Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS, FENER`İ GÖZÜNE KESTİRDİ

SivasSpor.Com
12.09.2006, 23:46
Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında 4 Eylül Stadı'nda Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Vali Lütfullah Bilgin Sivasspor Tesisleri'nde yapılan akşam antrenmanına Hakkı Hocaoğlu ile sakat olan Mehmet Yıldız, Gökhan Bozkaya ve Ertuğrul Arslan dışında tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Karol Pecze, antrenman öncesi soyunma odasında futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı.

Ardından kapalı sahada yapılan antrenman, yaklaşık yarım saat süren düz koşuyla başladı. Daha sonra takımı ikiye ayıran Teknik Direktör Pecze, bir gruba kısa alanda pas çalışması, diğer gruba da çift kale maç yaptırdı.

Öte yandan, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, Turkcell Süper Ligi'nde ilk yıllarına göre ikinci yıllarının çok zor geçtiğini ve lige şanssız başladıklarını söyledi. Bülent Uygun, kötü başlangıca rağmen Sivasspor üzerine kurulan kötü düşüncelerin yersiz olduğunu ifade ederek, "Tabi ki Sivasspor şampiyonluğa oynamıyor. Ne kadar destek, o kadar başarı gelir. Bu işler parayla oluyor. Sivasspor'un ligdeki konumu insanlara iç açıcı gelmese bile takım halinde bir mücadele veriyoruz. İki yıldır Süper Lig'de mücadele veriyoruz. İlk yıl oldukça başarılı bir dönem geçirdik. İkinci yılımızın daha zor olacağını ben söylemiştim. Şimdi bu zorlukları yaşıyoruz. Ama bu takım bu ligde kalacaktır. Taraftarların dua ve desteklerini bizden esirgememelerini istiyorum" dedi.

Hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini de belirten Uygun, "Fenerbahçe maçı çok önemli bir maç. Maddi ve takım yönünden baktığımızda bu gün dünyanın en güçlü takımlarından bir tanesi Fenerbahçe'dir. Dolayısıyla bizim açımızdan çok zor olacak. Kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu takımlarının, 3 büyüklerle oynadıkları maçları kayıp olarak gördüklerini, ancak Sivasspor'un, bunun tam tersini düşündüğünü de dile getiren Uygun, "Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş maçlarına bütün Anadolu takımları kayıp olarak baksa da bizim için bu maçlardan çıkardığımız her puan, bize avantaj olacaktır. Zor maç olacak. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Konyaspor maçında kırmızı kart gören futbolculardan takım kaptanı Hakkı, golcü futbolcu Anderson ve kaleci Petkoviç'in, Fenerbahçe maçında olmamasının kendileri için handikap olduğunu ifade eden Uygun, bu futbolcuların yerini dolduracaklarını da sözlerine ekleyerek, "Bu handikapı diğer arkadaşlarla kapatmak zorundayız. Başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Bülent Uygun, Konyaspor maçında kırmızı kart gören bu 3 futbolcuya para cezasının verileceğini de söyleyerek, "Bize üzüntü verici olay, takımda en profesyonel dediğimiz futbolcularımızın kırmızı kartla cezalı duruma düşmesidir. Maçın stresiyle ve yoğunluğuyla ilgili bazen futbolcu arkadaşlarım da hata yapabiliyor.

Bu arkadaşlar hatalarının farkındalar ve ders çıkaracaklardır. Maddi yönden verilecek cezalarla da kendilerine gerekli ikazı yapmış olacağız" diye konuştu.

GençTürkHaber

aykut-akay
13.09.2006, 00:20
kirmizi kartlar icin olan kisim icin yorum yapacam para cezazi yüksek tutulmaliki birda yapmamalilar

yinede takimama BASARILAR

cemal58yiğido
13.09.2006, 00:22
kırmızı kartlarla feneri yenmemiz zor

hakandemirezen
13.09.2006, 00:34
Karamsarlığa kapılmamak gerek sahada 11 e 11 oynanacak maç o 3 kırmızı kart gören futbolcular varkende yeniliyorduk umarım onların yerine oynacaklar daha hırslı ve azimli olurlar çünkü fenerbahçe maçı sivasın yükselişe geçebilme moral kazanmabilme adına büyük şans diye görüyorum.Bir S akarya spor gibidemi olmıycaz..

