fLaSh
18.10.2004, 21:29
ARkadaslar Takimda Yeni Transfer Yokmu?
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Yokmu Yeni Transfer? fLaSh 18.10.2004, 21:29 ARkadaslar Takimda Yeni Transfer Yokmu? KoraySancar 18.10.2004, 21:32 Yapma be flash her şeyiyle oturmuş,istediği futbolu oynayıp,istediği sonuçları alan bir takım için transferden bahsetmek motivasyonu bozmaktan başka bir işe yaramaz.Ben inanıyorum ki bu kadro bizi ligin sonuna kadar g.ötürür. KoraySancar 18.10.2004, 21:35 Eker çok komiksin yav! nasıl bir sistem kurmuşsan cümle içinde bile edepsizliğe müsaade etmiyor:))ama benim de banlanan kısımda KÖTÜ bir niyetim yoktu. eker 18.10.2004, 21:38 Kardeş napalım bazı kendini bilmez edepsizler gelip saçma saçma yazıyolar. Mecbur kaldık bole bi düzenlemeye. Bu arada bence takımın bi kaleciye ihtiyacı var. Açıkçası Yavuz beni çok korkutuyor. SivasspoR58 18.10.2004, 22:39 Ligin ortasinda transver olurmu bee kardesim...hicmi futbol bilginiz yok belki devre arasi transver olur ama bence gereksiz...su anda oturmus bir sistem var... 8) Admin yaziyor: Bak arkadas eger burada bir daha reklam yaparsan maalesef baska önlemler almamiz gerekiyor. Seni cok kez uyardik. Bu son uyari. fLaSh 18.10.2004, 22:55 tamam ya haklisiniz :) alla alla niye kizionuz maksat muhabbet olsun dedik.Ama haklisiniz takim iyi boyle.Hatta Super :wink: ForzaSivas 25.10.2004, 12:02 HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık sivasli yapacak imzayı atıyomuş :lol: eker 25.10.2004, 21:39 HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık yapacak imzayı atıyomuş :lol: Bunu ben de okudum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Var herhalde bole bi olay. b1glord 26.10.2004, 00:49 HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık yapacak imzayı atıyomuş :lol: Bunu ben de okudum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Var herhalde bole bi olay. evet bende duydum gokhan bozkaya + 30 milyon paund felan gibi rakamlar agizdan agiza dolasiyor serhankaburcuk 27.10.2004, 13:44 Arkadaslar suanda transfere ihtiyaç yok gibi gözüküyor ama şunu unutmayınki şampiyonluğa oynayan takımların kadrosu zengin olmalı 2 sene önceyi hatırlayın 5 puan öndeydik ama daha sonra kadromuzun zengin olmamasından dolayı şampiyonluğu kaçırdık...şuan değil ama devre arası iki veya üç tane isim yapmış kaliteli futbolcu almalıyız bizim futbolcuların kötü olduğundan falan değil yani maksat zengin bir kadroya sahip olmak...... ForzaSivas 01.11.2004, 12:05 fORVET SIKINTISI ÇEKEN SİVASSPOR REAL MADRİDLE İPLERİ KOPARAN OWEN 'LA ANLAŞTI.BUGÜN SAAT 14:30 DA KENDİSİNİ RESMEN SİVASSPORLU YAPACAK İMZAYI ATACAK İMZA TÖRENİNDE BİZDE YENİ KARDEŞİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ Edit: Veyselcim su forumda buyuk harf kullanma guzel arkadasim storm58 01.11.2004, 12:49 arkadaşlar bana bakarsanız ilk 11 çok iyi ama hoca her oyuncunun bir alternatifi yedeklerde var demişti ben bu görüşe pek katılmıyorum. çünkü hayrettinin sakatlıgında yerini bu maçta bence kimse dolduramadı. bu arada kayseri maçının en kötüsü olan TİMUR bu maçta ne işi vardı ben birşey anlamadım. demekki başka alternatif oyuncu yoktur. b1glord 03.11.2004, 02:10 fORVET SIKINTISI ÇEKEN SİVASSPOR REAL MADRİDLE İPLERİ KOPARAN OWEN 'LA ANLAŞTI.BUGÜN SAAT 14:30 DA KENDİSİNİ RESMEN