Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu maç anlatılmaz yaşanır!!!!
antalyali_yigido 28.08.2006, 00:50 Evet bu maçı ne kadar burda anlatsam az
Sağolun Yiğidolar bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için
Akrepler Maç boyunca Antalya için susmadı ama Bizde onlardan aşağı kalmadık
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS
(aNTALYALİ_YİGİDO & bROTHER58)
TracyMcGrady58 28.08.2006, 01:30 yaaa gardas bende bu sezon gencler macina gittim halen unutamiyorum...ne cosmustuk bee :D
Evet bu maçı ne kadar burda anlatsam az
Sağolun Yiğidolar bizlere bu mutluluğu yaşattığınız için
Akrepler Maç boyunca Antalya için susmadı ama Bizde onlardan aşağı kalmadık
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS
(aNTALYALİ_YİGİDO & bROTHER58)
Gurbetçi yigidolarımıza, takımımızı yalnız bırakmayıp, sonuna kadar destek verip, sivasa 3 puanla gönderdikleri için canı gönülden teşekkür ederim.
aslansivasli 28.08.2006, 02:04 BİZİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. GÜNAY ABİ(karacaören58) SANADA TEŞEKKÜR EDERİM İŞİ BIRAKIP MAÇA GİTMİŞSİN. SESİN KISILMIŞ YA
yusuf_07 28.08.2006, 05:03 güsel maçtı tabe 3 puan alınca daha bi güsel oldu inşallah devamı gelir...
ÇOK ŞÜKÜR ALLAL BU GÜNLERİDE GÖSTERDİ YA DAHA ÖLMEM EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.
Türkcell süper ligindeki ilk galibiyetimizi aldık. Antalya sezonun ilk golünü bize attı, ilk gölü bizden yedi ve ilk mağlubiyetini de bizden aldı. İnşallah devamını getirebiliriz.
Ancak bu takımın yeni takviyelere ihtiyacı olduğunu da unutmayalım. Özellikle defansımızın acilen toparlanması gerekiyor.
Bu sıcak hava'da Antalya'da Sivassporu yalnız bırakmayan yiğidolara selam olsun... :)
ademgoze 28.08.2006, 08:51 anyalyalı yiğidolara tebrikler takıma destek çıkmışlar.ne mutlu size o sevinci orda yaşadınız dediginiz gibi anlatılmaz yaşanır radyonun başında kalbim durucaktı son dakikada gol yeriz diye hatta bir serbes vuruşta değiştirdim radyoyu neyse korkulan olmadı yiğido yiğidolarla kazandı antalyada.
Antalya'da ki yiğidolara teşekkürler takımımızı yalnız bırakmadıkları için...
cemal58yiğido 28.08.2006, 09:28 antalyada ki yiğidoları takımımızı destekledikleri için tebrik ediyorum
karacaören34-58 28.08.2006, 11:49 BİZİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM. GÜNAY ABİ(karacaören58) SANADA TEŞEKKÜR EDERİM İŞİ BIRAKIP MAÇA GİTMİŞSİN. SESİN KISILMIŞ YA
bu benim görevim kardeşim sesim kısılsa ne olacak 2 gün sonra tekarar gelecek:D
karacaören34-58 28.08.2006, 11:59 DÜN EN GÜZEL GÜNLERİMDEN BİRİNİ GEÇİRDİM SAAT 19,00 GİBİ SATATYUMA GİTİĞİMDE SADECE 60 YAŞINDA BİR TARAFTARIMIZ BEKLİYORDU 19,30 DA 8 KİŞİYE ÇIKTI YA İNŞALAH 200 KİŞİ OLURDA SESİMİZ ÇIKAR DEDİM AMA HER GEÇEN SÜRE TARAFTAR GELDİ SONUNDA 1.000 KİŞİYE YAKIN BİR TARAFTAR OLDU HEPSİ DE ÇOK GÜZELDİ TAKIMA DESTEK VERDİLER TRİBÜNDEKİ HERKESE ÇOK TŞK EDERİM AĞIZLARINA YÜREKLERİNE SAĞLIK.MAÇTAN SONRA ALDIĞIM TEBRİKLERDE ÇOK GÜZELDİ MAÇ ESNASINDA TARTIŞTIĞIMIZ İNSANLAR BİLE GELİP TŞK ETİLER ÇOK GÜZEL BİR DUYGUYDU..;)
karacaören34-58 29.08.2006, 14:46 HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS....!!!!
yigido_furkan 29.08.2006, 15:16 hepinizi kutluyoruz ark. bu 3 puanda sızınde payınız var yigido böyleolur işte
BROTHERS58 29.08.2006, 18:48 ANTALYA SİVASA YİNE UGURLU GELDİ,VE ANTALYADAKİ YİĞİDOLAR YİNE GÖREVİNİ BASARIYLA YERİNE GETİRDİ.DİLERİZ SİVASIMIZ BURADAN ALDIGI MORALLE HEP DAHA YUKARI CIKAR.BEN MAÇ BOYUNCA AH 1967 DEN BİRİLERİ OLSA DİYE HAYAL ETTİM.BAGIRMAYA HAZIR COK İNSAN VARDI ELİNDEN GELDİĞİNCEDE BAĞIRDI HERKES AMA BİRDE DÜZENLİ BİR GRUP OLSA ANTALYA SİVAS MAÇINI UNUTAMAZDI HERALDE.
BURAK VE AİLESİ İLE HARİKA BİR AKSAM OLDU ONLARLA BİRLİKTE BENİM MAÇ DAHA GÜZELDİ.
