Orijinalini görmek için tıklayınız : SAKATLAR DÜŞÜNDÜRÜYOR
SivasSpor.Com 13.09.2006, 22:31 Fenerbahçe maçı öncesi hazırlıklarını sürdüren Sivasspor`da sakat futbolcuların da çokluğu teknik heyeti zor durumda bırakıyor.
Pazar günü kendi sahasında Fenerbahçe`yi ağırlayacak olan Sivasspor`da cezalı futbolcuların yanı sıra sakat futbolcularda bir hayli fazla. Ayak bileğinde çatlak olan Ertuğrul`un yanı sıra golcü futbolcu Mehmet Yıldız`da Fenerbahçe maçı öncesi takımdaki yerini alamayacak.
Bu iki futbolcunun yanı sıra Balili ve Sergio ve Gökhan Bozkaya`nın da sakatlıkları sürerken, Servet ise gribe yakalandı. Bu üç futbolcunun Fenerbahçe maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirilirken, Teknik heyet ise bir hayli zor durumda.
Alınan bilgiye göre Servet`in ilaç tedavisini başlandığı, Balili`nin ise belindeki ağrıların iğne ile giderilmeye çalışılıyor. Sergio`nun Fener maçında forma giyebilecek duruma geldiği, Gökhan`ın ise durumunun netlik kazanmadığı bildirildi.
Hakikat
bukadar olumsuzluğun üzerine sakatlıklarda tuz,biber oldu.
takımın üzerinde karabulutlar dolaşıyor,bu kadarda şansızlık olurmu,allah yardımcımız olsun,
sivaslihakan 13.09.2006, 23:09 yeni transfer nordin nerelerde ya konya macindada yoktu yoksa yine hayalkirikligimi yasicaz bu oyuncuda
yigido_furkan 13.09.2006, 23:24 bukadar seyde üst üste olmazkı ya 3 cezalı 3 4 kısı sakat sanslızlıklar üst üste geliyo ama olsun bn sivasa inanıyorum onlarda inansınlar yeneriz fb inş.
1967_DERNEK_MUSTAFA 13.09.2006, 23:37 sakat olan futbolcuların yerine oynacak futbolcular sakatların yerini aratmaz inşallah inşallah sivasspor için iyi olur
ademgoze 14.09.2006, 09:21 o kadar kırmızı kar bu kadar sakat umarım düzelirler.
Etem-Murat 14.09.2006, 10:01 fener macında oynamak isteyen cıkar merak etmeyin yanlız bu kadar olay üst üste gelmesi biraz garip değilmi sizcede yoksa fark yemektenmi korktunuz sivas lı olun yürekten oynayın gardaşlar bu mac sivasın olacak başka yolu yok
geçen seneye kadar süper ligde feneri tutuyordum ama sivasım geldi ortalığı toz duman etti şimdide toz duman etme zamanı haydi diğer topçular gün pazar günüdür gün sizin gününüz olacaktır çıkın gösterin şu fenere gününü zico görsün sivasın büyüklüğünü
DaRiCi58 14.09.2006, 13:46 usta ayip be ayip utansinlar fenere mac satmak icin sakat numaralarida yapyiorsa sivasspor ozaman ben sivassporulu degilim abi bu ne ya, ozaman paf takimiyla ciksin 3 cezalimiz var 6 kisi sakat eee ne duruyorlar pazar günü ozaman paft takimi ve mahalle takimiyla ciksin allah allah olmaz böyle sey sanki bana sivasspor, feneri yene bilecek güsdede böyle numaralar yapiyor utansinlar elbette taraftar desteklemez.
Ertugrul 14.09.2006, 16:57 Balili ve Sergio ve Gökhan Bozkaya ve Servet biran önce iyileşirler ve maça yetişirler inşaallah.
Fenerbahçe zor bir rakip ama yenilmezde değil,Sakarya yendi bizde yenebiliriz umutsuzluk fayda getirmez bize ümitvar olalım ne kaybederizki ben Sivasspor'dan süpriz bir sonuç bekliyorum.
Haydi yiğidolar yürekten oynayın rakip kim olursa olsun 11 -11 oynanıyor maç bu kadar karamsarlık hiç bi işe yaramaz .
