Orijinalini görmek için tıklayınız : DEV BAYRAĞIMIZI NASIL BULDUNUZ?

RüStü ElmaS
15.05.2005, 19:35
Arkadaslar,

Sizlerin desteğiyle yaptırdığımız ve ilk defa Sarıyer maçında açılan dev bayrağımızın trübünde duruşu ve görünüşü hakkında ne düşünüyorsunuz...?

türkçerap_yakup
15.05.2005, 19:39
vallahi süperdi ...ben tam karşı tribündeydim maalesef :cry: :cry: ordan çok güsel göründü..ancak biraz yamuk yumuk indi...ama boyutları muhteşemdi...!!!tek kelimeyle süper...ah be rüştü abi sizlerle görüşmek bi türlü nasip olmadı...ama ii ki de olmadı yoksa babam size fırça çekicekti :D sizin yüzünüzden ders çalışmıo die :D :D neyse yırttınız :D ama bidahaki sefere kaçamıcaksınız ona göre hazırlıklı gelin :)

BaRemE58
15.05.2005, 19:48
FAZLA SOZE GEREK YOK SUPERDİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Maraton idim süper gorukuyordu walla emeği geçen herkese teşekkürler

35fulya58
15.05.2005, 20:14
Rüştü abi, uzaktan muhteşemdi. Zaten babam bol bol fotoğraf çekti. Onları yarın İzmir'e dönünce hemen sana ve siteye postalayacak. Artık belki yayınlarsın.

Atmosfer çok güzeldi, ahh keşke bir de galip gelseydik. Ama sizlerle tanışmak ve süper lig takımını süper lige, süper bir seyirci desteğiyle uğurlamak çok güzeldi. Bu arada "abircan" abiye de çok çoook teşekkür ediyorum. Çok güzel ev sahipliği yaptı ve bizimle ilgilendi. Hep yanımızdaydı. Herkese teşekkürler...

HunTurk
15.05.2005, 20:19
valla bende göremedim fotoları yayınlanırsa seviniriz

agumus_58
15.05.2005, 20:23
bu dev bayrak fikrini ilk kez ortaya atan ve bayrağın vücuda gelmesinde en büyük desteği verenlerden biri olan Hakkı Abimize (gakgo58) kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca desteğini esirgemeyen gardaşlarımıza da teşekkürler... Biz böyle birlik beraberlik içinde olduğumuz sürece bizi kimse kolay kolay yıkamaz.

türkçerap_yakup
15.05.2005, 20:44
hakkı abi büyüksün ...allah razı olsun senden ve tüm destek verenlerden..maddi ve manevi olarak...

ygd
15.05.2005, 21:07
SÜPERDİ YA...MARATONDAN ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYODU!!!

izmirliyigido
15.05.2005, 21:40
Gerçekten Maraton tribününden çok güzel görünüyordu. Çok miktarda fotoğraf çektim. Bunları isteyene ve siteye göndereceğim. Rüştü kardeşim ben sana göndereyim sen gerekeni yaparsın.

Bu bayrakta başı çeken Gakko58 kardeşime ve diğer emeği geçen tüm yigidolara teşekkür ediyorum. İnşallah bu bizim şampiyonluk bayrağımız olur.

Not: Tribünlerde ki şovu da çektim. İsteyen olursa e-mail adresini gönderene postalayabilirim.

CEVIK
15.05.2005, 22:02
DEV BAYRAK BÜYÜK BİR ÖZVERİ VE BİRLİKDELİGİN ÜRÜNÜ

HANİ BİR GÜZEL BİR SÖZ VARDIR

BAYRAK LARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR VATAN EGER UGURUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR

BENDE DİYORUMKİ BU CORBADA BENİM DE TUZUM VARSA KENDİMİ İNANIN COK BAHTİYAR HİSSETİYORUM VE DİYORUMKİ İYİ Kİ

SIVASSPOR VARSIN
İYİ Kİ WWW.SİVASSPOR.COM VARSIN

DAHA NİCE BÖYLE MUTLULUKLAR YAŞAMAYA DİLİYORUM
:D

kadir20
15.05.2005, 22:10
görmedim ama duyduguma göre cook güzelmis emegi gecen herkesten allah razi olsun

HakkıTİMUÇİN
15.05.2005, 22:23
ARKADASLAR...BU DEV BAYRAK HEPİMİZİN (www.sivasspor.com AİLESİ)
ESERİ...NE KADAR ÖVÜNSEK AZDIR....

