Orijinalini görmek için tıklayınız : ALİ EREN SİVASSPOR´DA
CAGLAYAN 30.08.2006, 13:35 SİVAS HIZ KESMİYOR
Turkcell Süper Lig’inin gözde ekiplerinden Sivasspor Yönetimi transferde düğmeye basarken, bir gün içinde üç futbolcuyu kadrosuna kattığını duyurdu.
Sivasspor Yönetim Kurulu, Fenerbahçeli Servet’in ardından bir diğer Fenerbahçe’li futbolcu Ümit Milli Gürol ve Beşiktaş’ın eski futbolcusu Ali Eren’i de kadrosuna kattı.Ünsal, Ali Eren ile maç başına anlaştıklarını bildirdi
Sivasspor Basın sözcüsü Fikret Ünsal düzenlediği basın toplantısıyla bu üç futbolcunun transferinin tamamlandığını duyururken, yarın toplu imza atılacağını duyurdu.
Ünsal yaptıkların transferlerle maddi yönden biraz zor duruma düştüklerini de sözlerine ekleyerek, “Artık Sivas şehir olarak elini cebine atsın. Biz haddimizi aştık ve kaliteli transferler yaptık. Maddi konularda bize destek olunsun” dedi.
MUSTAFA YILDIZ-SİVAS
Hakikat
BROTHERS58 30.08.2006, 13:39 HERKESE EVET DERİM AMAAAA ALİ EREN???????????
TEK CÜMLE İLE ALİ EREN=EL BOMBASI
Adembaba58 30.08.2006, 13:40 ne diyelım allah hayırlısını versın. gurbette ıyı haberler beklıyoruz
Ali Eren ikinci ligde bile tutunamadı. Servet ile Ali Eren bizi batırır bence. Yedek oyuncusu olur takımda ancak. Bu oyuncuları çok aradılar mı bilmiyorum. Servet ve Ali Eren umarım elimizde patlamaz. Neyseki Gürhan'ı almışız. Şu anda gördüğüm en yararlı transfer Gürhan.
bu Ali EREN ve Servet Çetin nerden çıktı anlamadım. Konyaspor'a bak Erman Özgür'ü aldı adamlar. Bizde neyseki Gürol ve Gürhan'ı aldık bu sene . Ne yapalım. İnşallah tutar transferler.
serhankaburcuk 30.08.2006, 13:41 Bence iyi bir transfer değil...Ama kadromuzun geniş olması açısından iyi...
Bence iyi bir transfer değil...Ama kadromuzun geniş olması açısından iyi...
tamamen katılıyorum herhalde jübile yapsın diye geldi. Tolga için geldiğinde yazdığım herşeyi Ali Eren ve Servet için tekrarlıyorum. Umarım yanılırım.
onursahin 30.08.2006, 13:49 servet hava toplarında iyi kornerlerde ileri çıkarak gol atabilen bir futbolcu defanstada rakiplerimizin hava toplarını rahatlıkla önler ama Ali eren bence ????????
servet hava toplarında iyi kornerlerde ileri çıkarak gol atabilen bir futbolcu defanstada rakiplerimizin hava toplarını rahatlıkla önler ama Ali eren bence ????????
servet tabiki hava toplarında üstün ama Necati'nin iki yıl öce Fenerbahçe'ye attığı golü hatırlarsan ne kadar ağır bir oyuncu olduğunu da görürsün. Ali Eren zaten kart görmekten sorun olmaktan takımda oynayamaz bile.
naaaaaaaayyyyyiiirrrrrr noooolamazzzzz sakiiiinnnnnnn
yedek oyun cusu olabilir ancakkkkkk takimi batirmayinnnnnn
hangi takimda oynuyooooo ikuinci ligde bile iyi oynamadi ?
ama iyi yedek oyuncusu olabilirrr
temeli yasin sulunu de alin 2 sdevmmediiim futbolcuuu
ya ali eren de alinacak gibi degil servet iyi gurhaan iyi nordn iyi ama ali eren jubile yapmak icin geldi takimaaaaa
ya hangi takimda oynuyo ....ali eren
AfacaN_58 30.08.2006, 13:57 bence izlemeden birşey söylemeyin ali eren tecrübeli bir oyuncu ..
aykut5823 30.08.2006, 13:59 zaten defans iyi degil ali eren???? le servet batırır ama gürhan transferi çok iyi
zaten defans iyi degil ali eren???? le servet batırır ama gürhan transferi çok iyi
aynen katılıyorum. BU SENE YAPTIĞIMIZ İKİ İYİ TRANSFER GÜRHAN VE GÜROL BENCE.. SERVET VE ALİ EREN BU KADRODA YEDEK KALMALI. HAKKI'DAN İYİ DEĞİL SERVET BENCE. ÇOK AĞIR KALIR DEFANSIMIZ.
