Orijinalini görmek için tıklayınız : Unutulmaz Sivasspor Maçları
herkes unutamayacağı maçı yzsın hem biraz nostalji olur.
ben 3.ligden 2.lige çıktığımız sene Tokat maçı vardı 4 Eylül'de onu unutamıyorum. hakem 75. dakikada golümüzü vermedi. durum 0-0 dı. 80 ile 90 arasında iki gol atmıştık.
redwhite 29.08.2006, 10:09 sene 91 veya 92 soğuk bir kış günü rakip çubukspor türkiye liglerinin tek namağlup takımı bizde o sene istikrarsız durumdayız ve 3 0 kazanıyoruz süper oynuyoruz bir gün sonra sivas gazetelerinde bi manşet çubuğu kırdık unutulmaz
1985 2.Lig deyiz. Küme düşmek üzereyiz. Malatyasporu Sabri ve Nuri (Efo) nun golleri ile 2-1 yenmiştik. Maç sonunda olay çıkmış, şampiyonluğa oynayan Malatya büyük darbe almıştı. 4 Eylülde mahşer yeri gibiydi. Unutulmaz ...
ahmet kaya 58 14.11.2006, 12:21 Ben de 2004 yılında Ankara Cebeci stadındaki 6-0 lık Şekerspor galibiyetini unutamıyorum. Ha bi de 72 yılındaki Karşıyaka maçındaki Naci'nin penaltı kaçırışını.
PRoFeSSioNaL 14.11.2006, 13:30 valla 2.ligde baya bi geçmişimiz var güzel goller attık güzel kurtarışlar yaptık
bir düzinede goller yedik
ama olsun artık süper ligdeyiz
sivassss 14.11.2006, 13:39 Benim şampiyon olduğumız sene ikinci yarının ilk maçı olan Ankara'da oynadığımız Türk Telekom maçı aklıma geldi. Maç 1-1'di ve son dakikada sol taraftan kullandığımız bir serbest vuruşta kaptanımız Mohammed Ali topu direk kaleye yollamış, pozisyon gol olmuş ve maçı 2-1 kazanmıştık...
yigidolar06 14.11.2006, 15:03 SENE 1967 DEN BERİ HANGİ MACI YAZSAM DİYOM EN COK ZEVK ALDIĞIM YILLARDI 1975 YILINA KADAR NE GÜZEL TAKIM KURULMUŞ NE GÜZEL TOPCULARIMIZ VARDI EN BÜYÜK AMİGO BİZDEYDİ SİVASTAKİ MAÇLARIN ATMOSFERİ BİLE FARKLI OLUYORDU O YILLARDA BİLE SİVASSPORU ÇALIŞTIRAN HOCALAR BİRER YILDIZDI TAKİ SİVASA BÜLENT HOCA GELENE KADAR
ahmet kaya 58 14.11.2006, 18:22 :D Ben şahsen Ali Memmed'in başından geçenleri dinlemek (olmazda okumak) isterim:D :D :) :) ;)
yigidolar06 07.04.2012, 12:03 http://resimzade.com/Show.html?i=35015&token=16097 (http://resimzade.com/Show.html?i=35015&token=16097)
yıl 1968 samsunspor son maçta sivassporla oynuyor sivasta samsunsporu yenip ligte kalıyoruz samsunsporda şampiyonluk turunu 4 eylülde atmıştı bu maçı almasaydık kümeye düşüyorduk
58MUAMMER58 07.04.2012, 12:11 eski maçlara aklım ermez 1975 ten beri futbolla ilgilenir sivassporumu ozamanlar tercümandan takip ederdim gol duasına çıktığı yılları bilirim aklımda kalan maçın önemine göre unutulmaz maçlar sivasspor 2.ligde kümede kalma savaşı veriyordu aktepede ank blld yle o-o kaldık omaça gitmiştim bende O 1 puanla ligde kaldık sivasspor 3.lige düştüğü diyaRbakırla 2-2 kaldığımız maç adıyaman sporu 3-0 yenip ligde kaldığımız maç olimpiyatta karabükü 3-2 yendiğimiz maç gs ye 3-5 yenildiğimiz maç hala aklımda daha çok maç varda büyüklerden dinlediğim şu naci meselesini çok merak ediyorum doğrusu herkes unutamamış
1. lide ilk galibiyetimiz. deplasmanda samsunsporu 2-1 yenmiştik. penaltı golü ile 1-0 geriye düştük, taraftarımız bize ayrılan bölümü doldurmuştu. 2 gol bulduk, özellikle 2. gol sonrası samsun taraftarının olduğu tribünün demirlerine tırmanmıştım 3 polis joplarla beni alaşağı etmişti, samsun taraftarı bize hücum etmişti :)) maç sonuda bayrak ve kaşkolümü samsunlulara hediye etmiştim...
sivasliapocan 07.04.2012, 13:54 Sivası'ın şampiyonluğa oynadığı sene 4 eylülde ibb ye 2-1 yenilmişti o maç çok kötü olmuştu eğer o maçı alsak şampiyondukk
kayayatakci 07.04.2012, 14:29 Bende 1968 de kayserispor sivasspor olayli mac diyorum bir kac arkadastik birisi olayda rahmetli oldu.....ve 3 sene evveli trabzon hamsilerini sivasta 3.0 yendigimiz mac daha bircok mac var ama bu ikisini hic unutamiyorum.tüm sivasi seven yigidolara selam
Morten58 31.05.2012, 19:25 ilk 2 Video'yu sizlerle paylaşıyorum!