DEMEKKİ İNANARAK VE İSTEYEREK BİR ŞEYE BASLANIRSA..AMACA ULAŞILIYORMUŞ...

ANCAK BUNUNLA YETİNMEMELİ....KENDİMİZE YENİ VE DAHA BÜYÜK HEDEFLER KOYMALIYIZ....

EMEĞİ GEÇEN HERKESİ CANI-YÜREKTEN KUTLUYORUM...

SİVASA VE SİVASSPORA HERŞEY DEĞER....

Tuncay
15.05.2005, 22:24
Gardaslar daha bayragi gormedim ama arkadaslarin anlatiklarindan anliyorumki cok guzel olmus. Bizler gercekten cok sicak kanli insanlaririz. Boyle birlik beraberlik olunca bizleri kimse yikamaz sadece kiskanirlar. Can kurman sivasa.

kangallimehmet
15.05.2005, 22:43
arkadaşlar bide resmi koysanız ne güzel olucaktı dimi. alem bayrak görsün...

FatihSoner58
15.05.2005, 22:53
EVET YAA. BIRAN ONCE GORSEK FOTOLARI. EMINIM COK GUZEL OLMUSDUR...

mesocan
15.05.2005, 23:19
Ben de kafileyi yakalayamayıp maratondan izledim maçı.. Her ne kadar sizlerle aynı tribünde olamasam da bayrağı açan canlar da o bayrağın ne kadar heybetli ve güzel göründüğünü göremediler :lol:

Maratondaki kırmızı beyaz büyük bayağın ordaydım ve migros trübündeki bayrak ve coşku inanılmazdı...

Keşke bütün stad inleseydi..

Bayrağımızı yapan yaptıran açan destekleyen herkesden Allah Razı Olsun...

Bu organizasyona destek olmayı kaçırdım ama inşallah daha faklı projelerde ben de "TUZ" olacağım bu çorbada..

Varolunm YİĞİDOLAR.. Varolun Gardaşlar....

abircan
16.05.2005, 00:30
emeği geçen düşünen ve katkıda bulunan herkese selam olsun, enfes bir manzaraydı, biz maratonda bunun keyfini daha ayrı yaşadık çünkü muhteşem bir manzaraydı açılması ve güzelim heybeti büyüledi moral verdi bana, değerli dostum yiğido yalçın güzel resimlerini çekti, en kısa zamanda yayınlanır ve ölümsüzleşir o güzelim manzara, ayrıca, dünya tatlısı iki sivaslı kardeşimi tanıdım, sevgili izmirli yiğido YALÇIN KINIK kardeşimizi ve dünya tatlısı şekermi şeker kızı 35fulya58 FULYA'yı tanıdım, sevgilerimi iletiyorum tekrar onlara, dün birçok güzel ve bunun yanında tatsızlıklarıda yaşadım, bir genç köylükardeşimi maçtan sonra ziyaretine gidecektim, kanser hastası 3 çoçuklu tek gözü ve çenesinin bir kısmı alınmış çoçukluk arkadaşımı görecektim, ama malasef yolda maç dönüşü giderken kuzenimin eşinin boğaz köprüsü girişinde arabasına arkadan vurmuş bir trafik canavarı kadın, enişte ve dayımın kızı ile küçük yavruları eylemim çok korkmuştu onların yanına gittim, allahtan zarar sadece arabadaydı, maddi hasarla atlatmışlardı,
AYRICA DÜN BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜNDÜ ÖMRÜM BOYUNCA HATIRLAYACAĞIM HEP, SİTEMİZDE TANIŞTIĞIMIZ SANAL YİĞİDO DOSTLARIMI HEP BİRARADA GÖRMEK GÜZELDİ, İSTANBULDA OLUPTA GELMEYENLERE TEESSÜFLERİMİ SUNARIM :D , NE MUTLU SİVASSPOR.COM DOSTLARINA , ARKADAŞLAIKLARIMIZ VE DOSTLUĞUMUZUN, DAYANIŞMAMIZIN ARTMASINI DİLİYORUM, HERŞEY GÜZEL SİVASIMIN GÜZEL İNSANLARI İÇİN, BU ÜLKEDE BUNUN EN GÜZELİNİ HEMŞERİLERİM HAK EDİYOR. YAŞASIN SİVASSPOR YAŞASIN SİVAS DOSTLUĞU, SEVGİYLE KALIN, BU MUTLU GÜNÜMÜZÜ YAŞATANLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. A.BİRCAN... :)

