Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR:3 - ALANYASPOR:0
SivasSpor.Com 20.09.2006, 20:53 Fortis Türkiye Kupası 2. Kademe maçında, sahasında Alanyaspor'u konuk eden Sivasspor, kupada gruplara kaldı.
SİVASSPOR: 3 - ALANYASPOR: 0
Stat: 4 Eylül
Hakemler: Cüneyt Bakıroğlu, F.Utku Yılmaz, Nihat Samuk
Sivassspor: Harun, Hakkı, Servet, Hayrettin, Cem Karaca (Dk. 71 Gürhan), Cem Can, Hakan, Carvalho (Dk. 39 Yasir), Nordin Wooter, Musa (Dk. 77 Gürol), Serdar
Alanyaspor: Erol, Taner, Kenan, Erdal, Hakan, Serkan, Hicabi (Dk. 46 Semavi), Metin, Nedim, Sefer (Dk. 46 Önder Dalkıran), Cihan (Dk. 85 Halit)
Goller: Dk. 44 Musa, Dk. 81 Serdar, Dk. 89 Hakkı (Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 7 Musa, Dk. 89 Hakkı, Dk. 90 Gürhan (Sivasspor)
MAÇTAN DAKİKALAR :. 43. dakikada Servet'in pasında ceza sahası önünde topla buluşan Musa Kuş'un sert şutunda top, ağlarla buluştu.1-0
80. dakikada Gürol'un pasında ceza sahasında topla buluşan Serdar Topraktepe'nin sert şutunda meşin yuvarlak, kaleci Erol'un sağından ağlarla buluştu. 2-0
90+1. dakikada kazanılan serbest atışı kullanan Hakkı'nın direkt kaleye gönderdiği top, köşeden ağlarla buluştu. 3-0
ertugrulss 20.09.2006, 20:59 HELAL OLSUN SANA SİVASIM NİHAYET BİZDE KUPADA VARIZ YAHU TEBRİKLER SANA SİVASSPORUM CANIMSIIIIIN :D ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''
juventus1994 20.09.2006, 21:00 Geçen Sene Çok Üzüldük Bu Sene Güleriz Diee Duaa Ettim ALLAH yüzümüzü Kara Çıkarmadı HAYIRLI UĞURLU OLSUN
SivasLady 20.09.2006, 21:04 takim iyi oynamis
futbolculari tebrik ederim
insallah böyle devam gider
ligdede basarilar gösterirler
umarim bu sefer kupadan erken veda etmeyiz
argani_58 20.09.2006, 21:05 tum sıvasspor taraftarına hayırlı ugurlu olsun lıgdekı mucadelemızın yanı sıra sımdı turkıye kupasındada mucadele edıyoruz sıvasımıza bu yakısır helal olsun sıvas daha ılerkı turlara tbrık ederım herkezı
juventus1994 20.09.2006, 21:06 Arkadaşlar Wooter Nasıl Oynamış Bilen Varmııı
Yigido58_NL 20.09.2006, 21:07 HELAL OLSUN SIVASSPORUMA,INSALLAH GRUPLARDADA IYI MUCADELE EDERIZ VE GUZEL SONUCLAR ALIRIZ.
COSMAYA HAZIR OL YIGIDO SIVASSPOR ESKI GUNLERINE GERI DONUYOR.
KORKSUN ARTIK DIGER TAKIMLAR BIZDEN......
Bilmiyorum5 20.09.2006, 21:12 onemlı olan gruplara kalmaktı bunu basardık ve 150 mılyar garantı para aldık ayrıca kazanacagımız her mac ıcın 70 bereberlık ıcın 40 mılyar alıcaz gruptan cıkma durumunda 350 mılyar daha alıcaz bıde buna stad reklam ve tv gelırını de ekleyın sıvasspor acısından ıyı bır gelır olur
cebrail_58 20.09.2006, 21:14 ooo ç.ok güzel oludu yenmemiz haıyrlısı iyi şallah ligde de böyle kendimizi gösterriz herzamn güzeliklerle ayrılırız
cebrail.58@hotmail.com
onemlı olan gruplara kalmaktı bunu basardık ve 150 mılyar garantı para aldık ayrıca kazanacagımız her mac ıcın 70 bereberlık ıcın 40 mılyar alıcaz gruptan cıkma durumunda 350 mılyar daha alıcaz bıde buna stad reklam ve tv gelırını de ekleyın sıvasspor acısından ıyı bır gelır olur
cok haklısın gardas, kupa maçları artık çok cazip oldu, kulüpler açısından güzel paralar ortada..
