Orijinalini görmek için tıklayınız : BİLETTE HAYAL KIRIKLIĞI
SivasSpor.Com 13.09.2006, 21:53 Sivasspor ile Fenerbahçe arasında 4 Eylül Stadyumunda oynanacak olan maçın biletleri satışa sunuldu.
Dünden itibaren satışta bulunan maçın biletleri Yiğidolardan ilgi bekliyor. Daha önce Sivasspor Yönetim Kurulu`ndan yapılan açıklamaya göre ise Fenerbahçe bilet fiyatları, kale arkası tribün biletlerinin 20 YTL`den, kapalı tribün yan tarafı biletlerinin 30 YTL`den ve maraton tribün biletlerinin ise 40 YTL`den satışa sunulacağı bildirildi.
Bunun yanı sıra satışa sunulan biletlerin ilk günde sadece 60 adet satıldığı Sivas halkının biletlere ilgi göstermemesi Yönetimi bir hayli üzdüğü öğrenildi.
Hakikat Gazetesi
aykut-akay 13.09.2006, 22:02 bu sonuclardan sonra kim gider maca öyle dimi
Bilmiyorum5 13.09.2006, 22:03 AMA COK PAHALI BE KARDESIM YA YINEDE BUTUN YIGIDOLARI BU ZOR GUNDE STADA BEKLIYORUZ ISTE STAD ISTE MAC 4 EYLULDE 16:000 BILET FENERI SIVASTA INLET
CÜSSKB-Aynur 13.09.2006, 22:10 Sivas lı böyle bir maçı kolay kolay kaçırmayacaktır.
Bence, Cuma günü maaş alınacak,bu nedenle son günlere bırakıldı.
şu anda 60 bilet çok az 12. adam bu kadar mı olcak sivassporu yanlız bırakmıyalım bu maçta ve her zaman
AYDIN1985 13.09.2006, 23:19 Askeri ücretin 400 milyon oldugu Türkiyede 20 milyon bir maca bence cok pahali. Gönül tabiki o maca gitmek ister. Birde biletlerin satilmama sebebi bence, cogu taraftarin bir yenilgiyi bekledikleri icindir. Insallah satilan bilet sayisi artar ve Sivassporumuz o macta 70 milyon + yurtdisindaki türklere gücünü gösterir ve fenerbahceyi yener.
Arkadaslar buda bir gercekki biz (oyuncular, yönetim ve taraftarlar) bir galibiyeti cok büyütüp havalara giriyoruz. Gecen sezonda öyle oldu, ard arda alinan yenilgiden sonra bir galibiyet geldi ve biz yine tamam isler yoluna girdi dedik ama bu sezon görüldügü gibi galibiyetten sonra yine maglubiyet(ler) geldi ve malesef hala geliyor. Insallah hersey yoluna girer. mecbur girmesi lazim cünkü Sivassporun buna gücü var ama malesef birseyler dogru yapilmiyor. Az bir degisiklikten sonra inaniyorumki Allahin izniyle Sivassporumuz hak etti yere gelecektir.
sivaslıavukat 13.09.2006, 23:44 Eminim tribünler tıklım tıklım olacak ve klubümüzün kasasına gereken paralar girecek.
fenerbahçe maçı öncesi enönemli üç futbolcun kırmızı kart görsün ligin 6.haftası olmuş daha kendi sahamızda maç kazanamamışız takım içinde bence anormal bir disiplinsizlik hakim ondan sonrada taraftar niye gelmiyor diye serzenişte bulunmak bence yanlış aslında bunları yazmak bana büyük üzüntü veriyor ama içimdekileri dökmezsem rahatlayamıyacam isterdimki başarılarımızı yazayım ama inşallah bu günlerde geçer arzu ettiğimiz sivasspor en kısa zamanda toparlanır.
