Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce taraftar neden küskün?
Arif Coşkun 21.08.2006, 18:32 Ben şuna inanıyorum ki Sivasspor'umuzun 2.ligte daha çok taraftarı yada izleyeni vardı. Nereye gitti bu taraftar.? 2.Ligte Ali Sami Yen'e sığmayan taraftar neredeydi? Tabiki bu eleştirim İstanbul için geçerli.
Benim düşünceme göre taraftarı, stada çekecek flaş transferlerin olmayaşı bu takımla nereye kadar diye gizli bir düşüncemi hakim acaba.? İkinci ligte şampiyonluk hedefi vardı ve herkes buna inanıyordu,seyirci fazlalığı bunamı bağlanmalı? Şimdi daha çok taraftarımız olması gerekken,aksine azalma oldu.
Değerli arkadaşlar sizlerde görüşlerinizi yazıp paylaşırsanız ortaya sanırım somut birşey çıkmış olur.
saygılar
zaraliilyas 21.08.2006, 18:37 aslında sorunun cevabı kendi içinde.dun ben maçtaydım ama bırdahakı maça gıtmemı saglayacak hiç bir sebeb yoktu sahada.bir an once sivasda acıl değişikliklerin olması lazım.ilk once sivassporun taraftara guven vermesi lazım
tanju_58 21.08.2006, 18:38 Taraftarlar stada gittiklerinde futbol görmek istiyor.Evimizde oynanan iki maç gözler önünde.Taraftarlar bu gidiş sürerse stadın yolunu unutacaklar.
Arif Coşkun 21.08.2006, 18:43 aslında sorunun cevabı kendi içinde.dun ben maçtaydım ama bırdahakı maça gıtmemı saglayacak hiç bir sebeb yoktu sahada.bir an once sivasda acıl değişikliklerin olması lazım.ilk once sivassporun taraftara guven vermesi lazım
Haklısın ilyas kardeşim. Ancak herkes değişik düşünce ve görüşlerini yazarsa ortak bir nokta belirlemiş oluruz en azından.
1967_DERNEK_MUSTAFA 21.08.2006, 19:03 ilk defa böyle bir tribün boşluğu gördüm istanbuldaki derneğimiz günlerdir broşür yapıştırdılar her yerlere istanbuldaki sivaslıları davet etmek için ama hiç kimsenin umrunda olmamış yazık hiç okumadınızmı broşürleri maçın alisamiyende yani istanbulda oynanacağını demekki cezalı duruma düştüğümüz zaman artık istanbuldada oynanmayacak durum bunu gösteriyo ikincisi neden taraftar küstü istanbuldaki taraftar neden küskün olsun ki sivastakileri deseniz doğru olabilirde birde 3 ci ligteyken bir amaç vardı 2 ci lige çıkma güzelliği bunu başardık 2nci ligteykende diğer bir amaç vardı süper lig onuda başardık şimdide taraftarın derdi avrupa bunuda başarırsakher şey tamam olacak sivaslıların dediğine göre eeeeeeeee onları başardık diyelim sonra ne olacak tribünler bundan sonra boşmu kalacak olmaz beyler olmaz bizler iyi gün dostdu değiliz kötü gün dosttuyuz bunu herkes bile biz buralara eli cebinde gelmedik ne cen derelerinden geçtik geç bulduk erken yitirmeyelim her gecenin sonunda bir sabah vardır saygılar
harun afacan 21.08.2006, 19:17 KARDEŞİM TARAFTAR GELİPTE KİMİ İZLESİN. TAKIMIN RUHSUZ OYUNU GELENLERE SAÇ BAŞ YOLDURUYOR KİMSE BU TARAFTARA SUÇ BULMASIN BÜYÜK TAKIMLAR BİLE TARAFTARI STADA ÇEKEBİLMEK İÇİN YILDIZLAR ALIYORLAR BİZ KİMİ İZLEYELİM
1967 dernek serkan20 21.08.2006, 19:18 ilk defa böyle bir tribün boşluğu gördüm istanbuldaki derneğimiz günlerdir broşür yapıştırdılar her yerlere istanbuldaki sivaslıları davet etmek için ama hiç kimsenin umrunda olmamış yazık hiç okumadınızmı broşürleri maçın alisamiyende yani istanbulda oynanacağını demekki cezalı duruma düştüğümüz zaman artık istanbuldada oynanmayacak durum bunu gösteriyo ikincisi neden taraftar küstü istanbuldaki taraftar neden küskün olsun ki sivastakileri deseniz doğru olabilirde birde 3 ci ligteyken bir amaç vardı 2 ci lige çıkma güzelliği bunu başardık 2nci ligteykende diğer bir amaç vardı süper lig onuda başardık şimdide taraftarın derdi avrupa bunuda başarırsakher şey tamam olacak sivaslıların dediğine göre eeeeeeeee onları başardık diyelim sonra ne olacak tribünler bundan sonra boşmu kalacak olmaz beyler olmaz bizler iyi gün dostdu değiliz kötü gün dosttuyuz bunu herkes bile biz buralara eli cebinde gelmedik ne cen derelerinden geçtik geç bulduk erken yitirmeyelim her gecenin sonunda bir sabah vardır saygılar
mustafa abimin dediklerinin altına sadece imza atılır
+1967
aslansivasli 21.08.2006, 19:22 bende maçtaydım ama bir daha gider miyim bilmiyorum. bunu küsmek ya da takımı yarı yolda bırakmak gibi algılamayın. oynanan futbol çok azcık umut verse ben gene ist.daki maçlara gelmeye çalışırım. takımın kötü oynamasının parasızlıkla fazla bi ilgisi olcagnı sanmıyorum.. başka bişeyler eksik AMA NE???
35gürün58 21.08.2006, 19:25 Arif bey ,
kısmen cevap vermişsiniz zaten bir takımın hedefi ve hedefe varacak gücü az çok varsa arkasından kitleleri sürükler, ama her maça hüsran yaşarmıyım düşüncesi ile gelebilen taraftar gün gelir artık elini ayağını keser, Takımın yönetim ve transfer anlayışı ,transferlerin sivas kamuoyuna allandırarak,ballandırarak lanse edilişi netice itibariyle bu transferlerin fos çıkması taraftarları hüsrana uğrattığı gibi ,taraftar kendini kandırılmış hissetti.