Lütfen Unutamadığıniz maçları bu Forum altına yazınız,bende elimden geldiğı kadar önerdiğıniz Video'ları yükleyip paylaşacağım!
Not: Unutamadığıniz maçların skorunu,ve mümkünse tarihini ile hangi Sezonda ve Haftada olduğunu yazınız!
Sevgi ve Saygılarımla!
Sivasspor 5-0'lık mağlubiyetin rövanşında Anderlecht'i evinde 3-1 yendi. Devler Ligi rüyası sona eren 'Yiğidolar', yoluna Avrupa Ligi play-off turundan devam edmeye hak kazanmıştı!
Sivasspor 3 – Anderlecht 1 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN... (http://www.dailymotion.com/video/xqifnn_sivasspor-3-anderlecht-1_sport)
Fortis Türkiye Kupasi 4 Şubat, 2009
Sivasspor 4 2 Galatasaray (penaltılar) Özetini izlemek için TIKLAYIN... (http://www.dailymotion.com/video/xqurar_sivasspor-4-2-galatasaray-penaltylar_sport)
cemahmety 31.05.2012, 19:36 2008-2009 sezonu 31.hafta maçı Sivasspor-ibb maçı
15.haftadan beri lideriz bir önceki sezon şampiyonluğu 6 puanla 2.ve 3.takımla aynı puanda 4.olarak bitirmişiz yenersek son 3 haftayada lider ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gireceğiz ama ibb'de oynayan ve sivaslı olduğu iddia edilen bir topçu 2 gol atıyor geriye düştüğümüz maçı çeviremiyoruz ve şampiyonluğumuz gidiyor
baris58sivas 31.05.2012, 21:46 Ben almanyadanim ve anderlecht macinda sivastaydim ilk mac 5:0 bitmesine ragmen ailecek gitmistik ah ne günlerdi beee
Morten58 24.07.2012, 19:36 2011/2012 Sezonu 4.Hafta
Sivasspor 3 – Bursaspor 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN... (http://www.facebook.com/video/video.php?v=202628203143112)
2011/2012 Sezonu 10.Hafta
Sivasspor 2 – Fenerbahçe 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN... (http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=154339741330819)
Alternatif:
Sivasspor 2 – Fenerbahçe 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN... (http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=154339741330819)
2011/2012 Sezonu 18.Hafta
Sivasspor 3 – Karabükspor 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN... (http://www.dailymotion.com/video/xnfamy_sivasspor-3-0-karabukspor_sport)
2011/2012 Sezonu 25.Hafta
Mersin I.Yurdu 1 – Sivasspor 5 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN... (http://www.dailymotion.com/video/xodhaj_mersin-ydman-yurdu-1-5-sivasspor_sport)
Galatasaray 0 - Sivasspor 1 Ziraat Türkiye KUPASI
Galatasaray 0 – Sivasspor 1 Maç Golünü izlemek için TIKLAYIN... (http://www.izlesene.com/video/galatasaray-0-1-sivasspor/5998251)
2011/2012 Sezonu Avrupa Ligi Grubu 1.Hafta
Sivasspor 4 - Bursaspor 0 Maç Özetini izlemek için TIKLAYIN... (http://www.dailymotion.com/video/xqarbb_sivasspor-4-0-bursaspor-geniy-ozet_sport?search_algo=2)
poolat58 24.07.2012, 21:16 SİVASSPOR 3-0 hamsispor en unutamadığım maç bu :D
Benim 2 unutamadığım maç var, o da şampiyonluğu kaçırdığımız gaziantep ve ibb maçı, hatırladıkça kahroluyorum. Ölene kadarda unutamıycam gibi.
orhan_sivasli 24.07.2012, 21:27 Malatya Belediyespor:1 - SİVASSPOR :0
Hiç unutamam 2. ligdeydik gitmiş olduğum ilk deplasman maçıydı adamları hiç galibiyeti yoktu. İlk bizi yendiler :mad: , çok sevinmişlerdi. Kalede de ABDULLAH vardı çok iyibir maç çıkarmıştı ama malubiyete engel olamadı. Maça gittik ama bilet paraız bile yoktu. Simitle karnımızı doyurduk :)
HİÇ AMA HİÇ UNUTAMAM ...............
Morten58 24.07.2012, 22:49 SİVASSPOR 3-0 hamsispor en unutamadığım maç bu :D
Sivasspor 3 - Trabzonspor 0 | Golbastı Show'da ne demek? , izlemek için TIKLAYIN... (http://www.facebook.com/video/video.php?v=114397948600979)
ZTK macında gs yi yendiğimiz mac harbi unutulmayacak maçtı
Eskiler bilir...
Sivasspor 2.ligde mücadele ettiği yıllar. 80 li yılların ortaları. Yer 4 Eylül Stadyumu Tokatspor ile oynuyoruz. Kadromuzda Cin İsmail, Efo, Namık, Kaleci Sebo ve unutulmaz sol ayak Piç Tamer... Tokatsporda Ayı Ömer... Bir yağmur bir dolu peşine bir güneş. Stadyum hınça hınç dolu. Bizim Tokatdan akrabalar Tokatspor tarafına geçmişler. Kornerden Tamer bir orta koyuyor direk kalede süper bir gol. Yer yerinden oynuyor...