RECEP_YÜKSEL
13.09.2006, 01:28
ALLAH TEK DİLEĞİM SİVASSPORUN GALİP GELEREK KARAMSARLIĞA DÜŞEN ZAATLARA GÜZEL BİR CEVAP VERMESİ VE BUNU CANI GÖNÜLDEN İSTEDİĞİMİ HERKEZİN BİLMESİ NE FENER NE CİMBOM NE KARTAL HEPSİNİ EZ GEÇ YİĞİDO LAKABIN SENİNDİR CANIM KANIM MEMLEKETİM SİVASSPORUM

SİVASLI OLMAK AYRI BİR OLAY OLMAYANA ANLATMAK AYRI BİR OLAY ANLAMAYANA ANLATMAK AP AYRI BİR OLAY KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SENSİN SİVASSPOR

MADTURK
13.09.2006, 01:58
Umarim bu hafta gerkeli olan takim oyunu sahaya yansitiriz .her karanlik gecenin sabahi vardir

tykinik58
13.09.2006, 08:40
Fener'i gözümüze kestirmek mi? Çok komik geliyor. Tarihi bir hezimet yaşamayalım da, 1 puan almayı boş verin. Adamlar yeni gelenler özellikle kendilerini kanıtlamak için bütün güçleriyle oynayacaklar. Bizim takım ise zaten yetersizdi, bir de bu kendini bilmez 3 futbolcu yüzünden takım sistemimiz bozuldu.

Bu futbolcuların böyle davranmasının tek nedeni var, "DİSİPLİNSİZLİK"....Bunun sebebide "Sn. Karol PECZE"......Bunun başka izahı kesinlikle yok. Bakalım daha kaç hafta dayanacak? Bence günleri sayılı gibi geliyor....Futbolculara ağır para cezası, teknik kadroya ağır bir ihtar verilmesi şart...

koyu58
13.09.2006, 09:17
hiç boşa ümitlenmeyin bu maç tek farkla fenerin gerçekleri kabullenelim zaten takımın durumuda belli kötü konyayı yenemiyoz feneri nasıl yenecez skor 3-2 gibi olabilir

Yiğiter
13.09.2006, 10:35
şahsen fener e karşı şansımız olduğunu düşünmüyorum...fark yemessek iyi valla..

PRoFeSSioNaL
13.09.2006, 10:40
sivasspor inşallah kırmızı kart yiyen arkadaşlarımızın yerini başka bir oyuncuyla dolduracak
inşallah fenerbahçeyede iyi bir oyun sergileyeceğiz
güzel bir oyun çıkartacağız

Bilmiyorum5
13.09.2006, 11:19
FENERDEN ALACAGIMIZ ANCAK BU SARTLARDA 1 PUAN OLUR COK IYI HAZIRLANIP BU 1 PUANI ALMALIYIZ

harun afacan
13.09.2006, 11:56
arkadaşlar bu takım bırakın feneri yenmeyi fark yemesin yeter.

serhankaburcuk
13.09.2006, 12:09
Sivassporumuzun kadrosu çok geniş aslında...Şuanda kadromuzda heran 11'e girebilecek 25 futbolcu var...Bu hafta kart gören futbolcularımızında alternatifleri var...Bu hafta iyi hazırlanıp iyide motive olunursa bu maçtan puan yada puanlar alınabilir...Ben takıma güveniyorum ama hakemlere güvenmiyorum...İnşallah adaletli maç yönetirler...Çünkü Fenerbahçeye her hafta puanlar peşkeş çekiliyor...İnşallah Fenere Sivası kurban etmezler...

spidey58
13.09.2006, 12:21
valla yenileceğimiz aşikar da bari mücadele edip iyi oynayarak yenilelim de ilerisi için bi umut ışığı doğsun.

SivasliErhan
13.09.2006, 13:16
hep ayni laflar yaa........ siz devam satin oyunculari...

yigido_furkan
13.09.2006, 14:47
ewetya niye inanmıyorsunuz takıma ozaman hiç kımse maça gitmesin nede olsa yenılecegiz böyle sey olmaz ark. yenilebiliriz ama biz inanalım takımımıza destegimizi yapalım sonucta 11 kısı cıkacagız sahaya

SEMİH-58
13.09.2006, 14:55
inşallah 4 eylülü fenere dar edecez...

