Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

SivasSpor.Com
13.09.2006, 19:38
http://www.sivasspor.com/images/stories/Mustafa_Yildiz.jpg

Yazar Adı: Mustafa Yıldız

Son günlerde yaşadıklarım ve duyduklarım o kadar üzücü ki ne satırlara ne de kelimelere sığar. Ne oluyor ey Sivas, Uyan artık ey, Yiğido uykundan!. Yıkılan Sivasspor değil sensin!... Bu takım senin. Senin ruhun senin bedenin.

Nereye gidiyoruz. Kim düşmüş, kim satmış, kim ne yapmış?. Ne oluyoruz. Kim olduğumuzu mu unuttuk. Sivas Sivas olmaktan çıkmış, Şanıyla anılan Yiğido namını unutur olmuş, dedikodu almış başını yürümüş. Elim varsa da yazsam bir çok şeyi daha şu satırlara yazsam. Kalemin haykırma şansı olsa inanın kulakları sağır ederdim.
Yiğido susmaz, kabuğuna çekilip dedikodu yapmaz. Adam gibi alır Sivasspor formasını, alır kaşgol gider 4 Eylül Stadyumuna delikanlı gibi haykırır. 90 Dakika boyunca tüm Sivas'ı ve Yiğidoları temsil eden 11 aslanına sahip çıkar.
Artık bazı olayların farkına varın. Size yakışmayanı yapıyorsunuz. Yapılacak en son şeyi yapıyoruz. Uyanın artık uyanın. Bu takım Ne Mecnun Otyakmaz'ın, ne Bülent Uygun.'un nede bir başkasının. Bu takım buraya kolay gelmedi. Yiğido ve Sivas bu takımı yalnız bırakırsa Sivasspor'u Kayserili mi sahiplenir?.
Sokaklarda kahve köşelerinde oturup 'Bu takım düştü' diyip dedikodu yapanlar. Birazda takımınıza sahip çıkın. Bu takım düşer deyip oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin. Gelin aslanlar gibi yuvanız olan 4 Eylül Stadyumuna krallar gibi takımınızı destekleyin.
Asıl Sivasspor düşmanlığını yapanlar farkında olmadan oturduğu yerden ahkam kesenlerdir. Dedikodu üretmeyin çözüm üretin.
Uyanın artık.Sivas, Kırmızı-Beyazlı renkleri uğruna Sivas 41 şehit verdi. Bu takım bu kadar çabuk harcanmamalı. Harcayanların karşısına Sivas halkı ve Yiğido çıkmalı. Ama tam tersi olmuş. Sivas'ta almış düşer lafı yürüyor. Kim düşer,nasıl düşer. Lig 5 haftalık bir maraton mu?... Allah aşkına. Kendi kendimizin düşmanlığını yapıyoruz.
Evet Sivasspor Süper Lig'e kötü başladı. Herkes doğal olarak umutsuzluğa kapıldı. Tabir yerindeyse içine kurt düştü. Ama unuttuğumuz çok şey var. Bu takım bizim. Bu takıma Sivaslılardan başka kimse sahip çıkmaz. Birlik olunmalı. Kötü günde de Yiğido'nun takımının yanında olduğunu göstermemiz gerekli. Sivasspor, bu günlere kolay gelmedi.
Unutmayın, başarmak seyirci kalmakla değil, sahip çıkmakla, desteklemekle olur. Önce kendinize, sonra bu takıma güvenin...

nazimgulturk
13.09.2006, 20:00
evet yiğidolar artık seyirci kalmayalım takımımızın bizlere ihtiyacı birlik olalım
destek olalım ama lafta kalmasın bunlar
***reis 58***

ademgoze
13.09.2006, 20:56
yiğidolara bu takımı benimsemek kalıyor.bizim tek takımımız var o da sivasspor olması lazım...

Bilmiyorum5
13.09.2006, 21:22
sivasspor bızım takımımız canımız kanımız ınsan hıc canına zarar gelmesını ıstermı O ZAMAN HEP BERABER MACA HADI YIGIDOLAR BU MAC KACMAZ

4 eylulde 16.000 bılet Fenerı SIVASTA INLET

yasin-58
13.09.2006, 21:26
evet yigidolar artık seyirci kalmayalim takimimizin bizlere ihtiyacı birlik olalim
destek olalim ama lafta kalmasin bunlar.

argani_58
13.09.2006, 22:35
haydı durmuyalım sıra bızde herseyı takımımızdan beklemek yok sıra bızde destek sonsuz olume sıvas

ş.usta
13.09.2006, 22:57
sivasspor hiç bir şekilde küme düşmeyecek,bir şekilde ligde kalırız,ben buna inanıyorum.
fakat yöneyiçilerimizinde başarılı olmaya inanması gerkli,lig başlamadan hedef uefa kupasına katılmak diyenler,şimdi fedefimiz ligde kalmak diye beyanat veriyor,buna ne demeli.bence sivasspor taraftarı bilinclidir,ne dediğinide ne istediğinide bilir,vefalıdır takımını hiç bir zaman yanlız bırakmaz.
gecmişte yaşanan açı olayları herfırsata insanlara hatırlatmak pek faydasağlamasa gerek.

