Orijinalini görmek için tıklayınız : BAYANLAR TRİBÜNE COŞKU ve RENK KATACAK.!

Sayfa : 1 [2]

Çarşı58
04.10.2008, 23:04
İyi olur en azından küfürün önüne böyle geçilebilir :)

yener_sahin
04.10.2008, 23:20
bunlar mevsimlik taraftar bizler mevsimlik taraftar istemiyorz. Yağmurda,çamurda,karda,kışda stada gelen taraftar istiyoruz.

kaç deplasmana gittin aslanım.bırak bu zırvaları köstek olacağına destek ol.millet çocuk tribünü yapıyor sen nelerden bahsediyorsun.bursa küçük çocukları bedava alıyor taraftar olsunlar diye.sizi de gördük...

sivaslı yıldız
10.10.2008, 21:23
Burda bahsedilen, yorum yazan her arkadaşında '' evet, iyi proje, gelsinler..'' cümleleriyle destekledikleri konu güncel bi durum mu?.. Bilgisi olan varsa, beni de aydınlatırsa sevinirim..

ssadnanss
10.10.2008, 21:32
gerçekten iyi olur sivassporun sivasta ve türkiyedeki durumunu anlamayanlarda anlamış olur taşıyla toprayla yerşeyiyle sivaslı sivassporluyuz

sivaslı yıldız
10.10.2008, 21:44
gerçekten iyi olur sivassporun sivasta ve türkiyedeki durumunu anlamayanlarda anlamış olur taşıyla toprayla yerşeyiyle sivaslı sivassporluyuz

Bende tam olarak bundan bahsediyordum..

Gerçekten iyi olan durumun bayan taraftarlarla ilgili olan kısmını açıklayabilir misin?..

yksl0407
16.11.2008, 11:23
:)ben alanya danım sivas alanya maçında bulunmuştum bende gelmek isterim ama mesafeler

jakobieen
16.11.2008, 11:32
iki hafta önceki denizli maçında bulunduğumuz tribünde bazı bölümlerde bayan taraftarlar göze çarpıyordu, onların tribünde olmasının faydalarından birini bi hemşerimin şu sözlerinden anlayabiliriz;

"sevgili yanhakem kardeş, lütfen kararlarınızda biraz daha dikkatli olurmusunuz, aile var bi şey diyemiyoruz" :D

Stephan Battal
23.11.2008, 01:10
SIZE GUVENIYORUZ SIVASIMIZA VE SIVASLIYA YAKISAN HER AKTIVITENIZDE YANINIZDAYIZ BASARILAR DILERIM

ali5800
07.12.2008, 18:56
bugun maça gelen tum bayan taraftarlara tesekkur ederim

AmİgO Alİ

emreOKOCHA
08.12.2008, 23:41
valla son ist belediye macında sole bişe duydum en son" gell la gel orda bayan var küfür edemek:)))" guzeldi::))))

emreOKOCHA
08.12.2008, 23:42
iki hafta önceki denizli maçında bulunduğumuz tribünde bazı bölümlerde bayan taraftarlar göze çarpıyordu, onların tribünde olmasının faydalarından birini bi hemşerimin şu sözlerinden anlayabiliriz;

"sevgili yanhakem kardeş, lütfen kararlarınızda biraz daha dikkatli olurmusunuz, aile var bi şey diyemiyoruz" :D

harikasın benden 10 uzerinden 5 o abime 5 de paylaştığın için sana:)

yigidomurat
18.12.2008, 22:52
gerçkten güzel bir proje.umarım başarılı olursunuz

58bbp58
19.12.2008, 20:04
maça bayanlar gelince erkek taraftarlar da hiç küfür etmiyor.sivasın yeni stadına bayanlara ayrı 1 yer yapsalar daha iyi olur.bence

CÜSSKB-Ecem618
29.12.2008, 10:34
merhaba.. hakikaten biz bayanlar maçlara geldiğimizde küfürler azalıyor :)
geçen sene maratonda 45 dk. maçı izlerken bir küfür duymadık,(daha sonra yer değiştirmiştik)
(sayın hakem lütfen doğru karar verin, hımmm bu yaptığınız çok yanlış,bakın burda bayan var :))
gibi cümleler kuruyorlardı. bizleri memnun etmek için ellerinden geleni yaptılar :) sivasspor taraftarı çok centilmen, bayanlara karşı çok kibar ve bayanların futbol ile içiçe olmasını destekleyen kaliteli insanlar... ben bayanlar için ayrı bir yer yapılmasından yana değilim açıkcası.takımımızı hep beraber,birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde destekleyebiliriz.. :)

sasha
30.12.2008, 15:20
ankara da sivassporlu bayanlar var mı acaba?
hani sivasa oraya buraya gidemesek şehir dısına cıkamasak ta toplanıp maç izlemeye falan beraber gitsek nası guzel olmaz mı?

slasher//z
24.01.2009, 20:35
http://fanatik.ekolay.net/galeri/Image/Photo/3919_20090124170819109_a8.jpg

slasher//z
24.01.2009, 21:04
http://galeriimg.sabah.com.tr/3924/90165p.jpg

esentepeli58
24.01.2009, 21:27
evt ya bayansız olmaz ya taraftar olmalı ama bızım sivas bayanlarıda gelır inş bayan olmayan yerde berekette olmuyor:D:D:D:D

