Orijinalini görmek için tıklayınız : SERVET ÇETİN

CAGLAYAN
30.08.2006, 14:25
http://www.fenerbahce.com/images/kadro/servet200x200.jpg

SERVET ÇETİN

Mevki : Defans
Doğum Tarihi : 17.03.1981
Doğum Yeri : Tuzluca
Boyu : 191 cm
Kilosu : 84 kg
Uyruğu : T.C.

talha58
30.08.2006, 14:50
Altay veya Göztepe takımından Denizlispor'a çok ucuza gitmişti yıllar önce. Nasip işte. Denizlispor o sene UEFA kupasında başarılar yakalayınca özellikle deplasmandaki Lyon maçından sonra göze girip üç büyüklerin gözüne girmişti. Fenerbahçe'de kaldığı sürece çok eleştirildi. Milli takımda da oynadı. Araya atılan toplarda adam kaçırıp arkadan yetişememesi en büyük eksikliği olarak gösteriliyor. Örnek olarak da Shevcenko'nun Milan ile Fener'e ve Ukrayna ile Türkiye'ye attığı 5 gol gösteriliyor.

yigido Atilla
30.08.2006, 15:13
Ben Servetin kötü bir transfer olduguna katilmiyorum adamin yeterince Avrupa tecrübesi var Fenerbahce 100 ci yilin kadrosunu kuruyor o kadroda yer bulmak kolay degil fenerbahce de yaptigin bir hata bazi futbolcularin sonu oluyor size baska bir soru soruyorum sivassporda kac futbolcu fenerbahcede kadroya girer bize transfer teklifinde bulunduklari bir futbolcu varmi ukranyali schwecenko ismini bilmiyorum dogrumu yazdim dünyada onu durduracak kac tane defans adami var attigi goller onu göstermiyormu ?? bundan sonra kafa gölü veya yan ortalardan gol yemeyecegiz ben servet cetinin sivasa geldigine cok sevindim o mevkide tecrübe ister , gelelim can arata onun da fenerbahcede kariyeri bitti seneye o da kiralik baska takima gider .Biz de o lüks yok ve okadar para yok baskan daha ne yapsin adam yalniz kalmis kimse desteklemiyor tek basina o büyük yükün altinda eziliyor biraz duyarli olalim .....

Cok büyük yildizlar istiyorsak herkes her sivasliyim diyen o tasin altina kendi elini koymali ve büyük bir yardim kampanyasi baslatilmali ,her sey sadece yazilarda kalmamali ...

kadir10
30.08.2006, 15:21
servet genç ve hata yapan bi oyuncu tabi takımda 11 kişi vardır suçu tek kişinin üzerine atamassın yinede servet gibi bir oyuncuyu fenerbahçeden alabiliyorsanız daha iyi bir defans oyuncusuda alabilirdiniz

ne tecrübesi ya onun yüzünden geçen sezon şampiyonlar liginden elenmedimi fener tecrübe o yaşta kazanılmaz birde bu defans oyuncusuysa

onursahin
30.08.2006, 15:31
YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI !..

Fenerbahçe’de Servet Çetin bonservisi ile, Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a verildi. Sivasspor ayrıca Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ali Eren ile Hollandalı Nardin Vooter'i renklerine bağladı.

30 Ağustos 2006, 14:14

AjansSpor

Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Sivasspor, Fenerbahçe’den Servet Çetin'i bonservisiyle, yine Fenerbahçe’den genç oyuncu Gürhan Gürsoy'u kiralık, Beşiktaş’ın eski futbolcularından Ali Eren ve Hollanda Milli Takımı ile Ajax takımında forma giymiş olan Voordin Wooter'i renklerine kattı.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Fikret Ünsal yeni transferlerinin önümüzdeki günlerde Bolu Gerede’de kampta olan takımlarına dahil olacaklarını söyledi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor Sosyal Tesislerinde Yönetim Kurulu Üyeleri; Uğur Akkuş, Muammer Yıldız ve Faruk Taşseten ile birlikte Sivasspor'da yaşanan transfer gelişmeleriyle ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Basın Sözcüsü Ünsal, yönetim olarak Sivas'ın ve Sivasspor'un neferi olduklarını Sivasspor'un bu senede ligi rahat bir konumda bitirmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirtti.

Ünsal, "Sivasspor'un mevcut kadrosunu daha da güçlendirmek için Fenerbahçe'den Servet Çetin ve Gürhan'ı, Hollandalı Nardin Wooter ve eski Beşiktaşlı Ali Eren'e imza renklerimize katacağız. Yeni transferlerimizle birlikte daha da güçlü bir Sivasspor olarak ligde mücadele edeceğiz" dedi.

-TAŞIN ALTINA KAFAMIZI KOYDUK-

Sivasspor Yönetimi olarak taşın altına kafalarını koyduklarını bu takıma gönül verenlerin ise taşın altına ellerini koyma vakitlerinin geldiğini belirten Ünsal, Sivasspor’u seven herkesi maddi desteğe davet etti. Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal Turkcell Süper Ligi’nde mücadele etmenin çok büyük ekonomik güçlere dayandığını belirterek tüm Sivaslıların Sivasspor'a maddi ve manevi yönden destekçi olmalarının şart olduğunu dile getirdi.

Ünsal, "Başta belediyemiz, odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere herkesin taşın altına ellerini sokmalarının zamanı geldi. Bizde yönetim olarak bütçemizin çok çok üstünde takımımıza transferler yaparak transferin son günlerinde istenen, arzulanan isimleri renklerimize kattık. Artık tüm Sivas'tan ve Sivaslıdan takımına sahip çıkmalarını bekliyoruz" dedi.

-KOMBİNEYE İLGİ BEKLENİYOR-

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, taraftarlarının istediği yıldız transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, satışına devam edilen kombine biletlere ilgi gösterilmesini istedi.

Ünsal, "Sezon başında çok cüzi bir fiyatla satışa sunduğumuz kombine biletinde istediğimiz satış rakamına henüz ulaşamadık. Sezon başı 4800 adet kombine bileti satışa sunduk. Bunlardan 1800 tanesini satabildik. Yönetim olarak bütçemizi ve haddimizi aşarak takımımıza 4 yeni transfer yaptık. Hala satışta bulunan kombine biletlerini Yiğidoların tüketmesi gerekir ki bizlerde maddi açıdan biraz rahatlayalım. Yiğidoların bugüne kadar takımlarına göstermiş oldukları desteğin artarak büyümesi gerekmekte” diye konuştu.

yeni_erol_34
30.08.2006, 15:34
piyasada futbulcumu kalmadı gidip serveti alıyoruz anlamıyorum fenerbahçeyi batıranlardan birisi bu adam ( ben fenerli değilim)
kimbilir kaç para bayıldılar işallah iyi oynarda yazdıklarımda yanılır

Murad_Kelleci58
30.08.2006, 15:40
Servet Çetin ve Gürhan Kesinlikle çok doğru transferler... Yalnız Ali Eren için çok fazla iyimser değilim.. Yalnız maç başına anlaşılmış yapılan açıklamay göre.. O zaman Ali Eren için şu yorum yapılabilir "ne kadar ekmek, o kadar köfte" ..SİVASSPOR'umuza ve camia'mıza hayırlı olsun..

koyu58
30.08.2006, 15:44
tamam iyi oyuncuda ileri gider hava toplarında gol atar kanatlardan gelen ortaları uzaklaştırır ya rakip derinleme paslarla kaleye gelirse nolacak kusura bakmayında ligde hiçbir rakip salak değil hepside servetin açığını biliyor servet eğer ilk 11 de sahaya çıkarsa rakipler sivasspora değil servete göre oynayacaklar eski bir fenerli olarak benim düşüncem

PARTNER58AHMET
30.08.2006, 16:57
SERVET ÇETİNİN SİVASA TRANSFERİ DOĞRUYSA ÇOK GÜZEL BİR TRANSFER SERVET ÇETİNİN EN AZINDAN AVRUPA TECRÜBESİ VAR TAKIMIMIZA HAYIRLI UĞURLU O0LSUN

Cley
30.08.2006, 16:58
İnşallah Denizlideki başarısını yakalar Sivasspor da. takıma faydalı olur.

CÜSSKB-Aynur
30.08.2006, 22:42
Murat Duman ve Kalla nın gitmesiyle Defans da ciddi sıkıntılarımız olmuştu. Servet başarısı kanıtlamış bir futbolcu.
Defans sorunumuzun çözüleceğine inanıyorum.