Yine 80 li yıllar. Kadromuz hemen hemen aynı. Trabzon Amatör maçı. Ben maratonda ama tel örgülerin en altında tellere yapışık yerde oturuyorum. maç 2-2 bitiyor (galiba). Trabzonda kimler yokki. Lemi Dobi Hasan ve Hami var. O sene Trabzon Amatör bizden üst sırada bitiriyor ve Federasyon kararı ile biz 2. Lige alınıyoruz.
Daha çoookkk var.
Esrarenqiz 24.07.2012, 23:33 Tabikide G.Antep ve Belediye !!!
PETKOVİC 24.07.2012, 23:39 3.ligde merzifon maçı :D uzun saçlı kalecileri vardı AYSEL hahahahha :D:D adam her geldiğinde 6 7 tane yerdi bizden
YYILDIRIM 25.07.2012, 03:11 süper lige çıktığımız maç, o maç muhteşemdi eklersen sevinirim.
sivaslıadem 25.07.2012, 09:25 Sivasspor 3 - Trabzonspor 0 | Golbastı Show'da ne demek? , izlemek için TIKLAYIN... (http://www.facebook.com/video/video.php?v=114397948600979)
o hafta her şey ne kadar güzeldi
trabzonun feleğini şaşırtmıştık
kaptanım hayrettin bile klas gol atmıştı
bu sene aynı günleri yaşar mıyız ;)
PETKOVİC 25.07.2012, 09:35 Yanılmıyorsam 2007-08 sezonuydu. Evimizde bursayla oynuyorduk ramazandı hatta orucu da stadda açmıştım. İlk yarı 2-0 gerideydik kalecileri Vega sürekli zaman geçirip duruyodu. Bizimkiler 2.yarıda coşup maçı 3-2 almıştık. Süper ligde unutamadığım maçlarda ilk sırada yer alıyor. Tabi trabzona 3 attığımız maçı da unutmak mümkün değil. Bir de şampiyonluğun kritik maçlarından birinde evimizde ibb ye yenildiğimiz şüpheli maçı hiç unutamıyorum
kendalli 25.07.2012, 10:03 Eskiler bilir...
Sivasspor 2.ligde mücadele ettiği yıllar. 80 li yılların ortaları. Yer 4 Eylül Stadyumu Tokatspor ile oynuyoruz. Kadromuzda Cin İsmail, Efo, Namık, Kaleci Sebo ve unutulmaz sol ayak Piç Tamer... Tokatsporda Ayı Ömer... Bir yağmur bir dolu peşine bir güneş. Stadyum hınça hınç dolu. Bizim Tokatdan akrabalar Tokatspor tarafına geçmişler. Kornerden Tamer bir orta koyuyor direk kalede süper bir gol. Yer yerinden oynuyor...
Yine 80 li yıllar. Kadromuz hemen hemen aynı. Trabzon Amatör maçı. Ben maratonda ama tel örgülerin en altında tellere yapışık yerde oturuyorum. maç 2-2 bitiyor (galiba). Trabzonda kimler yokki. Lemi Dobi Hasan ve Hami var. O sene Trabzon Amatör bizden üst sırada bitiriyor ve Federasyon kararı ile biz 2. Lige alınıyoruz.
Daha çoookkk var.
o dolulardan kafam sismisti...tokat macindaki golu tamer ortaladi cin ismail ucarak kafaynan atti...:D trabzon amator macinida 3-1 kazanmistik o macta bir tezahurat vardi ve macin sonlarina dogru butun stad soyle diyordu ; bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi-bordo mavi aallllllllll :D
esrarengiz 25.07.2012, 11:01 bende cok heyecanli maclarini izledim....ama iclerinden birini sec deseniz sivasdaki sivasspor gs maci derim...3-5 lik mac...hakan sukur isiniyor bende o anda kale arkasinda yanindayim dedim benimde adim hakan..adasiz..oyuna girecekmisin dedim belli degil dedi ...sen girersen maci kazanirsiniz dedim neden dedi valla cok ballisin hakan dedim .... unutmam hic onu mactan sonra soyunma odasina giderken bana bakti ve sen hakliymissin dedi .......adama girme oyuna agrim var felan dedimsede dinlemedi ...ah ulan hakan sevincimizi bogazimizda biraktin :))).....birde izmirde karsiyaka macindayiz mac 0-0 son dakikalar artik iki takimda uzun top oynuyorlar....sivasspor defansdan daha cikmadan ben bagirdim....hakeemmmm penalti beaa diye millet bana bakti manyakmisin demisti arkadaslar...ama adamlar bana lafi soyleyene kadar penalti olmusdu bile....sivasspor 1-0 kazanmisdi maci...icime o an dogdu penalti diye atak gelisti ben lafi soyledikten 15 saniye sonra penalti verilmisdi....birde superligde ilk lider olusumuz vardi sivasda bursa maciydi yanilmiyorsam o maci yenip lider olmustuk o hafta...ama benim asil merak ettigim buyuklerimizin anilari...o buyuklerimiz anilarini paylasirsa memmun olurum....cunku onlarin heyecani daha baska....3.ligdeyken sivas stad full dolu olurdu ...cocuklugumuzda o maclari seyretmek icin son 15 dakikasini beklerdik kapilarin acilmasini...iste o zamanlarin genclerinden dinlemek isteriz sivas i.....