58zarali
24.01.2009, 21:29
fikir süper inşallah başarılı olur

muhsin koçak
24.01.2009, 21:30
http://galeriimg.sabah.com.tr/3924/90165p.jpg

bu tür görüntülerin artması en büyük dileğim.:)

altar58
26.01.2009, 11:14
yönetim bayanları stada çekmenin yolarını kesin bulmalı. küfür azalır kalite artar.haddini bilmeyen varsada illada küfür edecem diyorlarsa onlarda kendine başka yer bulmalı. bayanlara özel ayrıcalık tanınmalıki üniversiteli hanımları stada almalıyız.birçok insan küfür yüzünden çoçuklarını getiremiyor.bunun önlemleri alınmalı.

gül5858
31.01.2009, 20:14
...... Lütfen bayanlar katılın siteye.....

sasha
03.02.2009, 15:17
ankaradaki sivassprolu bayanlar bana mesaj atsınlar maçları beraber izleyelim

sevogul
03.02.2009, 18:22
Öncelikle bugünkü 3.2.2009 Fortis kupası maçı için Canım Sivassporumu kutluyorum.Avrupa Fatihi dediler dediler ve Kupa getirdik Türkiye'ye dediler.Herkesi küçük gördüler.Anadolunun bağrından kopan kendi imkanlarıyla biryerlere gelmeye çalışan canla başla taraftarıyla bu günü bize yaşatan SİVASSPOR'A VE BÜLENT UYGUN'A,MECNUN ODYAKMAZ 'A SONSUZ TEŞEKKÜRLER......SONNNNNSUZZZZ ZZ.
Ve biz bayan taraftarlara Tribünlerde özel yer ayırırlarsa yalnız bırakmayacağız
Yiğidolarımızı....Özellikle bu tür maçlarda evde duramadım heyecandan..
Emeklerinize sağlıkkkk.

bahadır erdem
03.02.2009, 18:44
SEVGİLİ BACILARIM;

HAREKETİNİZ TAKDİRE ŞAYAN.

SİZİN TRÜBÜNLERDEKİ VARLIĞINIZ,HEM TARAFTARA OLUMLU KATKI YAPACAK,

HEMDE DİĞER ANADOLU TAKIMLARINA GÜZEL BİR ÖRNEK OLUŞTURACAKTIR.

BENCE YÖNETİM BİR KARAR ALIP HANIM TARAFTARLARIN BİLET FİYATLARINI

YARI YARIYA İNDİRMELİ.

SİVAS'I TANIMAYAN,KABA,CAHİL VE YOBAZ GÖREN İNSANLARADA İYİ BİR

DERS VERMİŞ OLURUZ.

BataNay
03.02.2009, 22:35
bugün galibiyeti bize hediye eden futbolcularmıza teknik heyete teşekkür ediyor onlarla sivasımızla gurur duyuyoruz.ben sivasspor yönetimine şunu diyeceğim,stat girişlerinde bugün ve her zaman içeri girerken elimizde biletimiz dakikalarca kuyruk bekliyoruz,kapılarda turnike görevlileri bileti okuturken çileden çıkmamak mümkün değil elbette o kadar kuyruk olur;okumuyor bandrolleri 5 ve 6.denemeden sonra barkot okuyucu ancak izin veriyor..bunu düzeltin ve sıra öyle bir hal alıyorki,çocuklar,bayanlar,has talar,yaşlılar ne yapacaklar o sıkışma esnasında,ben çocuk değilim bayan değilim hasta değilim ama yemin le diyorum utanıyorum o şekilde stata girmeye,nefesim kesildiğini hissettim bi an.Sonra maç çıkışı aaaaaaaaaa !!! durum gene aynı bir tel örgü ve 3 tane turnike camii kapısı gibi bir çıkış,12.000 kişi burdan çıkacak,eşiyle kızıyla çocuğuyla hastasıyla genciyle yaşlısıyla,yazıklar olsun eyyy yetkililer girerken hapishaneye girer gibi hissettiriyorsunuz bizleri bari çıkarken insana yakışır bir durumda çıkalım.demekki bir acil çıkış durumu olsa millet hep ezilecek oracıkta.yönetimmi bakar bekçimi bakar müdür beymi bakar polis mi bakar vatandaş mı bakar,kuşbakışı halkın nasıl içeriye girdiğini ve çıktığını bi gözlemlesin sonrada çaresini ertesi hafta yoluna koysun...halkı maça geldiğine pişman etmeyin..rezillik yaşatmayın bizler sivas halkı bunu haketmiyor..

yener_sahin
03.02.2009, 23:01
sevgili batanay sende kendince haklısın ama bu sorun sadece sivasda yok bütün stadlarda var.4 eylül nou camp değil ki 10 dakikada dolsun 10 dakikada boşalsın.o turnikelerden o kadar geç geçişler olmasa içeri giren 15bin kişiyi polis nasıl arayacak.Hatta o kadar hızlı ki geçişler onlara göre doğru düzgün arama da yapılmıyor.barkot ise ben kendi adıma söylüyorum şu ana kadar 4 eylül dahil hiç bir stadda sorun yaşamadım.sanırım siz beceriksiz bir görevliye denk gelmişsiniz.

Gönül istiyorki 4 eylülde bayan ve çocuklara ait bir tribün olsun.Bursa bunu yapıyor bizde yapabilir.Orda rahatca maçlarını izleyebilirler.İnşallah bu da olursa sorunlar hallolur.

sanırım ilk defa maça geldiniz.yoksa stadda girişte sorun yaşadığınız için maça geldiğinize pişman oluyorsanız.bizim çektiğimizi rezillikleri çekseniz heralde sivassporu da tutmayı bırakırdınız.Bence biraz daha sevgi her şeyin ilacı...