DJMuRaT
30.08.2006, 22:45
Servetin gelmesiyle Fran 'a da gğn doğdu Fran ön liberoda daha etkili...yerini bulur..Servetde İnş. Sivas'ta yeniden kendini bulur..

yerliturkuaz
30.08.2006, 22:48
Kartalsporda oynarken bir kaç maçını izlemiştim idare eder derim yani Sivasımızda bişeyler yapar yapmakda zorunda tekrar kendini kanıtlamak istiyorsa. Her futbolcunun eleştirilecek yanları var Servetinde tabi ama bu onun elinde kendi geliştirirse Türk futbolu çok iyi bir oyuncu kazamış olur

1967_DERNEK_MUSTAFA
30.08.2006, 23:03
servet çetin esas kariyerini denizli sporda başlatıp fener bahçede kariyerinin üst doruklarına çıkarak fenerbahçeye güzel bir uyum sağlamıştır sonrada millitakımın formasını giymeyi elde etmiştir fener bahçede takıma kısa sürede uyum sağlaması ve futboluyla bir örnek teşkil etmiştir. SİVASSPORDA DA takıma kısa sürede uyum sağlayarak başarılı çalışmalara imza atacağını yürekten inanıyorum hoş geldin servet. 1967

58hayati
30.08.2006, 23:26
bence saivasporun en büyük transferi hayırlı olsun

YavuzTheYigido
30.08.2006, 23:53
Eski(?) bir Galatasarayli olmama ragmen Servetin transferine cok sevindim.Hakikaten nokta transfer diye buna derim.Bravo yonetim.Servetin Fenerbahcedeki performansini elestiren arkadaslara sunu soylemek istiyorum.Super lig de hangi takim Serveti kadrosunda gormek istemez? Fenerbahce kadrosunun cok genis olmasindan dolayi Servet Cetin sans bulamamaktaydi.Hangi defans futbolcusu hata yapmiyor.Servetin Fenerbahce formasiyla mucadele ettigi maclardaki yaptigi hatalari degilde kurtardigi pozisyonlari dusunurseniz bu kadar acimasiz olmazdiniz.Ustelik bu hatalari da Milana Manchester ve Barcelona ya karsi yapmisti.
Cok degil bundan iki yil once futbolculu olup olmadiklari belli olmayan Ali Asim yada Murat Karakoc adlari gectiginde gobek atan taraftarlarimiz ne cabuk vizyon buyuttunuzde fedakarliklarla yapilan su transferleri begenmez oldunuz??

serdal58
31.08.2006, 00:15
servet milli takıma yeniden yükselecek ve bunu sivasta başaracak....kayseri 2tane milli takıma oyuncu veriyor bizde sadece hayretinle övünüyoruz..hayrettinler.serve tler..ibolar gitsin milli takımlarımıza....bu kadar eleştiriyi servet ve ali eren haketmiyor...sivas tabiki büyük takımların çöplüğü değil ama onların tecrübelerinden faydalanmamak olmazzzzzzzzzz

MOS-BY-58
31.08.2006, 00:37
Servet faydali olabilir düsüncesindeyim. Herseyden önemlisi efendi, karakterli bir oyuncu, bi cirkefligini de görmedim. Ayrica Gürhan da cok yetenekli bi oyuncu, umarim o da basarili olur. Ali Eren zamaninda cok iyiydi ama simdi pek faydali olabilecegini sanmiyorum ama hayirlisi diyelim.

TracyMcGrady58
31.08.2006, 02:11
Insallah denizlispordaki serveti sivassporda da görürüz.Henüz genc kendisi daha cok tecrübe felan kazanmasi lazim insallah o tecrübeyide sivassporda kazanacak.Can aratta fenerbahcede oynamiyodu bizden gittikten sonra oynamaya basladi insallah servette de olur böye güzel sey :D

Hic unutmam Ac milan macindan önce shevchonkoya adim bile attirmam demisti :D shevchenko o macta 4 gol atmisti :D tecrübesizlikten böyle sözler kullanmis artik tecrübeyi kazanmasini da biz sagliyalim

albina58
31.08.2006, 02:38
Bizim için gerekli olan futbolcudur.Kallanın gitmesine üzüldüğüm kadar servetin gelmesine sevindim.Defanstaki boşluğumuzu dolduracağı gibi duran toplarda (can arat'ta olduğu gibi) forvete destek verecektir.
Biraz eksik bulduğum yanı ise beraber koşmaya başladığı forvet oyuncusu servete 25 metrede 5 metre kadar fark atıyor.İnşallah teknik direktörümüz bu yönünü görür ve tedbirini alarak kesici olarak ve yüksek toplarda kullanır servet'i.
Eğer yönetim kurulumuz maruz görürse acizana olarak bir teklifim var.
O da servet ÇETİN'e kaptanlık verilmesi.
Hayda buda nerden çıktı diyecek olursanız.Süper liğde kaptanlık ayrı bir meziyet gerektiriyor.İstanbul kulübünde tecrübesi olan bir futbolcunun olası bir hakem diyaloğlarında ve takım içerisi birleştirici , motive edici özellikleri olduğu kanaatindeyim.Görüşmeler sonucu uygun görüldüğü taktirde takım için olumlu gelişmelere vesile olacak bir kaptan adayı olarak görüyorum.

ferruh54
31.08.2006, 03:12
merhaba arkadaşlar,servetin sivasa hayırlı olmasını diliyorum.yanlış anlaşılmasın ama servet sivasa bişey veremez,nedeni ise istanbul gecelerinde dolaşmaya alışmış bir topçu.kendini en kısa sürede toparlarsa ne ala,şunu unutmayın en ufak bi kötü durumda sivastada kalmayacaktır,bunu bi kenara not edin.dost acı söyler misali konuştum,lütfen yanlış anlaşılmasın.sivasspora sakaryadan selam olsun,galibiyeti hayırlı olsun ,herzaman destekliyoruz.

Fenerbahce00
31.08.2006, 03:30
Servet kaliteli bir oyuncu, Sampiyonlar liginde oynadi, ligte cok mac yapti ve bir cok milli mac oynadi yani cokda tecrubeli. Kalla nin yerini doldurur bence. Hayirli olsun.

CÜSSKB-Aynur
31.08.2006, 09:05
Düne kadar Fenerbahçenin ilk 11 inde oynamış, Milli takım tecrübesi olan, Sivasspora gelmeden önce Avrupa dan teklifler alan Çok kaliteli bir Futbolcuyuda eleştirenler oluyor.
Ntv.gece yarısı haberlerinde Servetle yapılan röportajda, Servet Sivasspor için büyük bir camia olduğunu elinden gelenin en iyisini vereceğini söyledi.
Kusur aramayı marifet sayanlara, Ronaldinho' da transfer edilse kusur bulunur.

Flavio
31.08.2006, 09:33
Öncelikle yaptığımız 4 transfer hayırlı olsun.

@Servet Çetin: Defansımızın S.O.S verdiği bugünlerde Sivassporumuz bütçesi dahilinde gelebilecek en iyi isimdir bence.İyileştiği zaman istikrarlı bir performans yakalarsa Hakkı ile harika uyum sağlar inancıydım.Ypatığımız en iyi transfer diyebilirim,çok yararı olacak,göreceksiniz.

abircan
31.08.2006, 09:51
Servet Çetin bence sivasımızın yaptığı petkoviçten sonraki en büyük tarnsferdir, hayırlı uğurlu olsun , katkısı olan herkese teşekkürler,

Besyo_cu
31.08.2006, 10:11
Her futbolcunun farklı özellikleri vardır servet te hava toplarında cok üstün ikl mudahaleleri cok iyi bide suratlı olsa iyi top kesse türkiyede ne işi var dimi yani :) bu arada kimi arkadaşlar Shevcenko yuda tutabilecek türkiyede defans oyuncusu gösterinsene

Etem-Murat
31.08.2006, 10:13
hayırlı uğurlu olsun servet gardaş inşallah sivasda ikinci baharını yaşarsın buda hem senin için hemde sivas için hayırlı olur hadi servet göster kendini

yasin_58
31.08.2006, 11:22
hocam dün yeni transferimiz servet çekin ntv deydi.. Dioki " çok acele oldu.. bana avrupadanda teklifler geldi ve ben fb de 3 yıllık sözleşmem olduğu için kabul etmedim.. ve gece saat 1-2 gibi sözleşmeyi fesh edip sivassporla anlaştım.. ama sivassporlu taraftarlar yalnış anlamasın ben sivasa kendi isteğimle geldim.. sivasa elimden geleni vereceğim diyor...

GrP_GARDAŞLAR
31.08.2006, 13:00
servet bize çok puan kazandırır eğer kilolarından kurtulursa ama kilolarından kurtulamaz ve fenerdeki hatalarına devam ederse bize çok puan kaybettirir başarıya aç gelir inşallah öyledir.