SİVASSPORLU YAPACAK İMZAYI ATACAK İMZA TÖRENİNDE BİZDE YENİ KARDEŞİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ yine yalan haberler yaziosunuz foruma..olayin asli sudur.. Man Unt- FeBe Macinda FeBe ye 3 gol atan Rooneyi febeli olan baskanimiz cok begenmis ve sivasspora kazandirmak icin girisimlerini baslatmistir..basin sozcumuzun aciklamalarina gore bonservisi cok yuksek olan rooneyi kiralama yoluna gidilmis ve transferdeki cok ufak puruzler de ortadan kalkmis..devre arasi yildizelindeki kampa rooney de katilacakmis..sivasi gelip gezen rooney dogukentten dayali doseli luks bir mustakil ev ile beraber kizilirmak manzarali bir villa istegini de yonetime bildirmisdir..hosgeldin rooney gardaş aramiza gollerinle costur bizi :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: ForzaSivas 03.11.2004, 16:45 :lol: :D :P :wink: :roll: :?: :?: :?: fLaSh 04.11.2004, 19:00 rooney ? iyiymis helal olsun :) mericcas 25.11.2004, 16:53 Samsunspor'un serbest bıraktığı serkan aykut yada diğer futbolcularından alabildiğimizi almalıyız bence 8O bassguitar 25.11.2004, 21:25 sivassporda oyun sistemi ve kurgu bence cok iyi durumda. ama belki iyi bir golcu alinabilirse banko oynayabilicak fena olmaz.sivasspora basarilar RessaM 25.11.2004, 23:49 ewet banko bir golcu lazım kaçan goller ortada RüStü ElmaS 28.11.2004, 11:55 58hayati bildirdi: Ara transferde teknik direktörümüz ve menejerimiz bülent uygurun yardımlarıyla fenerbahçeli semihi sezon sonuna kadar kiralanma yöntemine gidilmesini istiyoruz, tabi fenerbahçe verirse bu bir öneri olursa kazak 05.12.2004, 22:34 bence defansa bulent korkmazi alalim.ustune para bile verir gelmek icin,bizde ondan aldigimiz parayla iki uc tane futbolcu alir kadroyu zenginlestiririz.hem bulentin cirkefliginden korkan rakip forvetler bize gol atmayi aklindan bile geciremez :D :) :D :) serhankaburcuk 06.12.2004, 10:09 bence defansa bulent korkmazi alalim.ustune para bile verir gelmek icin,bizde ondan aldigimiz parayla iki uc tane futbolcu alir kadroyu zenginlestiririz.hem bulentin cirkefliginden korkan rakip forvetler bize gol atmayi aklindan bile geciremez :D :) :D :) Çok komiksin zuhahahahahahhahhahhhhaaaaa :D :evil: :evil: :evil: :lol: Sivas58 06.12.2004, 14:59 arkadaslar bir tarafdan bence sivasspora gelecek sene besiktasin ronaldosu yakisir ama öbür tarafdan sivassporun oyuncularini öyle cok seviyorumki hic birisinin satilmasini istemiyorum. serhankaburcuk 06.12.2004, 15:43 arkadaslar bir tarafdan bence sivasspora gelecek sene besiktasin ronaldosu yakisir ama öbür tarafdan sivassporun oyuncularini öyle cok seviyorumki hic birisinin satilmasini istemiyorum. Kardes hele bi bu seneyi halledelimde seneye Allah kerim....Sen hiç canını sıkma ronaldodan daha iyilerini SİVASSPOR alır...biz ara transfere bakalım bizim için şuan o önemli... :D :D :D :D EneS ElmaS 06.12.2004, 16:21 Arkadaslar, Serhan`a katiliyorum. Hele bir Süperlige cikalim, biz daha cok güzel transferler yapariz. serhankaburcuk 08.12.2004, 10:36 Arkadaslar, Serhan`a katiliyorum. Hele bir Süperlige cikalim, biz daha cok güzel transferler yapariz. Eyvallah kardeşim.... :D :D :D RüStü ElmaS 11.12.2004, 14:48 Arkadaslar, bende Enes´e katiliyorum. Hele bir Süperlige cikalim, biz daha cok güzel transferler yapariz. :wink: CARSIuniversite 11.12.2004, 18:33 