BataNay
05.02.2009, 10:21
Yener şahin,ben sivassporla büyüdüm,nusret abiler,cin ismailler,amigo ihsan,ben o statta büyüdüm,siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim yaşım 40 oldu,size çocuk ve bayan taraftar yerlerinin ayrı olması hususunda derinden katılıyorum ama bana lütfen polislerin üst arama işini bahane edip eften püften gerekçelerle gerçekleri perdelemeyin.polis üst mü arayamıyormuş ne arıyor bozuk paramı tamam aldı girerken,içerde su al simit al, al sana onlarca cebine bozuk para millet alışverişte görsün,bumu sizin arayamıyo dediğiniz konu.Her şey ama herşey kişisine göre şekil alır kardeşim insanın içinde karakterinde varsa ki kaldıki buda bir insan psikolojisidir,art niyetli kişi yapacağını her yerde her zaman yapar.siz 15 bin kişiyi hapishaneye girer gibi çıkıştata cumadan çıkar gibi tek kapıdan geçirmeye kalkamazsınız.ben bi aile gördüm çıkışta sanmıyorumki bi daha gelsinler eşleriyle,ingiltereden örnek vermişsin,çok uç örnek,biz öle olsunmu diyoruz,barkot 5 ve 6 kere ancak okuyabiliyor,girişler serbest olmalı öyle bir sistem getirilmeli,akıcı olmalı emniyet kendi işini düşünsün o onların işi,saçma sapan işler;içerdeki büfeleri kapatamayacığına göre girişte neyin bozuk parasını alıyorsunuz.bunu biri izah etsin.aklında art niyet olmayan insanında aklına art niyeti somaktır bu uygulama..serbest bırakın şu milleti serbest..silah yaralayıcı madde arasınlar gerisi boş..statlara kuyrukta beklemeden itişsiz kakışsız girip maçımızı izlemek istiyoruz.istediğimiz bu,insan gibi,medeniler gibi,kavgaya mahal verecek uygulamayla değil.herkese sevgilier..

sevogul
06.02.2009, 21:20
Kardeşim doğru yazmışın.. Ben hiç maça gelmedim biliyosun ve eğer böyleyse şimdiden gerildim yani.
Sivassporun başarısına ortak olmak bizimde hakkımız..Ama bu evde oturmakla olmuyo.Stadyumda en kısa zamanda yerimizi istiyoruz.Bilet fiyatları hiç önemli değil helal olsun Yiğidolara ama lütfen rahat edelim..

yener_sahin
06.02.2009, 22:07
Yener şahin,ben sivassporla büyüdüm,nusret abiler,cin ismailler,amigo ihsan,ben o statta büyüdüm,siz kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim yaşım 40 oldu,size çocuk ve bayan taraftar yerlerinin ayrı olması hususunda derinden katılıyorum ama bana lütfen polislerin üst arama işini bahane edip eften püften gerekçelerle gerçekleri perdelemeyin.polis üst mü arayamıyormuş ne arıyor bozuk paramı tamam aldı girerken,içerde su al simit al, al sana onlarca cebine bozuk para millet alışverişte görsün,bumu sizin arayamıyo dediğiniz konu.Her şey ama herşey kişisine göre şekil alır kardeşim insanın içinde karakterinde varsa ki kaldıki buda bir insan psikolojisidir,art niyetli kişi yapacağını her yerde her zaman yapar.siz 15 bin kişiyi hapishaneye girer gibi çıkıştata cumadan çıkar gibi tek kapıdan geçirmeye kalkamazsınız.ben bi aile gördüm çıkışta sanmıyorumki bi daha gelsinler eşleriyle,ingiltereden örnek vermişsin,çok uç örnek,biz öle olsunmu diyoruz,barkot 5 ve 6 kere ancak okuyabiliyor,girişler serbest olmalı öyle bir sistem getirilmeli,akıcı olmalı emniyet kendi işini düşünsün o onların işi,saçma sapan işler;içerdeki büfeleri kapatamayacığına göre girişte neyin bozuk parasını alıyorsunuz.bunu biri izah etsin.aklında art niyet olmayan insanında aklına art niyeti somaktır bu uygulama..serbest bırakın şu milleti serbest..silah yaralayıcı madde arasınlar gerisi boş..statlara kuyrukta beklemeden itişsiz kakışsız girip maçımızı izlemek istiyoruz.istediğimiz bu,insan gibi,medeniler gibi,kavgaya mahal verecek uygulamayla değil.herkese sevgilier..

valla bu aralar moda oldu ben eski taraftarım demek.bırakın bunları artık ben eski taraftarın da nasıl olduğunu çok iyi bilen birisiyim.öyleki yaş ortalaması 40 olan ve bağıran tek kişi var mı stadda.benden 15 yaş büyüksünüz ama inanın bizi staddan soğutan kişilerde sizin yaş ortalamanıza sahip kişiler.stadda bağırırken "oturun olum göremiyoruz." deyip üzerimize yapışan kişilerde 40 yaşında kişiler.Haklısınız polis bozuk para alıyor ama içerde parayı bozdurmak mümkün sahaya atan kişiyi de ben hiç görmedim.Türkiyenin her yerinde bu böyle girişte alıyorlar ama içerde bozuk para alabiliyorsun.hatta su şişelerinin ağızı açık verilmeli onu dahi yapmıyorlar.girişteki siteminizi anlarım ama çıkarken cuma namazından çıkar gibi demişsiniz abi.hani camilerde de yapılan uygulamadır sıra beklemek istemiyorsan on dakka geç çıkarsın rahat rahat kimse sana bir şey yapmadan sıkıştırmadan çıkarsın.maç izleyecek vakti bulan içerde on dakka oturur paşa paşa rahat rahat çıkar.Girişte ise inanın en büyük rezilliği aileler değil bizler çekiyoruz.adam cüzdanın içine kadar açtırıp baktırıyor.tepeden başlıyor bütün bedeni arıyor...siz eskilerdensiniz genç taraftarın en çok cefayı çektiğini daha iyi bilirsiniz...