GuNaY
16.05.2005, 02:30
abircan abim öncelikle büyük geçmiş olsun :( :(
mesocan gardas evet bayrağın altında www.sivasspor.com üyeleri olarak yer aldığımızdan dalgalanmasını göremedik.. ancak bayrağın altında her tarafa baktığımda ucsuz bucaksız gibi gelen bir bayrağın altında olmak ve onun dalgalanması icin elimi bayrağa dokundurmak inanın izlemekten cok daha zevkliydi...

öncelikli olarak gakko abime, almanyadan sarıyer amçına gelerek bizleri sevindiren rüstü abiye, lütfi başkanıma, caglayan abiye, elbeyli58(sefaya), ve burada bulunan çevik abiye, sönmez abiye, emin abiye ve adem abiye ne kadar teşekkür etsem azdır...
ismini sayamadığım, unutmuş olduğum üyelerden özür diliyorum( malum saat gece 3:30)...
inanın bayrak acılmak üzere her aşağıya indiğinde heyecanımı anlatamam :lol: :lol: sivastan ve istanbuldan maca gelen herkese tesekkürler....

dostol
16.05.2005, 03:30
Arkadaslar acaba resimi varmi tribundeyken?

volcano58
16.05.2005, 07:35
gardaşlar bayrak tam bizim tribünde açıldığından bişey göremedim ama üzerimizi örttüğünde yaşadığım duyguyu anlatamam emeği geöen herkesten allahrazı olsun

Birde maça gelipte takıma destek vermeyen taraftara büyük sitemim var kardeşim bari arada sırada bağırın ya bu kadar mı sessiz olunur sadece migros tribünün ortası bağırııyo (bende ordaydım ) geri kalanlar fıssssssss

karakule58
16.05.2005, 07:57
bayragı tam olarak bende göremedim çünkü bayrak açılınca altında kalıyordum o yüzden tam anlamıyla göremedim ama altındanda çok güzel gözüküyor emegi geçen herkeze çoook teşekkürler ...

serrkann58
16.05.2005, 08:42
Evet arkadaşlar dün çok güzel başladı kadıköy iskelede buluşupta altıyoldan stada gitmek..Hele boganın orda hindi baba hindi yapmak harikaydı büyük bir gururla stada girdik..Herkes stadı bayram yerine çevirmişti HAKKI (gakko 58) abimizin büyük özveri ve emekle ve yapımına katkıda bulunan herkesin yaptırdıgı bayragımızı büyük gururla açtık gerçekten görenler çok güzeldi diyor.Orda olan herkese çok teşekkürler sivastan gelen gardaşlarımızla canlarımızla bir arada olduk herkesle tanışma fırsatı yakaladık..Tek tek isim yazmıyacagım ama herkese çok teşekkürler hepinizi kucak dolusu SEVGİLER VE SAYGILAR

İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK....

ofozturk
16.05.2005, 08:54
:)

halil_58_yigido
16.05.2005, 09:57
gerçekten süperdi ben bayragın altında kayboldum tek kelimeyle süperdi emegi geçenlere allah razı olsun sagulun varolun

kursad58
16.05.2005, 10:06
O BAYRAĞI TAŞIMAK BİLE BÜYÜK BİR ZEVKTİ MAÇ YORGUNLUĞUNUN ÜSTÜNE ZOR GELSE BİLE :lol: :lol:

EKO58
16.05.2005, 10:17
EVET GARDAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR MANZARAYDI BAYRAK GERÇEKTEN HARİKA BÜYÜKLÜKTE YAPILMIŞ EMEĞİ GEÇENLERİN HEPSİNE MİNNET BORÇLUYUZ.
AMA STADIN DOLU OLMAMASINI MAÇIN HAFTA BAŞINDA YUSUF ZİYA ÖNİŞ STADINDA OYNANACAK DİYE AÇIKLANMASI ETKİLİ OLMUŞTUR BEN BİLE CUMARTESİ HABERİM OLDU AMA OLSUN ORAYA GELEN TÜM SİVASLILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

BUNDAN SONRADA SİVASSPORU YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ...

