Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül kutlamasi

LütfiÜnal
29.08.2006, 15:41
--------------------------------------------------------------------------------
Almanyada yasayan Sivaslilar olarak son zamanlarda Sivas hakkinda gelisen olumsuz ve yanlis haberler yüzünden rahatsiz olmaktayiz.Oysaki Türkiye Cumhuruyetinin var olmasinin sebebi Sivasimizin eseridir.Biz Sivaslilar olarak maalesef bir cok degerlerimizi tanitamadigimiz gibi 4 Eylül Kongresinide tanitamadik.Bizler Sivasin ekmegini yiyip suyunu icen insanlar olarak dünyalar güzeli Sivasimiza,tarihimize ve gelecegimize karsi
Sivas halayindaki gibi omuz omuza Sivas hakkindaki olumsuz haber ve yalanlara karsi birlikte mücadele etme sorumlulugu tasiyoruz.
Almanya Sivaslilar Kültür ve Dayanisma Dernegi olarak 4 Eylül günü almanyadan dünyaya yayin yapan "Kanal Avrupa" televizyonunda "Ahmet Baydaroglunun" hazirlayip sundugu "Bir Türkü Söyle"programinda degerli hemserimiz sayin "Yavuz Bülent Bakilerin" misafir olarak katilacagi bir etkinlikle 4 Eylül ve Sivas hakkinda bilgiler verecegiz.Insallah hemserilerimizin olumlu tepkiler ve destekleriyle ileriki senelerde daha kaliteli ve genis tanitimlar yapariz.

SONMEZ
29.08.2006, 16:06
Lütfi Başkanım...
Yaptığınız ve yapacağınız güzel çalışmaları
öğrendikçe sizlerle iftihar ediyorum.

İstanbul' daki bazı kuruluşlarımız da aynı günde
ve aynı konuda birtakım çalışmalar için hazırlıklar
içerisindeler...ve davetli olduğum için de katılacağım
inşallah..

Organizasyonunuzun ismine mütenasip, anlamlı
ve verimli geçeceğine inanıyor; çalışmalarınızda
başarılar diliyorum...
.
.

serhankaburcuk
29.08.2006, 19:12
Sevgili Lütfi Başkanım bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum...Sivas için çok anlamlı olan bir günde sizlerinde yurt dışında bu tür organizeler yapmanız bizleri hem çok duygulandırıyor hemde gururlandırıyor...

BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUZ...

Abuzer
29.08.2006, 20:32
Lütfi Başkanım yaptıklarınız yapacağınızın Garantisi olması gerek sizi Kutluyorum
onca aradan sonra sizide tekrar gördüğüm ve Mesajlarınızı okuduğum için de memnun oldum. (kusuruma bakmayın) Allah muhafaza bende başınıza bir şey geldi zannetmistim.

Güzel bir çalışma, Lütfi Başkan bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum.

1967_CLUB_ÖZGÜR
31.08.2006, 11:45
Başakanım Sizinle Gurur Duyyoruz...Yurdısındasınız Ve Boyle Guzel Bi Dusunceyle Yıne Bızlerı Mest Ettınız....

Basarılarınızın Devamını Dılıyorum Başkanım....

yasin_58
31.08.2006, 11:49
VAlla Ne Diyim HElal OLSUN!.. Hiç Bir Şehir Sivasa Hiç Bir İNsan SİVASLIYA BENZEMEZ.. HELAL OLSUN!

67_DERNEK_AKKIZ
31.08.2006, 23:16
SIVASLININ SIVASLIDAN BASKA DOSTU YOKTUR ARKADASLAR. O YUZDEN BIZ SAHIP OLDUGUMUZ DEGERLERE KULTURE SAHIP CIKMAZSAK BASKASININ CIKMASINIDA BEKLEMEYELIM.AKSINE BIZI KORELTME YOLUNDAKI( SIVASSPOR ACISINDAN) GIRISIMLERE HEPIMIZ TANIK OLMAKTAYIZZ..
BU YUZDEN BIZLERLE VE KULTURUMUZLE ILGILI HER YAYIN HER MAKALE HER BASKA TURLU MEDYA KURULUSLARININ AKTIVITASYONLARINDA BEN SAHSIM ADINA VE SIVASLI OLARAK TAM DESTEKCIYIM.YANI UZERIME DUSUEN GOREVDE İŞ BASINDAYIMM..
HERKESIDE BEKLERIMMM

1967_DERNEK_MUSTAFA
31.08.2006, 23:53
doğru söze ne denir lütfü başkan her şey sivas için düşüncelerin içinde teşekkür ediyorum 1967

sinan58_34
31.08.2006, 23:56
baskanım cok guzel yorumlamıssınız zamanında agzınıza saglık

GuNaY
01.09.2006, 12:38
Başkanımıza yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ederim,
Her zaman Sivas'ı tanıtmak için farklı aktivitelerle karşımıza çıkıyor,
Yavuz Beyinde katıldığı bu güzel programı netten izleyebiliriz ;)

DJMuRaT
01.09.2006, 13:08
Lütfi Başkana Tşkler. Sivas adının olduğu heryerde bi çıkar gözetmeksizin war...İyi ki warsın Başkan!!

alix_özdemir
01.09.2006, 14:15
Başkana ve tüm çalışanlara teşekkürler. Çok güzel ve yerinde bir çalışma. Özellikle de tanıtım için gururumuz Yavuz Bülent Bakilerin seçilmesi ise isabetli bir karar. Eminim Sivaslı olmayanlar bile izleyeceklerdir.

fatih_5834
01.09.2006, 14:56
BASKANIMIZ COK GUZEL ACIKLAMA YAPMIS.AGZINA SAGLIK.HER ZAMAN SIVASIMIZIN DESTEKCISI OLMALIYIZ.O GUN SIVASTA OLACAGIM INS..COK GUZEL GECECEGINDEN EMINIM..SİMDİDEN BU KUTLAMAYI ORGANIZE EDEN HERKESE TSK..

EMİNÇOLAK
01.09.2006, 21:06
Lütfi başkanım bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi kutluyorum