Orijinalini görmek için tıklayınız : PECZE'DEN PETKOVİÇ'E ELEŞTİRİ !..
SivasSpor.Com 12.09.2006, 10:38 http://www.sivasspor.com/images/stories/PECZE5.JPG
Sivasspor Teknik Direktörü Carol Pecze, Konyaspor maçı sonrası yaptğı değerlendirmede, ''Kaleci Petkoviç'in profesyonelliğe yakışmayan hareketi sonucu 8 kişi kaldık. Profesyonel oyuncu hiçbir zaman kontrolünü kaybetmemeli" dedi..
Duran toptan yedikleri bir golün düzenlerini bozduğunu ifade eden Pecze, ikinci yarıya da iyi başladıklarını, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.
Eksik oyuncularına rağmen maçı bırakmadıklarını dile getiren Pecze, ''Kaleci Petkoviç'in profesyonelliğe yakışmayan hareketi sonucu 8 kişi kaldık. Çabamız bu dakikadan sonrada sürdü. Ancak sonucu değiştiremedik. Profesyonel oyuncu hiçbir zaman kontrolünü kaybetmemeli. Bir anlık sinir, birçok şeye sebep olabilir. Oyuncular bundan sonra daha dikkatli olmalı.'' dedi.
Pecze, maçın hakeminin Petkoviç'in atılması dışında diğer oyunculara kırmızı kart gösterirken aceleci davrandığını sözlerine ekledi.
hakan__58 12.09.2006, 11:00 bence bu hoca bizim işimşze ikinci ligde yrar süper ligden bunun sayesinde düşeriz şimdiden hazırlıklı olun....
CAGLAYAN 12.09.2006, 11:03 http://www.hurdogan.com/img/8585.jpg
Petkoviç bunu hep yapıyor !!!!!!!
Sivasspor’un başarılı kalecisi Michel Petkoviç yaptığı gereksiz hareketlerle takımını eksik bırakmaya ve kaleciliğine gölge düşürmeye devam ediyor. Pazar günü Konya’da oynanan maçta rakibine gereksiz yere tekme sallayan Petkoviç ,geçtiğimiz sezon Kayseri’de oynanan ve 2-2 biten maçta da benzer harekette bulunmuş ve takımını zor durumda bırakmıştı.
Hürdogan
bence hakem hiçte aceleci değildi.Kendisini profesyonel oyuncu zanneden kişilerin bu hareketlerde bulunmaması gerekirdi aslında biz konyaya yenilmedik hakkı + anderson + petkoviç e yenildik...
üç oyuncunun gördüğü kırmızı kartlarla ve ,karol peczenin katkılarıyla kacınılmaz son yenildik,bence karol pecze birazda kendini eleştirsin, nerde hata yapıyorum,takıma neden düzen tuturamıyorum diye.
Etem-Murat 12.09.2006, 14:17 Hoca güzel söylüyonda bunda hırsızın hiçmi sucu yok bu olayda
pecze hazırık maçlarını bile kazandıramıyordu belliydi bunun takımı bu hale getireceği bakalim daha ne felaketler bizi bekliyor.. lorantı mum işiğnada arıyoruz
SivasliErhan 12.09.2006, 15:41 fenerin maci var diye 3üde ekstra kirmizi kart gördü bence !!!!
peczenin söylediği son derece doğru.. Petkoviç geçen yıl aynı hareketi Kayseri maçında da yapmıştı.
Abdullah DuMaN 12.09.2006, 16:56 ŞENOL USTA DOĞRU SÖYLÜYOR ÖNCE HOCA SUÇU KENDİNDE ARIYACAK O NE TAKTİK VERİ YOSA FUTBOLCULARDA ONA UYAR
1967 dernek serkan20 12.09.2006, 17:07 fenerin maci var diye 3üde ekstra kirmizi kart gördü bence !!!!