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.09.2006, 00:08 sivas merkezde oturanlar bilet fiyatları çok deselerde diğer illerden ve sivasın kazasından gelecekler inşallah istenilen ilgiyi gösterirler
argani_58 14.09.2006, 00:12 hakkını yemeyın belkıde 16000 kombıne sattılar sezon basıdna yer 60 tanedır o kadar satmıslardır :D:D
yoksa sıvasspor yanlız bırakılırmı hıc helede fener macında sıvasta olan fenerlıler bıle alır:D ya ama kımse oynanan oyundan zevk almıyor ınsallah dolar stadyum
Bilet fiyatları mı pahalı?
Bu iş fedakarlık ister, içinde kırmızı-beyaz aşkı olanlar hertürlü fedakarlığı yapmalıdır.
Biletler çok ucuz. Her maç 10 ytl. Nasılmı?? Tabiki kombine bilet. 17 maç 150 ytl bu kadar basit.
Büyük takımlar ile oynanan maçlarda fiyatların bu şekilde artması kadar olağan birşey yoktur. Dünyanın heryerinde böyle...
ceza_tolga_rep 14.09.2006, 00:22 benim kombinem var ama bence bilet fiytları normal.hem kulübe destek hemde parasal kaynak..
agumus_58 14.09.2006, 00:50 hakkını yemeyın belkıde 16000 kombıne sattılar sezon basıdna yer 60 tanedır o kadar satmıslardır :D:D
yoksa sıvasspor yanlız bırakılırmı hıc helede fener macında sıvasta olan fenerlıler bıle alır:D ya ama kımse oynanan oyundan zevk almıyor ınsallah dolar stadyum
satışa sunulan 4000 kombine biletin sadece 1800 tanesi satılmış...
TracyMcGrady58 14.09.2006, 02:15 Ne olursa olsun sivassporumuza her zaman destek olmaliyiz, iyi günde kötü günde arkasinda olmaliyiz.Bu macta mutlaka 12.ci adam destegi lazim ama cogunda ümitsizlik var, ben bu mactan ümitliyim bu takim her takimi yenebilecek gücte, ama henüz daha kendisini bulmus degil yavas yavas oda olacaktir ve iyi neticeler alinacaktir.Herkesin agzindan duyuluyor fener bu maci farkli alir felan filan, ama bu futbol hersey olabilir ve bunu sivaslilar sivassporlular daha iyi bilmeli o yüzdende takimimiza sahip cikmaliyiz ve fener macinda stadi doldurmaliyiz ve sonuna kadar destek vermeliyiz.Sade iyi gün taraftari olmiyalim lütfen arkadaslar ölümüne kadar destek sivassporaaaa
albina58 14.09.2006, 03:09 Gerçek taraftar ve samimi hemşeri bulmak zordur.
Anlamıyorlar SİVASSPOR'un sportif faaliyetlerinin ne demek olduğunu,
Anlamıyorlar memlekete ve yarınlarımıza ne kazandıracağını,
Anlamıyorlar çocuklarımızın ne gibi kötü alışkanlıklardan kurtaracağını,
Varsın anlamasınlar ;
Başka birşey demek içimden gelmiyor ama,
Söylemedende edemeyeceğim :
'' Bari bedava bilet peşinde koşup duruyorsunuz,Madem takımımıza destek çıkmıyorsunuz,En azından destekleyenleri sırtından vurmayınız.''
Abdullah Bey'in bugünki yazısı herşeyi anlatıyor. :( :(
Sivasspor büfesini boşverin, Fener tırına hücum!
Sivasspoor’un büyük takımlarla oynayacağı maçları iple çekiyorum ama bu maçlar yaklaştıkça da sinirlerimin bozulmasına mani olamıyorum!
Dün öğle saatlerinde Sivasspor’un ürünlerinin ve maç biletlerinin satıldığı büfeye gittim. Görevliye bilet ve ürün satışlarının nasıl gittiğini sorduğumda aldığım cevap karşısında ne söyleyeceğimi bilemedim! Maç biletlerinin satışa çıkması üzerinden neredeyse 24 saat geçmesine rağmen satılan toplam bilet sayısı sadece 180 adet. Oysa Fenerbahçe taraftarı için ayrılan 750 biletin 350’si satılmış, eminim siz bu yazıyı okuduğunuz saatlerde biletler tükenmiştir. Benzer durum Sivasspor’un lisanslı ürünleri de içinde geçerli.