kadir10
13.09.2006, 15:38
Sivassporumuzun kadrosu çok geniş aslında...Şuanda kadromuzda heran 11'e girebilecek 25 futbolcu var...Bu hafta kart gören futbolcularımızında alternatifleri var...Bu hafta iyi hazırlanıp iyide motive olunursa bu maçtan puan yada puanlar alınabilir...Ben takıma güveniyorum ama hakemlere güvenmiyorum...İnşallah adaletli maç yönetirler...Çünkü Fenerbahçeye her hafta puanlar peşkeş çekiliyor...İnşallah Fenere Sivası kurban etmezler...

inşallah dediğin gibi abi hakemler feneri tutmaz işimiz dahada zorlaşır

önemli olan kendilerine güvenmeleri umarım bunu sahada görürüz bütün tirübünler dolucaktır buna inanıyorum

yigido Atilla
13.09.2006, 15:45
Süper lige hazir olmayan fenerbahceyi sivas yenebilr ama bu Antrönerle imkansiz karol pecze sivasi her gecen gün ligin dibine dogru götürüyor gec kalinirsa is,isten gecer Ankaragücü Hikmet karamanla anlasti su andan sonra Ankaragünü takip edin Rize Riza calimbayla para konusunda anlasamamis biz hala neyi bekliyoruz Trabzon tabanca gibi bir takim olma yolunda bu hoca türkiyede 2 ligde bile calisamaz Takim kötü degil hocanin kapasitesi o kadar suan ki bizim kadro iyi bir hoca ile süperligde cok iyi isler yapar.

cemilyaprak
13.09.2006, 16:02
karamsarlığa gerek yok her halukarda canla başla oynar en azından bir puan alırız.

AYDIN1985
13.09.2006, 16:45
kirmizi kart gören oyuncularimiz tabiiki bizim icin büyük bir eksik. Ama keske kalecimiz kirmizi kart görmeseydi. Insallah onlarin yerine oynayan oyuncular, eksik futbolcularimizi aratmazlar.

Bir macta hersey olabilir. Insallah Sivassporumuz galib gelir.

demiryurt58
13.09.2006, 16:51
ARKADAŞLAR HAYAL KURMAYIN BU FUTBOLLA FENERİ YENMEK HAYAL OLUR İŞİN DOĞRUSU BUDUR PECZE İSTİFA ETMELİ...

ofozturk
13.09.2006, 17:54
macı alabileceğimizi sanmıyorum ama ezile ezile de yenilme olmaz inş. hiç değilse mücadele edelim de yenilirsekte yenilelim

atabey07
13.09.2006, 18:55
geçen hafta forumda oldukları söylenen horvet oyuncularımızın yaptıklarını gördük. evet çok forumdaydılar bu gidişle de atarlar heralde fenere 4 tane artık ama inşallah kendi kalelerine atmazlar golleri............yoksa ben bunlarda fenere gol atacak bir kabiliyet göremiyorum

nazimgulturk
13.09.2006, 19:21
KONYA MAÇINI UNUTTURMAK İÇİN TAKIMIZ BU MAÇA ASILIR UMUYORUYMKİ GALİP GELİRİZ
***REİS 58***

1967 dernek serkan20
13.09.2006, 22:57
ben yeneceğimize inanmıyorum çünkü takımda gecen yılki sivasspor havası yok
bu sene nasıl oynadıklarını kendileri bile bilmiyorlar
ümidim fark yemeyelim bari

PARTNER58AHMET
14.09.2006, 20:43
diğer yazılarımdada yazdım ve söyledim bu belli ligde 4 büyük var fb.gs.ts.bjk.ama sivas bunları yenemeyecek diye bişey yok yeterki istesinler ve adam gibi oynasınlar sakarya spor fb ye kök söktürdü desem yerinde inşallah sakarya gibi oynamasdada iyi bir futbol sergilerler
herşey sivas için başarılar sivas

Serd@r
14.09.2006, 22:12
Sivassporumuz kendine güvenip bu maçı alacağız dediği müddetçe yenmesekte bizi yenebilecek bir türk takımı tanımıyorum bu takımın adı,Fenerbahçede olur,Galatasaray,Beşiktaşta,bu iş;tamam futbol işi ama bir okadarda inanma işi,İnşaAllah Sivassporumuz sadece Fenerbahçeye karşı değil tüm futbol takımlarına karşı güçlü inanç ve özverili futbolla çıkacak ve başarılı olacaktır.
Bir YİĞİDO olarak buna inandım ve bu inancımdada ısrarcıyım...