mustiiic
13.09.2006, 23:41
HAKLISIN GEÇMİŞİ HATIRLATMAK PEK FAYDA SAĞLAMAZ AMA. NEREDEN GELDİGİMİZİ DE UNUTMAMAK GEREK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
NEREDEN NEREYE GELDİK. UNUTMAYIN BİZ SİVASIZ BİZİM DOSTUMUZ YOK DÜŞMANIMIZ ÇOOOK

1967_DERNEK_MUSTAFA
14.09.2006, 00:15
biz buralara eli cebinde çıkmadık çok cen derelerinden geçtik geç bulduk erken yitirmeyiz bu kadar kolay değil 38 sene bekle vede birden bire aşağı kademeye düş yok yok hiç bir şeyler olmaz merak etmeyin sivasspor aslanlar gibi bu soğuk duşu atlatacaktır her gecenin sonunda bir sabah vardır 1967

ceza_tolga_rep
14.09.2006, 00:25
inşallah düşmeyiz.öle kolay deil.

erdaleren58
14.09.2006, 12:53
düsmeyi kim ister tabiki ligde kalmaliyiz ama elestirmekde taraftarin hakidir sivasin ekonomisi cok gelismis bir il deyil maca giden insanlarinda ekonomisi kistli insanlar para veriyorlar karsiliginda isterler bu teknik heyetle olmuyor iste bunu dile getirmek sucmu taraftar önlemler alinsin istiyor.[mustafa yildizda]sanki taratar hersey yoluda elestiriyor takimi.[mustafa yildiz sadece yönetime sirinlik olsun diye bu yaziyi yazmis sanirim]yolunda giden hic bir sey yok kardesim konya macini gördük sakarya macini gördük antalya macinida antalya kötü oynadigi icin yendik yazarlardan kimse teknik heyeti elestirmiyor nedeni sivas spor sayesinde para kazaniyorlar unutmasinlarki taraftar olmadan takim olmaz.

koyu58
14.09.2006, 13:07
http://www.sivasspor.com/images/stories/Mustafa_Yildiz.jpg

Yazar Adı: Mustafa Yıldız

Son günlerde yaşadıklarım ve duyduklarım o kadar üzücü ki ne satırlara ne de kelimelere sığar. Ne oluyor ey Sivas, Uyan artık ey, Yiğido uykundan!. Yıkılan Sivasspor değil sensin!... Bu takım senin. Senin ruhun senin bedenin.

Nereye gidiyoruz. Kim düşmüş, kim satmış, kim ne yapmış?. Ne oluyoruz. Kim olduğumuzu mu unuttuk. Sivas Sivas olmaktan çıkmış, Şanıyla anılan Yiğido namını unutur olmuş, dedikodu almış başını yürümüş. Elim varsa da yazsam bir çok şeyi daha şu satırlara yazsam. Kalemin haykırma şansı olsa inanın kulakları sağır ederdim.
Yiğido susmaz, kabuğuna çekilip dedikodu yapmaz. Adam gibi alır Sivasspor formasını, alır kaşgol gider 4 Eylül Stadyumuna delikanlı gibi haykırır. 90 Dakika boyunca tüm Sivas'ı ve Yiğidoları temsil eden 11 aslanına sahip çıkar.
Artık bazı olayların farkına varın. Size yakışmayanı yapıyorsunuz. Yapılacak en son şeyi yapıyoruz. Uyanın artık uyanın. Bu takım Ne Mecnun Otyakmaz'ın, ne Bülent Uygun.'un nede bir başkasının. Bu takım buraya kolay gelmedi. Yiğido ve Sivas bu takımı yalnız bırakırsa Sivasspor'u Kayserili mi sahiplenir?.
Sokaklarda kahve köşelerinde oturup 'Bu takım düştü' diyip dedikodu yapanlar. Birazda takımınıza sahip çıkın. Bu takım düşer deyip oturduğunuz yerden ahkam kesmeyin. Gelin aslanlar gibi yuvanız olan 4 Eylül Stadyumuna krallar gibi takımınızı destekleyin.
Asıl Sivasspor düşmanlığını yapanlar farkında olmadan oturduğu yerden ahkam kesenlerdir. Dedikodu üretmeyin çözüm üretin.
Uyanın artık.Sivas, Kırmızı-Beyazlı renkleri uğruna Sivas 41 şehit verdi. Bu takım bu kadar çabuk harcanmamalı. Harcayanların karşısına Sivas halkı ve Yiğido çıkmalı. Ama tam tersi olmuş. Sivas'ta almış düşer lafı yürüyor. Kim düşer,nasıl düşer. Lig 5 haftalık bir maraton mu?... Allah aşkına. Kendi kendimizin düşmanlığını yapıyoruz.
Evet Sivasspor Süper Lig'e kötü başladı. Herkes doğal olarak umutsuzluğa kapıldı. Tabir yerindeyse içine kurt düştü. Ama unuttuğumuz çok şey var. Bu takım bizim. Bu takıma Sivaslılardan başka kimse sahip çıkmaz. Birlik olunmalı. Kötü günde de Yiğido'nun takımının yanında olduğunu göstermemiz gerekli. Sivasspor, bu günlere kolay gelmedi.
Unutmayın, başarmak seyirci kalmakla değil, sahip çıkmakla, desteklemekle olur. Önce kendinize, sonra bu takıma güvenin...