SİVASLIYIZ
08.02.2009, 16:39
SİVASSPORA BUYUK KATKI SAGLIYON ABLACIM BURAVO VALLA SANADA BU YAKISIR:)

cadde41
08.02.2009, 23:30
evet trbunde bayanların olması güzel bir görüntü veriyor ekranlara bizimde bayan grubumuz var dişi kOSTAD DEPLASMAN içerde maçları kaçırmıyolar ekranla güzel görüntüler olşturyolar

alyazmalim
08.02.2009, 23:50
Bayanlar gibi taraftar varmi sivassporu tutan.. canim sivassporum..

alyazmalim
08.02.2009, 23:52
ilk defa sivassporun macini seyrettim gecen sene cok guzeldi. cok az bayan vardi

cadde41
09.02.2009, 00:22
nie yokmu bayan taraftarınız.....

serdar-58
09.02.2009, 02:00
güzel bir fikir inşallah bayan yiğidolardestek verir

rebelife58
09.02.2009, 10:00
bayansız taraftara, taraftar demem

*€$KİYA58*
10.02.2009, 13:45
BAYANLAR HER YERE RENK KATAR ONUN ICIN SIVASSPORU YALNIZ BIRAKMASINLAR NERDE COKLUK ORDA ŞAMPIYONLUK :D

bayanfanatik
11.02.2009, 14:59
sivassporu bu seviyeye getiren bülent uygura teşekkür ediyorum. sivassporun 1. ligde olmasından cok mutluyum. istanbulda yaşıyorum sivasda hiçbiyerde konu olmazken sivassporun galibiyetlerinden sonra heryerde hergün duyuyorum duydukcada gurur duyuyorum sivasımızla sivassporumuzla. her hafta takip ediyorum. bu haftada bursasporu yeneriz inşallah..;)
bütün futbolcularımıza Allah kuvvet versin..

58_babacan_58
11.02.2009, 15:28
inşallh bu projeyide gerçekleştirirler.güzel olur

Furkan500
11.02.2009, 15:42
stada bayanların gelmesi çok önemli...statda küfürün azalmasını sağlar...yeni bir heyecan katar...

adilakbulut
11.02.2009, 16:02
[QUOTE=CÜSSKB-Aynur;150447]ÖNÜMÜZDEKİ FENERBAHÇE MAÇINDAN İTİBAREN SİVASSPOR
BAYAN TARAFTARLAR GRUBU OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
TAKIMIMIZIN RENKLERİNDE KIYAFETLERİMİZLE,ELLERİMİZDE BAYRAKLARIMIZLA,GRUBUMUZ ADINA PANKARTIMIZLA TRİBÜNDEKİ
YERİMİZİ ALACAĞIZ.
ŞU ANKİ 30-40 KİŞİLİK GRUBUMUZUN İLGİYLE DAHADA ARTMASINI BEKLİYOR,TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYI AMAÇLIYORUZ.
KATILIMLARINIZI,ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.[/QUO dediginiz gibi kiyafetler ayni ve bayraklarla 30-40 kisilik bir grup az sayilmaz,kesin dikkati cekmeye yeter.yani mesaj verlimis olur. simdiden basarilar...

furkanplt
11.02.2009, 16:23
bayanların maça gelmemesinde yanayım

67nattramn58
11.02.2009, 16:35
Vallaha çok güzel. olur. Sizi gören maratoncular biraz kendilerinden utanırlar

Sekilistanli
11.02.2009, 22:21
hehe süper :) oleeee sivasspor

Sekilistanli
11.02.2009, 22:22
bencede haklisin küfür daha az edilir ve bayanlara karsi saygisizlik olmaz :)

bendesivaslıyı
14.02.2009, 10:57
eğer 30 40 kişi iseniz eskişehir maçında başlayın gruba kendi stadınızda başlarsanız daha güzel olur

a.yurdakul
14.02.2009, 11:41
büyük takım olmanın en önemli gereklerinden biri de tabiki bayan taraftarımız.onların desteği de takımımız için çok önemli.sivas ile ilgili medyadaki kötü izlenimler tribündeki bayan taraftarlarımızla ciddi anlamda silinecektir.ayrıca umarım bu bayan kardeşlerimize saygı da kusur etmeyeceğiz.yiğidoya yakışır bir biçimde.

Akartuna58
14.02.2009, 12:23
simdiye kadar gördügüm en iyi proje :D

hem sizleri gören diyer bayanlarda kendine güvenip gelir stada takimini destekler

size basarilar dilerim

alpESES
17.02.2009, 16:21
eskişehirsporumuz DİŞİ ŞİMŞEKLER diye 40 50 kişilik bi bayan taraftarı var bu bayanlarımız her maçımızda tribünde oluyo imkanları dogrultusunda deplasmanlara gidiolar hatta 10 15 dakka onların sesini duyabilirsiniz dışarıdan misafir takım taraftarları basın çok şaşırıyo bu işe bu da bizim ayrı bi farkımız tabiki de biz bu işi rayına oturttuk sizde başarabilirsiniz

ready
17.02.2009, 18:34
bayanların maça gelmemesinde yanayım

bayanların oldugu yerde küfür olmaz çogu stada maç seyretmek için degil küfür etmek deşarj olmak için geliyor

KocgiriLi
17.02.2009, 18:53
Bayan erkek ayrımı yapmaya ne gerek var canLar ..

gül5858
17.02.2009, 18:56
BAYANLARA DESTEK VEREN TÜM YÖNETİME TEŞEKKÜRLER TABİKİ BİZDE VARIZ

alikoyuncu
26.02.2009, 14:25
bayan taraftarların türbünlerde olması en az kaba nezaketsiz davranışlar da azalmalar veya yok olur artı bayanlar türbünlerimize bir renk katacaktır yiğidin bayanıda yğiddir yolunuz açık başarınız daim olsun sivas sporum şampiyonluğu eğer inanırsan o olur yeterki umutlu ol yeter saygı ve sevgilerimle..

