Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Kupasi Sivasspor icin cok mu önemli ???

yigido Atilla
21.09.2006, 14:33
Türkiye kupasi sivasspor icin fazla önem tasimiyor nedenleri cok acik bu turnuvada verecegimiz sakatliklar bize cok seyler kaybettirir süperligde yedek klübemiz zengin degil iyi futbolculardan bir kac saktliklar olursa süperlige ne durumlara geliriz hic düsünmek bile istemiyorum bizim hedefimiz süper lig olmali haftada iki maci kaldirabilirmi zararini ligde cekmeyelim kupanin tek iyi tarafi klübe maddi gelir saglamasi hangisi daha önemli ?? baska hic bir önemi yok kupayi alamayacagimiza göre süperlige kenetlemek bence daha akilci,olur cok takim var kupa icin lige veda edenler ligde kalalim gerisi önemli degil .

aykut-akay
21.09.2006, 16:03
dogruda hemso ben söförüm söförlük yaparim ee bunlarinda isi kabaca topculuk haftada iki degil üc macta olsa cikip aslan gibi oynamalari lazim benim görüsüm bu

PRoFeSSioNaL
21.09.2006, 16:06
valla sivassporumuzda bir türk takımı olduğuna göre ilgilendiriyo bence

önemli tabi ki

ayrıca aykut akay yeni kızın hayırlı olsun canım benim

Flavio
27.09.2006, 23:54
Ne alakası var kardeş ya ben başlığını saçma buldum.Bizimde bir amacımız var demi.Anadoluda birçok takımın kadrosu zayıf zengin değil o zaman hiçbiri katılmasın 4 büyükler yarı finalden başlasın mantığına göre.Böyle turnuvalarda boy göstermeliyiz ki büyüyelim gelişelim.İnşallah gurptanda çıkıcaz

GuNaY
28.09.2006, 00:01
Neden önemli olmasın?
Kazanılacak puanlarla alınacak paralar, ileriki turlara gittiğimizde takımımızın itibarı ve oyuncuların kendi arasında olan uyumu...
yedek oyuncularımızıda iki maçta gördükki gayet güzel oynuyorlar ve herzaman 11de oynamaya hazırlar ;)

1967_DERNEK_MUSTAFA
28.09.2006, 00:04
sivassporun kupada olsun ligte olsun her kazanacağı karşılaşma kasaya giren para demektir mücadelesini nereye kadar sürdürürse o kadar iyi olur kupa olsun lig olsun

ş.usta
05.10.2006, 16:41
Fortis Türkiye Kupası, bilindiği gibi takımlarımıza hatırı sayılır ölçüde para kazanma imkânı veren bir organizasyon. Geçmiş federasyonun muhtemelen yaptığı en iyi iş UEFA Kupası'na gitmek dışında alınan her puanla para kazanıldığı için artık angarya da değil.

TracyMcGrady58
05.10.2006, 18:16
Bence türkiye kupasi önemli cünkü her alinan galibiyette takima para geliyor ve tur atladikca bu miktarlar cikiyor.Bide türkiye kupasindan Uefa kupasina katilma sansimizda olmus olur eger finale kalirsak

tanju_58
05.10.2006, 18:25
Uefa kupasına katılmanın en kısa yolu Türkiye kupası.Takımımızın Türkiye kupasına olursa olur olmassada olmaz diye bakmaması lazım.Grup maçlarına iyi başlamamız gerekiyor.

izmirliyigido
05.10.2006, 18:30
Türkiye kupasi sivasspor icin fazla önem tasimiyor nedenleri cok acik bu turnuvada verecegimiz sakatliklar bize cok seyler kaybettirir süperligde yedek klübemiz zengin degil iyi futbolculardan bir kac saktliklar olursa süperlige ne durumlara geliriz hic düsünmek bile istemiyorum bizim hedefimiz süper lig olmali haftada iki maci kaldirabilirmi zararini ligde cekmeyelim kupanin tek iyi tarafi klübe maddi gelir saglamasi hangisi daha önemli ?? baska hic bir önemi yok kupayi alamayacagimiza göre süperlige kenetlemek bence daha akilci,olur cok takim var kupa icin lige veda edenler ligde kalalim gerisi önemli degil .