garadaşım ağzına sağlık valla okurken gözlerim doldu keşke sivasta olsamda tek bir maç değil hepsine gidebilsem ama inşallah sivastaki hemşolar sivas dışındaki garadşlarının yerinede maça gelip takımımızı sivasımızı sivassporumu destekleyecektir bundan kuşkum yok

mustiiic
15.09.2006, 13:23
Sizcede haklı değil mi ?... Bence artık üzerimize düşen destek verme görevini yerine getirmeliyiz.
Gün ve günler Yiğidonun olsun. Yolun başında gemiyi terk etmemeliyiz

PRoFeSSioNaL
15.09.2006, 13:35
birlikten kuvvet doğar gençler hadi birlik zamanı

DeLi YuReK 58
15.09.2006, 15:39
liseli gencleri toplasin dernekler universeteden alsinlar yenilek istersek bu fb macinda ama taraftar super olsun

serhankaburcuk
15.09.2006, 21:38
Sivaslılar yiğit mert ve ahde vefa sahibi insanlardır...Mutlu günlerde beraber sevinirler Acı günlerdede acıları beraber hafifletirler...İnşallah bu darboğazdan birlik ve beraberliğimizi dahada kuvvetlendirerek yani el ele vererek kurtulabiliriz...

HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI............

PARTNER58AHMET
15.09.2006, 21:52
TABİKİ ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI ŞUNU UNUTMAMAK LAZIM SİVAS TABİKİ BİZİM TAKIMIMIZ AMA GELELİM FUTBOLCULARA HIRÇINLIKLARI YÜZÜNDEN DEĞİL TARAFTARI TÜM SİVASLI YİĞİDOLARI ÜZMÜŞLERDİR BUNLARIN AKLINDAN ZORLARIMI VAR BİLMİYORUM AMA BUNLARIN İYİ BİR TEDAVİYE İHTİ,YAÇLARI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

AMCA58
15.09.2006, 23:06
ARKADAŞLAR DEDİKODULARI BIRAKALIM STADA GİDİP TAKIMIMIZA DESTEK OLALIM,GERÇEK TARAFTAR BU GÜNLERDE BELLİ OLUR.

mustiiic
16.09.2006, 13:46
bu takım düşmezz. yeterki destek verelimmm

GeCeVeMaVi58pRf
16.09.2006, 14:14
GERCEK TARAFTAR ZOR GUNLERDE BELLİ OLUR TAKIM IYIYKEN HERKES TARAFTAR OLUR AMA SİMDİ BİRLİK VE BARABERLIK ZAMANI

RüStü ElmaS
16.09.2006, 15:58
Mustafa gardaş,
eline kalemine sağlık. Güzel bir yazı hazırlamıssın.

Eğer bu zamanda birlik ve beraberliğimizi göstermessek ne zaman göstereceğiz.

Tam zamanı, haydi Yiğidolar, gösterelim birlik ve beraberliğimizi.
Sadece iyi gün dostu değil, kötü gündede dost olduğumuzu gösterelim.

yigidolar06
16.09.2006, 16:54
SİVASSPOR OLARAK İYİ YOLDAYIZ TARAFTAR HARİKA İYİ KENETLENİYORUZ TAKIMIMIZDA İYİ (bundan sonra) YÖNETİM ÇOK İYİ EN BÜYÜK BAŞKANA SAHİBİZ OYNAMAYAN TOPCULAR FENER MACINDA HARİKALAR YARATACAKLAR DOSLUK KAZANSIN DİYİP SİVASSPORUMUZA BAŞARILAR DİLİYORUM

yigidobeko
16.09.2006, 17:20
selam topi naber ben de üye oldum tekrar uzun bir aradan sonra döndüm tekrar.herzaman ve heryerde doğduğumuz büyüdüğümüz takımın peşinden koşmalıyız ben çok kızıyorum bu dört büyüklerin borozanlığını yapanlara önce memleketimizin takımını yalnız bırakmamalıyız

yenicubuklu
17.09.2006, 16:04
helal sana hocam eline diline yuregine saglik baska ne soylenebilirdiki