esrarengiz 25.07.2012, 11:15 3.ligde merzifon maçı :D uzun saçlı kalecileri vardı AYSEL hahahahha :D:D adam her geldiğinde 6 7 tane yerdi bizden
hee yaa bir aysel vardi o zamanlar....adam ne eder eder topu iceri alirdi :))
Morten58 25.07.2012, 11:15 bende cok heyecanli maclarini izledim....ama iclerinden birini sec deseniz sivasdaki sivasspor gs maci derim...3-5 lik mac...hakan sukur isiniyor bende o anda kale arkasinda yanindayim dedim benimde adim hakan..adasiz..oyuna girecekmisin dedim belli degil dedi ...sen girersen maci kazanirsiniz dedim neden dedi valla cok ballisin hakan dedim .... unutmam hic onu mactan sonra soyunma odasina giderken bana bakti ve sen hakliymissin dedi .......adama girme oyuna agrim var felan dedimsede dinlemedi ...ah ulan hakan sevincimizi bogazimizda biraktin :))).....birde izmirde karsiyaka macindayiz mac 0-0 son dakikalar artik iki takimda uzun top oynuyorlar....sivasspor defansdan daha cikmadan ben bagirdim....hakeemmmm penalti beaa diye millet bana bakti manyakmisin demisti arkadaslar...ama adamlar bana lafi soyleyene kadar penalti olmusdu bile....sivasspor 1-0 kazanmisdi maci...icime o an dogdu penalti diye atak gelisti ben lafi soyledikten 15 saniye sonra penalti verilmisdi....birde superligde ilk lider olusumuz vardi sivasda bursa maciydi yanilmiyorsam o maci yenip lider olmustuk o hafta...ama benim asil merak ettigim buyuklerimizin anilari...o buyuklerimiz anilarini paylasirsa memmun olurum....cunku onlarin heyecani daha baska....3.ligdeyken sivas stad full dolu olurdu ...cocuklugumuzda o maclari seyretmek icin son 15 dakikasini beklerdik kapilarin acilmasini...iste o zamanlarin genclerinden dinlemek isteriz sivas i.....
Gs'Ya 3-5 yenildigimiz maci diyorsun , hakkikaten benim de hic unutamadigim maclardan birisi o maci kalabalik sekilde Ligtv'den izlemistik. Evde misafirler de vardi araalrindan Galatasaraylida vardi , gercekten süper nefes kesen bir macti!
Sivasspor 3 - Galatasaray 5 maçın özeti izlemek için TIKLAYIN... (http://www.servetcetin.com/155-sivasspor-3-5-galatasaray.html)
58sinan58 25.07.2012, 12:52 bende şamiyonluğa oynadığımız sene yenildiğimiz g.antep ve belediye maçlarını unutamıyorum
Eskiler bilir...
Daha çoookkk var.
O sene Trabzon Amatörü Sivas'ta 2-1 yendik. İlk 4 maçta 8 paun aldıktan sonra üst üste Hopa ve Trabzon Amatör deplasmanlarını kaybettik. 2. olduk. Ama TFF o zamanlar Amatör takımları Profesyonel liglere almıyordu. O sayede 2.lige çıktık.
PETKOVİC 25.07.2012, 16:24 hee yaa bir aysel vardi o zamanlar....adam ne eder eder topu iceri alirdi :))
Aysel diye tribüne çağırırdık adam kaleciliğe karşı tepki olarak dünyaya gelmiş :D
Mustafa58Ağa 16.02.2013, 16:37 ilk gittiğim maç 5-1 yenildiğimiz fb maçıydı açılış berbattı ondan sonra sivasta 2-0 yenildiğimiz bursa maçına gitiim ilk 2 maçtada yenilmiştik daha sonra karabük maçına gitmiştim o maçıda 5-1 yenmiştik
ELLİSEKİZ 16.02.2013, 18:58 Ben sene 2003 teki Sivasspor ve Akçaabatsebatsporun 4 Eylüldeki maçını hatırladım hemen.O maçı alsak 1.lige çıkmayı büyük ihtimal garantiliyorduk ama maalesef 2-1 kaybettik.Hatta yine bizden sonra A.Sebatspor Çaykur Rize ile karşılaştı .Rizede 1.ligi garantilediği için Sebata yattı resmen .(Unutulmaz bir Karadeniz çirkefliğine şahit olmuştuk)Hakem Metin Tokat(bu maçtan sonra bu adama düşman olmuştum halen değişen birşey yok :) )
Akın Vardar
Levent Okmeydan
Aydın Yıldırım
Hüseyin Sarı
Atila Çelik
Gökhan Bozkaya
Ertuğrul Arslan
Mehmet Yener
Serdar Uçgan
Burak Akdiş
Mehmet Yıldız
Hakan Turan
Mahmut Hoşgiz
Akçaabatsebatta ise Abdurrahman Dereli. Sedat Bayrak vardı :) Hey gidi günler.