sivasli_tufan 30.08.2006, 14:05 alieren ve servet gereksiz transfer gürhanin olmasi iyi olmus bonserviiyle alindiysa yararli bi transfer nordin wortere söylenecek yok
Ön yargılı olmak çok yanlış bir davranıştır. Hele bir durun bakalım. Bekleyelim görelim. Hem bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamış değilim. İki gün öncesine kadar yönetime haykırıyordunuz transfer yapılmıyor diye şimdide beğenmiyorsunuz. Beğenmek zorunda değil kimse. Ama kırıcı olmayalım lütfen. Bu yazdıklarınızı sadece kendiniz okumuyorsunuz. Futbolcularda bu yorumları okuyor. Yönetim elinden geleni yapıyor. Bu futbolcuları almak için herkes birbiriyle yarışıyor siz hala eleştirmenin peşindesiniz. Herkes kendi yağında kavrulur. Kendi maddi gücümüz buna yetiyor demekki. Eleştirmenin dozu yok tabi herkes istediğini yazar. Totti'yi getirseler onada yaşlı dersiniz. Bu kadar olmaz. Yönetime ve takıma destek verin lütfen.
alieren ve servet gereksiz transfer gürhanin olmasi iyi olmus bonserviiyle alindiysa yararli bi transfer nordin wortere söylenecek yok
SÖYLDEKİLERİNE HARFİ HARFİNE VE NOKTASINA VİRGÜLÜNE KADAR KATILIYORUMMMMMMM.
Dark Force 30.08.2006, 14:22 Ali eren e katılıyorum söylediklerinize ama servet tartışılmaz bile kallanın yerini kapatabilecek bir oyuncu süüüüperrrrrrrrr süperrrrrr
valla iyi transfer olmuş zaten ali eren sivaslı yüreğini ortaya koyar. takım iyi gidersede yine akbabalar sivassporlu olur. kötü giderse gerçek sahiplerine kalır
Dark Force 30.08.2006, 14:25 Ön yargılı olmak çok yanlış bir davranıştır. Hele bir durun bakalım. Bekleyelim görelim. Hem bu ne perhiz bu ne lahana turşusu anlamış değilim. İki gün öncesine kadar yönetime haykırıyordunuz transfer yapılmıyor diye şimdide beğenmiyorsunuz. Beğenmek zorunda değil kimse. Ama kırıcı olmayalım lütfen. Bu yazdıklarınızı sadece kendiniz okumuyorsunuz. Futbolcularda bu yorumları okuyor. Yönetim elinden geleni yapıyor. Bu futbolcuları almak için herkes birbiriyle yarışıyor siz hala eleştirmenin peşindesiniz. Herkes kendi yağında kavrulur. Kendi maddi gücümüz buna yetiyor demekki. Eleştirmenin dozu yok tabi herkes istediğini yazar. Totti'yi getirseler onada yaşlı dersiniz. Bu kadar olmaz. Yönetime ve takıma destek verin lütfen.
Evet kardeş söylediklerinde çok haklısın kim bilir bu futbolcular alınırken nerelerden borç para aldı yönetim öyle kolay değil servet ve gürhan gelmesi bu transferlerde emeği geçen herkese teşekkürler
SERVET BONSERVİSİ İLE ALINMIŞ AMA GÜRHAN KİRALIK. BENCE GÜRHAN'IN BONSERVİSİ İLE ALINMASI LAZIM.. GELECEK VAADEDİYOR.
yav bu sporcuların sorunlu olduğunu bile bile transfer ediyorlar madem içi geçmiş topçu alacaklar niye tolgayı rizeye verdiler bu işlere akıl fikir veremiyorum ali eren alpayın yan sanayisi servet deseniz belli fenerin baş belalısı madem topçu alacaklardı canı alsalardı getirdiklerinin hepsine bedeldi
başkanın fanatik gazetesine yaptığı açıklama borcumuz yok ama paramızda yok madem paramız yok bunlara elde azda olsa olan parayı bunlara harcamak bence sivas tarftarına eziyettir
Ali Eren'i niye almışlar yoksa jübile yaptırmak için mi
yigido_furkan 30.08.2006, 14:59 ark. servet iyi olmus bnce cok isabelı ama alı eren nıye onun yerine paftan cıkarsalardı daha iyidi servet cok iyi bnce
enbabasivaslı 30.08.2006, 15:13 o kadar teknik bir futbolcu olmasada tecrübesiyle katkı saglayacagına inanıyorum sivassporumuza hayırlı olsun
CAGLAYAN 30.08.2006, 15:29 o kadar teknik bir futbolcu olmasada tecrübesiyle katkı saglayacagına inanıyorum sivassporumuza hayırlı olsun
Ali Eren Hakkında kaygıya hic de gerek yok. çünki Ali Eren ile maç başına anlaşilmistir. Başarılı olur oynarsa para alacaktır.
Etem-Murat 30.08.2006, 15:36 hayırllısı olsun ne diyelim almışlar nerde kadrolara giremiyenlerle yola devam aldık diyerek taraftarı göz boyaması ile giderdik haydi hayırlısı
CEMAL EKEN 30.08.2006, 15:43 Bana göre iyi transfer Bu futbolcularla sivasspor dahada iyi olacak.
sedat yildiz 30.08.2006, 15:44 bence sivasspor alieren ve serveti takima katip ligin en iyi defansina sahip oluyor allah hayirli etsin
Ali Eren Hakkında kaygıya hic de gerek yok. çünki Ali Eren ile maç başına anlaşilmistir. Başarılı olur oynarsa para alacaktır.