puar
16.05.2005, 10:29
DEV BAYRAK BÜYÜK BİR ÖZVERİ VE BİRLİKDELİGİN ÜRÜNÜ

HANİ BİR GÜZEL BİR SÖZ VARDIR

BAYRAK LARI BAYRAK YAPAN ÜZTÜNDEKİ KANDIR VATAN EGER UGURUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR

BENDE DİYORUMKİ BU CORBADA BENİM DE TUZUM VARSA KENDİMİ İNANIN COK BAHTİYAR HİSSETİYORUM VE DİYORUMKİ İYİ Kİ

SIVASSPOR VARSIN
İYİ Kİ WWW.SİVASSPOR.COM VARSIN

DAHA NİCE BÖYLE MUTLULUKLAR YAŞAMAYA DİLİYORUM
:D

........süperr

puar
16.05.2005, 10:34
sivasımıza herşeyin en iyisi yakışır gerçektende çok güzel bir bayraktı bu bayrakta emeği geçen tüm arkadaslara teşekkür ederim.

onursahin
16.05.2005, 11:03
süper olmuştu maratondan harika gözüküyordu

GuNaY
16.05.2005, 12:35
resimlerini merakla bekliyorum bende.... bu haftada ins. k. gumruk macında bizde tv ekranlarından izleyecegiz :lol: :lol: :lol:

DJMuRaT
16.05.2005, 12:54
Basın Tribününden muhteşem Görünüyordu.HariKasınıZ!!

mehmet34
16.05.2005, 13:46
TEK KELİMEYLE HARİKAYDI
KEŞKE SAHAYA İNDİRSEYDİK
TARAFTARDA MUHTEŞEMDİ
TEK ÜZÜCÜ OLAY MAÇIN BERABERE BİTMESİYDİ

serhankaburcuk
16.05.2005, 14:32
Fazla söze gerek oldugunu düşünmüyorum çünkü bayrağını güzelliğini sözlerle anlatamayız..Sivasspor taraftarına yakışır bir bayraktı...Bu bayrağın yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...Ama bu bayrak işiyle bizzat kendi işlerinden feragat edip ilgilenen sayın Hakkı abimize namı diğer (HAKKI BABA'ya)ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum abi iyiki sizlerle tanışmışım Sizleri seviyoruz...Bu bayrağıda biz Sivas temsilcileri olarak teslim aldık ve Sivasımızdada bu bayrağı açacagız....

ergin
16.05.2005, 14:33
DEV BAYRAĞIMIZ gerçekten güzeldi.(bir textilci olarak kumaşına ve dikimine tam puan verdim :) ) Başta GAKKO 58 (Hakkı Müdür) olmak üzere emekleri geçen tüm yiğidolara teşekkürler.Migros tribününde yeğenlerle beraber üst taraftaydık,büyük bir huşu içinde bayrağımızı açtık-topladık.Bu görüntüyü bizler de merak ediyoruz...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

cool58
17.05.2005, 11:24
Abi bayrak gerçekten cok guzel olmuş çok beyendim bu bayrak hepimizin eseri demekki istenen şey çok cabuk olabiliyormuş.İşallah 2 sinide yaparız :D

1967_DERNEK_10UR
17.05.2005, 11:31
BABA MÜTHİŞSİNİZ.MANYAK BİR BAYRAK OLMUŞ.EMEĞİ GEÇEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN...

abircan
17.05.2005, 12:14
SÜPER BAYRAK ANLATILAMAZ UMARIM GÜZEL RESİMLER VARDI İZMİRLİ YİĞİDODA EN KISA ZAMANDA YAYINLANIR, YALÇIN DOSTUM BİZİ MAHRUM ETMEZ, GÜNAY KARDEŞİME TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM, ALLAHTAN BİRŞEYCİKLER OLMADI YEĞENİME KUZENİME VE ENİŞTEME.

FatihSoner58
17.05.2005, 12:48
ABI GERCEKTEN SUPER OLMUS. HERKESIN ELINE SAGLIK... GERCEKTENDE IYIKI SIZIN GIBI FEDAKAR YIGIDOLARLA TANISMISIM...