cemahmety 16.02.2013, 19:21 Unutamadığım maçlardan birisi 2.şampiyonluğa oynadığımız yılda oynadığımız içerideki Gaziantep maçıydı maçın başından sonuna kadar üstün oynamamıza rağmen bir türlü golü bulamamıştık yükleniyorduk yükleniyorduk olmuyordu ama dakika 80lerden sonra Mehmet Yıldız Sezer Badur iş birliğinde bir gol bulmuştuk ve kazanmıştık, o maç gününde ne kadar çok sevindiğimin haddi hesabı yoktu, aynı sezonda Gaziantepe deplasmanda 1-0 öne geçip 2-1 yenildiğimiz maçı ve 2-1 yenildiğimiz İbb maçlarını unutamıyorum, Yine o sezon 3-0 yendiğimiz içeride oynadığımız Trabzon maçı vardır (Hayatımda sonucuna en çok sevindiğim maçtır.) Ondan bir önceki sezon maalesef artık şampiyon olamayacağımızı ilan eden 5-3 lük GS maçı vardı, daha yakın zamanlarda Feneri geçen sezon 2-0 yenmiştik (bu şike iddiaları yalanları falan vardı o maçı kazanmamız ve Fenerin 25-26 maçlık yenilmezliğini kırmamız açısından önemliydi.) GS'yi kupadan elediğimiz maç vardı, Bursayı hafta içi kupada 4-1 yenilip haftasonu 4-0 yendiğimiz maç vardı. Yaşım itibariyle en iyi hatırladığım ve unutulmaz dediğim maçlar bunlar
fatihcan58 16.02.2013, 22:13 Sivassporun Yükselme grubuna Ahmet Ertem vardı takımın başında. Yükselme grubuna çok kötü başlamıştık öylede bitmişti. İzmirde Göztepeyle karşılaşıyoruz bizim hiç bir umudumuz yok göztepenin se bizi mutlaka yenmesi gerekiyor. Hakem Muhittin Boşat serefsizine rağmen hep önce geçiyoruz adam ne yapıp edip göztepeye gol attıyordu. Macı Göztepe 4-3 kazanmıştı ama bütün Göztepeli arkadaşlarım hakem muhittin boşat göztepenin kazanması için elinden geleni yaptığını söylemişti. orta sahadan penaltı vermeler. Göztepenin kaleci tek adam olmasına rağmen aşırtma topu dışardan elle müdahele yle golu engelledi sonra adama birde sarı kart gösterdi. ve daha neler neler...
2008-2009 sezonu 31.hafta maçı Sivasspor-ibb maçı
15.haftadan beri lideriz bir önceki sezon şampiyonluğu 6 puanla 2.ve 3.takımla aynı puanda 4.olarak bitirmişiz yenersek son 3 haftayada lider ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gireceğiz ama ibb'de oynayan ve sivaslı olduğu iddia edilen bir topçu 2 gol atıyor geriye düştüğümüz maçı çeviremiyoruz ve şampiyonluğumuz gidiyor
Sivassporumuza o 2 golü atan oyuncu Gökhan Kaba'dır ve Trabzonludur
1---3.ligde şampiyonluk için Keçiörengücü ile çekiştiğimiz sezon.2.devrenin ilk haftaları idi.Sivas'ta kar üstünde oynanan maç.Namağlup Keçiörengücü'nü 2-0 yenmiştik.Keçeiörengücü'nün kaptanı eski Ankaragücü oyuncusu meşhur Bombacı Nazmi idi.O sezon içeride tüm maçlarımızı kazanmamıza rağmen şampiyon olamamıştık.
2---Süper Lig'e çıkışımızı resmen ilan ettiğimiz Antalya'daki Antalyaspor maçı.Antalyaspor'u Mehmet Yıldız Ve Mahmut Hoşgiz'in golleri ile 2-0 yenip şampiyonluğumuzu ilan etmiştik ve o maçta tribündeydim
3---En çok üzüldüğüm maçlar ise Süper Ligde şampiyonluğu kaybetmemize sebep olan Gaziantepspor ve İstanbul BŞB maçlarıdır
5858SS5858 16.02.2013, 23:26 Olumlu olarak:
Sivasspor 4-2 Kayserispor
Sivasspor 3-0 Trabzonspor
Sivasspor 2-1 Galatasaray
Galatasaray 0-1 Sivasspor (kupa)
Olumsuz:
Kayserispor 6-2 Sivasspor
Trabzonspor 6-1 Sivasspor
Sivasspor 1-5 Fenerbahce
Casanova Rasit 17.02.2013, 01:18 Unutamadim Maclar cok.
Trabzonspor maclari özellike:
Sivas olimpiat stadinda 2-1 kazandi mac.
Ve Ersun Yanalin son maci: 3-0.
Ve
Sivasspor-GS 2-0 kulak maci, soguk hava
Sivas- Malatya 1-1
Sivas Alanya 3-0
Sivas Anderlecht 3-1
Sivas-Kayseri 0-0
kanka5885 17.02.2013, 09:06 unutamadım tek mac var oda galatasaraya karşı 5.3 yenildimiz maç türkiyenin en zevkli macı denebılır kupa gitti ama olsun. sivassporun .. saolsun.
etlidöktürek 17.02.2013, 14:53 benimde unutamadığım 2 ligdeki akçaabat sebat maçı yensek süper lige çıktık gibi birşeydi ama olmamıştı...o atmosferi şimdiye kadar 4 eylul de göremedim..
1---3.ligde şampiyonluk için Keçiörengücü ile çekiştiğimiz sezon.2.devrenin ilk haftaları idi.Sivas'ta kar üstünde oynanan maç.Namağlup Keçiörengücü'nü 2-0 yenmiştik.Keçeiörengücü'nün kaptanı eski Ankaragücü oyuncusu meşhur Bombacı Nazmi idi.O sezon içeride tüm maçlarımızı kazanmamıza rağmen şampiyon olamamıştık.
