sohbetler...
Ve Sivasspor.com'dan başlayan bir hareketle İstanbul'da dernek kuruldu...
KIYMETİNİ BİLELİM...

1967_Dernek_Ayhan
13.08.2006, 08:57
vay be neler kaynattınız allah bilir....

ben yokum yapın toplantılarınızı....

2007 ağustos gelir allah büyüktür....
ayrıca lütfen ben gelene kadar... derneğin resmini siteye atmayın zorum gidiyo... :D

67_DERNEK_AKKIZ
13.08.2006, 09:48
;) valla ne dıyelım ..
IMRENEREK BAKIYORUZ HER BULUSMANIZDA ORDA OLMAK İÇİN CAN ATIYORUZ AMA İŞTE MALUMM..
İNSALLAH BIZDE GERCEK DUNYADAN SESINI DUYARIZZ..

puar
13.08.2006, 09:56
çok güzel görüntüler vede çok güzel ortam helal olsun sizlere hemşerilerim

FurkaN
13.08.2006, 11:21
Bu sohbette olmak vardı... Ne yapalım nasip değilmiş pazartesi akşamı olabilir....

Hüseyin_58
13.08.2006, 20:07
Cok güzel bir organize olmus.Insaallah hep böyle güzel bulusmalar gerceklesir.

PRoFeSSioNaL
15.08.2006, 18:17
ohhhhhhhhh bizim fotolarrrr çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çoooooooooooook güzelll valla derneği gördüğüm iyi olduuuu bi de resimmm ohhhh

resimler çooook güzel olmuş djmurata teşekkür ediyorummmmmmmmm

DJMuRaT
16.08.2006, 11:56
ohhhhhhhhh bizim fotolarrrr çıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çoooooooooooook güzelll valla derneği gördüğüm iyi olduuuu bi de resimmm ohhhh

resimler çooook güzel olmuş djmurata teşekkür ediyorummmmmmmmm

Harbiden Bozollu sizin resimleri çektik..Kendimi çekmeyi unutmuşum..:D

SONMEZ
16.08.2006, 12:04

YAAA HARBİDEN MURAT BİŞE SORUCAAAMMM...
ELİNE SAĞLIK RESİMLER GÜZEL OLMUŞ DAAA....
ÖZELLİKLE 3. RESİMDE DİKKATİMİ ÇEKEN Bİ ŞEEE VAR...
RESİMDE SANKİ YAN TARAFA YATMIŞ GİBİ ÇIKMIŞIZ.
YOKSA DERNEK MUSTAFA' NIN BENİM OMUZUMA
YÜKLENMESİNDEN Mİ ÖÖÖLE OLMUŞ...?

;) :) :rolleyes:

DJMuRaT
16.08.2006, 12:07
YAAA HARBİDEN MURAT BİŞE SORUCAAAMMM...
ELİNE SAĞLIK RESİMLER GÜZEL OLMUŞ DAAA....
ÖZELLİKLE 3. RESİMDE DİKKATİMİ ÇEKEN Bİ ŞEEE VAR...
RESİMDE SANKİ YAN TARAFA YATMIŞ GİBİ ÇIKMIŞIZ.
YOKSA DERNEK MUSTAFA' NIN BENİM OMUZUMA
YÜKLENMESİNDEN Mİ ÖÖÖLE OLMUŞ...?

;) :) :rolleyes:

Abi o resim Bilardo Masasında dEğilmiydi..:D:D....Ama bu tarafa çöken Mustafa abiydi..Ama Aynur abla Senin pasta resimlerini atmamış galiba Montaj değil onlar gerçek..:D:D

PRoFeSSioNaL
16.08.2006, 12:44
HE YAV NEYSE BİDAHAKİ SEFERE BİZDE SENİ ÇEKERİZ MURATIMMMMMMM

RüStü ElmaS
16.08.2006, 13:10
Başarılı çalışmalarımızdan bazıları rahatsız olmuş ve sadece sanal olduğundan şikayet etmiş ve bizleri sürekli eleştirmişlerdir.
Ama bizler inanmış olduğumuz çalışmaları buradaki sağduyulu taraftarlarla birlikte sürekli yapmaya devam ettik.
İşte burada sanal çalışmalarının meyvelerini en güzel şekilde görmekteyiz.

Burada kurulan dostluklar sadece sanalda kalmıyor, gerçekte yaşanıyorlar.

Sanalda tanışan arkadaşların Sivas' taki uğrak yerleri 1967 Taraftarlar Derneği olmuştur.

Bizim hep istediğimiz ve özlem duyduğumuz bu güzel anıları inşaallah ileride daha çok yaşayacağız. İstanbul' daki Sivasspor Taraftar derneğide çok kısa zamanla çalışmalarına başlayacak ve İstanbul' a giden Yiğidoların uğrak merkezi olacaktır.