:D :D :D HA BIRDE HOLLANDAYA GETIRELIMDE GAVURLAR BAYRAK GORSUN :D :D :D

ergin
18.05.2005, 10:39
Sonraki maçlarda DEV BAYRAK açılırken üstten alta doğru değilde;tribünlerin önünden arkaya doğru açılırsa,daha düzenli ve tertipli açılacağını tahmin ediyorum.

Abircan gardaş,sana ve yakınlarına da geçmişolsun diyorum.

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

GuNaY
19.05.2005, 04:15
Sonraki maçlarda DEV BAYRAK açılırken üstten alta doğru değilde;tribünlerin önünden arkaya doğru açılırsa,daha düzenli ve tertipli açılacağını tahmin ediyorum.
EVET ABİ ACARKEN BİR TAKIM UYUM SORUNU YASANDI ODA SANIRIM BAYRAGI ACMAK ÜZERE KENDİ ARAMIZDA GÖREV DAGILIMI YAPMADIGIMIZDAN OLSA GEREK... ANCAK SİVASTA BU SORUN HALLEDİLİRSE COK DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNTÜ OLUŞUR...

fatih_5834
30.05.2005, 18:57
abı cok guzelolmustu gercekten.butun herkesın gozu bayraktaydı.

GuNaY
30.05.2005, 19:05
bayrak için fedekarlık yapanlara teşekkür ederim... maddi katkıda bulunanların listeside haber içerisinde mevcut!!!

1967_DERNEK_10UR
30.05.2005, 19:33
ARKADAŞLAR BEN DAHA BÖLE BAYRAK NE GÖRDÜM NEDE TAŞIDIM .BAYRAK GÜZEL AMA TAŞIMASI DAHA GÜZEL....

SivasliErhan
30.05.2005, 20:23
Resimlere bakilarak güzel ve büyüklü de süper

ama keske SAMPIYON SIVASSPOR yazisi siyah olmasaydi yani logomuzda siyah yokdur bence Beyaz yapislaymis ama yinede emegi gecenlere tsk ederiz !

cengaver
30.05.2005, 20:29
EMEGI GECEN HERKESE TESEKKÜRLER SAGOLUN VAROLUN
BAYRAK SÜPER OLMUS

5841
30.05.2005, 21:45
EMEGI GECEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR..SAGOLUN VAROLUN....
ARICA BURDA GAKKO 58 . TEŞEKKURLER. HAKKIN COK SAG OL...

SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR.

cengaver
30.05.2005, 22:06
simdi galeride resmini gördüm valla cok heybetli bayrak ya
SÜPERSINIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZ

Hüseyin_58
01.06.2005, 18:34
Gercekten süper bir bayrak.
Tek kelimeyle süper.

RüStü ElmaS
01.06.2005, 18:37
Yeni Ülke Gazetesinin genel müdürü Kemal Caglayan abim, aynen söyle yorumlamis:

SİZLERİ KUTLUYORUM
Gönderen: KemalCaglayan Tarih: 31.05.2005 Saat: 17:55

Yer : Şükrü Saraçoğlu.
Sarıyer-Sivasspor maçı.
Bir anda 12 bin 300 kişiyi alan trübünlerden bir bayrak yükseliyor. Nazlı gelin gibi salına,salına açılıyor.
Tüm gözler bir anda oraya çevriliyor. Yiğidonun çoşkusu hızla artıyor ve ortaya dev bir bayrak çıkıyor.
Böyle güzel bir atmosfer daha yaşamadım.
Tek kelime ile sizleri kutluyorum.

Kemal abi, bizde seni, bu sürekli cekmis oldugun güzel resimler icin kutluyoruz.
Buradaki resimlerin büyük bir cogunlugu senin eserindir.
Bize vermis oldugun destek icin, cok tesekkür ederiz.

Trabzonlu
04.06.2005, 10:04
Gördügüm kadari ile burada birlik beraberlik icerisinde cok güzel bir bayrak yaptirmissiniz. Gercekten sizleri kutlarim.
Bu birlik ve beraberliginizi cani gönülden kutluyorum. Bu bayragi insaallah Trabzonda Avni Aker stadindada acmak nasip olur.

puar
04.06.2005, 10:21
teşekkürler arkadasım.