2---Süper Lig'e çıkışımızı resmen ilan ettiğimiz Antalya'daki Antalyaspor maçı.Antalyaspor'u Mehmet Yıldız Ve Mahmut Hoşgiz'in golleri ile 2-0 yenip şampiyonluğumuzu ilan etmiştik ve o maçta tribündeydim
3---En çok üzüldüğüm maçlar ise Süper Ligde şampiyonluğu kaybetmemize sebep olan Gaziantepspor ve İstanbul BŞB maçlarıdır
Keçiörengücü'nü 2-1 yenmiştik o yıl, 2-0 değil. İlk golü 2.dk.'da onların süper açık oyuncusu Kemal atmıştı. Stad dondu kaldı. Sonra biz önce 1-1 sonrada 2-1 yaptık.
holiganlady 17.02.2013, 15:34 şampiyonluk kovaladığımız sezon ki manisaspor maçı.. 1-0 yenmiştik ve ilk kez lider olmuştuk
lanbilal 17.02.2013, 15:54 Benim unutmadığım maç çok güncel. Geçen haftalarda oynanan Fenerbahçe-Sivasspor maçıydı.(1-2) İlk yarıyı önde kapatmışız. Mutluyuz. İkinci yarı başlangıcından Fener golüne kadar stadda bizim sesimizden başka ses yok. Dk.54 civarı. 58.Dakika şovu bu moralle süper oalcağı benziyor derken..... Malum beraberlik golü ve Kadıköy şaha geldi pek sesimiz çıkmadı 58 de. Artık son dakikalar. Kafamı bizim tribüne çevirdim baktım ve herkesin yüzü düşmüş, moralleri bozuk. Sanki 5-0 yeniliyoruz. Fener gibi bir takımla deplasmanda berabere kalmak Anadolu için gurur duyulacak bir şeydi. Fakat taraftar hiç memnun değil. Son dakikada Eneramo'nun kafa golüyle tribün yıkılırcasına seviniyor. Hatta biri benim omzuma çıkmış sevinirken:D Maçın sonuna kadar sevinmemiz ve maç sonu kutlamalarını unutamıyorum. Çünkü kaç defa maça gittiğim halde ilk defa galibiyet görmüştüm:D
yiğido58sinan 17.02.2013, 22:28 30 Mart 2008 pazar günü. Ben o zamanlar oks sınavına çalışan bir öğrenciyim, lig nedir bilmem ofsaytdan anlamam neyse işte anlarsınızya... Yine ders çalışıyorum ve telefonuma bilgi mesajı geliyor gol oldukça. Sırayla şöyle:
Kasımpaşa 0-1 Sivasspor Cvetkov dk.2
Kasımpaşa 0-2 Sivasspor Cvetkov dk.11
Kasımpaşa 0-3 Sivasspor Cvetkov dk.48
Kasımpaşa 0-4 Sivasspor Cvetkov dk.75
Ben o zamanlar gs tutuyorum da aslında tuttuğumdan değil soranlara cevaben hani...
Işte izlemediğim bir maç sadece mesajla bile olsa beni öyle utandırdıki...
Şimdilerde içinde yandığım SIVASSPOR ateşinin ilk kıvılcımı işte bu maç oldu.
Umarım yarınki kasımpaşa maçında tarih tekerrür eder ve umarım nice irlandaliların gönlüne böyle bir kıvılcım düşer.!
yiğido58sinan 17.02.2013, 22:35 Bide beşiktaş maçı var hiç unutmam, 1-0 yendiğimiz maç :D o sıra kayseride lise öğrencisiyim ve beşiktaşlı bir arkadaşımla kahveye gittik maçı izlemeye. Maç 0-0 bitmek üzere artık hakemin düdük elinde herkes yavaş yavaş yerinden kalkıyor ben de kalkıyorum kii o sırada grosicki nefis kaldırdı topu cihan yılmaz plaseyi çaktı. :D ben bir sevinmişim öyle bir zıpladımki havaya yukarda dengemi kaybettim, golün şokunu atmaya çalışan arkadaşımın üstüne düştüm ikimiz bir yere yuvarlandık :D :D
SenSetik 12.02.2015, 15:36 Trabzon kupa maçı da bu unutulmazlar içine girdi benim için :)
Kizilirmak58 12.02.2015, 16:00 yıl 1978 mayıs ayının son günleri sanrım sondan 2. maçımız 4 eylülde elazığsporla yensek kümede kalmayı garantilycez maç sonu 0-2 elazığ yendi bizi küme düşmüştük o kdara çok üzülmüştümkü eve zor gittimm. aynı gün altınordu son sırada kümede kalmayı garantilyen iskenderun sporu 8- 1 yenmişti biz 3.lige düşmüştük günler sonra altınordunu şike yaptığını federsayon belirlemişti hem iskenderun hem altınordyuı 3.lige düşürmüştü tabi o zaman televizyon yok bizde..haberi radyoda duyduğumda okadar çok sevinmişitmki
SİVASTA AKÇAABAT SEBAT SPORA KAYBETMEMİZİ UNUTAMIYORUM STATTA HERKES AĞLIYORDU BELKİDE 2 ÖNCESİNDEN SÜPER LİGE CIKABİLİRDİK
58 Amsterdam 58 12.02.2015, 17:03 Benim unutmadığım maç çok güncel. Geçen haftalarda oynanan Fenerbahçe-Sivasspor maçıydı.(1-2) İlk yarıyı önde kapatmışız. Mutluyuz. İkinci yarı başlangıcından Fener golüne kadar stadda bizim sesimizden başka ses yok. Dk.54 civarı. 58.Dakika şovu bu moralle süper oalcağı benziyor derken..... Malum beraberlik golü ve Kadıköy şaha geldi pek sesimiz çıkmadı 58 de. Artık son dakikalar. Kafamı bizim tribüne çevirdim baktım ve herkesin yüzü düşmüş, moralleri bozuk. Sanki 5-0 yeniliyoruz. Fener gibi bir takımla deplasmanda berabere kalmak Anadolu için gurur duyulacak bir şeydi. Fakat taraftar hiç memnun değil. Son dakikada Eneramo'nun kafa golüyle tribün yıkılırcasına seviniyor. Hatta biri benim omzuma çıkmış sevinirken:D Maçın sonuna kadar sevinmemiz ve maç sonu kutlamalarını unutamıyorum. Çünkü kaç defa maça gittiğim halde ilk defa galibiyet görmüştüm:D
Sagolasin kardesim benim de bir hatirami aklim geldi ve ayni mac
Fenerbahçe-Sivasspor maçıydı 1-2 yenmistik Istanbul'da
Ben Hollanda'da kaliyorum ve cogu kisinin evinde burda Lig TV yok yani ya derneklerde bakmaya gideriz yada cami'nin kantininde bakariz.
