Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS İSTANBUL`DA HAZIRLANACAK

SivasSpor.Com
22.08.2006, 21:06
Pazar günü Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını İstanbul’da sürdürecek...

Geçtiğimiz hafta İstanbul’da Sakaryaspor’u konuk eden Sivasspor, ilimize dönmeyecek. Antalyaspor hazırlıklarını İstanbul’da yapacak olan Sivasspor, İstanbul’dan direk olarak Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Dün yaptığı çalışmalarla Antalyaspor maçı hazırlıklarına başlayan Sivasspor takımı, çift idman yaparak rakibine hazırlandı.

Teknik direktör Pecze nezaretinde yapılan çalışmalarda futbolcuların ağzını bıçak açmadığı öğrenildi.

İstanbul’daki çalışmalarını perşembe gününe kadar devam ettirecek olan Sivasspor, aynı gün uçakla Antalya’ya gidecek. Kırmızı-beyazlılar Antalya’da taktik çalışmalarını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak.

Hakikat

burak_baykal
22.08.2006, 21:13
artık gaibiyete hasret kaldık bundan sonra sizden yüzümüze güldürecek galibiyet istiyoruz hocam................

sinan58_34
22.08.2006, 21:34
artık galıbıyet ıstıyoruz kimsenın tahammulu kalmadı eger fırsatımız olursa ıdmanlara giderız

cebrail_58
22.08.2006, 21:47
inşallah bu maçı alırız ve yolumuza devam ederiz göster kendini sivassımm

1967_DERNEK_MUSTAFA
22.08.2006, 22:12
bir mani keder olmassa inşallah antalyadayız hep destek tam destek apaçiyizzzzzzzzzz bizzzzzzzzz

Yiğiter
22.08.2006, 22:25
iyi temelli adlarını sivastanbulspor koyalım.

Etem-Murat
22.08.2006, 22:36
Hadi hayırlısı bu macı alalım şu sivasın taraftarı için cok üzgün olan bu taraftar artık gülsün be sivas sporum haydi sivas haydi
antalyayı an artık sivas neşe gelsin huzur gelsin

karacaören34-58
22.08.2006, 23:07
inşalah iyi hazırlanırlar antalyayı burda devirecez tek sorun sıack ve nem oranı çok yüksek

DeLi YuReK 58
22.08.2006, 23:52
artik yenelim yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gayriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiii dayanamiyorum artik eger bu maci da yenilek bilki taraftar daha gelmez
stadlara

spidey58
23.08.2006, 11:16
Arkadaşlar bi sorum olacak,bi sitede Tolga DOĞANTEZ'in rizeye transfer olduğu yazıyo acaba doğru mu cevaplarsanız sevinirim.

kadir10
23.08.2006, 12:12
antalya maçıyla galibiyet serisi başlar umarım geçen sezon ilk 3 hafta çok iyidi sonra düştü bu sene tam tersi olabilir kim bilir futbolcular kendilerine güvensinler yeter

kadir10
23.08.2006, 12:23
3 puan istiyoruz bitsin bu hasret

HALIL
23.08.2006, 12:24
arkadaslar tolga evet rizeye gonderildi
ve transfer ataklarina basladi rizeden gokhan kaba
gaziantepten hemserimiz adem dursun ve galatasaraydan volkan arslan
haricide baska oyuncullarnan g orusuyorlarmis

FurkaN
23.08.2006, 12:55
Nerede hazırlandığı değil öenmli olan nasıl hazırlandığı oynanan maçlar gösterdi ki iyi hazırlanmıyor. Gençler maçı ilk yarım saat, Rize maçı ilk yartı tempolu oynadı Sakarya maçında bunun daha uzun bir süre olacağını umut ediyorduk. Ancak hiç oynayamadılar demekki hazırlanamıyorlar. Belki ortam değişikliği ii gelir.İnşaallah iyi gelir.

CATLI
23.08.2006, 15:58
Selamlar Güzel Sivasimin güzel Insanlari farkindamisiniz burda yorum yazan arkadaslar sanki ligin son haftasiymis gibi öyle bir havaya girmislerki Sivasimiz düstü ve süperlige veda etmis gibi yorumlar yapiliyor
biz taraftar olarak ligde kalacagimiza basarili olacagimiza inanmiyorsak futbolcumuzu nasil inandiracagiz???
Ben eminim Istanbulda iyi hazirlanip Antalyada antalyaspora Süperlige hosgeldiniz hediyesi yapacagiz onlara ilk malubiyetlerini yasatip ilk gölü atan takim olacagiz!!
Bügüne kadar Sivastaki ve Türkiyenin her ilinde Sivasli hemserilerimiz Istanbuldaki Sivasli taraftarlari atese tuttu seyirci gittmiyor diye!!!
Bilmem farkindamisiniz ANtalyada da cok sayida sivasli yasiyor ve Antalya stadini nekadar dolduracagiz???
bu takima bu futbolculara sans vermeliyiz arkadaslar hemen silmememiz lazim sonucta bugüne kadar sergiledikleri futbol güzel degil bu tartisilmaz ama gecen sezonda bu futbolcularla ligde gayet basarili olmadik mi???Istanbulda iyi hazirlandiklarindan eminim ve artik taraftarida yönetimide futbolcusuda puan kaybina tahamülümüz olmadigin farkinda ben tüm kalbimle inaniyorum SIVASSPOR Antalyada ilk galibiyetini alacak ve burda okudugum bazi acimasiz yorum yapan arkadaslarimiz o macin yorumuna ne yazacak sayin Ünsal hakkinda ne yazacak sabirsizikla bekliyorum:
Almanyadan saygi ve sevgilerimle

zaralıxakörenli
24.08.2006, 13:15
vallahi canımıza tak etti yeter artık ya bu hafta yenelimde galibiyetle tanışalım gördünüz ali samiyene kim geldi neden gelmiyo takım iyi oynasa ali samiyen boş kalırmıydı 20 kişi ile kapalı üstte bağırmaya çalıştık sesimiz yeni açığa bile gitmiyordu eve geldim ki sesim kısılmış recep yüksel abi beni görürse tanır nasıl bağardığımı o bilir ama orda ali samiyende 10 maç olsa 10 tenisinede giderim
birde sizden bir isteğim olcak
ben istanbulda oturuyorum tam bir sivasspor hastasıyım ben istanbulda tek başıma ne takımımı destekleyebiliyorum nede başka bir şey yapabiliyorum
duydumki istanbul sivassporlular derneği açılmış ben bu derneğe üye olmak ve bu dernek için her şeyi yapmaya hazırım ister maddi ister manevi
bana yardımcı olabilirmisiniz derneğe üye olmak için
msn adresim velibircan_58@hotmail.com