arkadaşa aynen katılıyorum
ayrıca pecze iğneyi kendisinede batırsın
harbiden ayıp yaptığı diğer arkadaşların çabalarını harcıyor onları yanlız bırakmaya hakkı yoktu tabi hırsızın da suçu var ama petkoviç suçu yok diyemeyiz haftaya ne olucak peki sonuç belli fener banko kaleciniz en iyi defans oyuncunuz iyi adamınız yok pozisyonları yakından izlemedim ama hakemin hatası yok gibi biraz zor ama inş.fener maçında telafi ederler bu arada servet iyi bir maç çıkardı ileride daha iyi olucaktır
TAKMAYIN KAFANIZA PECZEYI-ZATEN BU HAFTADA FENERE YENILIRSEK
ZATEN KOVULACAK
KOVULMAZSA -BÜYÜK BASKAN KENDI BILIR 4 HAFTA SONRA KENDI KACAR
KACMAZSADA SIVASI 2 LIGE DÜSÜRÜR
SELAMLAR
Dark Force 12.09.2006, 18:05 bu teknik direktörün başka lafı olmazmı allah aşkına her hafta aynı laf
GOLÜ YEDİK OYUN DİSİPLİNİMİZ BOZULDU
başka laf yok gol yenildiği zaman olmayan disiplin bozuluyorsa vay halimize gol yedi takım yenildik futbol bu her halde yiteceksin
öyleyse sen takımı takım yapamamışsın
bir golle oyun disiplini bozulmaz
petkoviç konusuna gelince bu oyuncuya ceza vereceğim deme yok
profösyonle oyuncuya yakışmıyor v.s edebiyat yapıyor ıvır zıvır laflar
bu nasıl adam ya
bu adam gitsin kim gelirse gelsin takımın başına
ademgoze 12.09.2006, 18:07 şimdi rahat etsinler hakkı yine özür diledi digerleri ne yaptı
Dark Force 12.09.2006, 18:13 HERKES FENER BAHÇE MAÇI VAR KIRMIZI KART GÖRDÜLER BİLEREK :)))
BÖYLE SAÇMALIK OLURMU YA ONLAR O KARTI GÖRSE NE GÖRMESE NE
DİYELİMKİ OYNAYACAKLAR FENER MAÇINDA NE YAPACAKLAR FENER YİNE 3-4 ATIP GİDER
YAPMAYIN YA :):) GÜLÜNÜR BU LAFLARA
SANKİ ÇOK BÜYÜK FUTBOLCULARDA TAKIMI SIRTLIYORLARDA
ONLARIN YERİNE OYNAYACAK FUTBOLCULARIMIZ ONLARDAN DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERECEK FENER MAÇINDA BUNDAN EMİNİM
KENDİLERİNİ GÖSTERMEK İÇİN
SivasliErhan 12.09.2006, 18:50 Olur Olur......
bu oyuncular fenerbahce maci icin ekstra kirmizi kartlari gördüler....
ve unutmayin ki Baskanimizin fenerbahce ve aziz yildirim arasindaki iliskileri...
satilik oyuncularimiz var maalesef........... !!!!!!!!!!!
HERKES FENER BAHÇE MAÇI VAR KIRMIZI KART GÖRDÜLER BİLEREK :)))
BÖYLE SAÇMALIK OLURMU YA ONLAR O KARTI GÖRSE NE GÖRMESE NE
DİYELİMKİ OYNAYACAKLAR FENER MAÇINDA NE YAPACAKLAR FENER YİNE 3-4 ATIP GİDER
YAPMAYIN YA :):) GÜLÜNÜR BU LAFLARA
SANKİ ÇOK BÜYÜK FUTBOLCULARDA TAKIMI SIRTLIYORLARDA
ONLARIN YERİNE OYNAYACAK FUTBOLCULARIMIZ ONLARDAN DAHA İYİ PERFORMANS GÖSTERECEK FENER MAÇINDA BUNDAN EMİNİM
KENDİLERİNİ GÖSTERMEK İÇİN
çok haklısın yerine oynayacak futbolcular ellerinden geleni yapacaktır iyiki fener maçına denk gelmiş birde servet meselesi fenerden ayrıldığı için üzgün olabilir bu yüzden nasıl bir defans olduğunu göstermek için fener forvetini tek başına durdurabilir sonuç ta takım arkadaşları alexin tuncayın ve diğer futbolcuların ne yapacağını bilir bu avantaj dır ben inanıyorum onları 12 kişiyle eziceğimizi bunu bütün sivaslılar inanıyor yanlızca bu kötü sonuçlara göre futbolcular inanmıyor haydi gösterelim onlara gücümüzü
yasin-58 12.09.2006, 19:59 peczenin söyledigi son derece dogru. Petkovic gecen yil ayni hareketi Kayseri macinda da yapmisti..