Bu seferde cami'nin kantininde bakmaya gittim ki Allah dedim bu ne cogu Fenerliydi hep dolmus kantin.
Iyi hatirliyorum Eneramo'nun ilk sutu hic beklenmedik anda Volkan'i nasil sasirtti ammaaa guzel goldu yedi. Neyse dedik olabilir felan.
Tek Sivassporlu olan bendim herhalde gerisi Fenerli veya baska takim tutuyordu. Sonra Erman o serbest vurusu kullandiginda dedim hadi be sonra tekrar Eneramon havalandirdi. Ben bi acayip sevindim, kantinin gerisi susmus bana bakiiyor hahahaha amma keyifliydi.
Hattaaa bi amca vardi (tahmin olarak GS'i tutuyor) ve ordaki Fenerliye dedi ki hadi gol atinsana atamiyorsunuz demi de. Niye diye sordu ? Hic ciiiittttt yok Fener sonmus hahahaha.
58 Amsterdam 58 12.02.2015, 17:10 Galatasarayin son sampiyonluk macinin bize karsi Istanbul'da oynamistik
Yine bir gun ayni caminin kantininde mac bakmaya gittim ve herkes GS'li formaya giymis cunku sampiyonluk maci.
Neyse ben yerimi aldim oturdum yanimdaki birisi bana sordu hangi takimi tutuyon diye bende Sivasspor ve cocuk sasirdi.
Bende hemen dedim ben memleketimin takimini tutuyordum diye.
Sonra ona sordun sen hangi takimi tutuyorsun dedim oda GS dedi ve pesine hemen kendisi dedi ki ben Istanbulluyum.
Ulaaan adamin tipine baktim boyle Adanali gibi kapkara birisi hic de oyle kibar Istanbulluya benzemiyor. Icimden bi gulmek geldi dedim he he tabiki IT'sin.
sivaslıadem 12.02.2015, 18:59 trabzon maçını kanımızla canımızla kazandık
Yediğimiz iki gol de onlara avans olsun
Keşke o ikramları yapmasaydık da bu kadar zırlamasalardı
etlidöktürek 12.02.2015, 22:52 Biz unutsak bile tsliler bu maçı unutamaz ))
anilcan213 13.02.2015, 08:36 Şampiyonluğa oynadoğımız ikinci sene İstanbul Büyükşehir'in bizi burada yendiği o günü hatırlamak bile içimi yasa boğar. O günü hayatım boyunca unutamayacağım.
aozdemir 13.02.2015, 08:49 sivasta GS'yi kupadan penaltılarla elediğimiz maçı birde çok soğuk bir havada oynağımız trabzon maçını hiç unutamam.
34MUAMMER58 13.02.2015, 08:54 SİVASSPOR 2.ligin 2.ligindeyken ibb ile inönü stadında oynadığı maç seyirci rekorunun kırıldığı maçtı,beleş tepede bile yüzlerce seyirci vardı,yine ibb ile oynanan alisamiyen maçıda dışarda 5 bin kişinin kaldığı muhteşem maçtı,2.ligde şampiyonluğumuzu ilan edeceğimiz karagümrük maçıda sivasspor açısından seyirci rekorunun kırıldığı bir maçtı, maç oynanırken bile halaa başakşehir yolundan akın akın otobüsler stada geliyordu 35-40 bin kişiyle istanbulda rekor kırdığımız maç olmuştur,bu maçları unutmam mümkün değil,süper ligde şampiyonluğu gs ye kaptırdığımız sezon sincanda bülent yıldırımın kötü yönetimiyle ankara bld maçına yenildiğimiz maç ,sivassporun ilk kez istanbul yakınına geldiği darıca maçı,2.ligde şampiyonluğa oynadığımız cebeci inönüdeki şekerspor maçı,yine aktepe stadında ankara belediye ile 0-0 kalarak ligde kaldığımız, ALLAH rahmet eylesin panter apo sayesinde tabi ,bu maçlar benim için unutulmaz maçlardır
Ferhat06 13.02.2015, 09:03 Karlı bir kış günü sene 1976 veya 77 Tirespor'u 6-2 yendiğimiz,Aydınspor'u 3-0 yendiğimiz ki golleri Kel Mustafa atmıştı.Adıyamansporu 3-0 yenip ligde kaldığımız maçlar.
Ferhat06 13.02.2015, 09:12 Sene yine 77 veya 78 sezon açılışına Cemil Turanlı,Alparslanlı Fenerbahçe gelmişti ki o zaman bizim için çok büyük olaydı Fenerin Sivasa gelmesi.3-0 yenilmiştik.
