Orijinalini görmek için tıklayınız : EFSANE GERİ DÖNDÜ !

SivasSpor.Com
27.08.2006, 23:24
Lige istediği gibi başlayamayan Sivasspor, Antalyaspor deplasmanında 3 puana ulaştı.. Rakibi karşısında 1-0 geriye düşen Yiğidolar, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı..

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
2. dakikada Coşkun'un ara pasında defansın arkasına sarkan Straka, kaleci Petkovic'i geçerek topu boş ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0
7. dakikada Anderson orta sahadan kazandığı topu Hakan Bayraktar'a kazandırdı. Bu futbolcu, müsait durumdaki Balili'yi gördü. Balili, kaleci Cordoba'nın üzerinden topu ağlara gönderdi ve skorda dengeyi sağladı. 1-1
19. dakikada İlyas'ın sağdan kullandığı kornerde Straka'nın kafa vuruşunda kaleci Petkovic topu kontrol etti.
30. dakikada Gürol'un sağ kanattan ceza sahasına ortasında Anderson'ın kafa vuruşunda kaleci Cordoba, topu kontrol etti.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
54. dakikada Taner'in kullandığı korner vuruşunda Coşkun'un kafa vuruşunda top yandan auta çıktı.
56. dakikada Straka'nın ara pasıyla ceza sahasına giren Taner'in sağ çaprazdan sert şutunda top direkten döndü. Direkten dönen topu defans uzaklaştırdı ve tehlikeyi önledi.
62. dakikada İlhan orta sahadan aldığı topla Antalyaspor ceza sahasına sokuldu. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Cordoba gole izin vermedi.
73. dakikada Serdar'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında arka direkte müsait durumda Anderson, topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. 1-2

STAT: Antalya Atatürk
HAKEMLER: Hakan Özkan xx, Serkan Akarca xx, Ali Zağlı xx
ANTALYASPOR: Cordoba xx, Uğur xx (Ercan dk. 67 x), Volkan xx, Dziewicki x, Bieniuk xx, Souza Antunez xx, Levent Kartop x (Taner dk. 46 xx), Mustafa Gürsel xx, İlyas x (Şenol dk. 41 x), Coşkun xx, Straka xx
YEDEKLER: İlker, Metin, Ali Cansun, Ali Bilgin
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural
SİVASSPOR: Petkovic xx, Gürol xx, Hakkı xx, Yasir xx (Fransergio dk. 86 x), Hayrettin xxx, Hakan Bayraktar xx, İlhan xx (Serdar dk. 72 x), Murat xxx, Cem Can xxx, Balili xxx, Anderson xxx (Mehmet dk. 75 x)
YEDEKLER: Akın, Gökhan Bozkaya, Musa Kuş, Cem Karaca
TEKNİK DİREKTÖR: Karol Pecze
GOLLER: Straka (dk. 2), Balili (dk. 7), Anderson (dk 73)
SARI KART: Straka (Antalyaspor)

agumus_58
27.08.2006, 23:31
Allah'ım sana şükürler olsun. işte 3 puan geldi sonunda. düyecek söz bulamıyorum. şu an ağlıyorum...

tolgaaaa
27.08.2006, 23:31
İlk galibiyetimiz herkese hayırlı olsun

HALIL
27.08.2006, 23:32
kazaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn nnnnnnnnndddddddddddiiiiiiiiii iiiiiiiiikkkkkkkkkkkkk oley oley oley oley samiyon sivassporrrrrrrr insallah duzeleceez allahin izliyle simdi kacinciyizzz

besata58
27.08.2006, 23:32
EFSANE GERİ DÖNDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ.......... ............!

:D TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM.:)

Ertugrul
27.08.2006, 23:33
ÇOK ŞÜKÜR İLK GALİBİYETİMİ ALDIK ARTIK GERİSİ GELİR
HAYDİ YİĞİDOLAR HAYDİİİİİİİ

Yiğiter
galibiyet çok güzel ama transfer şart.tebrikler sivasspor

M.Karahan
Hele sükür kavustuk ilk 3 Puana!! Insallah gelecek daha puanli olur!!:)

FARUK_34
27.08.2006, 23:35
gecen hafta istifa diyenler neredeler daha ligin başındayız bu kadar karamsar olmayalım.

yeni_erol_34
27.08.2006, 23:37
takımımıza tebrikler işallah her zaman bizi mutlu eder tşk.