Bunun gibi çalışmaları desteklememiz artık her Yiğidonun vazifesi olmuştur.
Ne kadar çok çalışma o kadar çok kaynaşma ve kenetlenme olacaktır. Bizler bu konuda sanal olarak bir ilki başlattık ve inanıyorumki, sanaldan daha nice dostluklar, kardeşlikler ve ahbaplıklar gerçekleşecektir.

Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için!

yigido Atilla
16.08.2006, 15:05
Başarılı çalışmalarımızdan bazıları rahatsız olmuş ve sadece sanal olduğundan şikayet etmiş ve bizleri sürekli eleştirmişlerdir.
Ama bizler inanmış olduğumuz çalışmaları buradaki sağduyulu taraftarlarla birlikte sürekli yapmaya devam ettik.

Sanalda tanışan arkadaşların Sivas' taki uğrak yerleri 1967 Taraftarlar Derneği olmuştur.

Bizim hep istediğimiz ve özlem duyduğumuz bu güzel anıları inşaallah ileride daha çok yaşayacağız. İstanbul' daki Sivasspor Taraftar derneğide çok kısa zamanla çalışmalarına başlayacak ve İstanbul' a giden Yiğidoların uğrak merkezi olacaktır.

Ne kadar çok çalışma o kadar çok kaynaşma ve kenetlenme olacaktır. Bizler bu konuda sanal olarak bir ilki başlattık ve inanıyorumki, sanaldan daha nice dostluklar, kardeşlikler ve ahbaplıklar gerçekleşecektir.

NOT= Rüstü gardas o yazilari ben de okudum sanal taraftarlar diye moralini hic bozma isine aynen devam et bu site sayesinde belki su an Sanal olsa bile izinde bende dernekte arkadaslarla tanismayi cok istiyorum bu site sayesinde cok kisiyi tanima imkanim oldu ve bu site sayesinde Sivasspora daha cok baglandim cünkü yazilan yorumlari okuyup kendime göre degerlendirip ben de yaziyorum yazacagim ve tartisma imkanim olan on ca sivasli var Sanal da olsak biz her zaman sivassporun yanindayiz ve yaninda olcagiz sitenin actigi kombine destek kampanyasi ile ilk meyvelerini verdi bunlar daha baslangici

67_DERNEK_AKKIZ
16.08.2006, 16:46
:rolleyes: bu bu sanal dedıklerı ortamlarda 4 yıl ıcınde yasaıdıgm sıvas ınsanını tanıdım..mertlıklıgını gordum nasıl dost nasıl abı olunur onu gordumm..bu kanalın sanallıgına laf edenler kendı gerceklerını bı gozden gecırsınler bence.. SAYIN RÜŞTÜ ELMAS BASTA BU KANALIN KURUMDA EMEGI GECEN HERKESE cok amacok tesekkurler.. allah razı olsun.sıvasımla aramdakı ölümsüz bagı kurdugunuz içinn..;)

babayavuz
16.08.2006, 17:57
O guzel sohbetlere insallah birgun bende katilirim sizleri boyle gorunce bende orada olmak icin can atiyorum ama saglik olsun gonuller yakin olsun.

babayavuz
16.08.2006, 18:08

Yahu arkadaslar milletin agzi torba degilki buzelim ALLAH agiz vermis onlarda laf olsun diye konusuyorlar bunlara aldiris etmeyelim.

kartal_69
16.08.2006, 18:36
selamun aleyküm değerli hemşerilerim ölncelikle sivasspor com yönetimine teşekkürler futbolu seven yada sevmeyen sivaslı olanları bir araya getiriyor herkese teşekkürler elinize sağlık TÜRK HALK MÜZİĞİ SANATÇISI OSMAN KURT

FATIMA
19.08.2006, 13:04
Bu sanal denilen; gerçeğin yansıması olarak varsaydığımız ortam var ya,heh işte keşke hayatta bu sanal kadar samimi olabilse...En azından burda insanlar maske kaygısı duymadan içinden gelenleri dillerine dökebiliyorlar...Biraz daha uzun zaman alıyor güvenebilmek,ama inanın gerçek hayat dediğimiz özel yaşantımız,bize bu ortamdan daha az acı vermiyor...Burda olmamızın bir amacı var ve ben inanıyorum ki bu amaç doğrultusunda yaşadığımız herşey bu sanal platformda oldukça gerçek:)Ve sanal kavramı yüzyüze geldiğimiz her noktada boşluğa karışıp yok oluyor.....;)

Bjk_Sivaslı
20.08.2006, 07:17
güzel buluşma olmuş walla sivasspor a değer

faruk-58
20.08.2006, 19:32
Gördüğüm kadarı ile buradada birlik ve beraberlik tüm Sivaslılara yansıyor ve bu site büyük bir misyon üstenmiş durumda olduğunu görmekteyim.Böylesine güzel çalışmalar beni bır Sivaslı olarak gururlandırıyor.