Arkadaslar, bende Enes´e katiliyorum. Hele bir Süperlige cikalim, biz daha cok güzel transferler yapariz. :wink: süper lige çıkmamız içinde transfer yapmamız gerek rüştü abi...rakipler boş durmuyup kadrolarını güçlendirecek dahada.bizim kadromuz her ne kadar iyi olsada sakatlık formsuzluk gibi durumlerda sıkıntıya düşmememiz için takıma ara transferde takviye yapmamız şart diye düşünüyorum ______________________________ _________________ ç@rşı universite/eskişehir ForzaSivas 15.12.2004, 08:48 son dakika : sivasspor real madridin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu zidanla 2+1 opsiyonlu sözleşme imzaladı sivasspor buna karşılık real madride abdulkadir - mehmet zengin ikilisini takas yaptı.Zidanın kaç liraya imza attığı henüz basına ve taraftarlara bildilmedi.Bugün saat 13:00 da sivas havaalanında zidanı karşılamaya gidiyoruz tüm taraftaralara duyurulur. serhankaburcuk 15.12.2004, 09:04 son dakika : sivasspor real madridin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu zidanla 2+1 opsiyonlu sözleşme imzaladı sivasspor buna karşılık real madride abdulkadir - mehmet zengin ikilisini takas yaptı.Zidanın kaç liraya imza attığı henüz basına ve taraftarlara bildilmedi.Bugün saat 13:00 da sivas havaalanında zidanı karşılamaya gidiyoruz tüm taraftaralara duyurulur. Lan oğlum işin gücün geyik valla...Ama komik yani... :D :D :D :P :P mcevahir 17.12.2004, 22:30 Bence en az bir forvet alınmalı.Bu fenerden semih olursa çok iyi olur düşüncesindeyim zaten ismail hocanın eski talebesi Efkar 20.12.2004, 12:09 FB den Semih ve Mahmut Hanefi'yi ya devre arasi ya da gelecek seneye kesin almamiz lazim.. wrongway 20.12.2004, 12:45 kardeşlerim takım oturmuş gıbı gozukuyor ama takjımdakı en buyk eksıklık forvet bakıyorum karagumruk maçında dakıka 30 gol pozısyonu 12 gol yok bunlar sadece forvetın becerıksızlıgıdır bakıyorsun zonra muhammet alı zor pozısyonda atıyor buda şansıdır en buyk eksık bence forvet gorundugu gıbı cetınle muhammet anlaşamıyor sankı bırbırlerıne zıtlar ıyı bır forvetle bu takımı ikinci yarı kımse tutamaz benden bu kadar byess serhankaburcuk 20.12.2004, 14:07 kardeşlerim takım oturmuş gıbı gozukuyor ama takjımdakı en buyk eksıklık forvet bakıyorum karagumruk maçında dakıka 30 gol pozısyonu 12 gol yok bunlar sadece forvetın becerıksızlıgıdır bakıyorsun zonra muhammet alı zor pozısyonda atıyor buda şansıdır en buyk eksık bence forvet gorundugu gıbı cetınle muhammet anlaş**ıyor sankı bırbırlerıne zıtlar ıyı bır forvetle bu takımı ikinci yarı kımse tutamaz benden bu kadar byess Kardeş şüpheniz olmasın Sivassporlu yöneticiler sizin düşündüklerinizin daha iyilerini düşünüyorlar...sivasspor ara transferde en iyisini alacaktır..bu sebebten dolayıda trnsferde bütün yetkiyi manager bülent uyguna vermişler...Bülent uygun sıkı sıkıya transfer için çalışıyor ve sivasspor için en uygun futbolcuyu getirecektir.... eker 20.12.2004, 15:59 Valla arkadaşlar bülent uygunla irtibata geçip en doğru haberleri burdan vermeye çalışacağım. Bizi izlemeye devam edin Sivasli-Imparator 20.12.2004, 17:42 FB den Semih ve Mahmut Hanefi'yi ya devre arasi ya da gelecek seneye kesin almamiz lazim.. Evet arkadasim haklisin ikiside iyi futbolcu alsak iyi olur :wink: türkçerap_yakup 20.12.2004, 20:17 ben bişey sorcam bu siteyi sivassporlu yöneticiler ziyaret ediyomu? 