Orijinalini görmek için tıklayınız : YALÇIN KORKMAZGİL İLE RÖPORTAJ


SivasSpor.Com
28.08.2006, 16:38
http://www.sivasspor.com/images/stories/Yalcin_Korkmazgil.jpg

1967 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Sayın Yalçın KORKMAZGİL’ le Sanayi Çarşısındaki İş yerinde yaptığımız röportajı veriyoruz.

Kendinizi tanıtır mısınız?

-1967 Sivas doğumluyum. Sanayi Çarşısında esnafım. Evliyim biri erkek, biri kız 2 çocuk babasıyım.

Sivasspor Taraftar Sitemiz Sivasspor.com'u takip edebiliyor musunuz?

-Sivaslı olmak ve Sivas’ta doğmak bir ayrıcalıktır.Fanatik bir Sivassporlu olup ta Sivas ve Sivasspor la ilgili yazılı ve görsel medyayı takip etmemek olmaz.. Evet sürekli takip ediyorum ve çok beğeniyorum.

Sitemizde öncelikli amaç; Bilinçli Taraftar Oluşturmak.
Sizce Taraftar Siteleri bunu başarabilir mi?

-Sitenin müdavimleri Sivasspor' a ciddi bir şekilde ilgi duyanlar, Sivasspor hakkındaki her konuyu öğrenmek amacıyla buradalar, yani öğrenmeye açık kişiler. Bu açıdan amaç doğru, yöntem doğru, burada insanlar doğru şeylere yönlendiriliyor.

Sitemizde, 1967 Genç Taraftarlar Derneğine destek amaçlı, Kombine Bilet Kampanyası düzenlendi. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler?

-Evet. Çok güzel bir organizasyon,
Dernek üyesi genç arkadaşlarımızın birçoğunu Üniversite öğrencileri ve ailesinin desteğine ihtiyaç duyan kişiler oluşturuyor yani böyle bir desteğe gerçekten çok ihtiyacımız var. Umarım bu ilimizdeki diğer yayın organlarına da örnek teşkil eder.

http://www.sivasspor.com/images/stories/Yalcin_Korkmazgil_1.jpg


1967 Genç Taraftar Derneğinin amacı nedir?

-Sivas gençlerini çok güzel bir amaç uğruna organize etmek, etkili ve bilinçli taraftar oluşturmaya katkıda bulunmak, Sivas sporumuzu hem içerdeki hem de deplasmandaki maçlarımızda en iyi şekilde desteklemek, yanında olmaktır.

Dernek hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

-Derneğimizin kurulmasında ve işlerlik kazanmasında çok büyük katkıların olan eski Belediye Başkanımız Sayın Osman SEÇİLMİŞ’ e çok teşekkür ederek başlamak isterim.
Derneğimiz 4 yıldır faaliyet gösteriyor. 2. Genel Kurul toplantımızı geçtiğimiz Ocak ayı içinde yaptık. Yönetim de görev alan arkadaşlarımız şunlar:

1)Yalçın KORKMAZGİL
2)Sebati ÜNLÜ
3)Nail DOĞAN
4)Mustafa ERSOY
5)Serhan KABURCUK
6)Tahir KARTAL
7)İ.Hakkı TİMUÇİN
8)M.Emin ÇOLAK
9)Mustafa ATEŞ


Dernek Giderleri nereden karşılanıyor?

- Giderlerimizin bir kısmını üye aidatlarından,. kalanını da Dernek Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımızın katkılarıyla karşılıyoruz.

Sponsorlarınız kimler?

-1967 Genç Taraftarlar Derneğinin Deplasman yakıt giderlerine bilet alımı vb. giderlerimize, şimdiye kadar;
Hakan baklava, Marka alışveriş merkezi, Güldüoğulları alışveriş merkezi, Meral ayakkabıcılık, Atılım yapı market, Ayak market, Anadolu inşaat, Babacan kereste Sponsorluk ettiler.
Dernek olarak, desteklerinin devam etmesini dileyerek, bu firmalarımıza çok teşekkür ediyor, diğer firmalarımızdan da aynı duyarlılığı göstermesini bekliyoruz.

Sivas spor'un başarısı Sivas'a neler kazandırdı?

-Şehir olarak daha şimdiden standart gelişmemiz ivme kazandı. İstanbul'dan Sivas'a direkt uçak seferleri başladı. Güzel bir stadyuma sahip olduk. Otel vb. kalıcı yapılanmaların başladığını görüyoruz. Yaygın medyada adımızdan daha fazla söz edilir oldu. Bunlar Sivas
için az şeyler mi?

http://www.sivasspor.com/images/stories/Yalcin_Korkmazgil_2.jpg

Taraftarımız hakkındaki düşünceleriniz, Taraftarımızdan beklentileriniz neler?