Hiç katılmıyorum sana kardeşim kusura bakma....Ne demek ya, alacağımız her puan bize para olarak dönecek, niye aslanlar gibi oynayıpta hem paramızı kazanmıyalım hemde adımızdan söz ettirmeyelim.

Kesinlikle önemsemeli ve Çeyrek Finale çıkmalıyız. Zira çeyrek finalde de rakibimiz Beşiktaş olacak, iki maç olacak. Düşünsene güzel günleri....

yasin-58
05.10.2006, 18:51
Bence türkiye kupasi önemli cünkü her alinan galibiyette takima para geliyor ve tur atladikca bu miktarlar cikiyor.Bide türkiye kupasindan Uefa kupasina katilma sansimizda olmus olur eger finale kalirsak

kapukaya
05.10.2006, 19:09
Nasıl önemli olmaz ya kardeş hem büyük takım olma yolundan gideceksin hem de Türkiye kupası önemli değil diyeceksin...büyük takım olmak için her kulvarda koşmak gerekiyor...Ama sen sadece ligde kalıyım diye uğraşırsan küçük bir kulüpten öteye gidemezsin...Bak büyük takımla oynayıp berabere kalıyosun reklamın oluyor. Galip gelsen daha çok reklamın olur. Büyük takım isek büyükleri devirmemiz gerekir...Bu benim görüşüm...Bizimle karşılaşan takımlar korksun biraz en az yarı final ama destek lazım bu takıma yeterki inanalım.
Saygılar...

tykinik58
06.10.2006, 13:17
Bende önemli olduğuna katılıyorum. Hatta ligden de daha fazla önem verip Çeyrek finale kadar çıkmamız lazım. Çünkü, hem para hemde reklam açısından ligden daha önemli. Buradan gelecek para ve misyonumuzla ligde de başarılı oluruz.

Ben konuyu açan arkadaşın fikrine katılmıyorum.

leblebi82
06.10.2006, 15:30
oynadığımız bütün şampiyonalarda iddialı olmalıyız. elimizden geleni yapıp üst tura çakmak için çalışmalıyız.

yigido Atilla
16.12.2006, 03:12

NOT= Yukardaki yaziyi 21.09.2006 yazmistim..... . Futbol otoriterlerinin Türkiyede profesyonel ligi kuruldu kurulali en güclü yilini yasadigimizi belirtiyorlar her takim her takimi yenecek güce sahip. Anadolu takimlari 4 büyüklere karsi arayi iyice kapattilar ve 4. Büyüklerde bunun farkinda, Benim görüsüme göre yönetim kupaya önem vermiyor vermemeside cok dogal sadece lige konsantra oluyorlar lig bizim icin daha fazla önem tasiyor 2.devrenin cok cetin gececegi bir dönemde alacagimiz kartlarin ve istenmeyen sakatliklarin telafüsü olmayacaktir. Süperlig bizim icin cok önemli en dogru olani da bu

tur_58
16.12.2006, 08:14
f tek kelimeyle ÖNEMLİ

Bilmiyorum5
16.12.2006, 08:43
ALLAH BILIR BIZ UEFA YA KALSAK BUNLAR LIG ONEMLI BIZIM ICIN DIYEREK UEFA MACLARINA PAF TAKIMLA CIKARLAR BOYLE BIR ZIHNIYET OLURMU YA

Dağcı
16.12.2006, 09:14
Her maç önemli'dir. Sonuçta sen Sivasspor olarak sahadasın.

Biz 4. büyük takımız diyeceksiniz sonra da kupa bizim için önemli değil diyeceksiniz.

Yoksa biz farkında olmadan şampiyonluğa mı oynuyoruz acaba? Belki onun için önemsenmiyordur, belki bize çaktırmıyorlar. :D

Kulübün parası yok diye sık sık beyanat veriliyor. Federasyon kupa'da kazanılan her maç sonucunda yüklü miktar para veriyor. Bir üst tura çıkınca da kasanıza yaklaşık yarım trilyon'a yakın para girecek. :rolleyes:

Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz anlayamadık. Ya biz de bir problem var, ya da başka bir yerde... :confused:

1967_CLUB_10UR
17.12.2006, 00:44
OYNANAN 2 MAÇTA BELLİ OLUYOR ÖNEMLİ OLUP OLMADIĞI..