Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR TRANSFER PEŞİNDE
onursahin 23.08.2006, 10:34 Sivasspor yönetimi kötü gidişe dur demek için yeni transferler peşinde. Sezon başında alınan ve bekleneni veremeyen Tolga Doğantez’le yollarını ayıran Sivasspor’un, Ç. Rizespor’da oynayan Altay’ın eski futbolcusu Gökhan Kaba, Gaziantepspor’dan hemşehrimiz Adem Dursun ve Galatasaray’dan Volkan Arslan’la görüştüğü öğrenildi. Sivasspor’un bu futbolcuların yanısıra bir çok futbolcuyla daha temas halinde olduğu ve bir kaç gün içerisinde bu transferleri gerçekleştireceğide belirtildi
ya anlamıyom adem dursun ne işimize yarar ki zaten hayrettin var o bölgede
yasin_58 23.08.2006, 11:02 İnşallah dogrudur hocam yoksa... sivasımız bu gidişlee.. çok kötü yerlere gelcek.. eğer dediğin futbolcular gelirse sivasımıza katkılı olacağından şüphem yok..
hakandemirezen 23.08.2006, 11:24 Takımlara yeni gelen hocalar eğer özellikle yabancı ise gittiği klübe kesin 1 2 tane vatandaşını getiriyor ne hikmetse ne lorant almanyadan bir futbolcu getirdi nede pecze kendi ülkesinden sanırım bununda tek sebebi bülent uygun kendi istediği futbolcuyu getirip istemediğini gönderen biri bunada yönetimin acil bir önlem alması gerekiyor eğer yine bülent uygunun istediği futbolcular alınacaksa daha önceki aldıklarını gördğümüz için yeni geleceklerinde sivasımıza bir katkı sağlıyacağına inanmıyoırum...
serrrkan 23.08.2006, 11:36 gelecek topçuların takıma çookk katkısı olacağından eminim özellikle adem dursun tecrübesiyle takıma çok şeyler katacaklardır
REPUBLİC OF SİVASSPOR
oğuzhan AKDOĞAN 23.08.2006, 11:46 sivas ın durumu durum değil 1 puanla başlamak çok kötü böyle gidişe bir dur dememiz lazım yoksa ligden düşebiliriz bu futbolcular gelirse takım canlanır.
yazılanlarında hepsinin geleceğini hiç sanmıyorum
Bu sezon sadece transfer yapmış olamk için yaptık bu açık ve net bir şekilde görülüyor. Aldığımız adamlardan bir tanesi bile kadroyu zorlayamıyor fener galatasaray bile oturmuş kadrolarına adam aldıklarında adamlar on biri zorluyor hatta onbirde oynuyor biz 18 kişilik kadroyu doldurmak için transfer yapıyoruz ismi anılan adamların bir faydası olacağına inanmıyorum.
harun afacan 23.08.2006, 11:57 bize takımı sırtlayacak adam lazım bu saatden sonra böyle adam bulmak zor ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
serrrkan 23.08.2006, 12:03 allah tan ümit kesilmezz tuncay şanlıyı 4 yıl önce sakaryada oynarken kim tanıyodu öyle genç bir futbolcu alırlarsa ilerde işimize yarar
cyberfanatik58 23.08.2006, 12:13 Her konuda olduğu her kafadan ayrı ayrı sesler duyuluyor. Tolga erken gönderildi. Ancak ağır ve gittiği takımlarda tutunamıyor. Bir yerli forvet (bu vakitten sonra zor. Okan yılmaz ı kaçırdık,) Bir kanat oyuncusu (tercihen iki ayağını kullanabilen). Defansın göbeğine bir oyuncu. Orta sahaya bir adam lazım. Yönetim geçen yıl 2. yarıdaki skorları önemsememenin cezasını çekiyor. Eğer sivas bu hafta galip gelemezse en azından 1. yarı düşme potasından kurtulmaya oynar. Antalya, Bursa henüz açılamadı. Denizli ve Sivas ın durumu kötü. Ankaragücü de muamma. Düşme potasında bu takımlardan en az ikisi 1. yarı yerini alır. Birde Serdar ve Tolga tecrübeli oyuncular. Küme düşen Samsun, Diyarbakır ve Malatya nın oyuncularından iyi olanlar alınabilirdi. Musa aydın, Bilal kısa kaçırıldı. Ender Alkan ve Adem Dursun da alınsın.
hasantuan 23.08.2006, 12:29 baba okan koç ve ibrahim yavuz kadro dışı kalmış erman özgürde öyle... bu topçular düşünülemez mi????????