İnşallah Sivassporumda galibiyetlerle miktarı dahada artırır...
Arif Coşkun 20.09.2006, 21:15 Goller biraz geç geldi ama olsun temiz bir galibiyet oldu. Hepsini yürekten kutluyorum bizleri birkez daha sevindirdiler.Bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum.
sinan58_34 20.09.2006, 21:21 helal be sivasspordan bunu beklıyorduk cok guzel bir sonuc tebrıkler
karacaören34-58 20.09.2006, 21:23 güzel olan önemli olan turu atlamak onu da başardık.
nice turlara diyelim..........
yasin-58 20.09.2006, 21:24 HELAL OLSUN SIVASSPORUMA,INSALLAH GRUPLARDADA IYI MÜCADELE EDERIZ VE GÜZEL SONUCLAR ALIRIZ.
COSMAYA HAZIR OL YIGIDO SIVASSPOR ESKI GÜNLERINE GERI DÖNÜYOR.
KORKSUN ARTIK DIGER TAKIMLAR BIZDEN....
AYDIN1985 20.09.2006, 21:25 Sivassporu cani gönülden tebrik ediyorum. Insallah basarilarinin devami gelir.
HaYaLL58 20.09.2006, 21:35 tebrikler sivasım guruplarda başarılar
Arkadaslar fazla sevinmeyelim Alanyayida yenemezsek kimi yenecegiz.
Maddi acidan gurublara kalmak iyi oldu.
Bu maç ve bu sonuç her açıdan yararlı olmuştur.
Maddi açıdan getirisi olacağı gibi, moral açısından da
çok iyi oldu.
İnşallah, güzel bir serinin başlangıcını teşkil eder.
Tebrikler...
.
.
.
engin2609 20.09.2006, 21:46 sivassporu tebrik ederim..başarılarını dilerim
yerliturkuaz 20.09.2006, 21:50 Bizm gibi bir anadolu takımını gruplara kalması iyi oldu inşallah gruplardan çıkarız ve kupayı alırız ve Türkiyemizi Avrupa kupalarında temsil etme onurunu yaşarız
ofozturk 20.09.2006, 22:00 helal olsun sana yigidom. işte böyle hep böyle ol.
ErdalGüler 20.09.2006, 22:07 Grup maçlarına kalmak çok güzel oldu. İnşallah takım hem ligde hemde kupada bu performansını artırarak sürdürür.
GeCeVeMaVi58pRf 20.09.2006, 22:08 helal sana yiğidom insallah türkiye kupasında en az yarı final oynarız diye dusunuyorum hepsını tebrik ediyorum
yigido_furkan 20.09.2006, 22:12 gruplara kalmak cok güzel oldu inş. gruptanda cıkar ve gidebildigimiz yere kadar gideriz
sivaslihakan 20.09.2006, 22:17 tamam grzplara kalmamiz maddi acidan güzel olabilir ama acaba bu kadar yogun mac trafigini gücümüz kaldirabilecekmi
bence konsantramizi sadece lige versek daha iyi olurdu ama yinede tur atlamak güzel insaallah devamida gelir
MOS-BY-58 20.09.2006, 23:18 her ne olursa olsun gruplara kalmak önemliydi. takimin 4 tane kupa macini kaldiramamasi diye bir görüse katilmiyorum. öyle bir ihtimal varsa dahi aslar dinlendirilir, yedekler veya mac eksigi olanlar oynatilir. PAFla mac yapmaktansa 2-3 tane 1. lig takmiyla oynamak daha faydali bence.
MAÇ BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK ZEVKLİ GEÇTİ BU SEZON BELKİDE GÖRDÜĞÜM GÖRECEĞİM EN GÜZEL GOLLERİ İZLEDİM.SİVASSPOR KENDİNİ FAZLA ZORLAMADAN RAHAT BİR GALİBİYET ALDI SKOR DAHA DA ARTABİLİRDİ.BU MAÇTA YENİ TRANSFER WOOTERİ'DE İZLEME FIRSATI BULDUK BİR KAÇ GÜZEL HAREKETİ VARDI TAKIMA UYUMU İYİ İNŞALLAH DİREK 11 DE FORMA ŞANSI BULURSA TAKIMA İYİ KATKILAR SAĞLAR..
TracyMcGrady58 20.09.2006, 23:41 Güzel oyun güzel sonuc.Insallah devami gelir.Türkiye kupasindan artik Uefaya gireriz :)
Ertugrul 20.09.2006, 23:42 Bu galibiyetle beraber Sivasspor'umuz yükseliş grafiği çizmeye başlar umarım,gruplara kalmamız hem prestij açısından hemde maddi getirisi bakımından önemli.