67_DERNEK_AKKIZ
21.09.2006, 12:21
GECEN HAFTA BUGUN BASLAYAN SIVAS YOLCULUGUM DUN ITIBARIYLE COK UZULEREK SOYLUYORUM KI BITTI..
AMA SUNU GORDUM VE YASADIMKI DERNEGIMIZIN SICAKLIGI SAMIMIYETI HOSGORUSU MİSAFIRPERVERLIGI HEPSI AMA HEPSI DUSUNDUGUMUN COK USTUNDEYDI.
BU YUZDEN BANA VE BENIM GIBI SIVASA GONUL VERMIS ANCAK SIVAS DIYARINDAN UZAK OLAN AMA GONLÜ ORDA OLAN HER SIVASLIYA KAPILARINI GÖNÜLLERİNİ ACAN BUTUN 1967 GENÇ TARAFTAR DERNEGI UYELERINE ( SAYIN MUSTAFA ERSOY, SERHAN KABURCUK, VE BASKANIMIZ YALCIN KORKMAZGIL OLMAK UZERE, NAIL ABIYE DJ MURAT'A MUSAB'A GeceVeMavi58'e 1967 DERNEK MURAT ABIME ,OZGUR'E TUGRUL'A GUZEL CAYLARINDAN OTURU ARIF KARDESİME MESUT'A VE TABIKI DERNEK HUSEYIN'E) VE UNUTTUKLARIM VAR SA AFFOLA HERKESE AMA HERKESE COK TESSEKUR EDERIM..

67 RUHU BENIMLE TANISTIRDIGINIZ İÇİN MINNETARIMM..

BROTHERS58
21.09.2006, 12:26
SİVASA GİDİPTE 1967 Yİ TANIYIP ONLARA HAYRAN OLMAMAK ELDEMİ,FEDAKAR CEFAKAR TARAFTAR TAM ONLAR İÇİN SÖYLENMİŞ.HAYAT SARTLARI BİZİ ONLARLA DAHA SIK BİR ARADA OLMAMIMIZI ENGELLİYOR,AMA GÖNLÜMÜZ VE DUALARIMIZ HEP ONLARLA.SİVASSPOR 1967 GİBİ BİR DERNEK İLE COK DAHA SANSLI.

HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 Lİ YİĞİDOLARIZ!!!!

1967_DERNEK_MUSTAFA
21.09.2006, 12:29
Aslında Ankaralı olan Akkız Sİvas'ta 5 yıl eğitim görmüş ve kendinde kalıcı izler bırakan Sivas hayranlığını Sivasspor.com da pekiştirmiş ve bizimle tanışmasına vesile olmuştur..Sivas'a gelerek 5 gün misafirimiz olmuştur .Bizde elimizden geldiği kadar misafirperverliğimizi göstermeye çalıştık..İnşallah memnun kalmıştır.Ayrıca Fenerbahçe maçında tam bir taraftar olarak Sivasspor'u canı gönülden desteklemiştir.Kendine teşekkür ediyorum ve Sivas'ta her zaman Dostlarının olduğunu unutmasın.Tekrar geldiğindede başımızın üstünde yeri var.

GeCeVeMaVi58pRf
21.09.2006, 12:44
Evetttttttttttt!!!! 67 Tv'de Sıcak gelişmeler yaşanıyor Sivas Saati ile Gece 12'de Huzur Turizmin 67 numaralı Setra marka otobüsüyle SİVAS Terminalinden yola çıkan değerli moderatorumuz ve 1967 Genç taraftarlar Derneği Ankara temsilcimizi büyük bir kalabalık eşliğinde havai fişeklerle yolcu ettik .Sabah 06:30'da Ankaraya Varan Akkız 'ı sabah olmasına rağmen adeta milyonlar karşıladı .Otobüs kornaya basar basmaz havai fişek gösterileri ve tarkan konseriyle karşılandı.Akkız 67 Tv'ye yağtığı açıklamada Sivas'ta geçirdiği 1 Haftanın hayatının en güzel haftalarından olduğunu ifade etti Bizlerde şimdiden kendisine 67 Tv adına sonsuz tşklerimizi sunuyor iş ve Sİvasla hayatında başarılar diliyoruz...