SİVASLIYİĞİDO 23.08.2006, 12:37 SAÇMA TRANSFER YAPIYORLAR TOLGA SERDAR MERTİ NE DİYE ALDIN SATIYON AMA İYİ OLDU AYRICA HARUN MURAT AKIN YASİR YUSUF FATİH DE GÖNDERİLİP TECRÜBELİ VE KALİTELİ YEDEK KALECİ VE OYUNCULAR ALINMALI GÖKHAN KABAYI ALACAKLARMIŞ NE GEREK VAR YAV MEHMET YILDIZ YETER ÖRNEĞİN VOLKAN ASLAN MURAT HACIOĞLU ERCİYESTEN CENK İŞLER ALINMALI MUSTAFA UĞURLA ARASI BOZUKMUŞ
hectortruva 23.08.2006, 13:12 volkan alınmalı bide bence hasan kabzeyi kiralayabilmek için büyük seferber olunmalı balili ve yırmı yılda bi kafa atan anderson la bu iş yürümez (SİLİNDİ)
spidey58 23.08.2006, 13:29 Arkadaşlar bence o kadar transfere ihtiyaç yok her ne kadar olumsuz düşünsekte aslında iyi ve geniş bir kadromuz var.Sadece doğru oynatılmaya ihtiyacı var o kadar.Öncelikle defansımız güç kaybetti bu bölgede ilk onbirde oynayacak iyi bir stoper lazım,daha sonra eskiden muhammedin oynadığı bölgede oynayacak golcü ve lider vasıflı bir orta saha oyuncusu ha bir de siz ne düşünürsünüz bilmem ama gökhan bozkaya bu takım için yetersiz kalıyo bence onun yerine de iyi bir sağ açık alınırsa tamamdır.Evet şu anda durumumuz kötü gidiyo olabilir ama daha çok erken biraz sabretmek lazım
cavres__ss 23.08.2006, 14:59 bu takıma ne kadar transfer yapsanda birşeyin değişeceğini sanmıyorum. bir kere takımda ruh yok ali samiyende sakarya karşılaşmasını izledim ve sivasspor nasıl bir takım kurmuşlar gördüm ben trübünde sadece şunu düşündüm geçen sezonki sivasspor nerede tamam takımda geçen sezon forma giymiş olan futbolcu çoğunlukta ama yukarıda bahsettiğim gibi bu takıma ne kadar transfer yapsanda bu takım süper ligde böyle giderse hiç bir şey yapamaz...
serhankaburcuk 23.08.2006, 15:04 Bence takıma transfer yapılması değil...Takımın kafa yapısının değiştirilmesi gerekiyor...Bülent UYGUN transferlerde biraz daha dikkatli olmalı...
Dark Force 24.08.2006, 14:58 konyaspor daki erhan albayrak kadro dışı kaldı oda alınsa çok iyi olur
SİVASLIYİĞİDO 24.08.2006, 15:33 BEN ANLAMIYORUM NEDEN TOLGA SERDAR VE MERTİ TRANSFER ETTEİN SATIYON AYRICA İYİ OLDU VE DE AKIN YASİR FATİH HARUN MURAT SÖZGELMEZ SATILIP TECRÜBELİ VE KALİTELİ YEDEK KALECİ VE OYUNCULAR ALINMALI GÖKHAN KABAYI TRANSFER EDECEKLERMİŞ NE GEREK VAR MEHMET YILDIZ YETER YAV MESELA ERMAN ÖZGÜR OKAN KOÇ ALINABİLİR
bence volkan arslan alınmalı süper adam bence
ya cenk isler alinmali veya okan koc volkan ve adem iyi muhaùmet geri alinmali
holigan yiğido 24.08.2006, 18:50 adem dursunun iş yapacağına canı yürekden inanıyorum.en azından milliyetcilik ruhu var adamda.
cebrail_58 24.08.2006, 18:59 bence takviye gerek sahada açıkları gördük bence işe yarar traferler yapmalıyız
DeLi YuReK 58 24.08.2006, 19:04 adem dursun alinmali cenk alinmali erhan bayraktar alinmali muhammed ali geri alinmali bide guzel bir golcu alinmali bu futbolcular bu takimda olsun super bir takim olur INSALLAH OLACAK
ALLAH BUYUKTUR AMA BU FUTBOLCULAR KESIN ALINSIN
HAA BIDE VOLKAN DA OLSUN BU TAKIMDA
1967_DERNEK_MUSTAFA 24.08.2006, 19:20 Bence takıma transfer yapılması değil...Takımın kafa yapısının değiştirilmesi gerekiyor...Bülent UYGUN transferlerde biraz daha dikkatli olmalı...
Güzel bir tespit bülent uygun hocayla irtibatta olmalı hocanın direktifleriyle hareket etmeli
serhankaburcuk 24.08.2006, 19:36 Güzel bir tespit bülent uygun hocayla irtibatta olmalı hocanın direktifleriyle hareket etmeli
Eyvallah Mustafa abi...