GuVeN
02.03.2009, 03:27
ben uygulamalıda gördüm bayanların oldugu yerlerde ınsan kufretmek ıcın ıkı kere dusunuyo,ve barız bı sekılde kısısel kufurlerde azalma var.. gördüğüm kadarıyla bayanlar sadece büyük takımların maçlarına geliyorlar genelde. düzenli bi şekilde bayan taraftarları stadlara çekebilirsek hem staddakı küfür azalacak hem de tribünler şenlenecektir..
bayan taraftar grubumuzun da desteklenmesı şart..

ÇAĞLAR GİYİM
02.03.2009, 07:32
inşallah sivas için hayırlısı olur bayan taraftarların gelmesi SİVASSPORUMUZUN buyudugunun gostergesiiiiiii tabiki bayan taraftarların gelmesi
küfürüde bi nebze olsun önleyecekkkkkkkkkkkkk süpersiniz aynur hanım

Sivaslikiz68
13.03.2009, 14:27
Allah Bana da nasiib eder Sivasspor maclarina gitmeye...

emreakbulut58
13.03.2009, 15:16
:Dçok güsel bir proje bizim taraftarlarımızdan hiç bitane bile görmedim
ts de de yok herhalde çok güsel olur inş gelirler maça

rsimsek
13.03.2009, 15:17
sivasspor taraftar kitlesinin dahada genişlemesi ve bayanlarla güzelleşmesini temenni ederimm

Essahsivasli
29.03.2009, 19:02
Merhabalar, yaziyi ekleyeli cok olmus. Su anki Bayan yigido durumu nasil maclarda ? Yeterince varmi ?

ready
29.03.2009, 19:10
Artık trübünler de bayanlar çocuklar da geliyor lütfen şu küfür olayını bırakalım maşallah maratonda iş tezehurat yapmaya geldigi zaman sesi çıkmayan arkadaşlar iş küfüre geldigi zaman ne çok güzel sövüyor nerde kaldı sizin yigidolugunuz ben inanmıyorum arkadaşım tezehurata gelince ses yok küfüre gelince ses çok olmaz olsun sizin yigidolugunuz

subasi29
11.04.2009, 01:25
yetrince katilim oluyormu? modern bir taraftar grubu olma yolunda bayanlara gereken ilgi gosterilmeli

Fighter
11.04.2009, 02:29
İçerdeki maçlarda bayanların gelmesine sözüm yok hatta tribüne renk katıyorlar umarım sayıları gittikçe artar.. Ancak deplasmanlarda bayan taraftara karşıyım zaten gelen de olmuyor :)

skinned58
18.04.2009, 13:56
bi tek sivassspor da bayan tarafatar yoq

Yiğiter
18.04.2009, 14:05
Statta moron tipi zatlar hala mevcut maalesef..
"Ben buraya küfür etmeye geliyorum,kimse karısını bacısını getirmesin" gibi dünyanın en karanlık düşüncesine sahip insanlar bulunuyor hala ne yazık!
Bayanların çok olması lazım!Ama ben kendim getiremiyorum ki başkasından nasıl getirmesini isteyeyim!
Bayan taraftarlardan cesaret edip gelenler var ama ben cesaret edip hiç bir bayan tanıdğımı stada getiremiyorum!:mad:

mearic
22.04.2009, 15:12
çalışmanızda başarılar dilerim umarım istediğiniz gerçekleşir

mnt3
22.04.2009, 15:22
bayan taraftarların maçlara gelmesi çok güzel,ama taraftarlarımızın tezahürat yaparken dikkat etmeleri lazım.bayan taraftarların olduğu bölümde yapılan küfürlü tezahüratlar bayan taraftarları çok rahatsız ediyor.aslında statta hiç küfürlü tezahürat olmamalı

kübra-58
23.04.2009, 14:21
BENCE cOk GüZel Bir sey cunku bız de takımımızın adına bsyler yapmamız grekıo ve bunu ınsallah basarıcaz ... ..;)

slasher//z
23.04.2009, 17:53
http://fanatik.ekolay.net/Galeri/Image/Photo/4102_20090421221234521_s5.jpg

ÇAĞLAR GİYİM
23.04.2009, 17:55
BAYANLARIN MAÇLARA GELMESİ
KÜFÜRÜDE
BİRAZ OLSUN AZALTIR VE COŞKU GETİRİR.....HEP DESTEK TAM DESTEK
TEŞEKKURLER EMEGİ GECENLERE

akif198258
29.04.2009, 12:32
projeyi canlandırabılırsenız cok güzel herhalde bırdaHA ki sezonda bayan seyirci sayısı bırhaylı artacak projenizde başarılı olmanızı dilerım

ERMAN
29.04.2009, 13:16
yolunuz acık olsun basarılar bu işinde ustesınden gelırısnınz

Salim58
29.04.2009, 13:18
bayan kardeşlerimizide çoğunlukla stadlarda görmek güzel olur biz artık büyük takımız büyük takımın büyük taraftarı olur inşallah bayanlar çoğalır yerlerini alırlar hep destek tam destek