CAGLAYAN
06.06.2005, 20:23
Fazla söze gerek oldugunu düşünmüyorum çünkü bayrağını güzelliğini sözlerle anlatamayız..Sivasspor taraftarına yakışır bir bayraktı...Bu bayrağın yapılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum...Ama bu bayrak işiyle bizzat kendi işlerinden feragat edip ilgilenen sayın Hakkı abimize namı diğer (HAKKI BABA'ya)ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum abi iyiki sizlerle tanışmışım Sizleri seviyoruz...Bu bayrağıda biz Sivas temsilcileri olarak teslim aldık ve Sivasımızdada bu bayrağı açacagız....

SIZLERLE GURUR DUYUYORUZ

yol58
06.06.2005, 21:20
tek kelimeyle muhteşemdi

1967_DERNEK_10UR
06.06.2005, 21:22
BAYRAK GÜZELDE TAŞIMASI DAHA GÜZEL KAMYONLA GETİRİYOZ.MAÇA... :lol: :lol: :lol:

yigido24
06.06.2005, 22:15
abi Muhtesem ve Heybetli Bayragimiz var Helal Olsun

YOZGATLI
06.06.2005, 22:28
BAYRAGINIZ GERCEKTEN GÜZEL GÖRÜNÜYORDU... BEN KARSI TRİBUNDEYDİM AMA O BAYRAGIN ALTINDA OLMAK İSTERDİM... MASALLAH DARISI BİZİM TAKIMIMIZA... :roll: :roll:

serdalalacahan58
06.06.2005, 22:32
gurbeteki bi sivaslı olarak görünce gurur duydum ama önemli olan devamının gelmesi. inşallah hepimizin destegiyle daha güzelleri olacak.ne mutlu sivaslı olana.....

cengaver
12.06.2005, 14:54

SIZLERLE GURUR DUYUYORUZ

. ++++1967

Serkan-58
13.06.2005, 17:30

SIZLERLE GURUR DUYUYORUZ

+1967

abi ne Manyak Bayrak öyle yaw
HELAL OLSUN

EneS ElmaS
02.10.2005, 20:49
Bugün Fanatik Gazetesinde tam sayfa bayragin resmi vardi.
Gercekten süper bir bayrak. Gazete taraftardan övgüyle bahsediyordu.
Sizlerde gördünüzmü bayragi gazetede?

bugrakova
02.10.2005, 20:51
tabi ki güzel olacak çünkü kırmızı beyaz ve sivasspor var olacak o kadar

SahIsmail
25.10.2005, 19:06
Dev bayrak tek kelimeyle süper

Hüseyin_58
01.11.2005, 00:30
Dev bayragin resmini sadece gördüm.Umarim televizyondada seyretme firsatini bu fenerbahce macinda yakalayacagiz.

serhankaburcuk
01.11.2005, 00:56
Dev bayragin resmini sadece gördüm.Umarim televizyondada seyretme firsatini bu fenerbahce macinda yakalayacagiz.

Arkadaşlar Fenerbahçe maçında dev bayrağımız sahne alacak 4 eylül stadyumunda....Herkes digitürkte bizi izlesin...

gercek58li
01.11.2005, 01:47
Sitede dev bayrak videosunda gördüm,ama yakin cekim tam görünmüyor.
Insallah bu hafta sonu görürüz...

GeCeVeMaVi58pRf
01.11.2005, 02:04
bu hafta olacakları çok merak ediyorum taraftar olarak bu maca çok iii hazırlanmamız lazım tüm türkişyenin gözü bizde olacak inşallah dev bayragımızla türbün showu yaparız

1967_DERNEK_10UR
02.11.2005, 16:48
FENERASYON MAÇINDA AÇMAYI DA DÜŞÜNÜYORUZ...AÇALIMDA ANADOLUDA Kİ EN BÜYÜK BAYRAĞI GÖRSÜNLER...

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ...

Arif Coşkun
02.11.2005, 17:19
Muhteşem bir görüntü oluşturmuştu.Bu haftada açılırsa,digiturk yayınlıyor maçı izleme imaknımız olur.

GuNaY
03.11.2005, 01:02
bu hafta maçtan hemen önce açılırsa gayet güzel bir görüntü olur... denizli maçı sonrası gibi gazete manşetlerinde görmek isteriz :)

yeah1985
03.11.2005, 11:13
ben göremedim ama umarim süperdi.................:-)

SahIsmail
06.11.2005, 16:57
Dev bayragimizi maalesef tv de göremedim.
Sizler görebildinizmi arkadaslar?