Sivassporumuzun bu durumu Geçen sezon ara transferlerden bu yana devam ediyor. sorumlu olanları diğer yazılarımda zaten belirttim.
Herkes harıl harıl iyi transferler yaparken bizim menejerimiz Polonyada,avrupada,Mısırda, Dünya kupası finallerinde derken geçen sezon bomba diye edson'u bu sezonda Carvalho'yu,Doğantezi,Toprakte pe'yi bizlere takdim etti.
Tabii ki bir sivas'lı olarak takımımın yanlış transfer poılitikaları ile idare edilişini Ben İzmir'den takip edebiliyor ve hissedebiliyorsam ,Yönetimimiz bu duruma çoktan teşhis koyup neşteri vurmalı idi. Hatır mı kıramadılar nedir olumsuz transfer politikaları maalesef devam etti.
Halbuki bütün yönetimler Sivasspor camiasında yaptıkları ile anılacaklardır, Bu yönetimimiz takımımızı Süper lige çıkarmıştır ve takdirle anılacaktır, ancak görünen o ki aynı yönetim düşürmekle de anılacaktır. ,Ne talihsiz bir durum.
Kazanılan prestiji kaybetmek.. Gerçi henüz iş işten geçmedi alabilecekleri çok radikal önlemlerle bu gidişe dur diyebilirler bu kısmen onların elinde.
7-8 işe yaramaz oyuncu alacağına 3-4 tane değerli oyuncu alırdın bu duruma düşmezdin.
Japonların bilimde ve teknolojide dünyada söz sahibi olmasının nedenini sorduklarında japon bilim adamları :
''Biz hatalarımızı asla ikinci kez tekrarlamayız,mutlaka ders alırız.'' demiştir.
Biz ise ara transferdeki hataların sonucunun hüsran olduğunu yaşamamıza rağmen yeni sezona girerken geçmişten hiç ders almadan aynı hataları tekrar ede gelmişiz. Haliyle sonuç ta hezimet olacaktır. Bu durumu basından takip eden taraftar tribünlere hangi duygu ile gelsin ?
Bazı arkadaşlarım iyi niyetle futbolcuların üzerine fazla varmayın, eleştiri yapmayın, motivasyonları bozuluyor diyorlar, haklı yanları olmakla birlikte futbolcuların asli görevlerinin iyi top oynamak olduğu gerçeğini unutuyorlar,Çünkü futbolcu babasının hayrına oynamıyor, kendisinin,ailesinin geçimini oynayacağı oyun ile sağlıyor.
Ben parayı alayım, ama iyi oynamayayım yok öyle birşey,
Menejerin görevi de ben bunlara şu kadar transfer ücreti ödeyeceğim o zaman parayı sokağa atmamam ve bana duyulan güveni ve aldığım parayı hak etmem gerekiyor diyerek doğru dürüst transferler yapmalı, hiç pahalılıktan gerekçe yaratmasın diğer takımlar çok ucuza çok iyi transferler yaptılar şimdi çoğu düşme derdi olmadan aldıkları iyi oyuncular ile rahat bir sezon geçirecekler, ne mutlu onlara ne mutlu transfer komitelerine..
Doğru dürüst transfer yapılsaydıda şimdi hiç bunları tartışıyor olmasaydık, düşme derdimiz olmasaydı daha iyi olmazmıydı ? Bu gerçeği Sn. Menejer bilmiyormu ? çok kolay yoldan neredeyse Pecze'yi günah keçisi yapıp gerçek sorumluyu görmezden gelmeyelim. Ben Pecze çok iyi bir teknik direktördür demiyorum ama içinde bulunduğumuz durumun sorumlusu Pecze değil, Bomba transferler yaptık diyen Menejerdir.
Bunları yakından takip eden Sivasspor taraftarlarıda biliyor mutlaka gelmeyişlerinin nedelerinden biri de yukarda anlatılan gerçeklerdir.
turgutkizgir 21.08.2006, 19:35 BENCE TARAFTAR TAKIMA VE TEKNİK DİREKTÖRE DEĞİL DE YÖNETİME KÜSKÜN.DİĞER TAKIMLARA BAKALIM KİMDE HANGİ OYUNCULAR VAR.BİRDE BİZİM TAKIMA VE BU SEZON YAPILAN TRANSFERLERE1 BOMBA DİYE NİTELENDİRİLEN BİR KAÇ FUTBOLCU(İSİM VERMEYEYİM) EĞER DEDİĞİN ADAMLARI BOMBA DİYE LANSE EDERSEN HEM TAKIM OLARAK HEM YÖNETİM OLARAK HEM DE SEYİRCİ OLARAK HÜSRANA UĞRARSIN. ARTIK TÜRK FUTBOL İZLEYİCİSİ FUTBOLU BİLİYOR FUTBOLCUDAN ANLIYOR. SEN KİME YUTTURUYORSUN BOMBA TRENSFERİ.BUNDAN SONRA TAKIMDA KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER OLMADIĞI SÜRECE NE TAKIMIN MAÇ SONUÇLARINI TAKİP EDERİM NE DE MAÇLARINA GİDERİM. BU GÜNE KADAR İST.VE CİVARINDA OYNADIĞI BÜTÜN MAÇLARA GİTTİM. AMA BUNDAN SONRA ASLA VE ASLA GİTMEM NEDENİ? KANDIRILDIĞIMIZ İÇİNDİR. BU BENİM KİŞİSEL DÜŞÜNCEMDİR KİMSEYİ BAĞLAMAZ. SAYGILAR.