FurkaN
31.08.2006, 13:23
Hayırlı olsun... Sivasspor'da iş yapar Fnerbahçe'yi kaldıramadı ama bizde defansı toparlar bu sayede herkes kendi yerinde oynayabilecek...

kadir10
31.08.2006, 13:31
servet doğru transfer diyenler ya futbolu bilmiyorlar ya adamı tanımıyorlar yada maksat bişeyler yazmak servet gibi biri alınırmı fenerden sonra sivası 2.lige düşürmesse iyidir

FurkaN
31.08.2006, 13:50
servet doğru transfer diyenler ya futbolu bilmiyorlar ya adamı tanımıyorlar yada maksat bişeyler yazmak servet gibi biri alınırmı fenerden sonra sivası 2.lige düşürmesse iyidir
Anadolu da iş yapar Göztepe de oynarken Denizli de oynarken hiç seyretmedin herhalde adamı gayet iyi oynuyordu.Denizli ile Uefa 'da çeyrek finale kaldıklarında takımdaki en iyi adamlardan biriydi. Ancak Fenerbahçe'yi kaldıramadı... Fenerde de Milli takımda Shevchenko'nun karşısına verdiler, o adamı kim durdurmuş ki Servet durdursun Sivasspor da oynarken karşısına öyle forvetler çıkmayacağı için burada iş yapabilecek düzeyde...

GuNaY
31.08.2006, 13:58
Takımımıza hayırlı olsun.
Gece NTV spor haberlerine canlı olarak katılan Servet büyük bir camiaya geldiğini, defansta sıkıntı olduğunu kendinin bu açığı inş kapatacağını, istanbul'dan Sivas'a gitmesinin onun için daha avantajlı olacağını kendisini sadece takımına vereceğini söyledi...

PRoFeSSioNaL
31.08.2006, 14:11
BEN SERVETİ SAKARYAYA GİTTİĞİNİ ZANNEDİYODUM
TEK BEN DEĞİL HERKEZ ÇOĞUNLUK SAKARYAYA GİTTİ ZANNEDİYO
DÜN HABERLERDE ÖĞRENDİM İYİ OLDU VALLA SERVET GÜZEL OYUNCUDUR MİLLİ TAKIMDADA OYNUYODUR İYİ OLDU VALLA
SERVET ÇETİNİ BEN ÇOK BEĞENİYORUM

kadir10
31.08.2006, 14:28
musab 58 hangimiz haklı belli olucak ama sonunda gülen sivasspor olsun

PRoFeSSioNaL
31.08.2006, 14:33
GARDAŞ İNŞALLAHGÜZEL SÖZ SÖLEMİŞSSİN ELİNE SAĞLIK AMA
BİZ SERVET ÇETİNİ ZATEN FENERBAHÇEDEN TANIYORUZ HADİ BİLMİYOSUN DİELİM MİLLİ TAKIMDAN TANIYORUZ EE DAHADA BİLMİYOSAN ARTIK NE DİELİM
MAÇLARDA İYİ DEFANS YAPARSA GOL YEMEK MÜMKÜNMÜ SEN SÖLE:confused: :confused: :confused:

PRoFeSSioNaL
31.08.2006, 14:35
GARDAŞ EĞER KÖTÜ OYNARSA ZATEN YEDEKLERE GİRER TEKNİK TREKTÖR EMİNİM 2 MAÇ YADA DAHA FAZLA ONU OYNATIP Bİ DENİYECEKJ YANİ DENEMEDEN OYNATILMAZ ZATEN:D ;) ;) ;)

kadir10
31.08.2006, 14:43
tamam abi kötü oynayıp yedeğe düşürse parayı sokağı atmış oluruz futbolcu neyse odur eğer bu adam hata yapıyorsa bizde de yapar başka yerdede doğru değilmi kim olduğu farketmez üstelik fenerden bir adam alabiliyorsan başka bir takımdan daha iyi bir adam alabilirsin biriside shevçenko iyi bir forvet servet ne yapsın diyor sivasta yapmaz diyor asıl türk forvetleri daha tehlikeli hep beraber görücez SİVASSPOR

k_erdi
31.08.2006, 15:03
defansı toparlayacaktır servet sonuçta türkiyenin en büyük takımından bonservisiyle oyuncu alıyorsun

kadir10
31.08.2006, 15:07
ne yapacağı 4 5 maç içinde belli olucaktır

58_cebeci_58
31.08.2006, 15:09
servet genç ve hata yapan bi oyuncu tabi takımda 11 kişi vardır suçu tek kişinin üzerine atamassın yinede servet gibi bir oyuncuyu fenerbahçeden alabiliyorsanız daha iyi bir defans oyuncusuda alabilirdiniz

ne tecrübesi ya onun yüzünden geçen sezon şampiyonlar liginden elenmedimi fener tecrübe o yaşta kazanılmaz birde bu defans oyuncusuysa

ABİ SEN HERHALDE PUYOL TERRY FERDİNAND GİBİ BİŞEYLER BEKLİYOSUN.YÖNETİM BUNLARI BİLE KENDİMİZİ AŞARAK YAPTIK DİYO.SİZDE GELMİŞ HALA...

spidey58
31.08.2006, 15:11
Ya arkadaşlar biçoğunuzu anlayamıyorum, adamlar gitmiş fenerbahçeden adam almış biz hala kalitesini tartışıyoruz. Yok efendim neymiş shevchenkoyu tutamamış, sivassporda shevchenkoya karşı oynamayacak ki bu adam.Fenerbahçe için belki çok yeterli bi adam olmamış olabilir ama sivassporda çok iş yapar siz niye fenerbahçeyle bizi kıyaslıyosunuz ki.Transfer istiyosunuz alın size bomba bi transfer daha kimi alalım ben bilmiyorumki.

kadir10
31.08.2006, 15:13
bekleyip görücez abi ama inşallah bu genç haklıymış demessin

talha58
31.08.2006, 15:39
defansı toparlayacaktır servet sonuçta türkiyenin en büyük takımından bonservisiyle oyuncu alıyorsun
bonservisi ile ama bir yıllık . yani sezon sonunda serbest kalacak.

yigido Atilla
31.08.2006, 16:06
Sivassporun yaptigi en iyi transfer Servet cetin bize cok faydali olacak ,ben Servet cetinin Sivasa faydali olmayacak diye yazilan hic bir yoruma katilmiyorum , fenerbahcede forma sansi Aslanin agzinda degil suandan sonra
midesinde, gecen sezon ,Bundesliga takimi Werder Bremenin Transfer listesinde idi Bonservis bedeli cok yüksek oldugu icin alamdilar,Werder Bremenin Menejeri Klaus Allofs cin gibi adam ve Almanyanin en iyi takim menejeri secildi Aldigi futbolculari 5 katina geri satiyor ,Bayer München den sonra Almanyanin en iyi ve pahali kadrosuna sahipler..

ademgoze
31.08.2006, 18:09
Sivassporun yaptigi en iyi transfer Servet cetin bize cok faydali olacak ,ben Servet cetinin Sivasa faydali olmayacak diye yazilan hic bir yoruma katilmiyorum , fenerbahcede forma sansi Aslanin agzinda degil suandan sonra
midesinde, gecen sezon ,Bundesliga takimi Werder Bremenin Transfer listesinde idi Bonservis bedeli cok yüksek oldugu icin alamdilar,Werder Bremenin Menejeri Klaus Allofs cin gibi adam ve Almanyanin en iyi takim menejeri secildi Aldigi futbolculari 5 katina geri satiyor ,Bayer München den sonra Almanyanin en iyi ve pahali kadrosuna sahipler..

katılıyorum sana ama anlatamazsın ki??????

Fenerbahce00
31.08.2006, 18:14
Servet basarili olacaktir, Turkiyenin en iyi stoperlerinden biri ama Fenerbahce iki tane yabanci aldigi icin Servet yedek kalacakti, ama o oynamak istedigi icin baska takima gitti.

Tabi bana nekadar guvenirsiniz bilmem ama Servet en iyi Turk stoperlerinden biri. Daha henuz 25 yasinda ama cok tecrubesi var, Turkiye ligi icin cok iyi bir oyuncu.