Fenerbahçe tırından son 24 saat içerisinde yaklaşık 300 adet ürün satılmış. Bunların fiyatı 25-110 milyon lira arasında değişiyor.Zennediyorum ben konuştuktan sonra satılanlarla ve bugün satılacak olanlarla bu sayı 3-4 bine çıkar! Acaba Sivasspor kulübünün, ürünleri piyasaya çıkardığı günden bu yana toplam sattığı ürün sayısı bu kadar olmuşmudur acaba?
Kesinlikle olmamıştır. Dün Fenerbahçe ürünlerini satan yetkili 300 civarında ürün sattık derken, Sivasspor büfesinde son iki gün içerisinde sadece bir ürün satılmış. Bu ayıpta bize yeter!
Sivasspor Başkanı Sayın Mecnun Otyakmaz “Futbolculara ödeme yapmamız lazım, paramız yok” diye bangır bangır bağırırken, Sivaslı (!) gidiyor aynı ligde oynadığımız rakip takıma maddi ve manevi destek veriyor. Bunu anlamak mümkün değil.
Devlet memuru veya bir başka nedenlerle Sivas’ta olanlara ve Fener bileti veya ürünü alanlara söyleyecek fazla bir şeyim yok, onların bu tutumuna katılmasamda anlayışla karşılıyorum. Benim itirazım ve kızgınlığım, kimliğinde Sivas yazıpta başka takımın borozanlığını yapanlardır.
Bu bahsettiğim durum ve verdiğim rakamlar gerçekten Sivaslı için çok çok ayıp! Hem böyle yapılıyor, hem de Sivasspor’dan başarı bekleniyor. Dünkü özel haberde Başkanın konuşmalarını yayınladık. Başkan Otyakmaz “Şu ana kadar satılan kombine bilet sayısı 1800 civarında” diyor. Sivasspor’un sezonluk kombine bilet fiyatı, neredeyse Fenerbahçe’nin sattığı bir formanın fiyatı kadar. Sivaslı (!) gidiyor rakip takımın formasını almak için gözünü kırpmadan parayı sayıyor, ama Sivasspor’un kombinesini ve ürünlerini almaya gelincede “Çok pahalı, bu kadar param yok” diyor.
Sivaslı olupta böyle tutum sergileyenleri bugüne kadar anlayamadım, bundan sonrada anlayamam herhalde!...
Abdullah Yiğit - Hürdoğan
serrkann58 14.09.2006, 08:49 Eminim tribünler tıklım tıklım olacak inşallah güzel bir oyunla 3 puan bizim olucak
1.si sivasın aldığı kötü sonuçlar,2.biletlerin çok pahalı olması.
ne olursa olsun ben yinede maça bilet aldım
sivaslim58 14.09.2006, 09:35 2.000 kişiyi geçmez bilet fiyatlarını yarıya indirseler ful dolar sürümden kazanmak varken neden böyle yaparlar anlamak zor.basit bir hesap yapalım ortalama 30 ytl olsun biletler 2.000 kişi 60.000 ytl yapar.ama 15 ytl satsalar 15.000 kişi gider valla oda 225.000 ytl yapar hesap ortada işte bunu düşünemeyen sivassporlu yöneticilere duyurulur.