Serazat_58
06.11.2005, 17:13
Dev bayragimizi maalesef tv de göremedim.
Sizler görebildinizmi arkadaslar?

dec bayragı actık ama tv gostermedi

Serazat_58
06.11.2005, 17:15
bu hafta maçtan hemen önce açılırsa gayet güzel bir görüntü olur... denizli maçı sonrası gibi gazete manşetlerinde görmek isteriz :)

abı tv gostermedı bıle medya fb taraftarının ordaydı...kımse tv da gorememıs

1967_DERNEK_10UR
06.11.2005, 17:56
GOCAMAN 50 METRELİK BAYRAĞI AÇIYOZDA ÇEKMİYORLAR..GÖZLERİNE NE KAÇMIŞ BUNLARIN..

DJMuRaT
06.11.2005, 18:03
HEMDE İKİKERE AÇTIK WALLA KAMERAMANLARDA FENERLİYDİ HERALDE

muRTix1
06.11.2005, 18:21
çekmezler tabi onlarda para yemiştir

serhankaburcuk
07.11.2005, 13:39
Dün Bazı insanalara inat Dev bayrağımızı iki kez açtık...Ama değerli medya mensubu arkadaşlarımız nedense dev bayrağımızı çekmemişler...

HakkıTİMUÇİN
07.11.2005, 13:43
50 metrelik dev bayrağı cekmemişler yazıklar olsun !!!!

şeytan diyo yaptır 100 metrelik bir bayrak bunlara inat.....ama

aması var işte !!!!!

Dağcı
07.11.2005, 13:49
Dün özellikle maçtan önce dikkat ettim. Sivas taraftarını bir kare de olsa göstermediler. Ne iş anlayamadık? Üstelik bayrağı bile farketmemişler...

Hüseyin_58
09.07.2006, 15:08
Arkadaslar,

Sizlerin desteğiyle yaptırdığımız ve ilk defa Sarıyer maçında açılan dev bayrağımızın trübünde duruşu ve görünüşü hakkında ne düşünüyorsunuz...?

DEV BAYRAGIMIZ NEDEN MACLARDA ACILMIYOR?
O KADAR EMEK VERILIP YAPTIRILAN DEV BAYRAK GECEN SEZON SADECE BIR KEZ ACILDI.!!!
YAZIK GÜNAH DEGILMI 3 MILYAR VERILIP YAPTIRILAN BU BAYRAGIMIZI NEDEN MACLARDA ACMIYORUZ ?

O BAYRAK SÜS ICINMI YAPTIRILDI?

58_KARTAL
09.07.2006, 15:18
valla bende bilmiyom niye
gardas sen onu dernekteki abilerime sor.

SahIsmail
09.07.2006, 17:33
O KADAR EMEK VERILIP YAPTIRILAN DEV BAYRAK GECEN SEZON SADECE BIR KEZ ACILDI.!!!
YAZIK GÜNAH DEGILMI 3 MILYAR VERILIP YAPTIRILAN BU BAYRAGIMIZI NEDEN MACLARDA ACMIYORUZ ?

Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum dogrusu.

osman_58_1967
09.07.2006, 17:59
Kayserisporlularda dev bayrak yaptirmislar ama bizimkinden biraz kücük
dünki kayserispor/sopron macinda actilar tribünden gercekten güzel görünüyordu

Taraftar yetkililerinden ricam lütfen dev Bayragimiz sivastaki maclarda acilsin.

EeSsRrAaRr
09.07.2006, 19:02
sarıyer macının kadıkoyde oynandıgını ve tarıhını bılseydık yemın edıyorum bir migros trıbununu sadece uskudardan doldururduk :( ki zaten fb maclarındada o trıbun uskudardan doluyor :)

serhankaburcuk
09.07.2006, 19:13
sarıyer macının kadıkoyde oynandıgını ve tarıhını bılseydık yemın edıyorum bir migros trıbununu sadece uskudardan doldururduk :( ki zaten fb maclarındada o trıbun uskudardan doluyor :)

Eyvalllah gardaş....Zaten bizde o maçta Migros tribününü tıka basa doldurmuştuk...Hatta karşı telsim tribünüde doluydu...Ve güzel bir organizasyon yapmıştık...Yinede sağol gardaş...İnşallah bu sezon İstanbulda oynayacağımız maçlarda yanımızda olursunuz...

osman_58_1967
09.07.2006, 20:00

dev Bayragimizi bundan böyle hic olmazsa SIVAS taki maclarda acalim arkadaslar

serhankaburcuk
09.07.2006, 20:04
dev Bayragimizi bundan böyle hic olmazsa SIVAS taki maclarda acalim arkadaslar

İnşallah ilk maçta açmaya çalışacağız....