Bülent UYGUN bu kadar tepki çekmemek için transferlerde biraz daha teknik heyetin istediklerini göz önünde bulundurmalı...
PARTNER58AHMET 24.08.2006, 20:19 inşallah bir an önce gerçekleşirde bu transfer işi bu kötü gidişe dur deriz
sivasli_boy 24.08.2006, 21:52 inanmiyorum boyle transferler olacagina...
aykut-akay 24.08.2006, 22:16 valla ne diyecemi bilemiyorum 5-6 tane alana kadar 3 tana alalim tama olsun gidelim afrikaya bakalim genc iyi kaliteli ucuz getirelim sn. cavcav tipi neden yapamiyalim dimi yoksa halimiz harap
nijeryali feliks i degnoyormusukkkkkk
Bakın arkadaşlar size bir transfer söyleyeyim sivasspor a yeter bu transderi geçen derek boateng artı onun yanına armine belefeldli ısaac boakye iyi oyuncu
OPERASYON 26.08.2006, 05:02 S.A... Istanbul sivassporlullar dernegi sekreteri yazinca dayanamadim ...ve bu gardasimiz gibi bir cok gardaslarimizda yazmislar...Cibanin basi egerki bahsedilen isimse yonetim bu cibani desmeli pislik disari cikmali...Vucutta rahat etmeli...Sivassporun icindeki bu adam nazik bir sekilde bu goreden alinarak tesekkur edilir gorevine son verilir...Ismi sahibeliler listesine girdi dogruda olsa yalanda olsa bu adam onurlu ve hasiyetli bir sekilde kendi buralari okuyorsa cekip gitmeli.Selam ve dua ile...s.a
TracyMcGrady58 26.08.2006, 12:04 Transfer döneminin bitmesine 5 gün kaldi.Eger oyuncu alinacaksa ayaklarimizi cabuk tutmaliyiz
Sivas ismini sakladıgı biriyle anlasmak üzere arkadaslar
Dark Force 26.08.2006, 14:03 Transfer gerekli ama bu takımda hocanında değişmesi gerek bu hocadan sivasspora yarar gelmez
huseyin_3458 26.08.2006, 14:11 İNŞALLAH BU TRANSFERLER GERÇEKLEŞİR VE TAKIMA YARARLI OLURLAR.
huseyin_3458 26.08.2006, 14:15 İNŞALLAH TRANSFERLER GERÇEKLEŞİR VE TAKIMA YARARLI OLURLAR.
58_cebeci_58 26.08.2006, 14:23 abi bu haber inşAllah dogrudur.abi bu haberi nerden aldınız acaba
MOS-BY-58 26.08.2006, 14:31 ya ligin 3 haftasi geride kalmis hala transferlerden bahsediliyo. kadronun yetersizligini anlamak icin bu kadar beklemek gerekiyo muydu?
58_cebeci_58 26.08.2006, 14:37 abi bence hiçbirşey için geç kalınmış sayılmaz.dediginize göre kendi takımlarında kadro dısı bırakılmış birsürü oyuncu var.onlardan en azından bir iki tanesi kadromuza takviye edilebilir.bide genc ve yetenekli bi yabancı bulunabilir.
UA_TAYFA 26.08.2006, 14:57 öncelikle sivasspora bu hocadan yarar gelmez kalmışki türkiyede hiç bir takıma bu hocadan yarar gelmemiştir bakın geçmişine çokda kariyerli yada başarılı değil ama yönetimin kararı işte saygı duymak gerekir ayrıca transfer yapılcaksada forvet hattına yapılması yararlı olur...
MC-T_A_E_Z-DJ 26.08.2006, 15:34 Bence biraz paraya kıyılıp acilen yabancı ve milli takımda oynamış takımı sırtlayacak ve tanınmasına yarayacak biri lazım. Genç olmasına da fazla gerek yok. Sİvassporun gençleri yeter bence.
çılgın-sedat 26.08.2006, 16:07 NE GEREKİYOSA YAPILSIN YOK SA KÜME GİDECEYİZ
ADEM DURSUN İYİ OLUR.. BÖYLECE HAYRETTİN STOPER OYNAR. ORTA SAHAYA ERMAN ÖZGÜR'Ü ALSAYDIK O BÖLGEDE OYUNU KURARKEN DAHA İYİ OLURDUK. MUSTAFA ÖZKAN DA SERBEST KALMIŞTI EN SON. ANDERSON'A ALTERNATİF OLURDU
***YIGIDO 58*** 26.08.2006, 17:31 BENCE SIVASSPORUMUZUN EN BÜYÜK HATASI RAYMOND KALLA YI GÖNDERMESIYDI.ADAM DEFANSTA OYNAYINCA ADAM GECIYOR TOP GECMIYORDU.BENCE SIVASSPORUMUZA BIR DEFANS VE IKI ORTASAHA OYUNCUSU LAZIM.DEFANSIN GÖBEGINE VE ORTASAHANIN SAGINA BIRDE ÖN LIBEROYA.BILMIYORUM BENIM DÜSÜNCEM BU.
catli_58 26.08.2006, 18:56 takımı ateşleyecek yıldızlara itiyaç var. inşallah iş işten geçmeden gerekli transferler yapılır....