SONMEZ
27.08.2006, 23:37
işte bu yaaaaa....
ALLAH' ım sana şükürler olsun...

hep destek... tam desteeekkkk...

BU SEVDA BİTMEEEZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...
.
.
.

ofozturk
27.08.2006, 23:40
olay budur.
EFSANE SAHALARA DÖNÜYOR YAVAS YAVAS.:))))))

SivasLady
27.08.2006, 23:41
ISTEYISIN HERSEY OLUYOR
ISTE BU KADAR
TAKIMI SONSUZA DEK DESTEKLEMEK

35gürün58
27.08.2006, 23:43
Nihayet Derin bir nefes aldık, herbir oyuncumuz transfer eksikliğini gidermek ,belli etmemek için ve onurları için var olma savaşı vererek herbiri ikişer üçer kişilik oynadılar, alınlarından öpüyor ve kutluyorum.
Şimdi Yönetimimiz de transfer tarihi sona ermeden ve geçmişten ders alarak doğru dürüst transfer yapmalı ve eksiklerimiz derhal giderilmelidir ancak bu şekilde düzlüğe rahat çıkarız, Canlarını dişlerine takan takımın yükünü bir nebze olsun hafifletmeliyiz.
Bu Sivassporlu onurlu oyuncularının antalyadaki direniş destanıdır hepsini tekrar kutluyor ve Direnişlerinin devamını diliyorum ...Direniş...direniş...

aykut-akay
27.08.2006, 23:46
SÜKÜr ALLAH a nihayet nihayet

CÜSSKB-Aynur
Puan sıralamasında 12. olduk.
İnşallah haftayada aynı başarımız devam eder.

AyhanBayrak
İşte bu kadar yaaaaaaaaaa karamsar olmanin gereği yoktu ama genede baya bir şok yaşamadik değil yani
ama karamsarlığı bir tarafa bırakıp takımımıza artık sahip cıkmamız gerektigi kanısındayım bu takım bizim takımımız baska sivasspor yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

AYDIN1985
27.08.2006, 23:52
Takimimizin ilk galibiyeti hayirli ugurlu olsun Insallah bu basarisi devam eder.

1967_CLUB_ÖZGÜR
27.08.2006, 23:52
İlk Galıbiyetimizi Aldık Şükür..!! konyadan Puan Yada Puanlarla Donersek (INSALLAH) fener belediyespor Karsısında Rahat Oynarız..!!

!!!!!....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ..!!!!!!

superglam
27.08.2006, 23:53
Dualarımız kabul oldu.. Gönülden desteğimizi hiç eksik etmedik. nihayetinde altın değerinde bir 3 puan aldık. hayırlı olsun. başarılarımızın başlangıcı olsun..!

35gürün58
27.08.2006, 23:55
Teşekkürler BALİLİ ,
Sevgili Balili Birçok maçta olduğu gibi bu maçta da takıma hayat verdin,
Sporun evrenselliğini bilmeyen bir arkadaşımız .........mi medet umacağız diyerek beni çok üzdü, kendisini kınadım

Ancak, Site yönetimi belki de haklı olarak spekülasyona yol açmamak ve konuyu büyütmemek için yazıyı kaldırmış.

Sivasspora katkın ,için sana bir kere daha teşekkür ediyorum. Sağol varol. Gollerini atmaya devam et ,
Başarılarının devamını diliyorum,
Tabii Andersona da çok teşekkür ediyorum, hayat veren ve 3 puanı getiren golü için, Sıkıntılarımızı bir nebze de olsa hafiflettiniz inşallah aynı hırs ve arzu içinde mücadelelerinize devam edersiniz.
Tekrar tebrikler..

eneke-talar
27.08.2006, 23:59
BU SEZON LİGDEKİ TAKIMLARIN BAZILARINI YAKINDAN İNCELEDİM,DİŞLİ BİR TAKIM YOK GİBİ,BUNUN ANLAMI LİGİN GRAFİĞİ SÜREKLİ DEĞİŞECEK DEMEKTIR,PECZE RAKİPLERİMİZİ İYİ ANALİZ EDERSE,SİVASSPOR BU LİGİ SALLAR,HER MAÇTA BALİLİ -ANDERSON İKİLİSİ OYNATILMALI,BİR BİLDİĞİM OLMASA SÖYLEMEM,SEVGİLERİMLE

