Orijinalini görmek için tıklayınız : İŞ ADAMLARIMIZDAN GEREKLİ DESTEK GELMEDİ

SivasSpor.Com
10.08.2006, 23:49
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivaslı iş adamlarının en çok konuştuğu konu Sivasspor ama iş adamlarımızdan bugüne kadar yeterli desteği göremedik" diye konuştu.

Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Ülker Grubu'nun 3 büyük takım yerine Anadolu takımlarını desteklemesi halinde Türk futbolunun gelişimine daha fazla katkıda bulunacağını belirtirken, TFF Başkanı Haluk Ulusoy'a karşı yapılanların da Türk futboluna zarar verdiğini iddia etti.

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, çeşitli konularda İHA muhabirinin sorularını cevapladı. Kangal İlçesi'ndeki çiftçilerin Sivasspor'a gelir sağlanması için başlattığı buğday toplama kampanyasının işadamlarına örnek olması temennisinde bulunan Basın Sözcüsü Ünsal, "Bu kampanya, Sivas'ın diğer ilçelerinde de buna benzer yardım kampanyaları olacak. Hedefimiz Sivaslı işadamlarına ulaşmak. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'na üye 5 bin işadamı var. Bu iş adamlarından 500'ü Sivasspor'a yardım etmesi durumunda ligi ekonomik sorun yaşamadan tamamlayabiliriz. Sivaslı iş adamlarının en çok konuştuğu konu Sivasspor ama iş adamlarımızdan bugüne kadar yeterli desteği göremedik" diye konuştu.

Ülker Grubu'nun 3 büyük takım yerine Anadolu takımlarını desteklemesi durumunda Türk futbolunun gelişimine daha fazla katkıda bulunacağını ifade eden Ünsal, "Anadolu kulüplerinin durumları birbirinden farklı değil. Ülker Grubu, büyük takımlara destek verdi. Büyük takımlarda zaten yıldız futbolcular var. Maddi durumları kötü denilse de 100 milyon dolar 3 büyük takım için büyük bir borç değil. Bu kulüplerin birçok yerden gelirleri var. Anadolu kulüpleri, maddi yönden büyük kulüplerle boy ölçüşemez. Ülker Grubu, Türk futboluna katkıda bulunacaksa yıldız futbolcuları Anadolu kulüplerine almalıydı. Sivasspor, Kayserispor gibi takımlara yıldız futbolcu getirmiş olsaydı, Türk futboluna çok daha iyi hizmet etmiş olurdu" dedi.

TFF Başkanı Haluk Ulusoy'a övgülerde bulunan Ünsal, Haluk Ulusoy'un Türk futbolunu çok iyi yerlere getirdiğini, önünün açılması durumunda da daha iyi yerlere getirebileceğini ifade etti. Federasyon seçimlerinde anormal işlerin olmasına rağmen Haluk Ulusoy'un büyük bir başarı göstererek başkanlığa seçildiğini kaydeden Ünsal, "Haluk Ulusoy ve yönetimi maalesef rahat bırakılmıyor. Bir şekilde biri savcılığa gidiyor, başkası bir şeyler yapıyor. Haluk Ulusoy'u 12'lik çiviye oturttular, her yerine batıyor. Haluk Ulusoy'un gerçekten görev yapması çok zor. Ulusoy'u görevden alacaklarsa alsınlar, görevde bırakacaklarsa bıraksın işini yapsın. Haluk Ulusoy'un çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Bıraksınlar, Haluk Ulusoy projelerini yavaş yavaş gerçekleştirsin. Haluk Ulusoy, Türk futbolunu çok iyi yerlere getirdi, A Milli Futbol Takımı'nı dünya 3.'sü yaptı. Ulusoy'a karşı yapılacak hareketler, Türk futboluna zarar verir" diye konuştu.

Ünsal, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Çaykur Rizespor'u yeneceklerini de sözlerine ekledi.