serhankaburcuk 12.09.2006, 21:37 Sevgili hocam bu işler eleştirmekle olmaz...Kulaklarını çekmen lazım...Hoca birazda takıma disiplin veren kişi olmalı...Federasyonun cezasından hariç yönetiminde ceza vermesini bekliyoruz...Sivas camiasını kimsenin üzmeye hakkı yok...HİÇBİR KUVVET SİVASTAN VE SİVASSPORDAN DEĞERLİ DEĞİLDİR....
dogukan58 12.09.2006, 22:08 pecze önce aynada kendisine bi eleştri yapsın sonra gaziantepi ne hale koydu onu düşünsün sonrada aklını başına alıp adam gibi çalıştırıyorsa çalışrtırsın yoksa bu gidişe tahammül edebilmek maharet gerektirir..........
ErdalGüler 12.09.2006, 22:23 http://www.hurdogan.com/img/8585.jpg
Petkoviç bunu hep yapıyor !!!!!!!
Sivasspor’un başarılı kalecisi Michel Petkoviç yaptığı gereksiz hareketlerle takımını eksik bırakmaya ve kaleciliğine gölge düşürmeye devam ediyor. Pazar günü Konya’da oynanan maçta rakibine gereksiz yere tekme sallayan Petkoviç ,geçtiğimiz sezon Kayseri’de oynanan ve 2-2 biten maçta da benzer harekette bulunmuş ve takımını zor durumda bırakmıştı.
Hürdogan
Hocaya katılıyorum. Profesyonel bir oyuncu böyle hatalar yapmamalı... ve cezasını çekmeli... Hocayı eleştirmek yersiz...
Bu teknik traktör birazda kendinde arasa hatayı iyi olur her malubiyetten sonra futbolcuları şuçlayıp duruyur ayıp be kardeşim.
MOS-BY-58 12.09.2006, 23:12 ben anlamiyorum ya, lorant geldiginde eyvah dedim ama adam takir takir puanlari topladi (düzgün futbol oynatmasa da), pecze gelince sevindim ama takim sürünüyor... ben bu isten anlamiyorum vesselam...
ama her ne olursa olsun teknik direktörün basin karsisinda oyuncusunu bu sekilde elestirmesi dogru degil...
bi yerde bişeyleri yanliş yorumluyoruz arkadaşlar!!!! geçen yıl puanları aldın takır takır neden???çünkü disiplin vardı takım düzgün sahda duruyordu ve oyuncu kadro da zaten daha ofansa yönelik yada daha doğrusu düzgün top aynamaya yeterli olmadığı için böyle defans ağırlıklı oynamak zorunda idi!! bu yıl aslında şu ana kadar anlaşılan o ki bu takım dan fazla bişey beklemeyein,çümkü oyuncular hemen hemen aynı oyuncular!!ancak şimdi gelen holandalı var artı bide gürhan var defansı es geçelim,çünkü bu oyuncu yapısı ile defans dan düzgün oyun kuralamıyacak zaten ancak orta sahada bu saaten sonra bakmak lazım !yani tam manası ile yol nereye gidecek ise ancak bi 3 hafta sonra görürüz yeni transferler nedeni ile!!!pecze ye gelince adam muhakkak futbolu biliyor zaten adam hoca yani diploması var ve iyi bi insana benziyor ancak lorantı dinlemek lazımdı ve ne yapıp yapıp adamı tutmak lazımdı!çünkü haklı idi kendisi baştan sona kadar!bakın defansda top ile becereikli oyuncu yok orta sahayı yeni transferlerden sonra tekrar bi değerlendirmek lazım forvet ler de zaten eh yani ne diyelim??hertakımda var yani aslında diğer anadolu takımlar ne kadar tehlikeli olurlarsa sivasın forvet hattı da o şekilde olur yani ne fazla ne eksik ama lig çok çetin geçeceği için ve gelen oyuncular bekleneni veremez ise sivas seneye iki a 'da görecemiz muhtemeldir!