kartal_69 21.08.2006, 19:37 öncelikle geçmiş olsun sivaslı hemşerilerime bu oyunla herhangi bir başarı sağlanmaz çünkü sadece oynayan birtek futbolcu vardı oda 58 hayrettindi bazıda gözüken ertuğrul ve petkoviçti yani anlayacağınız takım 11 kişibiz üç kişi oynadık hocanın taktiğinden ben hiçbirşey anlamadım ne tek pas var ne hücum var ne kanatlar var sadece amatörce sahada dolaş sakaryayı tebrik ediyorum adamlara söyleyecek hiç sözüm yok hakemde iyiiydi başarısız olan 3 kişi hariç 8 kişiydi hocayı teknik heyete katıyorum başta o zaten ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN AMA GİNEDE TAKIMIMIZI DESTEKLEYELİM KOPMAK OLMAZ
Etem-Murat 21.08.2006, 20:03 BENCE SİVAS SPOR TARAFTARI DİĞER KULUP TARAFTARI GİBİ DEĞİL HEP BAŞARI BEKLER DURURUZ YELİLMEK BİZİ SIKAR YENMEK VARSA YENİLMEK NEYE YARAR DEĞİLMİ BUDA İYİ VE KALİTELİ SPORCULARLA OLUR ALDIĞIĞIMIZ SPORCULAR BİZİ TATMİN ETMİYOR ŞUNU SEYREDELİM COK GÜZEL OYNUYOR DİYECEĞİMİZ SPORCU YOK KARDEŞİM TAKIMI KÖRÜKLEYECEK TARAFTARI CEKECEK EN AZ 2 SPORCU LAZIM TAKIMA SPOR YANLIZ SKOR LA OLMUYOR BİRAZDA GÖZE HİTAP ETMELİ SEYREDERKEN ZEVK ALMALIYIZ DOLDUR BOŞALMAYLA SPORCULUK OLMUYOR BU DA BİZ SIKIYOR NE ZAMAN GOL YİYECEĞİZ DİYE BEKLER DURUR OLDUK BUNLAR BİZ YILDIRIYOR (SÖZÜN ÖZÜ ÖNCE TAKIM OLMALI SONRA TARAFTARA HİTAP EDECEK SKORLAR ALMALI VE GÖZE DOYUYARACAK FUTBOL OYNAMALI) TARAFTAR KÜSMESİN
ZOR BİR SORU TARAFTARDA KİME VE NEYE KÜSTÜĞÜNÜ BİLMİYOR
DÜNKÜ MAÇTA HEM FUTBOL HEM DE SEYİRCİ SAYISI BAKIMINDAN
TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM
ESKİDEN GAZETELER-TELEVİZYONLAR YİĞİDOLAR STAT A SIĞMADI
BİNLERCE KİŞİ DIŞARDA KALDI DERLERDİ..
SAKARYA MAÇINDA 6-7 BİN KİŞİ VARDI
TAKIMA KÜSMENİN SIRASIMI ŞİMDİ ???
TRİBÜNLERİN TIKA-BASA DOLMASI İÇİN İLLA DÜŞME POTASINDA MI OLMAMIZ
LAZIM..
ZAT-I MUHTEREMLER SİVASSPOR UN MAÇINA BAŞKA TAKIMIN FORMASINI GİYEREK GELMİŞLER
SANKİ SİVASSPOR UN MAÇI DEĞİLDE BAŞKA TAKIMIN MAÇI VARMIŞ GİBİ...
SAKARYASPORLULARDA KENDİ TAKIMLARI DIŞINDA FORMA GİYEN KİMSEYİ GÖRMEDİM.....
PARTNER58AHMET 21.08.2006, 20:27 BENCE TARAFTAR KÜSKÜN DEĞİL VE ARİF KARDEŞİMİZ BİRAZ YANLIŞ SÖYLEMİŞBUNU ÇÜNKÜ YAZ DOLAYISIYLA MİLLETKİMİ KÖYDE KİMİ TATİLDE VE İSTANBUL BOM BOŞ BUDA NEYİ GÖSTERİYOR MAÇTAKI AZINLIĞI ONUN İÇİNKİMSE MERAK ETMESİN SİVASLININ YARISI İSTANBUL DIŞINDA İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA İSTANBUL STATLARI TIKLIM TIKLIM OLUCAK
sivasli_boy 21.08.2006, 20:31 niye olacak istanbuldaki taraftarin % 90 nı 3 buyuk aşigıda onun icin adanlar kendi memleketlerini desteklemiyorlar belkide fenerin, besiktasın, galatasarayin maclarina adamlar para dokuyorlar demekki nufuz cuzdanında SİVAS yazmasida yetmiyor birazcik milliyetcilik duygusu olması lazim...
CÜSSKB-Aynur 21.08.2006, 21:13 Taraftar hemen ligin 3. haftasında küsmeye başladıysa işimiz var demektir.
Taraftar desteğine, kalitesini isbat etmiş futbolculara sahip olmasına rağmen Trabzonspor da bizimle aynı durumda, bizdeki kadar çöküntüye uğradıklarınıda sanmıyorum. Ben takımızın kendini kısa zamanda toparlayacağına inanıyorum,
tamam daha ligin başı ama takım umut vermiyor ki.trabzonspor da 1 puan aldı diyonuz ama geçen sene adamların ölüsü 4.oldu.takımda işe yarayan furbolcu sayısı çok az.
aykut-akay 21.08.2006, 21:44 ben, 3 ve 2 ligteyken nerdeyse her maca giderdim bir cilginlar 58 taraftariydim biz ramazanda oruc agaz elagzi deplasmanina gitmistik ama simdi gidemiyoz ama pek bir seyde kacirdimida sanmiyorum cünkü bir heyecan yok eskiden böyle degildi taraftar heyecan bekler 8 kisiye yenilmeyi izlemek istemez
Neden küskün olmasın ki..?
UEFA hedefi ile yola çıkan bir takım..
Tatanga ya hemde 9 kişi ile yeniliyor..
Fazla söze gerek yok..
Diğer taraftan transfer yapmadılar..
Tribün transfer ile dolar..
Bu basit kuralı bilmeyen yönetmesin lütfen..
aykut-akay 21.08.2006, 21:56 Neden küskün olmasın ki..?
UEFA hedefi ile yola çıkan bir takım..
Tatanga ya hemde 9 kişi ile yeniliyor..
Fazla söze gerek yok..
Diğer taraftan transfer yapmadılar..
Tribün transfer ile dolar..
Bu basit kuralı bilmeyen yönetmesin lütfen..
beyin dökmüssün beynindeki düsüncüleri ama dogru sölemissin
yarhisar-58 21.08.2006, 21:56 Ben şuna inanıyorum ki Sivasspor'umuzun 2.ligte daha çok taraftarı yada izleyeni vardı. Nereye gitti bu taraftar.? 2.Ligte Ali Sami Yen'e sığmayan taraftar neredeydi? Tabiki bu eleştirim İstanbul için geçerli.