HALIL
31.08.2006, 18:52
yonetim istifa edebilirmisss sizler boyle devam edersniz onlar okumuyo mu yazdiklariniziiii onlar borca girmis nerden para alacaklarini sasmislar siz ne reziliii cikariyosunuz ronaldinho yu bile alsak siz gine begenmeszinizzz
haberi okuyunnn cabuukkk!!!

hakkikay gazetesi...................... ...........

cabuk okuyun yonetim cidddiiii

nazimgulturk
31.08.2006, 19:01
bence çok iyi oldu takıma acayip faydalı olacak birisi defansta problemimiz kalmaz artık
***reis 58***

FurkaN
31.08.2006, 20:35
Arkadaş senin bu adamla alıp veremediğin ne demişsin ki "kimin haklı olduğu belli olacak sonunda gülen Sivasspor olsun" merak etme ben haklı olursam Sivasspor gülecek ve satarakda ondan para kazanacak.

sivasli_boy
31.08.2006, 21:28
gürhan gürsoy bence butun transferlerden daha önemli cok kaliteli ne yaptigini bilen bir futbolcu onceden adanadaydi fenerde isini bildigiicin onu sivasa kiraladi...

xander1
31.08.2006, 21:33
bence faydalı bir transfer çoğu kimsenin söylediği gibi ağır bi oyuncu değil hava toplarında zaten etkili.hayırlı olsun

Dark Force
31.08.2006, 21:49
Servet kalitesini hala devam ettiren bir oyuncu performansıda aynı sivasspora çok çok yaralı olacak bu transferde emeği herkese teşekkürler

sahinler
01.09.2006, 09:51
servet çok açık oynayan takımlar için iyi oyuncu değil yani 4 büyükler gibi ama biz anadolu takımları için süper oyuncu.Fenerbahçeyede desteklerinden doleyı tşkrler

ayrıca avrupa kupalarına da katılacağımıza inanıyorum

CÜSSKB-Aynur
04.09.2006, 11:25
Kalla'dan boşalan defansdaki hava hakimiyetini Servet'le fazlasıyla dolduracağımıza, ileri çıkışlarıylada sürpriz goller atacağına ve Hakkı yla iyi bir ikili oluşturacaklarına inanıyorum.

Yigido58_NL
05.09.2006, 21:02
F.BAHÇE'DEN Sivasspor'a transfer olan Servet Çetin, yeni takımında büyük işler başaracağını belirterek, "Fenerbahçe'de çok eleştirildiğim dönemler oldu. Sivasspor forması altında tertemiz bir sayfa açtım. Burada yeniden doğup Milli Takım'a kadar yükseleceğim" diye konuştu. Ali Eren ve Gürhan'ın
da takıma güç katacağını vurgulayan Servet, "Camia hepimizi çok sıcak karşıladı" dedi.

yigido Atilla
05.09.2006, 22:32
Bundesliga da Werder Bremenin cok isteyipte pahali oldugu icin alamadigini Alman TV sinde Bremenin Antröneri Thomas Schaff kendisi söyledi hala Servet cetinin kariyerini tartisiyoruz WERDER BREMENIN yapamadigini,Biz yaptik Sivassporun 1.ci ligdeki en iyi transferi Sakaryada cok istedi ama Aziz yildirim Sivasa verdi Kendi rakiplerine asla vermezdi ,Sivasin 40 .ci yil kutlamasinda Mecnun baskana bir jest yapti demekki baskani cok seviyor sevmese davetini kabul etmezdi Külüblerbirligi bile Aziz yildirimi davet etsede gitmiyor ama baskanin Ricasi kirmadi ve geldi Mecnun odyakmazin degerini anlayana yeter, bundan sonrada Sivassporun formasini giyecek Serveti sahada ve sitede desteklemeniz zamani geldi cünkü o da bir yigido oldu bizim takim icin mücadele edip aslanlar gibi formsinin hakkini verecek iki bize geldin SERVET CETIN

Kokomo
06.09.2006, 17:43
Forma numarası 76 olarak belirlenmiş.

yigido_bekir
14.09.2006, 12:32
servet cetın fenerbahcede kotu gorunuyodu ama emınımkı sıvassporda ıyı ısler yapıcvaktır...

Bilmiyorum5
14.09.2006, 12:43
BENCE FENERDE DE COK KOTU DEGILDI INSAALLAH BIZDE DE AYNI PERFORMANSINI SERGILER SERVERIN ADI MORINHO OLSA FENER SATMAZDI HATTA DAHA COK SANS VERIRDI TURK OLUNCA BOYLE OLUYO

58_SIVAS_58
25.09.2006, 11:21
Servet Cetin Bursa macindada Kalitesini ortaya koydu.
Sivas Kalesinin gecilmez oldugunu FB macindan sonra bir daha kanitladi.
bence Takimimizin cikarmis oldugu her iki macta en büyük basarida Servetin cok katkisi oldu

serhankaburcuk
25.09.2006, 12:22
Bence bu sezon yaptığımız en olumlu transfer...Geldiği günden bu yana takımımıza çok şey kattı...

kadir10
25.09.2006, 12:40
Bence bu sezon yaptığımız en olumlu transfer...Geldiği günden bu yana takımımıza çok şey kattı...

artık defans sağlam yüreğiyle mücadele ediyor böyle devam ederse kolay kolay gol yemeyiz

abircan
25.09.2006, 13:18
bravo servete bir daha kendini ispatladı kadir10 gardaşıma :) bravo servet

Blackkite
26.09.2006, 12:22
eğri oturup doğru konuşmak lazım. servetin sivasspora transfer haberini duyduğumda kahroldum desem yeridir. ama fenerbahçe maçında izledikten sonra, özellikle de gole ne kadar sevindiğini gördükten sonra servet'in sivasspor'a çok şeyler katacağını düşünmeye başladım. servet takımımız için oldukça iyi bir transfer...

Flavio
26.09.2006, 12:27
Hakkıyla uyumu gerçekten harika.Performansını sürdürdüğü takdirde milli takıma kadar yolu var .Helal olsun sana Servet.Defansımız büyük oranda düzeldi.Sonunda bi sistem oturtuyoruz.

kadir10
26.09.2006, 14:36
başta servetin iyi bir transfer olduğunu düşünmemiştim ama yanılmışım helal olsun servet e sanki doğuştan sivaslı o mücadele kimde var

FurkaN
26.09.2006, 14:37

Serhan Ağabey bencede yaptığımız en iyi transefer ben ilk geldiği gün yazdığım yazıda bir Anadolu takımında çok iyi oynayacağını yazmıştım. Çünkü karşısında hızlı forvet olmayacak Türkiye liginin en hızlısı Balili o da bizde durum böyle olunca Servet sağlam oynayacak adam kovalamak zorunda olmayacak sadece karşılayacak ve şu ana kadar da bu işi gayet güzel yaptı. Defansı toparladı ve göreceksiniz bu oyunu onu tekrar milli takıma yükseltecek.

kadir10
26.09.2006, 14:48
Serhan Ağabey bencede yaptığımız en iyi transefer ben ilk geldiği gün yazdığım yazıda bir Anadolu takımında çok iyi oynayacağını yazmıştım. Çünkü karşısında hızlı forvet olmayacak Türkiye liginin en hızlısı Balili o da bizde durum böyle olunca Servet sağlam oynayacak adam kovalamak zorunda olmayacak sadece karşılayacak ve şu ana kadar da bu işi gayet güzel yaptı. Defansı toparladı ve göreceksiniz bu oyunu onu tekrar milli takıma yükseltecek.

çok haklısın musab abi servetin sivasta olması çok iyi

yigido Atilla
26.09.2006, 15:00
Ilk geldigi günde yazmistim simdi de yaziyorum sivassporun bomba transferi sivasin aldigi en iyi transfer servet cetin alinirken karsi cikanlar bile serveti sevip alkislayacak diye yazmistim cünkü sivassporun en iyi transferi dahada iyi olacak ve milli formasina tekrar kavusacak

yigido_bekir
27.09.2006, 11:42
servet muhtesem oynuyo bı ıkı mactır defansta gecıt yok allahtan almısız aynen devam servet süpersın

BOUN
27.09.2006, 11:47
Kalla'nın takımdan gönderilişinin ardından sezon başında çok ciddi sıkıntılarla karşı karşıya kaldığımızı biliyorsunuz.

Bu transferden sonra Servet, Kallanın yerini fazlasıyla dolduruyor.

Daha genç, daha çok koşuyor, kondisyonu daha iyi...

Kısacası bu yılın Nordin'le birlikte en iyi iki transferinden biri...

yasin-58
30.09.2006, 14:13
YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI !..

Fenerbahçe’de Servet Çetin bonservisi ile, Gürhan Gürsoy ise kiralık olarak Sivasspor’a verildi. Sivasspor ayrıca Beşiktaş'ın eski futbolcularından Ali Eren ile Hollandalı Nardin Vooter'i renklerine bağladı.

30 Ağustos 2006, 14:14

AjansSpor

Turkcell Süper Ligi ekiplerinden Sivasspor, Fenerbahçe’den Servet Çetin'i bonservisiyle, yine Fenerbahçe’den genç oyuncu Gürhan Gürsoy'u kiralık, Beşiktaş’ın eski futbolcularından Ali Eren ve Hollanda Milli Takımı ile Ajax takımında forma giymiş olan Voordin Wooter'i renklerine kattı.

Kırmızı-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Fikret Ünsal yeni transferlerinin önümüzdeki günlerde Bolu Gerede’de kampta olan takımlarına dahil olacaklarını söyledi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Sivasspor Sosyal Tesislerinde Yönetim Kurulu Üyeleri; Uğur Akkuş, Muammer Yıldız ve Faruk Taşseten ile birlikte Sivasspor'da yaşanan transfer gelişmeleriyle ilgili basın mensuplarına bilgi verdi.

