Orijinalini görmek için tıklayınız : HOŞGELDİN ÜMİT KAPTAN!
SivasSpor.Com 16.09.2006, 15:07 http://www.sivasspor.com/images/stories/umit_ozat.jpg
Fenerbahçe ve Milli takımın yıldız futbolcusu Ümit Özat, Fenerbahçe formasıyla bugün ikinci defa memleketine gelecek.
Fenerbahçe ve Milli takımın yıldız futbolcusu Ümit Özat, Fenerbahçe formasıyla bugün ikinci defa memleketine gelecek.
Oynadığı futbol kadar efendi kişiliğiylede spor kamoyunda takdir edilen Ümit Özat’a, geçtiğimiz sezonki gelişinde Yiğidolar 4 Eylül Stadı’nda büyük sevgi gösterilerinde bulunmuştu.
Aslen Divriği’nin Göndüren köyünden olan Ümit Özat’a yarın akşam maç öncesi Yiğidoların yine sevgi gösterilerinde bulunması bekleniyor.
Hürdogan
HakkıTİMUÇİN 16.09.2006, 15:29 kaptana başarılar dileyemeyeceğim. Çünkü Sivasımızın 3 puana şiddetle ihtiyacı var.
Ayrıca Ümitin sırtında forma numarası olarak 58 i görmek isteriz.
tıpkı Hasan KABZE ve İbrahim TORAMAN'ın olduğu gibi
GeCeVeMaVi58pRf 16.09.2006, 15:45 EVET DEDECİĞİM HAKLISIN BENDE BASARILARDİLEMİYORUM ÜMİTE VE KINIYORUM TORAMN VE HASAN KABZE 58 NUMARALI FORMAYI GURURLA TASIRKEN UMIT GIYMEDI BELKIDE GIYMEK ISTEMEDI O YUZDEN BEN UMITI SIVASLI BIR FUTBOLCU OLARAK KABUL ETMIYORUM ... sivaslıysan övün değilsen itaat et...
mustafasungur 16.09.2006, 16:29 arkadaslar
umit ozat zamaninda o numarayi israrla istemis .
ama fenerbahce standart numaralari kulanmisti 1 den 30 a kadar.
yoksa umit kaptan hep 58 forma numarayi giyerdi
faruk-58 16.09.2006, 16:48 EVET DEDECİĞİM HAKLISIN BENDE BASARILARDİLEMİYORUM ÜMİTE VE KINIYORUM TORAMN VE HASAN KABZE 58 NUMARALI FORMAYI GURURLA TASIRKEN UMIT GIYMEDI BELKIDE GIYMEK ISTEMEDI O YUZDEN BEN UMITI SIVASLI BIR FUTBOLCU OLARAK KABUL ETMIYORUM ... sivaslıysan övün değilsen itaat et...
Cok saçma bir yorum, gerekçesini bilmeden kınaman ve suçlaman çok yersiz.
GeCeVeMaVi58pRf 16.09.2006, 16:58 elestırı yaparken önce uslublara dıkkat edelım beyler oldumu ve umıt özatın suan hıcbır bahanesı yok 58 numara gıymemesı ıcın söyleyın bana gecerlı bır bahane bulamazsınız asla basarılar dılemıyorum umıte hasan kabzeyle ıbrahım toramana daımı basarılar dılıyorum
elestırı yaparken önce uslublara dıkkat edelım beyler oldumu ve umıt özatın suan hıcbır bahanesı yok 58 numara gıymemesı ıcın söyleyın bana gecerlı bır bahane bulamazsınız asla basarılar dılemıyorum umıte hasan kabzeyle ıbrahım toramana daımı basarılar dılıyorum
ne giyerse giyer. adamın sivaslılığını ölcmek bizemi kaldı? o zaman mecnun bey niye sivasta ikamet etmiyor. abdüllatif bey niye sivasa gertektiginden fazla destek vermiyor. sivaslı iş adamları nicin sivasa yatırımda bulunmuyorlar. bunlar bittide ümitin 58 numarayı niçin giymediğinimi tartışacağız. geçiniz
GeCeVeMaVi58pRf 16.09.2006, 17:04 tamam herkesın gorusu kendıne konuyu dalandırıp budaklandırmayalım
andersson 16.09.2006, 17:17 ümit kaptan seni çok seviyoruz, sen bizim canımızsın, herşeyden kıymetlisin bizim için, sen bizim gönüllerimizin kaptanısın, inşallah fenerbahçeden sonra sivassporumuzun kaptanlığını yapacaksın, seni her zaman destekleyeceğiz, memleketine hoşgelidn BÜYÜK KAPTAN...
