Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR BOLU'DA!..

SivasSpor.Com
02.09.2006, 18:44
Turkcell Süper Lig takımlarından Sivasspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı değerlendirmek amacıyla Bolu Gerede'de kampa girdi.

Ligin ilk 4 haftasında 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet elde eden kırmızı-beyazlı ekip, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Dorukkaya tesislerinde kamp girdi.

Genel Menajer Bülent Uygun, kamp çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla Bolu Gerede'de kampa girdiklerini söyledi.

Yeni transferler Nordin Wooter, Servet Çetin, Ali Eren ve Gürhan Gürsoy'un da katıldığı kampın gayet güzel geçtiğini ifade eden Uygun, kampta takımdaki eksikliklerin giderileceğini, takımın fizik ve kondisyon olarak uzun lig maratonuna hazır hale geleceğini söyledi.

Ligin 5. haftasında deplasmanda oynayacakları Konyaspor maçına kadar çalışmalarını burada sürdüreceklerini anlatan Uygun, Konyaspor maçının ardından Sivas'a geleceklerini ve Fenerbahçe karşılaşmasına hazırlanacaklarını kaydetti.

Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerinin çok büyük fedakarlıklar yaparak, takımın ihtiyaç duyduğu transferleri gerçekleştirdiğini belirten Uygun, bu noktadan sonra Sivaslı işadamlarını ve taraftarlara büyük görevler düştüğünü ifade ederek, kırmızı-beyazlı renklere gönül veren herkesi kulübe maddi ve manevi destek vermeye çağırdı

IHA

yerliturkuaz
02.09.2006, 18:51
Bu kamp sırasında hazırlık maçıda yapılırsa kamp daha faydalı geçiş olur ama sıradan takımlarla değil birinci lig takımlarıyla yapılmalı bu maçlar

HALIL
02.09.2006, 19:06
insallah bu maci alirizzzzzz..........

ua_boys_of_hell
02.09.2006, 19:11
umarım sivasspor boluda iyi bi hazırlık dönemi geçirir ve konyada konyayı yener ..sivasspora konya deplasmanında başarılar...

TracyMcGrady58
02.09.2006, 19:48
Insallah kendilerini iyi hazirlarlar...bu kamp doping gibi olacak herhalde :D

Ensar
02.09.2006, 20:47
Bu yeni Transferlerle hedefimiz Konyadan 3 Puanla Dönmek istiyoruz Mutlak Hedef Galibiyet .Arkadaslarlar Ben 8.ayda izindeydim Sivasin macini seyretmek icin gitdim ama malesef almanyadan giden bir gurbetci Arkadasimizin Sahaya girmesiyle sakarya maci malesef istanbulda oynanmak zorunda oldu lütfen böyle seyler takima Zarar veriyor her kim olursa olsun Lütfen sinirlerine Hakim olsun sonucta bu Zarari biz cektik kimsenin Zarar vermeye hakki yok ve biz böyle gidenede dur demesini biliriz.

HALIL
02.09.2006, 23:28
bu kamp donemini cok iyi degerlendirmemiz lazim

AyhanBayrak
03.09.2006, 03:56
Bolu kampinin yeni gelen transferlerimiz icin faydali olacagi kanaatindeyim en azindan takima isinmalari icin bu arayi iyi degerlendirirler.
Ayrica kamp süresincede birbirlerini iyice tanima firsati dogar diye düsünüyorum insallah hayirlisi olur

serhankaburcuk
03.09.2006, 14:39
Başkanımızında dediği gibi Yönetim tranferi yaptı şimdi işadamlarımız eline cebine atmalı artık...HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ KENETLENELİM ......

kadir10
03.09.2006, 14:58
bu maçı alırsak geçen hafta aldığımız maçın anlamı daha büyük olur

Ertugrul
03.09.2006, 15:01
Sivasspor bu kısa arayı iyi değerlendirir umarım,galibiyet sonunda ve yeni transferlerle kampa girmemiz kampın moral motivasyon açısından iyi geçeceğini gösteriyor.
Yeni transferlerinde takıma uyum sağlamaları ve hocanın yeni takımı oluşturması için bu kamp süresi iyi bir fırsat.

burak_baykal
03.09.2006, 15:06
calısmalarında basarılar dılerım..............

PARTNER58AHMET
03.09.2006, 15:31
BU KAMP SÜRECİNDE FUTBOLCULARIN BİRBİRLERİNİ İYİ TANIYIP KONYA MAÇINDAN PUAN BEKLİYORUZ EĞER KONYA DEPLASMANINDAN DA PUANLA DÖNÜLÜRSE ÖYLE ZANNEDİYORUMKİ SİVAS BU MORALLEN EN AZINDAN KENDİ SAHASINDA FENERLEN EN KÖTÜ İHTİMAL BERABERLİĞİ YAKALAMIŞ OLUR DİYE UMUYORUMV VE BÖYLECE ARTIK SİVASIMIZIN BİR BÜYÜK TAKIM OLDUĞUNU TÜM TÜRKİYE DEĞİL BÜTÜN DÜNYA GÖRMÜŞ OLUR

karacaören34-58
03.09.2006, 15:38
ÇOK GÜZEL BİR TERCİH TAKIMA YENİ KATILAN OYNCULARDA TAKIMA ALIŞACAK BU KAMPIN ÇOK YARARLI OLACAĞINA İNANIYORUM...