DOGU_BEY
09.07.2006, 20:24
GÜZELDİ 4 BUYUKLERLE OYNANAN MAÇLARDA DA DAHA FAZLA ÖN PLANA ÇIKARTILMALI BENCE

cengaver
11.07.2006, 16:32
DEV BAYRAGIMIZI SIVASTAKI HER MACTA ACILMASINI ISTIYOOOOOORUUUUUURUZ

fatih_5834
11.07.2006, 16:43
RUSTU ABIM FAZLASOZE GEREK YOK MUHTESEMDI AMA TARAFTARLAR BIDE YAKINDAN GORSELERDI NE KADAR UZUN OLDUGUNU DAHA IYI ANLARLARDI..:)
MAC 20 30 KISIYLE ANCAK TOPLANIYOR :) :)

ş.usta
28.07.2006, 20:12
''dev bayrağın'' nekadar muhteşemolduğunu,duyduk,resimi nide gördük.
cumhuriyet kupaında ve sivas'taki lig maclarında açılacakmı acaba???

SEMİH-58
28.07.2006, 20:18
HANİ RESİM YOKUM ABİ .......OLMADI BAH :D

ş.usta
28.07.2006, 20:30
http://www.sivasgaleri.net/?q=gallery&g2_itemId=1264

serhankaburcuk
01.08.2006, 08:18

İŞTE MUHTEŞEM DEV BAYRAĞIMIZ........

GuNaY
01.08.2006, 11:00
İŞTE MUHTEŞEM DEV BAYRAĞIMIZ........
Mükemmel bir görüntü ;) ;) :) :)

serhankaburcuk
01.08.2006, 11:16
Mükemmel bir görüntü ;) ;) :) :)

Bu fotoğrafı Kayserili bir taraftar hayranlıkla izlerken çekmiş...Burası KAYSERİ ATATÜRK STADI...

1967_Dernek_Murat
01.08.2006, 11:54
COK GÜZEL AMA COK AGIR Bİ BAYRAK YANİ HER TARAFTAR BU BAYRAGI TAŞIYAMAZ YİGİDOLAR HARİÇ

serhankaburcuk
01.08.2006, 12:09
COK GÜZEL AMA COK AGIR Bİ BAYRAK YANİ HER TARAFTAR BU BAYRAGI TAŞIYAMAZ YİGİDOLAR HARİÇ

Yani biz hariç demek istedin yani 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği üyeleri...

çılgın-sedat
01.08.2006, 12:57
RÜŞTÜ BEN O BAYRAĞI SARIYER MAÇINDA AÇANLAR BİRİYİM BAYRAK TEK KELİMEYLE SÜPER SÜPER

nazimgulturk
01.08.2006, 13:16
BEN KARŞI TRİBÜNDEN GÖRMÜŞTÜM VE GERÇEKTEN GURUR DUYDUM ÇÜNKÜ MUHTEŞEM BİR GÖRÜNTÜYDÜ İNŞALLAH HER MAÇTA AÇMA İMKANIMIZ OLUR
***REİS 58***

TracyMcGrady58
01.08.2006, 14:59
Fazla söze gerek yok....müthis bir bayrak....hersey süperdi valla

PRoFeSSioNaL
01.08.2006, 15:56
fazla yorum yapmaya gerek yook çoook güzel bayrak

SempaticH
02.08.2006, 22:30
Çok Güzeldi umarım devamı gelecek

PARTNER58AHMET
02.08.2006, 22:35
EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKÜRLER

sercangülmez 58
12.08.2006, 08:06
bence de süperdi çünkü öyle bir bayrakla oyun cularımıza çok destek yapabiliriz:D

serhankaburcuk
12.08.2006, 20:49
bence de süperdi çünkü öyle bir bayrakla oyun cularımıza çok destek yapabiliriz:D

En kısa süre içerisinde dev bayrağımızı bir kez daha açacağız...

puar
12.08.2006, 22:47
evet zamanbı geldi 4 eylüle her şeyin en iyisi yakışır yiğidiz yiğidoyuz ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