Etem-Murat 14.09.2006, 09:56 sivas taraftarı gercekten cok ilğisiz maclara ama şunu belirtelim gelen takım buyuk olunca seyircide ister istemez sahaya gelecektir bana göre haydi yiğidolar yanlız bu mac değil sivas desdeklemek amacıyla ay da 2 kere maca gidelim lütfen bu takım ben sivaslıyım diyenlerin takımı
Bilmiyorum5 14.09.2006, 10:11 BIR DEFA 2000 KOMBINE VE PRTOKOLA GELECEKLER LE EDIYOR BIZIMKILER SON GUNU COK SEVERLER SON GUN 2000 KADAR SATILACAGINI DUSUNUYORUM 2.000 DE HAFTA ARASI SATILSA 6:000 E MAC BASLIYINCA KAPILAR ACILIR BELESCILER GIRER 10:000 OLUR AMA SIVASLIM 58 ARKADASIN DEDIGI DAHA MANTIKLI OLURDU KULUBE GELIR ACISINDAN NAPALIM YANI YONETIM BU KADAR DUSUNUYOSA
GeCeVeMaVi58pRf 14.09.2006, 10:27 bu sonuclardan sonra kim gider maca öyle dimi
KARDES TAKIM İYİ GİTTİĞİNDE HERKES TAKIMIN YANINDA OLUR ÖNEMLİ OLAN TAKIM KOTU GITTIGINDE YANINDA OLMAK TAKIMA SAHIP CIKMAK ONUNLA DOST OLMAK DOST KARA GUNDE BELLIDIR UNUTMA GERCEK TARAFTAR TAKIMINI ASLA YALNIZ BIRAKMAZ BILET SAYISI ARTACAKTIR EMINIM BUNA HERSEY SIVASSPOR İÇİN...
oğuzhan AKDOĞAN 14.09.2006, 11:52 biletler çok pahalı bunlar bizleri enyimi sandı.40 liraya çalışan insanlar var.Biletleri 40 yapıp sonrada stad niye dolmuyor demesinler suçu ilk önce kendilerinde arasınlar.
Bilmiyorum5 14.09.2006, 12:05 GALATASARAY BESIKTAS MACI ACIK BILETI BILE 10 MILYON KI ISTANBULUN TURKIYENIN DERBISI KAPALI 30 YTL YANI SIVAS KENDINI O ZAMAN 3 BUYUKLERDEN USTUN GORUYO ALLAH ASKINA BU BILETLERIN FIYATINI KIM BELIRLIYO YONETIMDE YA
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.09.2006, 12:16 KARDES TAKIM İYİ GİTTİĞİNDE HERKES TAKIMIN YANINDA OLUR ÖNEMLİ OLAN TAKIM KOTU GITTIGINDE YANINDA OLMAK TAKIMA SAHIP CIKMAK ONUNLA DOST OLMAK DOST KARA GUNDE BELLIDIR UNUTMA GERCEK TARAFTAR TAKIMINI ASLA YALNIZ BIRAKMAZ BILET SAYISI ARTACAKTIR EMINIM BUNA HERSEY SIVASSPOR İÇİN...
++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++ 1967
yigidolar06 14.09.2006, 12:17 Yönetime önerim şudurki madem türübünler boş kalacak. Fener taraftarına ayrılsın türübünler. Daha fazla gelir elde ederler
bırak kardeşim bu ne bööle GALATASARAY maçında maraton sadece 10 ytl ydi şimdi ise 40 ytl ben gidecektim vazgeçtim çok pahalı yönetim uyumasında bi şeyler yapsın yoksa stad boboş kalacak maç günü
sivaslim58 14.09.2006, 13:49 2.000 kişiyi geçmez bilet fiyatlarını yarıya indirseler ful dolar sürümden kazanmak varken neden böyle yaparlar anlamak zor.basit bir hesap yapalım ortalama 30 ytl olsun biletler 2.000 kişi 60.000 ytl yapar.ama 15 ytl satsalar 15.000 kişi gider valla oda 225.000 ytl yapar hesap ortada işte bunu düşünemeyen sivassporlu yöneticilere duyurulur.
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Beşiktaş takımları arasında 17 Eylül Pazar günü yapılacak sezonun ilk derbi maçının biletleri satışa çıkarıldı.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçın biletleri, tüm Biletix noktalarından satışa sunuldu.