1967 dernek serkan20 20.12.2004, 20:18 ya olayı bende duydum rooney sıcak çermiği çok beğenmiş oradan bir çadır vereceğiz 1967 dernek serkan20 20.12.2004, 20:18 ya olayı bende duydum rooney sıcak çermiği çok beğenmiş oradan bir çadır vereceğiz :lol: mcevahir 21.12.2004, 08:31 Arkadaşlar şu komedi lafları bıraksanız dalga geçmek istiyorsanız başka siteler bulun buranın ciddiyetini bozmayın hepinize selam BROTHERS58 21.12.2004, 12:21 gardaslar bence bu yıl işi sıkı tutalım sebat ve rizenin nasıl cıktıgını unutmayalım :!: takımın forvette karşı takımları pesinden kosturup mohamed e acık alan bırakan güçlü bir forvete ihtiyacı var.selam sevgi saygılarımla. :wink: basayev58 22.12.2004, 21:15 Sampiyonluga oynayan bir takım olarak vede yine bu ligde artık tecrübe kazanmıs bir takım olarak transferin gerekliliğini kesinlikle anlamıs olmalıyız.geçen sene cezalı oyuncular bizi bir sene daha A kategorisine mahkum etmedi mi?Transfer derkende Mehmet Yıldız falan demiyorum.Sivas tek adımını artık atmıs süper lige...Artık Orhan Kaynak,Oktay Derelioğlu,Serkan Aykut düsünülmeli....Deneyimli is bitirici forvet yani... Hepiniz Allah'a Emanet olun.... İzmirden Sivas'lı BASAYEV... Susehirli-58 22.12.2004, 23:18 selam arkadaslar ben isin gerceigne bakarim, Owen´i real madirid gözden cikarmadi Morientes´i gözden cikardi. Ve Thierry Henry icin Arsenal London´a 60 - 70 milyon euro civarinda bir teklif yapildi ve Arsenal Henry´i satmadi. Yani bu Transferler Hayal. Ama gercek bu, devre arasi takviye sart, hem Süper lige cikarsak takimi simdiden oturturuz. Bunlardan daha da önemli bir konu var Sivasspor icin, Stad konusu. Eger böyle eski, kücük ve tribünlerin sahaya uzak olan bir stad´a gelecek sezon Süper ligde oynarsak, Süper ligde cok ciddi sorunlarla karsilasiriz. Sivassporun daha basarili olmasi icin mutlak yeni bir stad yapmasi gerekiyor!!! Bu da Sivasspora maddi kaynaklar saglar ve iyi transferler o zaman gerceklesir. Ne dersiniz? ? ? tahakalebasi 27.12.2004, 16:15 sivasspor 2 sene öncede transfere gerek yok dediler,diğer takımlar kaliteli oyuncular transfer ettiler ve süper lige çıktılar.soruyorum transfere gerek yok diyenlere?biz şimdi hiç transfer yapmayalım.başkaları kaliteli futbolcular alsın önümüze geçen bizi yensin olurmu böyle şey?bu takıma 4 tane oyuncu lazım.savunmaya 1,otasahaya 2 tane forvetede 1 tane kaliteli futbolcu lazım.kaleci bu senelik idare eder.ama gelecek sene mutlaka kaleciyi değiştirmeliyiz. :(dediklerim her zaman doğru çıkar ve ilerki senelerde beni tanırlarsa mutlaka bir teknik direktör olurum:)ben 11 yaşındayım. mustafasungur 02.05.2005, 11:01 forvet yasli olmasin biraz 22/25 aralarinda olsun .. kafci 15.05.2005, 20:00 [quote=ForzaSivas]HENRY ile pazarlık son noktasına gelinmiş 78 milyon paund karşılığı kendini 5 yıllık yapacak imzayı atıyomuş :lol: Bunu ben de okudum.)Hatta Zidane ye de sormuslar.'neden olmasın abi' demisler.Zidane '' hayalim sivassporda oynamak, burada jubile yapmak istiyorum' demis..her an gelebilr. ZARALI_ENGIN 15.05.2005, 22:13 Gardas lar henry owen zidane iyi oyuncular emmmmeeeeeeeee o rooney ********ini almayalim derim ben. last_ottoman 03.06.2005, 15:50 2004-2005 sezonu geride kaldı. 