Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR İSTANBUL' U SALLAYACAK!
SivasSpor.Com 19.08.2006, 00:44 Sivasspor 20 bin taraftarının desteğini arkasına alarak yarın Ali Sami Yen stadında Sakaryaspor karşısına çıkacak.
Ligin ilk haftasında 4 Eylül Stadı’nda oynanan ve kendini bilmez birisinin sahaya girmesiyle bir maç ceza alan Sivasspor bu cezasını yarın Ali Sami Yen Stadı’nda çekecek. Sivasspor yönetimininde isteğiyle Ali Sami Yen Stadı’nda oynanacak olan maç için hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren kırmızı-beyazlı takım Sivas’daki son çalışmasını dün yaptı ve akşam saatlerinde İstanbul’a hareket etti.
Oynadığı 2 maçta bir puanı bulunan Sivasspor,yarınki maçta seyircisininde desteğiyle çıkacağı Sakarya maçından üç puanla ayrılmayı hedefliyor.
Teknik Direktör Carol Pecze,hafta başından düne kadar yaptıkları bütün antremanlarda bütün planlarını galibiyet üzerine yaptıklarını belirterek “Geçen hafta Rize deplasmanında oynadığımız futbol ve aldığımız puan bize ayrı bir moral oldu. Sakarya karyısına bu moralle ve müthiş taraftar desteğimizle çıkıp inşallah üç puan alarak Sivas’a döneceğiz,takımıma güveniyorum” dedi.
Sivasspor’un yarın saat 20.00’de Ali Sami Yen Stadı’nda oynayacağı maçı süper ligin genç hakemlerinden Cem Deda yönetecek.
Hürdoğan
Ertugrul 19.08.2006, 01:13 İstanbuldaki yiğidolar Sivassporumuza desteklerini esirgemeyeceklerdir ali sami yen Yiğidoların gür nidaları ile inleyecek inşaallah!..
Champion_58 19.08.2006, 01:44 Sivassporuma başarılar diliyorum ;
İnşallah galibiyeti hakeden bi oyun sergiler.
Özlü söz;
"BAZI HOROZLAR VARDIR ,ÖTTÜKLERİ İÇİN GÜNEŞİN DOĞDUĞUNU SANIRLAR."
Hayırlısıyla 3 puanı alalım inşallah..
aykut-akay 19.08.2006, 02:23 sivasspora basarilar dilerim ........
DeLi YuReK 58 19.08.2006, 02:25 haydiiii sivasssssssss haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii tam zamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii simdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
onursahin 19.08.2006, 11:00 haydi arkadaşlar ali samiyeni doldurmamız lazım tıklım tıklım ertesi gün gazeteler sivassporu ve taraftarı konuşsunn
haydi artik sivas korkutma bizi bu ne ya kotu basladik vallaaa ama iyi bitiririz insalah
alimuharrem58 19.08.2006, 11:52 TÜM SİVASLILARI MACA BEKLİYORUZ HAYDİ YİĞİDOLAR SİVASSPORUMUZU DESTEKLEMEYE ALİ SAMIYENE
Maçta tribünlerin dolması için İstanbul'da afiş ve pankart çalışmalarımızı yapıyoruz...
Dün gece saat 3'e kadar İstanbul Sokaklarındaydık ki tüm istanbuldaki Sivas'lılar öğrenebilsin diye ;) ;)
onursahin 19.08.2006, 12:29 Maçta tribünlerin dolması için İstanbul'da afiş ve pankart çalışmalarımızı yapıyoruz...
Dün gece saat 3'e kadar İstanbul Sokaklarındaydık ki tüm istanbuldaki Sivas'lılar öğrenebilsin diye ;) ;)
HELAL OLSUN İNŞALLAH ÇABALARINIZIN SONUCUNU HEM SAKARYAYI FARKLI YENEREK HEM ALİ SAMİYENİ DOLDURARAK ALIRSINIZ BEN YARINI İPLE ÇEKİYORUM HERKEZ MAÇAA
onursahin 19.08.2006, 12:33 Gençlerbirliği maçında yaşanan olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca 1 maç saha kapatma cezası verilen Sivasspor, bu nedenle Sakaryaspor ile yarın İstanbul Ali Sami Yen Stadı'nda karşılaşacak.