Benim düşünceme göre taraftarı, stada çekecek flaş transferlerin olmayaşı bu takımla nereye kadar diye gizli bir düşüncemi hakim acaba.? İkinci ligte şampiyonluk hedefi vardı ve herkes buna inanıyordu,seyirci fazlalığı bunamı bağlanmalı? Şimdi daha çok taraftarımız olması gerekken,aksine azalma oldu.
Değerli arkadaşlar sizlerde görüşlerinizi yazıp paylaşırsanız ortaya sanırım somut birşey çıkmış olur.
saygılar
MERHABA BENCE ÖNCE YÖNETİM NASIL BİR HOCA VE NASIL BIR OYUN SİSTEMİ VAR BUNU DÜŞÜNMELİ ALİSAMİYENDE 90 DK KAHROLAN BIZLER OLDU O MAÇA GİTTİM VEDE GİTTİĞİME ÇOK AMA ÇOK PİŞMAN OLDUM
yarhisar-58 21.08.2006, 22:00 SELAM YÖNETİM NEDEN BU TÜR BİR HOCAYİ GETİRDİ ÖNCELİKLE KONU BU OLMALI ZAMANINDA GEÇLERBİRLİĞİNİ AZKASIN LİKDEN GÜŞÜRÜYORDU VE KOĞULDU BİR ZAMAN RİZEYİ ÇALIŞDIRDI VE RİCE KÜME DÜŞDÜ ŞİMDİ SIRA BİZE GELMEDEN BU HOCAYI GÖNDERSİNLER MAÇDA YÖNETİM UYUMA DİYE SESLERİ SAYIN BAŞKAN DUYMUŞDUR SANIRIM BEN O MAÇDA RESMEN SİNİR KIRIZLERİ GEÇİRİYORDUM NEDEN BOYLE OLDU BU TAKIM DIYE
ya aslında olayın diğer tarafıda var biz sivaslılar olarak çokmu kaprisliyiz takımda yıldız oyuncu yok diye küselimmi evet taraftar olarak bizdede problem var adımıza alıyoruz sivassporu arkası gelmiyor. takımımızda yıldız göremesekte en azından tıkır tıkır oynayan takım görmek istiyoruz sahada duyrulurrr
mdeniz58 21.08.2006, 22:42 niye olacak istanbuldaki taraftarin % 90 nı 3 buyuk aşigıda onun icin adanlar kendi memleketlerini desteklemiyorlar belkide fenerin, besiktasın, galatasarayin maclarina adamlar para dokuyorlar demekki nufuz cuzdanında SİVAS yazmasida yetmiyor birazcik milliyetcilik duygusu olması lazim...
Arkadaş sadece İtanbullu Sivaslılar 3 büyükleri tutmuyor.Tüm Türkiye 3 büyükleri tutuyor. Yıldız fıtbolcuları seyretmek için gidiyorlar,futbol seyretmek için gidiyorlar,keyif almak için gidip para veriyorlar.
Sivas ne yapıyor...Yıldız yok,kötü futbol var,amaç yok,hedef yok,Amatör ruh taşıyan bir takımı kim seyretmeye gider.Geçen yıl sivas göz dolduruyordu herkes zevk alıp gidiyordu maçlara.
Bırakalım şu Sivas milliyetçiliğini öyle bir takım yaratın ki Bir amacı bir Hedefi olsun Hakkaride'ki, Sinop'taki, Mersin'deki Aydın'daki insanlarda Sivassporu tutssun.............
karacaören34-58 21.08.2006, 22:46 BÜYÜK TRANSFERLER YAPILSA HEDEF KONSA TAKIMDA İCRAAT OLSA TARAFTARDA STATYUMA GİTMEK İÇİN CAN ATACAK HER ZAMAN BÜYÜK TRANSFERLER BAŞROL OYNAMIŞTIR 3 BÜYÜKLERDE DE AYNI
RECEP_YÜKSEL 21.08.2006, 23:09 SAYGILARIMLA BAŞLIYORUM GÖRÜŞLERİMLE ÖNCELİKLE DERNEK MUSTAFANIN GÖRÜŞLERİNE KATILIYOM SÜPERLİGE ÇIKMAKLA HATA YAPTIK ÇÜNKÜ BAZI SİVASLILAR MAÇA GELMEZ OLDU SİVASLI KÜSMESİ İÇİN NEDENİ OLMALI ÖNCE SEN TARAFTAR OLARAK BİRŞEYLER VERECEKSİNKİ KARŞILIK ALASIN TÜRBÜNLER DOLMUYACAK HEM İSTANBULDA HEM SİVASDA SONRA KALKIP SİTEM EDECEKSİN VERMEDEN ALMAK ALLAHA MAHSUSTUR UNUTMAYIN ARKADAŞLAR ONUN İÇİN ÖNCE TARAFTAR OLUCAĞIZ ÇEKİRDEKÇİ DEĞİL ADAM ÇEKİRDEK YİYOR SONRA İKİ BAĞRIYOR SESİ KISILIYOR KARDEŞİM YEME ÇEKİRDEK SESİN KISILMASIN AMA YOK OLURMU STAD ÇIT ÇIT İNLEYECEKTİ ÇEKİRDEK SESİYLE AMA SAKARYALILAR İZİN VERMEDİ KİM NEYE NİYE KÜSÜYOR SEN OLARAK KÜLÜBE NE VERDİK Bİ DÜŞÜNÜN ONA GÖRE SİTEM EDELİM ARKAMIZDA VESTEL YOK ÜLKER YOK YİMPAŞ YOK DOĞAN GRUBU YOK SİVASLI YİĞİDO OLARAK KENDİSİ VAR TÜRBÜNDE DESTEK VERİN YETER VAZLASINI İSTEMİYORUZ SİZDEN ÖRNEK VERCEM LÜTFEN KİMSE ALINMASIN LÜTFEN FENERBAHÇE VE GALATASARAY BU SENE KİMİ ALDI Bİ DÜŞÜNÜN ONA GÖRE SİTEM EDİN DİYORUM SİVAS BİZİM CANIMIZ CANIMIZDA KANIMIZ AKMASA YAŞAYAMAYIZ SİVASSPOR TEK AŞKIMIZ SAYGI VE SEVGİLERİMLE RECEP YÜKSEL
DaRiCi58 22.08.2006, 00:00 Bu oyunla hangi taraftar gelirki maca. Sivassporlu Taraftarlarimiz nezaman maci doldursalar, sivasspor ya galip gelemiyor yada kötü futbol sergiliyor tabi bundanda taraftarimizda rahatsiz, bunlarda diyor nezaman sivasspor galibiyet yada iyi futbol oynarsa ozaman sizin arkanisdayiz bu böyle sivasspor bunu anlamasi lazim artik o kadar transfer yapdik olmuyor buna son vermeli