KaaN5827
04.05.2009, 10:26
Merhaba Arkadaslar ßayan Arkadasların,da Stat,da oLmaSı Tabiki Renk Verir Fakat ßu Projeyi ßirlikte Yürütür mutLu Sona uLastırabilirSek ßizden iyiSi Yok UmaRım KonuSaLan Sözler Fikirler, DusunceLer Söz,de kaLmaz ..
SivaSSpor,umuza Yürekten ßasarıLar diLeRim ..
St ßy KaaN (AntepLi)

SavLo
08.05.2009, 08:11
Dishi Yğidolar :)

slogan bu :)

bayanfanatik
25.05.2009, 17:28
ya ben yazdığım mesajları bulamıyorum.sivaslıyım sıvas taraftarıyım. bu sivasa son anlarda nooldu kendi sahasında gol yemezdi.inşallah gs yı yeneriz noolursunuz sizden tek ricam tum gucunuzle son macı ıyı oynayın. her kafadan bi ses geliyo su sivası sız tarıhe yazın . her gol yememızde ben kalp krızı geciriyorum .

bayanfanatik
25.05.2009, 17:31
istanbuldaki sivaslıları mahcup etmeyın galatasarayı yenın...

teksasbursamc
25.05.2009, 17:37
Münferit olarak mı yoksa bi oluşum var mı?

BataNay
26.05.2009, 10:32
yeni sezonda yaa havuz tarafından yada kapalı yanını aile tribünü olarak ayırsınlar.bayanlar tek başlarına veya eşleriyle çocuklarıyla ayrı bi trübüne sahip olsunlar.bunu yapmak çokmu zor..kaldıki böyle olunca ben inanıyorumki bu sezondan daha çok bayan ve aile ler maçlara daha çok ilgi gösterecekler.. birde bu stadlardan maç çıkışı zamanı onca taraftarımız öyle bi çileye maruz kalıyorlarki,onca binlerce seyirciyi çıktıkları kapıları görmüyormu bu il spor müdürlüğü.böyle bi çile yaşatmaya hakkınız yok bize.girişler bi dert çıkış ayrı bir dert.sizi şiddetle protesto ediyorum sayın spor il müdürü ve sivasspor ilgili yönetim.maç çıkışı havuz tarafından çıkan seyirciyi gelinde bir görün,öyle meşin koltukta maç izlemeye, vipten maç bitince evinin yolunu tutmaya benziyormu..yazık o düşüncenize.o koltuğu haketmiyorsunuz siz.umarım yeni sezonda bu tür sorunlara eğilirsiniz.

ready
26.05.2009, 12:05
arkadaş zaten 4 eylül stadyumuna girmek bi çile çıkmak ayrı bir çile onlar meşin koltukda rahatça otururken maçdan sonra protokol kapısından rahatça çıkarken taraftar çıkarken çileyi çekiyor bu Allahtan revamıdır

CixBabylolSivas
31.05.2009, 21:21
Güzel Bir Proje Bence!...Böylelikle Futbolun Sadece Erkeklerin İçin Değil Bayanlar İçinde olduğunu Anlarlar!....

Metal Gear
31.05.2009, 23:37
Stattaki görgüsüz eöbesillerin sayısı hala o kadar çok ki ne eşimi,ne kardeşimi,bayan olan hiç bir tanıdığımı maça getiremem maalesef!

mertcan69358
30.06.2009, 16:24
İŞTE SİVASIN İNSANI LARFA GEREK YOq

ready
30.06.2009, 20:06
Stattaki görgüsüz eöbesillerin sayısı hala o kadar çok ki ne eşimi,ne kardeşimi,bayan olan hiç bir tanıdığımı maça getiremem maalesef!

sırf bazı abilerimizin maçlara maç seyretmeye degilde kendini deşarj etmeye geldikleri aşikar maratonda maç seyrediyoruz adama diyorum güzel abim yanımızda bayan var ayıp olmuyormu diyoruz adam biletimi aldım istedigimi yaparım diyor böyle haysiyetsiz kişiliksiz insanların stadlara girmesine karşıyım

turgut0058
05.07.2009, 23:30
bencede çok iyi olur bayan taraftarların gelmesi

mertcan69358
05.07.2009, 23:53
gelsinler bayanlarda sivas şov görsüm

carizma0658
16.07.2009, 20:14
BAYAN TARFATRALARIN ÇOKLUUU KALITEMIZI VE SİVASIMIZIN MARKLAŞMA YOLUNDA ÖNEMLI ADIM ATTIGINI GÖSTERIR HEPNIZE GÖNÜLDEN TEŞKKRLER GÜZEL SILOGANLI COŞMALAR

yenka
20.09.2009, 09:36
çok güzel bir proje
hemde SİVASPOR OYUNCULARINI oyuna motive ederler

yenka
20.09.2009, 09:40

hemşerim neden gotürmüyosun

ben de ablama diyorum kendi gelmio:D

yenka
20.09.2009, 09:48
sivasspor taraftarları maç izlemeye değil çekirdek yemek ve küfür edip
kendilerini boşaltmaya gelio .bu durumda da kadınlar adamın küfürünü dinlemek
zorunda kalıyo. bunedenle bayanlar tribününde küfür olmaz bari

yenka
20.09.2009, 09:51
o bakımdan metal gear nickli kardeşimizin haklı olduğunuda SOYLEMEK GEREKİR
:confused:

ready
20.09.2009, 17:19
bir keresinde maçın birinde C.ü üniversiteli bayan arkadaşlar sivassporu desteklemek için maça gelmişlerdi artık küfürden bayan arkadaşlar rahatsız oldu ve başka bir trübüne girmek zorunda kaldılar bayan taraftarların sivasspor trübünlerine girmesi için daha 40 fırın ekmek yemesi gerekir

yiğidohalit58
20.09.2009, 18:21
süper olur bence de olsun duygulandım ağladım hatta

yaramazlar
04.10.2009, 18:08
gelsinler tabi çok güzel olur...bayanları bekliyoruz stada...her taraftar bize bir onurdur...

oquzh4n58
04.10.2009, 18:33
valla antalya Macında Takım Kotu haldeyken dolmustu Stat Bıde Kadın felan gelmeynelerde gelırse sımayız hadı bakalım destekkk arknzdayız

sivaslı yıldız
09.10.2009, 08:59
valla antalya Macında Takım Kotu haldeyken dolmustu Stat Bıde Kadın felan gelmeynelerde gelırse sımayız...