Ligin ilk 2 haftasında 3 puanla tanışamayan kırmızı-beyazlı ekip, İstanbul'da seyircisinin desteğiyle Sakaryaspor'u yenerek, bu sezonki ilk galibiyetine imza atmayı hedefliyor.
Sivasspor kafilesinde, kırmızı kart cezalısı kaptan Hakkı ile sakatlığı devam eden Ertuğrul'un yer almıyor.
Teknik direktör Karol Pecze'nin, Sakaryaspor karşısında sahaya sürmesi beklenen onbir şöyle:
Petkoviç, Fransergio, Murat Sözgelmez, Hayrettin, Hakan, Yasir, Hasan (İlhan), Serdar, Gökhan (Gürol), Musa Kuş, Balili (Anderson)
halil_58_yigido 19.08.2006, 12:49 selam yigidolar pazar günü oynanacak olan sivasspor/sakarya maçında tüm yigidoları ist alisamiyen stadına bekliyoruz ben askerde olmasam koşa koşa giderdim daha önce gittigim gibi örnek yer alisamiyen geçen yıl sivas.bj özel maç kadıköy sivasspor.sarıyer 2 lig maçı olimpiyattakiamçlar karagümrük/malatya/v.manisa/trabzon hepsi güzeldi özellikle trabzonu 2.1 yendigimiz maçball maçın yıldızıydı bu tür atmosferler kaçmaz şimdiden 3 puan dileklerimle.sivaslı asi asker 86/1 kral 49.içgüvenlik tugayı bingöl/merkez şafak 249 sadece byeeeeeeeeee
sinan58_34 19.08.2006, 13:24 bu mac cok farklı olacak istanbulun kılıt noktalarına gece yarısı afıslerımızı astık sivas ilceve koy derneklerine afislerimizi dagıtacagız amacımız sivassporu istanbulda yalmız bırakmamak büyük bir seyirci kitlesıyle karsılamak 90 dk hic susmadan destegımızı vermektır .Biz İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEGİ olarak buna inandık ve istanbuldakı taraftar kitlemizede guveniyoruz.Ali Sami Yende dolu dolu bir mac izleyecegımıze inanıyoruz ...
İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR
1967_DERNEK_MUSTAFA 19.08.2006, 13:39 kalabalık olması önemli değil bence gençler birliği maçında gördük tribünler kalabalıktı ama destekleyen çok azdı inşallah istanbuldaki sivaslılar durmadan desteklerlerse çok güzel olur neden dersenin karşımızdaki takımın taraftarı tatangalar güzel destekleyen gruplar onlar inşalklah onları susturursunuz 3 punanı oynayarak hak ederek kazanırız
Maçta tribünlerin dolması için İstanbul'da afiş ve pankart çalışmalarımızı yapıyoruz...
Helal olsun....Bu çalışmaları hangi isim altında yapıyorsunuz söyleyinde burdan herkes duysun:rolleyes:
serhankaburcuk 19.08.2006, 14:23 İnşallah Ali Samiyen Stadına gelen taraftarlarımız maç izlemek için değilde bu maçta takıma moral ve motivasyon sağlamak için gelirler...Bu maçta İstanbulda kurulan derneğimize organizasyon açısından çok iş düşüyor...Ve bence İstanbul Derneğindeki abilerimiz ve kardeşlerimiz bu işin üstesinden gelebileceklerdir...Onlara şimdiden başarılar diliyoruz...Allah yardımcıları olsun...İstanbulu inşallah yarın sallarız...