Yayınımızı burada kesiyoruz ve Ankaradaki 67 Tv muhabiri Dj Murata bağlanıyoruz..Evet Ekranın sağ alt köşesinde Murat'ı görebiliyorum .Evet Murat Mikrofon sende..Ben İsmail Kuburcuk 67 Tv Sİvas!

GeCeVeMaVi58pRf
21.09.2006, 12:47
Şaka bi yana Akkız arkadaşımızı Sİvas'ta görmekten mutluluk duyduk .Ve memnun bir şekilde ayrıldığı içinde bizde çok onur duyduk..Yukardaki yazıda aramızdaki küçük bi skeçten alıntıdır..1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ FARKIYLA...

67_DERNEK_AKKIZ
21.09.2006, 12:49
Şaka bi yana Akkız arkadaşımızı Sİvas'ta görmekten mutluluk duyduk .Ve memnun bir şekilde ayrıldığı içinde bizde çok onur duyduk..Yukardaki yazıda aramızdaki küçük bi skeçten alıntıdır..1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ FARKIYLA...

EFENDIM O ONUR SEREF BANA AITT ARANIZDA BULUNMAKTAN CIDDEN KIVANC DUYDUMM SAOLUN VAROLUNN...

puar
21.09.2006, 13:03
yaşananlar çok güzel şeyler 1967 taraftarlar derneği misafirperverliğini yine göstermiştir

CÜSSKB-Aynur
21.09.2006, 13:32
Akkız, Ankara'lı olmana rağmen, Sivasspor' a olan ilgin,sevgin gerçekten takdire değer.

1967 Genç Taraftar Dernek Üyelerinin, seni en iyi şekilde misafir ettiklerinden şüphem yok. Bundan sonrada Sivas'a ve Sivasspor a olan sevginin devam etmesi dileğiyle,

67_DERNEK_AKKIZ
21.09.2006, 13:40
saol abla oyle olacagından helekı bu zıyaretten sonra suphen olmasın .elımden gelen herseklıde artık sıvasspor ıcın savasacagımm..senınle tanısamadık bı ama neyse senınde tanısmıs kadar oldum aslında fener macına yanına gelemedım gecırmedıler ama kasımda tekara gelecem ozaman yanındayım bılesın.. saygılar abla

PRoFeSSioNaL
21.09.2006, 15:15
1967 TARAFTARI OLARAKTAN TÜM DERNEĞİMİZE GELEN ARKADAŞLARIMIZA

TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİRİM

aykut-akay
21.09.2006, 15:21
yaşananlar çok güzel şeyler 1967 taraftarlar derneği misafirperverliğini yine göstermiştir

1967 dernek serkan20
21.09.2006, 15:23
işte en büyük gerçekler bunlar
bazı insanlar gerçekleri görmek istemesede 1967 derneğin farkı burada
bu derneği kuran işleten ve her türlü yardımı yapan herkesten allah razı olsun
şu ülkede fedakar tek dernek var o da
1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ

GeCeVeMaVi58pRf
21.09.2006, 15:47
işte en büyük gerçekler bunlar
bazı insanlar gerçekleri görmek istemesede 1967 derneğin farkı burada
bu derneği kuran işleten ve her türlü yardımı yapan herkesten allah razı olsun
şu ülkede fedakar tek dernek var o da
1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEĞİ

teş.ederim bu güzel sözler için dernegimiz herzaman misafirperverliğini göstermiştir göstermeyede devam edecektir

PRoFeSSioNaL
21.09.2006, 15:52
valla arkadaşlar diyeyim

bende bu yaz derneğe gittim yani

bir çook kişilerle tanıştım

yani ne yalan sölüyeyim misafir perverliği çook güzeldi valla
heleki 1967_DERNEK_MUSTAFA mustafa abim beni çook iyi karşıladı valla

aslansivasli
21.09.2006, 16:06
Derneğe gelmek nasip olmadı ama herkesin çok sıcak davrandıgını biliyorum. İnşallah bi gün tanışmak kısmet olur. 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ sivasspor için gerçekten ellerinden gelen herşeyi yapıyolar. dernekten bi kaç kişiyle tanıştım ama eminimki diğerleride cana yakındır.
TEK GERÇEK 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEĞİ :-)

AKKIZ ABLA KISKANDIM SENİ YA :) Bİ BEN TANIŞAMADIM :)

yigidolar06
21.09.2006, 16:29
Akkız, Ankara'lı olmana rağmen, Sivasspor' a olan ilgin,sevgin gerçekten takdire değer.

1967 Genç Taraftar Dernek Üyelerinin, seni en iyi şekilde misafir ettiklerinden şüphem yok. Bundan sonrada Sivas'a ve Sivasspor a olan sevginin devam etmesi dileğiyle,

Aynen katılıyorum bu güzel dileklerinize ankarada buluşmak üzere