Derbi maçın bilet fiyatları şöyle:
Kapalı alt: 30 YTL
Yeni açık üst: 12 YTL
Yeni açık alt ve eski açık: 10 YTL
Öte yandan maç biletlerinin, kalması durumunda, maç günü Ali Sami Yen Stadı gişelerinden 26, 10 ve 8 YTL'den satılacağı bildirildi.
yazdıklarımla ne kadar haklıyım değilmi.derbi maçın fiyatları böyle işte.
spidey58 14.09.2006, 15:05 Arka arkaya gelen kötü sonuçların da etkisi var tabi ama yine de takımımızı böyle önemli bi maçta yalnız bırakamayız. Bence de ay sonu olduğu için ilk gün fazla bilet alınmamış, merak etmeyin sivaslılar bu maçı kaçırmaz.
spidey58 14.09.2006, 15:13 Bence bilet fiyatını biraz fazla sorun ediyosunuz.Takımın da para kazanması lazım naapsın işte böyle büyük maçlarda fiyatı artıracak mecbur.Bizim görevimiz de bu biletleri alarak takıma yardımcı olmak.
AYDIN1985 14.09.2006, 16:43 Gerçek taraftar ve samimi hemşeri bulmak zordur.
Anlamıyorlar SİVASSPOR'un sportif faaliyetlerinin ne demek olduğunu,
Anlamıyorlar memlekete ve yarınlarımıza ne kazandıracağını,
Anlamıyorlar çocuklarımızın ne gibi kötü alışkanlıklardan kurtaracağını,
Varsın anlamasınlar ;
Başka birşey demek içimden gelmiyor ama,
Söylemedende edemeyeceğim :
'' Bari bedava bilet peşinde koşup duruyorsunuz,Madem takımımıza destek çıkmıyorsunuz,En azından destekleyenleri sırtından vurmayınız.''
Abi bence cok abartiyorsun. 1. Anlamıyorlar çocuklarımızın ne gibi kötü alışkanlıklardan kurtaracağıni diyorsun, bence yanlis cünkü maclarda o kadar cok küfür varki. Sigara desen zaten tüttüren tüttürene.
2. Askeri ücret türkiyede 400 milyon, ne kadar az degilmi? adam colugunun cocugunun riskini macami versin? Adamin Eline ne gececek? Birde morali bozululma ihtimali de var (yenilirseler).
Ben senin bunlari kötü niyetle söylemedigini biliyorum. Lütfen kusuruma bakma ama gercek bu abicim.
Ertugrul 14.09.2006, 17:03 Bilet fiyatları çok değil bence,
pazar günü stadında tıklım tıklım dolacağına inanıyorum.
bizim millet sever işini son güne bırakmayı
pazar günü maç saatine kadar tüm koltuklar satılır
bence karamsarlığa gerek yok sivaslılar takımlarını bu zor günde yanlız bırakmayacaktır
HEP DESTEK TAM DESTEK
PARTNER58AHMET 14.09.2006, 20:19 BÜTÜN MİLLET MAÇIN SONUCUNU BİLİŞYOR GİBİ YAZI YAZMIŞ ZANNEDERSEM AMA YANLIŞ BİR DÜŞÜNCE BU BENCE SİVAS FENERİ YENEMEYECEK DİYE BİŞEY YOK AMA YETERKİ AZMEDELİM İNANALIM ŞU BİR GERÇEKKİ SPOR CENTİLMENLİK İSTER HIRÇINLIK VE KÖTÜ DAVRANIŞ HEM KENDİNE ZARAR VERİR HEMDE TARAFTARIN TEPKİSİNE YOL AÇAR
GEÇEN HAFTAKİ DAVRANIŞLARDAN VAZ GEÇELİM LÜTFEN ÖNÜMÜZDE ALINMASI GEREKEN ÇOK YOL VAR
serhankaburcuk 14.09.2006, 20:22 Bilet fiyatlarının yüksek olduğu bir gerçek...Ama ortada bir başka gerçek daha var ...O'DA SİVASSPOR...Bu takıma iyi günde ve kötü günde daima sahip olmalıyız...Takım iyi sonuç aldığı zaman herkes taraftarlık yapar...Ama önemli olan böyle takımın iyi gitmediği bir zamanda takıma hem maddi hemde manevi olarak katkı sağlayabilmektir...Ben Sivasspor taraftarının cefakar ve takıma sahip olan bir taraftar topluluğu olduğunu çok iyi biliyorum...Yarın maaş günü...Maaşını çeken İşçi ve memurlar maç biletlerini en kısa sürede alıp takımlarını destekleyeceklerdir...Bundan kimsenin kuşkusu olmasın...SAYGILARIMLA...