ne diyeyim güzel maç olacak kesin sakarya kaliteli takım o yüzden tribünlere gelince 20 bin falan hayal keşke olsa ama en fazla 7 bin ama bu maç bizim 2-1 en büyük sivass
serrrkan 19.08.2006, 15:05 kimse kanmasın sakaryanın cumhuriyet kupasında bizi yendiğine kadaromuz o günden bu güne çoooooooook tecrübe edindi allahın izniyle istanbuldan kayıpsız döneceğizz istanbuldaki sivaslılılar takımımıza yabancılık çektirmeyeceklerdir herkese şimdiden teşekkürler...
sivasspor 3-1 sakaryaspor
CÜSSKB-Aynur 19.08.2006, 16:56 Maçta tribünlerin dolması için İstanbul'da afiş ve pankart çalışmalarımızı yapıyoruz...
Bravo size Günay,
İstanbul Taraftar Derneği, Hızlı bir giriş yaptı.
ponteburak 19.08.2006, 17:03 biletimizi aldık maç saatini beklioruzzzz...haydi siwasssssssss
emre sivas 19.08.2006, 17:09 butun sivaslıları maça beklıyorum alı samiyeni inletmeye bekliyorum haydi yığidolar samiyene ayrıca baskanımıza yapılan ayıbıda kınıyorum buyuk baskan
MECNUN ODYAKMAZ
ademgoze 19.08.2006, 17:44 istanbuldaki yigidolar doldurur stadı buna inanıyorumbilet fiyatları hiç birşey değil ....
Ayrıca bu maçta başkanımıza gerekli desteği hem pankart hemde tezahuratlarla vermeliyiz.derneğimiz bunun içinde bi çalışma yapabilir bence..saygılar...!
Ayrıca bu maçta başkanımıza gerekli desteği hem pankart hemde tezahuratlarla vermeliyiz.derneğimiz bunun içinde bi çalışma yapabilir bence..saygılar...!
Bu konuda çalışma yapıldı, pankart hazır maçta açılacak...!
Resmini maçtan sonra siteye ekleyeceğiz...;) ;)
kulmithat 19.08.2006, 20:50 İNŞAALLAH SİVASIM SAKARYALILARA NASIL FUTBOL OYNANIR ÖGRETİRSİN.SENİN ADINA ŞANINA YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE OYNARSIN VE HERKEZ TARAFINDAN AYAKTA ALKIŞLANIRSIN.SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN.
1967 dernek serkan20 19.08.2006, 21:01 İnşallah Ali Samiyen Stadına gelen taraftarlarımız maç izlemek için değilde bu maçta takıma moral ve motivasyon sağlamak için gelirler...Bu maçta İstanbulda kurulan derneğimize organizasyon açısından çok iş düşüyor...Ve bence İstanbul Derneğindeki abilerimiz ve kardeşlerimiz bu işin üstesinden gelebileceklerdir...Onlara şimdiden başarılar diliyoruz...Allah yardımcıları olsun...İstanbulu inşallah yarın sallarız...
reis sana aynen katılıyorum
+1967
Abdullah DuMaN 20.08.2006, 18:06 İNŞALLAH 3 PUANLA ALİ SAMİYENDE TANIŞACAĞIZ
Abdullah DuMaN 20.08.2006, 18:07 HEKEZ GÖRSÜN SİVASIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ İSTANBUL İNLEMELİ
aykut-akay 20.08.2006, 20:45 haydi sivas haydi sivas hayyyddii tam zamani tam zamani simmmddddiiiiii
haydi sivas haydi sivas hayyyddii tam zamani tam zamani simmmddddiiiiii
Ertugrul 21.08.2006, 02:12 Sivasspor İstanbulu sallıyacak derken İstanbul Sivası salladı umarım bi kaç çürükde düşmüştür bu arada Sivastan !