38 yıl sonra ulaştığımız 1. ligin kıymatini bilelim zor bulduk çabuk kaybetmiyelim
yerliturkuaz 14.09.2006, 19:43 sahada on bir yiğido olcak onların eksikliğini aratmayacaklarına eminim yeterki GERÇEK sivasspor gibi oynasınlar
SivasLady 14.09.2006, 22:46 o zaman saglam olanlari oynatacak
herkes takimin bir parcasi yedeklere sans verilecek
takim halinde oynayip
ellerinden geleni yaparlarsa
galibiyeti isteyip yürekli oynarlarsa
bu mac bizimdir
insallah pazarda öyle olacak
sinan58_34 14.09.2006, 23:18 sakatlar ve cezalı futbolcuların olması üzücü bir durum karsımızdakı rakıp cok guclu bir rakıp insallah basarılı oluruz
SAKAT FUTBOLCULARIMIZAN ÇOK CEZALI FUTBOLCULARIMIZ ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ PETKOVİÇ 4 MAÇ CEZA ALDI..DİĞER CEALILARDA 2 MAÇ ALIR:mad:
Sakatlıklar-Cezalılar hep üstümüze geldi,zor bir durum ama 11 YİĞİDO sahada arslanlar gibi mücadelesini verecektir.
Güvenden ve duadan başka yapacak birşeyimiz yok...
aykut-akay 15.09.2006, 02:24 sakatlanacak zamani buldular numarada olabilir yani ???????
serhankaburcuk 15.09.2006, 21:43 Bugün kulüpten aldığım bilgilere göre sakatlıklar geçmiş özellikle Sergio ve Gökhan Bozkaya iyileşmiş..İnşallah bu maçta görev alırlar...
Abdullah DuMaN 16.09.2006, 15:52 Mesaj konusu: Tesadufmudur sansmidir ne istir
Genclerbirligi-Fenerbahce Kart cezalisi: Engin Baytar
Fenerbahce - C.Rizespor Kart Cezalisi: Altan
Sakaryaspor-Fenerbahce Kart cezalilari: Mbayo, Suat Usta
Fenerbahce -Antalyaspor Temiz (hayret)
Sivas - Fenerbahce Kart cezalilari: Anderson, Mehmet Hakki, Michael
Fenerbahce sivas macindan sonra konyaya gidecek. Simdiden Sedat kirmizi kart cezalisi konyada. Eder Geccon sari gorurse oda fenerbahce macinda oda yok.
Bu kartlar hep fenerin lehinemi isleyecek. Tesadufmudur sansmidir saibemidir anlamadim gitti. Yalniz bu kartlar sanki iki yil onceyi hatirlatiyor bana hafizam yaniltmiyorsa. Ozamanda birilerinin lehine isliyordu bu kart olayi.
Adamlar apiah kirmizi gordu diye ortaligi ayaga kaldirdi.
Ilgiyi baska yerlere cekmekte kimse ellerine su dokemez. Futbol fenerasyonuyla neden kavga ettiklerini yavas yavas cozmeye basladim. Soz duellosunda bomba gibi aciklamalarla rakiplerinin gordukleri kartlar goze carpmiyor.
Abdullah DuMaN 16.09.2006, 15:55 fenerbahçeden neden futbolcular korkuyor anlamıyorum
yigidolar06 16.09.2006, 16:27 Mesaj konusu: Tesadufmudur sansmidir ne istir
Genclerbirligi-Fenerbahce Kart cezalisi: Engin Baytar
Fenerbahce - C.Rizespor Kart Cezalisi: Altan
Sakaryaspor-Fenerbahce Kart cezalilari: Mbayo, Suat Usta
Fenerbahce -Antalyaspor Temiz (hayret)
Sivas - Fenerbahce Kart cezalilari: Anderson, Mehmet Hakki, Michael
Fenerbahce sivas macindan sonra konyaya gidecek. Simdiden Sedat kirmizi kart cezalisi konyada. Eder Geccon sari gorurse oda fenerbahce macinda oda yok.
Bu kartlar hep fenerin lehinemi isleyecek. Tesadufmudur sansmidir saibemidir anlamadim gitti. Yalniz bu kartlar sanki iki yil onceyi hatirlatiyor bana hafizam yaniltmiyorsa. Ozamanda birilerinin lehine isliyordu bu kart olayi.
Adamlar apiah kirmizi gordu diye ortaligi ayaga kaldirdi.
Ilgiyi baska yerlere cekmekte kimse ellerine su dokemez. Futbol fenerasyonuyla neden kavga ettiklerini yavas yavas cozmeye basladim. Soz duellosunda bomba gibi aciklamalarla rakiplerinin gordukleri kartlar goze carpmiyor.
DÜŞÜNCELERİNE KATILIYORUM HİÇ OYNAMAYANLARLA YEDEK OYUNCULARA GÜN DOĞDU KENDİLERİNE GÜVENSİNLER GERİSİ GELİR HERKES YİĞİDO OLAMAZ
|