Sivaskolik 13.09.2006, 01:49 Lorant olmadigi icin takim da disziplin kalmadi...herkes istedigini yapiyor
OPERASYON 13.09.2006, 03:29 S.A...Daum suan bos ...Daum suan bos...Daum suan bos ve turkiyeye gelemek istiyor ...Sayin Baskan Mecnun OTYAKMAZ onu rahatlikla getirdir. Aziz yildirima bir merhaba gelemesine yardimci olur ,is bukadar geldi ,adam gule peceze veya sen sivasain alt yapisini yetistir hadi gozum oradan gosterecegin en buyuk iyiligi sivasa yap.Ben yinede diyorumki bunlar bu adamam inanmis ve takim telafisi mumkun olmayan hayalde gor dusde gor senduromlarini yasamaya dogru gidiyor...yada takim ligden dusurmesinde bu sezonu bununla bitirelim mantigi ile hareket ediliyor....Onceki teknik adam bile bundan iyiidi yahu teknik adam alirkende menejerlige getirirkened bir adami futbolculuk basaka zeka testine tabi tutmak lazimis haklisin sayin basakan...tek korkum bunlar senin gibi degerli sahsiyetinde Yaptiklarini biranda silip goturecekler... selam ve dua ile...S.A
aykut-akay 13.09.2006, 05:06 valla hoca ne yaptini sasirmis oyuncular sasirmis bu nasil takim ya
spidey58 13.09.2006, 12:51 Hiçbir futbolcu vazgeçilmez değildir ve hiçbir oyuncu takımdan büyük değildir.Bu adam ne yapmak istiyor anlamadım.İnsanın aklına gelmiyo değil:adam tam da fenerbahçe gibi çok ihtiyacımız olan bi maçta yaptı bunu,gitmek mi istiyo nedir.Ama merak etmesin bizi istemeyen adamı biz hiç istemeyiz.Onun gibi adamı biz hemen buluruz da o hemen takım bulabilir mi acaba ? Bunu bi düşünsün bakalım.
Bilmiyorum5 13.09.2006, 13:08 BENCE 50 MILYAR PARA CEZASI YETER OYLE GONDERMEYE GEREK YOK ONUN GIBI KALECI BU BUTCEYLE BULUNMAZ GARDAS EGRI OTUR DOGRU DUSUN BIZ ONU BULENT UYGUNUN CINLIGI SAYESINDE BULDUK TRABZON GONDERMEK ISTIYODU YOKSA GELMEZDI PARAMIZ YOK BIZIM
Ronaldinho 13.09.2006, 14:20 bence karol pecze haklı.o futbolcuya niye tekme attığını anlayamadım.
nazimgulturk 13.09.2006, 19:44 bencede profesyonellik açısından kötü bir maçtı sivas böyle değildi ama bu yıl sorunlar var sanırım aslında maç iyi gidiyordu özellikle ikinci yarnın başında çok iyiydik hatta 9 kişiyken skorda değişebilirdi ama olmadı sağlık olsun inşallah ders olur bidaha bu tip şeyler olmaz
***reis 58***
oğuzhan AKDOĞAN 13.09.2006, 20:07 PECZEM SENİN YOLUN AÇIK OLSUN İSTİFA ET TAKIM KURTULSUN.
PECZEEE İSTİFAAAA
sivaslihakan 13.09.2006, 21:44 bize acilen yerli bi hoca lazim en uygunuda bence ridvan dilmen olur
|