YiGiT58_89
28.08.2006, 00:02
hayırlı olsun deplasman galibiyeti olması çok daha sevindirici .. sivasspor artık süper lige demir atmıştır birdaha asla düşmez

Beyin
28.08.2006, 00:03
sanırım iyi maç olmuş..
ama aldanmayalım..
transfer şart..

faruk-58
28.08.2006, 00:05
Teşekkürler BALİLİ ,
Sevgili Balili Birçok maçta olduğu gibi bu maçta da takıma hayat verdin,
Sporun evrenselliğini bilmeyen bir arkadaşımız .........mi medet umacağız diyerek beni çok üzdü, kendisini kınadım

Ancak, Site yönetimi belki de haklı olarak spekülasyona yol açmamak ve konuyu büyütmemek için yazıyı kaldırmış.

Sivasspora katkın ,için sana bir kere daha teşekkür ediyorum. Sağol varol. Gollerini atmaya devam et ,
Tabii Andersona da çok teşekkür ediyorum, hayat veren ve 3 puanı getiren golü için, Sıkıntılarımızı bir nebze de olsa hafiflettiniz inşallah aynı hırs ve arzu içinde mücadelelerinize devam edersiniz.
Tekrar tebrikler..

Ben şahsem, buradaki site yönetimini kutluyorum.
Küfür, hakaret, ve insanların onurunu incitecek yazıları anında siliyorlar ve büyük şahsi tartışmaları önlüyorlar ve Sivas insanının üzerindeki kötü imajın yok olması için çok büyük çaba sarfediyorlar. Zannedersem bu sitenin başarısınındaki en büyük payda yazıların anında kontrol edilmesi ve gerekenin yapıldığıdır.
Diğer taraftar sitelerinden farkıda bu olsa gerek.
Site ekibini bu güzel başarılarınından dolayı kutluyorum.
Sivasa ve Sivasspora büyük bir hizmet vermekteler.

1967_DERNEK_MUSTAFA
28.08.2006, 00:15

Tekrar tebrikler..

GÖREVDE MERHAMET SİTEYE İHANET DEMEKTİR WWW.SİVASSPOR.COM üyelerimizin rahat bir şekilde sitede bulunmaları ve rahat etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz site yönetimi olarak küfüre hakarete agresifliğe burda asla müsade edilmez ettirmeyizde her şey sizler ve sivassporlular için saygılarımla 1967

1967_DERNEK_MUSTAFA
28.08.2006, 00:19
Ben şahsem, buradaki site yönetimini kutluyorum.
Küfür, hakaret, ve insanların onurunu incitecek yazıları anında siliyorlar ve büyük şahsi tartışmaları önlüyorlar ve Sivas insanının üzerindeki kötü imajın yok olması için çok büyük çaba sarfediyorlar. Zannedersem bu sitenin başarısınındaki en büyük payda yazıların anında kontrol edilmesi ve gerekenin yapıldığıdır.
Diğer taraftar sitelerinden farkıda bu olsa gerek.
Site ekibini bu güzel başarılarınından dolayı kutluyorum.
Sivasa ve Sivasspora büyük bir hizmet vermekteler.

GÖREVDE MERHAMET SİTEYE İHANET DEMEKTİR WWW.SİVASSPOR.COM sizlerin rahat olmanız için elimizden gelen bütün gayreti harcıyoruz 24 saat boyunca görevli arkadaşlar hazır ve nazır bekliyorlar burda küfüre hakarete kişileri incitici bütün yazılara müsade vermedik vermeyizde GÖREV KUTSALDIR herşey sizler sivaslılar ve sivassporlular içindir saygılarımla WWW.SİVASSPOR.COM 1967

MADTURK
28.08.2006, 01:03
Herseyin hayirlisi bu mac bizim icin önemli idi.belkide ilerde yasayacagimiz karanlik gunlerden bir nevi olsakta uzaklastik...umarim böyle devam ederiz...

boztepe_58
28.08.2006, 01:10
HELAL OLSUN BEEEEE....YİĞİDOYUZ BİZZZ..İNŞALLAH HER MAÇIMIZ BÖYLE GEÇERR..

