Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO'DA YÜZLER GÜLÜYOR

SivasSpor.Com
14.09.2006, 21:49
Pazar günü kendi sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını devam ettiriyor.

Dün yapılan idmanda futbolcuların Fener maçı öncesi morallerinin yerine geldiği gözlenirken, idmanda neşe içerisinde geçti

Bu hafta sonunda kendi sahasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak olan Sivasspor takımı bu maçın hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Salı günü yaptığı tek idmanla hazırlıklarına başlayan Sivasspor takımı dün yaptığı çift idmanla çalışmalarını sürdürdü. Fenerbahçe maçının hazırlıklarına Konya’da alınan mağlubiyet nedeniyle son derece üzünütülü bir şekilde başlayan Sivasspor’da morallerde yerine gelmeye başladı.

Dün teknik direktör Pecze nezaretinde yapılan idmanlarda futbolcuların son derece neşeli oldukları dikkatlerden kaçmazken, idmanda son derece olumlu bir havada geçti.

Isınma hareketlerinin ardından futbolda iki’ye bir tabir edilen çalışma yapan Sivasspor takımı ardından kanat çalışmaları yaptı. Teknik direktör Pecze ardından futbolcularını iki gruba ayırarak pas çalışmaları yaptırırken, son olarak ta çift kale idman yaptılar.

Sivassporlu futbolcuların neşeli göründüğü idman öncesi Pecze futbolcularıyla yine bir toplanti yaparak Fenerbahçe maçında dikkatlı olmaları gerektiğini belirtti.

Fenerbahçe’nin zorlu bir ekip olduğunu söyleyen Pecze, “ Dikkatli olmalıyız. Bizim için önemli bir maç. Elimizden gelen en iyi futbolu sahaya yansıtmayılıyız. Taraftarlarımızın önünde oynayacağımız bu maçta taraftarlarımızı mutlu etmemiz gerekiyor. Çok çalışan ise formayı giyecektir” dedi.

Mustafa Yıldız / Sivas

SivasLady
14.09.2006, 22:37
insallah fb macindan sonrada gülerler

takimin motivasyona ihtiyaci var
keyifleri yerinde olmasi iyi
insallah pazar günü iyi mücadele edecekler

sivaslı2005
14.09.2006, 23:06
Sivas sporumuz inşallah Fenerbahçe engelini aşıcak ve yoluna devam edecek.
SİVASLI İSEN ÖVÜN YOKSA İTHAAT ET....

1967_DERNEK_MUSTAFA
14.09.2006, 23:12
her şey şu anda futbolcuların bileğine yüreğine kalmış biz taraftar olarak elimizden geleni yapacağız inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar

sinan58_34
14.09.2006, 23:27
futbolcularımızın morale motıvasyona ihtiyacı var sakat ve cezalı futbolcuların uzunutusu sıkıntısını bilhassa onlar yasıyor fenerbahce macına en yi sekılde cıkacaklarını umıt edıyoruz

T_İ_T
14.09.2006, 23:32
KONYA MAÇINDA Kİ 3 KIRIMIZI KART VE YENİLGİNİN ÜZÜNTÜSÜ VAR.BEN DE GÜLMEK SEVİNMEK İSTİYORUM HAYDİ SİVASSPOR HEP BERABER SEVİNELİM..HEP BERABER GÜLELİM..

argani_58
14.09.2006, 23:44
bızım yuregımızle futbolcularımızın azmı ıle pazar gunude fenerbahce macı ıle galıbıyet serısıne baslarız ınsallah takımın morale ıhtıyacı var fener dedıgın takımı buyutmemek lazım yenersek takımda moral depolayarak ılerıye dogru galıbıyetlerımızı cogaltacaz
sivas sivas dedıklerı
madımaktır yedikleri
cok hosuma gidyor
gardas demeleri
ne mutlu once türküm sonra sivaslıyım diyene :D

koyu58
15.09.2006, 15:50
akşam fenerin hiç tadı yoktu allahın izniyle pazar 20.45 de mecnun başkan sivas saat kaç diye bağıracak feneri tutarım ama fenerle dalga geçmek hoşuma gider