bursada gençlerbirliğinde falan 58 giyiyordu ama bir sebebi vardır fenerde giymemesinini.bu arada manisaspor da da bir 58 giyen futbolcu var.kim o?bilen var mı
Ertugrul 16.09.2006, 19:47 Böylesine büyük bir camiada
Sivaslı bir hemşehrimizin kaptanlık görevini
başarıyla sürdürmesi çok gurur varici
Hoşgeldin memleketine büyük kaptan...
RüStü ElmaS 16.09.2006, 19:56 bursada gençlerbirliğinde falan 58 giyiyordu ama bir sebebi vardır fenerde giymemesinini.bu arada manisaspor da da bir 58 giyen futbolcu var.kim o?bilen var mı
http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Nizamettin_Caliskan.jpg
Senin bahsettiğin oyuncu Nizamettin Çalışkan.
Vestelmanisa' ya gelmeden önce Almanya' nın köklü takımlarından Borussia Dortmund`da oynuyordu.
58 numaralı ortasaha oyuncusu ve 1987 Almanya Hagen doğumlu.
sinan58_34 16.09.2006, 20:19 HERNE OLURSA OLSUN O BİR SİVASLI VE ÖNEMLI BİR TAKIMDA KAPTANLIK YAPIYOR EN İYİ SEKILDE KARSILAMAMIZ LAZIM AMA MAC BİZİM OLSUN :-)
ertan_58 16.09.2006, 20:30 ümit iyi bir sivaslı zamanında 2.ligde tüm takımın frma ve benzeri ihtiyaclarını karşıladığını unutmayalım lütfen
Yigido58_NL 16.09.2006, 20:52 Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında oynayacağı Sivasspor maçı için geldiği Sivas'ta yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı
Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında oynayacağı Sivasspor maçı için geldiği Sivas'ta yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı. Sarı-lacivertli takımın kalacağı otelin önüne saatler öncesinden gelen Sivaslı futbolseverler, Sivasspor ve Fenerbahçe lehine uzun süre tezahüratta bulundu.
Özel uçakla Kayseri'ye indikten sonra karayoluyla Sivas'a gelen Fenerbahçe kafilesini görmek isteyen yüzlerce Sivaslı futbolsever, Sarı-lacivertli kafilenin kalacağı 4 Eylül Oteli önüne gelirken, kalabalık nedeniyle Atatürk Caddesi araç trafiğine kapatıldı. Sivasspor ve Fenerbahçe lehine uzun süre tezahürat yapan futbolseverler, Sarı-lacivertli futbolcuları görmek için birbirleri ile yarıştı. Tezahüratlar eşliğinde otele giren Fenerbahçeli futbolcular, maç saatini beklemeye başladı.
EVET DEDECİĞİM HAKLISIN BENDE BASARILARDİLEMİYORUM ÜMİTE VE KINIYORUM TORAMN VE HASAN KABZE 58 NUMARALI FORMAYI GURURLA TASIRKEN UMIT GIYMEDI BELKIDE GIYMEK ISTEMEDI O YUZDEN BEN UMITI SIVASLI BIR FUTBOLCU OLARAK KABUL ETMIYORUM ... sivaslıysan övün değilsen itaat et...