CAGLAYAN
11.08.2006, 20:39
Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor’a madde destek sağlamak isteyen Kangallı çiftçiler, hasat döneminde topladıkları buğdaylardan, kulübe gelir elde edilmesi için bağışta bulundular.
Yapılan kampanya hakkında İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Kangal Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Azimet, Turkcell Süper Ligi’nde Sivas’ı temsil eden sivasspor’a güçlerinin yettiği kadar destek olmak istediklerini vurguladı. Çiftçi olarak kırmızı-beyazlı ekibe ancak buğday yardımında bulunarak, herkese örnek olmak istediklerini dile getiren Azimet, “Sivasspor’a olan aşkımız, Sivasspor’a olan sevdamız için Kangallı olarak, Kangallı çiftçi olarak işte gördünüz harmanlarımızı, işte gördünüz buğdaylarımızı, işte gördünüz verilen buğdayları. Kangallını ne kadar Sivasspor’a duyarlı olduğunu gözlerinizle gördünüz. Bizler, Kangallı ziraatçılar ve çiftçiler olarak sonuna kadar Sivasspor’un arkasında olacağız.
Tüm Sivaslılara seslenen Azimet, “Sivaslı iş adamlarımız, Sivas Ticaret odamız, esnafımız, tüccarımız nerede. Yani bir köylü, bir çiftçi Sivasspor’a bu kadar duyarlı oluyorsa nerede bu iş adamlarımız, nerede tüccarımız, esnafımız. Ben buradan herkesi Sivasspor’a destek olmalarını istiyorum” dedi.
Sivasspor’a maddi destek sağlanması için buğday yardımında bulunan çiftçilerden Turan Pelit ise “Sivasspor’a buğday değil ne isterlerse onun yardımında bulunuruz” derken, başka bir çiftçi olan Namık Kemal Alptekin ise “Çiftçi olarak her zaman Sivasspor’un yanındayız biz. Sonuna kadar da yanında olacağız. Doğrudan Gelir Destek ödemelerinde de destek vereceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından teslim alınan buğdayların, Sivasspor yönetimi tarafından satılarak., kulübe maddi kazanç elde edileceği bildirildi.

58 memo
11.08.2006, 20:51
sözler yine havada kaldı yani
söz vermek kolay ama sözü yerine getirmek zordur
konuştuklarında mangalda kül bırakmayanlar
icraata gelince bir şey yapmazlar
başka Sivasspor yok çabuk olalım....

hakandemirezen
11.08.2006, 21:13
KALKINMA SADECE İŞ ADAMLARIYLA DEĞİL BİR BÜTÜN OLARAK YAPILIR.SİVAS VE SİVASSPORUMUZUN SORUNLARI DİĞER ANAOLU TAKIMLARINDAN DAHA BÜYÜK.NEDENİNİ İSE ASLINDA HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR AMA KİMSE SÖYLEMEK İSTEMİYOR YANLIŞ ANLAŞILIR DÜŞÜNCESİ İLE.BELKİ TÜRKİYEMİZİN EN ÇOK NUFUSUNA SAHİP OLAN BİZLERİZ AMA BİZ İÇERDE BÖLÜNMÜŞ VAZİYETTEYİZ.SPORA SİYASET KARIŞTIRMADAN SİVASLIYIM DİYEN HERKES YARDIM ETMELİ.GÜCÜMÜZÜ KULLANMASINI BİLMİYORUZ NE ZAMAN O BÜYÜK GÜCÜ KULLANIRSAK KULLANMASINI BİLİRSEK İŞTE O ZAMAN ÖNÜMÜZDE KİMSE DURAMAZ...

67_DERNEK_AKKIZ
11.08.2006, 21:15
MUSTAFA KEMAL ATATURK DEMIS KI ZAMANINA :KOYLU MILLETIN EFENDISIDIR..
BIR KEZ DAHA NEKADAR MANADAR VE ANLAMLI SOZLER SOYLEDIGINI..CIFTI BUYUKLERIMIZIN BU BAGISLARINI ICTENLIKLE TEBRIK EDIYORUM VE SIVASLI ZENGIN MANGALA KUL BIRAKMAYAN İŞ ADAMALRINA SESLENIYORUMM.
KONUSU GECEN HERYERDE SIVASSPORUMUZ İÇİN MANGALDA KUL BIRAKMAYANLAR SIZLER BU TAKIMA SAHIP CIKIP SIZLER MADDI DESTEK SAGLIYCAKSINIZZ..BU HEPIMIZIN GUCU OLAN HERKESIN GOREVII..
MADDI GUCU YERINDE OLAN SIVASSPORUMUZA GONUL VEREN BUTUN İŞADAMLARINI HIZMET BASINA CAGIRIYORUMM........

talha58
11.08.2006, 21:17
sadece Sivasspor konusunda değil Sivas ile ilgili bütün konularda Sivaslı işadamlarını arıyoruz. Türkiye'nin en önemli firmalarının sahipleri olan bazı Sivaslı işadamları sponsorluk bile alsalar faydalı olurlar. Hem de karşılıksız olmaz.