Basın Sözcüsü Ünsal, yönetim olarak Sivas'ın ve Sivasspor'un neferi olduklarını Sivasspor'un bu senede ligi rahat bir konumda bitirmesi için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini belirtti.

Ünsal, "Sivasspor'un mevcut kadrosunu daha da güçlendirmek için Fenerbahçe'den Servet Çetin ve Gürhan'ı, Hollandalı Nardin Wooter ve eski Beşiktaşlı Ali Eren'e imza renklerimize katacağız. Yeni transferlerimizle birlikte daha da güçlü bir Sivasspor olarak ligde mücadele edeceğiz" dedi.

-TAŞIN ALTINA KAFAMIZI KOYDUK-

Sivasspor Yönetimi olarak taşın altına kafalarını koyduklarını bu takıma gönül verenlerin ise taşın altına ellerini koyma vakitlerinin geldiğini belirten Ünsal, Sivasspor’u seven herkesi maddi desteğe davet etti. Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal Turkcell Süper Ligi’nde mücadele etmenin çok büyük ekonomik güçlere dayandığını belirterek tüm Sivaslıların Sivasspor'a maddi ve manevi yönden destekçi olmalarının şart olduğunu dile getirdi.

Ünsal, "Başta belediyemiz, odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere herkesin taşın altına ellerini sokmalarının zamanı geldi. Bizde yönetim olarak bütçemizin çok çok üstünde takımımıza transferler yaparak transferin son günlerinde istenen, arzulanan isimleri renklerimize kattık. Artık tüm Sivas'tan ve Sivaslıdan takımına sahip çıkmalarını bekliyoruz" dedi.

-KOMBİNEYE İLGİ BEKLENİYOR-

Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, taraftarlarının istediği yıldız transferlerini gerçekleştirdiklerini belirterek, satışına devam edilen kombine biletlere ilgi gösterilmesini istedi.

Ünsal, "Sezon başında çok cüzi bir fiyatla satışa sunduğumuz kombine biletinde istediğimiz satış rakamına henüz ulaşamadık. Sezon başı 4800 adet kombine bileti satışa sunduk. Bunlardan 1800 tanesini satabildik. Yönetim olarak bütçemizi ve haddimizi aşarak takımımıza 4 yeni transfer yaptık. Hala satışta bulunan kombine biletlerini Yiğidoların tüketmesi gerekir ki bizlerde maddi açıdan biraz rahatlayalım. Yiğidoların bugüne kadar takımlarına göstermiş oldukları desteğin artarak büyümesi gerekmekte” diye konuştu

talha58
30.09.2006, 14:23
servet sene sonunda gidecek zaten . ntv'de konuşurken ilk geldiğinde bunu ima etmişti.

bulent58
30.09.2006, 14:44
bu adam için ne yazdıysam doğru çıktı bakın milli takıma yeniden çağrıldı

FATIMA
30.09.2006, 14:54
Saygı değer sivassporlu arkadaşlarım.Öncelikle Servet çetin gerçekten sahada kaldığı sürece çok başarılı.Aldığı parayı hak edecek futbolu sergilemek için elinden gelen gayreti her zaman veren bir futbolcudur.Tek bir sorun yaşatırsa SİVASSPOR'umuza sinirlendiği zaman gördüğü kartlarda ve federasyon tarafından aldığı cezalardandır.Bu yüzden Servet'in sivasspor forması altında dikkatli maçlar çıkarmasını temenni ediyorum.Servet ÇETİN'e başarılar diliyorum.

SAYGILARIMLA

Hafikli ZIRDELİ
भाषा

Bu tavrı tamamiyle hırsından kaynaklanıyor birde sert ve güçlü fiziki yapısından,rakibi ezebilecek bi güce sahip ve hırs yaptığı zaman ara sırada da olsa istenmeyen sonuçlar olabiliyor.Ki bu da zaten futbolun içinde olan şeyler temennimiz telafisi olmayan hatalar olmasın....Servet Çetin'e başarılar....

jakobieen
01.10.2006, 05:08
bu adamı f.bahçede iken en çok eleştirenlerdendim, sivasa geldiğinede pek sıcak bakmamıştım ama ankara maçında gördüm ki fener boşuna o kadar para vermemiş adama helal olsun,kırk yıllık sivaslı gibiydi valla, bence sahanın en iyisiydi, mesela sağa sola uzun pas atma özelliğini ilk kez gördüm, maçın birinci dakkasında bulduğumuz pozisyonun başlangıcındaki uzun pası gerçekten mükemmeldi, son dakkalrda forvet oynadı amma koca takımda bi orta yapabilen yokki adam kafayı çaksın... rakibi şeva olmadıktan sonra milli takımı hakediyor..

Bilmiyorum5
01.10.2006, 08:17
SON ÜÇ LİG VE BIR DE KUPA MACINDA HIC HATA YAPMADAN OYNAYAN TEK OYUNCU SERVET HELAL OLSUN INSAALLAH BOYLE DEVAM EDER VE EN ONEMLISI SENEYEDE BIZDE KALIR

cebrail_58
01.10.2006, 10:22
bence servet çok tercübeli iyi oynuyap sivas ımızı hak ettigi yerlerde göregiz iyişaal

CÜSSKB-Aynur
02.10.2006, 11:19
Servet bu maçta, hem defansda, hem orta sahada kısacası heryerdeydi.
Servet' in bu hareketinin, takımın oyun düzenini bozduğunu düşünüyorum.
Ön plana çıkmak için Takımın diğer oyuncularını yok saymasını doğru bulmadım.

yigido_furkan
02.10.2006, 13:05
bnce servet cok basarılıydı sureklı oynu kanatlara top göndererek acmaya calıstı.Cok calısıyo inş. daha iyi olacak ve takımımıza daha yararlı olacak

serrrkan
08.10.2006, 16:53
TÜRKİYE-MACARİSTAN MAÇINDA TABİKİ FUTBOLCULARIMIZIN HEPSİ MÜKEMMEL OYNADI AMA DEFANSTA ÖYLE BİRİ VARDIKİ...KANADINDAN YA BİR YADA 2 DEFA TOP GEÇMİŞTİR...ALKIŞLAR TABİKİ SERVET ÇETİNE.HANİ O SAVAŞÇI. HANİ O OYUNU YÜREĞİYLE OYNAYAN SERVET ÇETİN.
TEŞEKKÜRLER SERVET ÇETİN

HALIL
08.10.2006, 19:08
ya ali eren gonderildimi yoksa oynuyo mu hallaa ben sitye uzun zamandir girmiyorumdaa iyi oynuyo mu yoksaaaa

HALIL
08.10.2006, 19:08
herkesede hosbulduk diyorummm ve selamlarimi ilettiyorumm

argani_58
08.10.2006, 21:57
servet bıze can kattı takımı olumlu yonde tkılıyor ıstemıyenlere servet sahada cevap verdı

yerliturkuaz
08.10.2006, 22:33
Servet dünkü maçta uzun süredir hasret kaldığı milli takım formasıyla buluştu ne çok iyiydi nede çok kötüydü takıma ayak uydurdu bence başarılıydı

Flavio
08.10.2006, 23:19
Bence gayet başarılı bir performans çizdi ona kırmızı çok yakışıyor Sivas+Türkiye;).Goldeki asistide süperdi...

SivasLady
11.10.2006, 20:50
Servet'e Sivas'tan jest
http://img360.imageshack.us/img360/3483/8371725747565656654sj0.jpg
Sivas Belediye Meclisi, Sivassporlu Milli futbolcu Servet Çetin’e Milli takımda sergilediği başarılı grafik nedeniyle hemşerilik beratı verdi.

Sivas Belediye Meclisi, Sivassporlu Milli futbolcu Servet Çetin’e Milli takımda sergilediği başarılı grafik nedeniyle hemşerilik beratı verdi.

Sivas Belediye meclisi bu gün gerçekleştirdiği aylık olağan toplantısında Milli futbolcumuz Servet Çetin’e hemşerilik beratı verilmesini kararlaştırdı.
Meclisin olağan toplantısının gündem bölümünde Sivasspor ikinci Başkanı Mehmet Oflaz’da yer aldı. Meclis üyesi olan Mehmet oflaz önerdi Meclise Milli futbolcu için hemşerilik beratı verilmesini önerdi ve Belediye başkanı Sami Aydın gündeme aldı.
Konunu görüşülmesinden sonra Sivasspor’a transfer olduktan sonra form grafiğini yükselterek tekrar milli takıma çağrılan ve milli takımın son oynadığı Macirastan karşılaşmasında golün asistini yapan Servet Çetine Sivas’ın tanıtımına katkı sağladığı için Hemşehrilik beratı verilmesine oy birliği ile karar verildi. Meclis üyelerinin tamamı kararı memnun ifadelerle onayladı.
Bu kararla Sivas belediyesi ilk kez bir futbolcuya hemşerilik beratı vermiş oldu.