gardaş sen tipik bir cimbomlu örneğisinadamın nüfus cüzdanında ne yazıyo SİVAS dahasına sen karışamazsın övüneceğin yerde adamı eleştiriyorsun
ümit iyi bir sivaslı zamanında 2.ligde tüm takımın frma ve benzeri ihtiyaclarını karşıladığını unutmayalım lütfen
fenerde oynuyoya unuturlar servete aynı laflar söyleniyodu şimdi baş üstünde zamanla oda geçer dert etmeyelim
PARTNER58AHMET 16.09.2006, 21:24 fener bahçenin ve milli takımın futbolcusu olan ümit özata tabiki başarılar dileyeceğiz çünkü o bizim canımız kanımız ve milli takımın sol beki olan aynı zamanda fener gibi büyük takımın kaptanlığını üstlenmiş bir profosyonel oyuncumuz bizx başarı dilemeyecezde beşik taşlılarmı dileyecek veya herhangi bir şehrin taraftarımı dileyecek yolun açık olsun ümit
serhankaburcuk 16.09.2006, 21:41 ümit kaptan seni çok seviyoruz, sen bizim canımızsın, herşeyden kıymetlisin bizim için, sen bizim gönüllerimizin kaptanısın, inşallah fenerbahçeden sonra sivassporumuzun kaptanlığını yapacaksın, seni her zaman destekleyeceğiz, memleketine hoşgelidn BÜYÜK KAPTAN...
Kardeş sen şuanda Sivasın kaptanlığını yapan Hakkı'ya bile bu kadar iltifat etmemişsindir...Sivaslı olabilir Ümit ÖZAT ama Sivası hiçbir zaman temsil edememiştir...58 numarayı giymediği takdirdede benim görüşlerim aynen devam edecektir...
serhankaburcuk 16.09.2006, 21:42 gardaş sen tipik bir cimbomlu örneğisinadamın nüfus cüzdanında ne yazıyo SİVAS dahasına sen karışamazsın övüneceğin yerde adamı eleştiriyorsun
Sende tipik Fenerli örneği sergiliyorsun...Senide alkışlıyorum...
HakkıTİMUÇİN 16.09.2006, 21:53 ya arkadaşlar iyi niyetle bir laf ettik..topiğin konusu nerelere geldi HAYRET ya !!
ben sadece Sivas maçı için Ümit Özat başarılar dilemeyeceğim dedim. Çünkü sivasın kazanmasını istiyorum. aynı şekilde Sivasla oynayacakları maçlarda hasan kabze ve İbrahim toraman içinde geçerli bu temennim. Yoksa Sivas maçları haricinde hepsinin yolunu Allah açık etsin. Diğer maçlardaki başarıları hemşerileri olarak bizide sevindirir tabiki.
Bide Ümit'i Sivaslı olarak seviyoruz tabiki ama bide 58 numaralı formayı giyerse (kendi isteği ile giymiyor mu ..yoksa bir zorunluluk mu var bilemiyoruz) daha çok severiz.
bence uzatmayalım konuyu.. Ümit özat memleketine hoşgeldin. Sivas maçları hariç tüm maçlarda başarılar dileriz sana
tuncayı sakarya halkı ve taraftarı nasıl bağrına basıyorsa ( ilinin plaka kodunu sırtında taşımamasına rağmen ) bizde BASMAK zorundayız.
Ümit'e Sivasspor maçından sonraki maçların da başarılar diliyoruz. Arkadaşlar birbirinizin sözlerini yanlış anlamaya birebirsiniz adam giymiyorsa bir sebebi vardır. Eğer bir futbolcunun Sivaslılığı 58 numaralı formayı giymeyle ölçülüyorsa yazık... O zaman Sivasspor'da bildiğimiz kadarıyla iki tane Sivaslı futbolcu var biri Hayrettin diğeri Ertuğrul şimdi sizin kıstaslarınıza göre Hayrettin Sivaslı ama Ertuğrul değil olmaz böyle şey... Fenerbahce yönetiminin kadroda 30 numaraya kadar müsade ettiğini bende duymuştum ve Ümit Özat da o takımın kaptanı olduğuna göre yönetimin koyduğu kurala uyması gereken ilk kişidir böyle düşünelim olumlu tarafından bakalım hep olumsuzları göz önüne almayalım... Lütfen...!!!
tuncayı sakarya halkı ve taraftarı nasıl bağrına basıyorsa ( ilinin plaka kodunu sırtında taşımamasına rağmen ) bizde BASMAK zorundayız.