..:)

Bu bahaneyi de ilk defa duyuyorum.. Aman Sivasspor dolu tribünlere oynasın, biz maça gelmesekte olur diyeceğimizi sanıyosan, yanılıyosun..:)

Salim58
09.10.2009, 09:07
türübünler güzel ama bayan taraftarlar az nedense ben bayan kardeşlerimin bu türübünlere daha fazla güzellik katacakları düşüncesindeyim

hiko58
09.10.2009, 10:16
gardaşlarım bu çok güzel olurda lütfen aramıza karışan kendini bilmez küfürbazları engelleyelim. eğer tertemiz küfürsüz bir stad olursa sizlere yemin ediyorum seyircinin yarısı bayan olur.

ready
09.10.2009, 10:50
türübünler güzel ama bayan taraftarlar az nedense ben bayan kardeşlerimin bu türübünlere daha fazla güzellik katacakları düşüncesindeyim

bayanların azlıgının nedeni küfür adam maratonda oturuyor futbolcu golü kaçırıyor adamın hatalı karar veren hakemin ne anası kalıyor ne avradı benim yüzüm kızarıyor yerin dibine giriyorum adama bakıyorum adamın tınladıgı yok böyle karaktersiz insanları stadlara sokmamak lazım adam başkasına söylemedigi lafları stadda söylüyor pis egosunu tatmin ediyor Allah belalınız versin böyle seyircinin futbol oyunun da içine ediyorsunuz böyle rezilligin oldugu yere bayanlar gelirmi siz olsanız bacınızı eşinizi veya arkadaşlarınızı getirirmisiniz bu ortama

Salim58
09.10.2009, 11:00
bayanların azlıgının nedeni küfür adam maratonda oturuyor futbolcu golü kaçırıyor adamın hatalı karar veren hakemin ne anası kalıyor ne avradı benim yüzüm kızarıyor yerin dibine giriyorum adama bakıyorum adamın tınladıgı yok böyle karaktersiz insanları stadlara sokmamak lazım adam başkasına söylemedigi lafları stadda söylüyor pis egosunu tatmin ediyor Allah belalınız versin böyle seyircinin futbol oyunun da içine ediyorsunuz böyle rezilligin oldugu yere bayanlar gelirmi siz olsanız bacınızı eşinizi veya arkadaşlarınızı getirirmisiniz bu ortama

aynen katılıyorum buna bende şahit oldum hiçte hoş bi görüntü olmuyor bize bizlere yakışmıyor bayanların çoğalmasıyla bunu aşarız gibime geliyor belki biraz utanma duygusu olan utanırda ağızlardan kötü kelimeler çıkmaz

bugra5858
02.11.2009, 15:34
Bayanlara Özel Tribün Açılmalı Bursasporun Bayan Tribünü Var Sivassporunda Olmalı O Tribünde Bayanlar Küfürden Ve Çirkin Sözlerden Uzak Sivassporu Doya Doya Desteklemeli:)

karen
02.11.2009, 17:44
ÖNÜMÜZDEKİ FENERBAHÇE MAÇINDAN İTİBAREN SİVASSPOR
BAYAN TARAFTARLAR GRUBU OLUŞTURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.
TAKIMIMIZIN RENKLERİNDE KIYAFETLERİMİZLE,ELLERİMİZDE BAYRAKLARIMIZLA,GRUBUMUZ ADINA PANKARTIMIZLA TRİBÜNDEKİ
YERİMİZİ ALACAĞIZ.
ŞU ANKİ 30-40 KİŞİLİK GRUBUMUZUN İLGİYLE DAHADA ARTMASINI BEKLİYOR,TAKIMIMIZIN YANINDA OLMAYI AMAÇLIYORUZ.
KATILIMLARINIZI,ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ.

öncelikle bu konuyu kim baslattiysa ona cok tesekkür ederim,ben almanyada yasiyorum,elimde oldukca maclara gelmeye calisiyorum,her macina gelemiyorum tabiki.ama sunuda söleyim,böle bisey yaparsaniz,sivasspor icinde cok iyi olur,sivas icinde cok iyi olur,evde koltuga oturup sivassporun macini izleyen,ttaraftardan daha delikanlidir buraya bu konuyu acan bayan arkadaslar,gercek sivassporlu sizsiniz arkadaslar,hertürlü destekliyorum sizleri,ben sivasliyim sivassporluyum demekle olmuyo,televizyonda izliyorum cok üzülüyorum,türübünler bombos.zaten bizim sorunumumuzda sahip olduklarimiza sahip cikamiyoruz,sivasspor bu durumdaysa taraftarin daha desteklemesi lazim,evde koltuga oturup veyada sivassporun puan durumuna bakip sivasspor desteklenmez,sivasspor orda saha orda,türübün orda,herkes gidip takimini türübünde desteklemeli,sizlere cok tesekkür ederim,böle bisey yapmak istediyiniz icin sivasin delikanli kizlari,siz böle bisey yapinki sivasin maci oynanirken kahvehanelerde,okey oynayan sivaslilar utansin,sizlerle gurur duyuyorum,benim memleketimin delikanli kizlari,isiniz gücünüz rast gelsin,saygilarimla

ready
02.11.2009, 20:34
aynur hanımın C.Ü de faaliyetlerini destekliyoruz

yasin__0658
02.11.2009, 21:00
geçen sezon ankaragücü maçında 8-9 kişilik bayan tarftarımızın sivassporumuzu desteklemeye gelmişlerdi kıyafetleri kırmızı beyazdı ve ellerinden bayraklar hiç düşmedi gerçekten renki görüntülerdi inş proje başarılı olur ve ldiğer takımlardan daha çok bayan taraftarımız olr ve bir örnek olur türk fubol tarihine

