Orijinalini görmek için tıklayınız : TSO BAŞKANI OSMAN YILDIRIM:

1967_DERNEK_MUSTAFA
25.08.2006, 12:54
TAKIMA EN ÇOK DESTEK OLMA ZAMANI ŞİMDİ

TSO BAŞKANI VE SİVASSPOR Eski yöneticilerinden Osman Yıldırım kötü gidişin geçici olacağını düşündüğünü ve böyle günlerde Sivaslıların daha çok sahip çıkması gerektiğini söyledi .
Sivasspor'un Sivas için çok önemli olduğunu da hatırlatan Yıldırım ''Sivasspor şehrimizin tanıtılması ve ekonomisi açısından son derece önemlidir.40 yıl sonra yakladığımız bu şansı iyi kullanmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerekir taraftar statta destek verecek ,esnaf ve tüccarlarda gücü ölçüsünde yardımda bulunarak bu görevlerini yapmalılar .Ben Sivasspor'un bu çalkantılı günleri çabuk atlatıp yeniden eski günlerine döneceğine inanıyorum ve futbolcularımıza güveniyorum'' dedi.

FurkaN
25.08.2006, 13:01
Kendileri ilk yardımı yaparak esnaf ve tüccarlar arasında öncülük etmeli... TSO Başkanı bunu yapmalı...

SEMİH-58
25.08.2006, 13:14
adam dogru söylemiş.bu sıralar bazı arkadaşlar gibi yönetimi istifaya degil _BAŞARIYA_ çagırmalıyız.

Dark Force
25.08.2006, 13:35
sivastaki bütün esnaflardan para toplamalı hemde her ay sivasspora büyük katkı sağlar

SONMEZ
25.08.2006, 13:50
TAKIMA EN ÇOK DESTEK OLMA ZAMANI ŞİMDİ

TSO BAŞKANI VE SİVASSPOR Eski yöneticilerinden Osman Yıldırım kötü gidişin geçici olacağını düşündüğünü ve böyle günlerde Sivaslıların daha çok sahip çıkması gerektiğini söyledi .
Sivasspor'un Sivas için çok önemli olduğunu da hatırlatan Yıldırım ''Sivasspor şehrimizin tanıtılması ve ekonomisi açısından son derece önemlidir.40 yıl sonra yakladığımız bu şansı iyi kullanmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerekir taraftar statta destek verecek ,esnaf ve tüccarlarda gücü ölçüsünde yardımda bulunarak bu görevlerini yapmalılar .Ben Sivasspor'un bu çalkantılı günleri çabuk atlatıp yeniden eski günlerine döneceğine inanıyorum ve futbolcularımıza güveniyorum'' dedi.

Köylüm ve aynı zamanda da akrabam olan Osman YILDIRIM Bey'in,
bu tavrını ve açıklamalarını çok pozitif bir yaklaşım olarak görüyorum.
Hepimiz, memleketimiz ve takımımız için birşeyler yapmalıyız.

Semih kardeşimiz güzel bir ifade kullanmış...:
İstifaya değil; başarıya davetçi olmalıyız...!
Serçe parmağımız bile, hafiften yaralansa, kanasa,
parmağımızı kesip atıyor muyuz...?
pansuman ve tedavi ediyoruz değil mi...?

Sivas bizim baş parmağımız...
Sivas bizim kalbimiz...
Sivas bizim damarımız...
Sivas bizim canımız...
Sivas bizim kanımız...
Sivas bizim sevdamız...
.
.
.

ceza_tolga_rep
28.11.2006, 16:07
bana göre osman yıldırımın bayanlara kolaylık sağlaması ve onları stata çağırması ve yardımcı olması çok güseldi.bide yardım kampanyası başlatmış ve gece düsenlemişti.kendisine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder ve bu yardımlarının devamının gelmesini dilerim.
HERKES CUMARTESİ 4 EYLÜLEEEE..................... .....