Birader söylediklerine bir sözüm yoktur ancak altta yazan o "Her nefis ölümü tadacaktır" değil " Her nefis ölümü tadıcıdır" olacak bu ayettir arkadaş yanlış olmasın...
hasantuan 16.09.2006, 22:57 valla ben ümite ve fb ye başarı felan dilemem umarım çok kötü oynarlarda sivasım üç puan alır. benim için tek gerçek sivas. bana ne 3 büyüklerden ve başarılı olmalarından......
DeLi YuReK 58 16.09.2006, 23:09 OoOOoOoOOo SIVASSPOR oOooOoOoOOoO
HERZAMAN HERYERDE EN BUYUK SIVAS
FENERBAHCE KADI KOY CEHHENEMINE DEGIL SIVAS CEHHENEMINE GELDIII
BURDAN CIKIS YOKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bassguitar 16.09.2006, 23:21 gelir buyursun gelsin gelecegi varsa görecegide vardir elbet..biz sivasliyiz sivassorluyuz bizene ümitten.
kapukaya 16.09.2006, 23:47 fener bahçenin ve milli takımın futbolcusu olan ümit özata tabiki başarılar dileyeceğiz çünkü o bizim canımız kanımız ve milli takımın sol beki olan aynı zamanda fener gibi büyük takımın kaptanlığını üstlenmiş bir profosyonel oyuncumuz bizx başarı dilemeyecezde beşik taşlılarmı dileyecek veya herhangi bir şehrin taraftarımı dileyecek yolun açık olsun ümit
SİVAS'LI OLSUNDA ÇAMURDAN OLSUN. TÜM SİVASLI GARDAŞLARA ALLAH YARDIM ETSİN YOLLARI AÇIK OLSUN...
aslanbey1907 16.09.2006, 23:47 58 numaralı formayı giyince mi sivaslı sayıyorsunuz arkadaşlar ...onun gönlünde sivas vardır bence numarayla ancak numaradan sivaslı olunur..sanıyorum..diğer kişiler sivas sın adını kullanarak prim yapmaya çalışıyorlar bunu hiç kullanmıyorsunuz numara ile sivaslı sayacaksanız varsın olmasın ümit özat hiç değilse kariyerinde sivaslı bir sporcu fenerbahçe gibi avrupada başarı isteyen bir türk takımımızda kaptandır..bunu unutmayın eleştiri yaparken...zarar sivasımıza gardaşlarım 58 varsın diğerlerinin olsun..kaptan yürekten sivas sevdasıyla yansın o yeter bize..
HOŞGELDİN ÜMİT KAPTAN!..BAŞARILAR DİLİYORUM FUTBOL HAYATINDA..
Etem-Murat 17.09.2006, 10:29 merhaba sivasa hoş geldin ümüt kaptan
jakobieen 17.09.2006, 10:44 hoş gelmiş sefalar getirmiş kaptan artık bi güzellik yapar bize bugün:),, 58 numaralı formayı sırtında görmek dileğiyle tıpkı anelkanın 39 numarayı giydiği gibi...
Hosgeldin buyuk kaptan umit ozat memleketine....ama puanlar burada kalsin sivassporun buyuk ihtiyaci var o puanlara...forzaaaaaaa yigidooooo...allah yardimcin olsun...
serrkann58 17.09.2006, 11:19 ümit kaptan seni çok seviyoruz, sen bizim canımızsın, herşeyden kıymetlisin bizim için, sen bizim gönüllerimizin kaptanısın, inşallah fenerbahçeden sonra sivassporumuzun kaptanlığını yapacaksın, seni her zaman destekleyeceğiz, memleketine hoşgelidn BÜYÜK KAPTAN...