turkiye58
15.09.2006, 16:37
gerçekleri konuşmak lazım sivas fenerede yenilecek sivasın durumu hiç iyi değil kendimizi kandırmayalım yönetimden ricam hata ne ise bulunsun çaresine bakılsın yoksa kötü günler bizi bekliyor istanbuldaki sivaslıların çoğuda böyle düşünüyor ben istanbulda çalışıyorum işyerime gittiğim zaman sivas yine yenildi bu nasıl takım bu sene küme düşersiniz demelerini dalga geçmelerini istemiyorum futbolculara bir çift sözüm var eğer biraz olsun yürekleri varsa bu fener maçını alsınlar benim ve diğer sivaslıların yüzlerini güldürsünler.başkaları bir daha bizle ilgili kötü sözler söyleyemesinler. başarılı olmanız dileğiyle....

GeCeVeMaVi58pRf
15.09.2006, 17:01
İNSALLAH SİVASSPOR BU HAFTA EN AZINDAN BİR PUAN ALIR ZOR BIR MAC OLACAK TÜRKİYE58 GARDASIM SEN KIM NE DERSE DESIN SIVASSPORLA OVUN YENSEKTE YENILSEKTE BASIMIZ DİK ALNIMIZ AK OLMALI SİMDI DESTEK ZAMANI KOSTEK ZAMANI DEIL 4 EYLUL STADINA BEKLIYORUM TÜM YİĞİDOLARI

deli_yigido
15.09.2006, 18:54
Zor maç inş. 1 puan iyi olur inşallahhh maçtan sonrada güleriz :)

ofgurleyuk78
15.09.2006, 19:07
Zor ki ne zor... Anlasiliyor ki bu sene isimiz çok zor. Kendimizi kandirmayalim. Cezali oyuncularimiz çok . Zor maç olacak. Gönül ister ki Fb yi yenelim, hem de rezil ede ede yenelim. Ama kendimizi de kandirmayalim.

serhankaburcuk
15.09.2006, 21:35
Bence takımımızın ve camiamızın şuanda en çok ihtiyacı olan şey moral ve motivasyon ....İnşallah yüzler gerçekten gülüyordur inşallah moraller iyidir...Bu maçtan galip gelebilirsek moraller dahada iyi olur...

PARTNER58AHMET
15.09.2006, 21:41
sivassporda yüzlerin gülmesi
umarım sahayada yansır
ve sivasbu karşılaşmadan en iyi bir şekilde bitirmiş olur
konya maçı gibi isterimkikimse hırçınlık ve asabilik yapıpta 4 kırmızı kart gelmez
eğer yürekleri varsa çıkar adamgibi oynarlar yoksa değil 2.lig akatagorisi 3.lig son guruba talip olurzu
bunları yazarken içimden bile böyle düşünmek gelmiyor ama görünen köy kılavuz istemez
başarılar sivasspor

superglam
15.09.2006, 21:57
Karşımızda fenerbahçe var.. yenecez falandan ziyade maçı kaybetmemek için ne yapabiliriz.? beraberlikte büyük bir başarı olur bence ama fenerbahçe çok güçlü savunmamızı çok bunaltacağa benziyor.. bu ara kolayda gol yiyebiliyor ani atakla balilinin gol bulabileceğinide zannediyorum. Yani beraberlikte büyük başarı ama yenilirsede çok kötü bir sonuç değil ama asla fark yememeli. inşallah fark yemeyiz.. Konya maçı gibi kendimizi kaybetmeyelim. oyuncularımız umarım sakin olurlar. profesyonelce mücadele ederler. herkesin gözü bu maçta olacak, sivasın asla ismini kirletmeyelim..