Farklı galibiyette takımın morel motivasyonu açısından çok iyi oldu,yeni transferimiz WOOTERİ'de ilk defa kırmızı beyaz forma içinde görmek ayrı bir mutluluk inşaallah ilerleyen zamanlarda takıma çok daha fazla katkısı olacaktır.
Sivasspor burada taraftar nerede?
Geçtiğimiz haftasonu oynadığı futbolla ve aldığı skorla adından söz ettiren Sivasspor’un dün akşam oynadığı kupa maçında Yiğidolar tam bir vefasızlık örneği sergilediler. Yönetim, herkes maça gelsin diye biletleri olabildiğince ucuz tutup kombineleride geçerli saydı. 16 bin 500 kişilik 4 Eylül stadında en fazla 3 bin seyirci vardı. Onlarda genellikle yaptıkları gibi maçın büyük bir bölümünü sessiz sedasız izlediler. Öyleki varlıklarını maçın 35. dakikasında Wooter’in attığı şutu alkışladıklarında anladık!
Maça gelince. İlk 30 dakikası boşa giden maçın ikinci yarısında Sivasspor farkını göstererek sonuca gitmesini bildi.
Sivas’a bir hayli iddialı gelen Alanyaspor,ideal kadrosuyla çıktığı maçta ilk yarım saatte Sivasspor’la başabaş bir futbol sergiledi. İlk golü yedikten sonra biraz oyun disiplininden koptular ve ikinci yarıdada tamamen çözüldüler. Alanyaspor’da yakından tandığımız tam 5 futbolcu vardı. Sivas’ın öz evlatları Kenan İmirhan ve Metin Kurt ile daha önce Sivasspor’da oynayan Yusuf Pekken,Serkan Ençetin ve Önder Dalkıran’da vardı.
Sivasspor, Fenerbahçe maçındaki kadrosundan değişik bir takımla sahaya çıkmıştı. Hollandalı Nortin Woolter ilk defa Sivasspor formasıyla maça çıkarken,çabuk ve ustaca hareketleriyle göz doldurdu. Maç eksiği olduğu söylenen Woolter’in ileride Sivasspor’a çok büyük katkı sağlayacağı kesin. Sivasspor’da fazla şans bulamayan futbolculardan Carvalho’a maça iyi başladı, iyide gidiyordu. Ancak maçın 39. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Cem Karaca şaşırtmaya devam ediyor. Sol kanattan bir tane doğru düzgün orta yapamadan oyundan çıktı.
Ne kadarda “Kupayada önem veriyoruz” densede Fenerbahçe ile oynanan maçtan sonra,futbolcuların rakiplerini küçümseyip işi fazla ciddiye almadıkları özellikle maçın ilk yarısında çok belliydi. Geçtiğimiz yıl kupada yapılan yeniliklerle daha cazip hale gelen Fortis Türkiye kupasında tur atlamak her şeye rağmen güzeldi.
Dün akşam oynanan maç bir kez daha gösterdiki, Fenerbahçe maçında oynayan onbirle sahaya çıkmak akılcı bir hareket olacaktır. Ben Pecze’nin yerinde olsam o takımı bozmadan Bursaspor karşısına çıkarım.
Rakip 2.lig ekibi olsada galibiyet ve tur atlamak güzel bir duygu,teşekkürler Sivasspor...
Abdullah Yiğit
Alanyaspor'un 2.lig B kategorisinde namağlup ve ligin en çok gol atan takımı olduğunuda unutmayalım.
onur_sivas 21.09.2006, 08:48 akşam güzel bi maç izledik rakibi küçümsemedik sadece rehavet vardı..gruplara kalmamız iki maçımızı içerde oynamak demektir..inşallah bu maçlarda seyircimiz takımı yalnız bırakmaz. maçta hollandalı güzel oynadı hocanın yasir yerine onu tercih etmesini bekliyoruz..toptan kaçan saklanan yasir daha ne kadar göz boyayacak bilemiyorum..bu yıl işimiz zor duygusal olmayalım takımımız süper ligde oynamaya devam etsin..şehrimiz açısından bu çok önemliii..bu işin şakası yokk..HEP DESTEK TAM DESTEK...