- Gerek Sivas' da gerekse Türkiye'nin hemen her ilinde geniş bir taraftar potansiyeline sahibiz. Ancak hemşerilerimiz süper lige çıktığımıza halen inanamıyor olsalar gerek ki bu konuda herhangi bir gelişme gösteremedik.Taraftar sayımız Sivas spor 3.ve 2. ligdeyken bile bugünkünden daha fazlaydı. Maalesef beklentilerimizin çok altında kaldı. Önemli bir konuda, taraftarın tutumu, Stada gelenlerin büyük çoğunluğunu sinema-tiyatro izleyicileri ve çekirdekçiler oluşturuyor. Yani takımını desteklemekten çok uzak olan bu görüntülerle, birçoğumuz tasvip etmesek bile sık sık karşılaşıyoruz.
Takımlarına her yönden destek olmalarını bekliyoruz. Tezahüratlarda bize katılmalarını istiyoruz. 50 kişiyle gittiğimiz deplasmanlarda bile taraftarı ayağa kaldırmayı,coşturmayı başarıyoruz ama burada maalesef katılım çok az.Bu hepimizin takımı, bundan başka Süper lig yok. Daha ne bekleniyor acaba?

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Anadolu Taraftar Derneklerinin ortak sorunlarını ve çözüm yollarını bulmak amacıyla 17 taraftar derneği bir araya gelerek, Anadolu Taraftarlar Federasyonu kurma çalışmaları içindeyiz.

1967 Genç Taraftarlar Derneği olarak, Başkanımız Sayın Mecnun OTYAKMAZ hakkında çıkan dedikoduları şiddetle kınıyor, Başkanımızın, Yönetim Kurulumuzun ve Teknik heyetimizin her zaman arkasında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

Röportaj: Aynur Küçükibiş (Nilay)
Fotoğraf: Dj. Murat

yeni_erol_34
28.08.2006, 17:13
1967 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Sayın Yalçın KORKMAZGİL’ e
2)Sebati ÜNLÜ
3)Nail DOĞAN
4)Mustafa ERSOY
5)Serhan KABURCUK
6)Tahir KARTAL
7)İ.Hakkı TİMUÇİN
8)M.Emin ÇOLAK
9)Mustafa ATEŞ
Röportaj: Aynur Küçükibiş (Nilay)

hepsine teşekür ederim herşey sivas ve sivasspor için Allah sizleri ve sizingibileri başımızdan eksik etmesin

SONMEZ
28.08.2006, 19:56
Yalçın başkanıma, İstanbul' dan
sevgilerimi ve selamlarımı gönderiyorum...
Sivas' a geldiğimizde, gerçekten bizleri çok
iyi karşılıyorlar. Güzel de bir ekibi var.

Yalçın başkanımla beraber Sipastv' de canlı yayında da
güzel sohbetlerimiz ve demeçlerimiz oldu.

Yalçın başkanın şahsında tüm ekibine başarılar diliyorum;
Nilay Hanıma da teşekkürlerimi ve selamlarımı iletiyorum...

2 DERNEK... 1 YÜREK...

.
.

Etem-Murat
28.08.2006, 21:44
yalcın başkana bundan sonraki başkanlığı dönemlerdede başaılar dilerim tanışma fırsatımız oldu bizlere göstermiş olduğu yakınlık nedeniylede cok teşekkürlerimi boç bilirim başkan ve yönetim arkadaşlarına izmirden canı gönülden başaılarının devamını dilerim

RüStü ElmaS
28.08.2006, 22:22
1967 Genç Taraftarlar Başkanı Yalçın Korkmazgil' i ve ekibini yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kutluyorum.

Anadolu taraftarlar federasyonu çalışmaları yerinde ve geç kalınmış bir proje umarım en kısa zamanda çalışmalarına başlarlar.
Anadolu taraftarları için önemli ve faydalı bir çalışma olacağına inanıyorum. Böylesine önemli bir projede yer aldıkları için özellikle teşekkür ediyorum.

Nilay hanımı ve bu güzel röportajda emeği geçenleri kutluyorum.