sinan58_34
14.09.2006, 22:18
ben bu maca pek umıtlı bakmıyorum cezalı futbolcularımız var ve bi cok eksıklıgımız var ama insallah yenerız

CEVIK
15.09.2006, 01:38
Karamsarlığa kapılmamak gerek sahada 11 e 11 oynanacak maç o 3 kırmızı kart gören futbolcular varkende yeniliyorduk umarım onların yerine oynacaklar daha hırslı ve azimli olurlar çünkü fenerbahçe maçı sivasın yükselişe geçebilme moral kazanmabilme adına büyük şans diye görüyorum.Bir S akarya spor gibidemi olmıycaz..

inaşallah hakanıım feneri yeneriiz sen üzül mesiin dimii hehehehehehe

Ertugrul
15.09.2006, 02:20
Sivasspor süpriz yapıp Fenerbahçe'yi yenecek inşaallah(amin amin amin)
Pazar günü bu maçı alırız sonuçta 2-1 olur herhalde(inşaallah)

ilkergur
15.09.2006, 09:25
fenerbahçenin arka bahçesi gibi olmamız sinirimi bozuyo arkadaşlar. bu anderson geçen seneki maçtan önce de kırmızı kart görmüştü. fenerbahçe bize oyuncu veriyo diye sivas onlar için cennet mi olacak?

sivaslı2005
15.09.2006, 11:30
Bence Sivas Spor Fener maçında aslanlar gibi mücadele edicek en azından bir beraberlik....
İmranlı Değirmendereli

serhankaburcuk
15.09.2006, 21:40

SivasLady
15.09.2006, 22:01
Sivasspor, Fenerbahçe maçıyla 42 gün sonra taraftarıyla buluşacak.
Yiğidolar'da tek hedef sahasında karşılaşacağı lideri İstanbul'a puansız göndermek...

Sivasspor, Fenerbahçe maçıyla 42 gün sonra taraftarıyla buluşacak.
Ligin ilk haftasında Gençlerbirliği ile 4 Eylül Stadı'nda karşılaşan ve 2-1
yenilen Sivasspor, bu karşılaşmanın son dakikalarında bir taraftarın sahaya
girerek, orta hakem Süleyman Abay'a doğru yönelmesi nedeniyle Profesyonel
Futbol Disiplin Kurulu'nca 1 maç saha kapatma cezasına çarptırılmıştı.

Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Konyaspor ile deplasmanda karşılaşan kırmızı
beyazlı ekip ligin 3. haftasında sahasında oynayacağı Sakaryaspor
karşılaşmasını bu ceza nedeniyle Ali Sami Yen Stadı'nda oynamak zorunda
kalınca Sivaslı futbolseverler uzun bir süre takımlarından ayrı kaldı.

LİDERİ DEVİRMENİN HESAPLARI

Hafta sonu sahasında lider Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Sivasspor,
42 gün aradan sonra taraftarıyla buluşacak.

Teknik direktör Karol Pecze yönetiminde Fenerbahçe maçına hazırlanan
kırmızı-beyazlı ekipte Mehmet Yıldız, Gökhan Bozkaya ve Ertuğrul Arslan'ın
sakatlığı sürüyor.

Konyaspor maçında kırmızı kart gören kaptan Hakkı, Anderson ve kaleci
Petkoviç'in de forma giyemeyeceği karşılaşma öncesinde teknik direktör
Pecze, kadro kurmakta güçlük çekiyor.

Kaleci Petkoviç'in yerine kaleciler Akın ve Harun'u hazırlayan Pecze'nin,
Fenerbahçe maçında Hakkı'nın yokluğunda savunmada Servet-Fransergio,
Anderson'un yokluğunda da Balili-Musa Kuş ikilisine şans vermesi bekleniyor.

İlk 5 maçta 4 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekibin Slovak hocası Pecze,
sakat ve cezalı futbolcularının çokluğuna rağmen lider Fenerbahçe'yi yenerek
alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapıyor.

SERVET VE GÜRHAN ESKİ TAKIMINA KARŞI

Fenerbahçe'den Sivasspor'a transfer olan Servet Çetin ve Gürhan Gürsoy da
eski takımlarına karşı forma giyecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Antrenmanlarda oldukça istekli görülen 2 futbolcu, Pecze'nin şans vermesi
halinde sarı-lacivertli takıma karşı mücadele edecek.