HABER-FOTO
MUSTAFA YILDIZ-SİVAS

Flavio
17.10.2006, 11:43
Hemşirilikten sonra birde kaptanlık ona çok yakıştı.Kısa zamanda Sivas ın en sevilen futbolcularından oldu helal olsun;)

beyazgeceler
17.10.2006, 13:13
slm arkadaşlar ben servetin yiğeniyim
dayım hakında şunları söyleyebilirim
dayım çok iyi bir futbolcu değil nedeni ise avrupada oynayamaması bunun sebebide avrupa futbolunda futbol yerden oynanır ve verkaçlarla çabuk ve hızlı oynanır dayımda da böyle bir atik çeviklik ve yerden top oynama sitili olmadıgı için avrupada iyi bir oyuncu değil ama türkiye liğinde bence iyi bir oyuncu bunun sebebi ise türkcell ligde oyun genelde güm bam oynanıyor genelde havadan oynanım adam kaçırma yolu ile gol atılma yollarına gidiyor deyım ise bu konuda iyi bence hava toplatında hakim ve sağlam topa giden biri işte bundandır ki iyi bir futbolcu sivassporda başarilı olacagına inanıyorum gerçi bu aralar fazla iyi neticeler almıyor ama yinede ileriki haftalarda daha iyi olacagına inanıyorum hem dayım açısından hemde takım açısından her ikisinede başarılar diliyorum
bu arada kaptan seçilmiş tebrik ederim dayımıda

cihan çiftçi
17.10.2006, 14:00
BEN SERVETİN HER ZAMAN SİVASSPOR'A YARARLI OLACAĞINA İNANIYORUM SERVETİN YETERİNCE TECRUBESİ VAR O DA SİVASSOR İÇİN BİR ŞANS SERVETİN DEĞERİNİ BİLELİM
SİVASLI!!!KESİK!!!

Bilmiyorum5
21.10.2006, 09:00
SERVET ÇETİN OLEY SERVET ÇETİN OLEY SERVET ÇETİN OLEEEYYY OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOO SERVET ÇETİN OLEY HELAL OLSUN SERVET YİNE ÇOK BASARILIYDIN

ErdalGüler
21.10.2006, 09:13
Servetin fenerbahçedeki ve Milli takımdaki tecrübeleri takıma çok fayda getiriyor. Bu özelliği ile takıma büyük katkıları var. Nitekim kaptan olmasıda takıma faydalı olacak ve olmayada başladı diyebilirim...

yerliturkuaz
21.10.2006, 10:08
Servet takıma özellikle defans bloğunda çok önemli işler yaptı defansı toparladı. Allah razı olsun Serveti bize kazandırana

justmemo
21.10.2006, 10:33
servet çetin bu takıma çok faydalı olur super bi transfer...

FurkaN
21.10.2006, 10:44
Servet geldikten sonra defans toparlandı. Hakkı eskisi gibi değil Servet Hakkı'ya yardımcı oluyor. Ama hala her maçta gol yiyoruz buna da çare bulursak çok güzel olacak..

PRoFeSSioNaL
21.10.2006, 11:52
yine sürprizlerle doluydu vallaaaaaaaa

danke vielmals
04.11.2006, 17:11
SİVASSPOR:0
DENİZLİSPOR:2

KAPTAN BU MAÇTA ÇOK İYİYDİN.YENİLDİK AMA HEP BÖYLE OL KAPTAN.

sinan-58
04.11.2006, 18:49
hakkı su anda çok kotu oynuyor ve servet defansta tek kalıyor hakkı eski haline donerse servetle mutuş olur işte o zaman barça bile bize gol atamaz

akcamagara
04.11.2006, 20:23
Servet için servet istediler!
Bu sezon defansı büyük eleştirilere hedef olan Beşiktaş, sezon başında Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan Servet Çetin'e kancayı attı. Bu oyuncu için geçtiğimiz günlerde Sivassporlu yöneticilerle masaya oturan Siyah-Beyazlı yöneticilerin Servet'i almak için her türlü fedakârlığı yapacakları öğrenildi. Kırmızı-Beyazlı takımın Sportif Koordinatörü Bülent Uygun, Servet'in kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, “Beşiktaş eğer Servet'i istiyorsa 2 milyon Euro ile birlikte İbrahim Kaş ve Mehmet Sedef'i de bize vermelidir. Sonuçta Servet bu takımın belkemiği. Bu teklifimizden asla ödün vermeyiz” dedi. Beşiktaş'ın bu transferi devre arasında bitirmek istediği öğrenilirken, Milli oyuncuya Trabzonspor ve Almanya'nın Borussia Dortmund takımının da talip olduğu kaydedildi.

FANATİK

PARTNER58AHMET
04.11.2006, 21:50
yigido Atilla;adlıüyeden alıntı ]Ben Servetin kötü bir transfer olduguna katilmiyorum adamin yeterince Avrupa tecrübesi var Fenerbahce 100 ci yilin kadrosunu kuruyor o kadroda yer bulmak kolay degil fenerbahce de yaptigin bir hata bazi futbolcularin sonu oluyor size baska bir soru soruyorum sivassporda kac futbolcu fenerbahcede kadroya girer bize transfer teklifinde bulunduklari bir futbolcu varmi ukranyali schwecenko ismini bilmiyorum dogrumu yazdim dünyada onu durduracak kac tane defans adami var attigi goller onu göstermiyormu ?? bundan sonra kafa gölü veya yan ortalardan gol yemeyecegiz ben servet cetinin sivasa geldigine cok sevindim o mevkide tecrübe ister , gelelim can arata onun da fenerbahcede kariyeri bitti seneye o da kiralik baska takima gider .Biz de o lüks yok ve okadar para yok baskan daha ne yapsin adam yalniz kalmis kimse desteklemiyor tek basina o büyük yükün altinda eziliyor biraz duyarli olalim .....

[COLOR="Magenta"]Cok büyük yildizlar istiyorsak herkes her sivasliyim diyen o tasin altina kendi elini koymali ve büyük bir yardim kampanyasi baslatilmali ,her sey sadece yazilarda kalmamali kardeş sana katılıyorum bu eleştirileri sadece yazıda yapıyoruz yardıma gelince kimse yok

Bilmiyorum5
16.12.2006, 14:06
SERVET’İN FEDAKARLIĞI

Daha önce yapılan açıklamada, Hakkı ile birlikte Servet’in de bugünkü İnegöl maçında forma giymeyeceği açıklanmıştı. Bademcik ameliyatı olacak olan Servet’in “İnegöl maçı Sivasspor için önemli, ben ameliyatımı bu maçtan sonra olmak istiyorum” diyerek kupa maçında forma giymek istediğini belirttiği ve bu nedenle kupa maçında yer alacağı ifade edildi.

kaynak hurdogan

HELAL OLSUN SERVET BUYUK BHIR IHTIMALLLE GIDICEKSIN SENIN GIBI BIR OYUNCUYA SAHIP OLDUGU ICIN SIVASSPOR COK SANSLI BIR TAKIM SEN GERCEKTEN TAM BIR PROFOSYENELSIN VE EN BUYUK TAKIMLARDA OYNAMAYI HAK EDIYOSUN YOLUN ACIK OLSUN SANA BASARILAR SENI COK SEVDIK UMARIM SENDE SIVAS VE SIVASSPORUMUZU SEVMISSINDIR YOLUN ACIK OLSUN SERVET KARDES SUAN 22 PUANLA 11.DURUMDAYSAK RAHAT BIR 9 PUAN SENIN SAYENDE GELMISTIR

1967_CLUB_BOZ
16.12.2006, 15:03
servet Çetini çok beğeniyorum
fener bahçedeyken seviyordum şimdi sivassporda daha çook seviyorum
performansı çok iyi helal adama
iyi defans valla

asil58
19.12.2006, 17:05
ya sırf para kazanacaz diye Servet'i satmalarına karşıyım o bu takmın herşeyi transferinden önce takım ne haldeydi eğer ikinci yarı kabus görmek istemiyorsak bence Servet kalmalı yorumu size bırakıyorum...