Etem-Murat 21.08.2006, 09:36 Vay be bizde size güvendik istanbul meğerse suc sizde değil sizi üzen bu kötü takımdaymış meğerse nerde o eski ruh hali şimdi at oynatıyorlar seyirciyi kusturup bu takımı ikinci liğe postalıyacaklar bület hoca sayesinde
serhankaburcuk 21.08.2006, 11:53 Belki bana kızacaksınız ama ben ilk evvela İstanbuldaki taraftarı eleştirmek istiyorum...İstanbulun bizim kaleiz olduğunu söyleriz herzaman..Geçen sezon Olimpiyat stadının uzak olduğundan yakınırdık...Bu sezon Sakarya ile oynanan ceza maçımız Alisamiyende oynandı..Alisamiyen İstanbulun tabiri caizse tam göbeği olan bir kısımda...Ama taraftarımız yine hayl kırıklığı...Ben artık burdan şunu söylemek istiyorum Ben İstanbuldaki taraftarlara güvenmiyorum...(İstisnalar kaideyi bozmaz)Dün Sakaryadan gelen bir avuç taraftar İstanbul Alisamiyen stadında sesimizi kesip gitti...
Gelelim takım için yorumlarıma;
Bu takımda sezon başından beri Bülent UYGUN'un baskısı var...İlk önce başarılı olmak istiyorsak bu baskının ortadan kalması gerekiyor...Bu baskıyı kaldırmakta tabiki yönetime düşüyor...Bence bu halledilirse başarıda kesin olarak gelecektir...
PARTNER58AHMET 21.08.2006, 21:51 istanbulu sivasspor 5_6 bin kişiylen sallayamadı ama sakarya 500 taraftarıylan 9 şiddetinde deprem yarattı sivasspor taraftarı daha maçın bitimine 15 dakika kala sahayı terk etmek zorunda kaldı sakaryayı kutluyorum
Champion_58 23.08.2006, 01:44 SALLAMAYIN DİPTE İYİYİZ !!!
BEN İSTANBULDA 2.5 MİLYON SİVASLI OLDUĞUNA HİÇ İNANMADIM HİÇTE İNANMAYACAĞIM.BUNLAR LAF KALABALIĞI,GELELİM GERÇEK KALABALIĞA ;
ODA NE KALABALIK HEMDE ADI KALABALIK YANİ OKADAR KALABALIKKİ KİMSE NE SÖYLEYECEĞİNİ BİLMEDİĞİ İÇİN SESSİZ KALABALIK..ÜZÜCÜ OLAN İSE ADI SİVASSPOR TARAFTARI KALABALIĞI TAHMİNEN YUKARIDA ARKADAŞIN SÖYLEDİĞİ GİBİ 5-6 BİN TARAFTAR Bİ YANDA SAÇ BAŞ YOLUYOR Bİ YANDA İSE AFRİKA ÜLKELERİNİN KABİLE ADLARINI HATIRLATAN TARAFTAR GRUBUNU SİNEMA SEYREDER GİBİİİ SEYREDİYORRR.ŞİMDİ BU GEL KEYFİM GEL ŞARKISINI BOZMANIN NE ANLAMI VAR DİMİ...
O YÜZDEN SALLAMAYIN KARDEŞİM SALLAYAN SALLIYOR ZATEN....
DeLi YuReK 58 23.08.2006, 02:43 abi 2 lig gorunuyo bize
bu bulent uygunu biz jipinle gezdirecgiz sivas da o gorecek
hakandemirezen 23.08.2006, 09:04 Yazılanlardan anlaşılıyorki pazar günü oynanan sakaryaspor maçının yenilgisi istanbul taraftarına çıkmış. Umarım bundan sonraki diğer deplasman ve iç sahadaki maçlarımızı kazanır ist haricindeki diğer illerdeki taraftarlar sınıfı geçer.diğer illerdeki hemşerilerimize şimdiden başarılar diliyorum.
Etem-Murat 23.08.2006, 10:26 evet hakanım bu piyango istanbula mal edilmeye calışılıyor sağlık olsun yönetim bir kılıf bulmak durumundaydı uda siz değerli taraftarlarımıza mal oldu hayırlısı olsun ne diyelim inşallah başka maclarda yüzümüz gülerde bu da yönetim haklı deriz
|