OPERASYON 22.08.2006, 01:00 S.A...Yonetimden bu siteye giripte su yazilari okuyupta yonetim kuruluna bu sitedeki sivas ve sivasspora gonul veren insanlarin arzu ve isteklerine dikkat edeceklerine inanarak cam sakizi coban armagani bir iki kelam edelim istedik...Dah oncede ligin basalamadan ve basaladiktan sonraki tavsiyelerimiz bizi birkez daha uzun vadede bakarak yazdigimiz noktalarda hakli cikardi elhamdurullah egerki yanilan biz olsaydik keseke diyoruz ama ne yaziki..."Gurultunun bir parcasi olmak istemedigimiz icin"Daha cok bagirdikca gurultunun bir parcasi olururduk keske hakli olsaydinizda "Ne yaziki bizler hakli ciktik ve bu yonetim en kotu ihtimali dusunerek en iyile yetinmek istiyorsa ...Bu teknik adam ve oytuncularl ile Menejer efendi ile yola gider .Telafisi mumkun olmayan ...Hayalde gor dusde gor ...sendromlarini yasamaya devam eder...Mecnun OTYAKMAZ ...Delikanli mert ve yigit bir kardesimiz olabilir ama var olan bir gercek var oda gorunen koy kilavuz istemez garadas ...Tavsiye varmi var...Insan hastadir doktora gider kalp mutassisina o receteyi yazar tesis bellidir...Ezaneden ilaclar alinir...Talimata gore kullanilir...Egerki siz talimata gore ilacalari kullanmasaniz...Doktora niye gittin niye ilac aldin degilmi...Sen iyi biliyordun niye doktora gittin bilmiyorsan doktorun talimataina uy...uyki kazanan sen ol.Ya ogreten ol yada ogrenen...Ucuncusu asal olma...Tetbirini al taktiri Allah'a birak taktir ne olur sonucu gor...Neylerese guzel eyler gayrisi yalan eyler...
Tavsiyeler:1-Bu adamla bu yol gidilmez gidilsede umitle korku arasinda hop kalkilir hop oturulur.Bu karol pecze gonderilmeli...Bahar yasayalim derken kislar yasanir haberiniz olsun ...
2-Hizmettinden dolayi tesekkur edilerek Bulent Bey nazikce incitmeden gonderilmeli bidaha sivassiporu kulaginin ardinda hisetmeli gercek sivasli ise destegi manevi olmali maddi olmali...Hizmete olmamali.
3- Oyunculara operasyon yapilmali ve vurucutimler kalmali...ilacgibi olanlar kalmli...ilac olacak vurucutim'ler alinmali ve mucadeleci insalara yer verilmeli.Gerisini ipligi pazara atilmali satilmali.
4- Acil olarak teknik adam ismide verelim size ...Fenerbahce ,Galatasaray,Besikdas,Trabzon, Bilmiyorlar eger bilsinler o adami gider getirirler neye mal olacaksa olsun onlarin suanki hocalaraina 10 cekmese gelin ozaman konusun...Hollanda'nin Alikmar Takimini calistiran...Hocayi alin gidin gorusun(Anzet69) takimini calistiriyor.Gelirse Cok istiyeni var ama gitmedi...Belki Turkiye olunca karari degisir.O adam gelsin Kadroyu kendi kursun siz ozaman sivasspor gibi ismine layik bir takim seyeredin.
5-Mecnun OTYAKMAZ baskan sizde sivasali isadamlarini toplayarak ve Gerekli yerelerdeki gerekli sivaslilarla irtibata gecerek Sivasli olarak gerecek nufusumuzu her alanad kullanacagimiz zemini arkit harekete geceirmelisiniz.
Bunlar aciz ane bizim sizlere tavsiyelerimizdir...Biz nufusumuzu kullansakta kullanmasakta camur at izi kalsin hesabi ali cengiz oyunlari icindeki art niyetli kustahlar hadini acik kart oynayarak yumrugunu vuracaksin masaya vurdugunu belli etmeyeceksin o zaten gucunu anlar anlamak istemesdede anlar...Asla ve asla emir telaki etemeyin biz anacak ricaci oluruz bir sivasli garadsiniz olarak ...Selam ve dua ile ...s.a
DeLi YuReK 58 22.08.2006, 02:12 TATAFTAR ASLA KUSMEZ BU SEVDA GONULERDE BITMEZZZ
SADECE IYI TRANSFERLER YOK BOYLE GIDISLEDE 2 LIGE GIDECEGIZZ
MUHAMMED ALIYI GERI ISTIYORUZZ YAW BEN ESKI SIVASSPORU ISTIYOM ESKI FUTBOLCULARI 2 LIG DEYKEN O TARAFTARIIII VAY BE NE GUNLERDI O GUNLER BIZIMMM 3 BUYUKLE ISIMIZ OLMAZ BIZ ANADOLU COCUGUYUZ
YILDIZELIYIZ SIVASSPORUN HERZAMAN PESINDEYIIZZZZ
YENSE YENILSE BIZIM GONULERIMIZ HEP SIVASSPORLA
AMA ISTIFA EDILECEK COOK KISI VAR ONLAR BI HALEDILSIN SEN GOR BU TAKIMI
ALEMIN KRALI SIVAS
SAYGILAARIMLAAA YILDIZELI HAKAN
HADI EYVALLAHHHHH GARDAS LAR
onursahin 22.08.2006, 08:37 Sivas'a en büyük darbe taraftarından geldi
Sivasspor yönetimi, toplantıda alınan kararları basın toplantısı düzenleyerek açıkladı.