Ferhat06 13.02.2015, 09:28 Canlı tarihe bağladık ,devam edelim bari: Karşıyaka maçı Naci'nin penaltıyı kaçırdığı maç.Staddan çıktım İstasyon Caddesinde herkes ağlıyor ,tam bir şok hali.Ne kadar Sivasspor bayrağı,afişi varsa yırtılmıştı.
kayayatakci 13.02.2015, 11:29 Benim de unutamadigim 4.5 maç var ama en önemlisi 1967 Kayseri sivas maçı her şey bugünki gibi gözümün önünde hiç unutmuyor. Canlı olaylari
SenSetik 13.02.2015, 12:37 SİVASTA AKÇAABAT SEBAT SPORA KAYBETMEMİZİ UNUTAMIYORUM STATTA HERKES AĞLIYORDU BELKİDE 2 ÖNCESİNDEN SÜPER LİGE CIKABİLİRDİK
evet o maça 2 saat öncesinde girip kale arkasında ancak tellere yakın tarafta yer bulabilmiştik..o zaman trübünler ayrılmadığı ve koltuk numarası olmadığı için ilk giren nereyi kaparsa oraya oturuyordu..stat ağzına kadar dolu ve süper bir atmosfer vardı...ilk yediğimiz golde taç atışından gelmişti...vay beee...yıllar geçti ve bugün o yıllarda şike yaparak çıkmamıza engel olan Akçaabat şimdi amatör kümede sürünüyor...o maçı bende unutamam..
Bir Sakaryaspor maçımı ne vardı 2. Ligde idi heralde, 90'da gol yemiştik mac bitti diye çıkmıştık, Mali 90'a frikikten gol atmış, beraberlikle dönmüştük ..
sivaslıadem 16.02.2015, 15:08 Bu hatira bana ait değil
sivasspor dergisinde paylaşım yapan Kayra Kemâl Yılmaz isimli arkadasa ait
Sivas a sürpriz bir gdisimde karşılaştığım bir Orduspor maçı vardı. Unutulmaz bir maçti benim için. Aramızda 3 puan fark vardı .orrduspor bizi yenseydi ikili averajla önümüze geçecekti. Maç başladı Sivas çok soğuk Üşüyorum falan. Arkadaki ağabey de gol olunca, kaçırınca bağırıyor, itiyor rahatsız oluyorum. Tabi soyleyemedim. Gol oldu itmedi beni şaşırdım. Sonra 2-1 olunca adamın hiç sesi çıkmadı. Dakika 84 olmasi lazım Hakan Arslan attı adam yine bir şey yapmadı. Hele ki 90+3e kadar.Pedrielin golün den sonra kendimi 2 koltuk asagida suyun içinde buldum:D:D Her şeyim islanmisti o soğukta. Buna rağmen uzulmeyip çalan oyun havasıni oynadik. Sonrasında eve gidene kadar dondum. :D eminim ki o maçi hayatım boyunca unutamam. 2-1 den 3-2 ye çevirisi artık :D:D
aozdemir 16.02.2015, 15:25 Ankaragücünü 3-2 yendiğimiz petkoviçin de gol attığı maç.
yigit 2013 17.02.2015, 01:31 Sene 2000 2001 mac İzmirde alsancak stadinda hakem i.ne muhittin boşat maci hakemin sayesinde 4...3 kaybettik ama ne macti hic unutmuyorum hep göz göz öne geçti biz yakaladik 4...3 maci kaybettik ama Altay taraftarı karsiyaka taraftarı bizim tribüne geçti bizden çok sivasi desteklediler goztepede ne ana ne baci biraktilar
Mac cikisinda takim otobüsünü durdurup rahmetli enistemle alkislamistik
58 Amsterdam 58 17.02.2015, 09:53 Bu hatira bana ait değil
sivasspor dergisinde paylaşım yapan Kayra Kemâl Yılmaz isimli arkadasa ait
Sivas a sürpriz bir gdisimde karşılaştığım bir Orduspor maçı vardı. Unutulmaz bir maçti benim için. Aramızda 3 puan fark vardı .orrduspor bizi yenseydi ikili averajla önümüze geçecekti. Maç başladı Sivas çok soğuk Üşüyorum falan. Arkadaki ağabey de gol olunca, kaçırınca bağırıyor, itiyor rahatsız oluyorum. Tabi soyleyemedim. Gol oldu itmedi beni şaşırdım. Sonra 2-1 olunca adamın hiç sesi çıkmadı. Dakika 84 olmasi lazım Hakan Arslan attı adam yine bir şey yapmadı. Hele ki 90+3e kadar.Pedrielin golün den sonra kendimi 2 koltuk asagida suyun içinde buldum:D:D Her şeyim islanmisti o soğukta. Buna rağmen uzulmeyip çalan oyun havasıni oynadik. Sonrasında eve gidene kadar dondum. :D eminim ki o maçi hayatım boyunca unutamam. 2-1 den 3-2 ye çevirisi artık :D:D
Cok guzel bir ani olmus amma guldurdun be kardesim. Aslinda bu konu surekli gundemde kalsa nasil olur ?
Meselaa sitemizin bi kosesinde ki surekli birileri bir ani eklesin veya okuyabilsin ? Bunu biriniz site yonetimini iletebilir mi acaba ? Bence guzel olur
ezelşener 17.02.2015, 11:59 Benimde unutamadığım maç.Rıza çalımbaylı Sivas-ordu maçı son dk.pedrielin attığı ve onunla kümede kalmıştık.
|