Bu çok güzel bir haber iyi oynarsa hem sivasspor hem ali kazanır,ali erende 1.lig tecrübesi olan büyük klüpte oynamış bi futbocu bu kadarda kötü düşünmemek lazım
Ali Eren ???? oynadığı maça anlaşılması güzel. çünkü pek oynayacağını sanmıyorum.
benim içim rahat değil bu transferler ne işe yarar bir bana anlatsın ciddi söylüyorum anlatsın
PARTNER58AHMET 30.08.2006, 16:00 BU TRANSFER OLAYINDAN SONRA ARTIK SİVASLI İŞ ADAMLARIMIZ BİRAZ DAHA FEDAKARLIK YAPMALARI GEREKİYOR VE BU LİGDE KALICI OLMAMIZ GEREKLİ BUNUN BAŞKA ALTARNATİFİ YOK
YiGiT58_89 30.08.2006, 22:16 ali eren yaşıyo mu ya :D servet çok kaliteli bi oyuncu ama tolga ve ali eren ne oluyo onu anlamadım..gereksiz transferler...
sivasspor alacaksa genç oyuncular alsın gurbetçi...yedekte oturtmak için .. ilerde kiralık verip pişirip sivassporumuza faydalı hale getirebiliriz hatta büyük takımlara satıp iyi paralar kazanabiliriz
hasantuan 30.08.2006, 22:25 abi ali erenin ne işi var ben ondan kaliteli genç 40 isim sayarım size.... galatasaray uğur ve özgürcanı kiralayacakmış gidin onları alın be.........
ali eren el bombası olabilir haklı olabilirsiniz en azın adam yüreği ile oynardı topunu ama sinirlerine hakim olmalı
YavuzTheYigido 30.08.2006, 22:37 Arkadaslar oturdugunuz yerden ahkam kesmeyin,Gerek Ali Eren gerek Servet Cetin gerekse Gurhan defalarca Milli formamizi giymis futbolcular.Ustelik basarilida olmus isimler.Azicik elinizi cebinize atinda Beckam,Ronaldinho yada Klose yi alalim.
Yonetimimize sonsuz tesekkurler.Bu sartlarda bu transferleri yaptiklari icin.En azindan defans problemimizi hava hakimiyeti olan Servet ve tecrubeli Ali Eren le cozmus oldular.Hakki Hocaoglunun oynamadigi maclari gorduk.Rize tek kale oynadi Sakarya 9 kisiyle bizimle dalga gecti.Simdi en azindan alternatifli bir defans blogumuz oldu.Petkovicin onunde Gurol,Hakki,Servet ,Hayrettin onlerinde Ali Eren Sivasspor gibi mutevazi bir takimda oldukca onemli bir savunma tertibi olacak. Orta sahamizda Hakan Bayraktarin yukunu Gurhan, Musa ,Wooter ile bir nebze hafiflettik.Takimimizda golcu sorunu yok.Gununde bir Mehmet,Serdar Balili ve Anderson bize gol sorunu yasatmayacaklar.Tesekkurler baskan ve yonetim..
HERKESE EVET DERİM AMAAAA ALİ EREN???????????
abi çok güzel yazmışsın yarın bı gün Tolga gibi olacak!!
yigido_furkan 30.08.2006, 22:49 ark. servete laf yok bnce cok isabetlı olmus ama alı erene hayır gürhan transferi 10 numara gercekten cok iyi bi iş yapmıs yönetimimiz
superglam 30.08.2006, 22:54 HERKESE EVET DERİM AMAAAA ALİ EREN???????????
Arkadaşlar çok kötümser olmayalım sanırım haberi tam okumadınız. Ali eren maç başına para alacak elimizde patlaması mümkün değil. oynarsa parasını alır oynamazsa eyvallah. Hem o kadarda kötü bir futbolcu değil. Hele servet bence sivasspor için çok önemli bir futbolcu ona çok ihtiyacımız olacak ve onun adına forumlar açıp belkide tebrik edeceğiz. Yönetimi yürekten kutluyorum. Bu ara haberin sonunda Sivaslıların parasal desteğini beklediğinide unutmayalım.
Saygılarımla...
pepsiyusuf 30.08.2006, 22:59 ali eren futbol kalitesi ortada ama sinirlerine hakim olmazsa sivasın başını çok ağrıtır futbolu ortaya koyarsa defansımız süper olur aynı geçen seneki gibi şimdiden başarılar aramıza hoşgeldin
serdal58 30.08.2006, 23:05 servetde ali erende faydalı olacakdır...adamlar gelmeden olumsuz yorumlar yapmak iyi değil....onlarla fotoğraf çektirmek için sıraya giren arkadaşlar nedense şimdilerde istemiyorlar....lütfen bekleyin ve görün....
yahu arkadaslar ali eren soyle oburu boyle sozde sivasspora katgida bulunuyorsunuz yonetim isinibilir siz bosuna kendinizi yormayin ali eren tecrubeli oyuncu hayirli olsun sivassiporumuza.
|