3 takım düşerken, 3 tane pırıl pırıl ekibimiz Süper Lig’e çıktı. Biz de herkesin merakla beklediği Sivasspor, Vestel Manisaspor ve Erciyesspor’un ne durumda olduğunu ve neler yapabileceğini, ayrıca neler yapması gerektiğini kaleme aldık. Sivas, Manisa ve Erciyes’in ortak özellikleri sezonu aynı teknik adamlarla bitirmeleriydi. Yine bu üç takımın ortak bir özelliği, Süper Lig’de de yollarına aynı hocalarla devam edecek olmaları. Bu kararlardan herkesin çıkaracağı mesajlar olmalı. Öncelikle kulüp yönetimleri eğer başarı bekliyorsa, iskirar arıyorsa, görev verdikleri teknik direktörlerin sonuna kadar arkasında olmalı. Süper Lig’in yeni temsilcileri bu tezin doğruluğunu kanıtlayan en güzel örnekler. İşte bu güzel örneklerin başarı hikayesini FANATİK için değerlendirdik... 10 oyuncu gerekli Yiğidolar 38 yıl sonra muradına erdi. 2004-2005 sezonu ile ilgili olarak baştan beri görüşlerimizi bu sütunlarda sizlerle paylaştık. Ama şimdi herkesin merakı; ‘Sivasspor Süper Lig’de ne yapar.’ Bugün sizlerle bu konuyu masaya yatırıp, enine boyuna tartışmak istedim. Çünkü Süper Lig hiçbir zaman 2. lig A Kategorisi değildir. Bu ligin artıları da var eksileri de. Önemli olan baştan dorğu saptamalar yapıp, rahat bir sezon yaşamanın şartlarını oluşturmak. Önce kadrodan başlayalım; Futbolda asla duygusallığa yer yoktur. Bakın şunun altını özellikle çizmek istiyorum; Vefa başka şey, duygularla hareket etmek başka şey. Bu takımı tabii ki bu futbolcular Süper Lig’e çıkarttı. Tabii ki bu futbolcuların içinde Süper Lig’de oynayacak oyuncular var. Ama kapasiteleri ya da yaşları itibariyle zorlu maratonu kaldıramayacak oyuncuların iyi ayıklanması gerek. Amacım kimseyi hedef göstermek değil. Ancak gerçekci bir analiz yapmak istiyorsak, bugünkü Sivasspor takımına en az 10 oyuncu gerek. Bu rakamı kafadan atmadım. Çünkü Süper Lig zorlu bir yarış. Bu kadrodan yeni sezona kalan futbolcu sayısı altıyı geçmez. Bir kere kaleden başlayarak her mevkiinin aynı değerde iki oyuncusu olması şart. Eğer Sivasspor forma rekabetini yakalayamazsa işi çok zor. Yerli oyuncu seçimlerinde muhakkak tecrübeli ve klasını kanıtlamış isimler seçilmeli. Yabancı oyuncu alımında ise Türkiye’dekiler öncelikli olmalı. Çünkü Sivas kent olarak fazla sosyal bir şehir değil. Ekonomik yönden fazla yatırım görmeyen bu il haliylede geri kalmış. İnsan yapısı açısından sosyolojik boyutuyla medeni bir şehir. Ancak yurt dışından gelen oyuncular için çok cazip olmayabilir. Artıları da var eksileri de Tesis yönünden ise çok şanslılar... Yeni yapılan Sivasspor tesisleri Süper Lig için yeterli. Tabii ki coğrafi şartlar nedeniyle Sivas’a gelecek oyuncular biraz daha fazla ücret isteyecektir. Bütün bunlar Yiğidolar’ın handikapları gibi gözüküyor. Ama diğer taraftan Süper Lige veda etmiş takımlardan oynayabilecek oyuncuları transfer etme şansları da yüksek. Bu konuda erken ve seçici davranmalılar. Bütün bu söylediklerimiz bir karar alma ve parayla olacak işler. Ayrıca İsmail Kartal’ın tekrar görevde kalması da büyük kazanç. Neden derseniz; Kartal, Fenerbahçe’ye yakın bir isim. Yıllarca bu kulübün formasını giymiş ve uzunca bir süre de teknik kadroda görev yaptı. Bu nedenle Fenerbahçe’den kolaylıkla istediği futbolcuyu alır. En azında Fenerbahçe’nin birinci tercihi Sivasspor olcaktır. Ayrıca Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Sivaslı olması da Kırmızı - Beyazlılar’ın