Sivasspor yönetimi, toplantıda alınan kararları basın toplantısı düzenleyerek açıkladı.
Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde dün akşam saat 20.00'de başlayan Sivasspor Yönetim Kurulu toplantısı, Sivas ve İstanbul'daki yönetim kurulu üyelerinin telekonferans sistemiyle yapıldı. Gece saat 23.00 sıralarında biten toplantının ardından Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal ve Sivas'taki yönetim kurulu üyelerinin ortaklaşa yaptığı basın toplantısı ile yönetim kurulunun aldığı kararlar açıklandı.
Yönetim kurulu adına açıklama yapan Sivasspor basın sözcüsü Fikret Ünsal, ligin başlamasından sonra 3 maç yaptıklarını ve karşılaşmalarda 2 mağlubiyet ve bir de beraberlik aldıklarını hatırlatarak, "Bu alınan sonuçlar haliyle yönetim kurulumuz ve taraftarımızın moralini ciddi bir şekilde bozmuştur" dedi.
Önceki hafta kendi evlerinde oynadıkları Gençlerbirliği maçında bir taraftarın sahaya inerek, maçın hakemine saldırması neticesinde ceza aldıklarını ve bu nedenle Sakaryaspor maçını İstanbul'da oynadıklarını hatırlatan Ünsal, taraftarın yaptığı hareketle Sivasspor'a en büyük darbeyi verdiğini ifade ederek, şunları söyledi: "O sahaya giren arkadaşımıza ben şahsım olarak söylüyorum, hiçbir zaman kendi hakkımı ve Sivas'ın hakkını helal etmeyeceğim. Çünkü sezonun başında en büyük darbeyi yememize neden olan bir hareketi kendisi yapmış oldu."
Sahaya giren taraftar nedeni ile bir maç saha kapatma cezası aldıktan sonra Sakaryaspor maçını İstanbul Ali Sami Yen'de oynadıklarını da belirten Ünsal, kötü bir maç sergilediklerini söyledi.
Alınan kötü sonuçların sorumluların kendilerinin olduğunu kaydeden Ünsal, aldıkları radikal kararları uygulayacaklarını işaret ederek, "Bu dakikadan sonra bizler neler yapabiliriz diye yaklaşık 3.5 saat süren toplantıyı yaparak, her türlü konuyu masaya yatırdık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Yaptıklarımız bize ders olacak. Teknik heyetimiz artık bu kadar toleranslı olmayacak. Futbolcularımızın moral ve motivasyonları gayet güzel yapılacak. Gerekirse, önceki yıllarda yaptığımız gibi psikolojik durumlar için mentör yardımı alacağız. Bunlarla birlikte bir çok şey daha yapacağız" dedi.
Ligdeki kötü gidişin ilk haftalar normal olduğunu da sözlerine ekleyen Ünsal, ligin 7. haftasına kadar düşüş olabileceğine dikkat çekerek, "Hiç kimse merak etmesin. Sivasspor ligden düşmez. Ben şehirdeki havayı hiç hoş bulmadım. İster istemez hepimizde bir karamsarlık ve acabalar olabilir, ama biz işin içindeki adamlar olarak takımımızı çok iyi tanıyoruz. Hiç kimse moralini bozmasın. Sivasspor çok kısa sürede kendisini toparlar. Ama biraz daha sabırlı olacağız. Özellikle 6-7 hafta kötü gidişimiz devam edebilir. Biz buna hazırız ve takımımız bu arada da oturur" diye konuştu.
Ünsal, Hafta sonu yapacakları Antalya maçını da kazanmak istediklerini, Antalya'ya ilk golü ve mağlubiyeti kendilerinin yaşatacağını belirterek, "Gideriz ve bu hafta hiç gol yememiş takım olan, hiç gol atmamış olan Antalya'yı da yenebiliriz. Oraya da zaten yenmeye gidiyoruz. Bunu da çok açıkça ifade ediyorum. Hem ilk golü atan biz olacağız, hem de yenip geleceğiz. Bin çok ümitliyim. Onun için kimse karamsarlığa kapılmasın" dedi.
Tüm taraftardan kendilerine destek isteyen Ünsal, "Lig uzun bir maraton. Bunu bitirmek için nefes lazım, moral lazım, seyirci desteği lazım" dedi.
Açıklamaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ünsal, transfer konusunda Tolga'nın Çaykur Rizespor'a gideceğini, Altay'ın istediği Mehmet Yıldız'ın kalitesinde bir forvet oyuncu bulmaları ve Altay'ın istedikleri parayı çıkarmaları durumunda verebileceklerini, 10 gün içinde de transfer konusunu tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.
GençTürk Haber
Arif Coşkun 22.08.2006, 09:35 BENCE TARAFTAR KÜSKÜN DEĞİL VE ARİF KARDEŞİMİZ BİRAZ YANLIŞ SÖYLEMİŞBUNU ÇÜNKÜ YAZ DOLAYISIYLA MİLLETKİMİ KÖYDE KİMİ TATİLDE VE İSTANBUL BOM BOŞ BUDA NEYİ GÖSTERİYOR MAÇTAKI AZINLIĞI ONUN İÇİNKİMSE MERAK ETMESİN SİVASLININ YARISI İSTANBUL DIŞINDA İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA İSTANBUL STATLARI TIKLIM TIKLIM OLUCAK
Sende düşüncende haklısın elbette ama,diğer takımların taraftarları tatile gitmiyormu,istanbul dışına gitmiyormu? Bunun bu kadar etki edeceğini sanmıyorum.Böylelikle değişik görüş ve düşünceler ortaya çıkıyor,buda doğruyu görme adına güzel birşey bence.
serrkann58 22.08.2006, 09:37 Taraftarlar stada gittiklerinde futbol görmek istiyor.Evimizde oynanan iki maç gözler önünde ve birde sıcakların etkisi var
CÜSSKB-Aynur 22.08.2006, 10:26 Geçtiğimiz sezon Galatasaray’ın şampiyon olmasında en büyük etken, taraftarın ve Futbolcuların Şampiyonluğa konsantre olması ve buna ciddi anlamda inanmalarıydı.