Sende tipik Fenerli örneği sergiliyorsun...Senide alkışlıyorum...
bir ben önceden fenerliydim sivas lafı ortada varsa kim olursa olsun takmam kanım kırmızıdır kefenim beyaz tuttuğum takım SİVASTIR koçum ben fenerle dalga geçiyorum sen bana laf uzatıyon fenerli olsam sivasspor.coma üye olacağıma gider fenerbahçanin sitesine üye olurum bunu kafana koy
arkadaşlar herkonuda nakadarçok polimik yapılmaya başladı şaşırarak okuyorum,her sivaslıyım diyen yüreğinde hiseden herkes başımızın taçıdır,sivaslı olmayıp sivasa,sivasspora gönül veren kardeşlerimizde başımızın taçıdır,kimin nekadar sivaslı olduğunu ölcmek bize düşmez,ve ölçülmez.birlik beraberlik içinde olmalıyız.
ümit kardeşimizede bumaç hariç,bütün maçlarında başarılar dilerim.
yasin-58 17.09.2006, 12:55 Fenerbahçe ve Milli takımın yıldız futbolcusu Ümit Özat, Fenerbahçe formasıyla bugün ikinci defa memleketine gelecek.
Oynadığı futbol kadar efendi kişiliğiylede spor kamoyunda takdir edilen Ümit Özat’a, geçtiğimiz sezonki gelişinde Yiğidolar 4 Eylül Stadı’nda büyük sevgi gösterilerinde bulunmuştu.
Aslen Divriği’nin Göndüren köyünden olan Ümit Özat’a yarın akşam maç öncesi Yiğidoların yine sevgi gösterilerinde bulunması bekleniyor.
tykinik58 17.09.2006, 13:27 Beyler saçmalamayın. Ümit'i eleştirmenin ne manası var şimdi. Onu ağır eleştirenler kesinlikle Galatasaray ve Beşiktaş taraftarısınız, yandaş olanlarda Fenerbahçe'liler bu kesin. Ve bu şunu gösteriyor, siz kendinizi Sivas'lı gördüğünüz halde Sivassporlu olamamışsınız halen 3 büyüklerin şemsiyesi altında birbirinizi kırıyorsunuz. Önce sizler Sivas'lı ve Sivassporlu olun.
Adam sırtına bir 58 yazdırmadı diye, Sivas'lı değil mi? Adam ben Sivas'lıyım diyen pekçok insandan daha çok Sivas'lı. Sivasspor 2. lİg'de şampiyonluğa oynarken Fenerbahçe Kulübüyle birlikte Sivasspor Kulübüne yaptığı yardımları ve kolaylıkları bilseniz böyle saçma sapan konuşmazsınız.
Onun için bırakın sırtında yazan 58'i, kalbinde ve nüfusunda yazan Sİvas ve Sivasspor'a bakın. ADAM GİBİ ADAM ÜMİT ÖZAT, ATA YURDUNA HOŞ GELDİN, SEFALAR GETİRDİN....
serhankaburcuk 17.09.2006, 13:44 bir ben önceden fenerliydim sivas lafı ortada varsa kim olursa olsun takmam kanım kırmızıdır kefenim beyaz tuttuğum takım SİVASTIR koçum ben fenerle dalga geçiyorum sen bana laf uzatıyon fenerli olsam sivasspor.coma üye olacağıma gider fenerbahçanin sitesine üye olurum bunu kafana koy
Bir kere konuşmalarına dikkat et...Sen ilkönce benim kadar Sivassporlu ol ondan sonra benimle bu tür muhabbette konuşmaya hak kazan..Sen inanıyorumki Fener sitesine üyesindir..Zaten Sivastada olsan Fener formasını giyer ve Sivasta Feneri desteklersin...Benim kafama koyacak bişeyim yok...Ben bu takım için yıllarca ölümüne gitmişim bundan sonrada ölümüne giderim...Sen hiç Sivasspor için ağladınmı???Hiç uykusuz gecelerin sonunda Sivas aşkıyla yanıp tutuştunmu??Bundan sonra senden ve Fener kökenli arkadaşlardan ricam bu sitede diğer takımların sevgisi muhabbetini yapmayın zoruma gidyor...
faruk-58 17.09.2006, 22:34 Buradaki konu Fenerbahçe veya Galatasaray değil, sadece bir Sivaslı futbolcu.