Bilmiyorum5
19.12.2006, 18:48
EĞER ŞİMDİ GİTMESSE SEZON SONUNDA BEDAVAYA GIDICEK KULUBUMUZU DUSUNMEK ZORUNDAYIZ 1.5 TRILYONA SATSAK 700 BIN DOLARA ONUN KALITESINDE BI ADAM ALSAK YARI YARIYA KAR ETMIS OLURUZ VE YA BEN MANISADAKI JOHANNAYI ONERIRIM SU AN SOZLESMESI YOK VE EGER SERVETI ALIRLARSA BU OYUNCUNUN BONSERVISI ELINDE OLUCAK YANI 1-5 TRILYON ARTI JOHANNA SERVETE KARSI IYI TRANSFER OLUR DERIM

1967_CLUB_ERDİ
26.12.2006, 14:46
FUTBOLCUMUZ OLAN SERVET ÇETİN GİTSİN Mİ? KALSIN MI?
İŞTE HAFTANIN FORUM KONUSU
CEVAPLARI BEKLİYORUM

Bİ DE BU HAMACHİDE FİFA 2007 DE MAÇ YAPMAK İSTEYENLER VARSA
İRTİBATA GEÇSİNLER tn379@hotmail.com

1967_CLUB_ERDİ
26.12.2006, 14:48
servet kalsın daha sivasa hiç bir şey vermedi

Didier DROGBA
26.12.2006, 14:52
sivasspor'un menfaatleri çok önemlidir, sivassporun menfaatlerine uyulursa gidebilirde kalabilirde, ama bu forum neden 1967 genç taraftarlar derneği bölümüne açılmış anlıyamadım...

IRKÇILIĞA HAYIR...

1967_CLUB_10UR
26.12.2006, 22:10
servet kalsın daha sivasa hiç bir şey vermedi

AYNEN DAHA ONUN FUTBOLUNA DOYAMADIK..2.YARIDA İZLEMEK İSTİYORUZ.

FurkaN
26.12.2006, 23:13
Bence gitsin yoksa sezon sonu bedava gidecek en azından para kazanalım...

1967_CLUB_10UR
26.12.2006, 23:14
tamam hepimizi klübün para kazanmasından yanayız ama ortada bir gerçek var transfer piyasası el yakıyor bunu bizzat bülent hoca söylüyor.vardır bir bildikleri bekliyip görelim.

FurkaN
26.12.2006, 23:16
tamam hepimizi klübün para kazanmasından yanayız ama ortada bir gerçek var transfer piyasası el yakıyor bunu bizzat bülent hoca söylüyor.vardır bir bildikleri bekliyip görelim.

Yaksın biz nasibimizi alalım bu piyasadan yoksa sezon sonu havamızı alacaz..

ceza_tolga_rep
26.12.2006, 23:20
BİR ZAMANLAR DENİZLİDE OYNAMIŞ,FENERDE ÜNLENMİŞ,SONRA YİNE FENERBAHÇEDE MİMLENMİŞ BİR OYUNCU.
SERVET ÇETİN GERÇEK BİR SİVASLI

hakandemirezen
13.01.2007, 09:20
Sivas’la ligin ilk yarısında gösterdiği performansla beğeni toplayan Servet, Avrupa takımlarının da gözdesi oldu.

Beşiktaş, Galatasaray ve Vestel Manisa’nın transfer listesindeki genç oyuncu için İngiltere’nin Portsmouth ile Rusya’nın Zenit takımları devreye girdi. Daha önce Fatih’i kadrosuna katan Zenit’in, Servet için de ısrarcı olduğu, Sivas yönetiminin ise bu iki kulüpten bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro istediği öğrenildi. Öte yandan Yiğidolar, Anderson’u isteyen Çaykur Rize’den 500 bin Dolar talep etti. Kırmızı-Beyazlılar, Ertuğrul’u da Elazığspor’a gönderdi.

Flavio
13.01.2007, 10:42
Sanmıyorum şuan Servet yurtdışına gitsin bana sorsanız 3 büyüklere gitceğine Avrupa ya gitsin ama sezon sonuna kadar bizdee

svs_çapkın_58
15.01.2007, 19:32
servet gitmesin...................... ............................

DOGU_BEY
09.02.2007, 15:11
Servet Çetin giderken mutlaka Sivasspora para kazandıracağım demişti gazteler spor haberleri hep sezon sonu için g.s ile anlaştığını söylüyor yani sözleşmesi bitince bedava gidecek ve sivasspora bırak para kazandırmayı zarar vererek gidecek olmadı be servet yakışmadı sana hani nerde verdiğin söz?

kakikli
09.02.2007, 15:15
İMZA ATMADAN YORUM YAPMAMALIYIZ...
MECNUN BAŞKAN KOLAY KOLAY BEDAVAYA GÖNDERMEZ ONU...
GS ZATEN BAŞKA TÜRLÜ ALAMAZ SERVETİ BİZDEN, PARASI YETMEZ...
AMA EĞER BÖYLE BİRŞEY OLURSA GS VE SERVET SİVASA ÇOK YANLIŞ YAPARLAR...
AMA SERVETİN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ O BÜYÜK KAPTANNNN...

FurkaN
11.02.2007, 13:01
Bugün oynayamayacak olması bizim için çok büyük eksiklik savunmada inşaallah sıkıntı yaşamayız...

HALIL
11.02.2007, 14:51
ama oynuyor bende anlamadim vallahaaa hep bos haberler

musti1992058
11.02.2007, 15:02
seevet cok iyi su an sivasın en iyi oyuncusu sayılır

Flavio
11.02.2007, 15:11
Golünüde attı helal olsun sana kaptan....

neyse ne
12.02.2007, 09:54
SERVET ÇETİN SONUNDA SİVAS SPORDAKİ GOLÜNÜ ATTI UMARIM DEVAMI GELİR.HAYIRLI OLSUN SERVET.SAKIN SİVAS SPORDAN AYRILMA SANA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR.HEM DE ÇOOOOOK

mesut_koçak_58
12.02.2007, 10:19
-*-*-*-*-*-*-*-*servetın sayesınde defansımız güçlendı.hava toplarından artık gol yemıyoruz-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

izmirliyigido
12.02.2007, 10:46
SERVET'CİM GİDİNCE EN ÇOK ÜZÜLENLERDEN BİRİ BEN OLACAĞIM. CAN ARAT'A ÜZÜLÜRKEN, SEN BÜYÜK BİR KURTARICI OLDUN. TÜM TÜRKİYE'NİN VE SPOR KAMUOYUNUN GÖZÜ ÜZERİNDE. ALLAH NAZARDAN SAKLASIN..

FurkaN
18.02.2007, 18:21
Bugün takımın en iyisiydi defansta hatasızdı son adam olarka görevini layıkıyla yaptı....

kalpsizkral
24.02.2007, 18:01
SERVET Bİ KERE YILDIZLARLA BİR ARADA OYNAMIŞ Bİ OYUNCU EN ÖNDE DE TUNCAY ONA GÜVENİMİZ TAMMM KONYS MAÇI BİZİM.....

gülkız
28.03.2007, 17:23
Servet'e İngiliz kancası

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, oyuncuları Servet'e yurt dışından birçok teklif olduğunu söyledi.

Bülent Uygun, oyuncuları Servet'e yurt dışından birçok teklif olduğunu belirterek, milli futbolcuya İngiltere'nin Portsmouth takımı dahil olmak üzere, Rusya, Fransa ve İngiltere'den teklifler bulunduğunu söyledi.

Uygun, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, milli futbolcuları Servet Çetin'in Galatasaray ile anlaştığı yolundaki haberlerle ilgili bir soru üzerine, şöyle konuştu: ''Evet, Servet, Mehmet Yıldız ve Hayrettin konusunda bize de öyle duyumlar geliyor. Galatasaray takımının istediği, anlaşmanın sezon sonuna doğru bir an önce yapılması yönünde. Servet'e yurt dışından da birçok teklif var, Portsmouth dahil olmak üzere. Rusya, Fransa ve İngiltere'den. Dolayısıyla Servet bunları en iyi şekilde değerlendirecektir. Kendisi burada mutlu olduğunu söylüyor, eğer seneye şartlar uygun olursa gittiği yerde bu mutlululuğu yakalayamayacağına inanırsa kalmayı düşünüyor. Dolayısıyla Servet'in transferi netlik kazanmış değil ama görüntü itibariyle birçok takımın transfer listesinde.''

Futbolcuları Mehmet Yıldız, Hayrettin ve Cem Can'ın da birçok takımın transfer listesinde bulunduğunu ifade eden Uygun, ''Dolayısıyla sezon sonunda bizim takımımızda herkesi, ben de dahil olmak üzere, satabiliriz. Herkesin bir bedeli var. Burada değişmeyecek tek şey taraftarımız, başkanımız ve yönetim kurulu. Dolayısıyla her futbolcumuzun gidebilmesi için sonuna kadar kapımız açıktır. Yeterki maddi anlamda Sivasspor'a gereken destek yapılsın'' diye konuştu.

FANATİK

hiLda
25.04.2007, 03:00
Çok seviyorum onu..Sivassporun değil türkiyenin en iyi futbolcusu o..Buralardayım artık..