ADEM DURSUN, ERMAN ÖZGÜR VE BİR YEDEK SANTFOR.. YABANCI OYUNCU GENÇ OLURSA İYİ OLUR.
SıvaslıyigidO 26.08.2006, 23:57 bence iyi transfer olur gerçi adem dursunun yerinde hayrettin var bildiğim kadarıyla adem dursun ortada da oynuyor gökhan kabanın da bir iki kere maçını izledim oda etkili ama bizim asıl eksiğimiz forvet forvetede bir iyi iş yapan adam alırsak daha da başarılı oluruz
bassguitar 27.08.2006, 03:19 yapilabilecek cok iyi transferler vardi..gaziantepten lazarov.kayserispordan alex yordanov.besiktastan pancu.
aykut-akay 27.08.2006, 04:31 kötü gidise dur diyecek bir transfer yapilmali
PRoFeSSioNaL 27.08.2006, 11:23 güzel bir transfer gerçekleşirse iyi olur
...
bence iyi transfer olur gerçi adem dursunun yerinde hayrettin var bildiğim kadarıyla adem dursun ortada da oynuyor gökhan kabanın da bir iki kere maçını izledim oda etkili ama bizim asıl eksiğimiz forvet forvetede bir iyi iş yapan adam alırsak daha da başarılı oluruz
adem dursun ayağına daha hakim Hayrettin'e göre.. Hayrettin stoprere geçer o gelirse.. Böylece Hayrettin için de iyi olur. Hızını ve mücadelesini ayrıca hava toplarındaki üstünlüğünü ön plana çıkarır.
sivaslihakan 27.08.2006, 12:51 valla bilmiyorum bu transfer haberleri dogrumu
bugüne kadar hic bir yetkili agizdan transfer haberi duymadik
GS_Ultraslan 27.08.2006, 13:20 Ben olsam Özgürcani ve Aydin,Ferhati kiralardim
Dark Force 27.08.2006, 16:17 ne zaman olacaksa olsun artık bir an önce yoksa bu gidiş gidiş değil
EVET KARDAŞLAR BENCE YAPILMASI GEREKEN TAKVİYE YERİ KALE FORVET BİRDE DEFANS BUNLAR İÇİN İSE KALE=ZELİJKO KALAC ODA PETKOVİÇ GİBİ AVUSTURALYALI DEFANS İSE SAMSUNDAN ADNAN VEDE BİRDE FORVET İÇİN ÖZGÜRCAN ÖZCAN OLABİLİR
cyberfanatik58 31.08.2006, 12:46 adnan güngör ü samsundan alsalar. Birde galatasaraydan özgürcan, uğur; Fenerbahçeden olcan adin olsa iyi olurdu. Mehmet polat ve Mustafa sarp bunlarda kulübeye katkı sağlar. Orta sahaya yeni youncu geldi. Sağda ve defansın göbeğinde, birde yerli forvette eksik var.
PRoFeSSioNaL 31.08.2006, 13:19 S'İVASSPORUMUZA BU TRANSFERLER YETER DE ARTARDA
EĞER BU OYUNCULAR BAŞKA B' TAKIMSA OLSA ADAMLAR S''PER OYNAR YA B'ZDE VARDA NE OLUYO
TAKIM Bİ CANLANSA VALLA BU OYUNCULAR YETER
DİYECEMKİ 2 L'GDEKİ Bİ TAKIMSA OLSA
AMA BİZİM OYUNCULAR 2 L'GDEN ÇIKMA ZATEN TECRÜBEMİZİ ALMIŞIZ TRANSFER YAPMAYA GEREK YOK
FAZLA SÖZE GEREK YOOK
PAROLA 3 PUAN VE İYİ OYNAMAK
cesur sivas 04.06.2007, 15:13 ne olur gorhan gorsoy geri dön cok iyi oynuyordun bizi sensiz birakma
gurhan
gurhan gurhan gurhan ...........................
ceza_tolga_rep 04.06.2007, 15:17 bakalım bülent hocaa hangi oyuncuları alacal.inşallah yararlı olurlar gelirlerse.
samet yıldız 04.06.2007, 15:20 adem dursun la volkan sivasa gelirse eminim güzel işler başaracaklar bunun için bu oyuncular alınmalı
|