KARACAÖRENLİ ARKADASDA GERCEKTEN COK UGRASTI VE ONLARIN HER TEZAHÜRATINA İLK BİZ KATILDIK.SESİM DAHA YENİ DÜZELİYOR AMA OLSUN SİVASA FEDE OLSUN!!1967 BUNU YILLARDIR YAPIYOR BİZİMKİ NEKİ.
S YAZICI 29.08.2006, 19:15 teşekkürler yiğido ilklerin takımı olacağız bundan sonrada inşaallah
aslansivasli 29.08.2006, 21:22 destekleyen herkese tesekkür ederim. resimler güzel olmuş. galibiyet iyi geldi sivasspor a. hep böyle gider inşallah
SivasLady 29.08.2006, 22:01 TAKIMI YALNIZ BIRAKMAYAN
VE SONUNA KADAR DESTEKLEYEN
ARKADASLARA COK TSKLER
TAKIMLA BIRLIKTE GALIBIYETE GITTINIZ :)
DeLi YuReK 58 29.08.2006, 22:12 helal olsun hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVASSS!!! HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
ertan_58 29.08.2006, 23:26 ah bir gücümüzün farkına varsak yapamayacağız bir iş yok inanınki benim düşünceme göre iyi
organize olmuş bir sivas taraftırı trapzondan daha iyi yerlere getiri takımı ama nedense hala bir kopukluk birbananeciliktir gidiyor
üye sayımız 19,000..bulmuş artık filtilin ateşlenmesi gerekiyor sözde değil her yönden destek olmalıyız bunu için bunu sağlayacak olan yönetim bu işe el atmalı
BEN HAFTA İÇİ YAZMISDIM SİVAS ANTALYAYA YENER DİYE MİLLİ MACDAN SONRA SIRA KONYADA İKİ STOPERLERİ CEZALI İNSALLAH O MACIDA KAZANIP FENERBAHCE MACINDA 7 PUANLA CIKARLAR FENERBHCE MACINDADA 1 PUAN ALIRLARSA KARDIR
alperen58060 30.08.2006, 11:22 şimdi sivassporumuzun işlerine fesat sokmaya çalışanlar ne alemde acaba
HANİ SİVASSPOR DÜZELEMEZDİ HANİ BU TAKIMIN YENEBİLECEĞİ TAKIM YOKTUU BÖYLE DİYENLER NOOLDUYSA BİR ANDA -SIRLAR ALEMİNE- DALDILAR ARTIK GÖZÜKMÜYORLAR TABİ YERİN DİBİNE GİRDİ GİRDİ ÇIKTILARR SİVASSPOR ANTALYA DEPLASMANINDANDA PUANSIZ DÖNSEYDİ BİLE BİZ YİNE TAKIMIMIZIN ARKASINDA OLACAKTIKK ÖLENE DEK SİVASSPORUM ÖLENE DEKKKK
BU ARADA ANTALYADAKİ YİĞİDOLARIMIZA CAN I YÜREKTEN TEŞEKKÜRLERİMİ BİLDİRİYORUM
SAYIN SİVASSPORLULAR SON YAPILAN ARAŞTIRMALARA GÖRE TÜRKİYEDE EN ÇOK TARAFTARA SAHİP OLAN 2. TAKIMIN SİVASSPOR OLDUĞUNU BİLİYOMUYDUNUZZZ
FENERBAHÇE 25 MİLYON
SİVASSPOR 19.500 BİN
GALATASARAY 18.MİLYON
BEŞİKTAŞ 15 MİLYON
......
DÜNYA DA DA 48.YİZZZZZ
serrrkan 30.08.2006, 11:26 şimdi sivassporumuzun işlerine fesat sokmaya çalışanlar ne alemde acaba
HANİ SİVASSPOR DÜZELEMEZDİ HANİ BU TAKIMIN YENEBİLECEĞİ TAKIM YOKTUU BÖYLE DİYENLER NOOLDUYSA BİR ANDA -SIRLAR ALEMİNE- DALDILAR ARTIK GÖZÜKMÜYORLAR TABİ YERİN DİBİNE GİRDİ GİRDİ ÇIKTILARR SİVASSPOR ANTALYA DEPLASMANINDANDA PUANSIZ DÖNSEYDİ BİLE BİZ YİNE TAKIMIMIZIN ARKASINDA OLACAKTIKK ÖLENE DEK SİVASSPORUM ÖLENE DEKKKK
BU ARADA ANTALYADAKİ YİĞİDOLARIMIZA CAN I YÜREKTEN TEŞEKKÜRLERİMİ BİLDİRİYORUM
SAYIN SİVASSPORLULAR SON YAPILAN ARAŞTIRMALARA GÖRE TÜRKİYEDE EN ÇOK TARAFTARA SAHİP OLAN 2. TAKIMIN SİVASSPOR OLDUĞUNU BİLİYOMUYDUNUZZZ
FENERBAHÇE 25 MİLYON
SİVASSPOR 19.500 BİN
GALATASARAY 18.MİLYON
BEŞİKTAŞ 15 MİLYON
......
DÜNYA DA DA 48.YİZZZZZ
yakında 1. oluruz allah ın izniyle..
FENERBAHÇE 25 MİLYON
SİVASSPOR 19.500 BİN
DÜNYA DA DA 48.YİZZZZZ
Nerede yayımlandı bu bilgi? araştırma sonucu galiba?
|