KaZuYix
25.04.2007, 11:29
onun yoklugunu cok hissedecegiz takımda....

mesut_koçak_58
25.04.2007, 18:58
İşte Servet'in hikayesi

Galatasaray'ın gelecek sezon için anlaşmaya vardığı Servet Çetin, Maraton.com.tr yazarı Muzaffer Kartal'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Muzaffer Kartal'ın kaleminden Servet Çetin'in açıklamaları:

SERVET'İN HİKAYESİ !..
Rıza Çalımbay’ın Denizlispor’u çalıştırmaya başladığında Göztepe’den Ersen Martin, Mustafa Özkan ile transfer ettiği Servet Çetin’le uzun zamandır iyi bir dostluğumuz var… Sivassspor’un Denizli’deki maçından bir gün önce Teknik Direktör Bülent Uygun’la sohbet sonrası Servet’le de konuşmak isteğimi duyan genç teknik adam "Abi yarım gün konuşabilirsiniz" diye espriyi patlatınca Servet’le uzunca hem hasret giderdik, Maraton.com.tr için bol malzemeli iyi bir söyleşi yaptık.

Eğer, Servet’in Fener’den neden koptuğunu,
- Fener’e gelmeden öncesi Galatasaray’a transferini,
- Daum’la nasıl bir sorun yaşadığını,
- İkinci İstanbul çıkarmasının nasıl olacağını,
- Galatasaray ve taraftardan isteğini,
- En çok sevdiği ve birlikte oynamak istediği yabancı futbolcuyu,
- Ve Bülent Uygun’un Servet için söylediklerini merak ediyorsanız bu yazıyı okuyun.

"FENERBAHÇE’DEN AYRILMADIM AYIRDILAR"
Servet’le sohbete Fenerbahçe’den ayrılmasıyla başladık, Bu konuda Servet’ten duyduklarım aynen şöyleydi:

"Sivas’a giderken benim transferim 1 günde şekillendi. Bir gecede benimde beklemediğim bir gelişmeydi. Ben Fenerbahçe’de sakatlıklar da yaşadım, yeri geldi hocayla anlaşamadığım da oldu. Ama ikinci sene oynadığım dönem içinde çok iyi oynadığımı düşünüyorum. Eğer o zaman benim oynadığım dönemin istatistiklerine bakarsanız en az gol yiyen defansını oluşturuyorduk. Sivas’a giderken bir çokları Anadolu takımlarına gidildiğinde tekrar büyük takımlara dönüşün zor olduğunu, kaybolacağımı, kendimi bitireceğimi söyledi. Ama kesinlikle ben onlara katılmadım, inanmadım. Çünkü her şey futbolcunun kendi elinde, ben oraya giderken nasip ve kısmete çok inana biri olduğum için tam transfer olduğumun gecesi NTV'ye yaptığım konuşmada tekrar en kısa zamanda İstanbul’a döneceğimi ve Milli Takım'da da oynayacağımı söylemiştim. Ben bunun için çalıştım, Allah'a şükür ki başardım. Beni gönderenlerin bir kısmı dahil, arkamdan 'Bu takımdan Servet’in gönderilmesi hataydı' diye konuşanlar çok oldu. Ben işini doğru şekilde yapıp çalıştıktan sonra Allah yardım ediyor. Ben öyle ahım şahım bir futbolcu değilim. Ben çalışarak bir yerlere geldim ve çalışarak da böyle gideceğine inanıyorum. Bana hiçbir hoca Servet antrenmanda çalışmıyor demedi"

"DAUM SÖZÜNDE DURMADI"
"Duamla bir problemim yoktu. İlk geldiğim sene ümit milli takımla Portekiz’e giderken hava alanında konuştuğumda 'Seni oynatmayı düşünüyorum, altı ay içinde seni dünya çapında bir futbolcu yapacağım' dedi. Tabii ki ben de kendimi güçlü hissettiğim anlarda bile oynama şansı bulamayınca tepkilerim oldu. Belki bazıları yanlıştı, daha olumlu tepki verebilirdim. Ama tepki vermem gayet normaldi. Ben susup otursaydım derlerdi ki, 'İşte bu oynamamayı kabullenmiş'. Ben bu karakterde biri değilim. O formayı taşıyabileceğimi biliyordum. Ama Daum beni anlayamadı veya anlamak istemedi. Fenerbahçe’de yönetim ve Fenerbahçe basını olmak üzere hiç kimseyle bir problemim yoktu. Ama Zico hoca geldikten sonra ne oldu ben de bilmiyorum, sanıyorum Brezilyalı iki futbolcu gelince bana yer kalmadığı için ayrılmam uygun bulundu. Ona da saygım var, demek ki düşüncesi öyleydi"

"FENER'E GİTMEDEN 'GALATASARAY'A GİDİYORSUN' DEMİŞLERDİ"
Servet’le konuşurken Fenerbahçe’ye gitmeden önceki günlere döndüğümüzde, birlikte yaşadığımız anı aklımıza geldi… Servet’e, Fenerbahçe’ye transfer olmadan birkaç gün önce kulüp tarafından 'Hadi Galatasaray’a gidiyorsun' denilmişti. İsterseniz bunu Servet’in ağzından dinleyelim.

"Denizli ile 3 yıllık anlaşmamın ilk yılı bittiğinde Galatasaray istemişti. Ben de bu transferin bittiğini biliyordum. O zamanda Milli Takım kampındaydım. Bana 'Büyük bir ihtimalle Galatasaray’la anlaştık' denildi, ben de 'Hayırlısı olur inşallah' dedim. Ama tabii sonradan neler değiştiyse benim dışımda gelişen olaylardan bu transfer gerçekleşmedi. Sonra hemen akabinde, yine benim dışımda gerçekleşen bir gelişmeyle Fenerbahçe’ye transferim oldu."

"GALATASARAY’DAN İSTEDİĞİM…"
"İstanbul’da yeni değilim. Bu dönüşümde çok daha farklı bir Servet görecekler. Galatasaray camiasından da fazla isteğim yok. Sadece yönetim, hoca ve taraftar bana güven duysun. Bana gereken sadece güven. Sadece güven verilsin o zaman her maç sahada tam kapasite bir Servet görecekler. Sivasspor’da böylesine var olmamın ilk nedeni çok çalışmam, ikincisi de orada bana güven var. Takım arkadaşlarım hocam bana güveniyor. Bu benim için yeterli, zaten fizik gücümle de oynadığım için sahada daha bir başka oluyorum, bana güvenenlere karşı mahcup olmamak için."

"YANIMDAKİLERİ SEÇME ŞANSIMIN OLMADIĞINI BİLİYORUM AMA…"
Servet’e Galatasaray savunmasında yanında kimlerin olmasını sorduğumda “Yanımda oynayacakları seçme veya tercih etme şansım yok” diye kısa kesti.
Ama ısrarla ya öyle bir şansın olsaydı dediğimde aldığım cevap şöyleydi:
"Denizli’deyken Roman Kratochvil ile çok iyi anlaşıyorduk. Ve mükemmel bir ikili olmuştuk. Çünkü Roman tam profesyonel. Kişiliğiyle, karakteriyle, tecrübesiyle herkesin tercih edebileceği bir çalışma arkadaşı. Ayrıca çok istikrarlı da bir futbolcu. Denizli 'de 5 sezondur neler yaptığı ortada. Yabancı futbolcu oldu mu Roman gibi olacak. Aldığı parayı hak ederek oynayacak. Ben çok beğeniyor ve takdir ediyorum. Bence ülkemizdeki en iyi yabancılardan biri"

BÜLENT UYGUN NE DEDİ?
Servet’in Galatasaray’a transferine teknik direktör Bülent Uygun şunları söyledi "Servet gibi bir oyuncuyu herkes takımında görmek ister. Bana göre Türkiye’nin değil Avrupa’nın en iyi stoperi. 1,95 cm civarında fiziğe rağmen çabuk mücadeleci ve süratli. Ayrıca sağlam karakterli dört dörtlük biri. Bu transferle Galatasaray iyi bir oyuncuya sahip oldu. Orada da başarılı olacağından eminim"

mesut_koçak_58
26.04.2007, 09:50
servet galatasaraya gıderse oynayabılırmı tomas ve songu satmazlarsa servetı ılk 11 almazlar bu yuzden servetın iyi dusunmesı lazım dıyorum tşkler...

sivas_kangallı
26.04.2007, 12:57
türkiyen en iyi defanslarından biri :):)

izmirliyigido
28.05.2007, 08:57
Efendiliği, kişiliği ve futboluyla 1 sene içerisinde kendisini sevdirdi. Ve görevini tam anlamıyla yaptı. Defansı toparladı, oyunu geriden yönlendirdi ve arkasında duran kaleciler çok büyük güven veriyordu. Seni asla unutmayacağız Servet kaptan. Yolun açık olsun.....