Yine Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün son dakikada kaybettiği şampiyonluğa, taraftar tepkisinin çok profesyonelce olduğunu gördük.
4 büyüklerdeki ve Avrupa’da ki taraftar desteğinin çok üst seviyelerde olduğunu görüyoruz.
Bizde ise; Üç maç için verilen tepkilerin çok abartılı olduğunu görüyoruz. Gidişat olarak Takımımız, taraftarı tereddüt e düşürse de bu sitemlerin, tepkilerin, Sivasspor camiasına hiç bir şekilde yarar getirmeyeceği gibi hiç birimizin istemeyeceği sonuçlarda doğurabilir.
İllaki eleştiriler olacaktır ama yıkıcı değil, yapıcı eleştiriler yapalım.İyi günde herkes taraftar oluyor, iş bu günlerde taraftar olmakta. Sürekli Takımı eleştireceğimize birazda kendi öz eleştirimizi yapalım.
Biz ne kadar Süper lig taraftarı olabildik?
TAMAM DA SİVAS DA ONLAR GİBİ GÜZEL TOP OYNAYIP,UMUT VERSİN BİZLERE BİZ DE O TATARFTARLAR GİBİ DAVRANALIM.YOK UMT YOK Kİ.10GÜN İÇİNDE YENİ OYUNCULAR ALINMASA KİMSE BU TAKIM LİGDE KALIR DEMESİN.EŞİNİ DOSTUNU TOPÇU DİYE MENEJER DİYE DOLDURDU TAKIMA.İŞİ EHLİNE VERMEK ŞARTTIR.
oyun küstürüyor. karşılıksız sevgi gibi gidip maça bağır bağır bir karşılık yok sonra ne maça gidesin oluyor ne bağırasın.
hep diyorum ya transfer yapılsın ya da düşelim lig A ya paşa paşa oynayalım. en azından zevk alıyorduk. her maça yenilmemek için çıkan bir takım istemiyoruz.
yigido Atilla 22.08.2006, 15:56 Herkes cok kaliteli futbolcu görmek istiyor güzelde bu isi nasil yapacagiz ?? sivasin arkasinda hangi güclü sponzorlar var ???? 2 ligde oynarken daha fazla traftar gidiyormus maca peki simdi 1.ci süperligde ki futbolcular daha mi kalitesiz ??? ben bu isi cözemedim ?????? beni küstüren sadece Hoca takima hic bir sey verememesi hazirlik döneminde eksikleri tespit edememis o degerli hazirlik dönemi bosuna gecmis bu adamla yüzümüz gülmeyecek
kangal06 22.08.2006, 16:22 Başkanımız ve yönetim hedefimiz UEFA 'ya katılmak demişti bunun için üst sıralarda yer almak gerekiyor ve üst sıralardaki takımların kadro ve anlayışları ortada.Ayrıca Pecze hazırlık kampında takımın hep hücum edeceğini, göze hoş gelen bir futbol oynayacağını ve takımın çok iyi olduğunu söylemişti .Sakarya maçında 2-0 yenikken kornerde 4 oyuncunun ileride olması mı hücum???Takımın ligin dibinde olması mı iyi futbol???Bir de geçen yıl Lorant'ı eleştiriyorduk.Hem yapılan transferler de ortada...Daha yeni alınan 2 oyuncu gönderiliyor.Bu mu UEFA'ya katılacak takımın kadrosu???Ben takımın ligde kalacağına inanıyorum ama bu şekilde giderse benim de inancım yok olacak.Ayrıca yapılan toplantının kararları da ortada...Hedefin ilk 5 olduğu açıklanan takım ligin dibindeyse bunun sorumlusu taraftar mı???
İşte bu sebeplerden dolayı taraftar küskün ve satdın boş kalması da doğal.
IŞIKLARLI OLMAK AYRICALIKTIR
yeni_erol_34 22.08.2006, 17:10 gökhan bozkaya'yı seyirci çağırdığında iki elini açıyor hareket ettirerek daha hızlı diye seyici koşuyor herkes oley oley diyor bunun gibi birşey seyircilik iyi futbol fazla destek ( gökhan bozkaya' iyi oynadı demiyorum sadece örnek veriyorum ):confused:
yusuf_07 22.08.2006, 17:32 nedeni takımın kötü gidişatıdır ve yönetimin belkide taraftarın beklediği düzeyde transferler yapamamasıdırr.....
ademgoze 22.08.2006, 17:35 BENCE SİVAS SPOR TARAFTARI DİĞER KULUP TARAFTARI GİBİ DEĞİL HEP BAŞARI BEKLER DURURUZ YELİLMEK BİZİ SIKAR YENMEK VARSA YENİLMEK NEYE YARAR DEĞİLMİ BUDA İYİ VE KALİTELİ SPORCULARLA OLUR ALDIĞIĞIMIZ SPORCULAR BİZİ TATMİN ETMİYOR ŞUNU SEYREDELİM COK GÜZEL OYNUYOR DİYECEĞİMİZ SPORCU YOK KARDEŞİM TAKIMI KÖRÜKLEYECEK TARAFTARI CEKECEK EN AZ 2 SPORCU LAZIM TAKIMA SPOR YANLIZ SKOR LA OLMUYOR BİRAZDA GÖZE HİTAP ETMELİ SEYREDERKEN ZEVK ALMALIYIZ DOLDUR BOŞALMAYLA SPORCULUK OLMUYOR BU DA BİZ SIKIYOR NE ZAMAN GOL YİYECEĞİZ DİYE BEKLER DURUR OLDUK BUNLAR BİZ YILDIRIYOR (SÖZÜN ÖZÜ ÖNCE TAKIM OLMALI SONRA TARAFTARA HİTAP EDECEK SKORLAR ALMALI VE GÖZE DOYUYARACAK FUTBOL OYNAMALI) TARAFTAR KÜSMESİN
haklısın abi
---neye kime küşüyorsunuz ya anlamadım küsenler sivasspor içiin ne yaptı öyle seyirci olmaz bence-o zaman yönetimde küssün ben okadar para harcadım takımı bırakıyorum desin oyuncu gitsin yinildik takıma küstüm oynamam böyle düşünce olmaz anlamıyorum.
