Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR'A ÇİFTÇİLERDEN DESTEK

SivasSpor.Com
11.08.2006, 21:55
Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor’a madde destek sağlamak isteyen Kangallı çiftçiler, hasat döneminde topladıkları buğdaylardan, kulübe gelir elde edilmesi için bağışta bulundular.

Yapılan kampanya hakkında İHA muhabirine özel açıklamalarda bulunan Kangal Ziraat Odası Başkanı Fahrettin Azimet, Turkcell Süper Ligi’nde Sivas’ı temsil eden sivasspor’a güçlerinin yettiği kadar destek olmak istediklerini vurguladı. Çiftçi olarak kırmızı-beyazlı ekibe ancak buğday yardımında bulunarak, herkese örnek olmak istediklerini dile getiren Azimet, “Sivasspor’a olan aşkımız, Sivasspor’a olan sevdamız için Kangallı olarak, Kangallı çiftçi olarak işte gördünüz harmanlarımızı, işte gördünüz buğdaylarımızı, işte gördünüz verilen buğdayları. Kangallını ne kadar Sivasspor’a duyarlı olduğunu gözlerinizle gördünüz. Bizler, Kangallı ziraatçılar ve çiftçiler olarak sonuna kadar Sivasspor’un arkasında olacağız.
Tüm Sivaslılara seslenen Azimet, “Sivaslı iş adamlarımız, Sivas Ticaret odamız, esnafımız, tüccarımız nerede. Yani bir köylü, bir çiftçi Sivasspor’a bu kadar duyarlı oluyorsa nerede bu iş adamlarımız, nerede tüccarımız, esnafımız. Ben buradan herkesi Sivasspor’a destek olmalarını istiyorum” dedi.
Sivasspor’a maddi destek sağlanması için buğday yardımında bulunan çiftçilerden Turan Pelit ise “Sivasspor’a buğday değil ne isterlerse onun yardımında bulunuruz” derken, başka bir çiftçi olan Namık Kemal Alptekin ise “Çiftçi olarak her zaman Sivasspor’un yanındayız biz. Sonuna kadar da yanında olacağız. Doğrudan Gelir Destek ödemelerinde de destek vereceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından teslim alınan buğdayların, Sivasspor yönetimi tarafından satılarak., kulübe maddi kazanç elde edileceği bildirildi.

Yeniülke

kulmithat
12.08.2006, 01:38
ne varsa çifçimizde var inşaallah ekinleri nasıl biçiyorsanız, sivas sipor da puanları biçer

aykut-akay
12.08.2006, 01:45
helal olsun ciftcilerimize yardim etmiyen is adamlarimiz utansin

ademgoze
12.08.2006, 09:51
helal olsun düşünen ve destek verenlere...

GuNaY
12.08.2006, 09:54
Sivasspor'a yardım eden Kangal'lı çiftçilerimize teşekkür ederim...
Artık sıra geldi Büyük İşadamlarımıza!!!

yigido_furkan
12.08.2006, 11:35
helal olsun hepsine iş adamlarımıza örnek olur inş.

67_DERNEK_AKKIZ
12.08.2006, 11:56
HELAL OLSUN BUTUN CIFTI EMEKCI BUYUKLERIMIZE .
SOFRALARINDAN KESIP FUTBOLUMUZ İÇİN AYIRDIKLARI PAY GERCEKTEN COK AMA COK ONEMLI..
ALLAH ONLARI BASIMIZDAN EKSIK ETMESINN..
HARMANLARINI BEREKETLI KILSIN RABBIM SAOLUN VAROLUN....

gardasin.58
12.08.2006, 13:21
iste sivasli iste dunyanin yukunu sirtinda tasiyan cifci gardaslarimiz`dan ornek davranis ALLAH GONULLERINE GORE VERSIN

CÜSSKB-Aynur
12.08.2006, 13:50
Onların alın teri ürünlerinin bir kısmını Sivasspor a bağışlamaları kadar anlamlı bir şey olamaz. Bu zihniyetin artarak devam etmesi dileklerimle,
Kangallı çifçilerimizi bu güzel davranışlarından dolayı kutluyorum.

Arif Coşkun
12.08.2006, 14:00
Bu anlamlı ve değeri büyük yardımlarından dolayı Kangal'lı çiftçi dostlarımıza sonsuz teşşekürler.Sanırım bu yardımla bir mesaj verilmek istendi ve mesajın yerine ulaştığı kanatindeyim."Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az" misali tüm herkesi kendi çapında yardıma çağırmak anlamına geliyor.İnşallah herkes gerekli duyarlılığı gösterir.

Abdullah DuMaN
13.08.2006, 18:17
ÇİFTÇİLERİMİZDEN BİLE DESTEK GELİ YOR AMA İŞ ADAM LARI UYUYOR YİNEDE PARAYI ÇİFTÇİLER DEĞİL ONLAR GÖTÜRÜYOR

serhankaburcuk
13.08.2006, 18:29
Sivasspor'a yardım eden Kangal'lı çiftçilerimize teşekkür ederim...

O sıra işadamlarımıza hiç gelemeyecek herhalde...İnşallah bu tür desteklerden haz alırlar...

PARTNER58AHMET
13.08.2006, 19:19
=GuNaY]İSİMLİ ÜYEDEN ALINTI[B]Sivasspor'a yardım eden Kangal'lı çiftçilerimize teşekkür ederim...

III.ABDÜLHAMİD
13.08.2006, 20:16
HELAL OLSUN SIVASSPORA DESTEK VEREN HERKESE TESEKKURLER

sinan58_34
14.08.2006, 19:12
CİFTCİLERİMİZDEN YARDIM GELDI AMA İS ADAMLARI DAHA YERINDE SAYIYOR..KANGALLI CİFTCİLERE TESEKKURLER.HEP DESTEK TAM DESTEK....!

RüStü ElmaS
14.08.2006, 19:26
Sivasspor'umuza yardım eden çiftçilerimize sonsuz teşekkür ederim...
Umarım işadamlarımızda artık ellerini ceplerine atarlar.

ş.usta
15.08.2006, 14:45
köylü milletin efendisidir. (M.K.ATATÜRK)
milletin efendisi,olmayı sonuna kadar hakediyorlar.
kısıtlı bütceleriyle yaptıkları asildavranış,memleketim işadamlarına örnekolsun.

PRoFeSSioNaL
15.08.2006, 16:52
ooooooooooo iyi iyi çoook iyi oldu böle olmasıııııııııııııı