Etem-Murat 21.09.2006, 09:16 sivas spora hayırlı olsun bir üst tura cıkması cok güzel oldu
ademgoze 21.09.2006, 09:16 yigidolar bence bundan sonra havaya girdi kimse tutamaz puan toplama sırası geldi artık
bulent58 21.09.2006, 10:01 tebrikler sivasspor inşallah gruplarda da iyi sonuçlar alırız
Sivassporumuzu öncelikle Türkiye Kupasında gruplara kaldığı için tebrik ediyorum.İnşalah gruplardan da alnımızın akıyla çıkacağız.
3-0 gibi net bi skorla geçmek daha da güzel.Bu maçın bi güzelliğide Anderson ve Petkoviç gibi önemli oyuncularımızın ceza sayısı bi maç daha düştü:rolleyes:
Nortin Wooder a öncelikle hoşgeldin diyorum.Sivasspor forması oldukça yakışmış.Umarım bu forma altında büyük başarılara imza atar;)
bulent58 21.09.2006, 10:08 kupam mupaa hikaye aslında hedef ligde iyi sonuçlar almak ligin ilk yarısında 20 puan toplayamazzsak işimiz zor geçen yılki ruhu yakalamalıyız
Abdullah DuMaN 21.09.2006, 11:04 SİVAS İLK YARI TOP OYNAYAMADI AMA 2. YARI TAM Bİ TEK KALE OYNADI HELE SON DAKKADA HAKKININ GOLÜ ÇOK SÜPERDİ ÖNCE VOOTERA PAS VERDİ PAS UZUN OLUN CA SARI KART GÖRDÜ HAKEME KIZAN HAKKI ÖYLE VURULMAZSA BÖYLE VURULUR DEDİ VE MÜKEMMEL BİR GOL ATTI
Abdullah DuMaN 21.09.2006, 11:05 AMA BİLETLERİN UCUZ OLMASINA RAĞMEN TRİBÜNLER BOŞTU Bİ TEK EMEKLİLER GELMİŞTİ HA:)...
ben maçı stadyumda izledim ve sivassporun ne kadar doğru 2 futbolcu aldıklarını anladım.Nordin WOOTER gerçekten maçta çok iyi oynadı.çok çalım atan bir futbolcu çoğu çalımıda başarılı çok klas hareketler yaptı.diğeri ise CARVALHO:oda uzaklardan öyle sert ve düzgün şutlar attıki nerdeyse her şutu isabetliydi.sadece bir topu direği sıyırdı geçti.oyundan çıkmasa mutlaka gol atardı.Hakkı'nında son dakikalarda zor biryerden attığı frikikte gol oldu.çok güzel attı frikiği.Musa'da sivasspor'un golünü uzaklardan attı.aslında sivasspor süper lig de de uzaktan şutlar denese mutlaka gol atarlar. sivas böyle oynarsa Türkiye Kupasında gruplardan çıkar
cemal58yiğido 21.09.2006, 13:17 helal olsun be sivasın sanada bu yakışır
BROTHERS58 21.09.2006, 13:32 KUPA ARTIK ANGARYA OLMAKTAN CIKTI,GECEN SENEYE KADAR ANADOLU KULÜPLERİ İÇİN MASRAF KEN ŞİMDİ GELİR KAPISI OLDU.TAKIMIMIZ İÇİN EK GELİR OLMASI BİZLERİDE SEVİNDİRİYOR TABİ.TABİ BİRDE İŞİN PRESTİJİ VAR BİR BAKMISIZ KURALAR CEKİLİR İYİ BİR GURUP VE YOLA DEVAM.HADİ HAYRILISI OLSUN!!!