bir diğer şansı. Yiğidolar, Kara Kartal’ın gözden çıkardığı isimlerden işine yarayacakları kolaylıkla kadrosuna katabilir. Peki bu söylediklerimiz nasıl hayata geçer. Bütün bunları gerçekleştirecek bir yönetim Sivasspor’da mevcut mu? Şimdilik evet diyebiliriz. Yiğidolar’da yönetim yenilendi, başkanlığa yine Mecnun Odyakmaz geldi. Kulübün büyük bir gelir kaynağı olmadığı, aynı zamanda hiç borcu olmadığını da biliyorum. Borçsuz olmak gerçekten önemli bir özellik. Ama naklen yayın geliri dışında büyük bir kaynak yok. Bu kaynak da hemen kasaya girmiyor. Oysa sezon başı dediğimiz kriterlerde bir transfer atağına girişmek için en az 3 ile 4 trilyon civarında sıcak paraya ihtiyaç var. Bu sağlanırsa işler oldukça kolaylaşır. Peki Sivasspor bu kaynağı nasıl bulur? Bence en büyük kozları aynı zamanda onursal başkanları olan Abdüllatif Şener. Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şener iyi bir Sivaslı olarak 2. Lig’de takıma tüm desteğini gösterdi. Sanırım aynı Şener, Süper Lig’de de ekibini ortada bırakmaz ve gereken desteği gösterir. Bu destek nasıl olur derseniz, cebinden verecek hali yok. Ama bankalardan sorumlu bir bakan olarak Sivasspor’un kredi kullanmasında yardımcı olabilir. Bu parayı hibe olarak söylemiyorum. En azında yayıncı kuruluşun parasına karşılık olarak Sivasspor’a sağlanacak kredi sanırım sezona giriş için yeterli olur. Ayrıca önümüzdeki sezon muhtemelen Spor Toto’dan da en azından bir trilyon gelir rahatlıkla gelir. Bugün Süper Lig’de orta sıralarda kalıcı bir takım olmak için en azından 10 trilyonluk bir bütçeye sahip olmanız gerek. Bütün bu kaynaklara Sivaslı iş adamları da reklam veya gönüllü destekler sağlarsa Kırmızı - Beyazlılar ilk yıllarında korkusuz rüya görürler. Stat yenilenmeli Sivasspor ile ilgili olarak şimdiye kadar kadro ve parasal kaynak bazında görüş bildirdik. Bir de Sivasspor’un 4 Eylül Stadı’nın durumu ortada. Benim gördüğüm stadın fiziki şartları oldukça yetersiz. Basın tribününden protokol tribününe kadar yenilenecek. Ayrıca taraftarın bulunduğu tribünlere oturma koltukları konacak. Saha zemini yenilenecek. Bütün bunlar için çok az bir zaman var. O nedenle Sivasspor muhtemelen önünüzdeki sezon evindeki 3 veya 4 maçı komşu illerde oynayacak. Bu durumun da ligin yeni takımı için dezavantaj olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun taşıma taraftarla komşu illerde maç oynamak başka, evinde dolu tribünlere oynama başka. İşte bütün bu olumlu ve olumsuz faktörlerden sonra sonuca gelirsek; Sivasspor iyi bir kadro kurmak zorunda. Kadro seçiminde eldeki paraya göre en iyiler alınmalı. ‘Ucuz olsun, ekonomik olsun biz idare ederiz’ anlayışında olunmamalı. Özellikle lige iyi bir giriş yapıp ilk yarıda yeterli puanları toplayıp, ikinci yarıda risk almamalı. İlk seneye dikkat Özellikle Süper Lig’e çıkan ekipler için ilk sezon çok tehlikelidir. Bu örnekler geçmişe bakıldığında çok iyi anlaşılır. Sivasspor ile ilgili olarak ilerleyen günlerde gelişmelere göre değerlendirmelerimize devam edeceğiz. Sözün özü; Sivasspor şunu deyişi unutmamalı; “Ucuz etin yahnisi pahalı olur.” Bugün Türkiye Süper Ligi’ne iyi bakmalılar. Sezona ciddi başlamayan takımların daha sonra devre arasında harcadıkları paralar ortada. Bunun en somut örneği Sebatspor ve Kayserispor. Açıkcası dost acı söyler. |