Bu arada karşılaşmanın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi
bahçesindeki Sivasspor Bilet Satış Gişesinde, kale arkası 20, kapalı yanı 30,
maraton ise 40 YTL'den satışa sunuluyor.

yigidoo
15.09.2006, 23:04
Esselamun aleykum
mevlam sivasspora yardimci olsun pazar günü isleri baya zor gibi geliyor.bu sene isimimiz gercekten cok zor insallah düsmeyiz ligten

yigidolar06
16.09.2006, 17:28
bizdekiler sıradan topcu değil sokaktanda toplamadık cıkıp sahada kendilerini gösterme zamanı

DeLi YuReK 58
16.09.2006, 21:27
beyler siz nediyosunuz yaaa yensede yenilsede ************** kim diyo bu takimdan fark yiyecemizi bu maci sivas alacak inanin hayel olmiyacak yenecezz
onlarin yeri iyi bizim isim kotude bize kesin puan lazim 3 sivasspor bu maci alacak allahin izniyle hepiniz rezil olacaksiniz gidin bari fenere destek verin
haydi sivas tam zamani can feda sana sivas
SIVASSPORUM 2 FENERBAHCE 0 MAC BOYLE BITECEK

Elçin
16.09.2006, 21:35
Biz de istiyoruz Sivas kazan sın ama raaaaaaaaaakib çok güçlü ve bizim önemli eksiklerimiz var
Böyle şartlar altın da kazanmamız çokzor

kapukaya
17.09.2006, 00:12
fenerbahçenin arka bahçesi gibi olmamız sinirimi bozuyo arkadaşlar. bu anderson geçen seneki maçtan önce de kırmızı kart görmüştü. fenerbahçe bize oyuncu veriyo diye sivas onlar için cennet mi olacak?

Neden Fenerbahçe'nin arka bahçesiymişiz. Geçen seneki 3-2 'lik maçı kimse unutmadı. Sadece şanssızlık başka birşey değil yenilmemiz. Çıkar sahaya delikanlı gibi oynar yeneriz. Sivas'a yardım etmek demek Fenerbahçe'ye puan vermek anlamına gelmez. Gerçekci olmak gerekirse her konuda Fenerbahçe önceliği Sivasspor'a veriyor. Buda Sivas'lı olarak beni sevindiriyor ve SİVAS'MIZ BU MAÇLA OLUR, OLMAZ ÇIKIŞA GEÇECEK BU BÖYLE BİLİNE...VE YİNE İLK 10'A GİRERİZ...BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM
SAYGILARIMLA...

tur_58
17.09.2006, 09:02
fenerden puan alabilme şansımız var fenerbahçe çok kötü oynuyor.hatta 3 puan bile alabiliriz

Bilmiyorum5
17.09.2006, 09:50
Neden Fenerbahçe'nin arka bahçesiymişiz. Geçen seneki 3-2 'lik maçı kimse unutmadı. Sadece şanssızlık başka birşey değil yenilmemiz. Çıkar sahaya delikanlı gibi oynar yeneriz. Sivas'a yardım etmek demek Fenerbahçe'ye puan vermek anlamına gelmez. Gerçekci olmak gerekirse her konuda Fenerbahçe önceliği Sivasspor'a veriyor. Buda Sivas'lı olarak beni sevindiriyor ve SİVAS'MIZ BU MAÇLA OLUR, OLMAZ ÇIKIŞA GEÇECEK BU BÖYLE BİLİNE...VE YİNE İLK 10'A GİRERİZ...BUNA YÜREKTEN İNANIYORUM
SAYGILARIMLA...

SİVASSPOR KIMSENIN ARKA BAHCESI DEGILDIR OLMAYACAKTIRDA SADECE BUYUK BASKANIMIZ BIR DONEM FENERDE GOREW ALDIGI ICIN FENER BAHCE TAKIMINI SEVIYOR ONLARDA BIZI SEVIYORLAR BUNUN ADI DOSTLUKTUR AYRICA BIZ BI DEFA SUPERLIGE CIKTIK DAHA DUSMEYIZ

serhankaburcuk
17.09.2006, 13:22
Bu maçı alacağız....Başka yolu yok...Hava taraftarda umutsuz ama biz umutluyuz...İnşallah bu maçtan puan yada puanlar alacağız...