SivasLee_
28.08.2006, 01:46
3 puana deplasmanda ulaştık :) harbiden ilginç takımımız var . nice 3 puanlara

Güner
28.08.2006, 02:29
Üç haftadır şansız olan taraf hep biz olduk ama bu hafta şans bizim yanımızdaydı. Oyun genel anlamda ortada geçti bazı anlarda biz daha üstün oynadık. Ama yenilebilirdik te. İki takımında değerlendiremediği net pozisyonlar var. Netice itibariyle deplasmandan galibiyetle dönmek harika bir şey. Sezonun ilk 3 puanını alan ve bu sevinci yaşatan takımımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten buna memleketimizin ihtiyacı vardı. Taraftarlar gençlerbirliği maçında küstü ama lütfen bu takımı yalnız bırakmayalım. Desteğimizi esirgemeyelim. Küme düşmeyeceğimize inanın. Kafanızdaki bu yanlış saplantıları bi kenara atın ve bu işten zevk alarak destek verin.
BAŞKA SİVASSPOR YOK. LİGDEYKEN KIYMETİNİ BİLELİM.

TracyMcGrady58
28.08.2006, 02:32
Ilk galibiyetimizi 4.haftada aldik bundan sonra seri baslatmaya bakalim....insallah daha cok zaferler yasiyacagiz hep beraber

Dağcı
28.08.2006, 09:12
Türkcell süper ligindeki ilk galibiyetimiz hayırlı olsun. Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Sivassporlu futbolcu kardeşlerimi verdikleri bu mücadeleden doğru tebrik ediyorum.

Defans'taki zaafiyetimiz bu maçta'da kendisini gösterdi. Maçın hemen başında yenik duruma düştük. Allah'tan beraberlik sayısını erken bulduk ta oyundan kopmadık.

Son haftalardaki kötü gidişe dur dedik. Ancak bir galibiyetle takımın durumunu göz ardı etmemeliyiz. Takımın takviyeye ihtiyacı olduğunu da unutmamaliyız.

itaydas
28.08.2006, 09:35
Çok şükür bu sezonun ilk galibiyetini aldık. İnanın arkadaşlar o kadar emek verdikten sonra böylesine kötü sonuçlara katlanmak, çok zoruma gidyordu. Ama inanıyorumki, Mecnun başkanın ve geçen hafta demeçleriyle bizleri güçlendiren değerli dostum Fikret Ünsal'a, diğer yöneticilere ve özellikle canlarını dişine takarak bize ilk galibiyeti tatrıran değerli futbolcu kardeşlerime çok ama çok teşeükkür ediyorum. Bundan sonra ki müsabakalarda daha dikkatli olmaları dleğiyle saygılar sunuyorum...

itaydas
28.08.2006, 09:45
O kadar emek verdik ve de heyecanlandık. Bu kadar uğraştan sonra, sevinmek bizimde hakkımız. Yiğidolar gözümüz aydın olsun ve desteklemeye devam...

ademgoze
28.08.2006, 09:46
çok mutluyum sivas kazandı beeeeeeee kimse tutamaz bizi

ErdalGüler
28.08.2006, 09:46
Bu galibiyetin morali ile İnşallah takım iyi bir seri yakalar ve güzel maçlar çıkararak süper lig puan cetvelinde gerçekten olmamız gereken yere yükseliriz...

35gürün58
28.08.2006, 09:55
GÖREVDE MERHAMET SİTEYE İHANET DEMEKTİR WWW.SİVASSPOR.COM üyelerimizin rahat bir şekilde sitede bulunmaları ve rahat etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz site yönetimi olarak küfüre hakarete agresifliğe burda asla müsade edilmez ettirmeyizde her şey sizler ve sivassporlular için saygılarımla 1967