Bu futbolcu Sivas 2.ligdeyken Sivasa çok yardımları dokunmuştur.
Lütfen takımını değil futbolcuyu değerlendirelim.
Formasında 58 yazmıyor diye bu derece eleştirilmesi tamamıyla saçma bişey.
Bizler hemşerilerimize sahip çıkmamız gerek.
Kimsenin içindeki Sivaslılığı kimseler bilemez. Sadece gösterişle Sivaslı olunmaz.Nice kendini göstermeyen yardımsever Sivaslılar vardır.Bunların hepsinin sırtında 58 mi yazıyor.
Lütfen gösterişe aldanmayalım.
Bir kere konuşmalarına dikkat et...Sen ilkönce benim kadar Sivassporlu ol ondan sonra benimle bu tür muhabbette konuşmaya hak kazan..Sen inanıyorumki Fener sitesine üyesindir..Zaten Sivastada olsan Fener formasını giyer ve Sivasta Feneri desteklersin...Benim kafama koyacak bişeyim yok...Ben bu takım için yıllarca ölümüne gitmişim bundan sonrada ölümüne giderim...Sen hiç Sivasspor için ağladınmı???Hiç uykusuz gecelerin sonunda Sivas aşkıyla yanıp tutuştunmu??Bundan sonra senden ve Fener kökenli arkadaşlardan ricam bu sitede diğer takımların sevgisi muhabbetini yapmayın zoruma gidyor...
sen kafanı takma biz kayserinin en meşur kahvesini basmışız bu takım için nakadar çakal varsa alayına sopa atmışız biz bu takımı yapmacık laflarla değil severek yüreimize ismini kazdık sen sivas için kaç kayseriliden dayak yedin kaç tane söyle bakıyım ama sanmaki dayak yedikde intikam almadık ensemiz kalındır bizim sen boş konuşuyon ağlamayla sızlamayla olmaz sevgiyle yürekle olur ama sen bizi fenerli ilan ediyosan canın sağolsun gardaşım
KASAP CUMA
gardaş ben sivas sivas diye yanıyom sen bana diyonki sivasta olsan fener formasını giyen diyon buda benim zoruma gidiyor konuşmalarım içinde kusura bakma
the_mesaj 18.09.2006, 21:50 arkadaslar lutfen burda sıvasspor ıın warız memleketımızın cocugu herzsman her oratmada desteklememız lazım
sivasli_boy 19.09.2006, 00:45 adam sivasliyim demiyor hic bir yerde biz onu goklere cikariyoruz adam 58 numarayi bile giymiyorsa bu adamin sivasliligimi kalmis artik toroman ve hasan kabze bize yeter...
seni tek geçiyorum ümit kaptan
ne alakası var adama sordularda sivaslıyım demedimi konuşuyorsun bilip bilmeden aslan gibi futbolcu aslan gibi yürekli delikanlının hası bazılarıda onun kadar olabilse ne mutlu
Disi Kartal_58 19.09.2006, 10:07 adam sivasliyim demiyor hic bir yerde biz onu goklere cikariyoruz adam 58 numarayi bile giymiyorsa bu adamin sivasliligimi kalmis artik toroman ve hasan kabze bize yeter...
toramanım tektir zaten hasan kabzeyede helal olsun
Disi Kartal_58 19.09.2006, 11:19 ben ümit sivaslı değil demedim sadece toraman ve hasan kabzeye helal olsun dedim 58 numarayı güymiş veya giymemiş o ümütin sorunu beni ilgilemdirmez
o zaman sorun yok bacım:)hehe görüşürüz az sonra
mehmetcik58 19.09.2006, 12:30 arkadaşlar ümitin 58 numaralı formayı giymesini istiyoruz ayrıca nasıl vermiyolarmış 1den 30'A kadar numaramı var peki 30'a kadar numara varsa de souza neden 99 numaralı forma giyor cvp verin bakalım
Disi Kartal_58 19.09.2006, 12:46 demekki giymek istemiyor napalım yapacak bişey yok
bulent58 19.09.2006, 13:14 ümit özatı artık sivassporun başında kptan olarak görmek istiyoruz
|