SivasLady 14.09.2006, 22:57 STADI DOLDURUP
TAKIMA DESTEK OLMAK LAZIM
ORDA OLMANIZ TAKIMA MOTIVE OLACAK
BU GALIBIYET ICINDE COK ÖNEMLI
STADI DOLDURACAGINIZA EMINIM
STADTA EN ÖNEMLI ADAM SIZLERSINIZ :)
12. ADAM
BU GÜN HÜRDOĞANIN SPOR SAYFASINDA BİZİM İÇİN ÇOK KÖTÜ BİR HABER VARDI..SAĞLI SOLLU 2 RESİM KOYMUŞLAR RESMİN BİRİNDE FENERIUM TIRI VAR BİRİNDE DE BİZİM SİVASSPOR BÜFESİNİN RESMİ..FENERIUM TIRI SİVAS'A 2 GÜN ÖNCE GELDİ VE FİYATI 25 YTL İLE 110 YTL ARASINDA DEĞİŞEN 300 DEN FAZLA ÜRÜN SATMIŞ.BİZİM SİVASSPOR BÜFESİNDE İSE SADECE BİR KİŞİ VAR VE SATILAN BİLET SAYISI ÇOK AZ.AYRICA FENERE AYRILAN TRİBÜN BİLETLERİDE TÜKENMEK ÜZEREYMİŞ.BEN KENDİMİ SİVAS'TA DEĞİLDE KOZMOPOLİT HİÇ BİR SİVASLININ OLMADIĞI ŞEHİRDE GÖRÜYORUM..SANKİ MAÇ TARAFSIZ SAHADA OYNANIYOR..:mad:
İlk günden 60 kişinin bilet almış olması hakikaten acı ama acı ve gerçek olan birde şuki SİVASa bu meblalar cidden yüksek,SİVASta yaşayan onlarca arkadaşım var ve maaşı 400 YTLyi geçen samimiyetimle söylüyorum yok,şimdi Sivasspor yönetiminede kızamıyorum çünkü diğer maçlara 5-10 YTL ye gitmeyen bir taraftarın bu fiyatlar yüksek deme lüksüde yok.
Kısacası Sivasspor yönetimide haklı,Sivassporun hiçbirmaçını kaçırmayan hakiki taraftarda haklı,haksız olan diğer maçlarda yerini almayıp sadece bu tür maçlarda stadı ucuz yoldan doldurmaya çalışan taraftar...
aykut-akay 15.09.2006, 02:17 BU MACA PEK KIMSE GITMEYECEK GIBI GÖZÜKÜYO
tykinik58 15.09.2006, 08:59 Kardeşim,.... bende Güner kardeşim ve gecemavisi kardeşime katılıyorum. Biletlerin pahalı olduğunu söyleyenlerin pek çoğuda maçı bedava izlemek isteyenler. En güzeli kombine bilet almak. Al bütün sezon boyu maçları (kupa maçlarıda dahil) rahat rahat seyret. Durumu iyi olan kardeşlerim, derneğe ve şahıslara kombine bilet hediye edebilirler. Hem sayirci kazanır, hemde kulüp...
PRoFeSSioNaL 15.09.2006, 11:42 şimdi takımımıza tam destek hep destek zamanı haydi yiğidolar
serrrkan 15.09.2006, 12:08 Sivas lı böyle bir maçı kolay kolay kaçırmayacaktır.