Ensar
15.09.2006, 23:23
Bu macdan bir sey beklemek bence sadece hayelcilik ve kendini avutmak Takim halla bir birinden uzak kalmis ne futbolcular birbirlerine alismis nede Hoca hepsi bir havadan gidiyor Sayin Baskanin ne derece dogru söyledigi ortada bunlari almadan önce birde kafa testi yapmak belkide dogru olaniydi sakada olsa bunlarin Psikolojik sorunlari var öncelikle bu takima bir Psikolog lazim sorunlar ortada bunu yönetim ciddiye almali belki takim ondan sonra düzelebilir .ama yinede gönlüm tabiki Takimimiz kazansin istiyorum yukarida yazdigimi bende hayel ediyorum yani hayelcilik bunun kisacasi

yigido Atilla
16.09.2006, 12:49
Fenerbahcenin gücü ortada bunu kimse inkar etmiyor ama fenerbahcenin o zengin kadrosu ile hala takim futbolundan cok uzaklar Önce konya macina deginmek istiyorum konya macinda kartlar oyun planimizi bozdu bir futbolcunun sahada olmayisi oyun planlarini bozuyor yeri her zaman bos kaliyor bu bir de 3 kirmizi olunca 2 -0 dua edelim fark olmadi oyuncular yinede disiplinden kopmadilar 5 veya daha farkli olabilirdi . Gelelim Fener macina ben bu macda sivassporlu futbolcularin performanslarinin cok cok üzerine cikacagina inaniyorum cikmazlarsa zaten süpriz olur Fenerbahce yenilmeyecek takim degil sadece sivassporlu futbolcular ve traftarlar FB,isminden korkmadan Takimlarina inananip futbolculari sahada Ateslesinler her top rakipteyken islaklasinlar top bize gectigi an cilginlar gibi takimi alkislayip motive ederlerse hic korkum yok STADYUM NE TIYATRO SALONU NE DE CEKIRDEK DÜKKANIDA Takim sizlerden tezahurat ve destek ve Alkis bekliyor ben zorda olsa puan cikaracagimizdan ümidimi kaybetmedim Allah yardimcimiz olsun icimden bu sonuc geciyor Sivasspor 2-1 Fenerbahce ben inaniyorum inanmadiginiz bir isi gerceklestirmek zaten mümkün degil Türkiye ve Avrupa basini bizi konusacak

ş.usta
16.09.2006, 13:09
Fenerbahcenin gücü ortada bunu kimse inkar etmiyor ama fenerbahcenin o zengin kadrosu ile hala takim futbolundan cok uzaklar Önce konya macina deginmek istiyorum konya macinda kartlar oyun planimizi bozdu bir futbolcunun sahada olmayisi oyun planlarini bozuyor yeri her zaman bos kaliyor bu bir de 3 kirmizi olunca 2 -0 dua edelim fark olmadi oyuncular yinede disiplinden kopmadilar 5 veya daha farkli olabilirdi . Gelelim Fener macina ben bu macda sivassporlu futbolcularin performanslarinin cok cok üzerine cikacagina inaniyorum cikmazlarsa zaten süpriz olur Fenerbahce yenilmeyecek takim degil sadece sivassporlu futbolcular ve traftarlar FB,isminden korkmadan Takimlarina inananip futbolculari sahada Ateslesinler her top rakipteyken islaklasinlar top bize gectigi an cilginlar gibi takimi alkislayip motive ederlerse hic korkum yok STADYUM NE TIYATRO SALONU NE DE CEKIRDEK DÜKKANIDA Takim sizlerden tezahurat ve destek ve Alkis bekliyor ben zorda olsa puan cikaracagimizdan ümidimi kaybetmedim Allah yardimcimiz olsun icimden bu sonuc geciyor Sivasspor 2-1 Fenerbahce ben inaniyorum inanmadiginiz bir isi gerceklestirmek zaten mümkün degil Türkiye ve Avrupa basini bizi konusacak

atilla kardeşim bizim futbolcuların perfomanslarının üzerine cıkarak oynamaları kendilerini göstermek için olacaktır,inşallah senin dediğingibi bir sonucla sahadan ayrılırız,benim düşüncem 0-0 olurgibi geliyor hayırlısı olsun.

CEMAL EKEN
16.09.2006, 13:26
kardeşim hiç tedirgin olmayın bu maçı alacağız, karşımızda kim olursa olsun.