1967_DERNEK_MUSTAFA
11.08.2006, 22:00
sivasspor süper lige çıktıktan sonra çoğu sivassporlu olmaya başladı özellikle iş adamlarımız ama icrata gelince ortadan kayboluyorlar bunların örneğni çok gördük isimlerde bizde ve sivasspor yönetiminde saklı ne yapalım olur diyelimkimlikte sivas yaza bilir ama sivasa ve sivasspora hiç bir katkıda bulunmamışlardır sivasspor için düzenlenen gecelerde çok gördük gecelere katılırlar yardım kampanyasına gelince saklanırlar

1967 dernek serkan20
11.08.2006, 22:11
nedense bu konuda bizim işadamlarımız elini tyaşın altına koymuyor
yani sadece sivaslı olmak yetmiyor biraz yardım lazım bakın kayseri kulubüne adamlar şimdi uefgada başarıya doğru yol aldılar bizim bir kayseriden neyimiz eksik.
bu işte işadamlarımıza büğyük görev düşüyor
umarım bir gün sivasspor akıllarına gelir

DeLi YuReK 58
11.08.2006, 22:38
NERDESINIZZZZZZZZZZZZZZ HANIII NERDEEEEEEEEEEEEEE

BEN KOYUMUN DELISIYIMMMMMMMMM

YILDIZELI

PARTNER58AHMET
11.08.2006, 22:47
=67_DERNEK_AKKIZ] üyeden alıntı[COLOR="Purple"][FONT="Arial Black"][I]MUSTAFA KEMAL ATATURK DEMIS KI ZAMANINA :KOYLU MILLETIN EFENDISIDIR..
BIR KEZ DAHA NEKADAR MANADAR VE ANLAMLI SOZLER SOYLEDIGINI..CIFTI BUYUKLERIMIZIN BU BAGISLARINI ICTENLIKLE TEBRIK EDIYORUM VE SIVASLI ZENGIN MANGALA KUL BIRAKMAYAN İŞ ADAMALRINA SESLENIYORUMM.
KONUSU GECEN HERYERDE SIVASSPORUMUZ İÇİN MANGALDA KUL BIRAKMAYANLAR SIZLER BU TAKIMA SAHIP CIKIP SIZLER MADDI DESTEK SAGLIYCAKSINIZZ..BU HEPIMIZIN GUCU OLAN HERKESIN GOREVII..
MADDI GUCU YERINDE OLAN SIVASSPORUMUZA GONUL VEREN BUTUN İŞADAMLARINI HIZMET BASINA CAGIRIYORUMM

yigido_furkan
11.08.2006, 22:59
herkesin tasın altına elını koyması lazım kayseriye bakın 2 takımı var transferlere bakın yaptıkları hiç ekonomık sıkıntıları varmı cunku yardım yapanlar nerden geldıklerını biliyolar herkes destek vermelı olmaz böyle 2 3 kısıyle

aykut-akay
12.08.2006, 00:52
abiler biz su an neydeyse 20 bin üyemiz bunlarin 10 bini giriyorsa bu 10 bin 1 er € verse her ay aylik 10 bin @ yapar senede 120 bin € bunu yaparsak utanir belki sivasli is adamlari

aykut-akay
12.08.2006, 01:08
Diyoruzki is adamlari yardim etmiyorlar hemsolar biz diyoruz biz dinliyoruz cünkü yeterince yardim edilmiyor buda SIVAS in yükselmesi icin büyük bir eksik sizlerde biliyorsunuzki SIVAS in ligden düsmesini yani SIVAS in her yönden basarili olmasini istemeyen bir cevre var biz bunlara boyunmu egecez eger yok diyorsaniz benim bir önerim var su an sitenin 20 bine yakin üyesi var bunlarin 10 bini hadi 10 bosver 5 bini her ay 1€ verirse aylik yanlisim yoksa 5000€ yildada 60000€ yapar biz kendimize yardim etmessek kimse bize yardim etmez dimi eger bunu yaparsak belki bazilari utanir ve SIVAS li olduklarini hatirlarlar...

ademgoze
12.08.2006, 08:48
maddi sıkıt var kulupte onun için transfer yapamamışlar....

CÜSSKB-Aynur
12.08.2006, 12:35
Sivasspor a maddi destek sağlayan hiçmi İş adamlarımız yok acaba? bunu bilmek istiyoruz.Eğer varsa da Lütfen! Güzel örneklerin çoğalması adına,
Yönetim bunları bizlere tanıtsın.

Abdullah DuMaN
13.08.2006, 17:15
KONUŞMAYA GELİNCE HERKEZ VAR İŞE GELİNCE NEDEN KAÇIYORLAR

*-*ŞAMPİON*-*SİVASSPOR*-*

aykut-akay
16.08.2006, 20:52
lafda konusurlar is adamlari ama para vermeye gelince kimseyi bulamassin