67_DERNEK_AKKIZ 21.09.2006, 13:39 devamı lıgde surer umarım. ama fener macında gordum kı bu takım ısteyınce herseyı yapabılecek kapasıtede yeterkı ıstesın yeterkı hedefe kılıtlensın.trılyonluk tranferlerıyle fenerle resmen dalga gecen takımımız alanya macındakı goz doldurmasıylada umutları yenıden yeserttı.bursa macı nekadar fener macı gıbı ulasılmaz gıbı sanılsada bence degıl. bu yuzden takımıma guvenıyorum ve galıbıyet ıstıyorumm.:rolleyes:
yigido Atilla 21.09.2006, 13:53 ben maçı stadyumda izledim ve sivassporun ne kadar doğru 2 futbolcu aldıklarını anladım.Nordin WOOTER gerçekten maçta çok iyi oynadı.çok çalım atan bir futbolcu çoğu çalımıda başarılı çok klas hareketler yaptı.diğeri ise CARVALHO:oda uzaklardan öyle sert ve düzgün şutlar attıki nerdeyse her şutu isabetliydi.sadece bir topu direği sıyırdı geçti.oyundan çıkmasa mutlaka gol atardı.Hakkı'nında son dakikalarda zor biryerden attığı frikikte gol oldu.çok güzel attı frikiği.Musa'da sivasspor'un golünü uzaklardan attı.aslında sivasspor süper lig de de uzaktan şutlar denese mutlaka gol atarlar. sivas böyle oynarsa Türkiye Kupasında gruplardan çıkar
NOT= Maci canli izlemissin ve yapilan transferin yerinde oldugunu yazmissin Wooter, ve Carvalho cok iyi oynadigini ve yapilan transferler bunun dogrulugunun kaniti senden baska Carvalho hakkinda hic iyi bir yazi yazana rastlamadim tabiki adam daha uyum sürecinde dahada iyi olacak ve insallah böyle yazilari sitede daha cok okuruz sag ol gardas yaptigin yorumlar icin
yigido Atilla 21.09.2006, 14:06 Tur_58 Nickli abinin yaptigi yorum cok hosuma gitti maci canli izlemis ve alinan trabsferlerin tam isabet oldugunu belirtmis Woter, carvalho bahsediyorum , macin skoru tabiki cok önemli ve daha önemlisi rakibe kendi oyunumuzu kabulettirmek ve oyunun temposunu belirlemek bence dahada önemli rakibin Alanyaspor olmasi fazla önem tasimiyor onlarda sahaya yenmek icin cikiyor ve rakibi futbolda kücümsemek en büyük hata cünkü onlar bu maca bizden daha cok motive oluyorlar nede olsa süperlig takimina karsi mücadele ediyorlar skora ve oynanan futbol iyi oldugu yaziliyor cok sevindim Denizli Antalya sakarya kupadan ciktilar bunlari da gözardi edemeyiz rakibi kücümsemeyeceksin
1967_DERNEK_MUSTAFA 21.09.2006, 14:21 bizde o karşılaşmadaydık sivasspor güzel bir karşılaşma çıkardı vede 3 0 yenmesini bildi
PRoFeSSioNaL 21.09.2006, 16:04 valla futbolculara teşekkür ediyorum
iyi maç çıkardılar
helal olsun be
1967 dernek serkan20 21.09.2006, 16:18 maçı izleyenlerden edindiğim izlenimlere göre sivas iyi bir futbol sergilemiş ve yeni transferlerin takıoma katkı sağlayacağı açıkca görülmüş.
umarım hep böyle devam eder.
PRoFeSSioNaL 21.09.2006, 16:43 sivasspor ilk maçında başarılı oldu bakalım ilerleyen maçlarda ne yapacak sivassporum önün açık olsun
serhankaburcuk 21.09.2006, 20:25 Arkadaşlar Wooter Nasıl Oynamış Bilen Varmııı
Valla kardeş WOOTER çok kaliteli bir futbolcu...Top ayagına çok yakışıyor...Dün ilk maçı olmasına rağmen çok iyi oynadı...Bu takımda çok iş yapar....Dün oyuna katkısı üst düzeydeydi...
serhankaburcuk 21.09.2006, 20:33 Dün maçı izlemek üzere bizde stadyumdaki yerimizi aldık..Özellikle yeni alınan transferleri çok merak ediyorduk...Ve özellikle Nordin WOOTER çok iyi oynadı ve bu takıma çok faydalı olacağını gösterdi...Carvalho da iyi paslar attı ama şansız bir şeklilde sakatlanarak oyundan çıktı...Wooter artık bu takımda bence banko oynar...Bir parantezde MUSA KUŞ için açmak istiyorum...Çok iyi bir futbolcu ve bu takımdaki yeri bence banko olmalı...Hem çok kaliteli hemde çok tecrübeli....Dünkü oynana futbol ilerisi için umut verdi...Sahadada zaten takımın iskeleti olan futbolcular vardı...Bu takıma Petkoviçin,Sergionun,Andersonu n ve Balinin de katılacağını düşünürsek bu takım çok canlar yakacaktır...
Sitemimde maça gelen ve gelmeyen taraftara....Maça gelmeyenlere zaten hiçbir söylemeye gerek yok onları kınıyorum...Maça gelenlerede sitemim çekirdek yemeyi bırakıp biraz takımlarına destek olmaları yönünde...
aykut-akay 21.09.2006, 22:07 BASARILAR BASARILAR SIVASIM ARTIK CIKISA BASLADI LIG VE VE KUPADA
argani_58 22.09.2006, 12:56 hep son dakikalarda yaa yenilen yada kazanan yine son dakikalarda yapıtı yapacagını. herkezi tebrik edip basarıların dewamını diliyorum
|