Ertugrul
29.08.2006, 00:21
1967 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı ile bu güzel röportajı gerçekleştirenleri kutluyorum emeğinize sağlık.
Sayın Yalçın Korkmazgil'ide bu güzel mesajları sitemiz aracılığı ile bizlerde paylaştığı için teşekkür ederim.
1967 Genç Taraftarlar Derneğinede başarılar diliyorum

HALIL
29.08.2006, 00:26
ya gercekten aynur ablamiza tesekur ediyoruz birbirinden gizel roportajlar yapiyor

SivasLady
29.08.2006, 08:12
SAYIN BASKAN VE EKIBINE BASARILARIN DEVAMINI DILERIM
SIVAS / SIVASSPOR ICIN COK FAYDALI BIR DERNEK KURDUKLARI ICIN
INSALLAH DAHA NICE GÜZEL SEYLERE IMZA ATARLAR

röportajlari gerceklestiren herkese cok cok tesekkürler
emeginize saglik

CÜSSKB-Aynur
29.08.2006, 10:59
1967 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Sayın Yalçın Korkmazgil'e benimle Röportaj yapmayı kabul ettiği için teşekkür ediyorum.

Sivas ve Sivasspor için maddi-manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan, Sayın Yalçın Korkmazgil' i verdiği emek ve özverisinden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim. Sivas'ın sizin gibi insanlara ihtiyacı var.

serhankaburcuk
29.08.2006, 11:18
RÖPORTAJDA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA ABLAMIZ SAYIN AYNUR KÜÇÜKİBİŞ'E FOTOĞRAFLARI ÇEKEN SEVGİLİ KARDEŞİM DJ MURAT'A VE RÖPORTAJDA BÜTÜN İÇTENLİĞİ İLE HERKONUYA TEMAS EDEN SEVGİLİ BAŞKANIMIZ SAYIN YALÇIN KORKMAZGİLE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ...

1967_DERNEK_MUSTAFA
29.08.2006, 12:39
yalçın başkanıda ben şöyle biraz özetleyeyim yalçın başkan taraftar derneği başkanlığından ziyade tam bir taraftardır gerektiği yerde davul çalar gerektiği yerde pankart taşır hiç bir zaman kendini büyük ve kibirli görmez gerektiği zamanda gereken yerde masayada yumruğunu vurmaktanda kaçınmaz ben bundan dolayı tebrik ediyorum görevinde başarılar diliyorum her zaman yanındayım başkan ayrıca busohbeti gerçekleştiren AYNUR ablaya vede fotoları çekmekte incelik gösteren dj murat kardeşimede sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

PRoFeSSioNaL
29.08.2006, 14:26
EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

HakkıTİMUÇİN
29.08.2006, 15:53
Yalçın başkanla 2 senedir tanışıyoruz. Sivasta ve maçlarda da toplam 6-7 kere beraber olduk. Ancak şunu açıkça belirtmeliyimki ondaki Sivas ve Sivasspor aşkını kıskandım.

İşinden, ailesinden ve sağlığından feragat ederek yıllardır Sivassporun olduğu her yerde oda var.

Böyle bir BAŞKAN'ı olan Taraftar derneğininde yönetiminde olmaktan gurur duyuyorum.

CATLI
29.08.2006, 17:45
Güzel Sivasimin Güzel Insanlari

Öncelikle Aynur Hanimi tebrik ediyorum byöle gzel reportajlari bize sundugu icin!!!

Yalcin beyide tebrik ederim gercekden calismalarindan dolayi ve basarilarinin devamini bekliyortum

serhankaburcuk
29.08.2006, 18:07
Herkes onun gibi Sivassporlu olsa bu taraftarın sırtı yere gelmez...İyiki varsın başkan...........

5841
29.08.2006, 19:00
YALCIN BAŞKANLA YAKLAŞIK 2 YIL ÖNCE KOCAELİDE SİVASLILAR GECESİNDE TANİMİŞTİK .DAHA DOGRUSU O GÜN COK DEGERLİ KARDEŞLERİMİZLE TANIŞTIK HEPSİDE SİVASDAN GELMİŞLER SİVASSPOR İÇİN BİRŞEYLER YAPMAK İÇİN EVİNDEN İŞİNDEN AYRILİP BURALARA KADAR GELEN O DEGERLİ KARDEŞLERİME TEŞEKKURLER.. BU DEGERLİ (1967) İNSANLARI AYAKTA ALKIŞLIYORUM.

T_İ_T
29.08.2006, 20:01
Burdan sayn Başkanım ve sivas'ın elit esnaflarından Yalçın KORKMAZGİL abımıze sonsuz teşekküR etmek istiyorum böyle bir derneği kurarak bizlere sahip çıktığı için ayrıca 1967_DERNEK_MUSTAFA(Mustafa) ve 1967_DERNEK_NAİL(NAİL) abilerimize de teşekkür borçluyuz çok emekleri var bu dernek te kurulma aşamasında çok destek oldular maddi ve manevi olarak. 3 senedir faaliyet gösteriyoruz ve 3 senelik zaman içinde iç saha ve dış saha olmak üzere bir çok maça gittik sivas'ı ve sivasspor'u en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum.bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edecez.artık biz profosyonel bir derneğiz sivas sınırlarını aştık federasyon olma yolundayız inşallah en kısa zamanda buda gerçekleşecek..