1967-Dernek Mustafa kardeşim,
Zaten olması gereken de bu ancak burada üzüldüğüm bir nokta var, Balili'nin dinini söyleyerek bundanmı medet umacağız diye ifadede bulunan arkadaşımızın bu yazısı öncelikle silinmiyor, ben tepki koyduktan sonra '' Spor evrenselliktir, ırkçılık yapmayın ayıptır,biz Sivaslılara yakışmaz zaten üzerimizde bir türlü silemediğimiz Madımak lekesi duruyor '' diye yazdıktan sonra site yönetimi ikisini birden kaldırıyor. Keşke bu arkadaşın yazdığını anında kaldırsalardı daha doğru yapılmış olurdu, yinede yanlışın neresinden dönersen iyidir. Sitemizi elbetki seviyoruz sevmesem yazı yazmam, Bu gibi yanlışlara baştan müdahale edilirse daha güzel olacaktır.
Sevgili Faruk-58 bu hitabımla senide cevaplamış oldum.
Sevgi ve Saygılarımla,

FurkaN
28.08.2006, 10:04
İlk galibiyetimizi aldık hayrlı olsun bundan sonrası önemli Konya deplasmanı zor bir deplasman eğer oradan da puan çıkarabilirsek Fener maçı öncesi rahatlarız.

35gürün58
28.08.2006, 10:07
Üç haftadır şansız olan taraf hep biz olduk ama bu hafta şans bizim yanımızdaydı. Oyun genel anlamda ortada geçti bazı anlarda biz daha üstün oynadık. Ama yenilebilirdik te. İki takımında değerlendiremediği net pozisyonlar var. Netice itibariyle deplasmandan galibiyetle dönmek harika bir şey. Sezonun ilk 3 puanını alan ve bu sevinci yaşatan takımımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten buna memleketimizin ihtiyacı vardı. Taraftarlar gençlerbirliği maçında küstü ama lütfen bu takımı yalnız bırakmayalım. Desteğimizi esirgemeyelim. Küme düşmeyeceğimize inanın. Kafanızdaki bu yanlış saplantıları bi kenara atın ve bu işten zevk alarak destek verin.
BAŞKA SİVASSPOR YOK. LİGDEYKEN KIYMETİNİ BİLELİM.

Sevgili Güner,
Futbolcularımız onurlarıyla mücadele ederek ,varlarını yoklarını ortaya koyarak 3 puanı aldılar.
Yalnış saplantılardan kurtulalım bu takım düşmez diyorsun iyi niyetinle yüreğinle, ancak bunun olabilmesi için bu güne kadar yapılan yanlış transfer politikalarından vaz geçilip, 31 Ağustosa kadarki kalan birkaç gün içinde söz verdikleri gibi radikal kararlar alıp, doğru dürüst işe yarar transferler yapmaları gerekmiyormu ? Ancak bu sağlanırsa ileriye daha sağlıklı bakabiliriz Bizim bütün endişemiz,sıkıntımız,feryadımı z Sivassporumuzun esenliğe çıkması içindir ve Tüm Sivaslıları ayağa kaldırması mutlu etmesi içindir.
Sevgi ve Saygılarımla,

koyu58
28.08.2006, 10:12
antalya stadı bizim uğurlu yerimiz geçen sene süperlige orda merhaba dedik busene galibiyete merhaba dedik seneye antalya küme düşmezse inşallah ilk maçımızı orda oynarız

SİVASSPOR SEVDASINI YÜREĞİNDE KASIRGALAŞTIRAN DEV

CÜSSKB-Aynur
28.08.2006, 10:38
Lig başından beri 3 puan alamayışımızın psikolojik baskısı ve olumsuz hava koşullarına rağmen maçı lehimize çevirmiş olmamız, özelliklede bu 3 puanı deplasmanda almamız büyük bir başarıdır.

yigido Atilla
28.08.2006, 11:01
Rahat bir nefes aldik bu sefer sans biz den yanaydi en azindan takimin kendine güveni yerine geldi , Balili ye tesekkürler Anderson tartismasiz ve altenativsiz santroforumuzu iyiki Genclerbirligine vermemisiz tek hava hakimiyeti olan mükkemmel bir santrafor tesekkürler

Etem-Murat
28.08.2006, 11:04
efsanemi bu gün şanslıydık acele etmeyin efsanediye bırakın şimdilik galibiyete sevinelim ama sarhoş olmuyalım daha ilk haftalar bu uzun maraton olan bir liğ arkadaşlar bir macla efsane olunmuyor temkinli olmakta yarar vardır