Bence, Cuma günü maaş alınacak,bu nedenle son günlere bırakıldı.
bencede sivaslılar bu maçı kaçırmayacaktır... belki bir anda bilet patlaması olabilir çünkü sivasta 2.takımı fenerbahçe olan vatandaş var .boş trbünlere oynarsak demektirki taraftar takıma tamamen küsmüş...
serhankaburcuk 15.09.2006, 21:18 Bugün Sivassporun satış büfesine uğradım...Satışların iyi olduğunu özellikle bugün öğleden sonra biraz daha canlandığını söylediler...İnşallah maç saatine kadar biletlerin büyük bir kısmı satılır...HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI.......
yigido_furkan 15.09.2006, 21:35 Bugün Sivassporun satış büfesine uğradım...Satışların iyi olduğunu özellikle bugün öğleden sonra biraz daha canlandığını söylediler...İnşallah maç saatine kadar biletlerin büyük bir kısmı satılır...HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI.......
işte yigido budur takımını zor günde yanlız bırakmaz yigido.bugun ayın 15i inş. yarın ve pazar günü biletlerin tamamı satılır hem takımımıza destek oluruz hemde yönetimizi ekonomık yönden destek oluruz
serhankaburcuk 15.09.2006, 21:39 işte yigido budur takımını zor günde yanlız bırakmaz yigido.bugun ayın 15i inş. yarın ve pazar günü biletlerin tamamı satılır hem takımımıza destek oluruz hemde yönetimizi ekonomık yönden destek oluruz
İnşallah gardaş...Yarın satışlar dahada artar diye umut ediyorum...Umutsuzluğa kapılmaya hiç gerek yok...
Abdullah DuMaN 16.09.2006, 15:35 YANİ HADİ İYİ SONUÇLAR ALSA TAMAMDA PETKOVİÇ YOK HAKKI YOK ANDERSON YOK BENCE BU KADAR SIKINTIYA FİAT LAR PAHALI BENCE
GeCeVeMaVi58pRf 16.09.2006, 15:50 YANİ HADİ İYİ SONUÇLAR ALSA TAMAMDA PETKOVİÇ YOK HAKKI YOK ANDERSON YOK BENCE BU KADAR SIKINTIYA FİAT LAR PAHALI BENCE
KARDES KLUBUMUZ MADDİ SIKINTI ICINDE TEK TARAFLI DUSUNMEK YANLIS SONUCTA 3 BUYUK TAKIMDAN BIRISI GELIYOR BURAYA CALISAN BIR ELEMAN ICIN 20 YTL VEYA 40 YTL FAZLA BIR PARA DEIL
burda o kadar sivaslılık taslayan arkadaşlara buda benim sitemim olsun.
ben sivastayım.ve biletlerin satıldığı yerlerden ara sıra geçiyorum çok az ilgi var ya kimse olmuyor yada 1 veya 2 kişi geçen seneki anadolu takımları maçlarında çoğunlukla hep kuyruk olurdu
deli_yigido 16.09.2006, 17:48 Eeeeee pahalı abi ama yinede gırtlağı sıktık gidicezzz inş. (zor oldu ama )
:)
Yigido58_NL 16.09.2006, 20:21 YANİ HADİ İYİ SONUÇLAR ALSA TAMAMDA PETKOVİÇ YOK HAKKI YOK ANDERSON YOK BENCE BU KADAR SIKINTIYA FİAT LAR PAHALI BENCE
GARDAS SIVASSPOR 3 KISIDEN OLUSMUYORKI,BIZDE PETKOVIC,HAKKI,ANDERSON TUKENMEZ.SIVASPORUMUZA ELIMIDEN GELDIGI KADAR DESTEK VERMEMIZ LAZIM,SIVASSPOR BIZIM TAKIMIMIZ.
BASKA SIVASSPOR YOK
turkiye58 17.09.2006, 18:26 evet halkımızın çoğu asgari ücretli ama yinede bu maça gidelim arkadaşlar gidip de şu feneri sahaya gömelim bizde bu yürek var....
|