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...

NOT:bu röportaj içinde aynur abla'ya ayrıca teşekkür ediyorum işini iyi yapıyor inşallah böyle devam eder...DJ murat'ta iyi resimler çekmiş.:)

1967 dernek serkan20
29.08.2006, 21:17
bu derneğin kurulumunda emeği olan herkese çok teşekkürler
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ...
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...

karacaören34-58
29.08.2006, 21:23
SİVASSPORUMUZUN GURURU 1967 DERNEĞİNE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM...

67_DERNEK_AKKIZ
29.08.2006, 22:08
emegı gecenn
terını akıtann
calısann,,
dıdınen ,,
herkese ama herkese
ozellıkle YALCIN ABIYE ,DERNEK MUSTAFA (ERSOY) ABIME NAIL ABIME
SONSUZ TESEKKURLER...

GuNaY
30.08.2006, 09:54
Yalçın Başkanımızı yakınen tanıyorum,
Kendisinin Sivas ve Sivasspor için birçok fedakarlığın altına girdiğini bizzat biliyorum, bu fedakarlıklar neticesinde de başarılar elde etmesi kaçınılmazdı zaten..
Tam bir Sivas sevdalısı, cana yakın bir kişiliğe sahip,
Aynur hanım'a bu güzel röportaj için teşekkür ederim,


Serhan abi, Mustafa abi, Nail abiyede çalışmaları ve özverileri içinde ayrı teşekkür etmek isterim,

erhan5834
30.08.2006, 16:20
başta röpörtajı yapan sayın AYNUR KÜÇÜKİBİŞ hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum...eline sağlık güzel olmuş resimleri dj kardeşim çekmiş onunda eline sağlık...değerli başkanımada saygılarımı sunuyorum ... 67 li olmak ayrıcalıktır ve ben bundan gurur duyuyorum 1967 sivas genç taraftarlar derneği ve yönetimine başrılar dilerim...hep olduk herzamanda olcaz destekçisi...

1967_CLUB_ÖZGÜR
30.08.2006, 22:03
aynur abla ya ve foto ları ceken dj.murat a tşk.... Super Bı Roportaj Olmus...

BAŞAKANIM İYİKİ VARSIN...ve iyiki BAŞKANIMIZSIN




BENDE..!!! 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'nin Üyesi Olmaktan BÜYÜÜÜk Gurur Duyyorumm..!!

Bu dernekde Sivassporumuza Destegı Ogrendım trıbunu Öğrendim..!!!

1oo Lerce Insanın Bır Araya gElerek Tek Yurek OLdugunu Gordum....

Yalcın BaŞkAnImIzI Cok Sevıyoruz...Ve SONSUZA DEK ARKASINDAYIZ...!!!!

1967_CLUB_ÖZGÜR
30.08.2006, 22:07
aynur abla ya ve foto ları ceken dj.murat a tşk.... Super Bı Roportaj Olmus...

BAŞAKANIM İYİKİ VARSIN...ve iyiki BAŞKANIMIZSIN




BENDE..!!! 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'nin Üyesi Olmaktan BÜYÜÜÜk Gurur Duyyorumm..!!

Bu dernekde Sivassporumuza Destegı Ogrendım trıbunu Öğrendim..!!!

1oo Lerce Insanın Bır Araya gElerek Tek Yurek OLdugunu Gordum....

Yalcın BaŞkAnImIzI Cok Sevıyoruz...Ve SONSUZA DEK ARKASINDAYIZ...!!!!


1967.............1967......... .....1967.........1967

CÜSSKB-Aynur
31.08.2006, 09:29
1967 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Sayın Yalçın Korkmazgil'e benimle Röportaj yapmayı kabul ettiği için teşekkür ediyorum.

Sivas ve Sivasspor için maddi-manevi hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan, Sayın Yalçın Korkmazgil' i verdiği emek ve özverisinden dolayı kutlar, başarılarının devamını dilerim. Sivas'ın sizin gibi insanlara ihtiyacı var.

Bu arada 1967 Genç Taraftarlar Derneğinde görev alan, Dernek Yönetim Kurulu Üyelerine ve Dernek Üyerinede çok teşekkür eder, desteklerinin devam etmesini dilerim.