Arif Coşkun
28.08.2006, 11:13
Aslında her dakikası ilginç bir 90 dk. maç yaşadık.İlk haftalar itibariyle ligte hiç gol atmamış ve gol yememiş bir takım,ilk golünü bize atıyor ve bizden yiyordu.Ve ilk mağlubiyetini bizden alıyor ve ilk galibiyetimizide biz alıyorduk.
Deplasmandan beraberlikle dönmek iyi derler,galibiyetle dönmeyede harika demek lazım. Umuyorumki bu galibiyetle yönetim transfer işini rafa kaldırıp gerek görmeyip tarnsferi durdurmaz ve bir kaç gün içinde gerekli taransferleri yapar.Aldıkları bu galibiyetle takımımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

serhankaburcuk
28.08.2006, 12:02
Galip geldiğimiz için tabiki hepimiz çok mutluyuz...Ama beni daha çok sevindiren olay ise Takım ruhu ile mücadele etmemiz oldu...Geçen hafta yenildiğimiz Sakaryaspor maçında en çok üzüldüğüm nokta takımın şahsiyetsiz ve kişiliksiz futbolu olmuştu...Bu hafta sahada bambaşka bir Sivasspor vardı..İnşallah bundan sonra bu mücadeleye devam ederler ve haftayada puan yada puanlarla sahadan ayrılırız...Tekrardan Sahada terini akıtan ve hakkı ile galip gelen futbolcuları emeklerinden dolayı canı gönülden kutluyorum...Bize puan sözü vermişlerdi sözlerini tuttular...İnşallah dahada başarılı olacak bu takım...

jakobieen
28.08.2006, 12:19
ABİ BIRAKIN YİNE BU MAÇI ALIRIZ FALAN YAAA.NASIL ALACAN MAÇI MAÇ ALACAK ADAM MI VAR SİVASSPORDA.GÖSTER BİZ DE TANIYALIM KİMSE O ADAM.
kim mi o adam; ANDERSON... ben antalya basit demedim mi, bak yine diyorum konya basit en az üç atarız..

spidey58
28.08.2006, 12:27
İşte bu! Mükemmel bi galibiyet.Geçen hafta sabırlı olmak gerektiğini söylemiştim,işallah ilerki günlerimiz daha iyi olacak.

arabesk_58
28.08.2006, 12:42
maç başlamadan önce antalyamspor.com antalyasporlu taraftarlar bizi güçsüz olarak görüyor ve çok farklı bi galibiyet alacaklarını belitmilerdi. şimdi ise maçtan sonra kimse ağzını bile açamıyor...

ve ben hayırlısı olsun diyorum beyler, inşallah devamı gelir..
HERKES GERÇEK SİVASSPORU TANISIN...

karacaören34-58
28.08.2006, 13:12
MAÇI KAZANDIK ÇOK MUTLUYUM AMA MÜCADELEDEN MEMNUN DEĞİLİM EĞER TRANSFER YAPMAZSAK ORTA SAHAYA BİR BEYİN FUTBOLCU ALMAZSAK BİZİM İŞİMİZ GERÇEKTEN ZOR.

TAKIMIN EN İYİ İSMİ BALİLİ ONDAN BAŞKASINI GÖREMEDİM KENDİ ÇABALARIYLA VE TERCÜBESİYLE İLK GOLÜ BÜLDÜ TOPU KAPMASI RAKİBİNDEN SIYRILMASI MUHTEŞEMDİ DÜNKÜ MAÇI KAZNSIYSAK BU TAMAMEN BALİLİNİN SAYESİNDE TEŞEKÜRLER BALİLİ.

SON ON DAKKİKA ANTALYA TEK KALE OYNADI CORDOBA ORTA SAHAYA KADAR GELDİ İYİ DİRENDİK VE MAÇI KAZANDIK...