******yensende yenilsende taraftarın senle*****
ademgoze 22.08.2006, 17:38 kandildi ve millet piknikte denizde tatilde olanlar var belki ondandır...
Arif Coşkun 23.08.2006, 09:51 nedeni takımın kötü gidişatıdır ve yönetimin belkide taraftarın beklediği düzeyde transferler yapamamasıdırr.....
Güzel bir tespit nedenlerin başında bu geliyordur ancak; Takımımız iyi oynadığı zaman yanında, iyi oynamadığı zaman yanında olmayan taraftarlık olmaz! Bunu taraftar kitlemize iyi anlatmak lazım.Taraftar dediğin iyi günde kötü günde hep yanında olan taraftardır.Doğrusuda budur zaten. Takımımızı daha iyi yerlere getirmek istiyorsak her zaman yanında olmamız gerekir.Yönetim taraftarında isteklerini görüşlerini dikkate almalı,takım- yönetim ve taraftar arasında barışı sağlayacak en güzel yol bu diye düşünüyorum bence.
onursahin 23.08.2006, 11:13 Transfer konusunda tek yetkili olan sayın menajerimiz geçen sezon takıma kazandırdığı ve Sivasspor'a müthiş katkısı olan süper yetenek EDSON gibi bir futbolcu bulabilir. Buna inanıyorum. Haftalarca avrupada futbolcu aradı, bu arada dünya kupası maçlarını da izledi ama galiba süper bir yetenek henüz bulamadı.En büyük neden transfer bence sakaryanın yabancılarının katkısını gördük.biz neden araştırıp bulamıyoruz carvallo ne oldu?
Taraftar küsmedi sadece umutsuzluğa kapıldı daha ligin başındayız bu ligde daha ne olur neler...
serhankaburcuk 23.08.2006, 15:08 Ben sadece şunu söylüyorum...
Biz eğer Sivaslıysak ve Sivassporluysak bu takıma koşulsuz destek olmamız gerekiyor...Yok takım kötü oynadı yok takım iyi oynadı bunlar bence bir taraftar için bahane değil....Taraftar takımını iyi günde kötü günde daima desteklemelidir...Dikkat ediyorum bu takım 3. ligde iken bu takımın hiç sahibi yoktu..Ama şimdi sahibi çok hemde eleştirenide çok...BİZ TARAFTAR'SAK TAKIMA KÜSMEYE HAKKIMIZ YOK...BEN BUNU KABUL ETMİYORUM...
futbol oyuncu için spor , izleyen için görsel şölen dir.biz taraftarlar oynamıyor izliyoruz elbette görsel olarakta tatmin olmak gerekiyor.bu olmuyorsa tarftarın stattan soğumasına içerlememek gerekli.sayın başkan iddaa gelirlerinin düşürülmesi nedeni ile ligden çekilme sinyali verdi.peki ama stadına taraftarını çekemiyosan, öte yandan diğer takım reytingleri sallıyor ise ..... bu muhabbet uzar gider ya konuşturmayın beni . önce taraftarın istediğini verin.sonra bilet alınmasını bekleyin.unutmayın ki
VERMEDEN ALMAK ALLAHA MAHSUS
ofgurleyuk78 11.10.2006, 23:28 Takim oynarsa basarili olursa taraftar stada gelir
redelgae 18.10.2006, 23:28 Ben bir Sivas' lı değilim. Yaklaşık 22 yıldır Sivas' da yaşıyorum. Belki de Sivas Spor' un maçlarıı izleyen genç arkadaşların yaşlarından fazla bir zamanım bu şehirde geçti. Kombine bilet sahibiyim (geçen yıl da).
Tespitlerim Şudur ki;
1) Daha maçın 3. dakikasında insan futbolcusunu protesto eder mi ?
2) 5 - 10 YTL para verdim diye en galiz küfürleri eder mi ?
Cevaplar malesef EVET olunca Sivas kendi sahasında ancak 1 puan alıyor işte.
Bu yıl futbolcuların tribünlere küskün olduğu çok açık
Gelecek açısından açıkçası çok ama çok karamsarım.
Belki bazı taraftarlar kabul etmeyecek ama
MAALESEF SİVAS SPOR TARAFTARI SÜPER LİGE HAZIRLANAMAMIŞ
redelgae 18.10.2006, 23:29 MAALESEF SİVAS SOR TARAFTARI SÜPER LİGE HAZIRLANAMAMIŞ
Ben bir Sivas' lı değilim. Yaklaşık 22 yıldır Sivas' da yaşıyorum. Belki de Sivas Spor' un maçlarıı izleyen genç arkadaşların yaşlarından fazla bir zamanım bu şehirde geçti. Kombine bilet sahibiyim (geçen yıl da).
Tespitlerim Şudur ki;
1) Daha maçın 3. dakikasında insan futbolcusunu protesto eder mi ?
2) 5 - 10 YTL para verdim diye en galiz küfürleri eder mi ?
Cevaplar malesef EVET olunca Sivas kendi sahasında ancak 1 puan alıyor işte.
Bu yıl futbolcuların tribünlere küskün olduğu çok açık
Gelecek açısından açıkçası çok ama çok karamsarım.
Belki bazı taraftarlar kabul etmeyecek ama
MAALESEF SİVAS SPOR TARAFTARI SÜPER LİGE HAZIRLANAMAMIŞ
Yazdıklarınıza %100 katılıyorum,bu yüzden maç biletlerinin daha yüksek fiyattan satılmasını ya da bütün maçları yüksek fiyattan satın alan kombine sahiplerinin izlemeye hak kazanmasını istediğim zamanlar olmuştur.Yine de küfür eden,bilgiçlik taslayan kişiler cıkarsa burada da kulüp yönetiminin inisiyatifini kullanması gerekir.90 dakika küfür eden,kendi topcusuna ileri geri konusan taraftar olacağına hiç taraftar olmasın daha iyi...
1967_DERNEK_MUSTAFA 19.10.2006, 01:23 sivassporumuz süper ligi hakediyorda malesef biz haketmiyoruz bize çok lüks geldi galiba bu süper lig vahhhhhhh vahhhhhhhhhh vahhhhhhh
|