OoSivassporoO
04.11.2009, 16:13
ewt inş. çok iyi olur bayanlarında maclara ilgi göstermesine

Kemalraik
15.11.2009, 17:07
Keşke her takımın bir bayan tribünü olsa, ne güzel olur. :D

58CeZa58
29.10.2010, 18:18
bayanlar icin forum
yüzde 90 yazan erkek !!

mgulseven
29.10.2010, 22:09
Güzel bir düşünce inşallah emekleriniz boşa çıkmaz.SİVAS'ta bayanlarında statlara girmesi bir öncülük olur diger anadolu takımlarınada örnek bir külüp oluruz.En önemlisi ise bayan elinin deydigi her şey tertipli düzenli olur.Ehh birazda futbol terörü azalır.Şimdiden başarılar dilerim.

ayazoğlu
30.10.2010, 16:24
konuya yorum yazan kadar seyirci yada taraftar gelirmi acaba

Tataroglu58
30.10.2010, 16:27
Gerçekten Güsel Bir düşünce Tamda Sivassporumuza Yakışacak bir Olay Tşk Bay Ve Bayan Yiğidolar....

karyola
30.10.2010, 17:32
cocuk mu eglendırecez maclara zaten gelen bayanlar var.:)

mgulseven
31.10.2010, 01:44
Bu takım için herşeye deger bacım vermiş oldugunuz emekler.İnşallah emekleriniz boşa çıkmaz hep gülen taraf biz oluruz.TEBRİKLER....

yamanil
11.04.2011, 11:12
Bencede iyi düşünülmüş bir proje.İBB maçında hatırı sayılır bayan kardeşlerimizde vardı.Bayanlar her zaman spora ferklı bir renk katmıştır.

elbeylii
11.04.2011, 15:37
:D:D haber 2010 hani nerdeler bayan arkadaslar sanmıyom bunlar sadece dalga gecenler:D

elbeylii
11.04.2011, 15:37
bu 2010 haberlerini neden yayınlarlar anlamadımki:D

sivaslı yıldız
11.04.2011, 21:15
bu 2010 haberlerini neden yayınlarlar anlamadımki:D

Sivas'ta ki bayan taraftarlar açısından 2011' deki en önemli gelişmenin katılımın diğer maçlara nazaran Beşiktaş maçında hissediler oranda artmış olması olduğu için olabilir..:)

eyupkocak
11.04.2011, 21:35
evet maçlara organize gitmek önmli inş. başarılı olurr

kutan
11.02.2012, 22:30
insaallah sivasspor kazanir yer yerinde oynar bayan taraftar lari macta costuracagiz

adres58
11.02.2012, 22:34
Haftaya Fenerbahçe maçında erkek seyirci alınmayacak. Malum taraftarsız oynanma cezası aldılar. Bakalım kaç tane bayanımız gelecek. İnşallah bizleri aratmazlar. Hadi bakalım Bayan Yiğido ablalarımız, sahne bu hafta sizin ;)

B.DUMANLI
12.02.2012, 01:13
Bursaspor´un cezasi nedeniyle Galatasaray´a karsi Bursaspor´lu bayan seyircilerin verdigi türübün destegi belkide Türkiye´de bir ilkdi.O seyirci rekorunu bakalim Türkiye´de kim kiracak .Nitekim gecen hafta Besiktas´li bayan seyircilerin sayisi ,Bursaspor´lu bayan seyircilerden hem cok daha azdi,hemde tezahurrat olarak Bursa´li bayan seyirciler daha üstündü.

Tuncay
12.02.2012, 05:28
Yigide bacim cok guzel bir dusunce,Sivassporun eksiklerinden birini isaret etmisiniz.Sivassporun gelecegini etkiliyecek bir dusunce.En azindan yillar sonra dogacak cocuklar ilk spor bilgisini annesinden alir.Sasirmayin bu fikrime,ortada aci bir gercek var,hayatinda istanbulu gormemis milyonlarca istanbul takimlarini tutan taraftarlar var.Yilmayin,korkmayin bu konuyu surekli gundeme getirin.Uzaklarda oldugum icin tam bilmiyorum eger baska bayan taraftar gurubu yoksa,sivasspor tarihinede gececeksiniz.Yapabilecegim her konuda yardima hazirim.Inaniyorumki binlerce yigidoda benle ayni gorusde.Kolay gelsin.

Djamoka
11.04.2012, 20:10
http://img35.imageshack.us/img35/4306/sdc10892c.jpg

Casanova Rasit
29.08.2012, 01:33
Sivas da Almanya ya göre hic bayan taraftar yok.
almanya da gecen bir macda yanimizda sadece bayanlar vardi sasirdik :)

Casanova Rasit
17.02.2013, 02:22
http://img35.imageshack.us/img35/4306/sdc10892c.jpg

41 kere masallah!!