BU GALİBİYET BENİ KANDIRAMAZ:rolleyes:

gardasin.58
28.08.2006, 13:12
Tbrikler sivasspora tebrikler taraftara gelecek macin kazanma pilanlarini yapalim sporcu taraftar eleleeeeeeeeeeeeeeeeee tesekurler herkese

arabesk_58
28.08.2006, 13:19
arkadaşlar eğer müsaitseniz sizden ricam http://www.antalyasporum.com/ sitesine girip, antalya - sivas maçından önceki ve maçtan sonraki yorumları okumanızı rica edicem .....

galiba bu antalyaspor taraftarı kendisini fenerbahçe yada galatasaray sanıyor bizim sivasımızı ise mahalle takımı sanıyorlar...
sivası yenemezsek kimi yenicez diyorlar . bizim sivasssporumuz antaylspor gibi 5 tane takım çıkarır ... antalyasporlu taraftar önce kendi hallerine sonra takımlarını halinne baksınlar da sonra bize laf vurmaya çalışsınlar...
2 - 3 hafta sanssızlığımızdan kaybettiğimiz puanlar yüzünden bizi mahallede takımı zanndiyorlar...

DÜNYADA TÜRK OLMAK , TÜRKİYEDE ' DE YİĞİDO OLMAK BİR AYRICALIKTIR...ÖLÜMÜNE YİĞİDO.

1967_CLUB_ÖZGÜR
28.08.2006, 13:26
Galip geldiğimiz için tabiki hepimiz çok mutluyuz...Ama beni daha çok sevindiren olay ise Takım ruhu ile mücadele etmemiz oldu...Geçen hafta yenildiğimiz Sakaryaspor maçında en çok üzüldüğüm nokta takımın şahsiyetsiz ve kişiliksiz futbolu olmuştu...Bu hafta sahada bambaşka bir Sivasspor vardı..İnşallah bundan sonra bu mücadeleye devam ederler ve haftayada puan yada puanlarla sahadan ayrılırız...Tekrardan Sahada terini akıtan ve hakkı ile galip gelen futbolcuları emeklerinden dolayı canı gönülden kutluyorum...Bize puan sözü vermişlerdi sözlerini tuttular...İnşallah dahada başarılı olacak bu takım...

Reis Yine Yorumlarınla Form'a renk katmıssın.. Ama gerceklerı yazmıssın..!!!

bizim için onemlı olan,sahadan galıp olarak ayrılmak Deil...ama sahada Canıyla dısıyle mucadele eden terını akıtan hırslı bir takım gormekti...!!

Dun de bu takım Sahadaydı..zaten boyle sahsıyetlı oynadıkları takdırde Yenemeyecegımız takım Yok..!!!

Gecenın Kahramanlarına Tesekkuredıyoruz....

Abdullah DuMaN
28.08.2006, 14:14
İŞTE BALİLİ İŞTE ANDERSON İŞTE SİVAS SPOR EFSANE BU

Abdullah DuMaN
28.08.2006, 14:15
BAZI ARKADAŞLAR RAKİPLERİ KÜÇÜMSÜYOR BENCE ÇOK YANLIŞ

SEMİH-58
28.08.2006, 14:18
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN 12 SIRAYA ZIPLADIK BİR ANDA.....

Okan_NL
28.08.2006, 15:23
Allah'ima sukurler olsun kazandik!!
insallah boyle devam eder insallah!!

Dark Force
28.08.2006, 17:38
inşallah bu güzel galibiyetin devamı gelir

yerliturkuaz
28.08.2006, 22:43
ilk galibiyetimizi almak gerçekten çok güzeldi inşallah geriside gelir

faruk-58
29.08.2006, 20:57
Efsane geri döndüğüne göre,bizlere bakalım nasıl efsaneler yaşatacaklar ama transfer şart bunu herkes bilsin

HaYaLL58
29.08.2006, 22:15
inşallah gerisi gelir

.........

PARTNER58AHMET
29.08.2006, 22:32
SİVASIMIZ NİTEKİM 3 PUANI BULDU VE İNŞALLAH DEVAMI GELİR BUNU HER TARAFTAR BENİM GİBİ BEKLİYORDU BUNDAN SONRADA BEKLİYECEKTİR VE TAKIMIMIZA GÜVENECEĞİZ İNŞALLAH SONU HAYIRLI OLUR

onursahin
30.08.2006, 15:11
gökhan bozkaya, serdar oynamadı takım daha iyiydi bu arada carvallo galiba tutmadı kaç maçtır yok yabancı transferleri neden isabetli yapamıyoruz boşuna yapılmış bir transfer