BOUN
17.09.2006, 13:26
Her zamandakinden daha fazla bu gün Sivasımızın galip gelmesini istiyorum. Bu takıma inanmak ve zafer yaşamak istiyorum. Eğer futbolcularımız bu yorumları okuyorlarsa onlara sesleniyorum: LÜTFEN BİZİM İÇİN SAVAŞIN VE BU MAÇI ALIN!....

alperen058
17.09.2006, 13:42
Serhan senin pikap'ın iğnesi kırılmış galiba aynı mesajları terar edip duruyorsun;
Sivasspor'uma başarılar allah ayaklarına zeval vermesin..

tykinik58
17.09.2006, 13:51
Fener'in Arka bahçesi deyip durmayın. 3 senedir, Sivasspor'a maddi ve futbolcu olarak yardımcı olan başka bir kulüp varmı? Bir tane destekçi yok. Anadolu Kulüpler birliği diye bir olay var, daha kendi aralarında birlik sağlayamıyorlar ki haklarımızı korusunlar. Konuşmaktan aciz bir Özhan Canaydın, ne hakkımızı koruyorki. Bırakında Fener'in arka bahçesi olalım bari, adamlar her türlü yardımı yapıyorlar..

alperen058
17.09.2006, 14:00
Arka bahçe falan değil ancak Sivasspor tarihinde en büyük desteği Fenerbahçe'den almıştır, Nusret Akça görevde olduğu sürelerde başı sıkıştığı anda veya Futbolcu transferlerinde soluğu Fenerbahçe kamplarında alırdı, kimsi geçmişi ankar etmesin, diğer kulüpler Sivasspor'a köstek olurken Fenerbahçe desteklemiştir ama bu demek değildirki Sivasspor Fenerbahçe'ye yatmak çıkarlar aslanlar gibi mücadelelerini verirler.

kapukaya
17.09.2006, 15:20
Arka bahçe falan değil ancak Sivasspor tarihinde en büyük desteği Fenerbahçe'den almıştır, Nusret Akça görevde olduğu sürelerde başı sıkıştığı anda veya Futbolcu transferlerinde soluğu Fenerbahçe kamplarında alırdı, kimsi geçmişi ankar etmesin, diğer kulüpler Sivasspor'a köstek olurken Fenerbahçe desteklemiştir ama bu demek değildirki Sivasspor Fenerbahçe'ye yatmak çıkarlar aslanlar gibi mücadelelerini verirler.

Kardeş süpersin aynen öyle katılıyorum sana ...Sorun sadece GS VE BJK'lilerin FB'nin Sivas'a yardım etmesini çekememelerinden kaynaklanıyor. Kimsenin arka bahçesi değiliz.

kapukaya
17.09.2006, 15:23
Fener'in Arka bahçesi deyip durmayın. 3 senedir, Sivasspor'a maddi ve futbolcu olarak yardımcı olan başka bir kulüp varmı? Bir tane destekçi yok. Anadolu Kulüpler birliği diye bir olay var, daha kendi aralarında birlik sağlayamıyorlar ki haklarımızı korusunlar. Konuşmaktan aciz bir Özhan Canaydın, ne hakkımızı koruyorki. Bırakında Fener'in arka bahçesi olalım bari, adamlar her türlü yardımı yapıyorlar..

Kardeş kimsenin arka bahçesi felan olmayalım. Çıkalım oynayalım mücadele edelim gücümüz yeter yetmez en iyi sonucu almaya çalışalım Biz Sivas'lıyız namerdin karşısında merdin yanındayız... Saygılar...

kullanıcı
17.09.2006, 15:27
inşallah kestirecek haydi sivas haydi

erhan5834
17.09.2006, 15:37
Bu maçı alacağız....Başka yolu yok...Hava taraftarda umutsuz ama biz umutluyuz...İnşallah bu maçtan puan yada puanlar alacağız...

sana katılıyorum reis sakarya yendi bizde yeneriz puan veya puanlar alırız inşallahh...

komşu
17.09.2006, 16:33
sivası seviyoruz daima yeri 1 .lıg olsun

aquacity58
17.09.2006, 16:57
ARKADAŞLAR BİZ ÖYLE BİR ŞANLİK YAPICAĞIZ Kİ VARYA CÜMLE LEM BUNU KONUŞACAK 2 ADET DEV BAYRAK 12 VE 21 METRE MAÇ DAVULLARI
TEZAVRATLAR
MAHALLEDEKİ BÜTÜN SİVASLILAR HEP BİR ARADA OLACAĞIZ SAAT 18:00 YÜRÜYÜŞ YAPACAĞIZ
KISACASI ŞENLİK VAR ŞENLİK