Orijinalini görmek için tıklayınız : BALİLİ FENER'E Mİ GİDİYOR
Yigido58_NL 21.09.2006, 07:34 Balili iddiası
Brezilyalı hoca, Sivasspor maçından sonra "Türkiye'de Balili'yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduğuna inanmıyorum" ifadesini kullanırken, F.Bahçe yönetiminin, ara transferde Deivid'i gönderip, Pini Felix Balili'yi transfer edebileceği iddia edildi.
Tam Fener'e göre
F.Bahçe'nin, Sivasspor'un İsrailli 'fırtına forveti' Pini Felix Balili'yi gündemine aldığı iddia edildi. Teknik direktör Zico'nun, Sivasspor'la oynadıkları maçtan sonra "Ben, Türkiye'de Balili'yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduğuna inanmıyorum. Boş alanda kadar hızlı bir forvet oyuncusu görmedim" dediği İsrailli golcü
için yönetim kuruluna "Fenerbahçe'nin böyle bir forvete çok ihtiyacı var. Eğer alırsak çok faydalı olur" dediği öğrenildi.
Amokachi'ye benziyor
Sarı-lacivertli yönetimin, Ocak 2007'deki ara transfer döneminde şu ana kadar oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Deivid'i gönderip, Balili'yi transfer edebileceği iddia edildi. Teknik direktör Zico'nun, Fenerbahçe'nin hücum gücünü artırmak ve takıma daha süratli futbol oynatmak için Balili'yi istediği belirtildi. Futbol stili Amokachi'ye de benzeyen Balili, 1979 doğumlu. Balili daha önce İstanbulspor ve Kayserispor'un da formasını giymişti.
Fotomac
eneke-talar 21.09.2006, 08:40 EVET,BALİLİ'Yİ ANCAK ''SERVET'' DURDURABİLİR,O DA BİZDE
Balili iddiası
Brezilyalı hoca, Sivasspor maçından sonra "Türkiye'de Balili'yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduğuna inanmıyorum" ifadesini kullanırken, F.Bahçe yönetiminin, ara transferde Deivid'i gönderip, Pini Felix Balili'yi transfer edebileceği iddia edildi.
Tam Fener'e göre
F.Bahçe'nin, Sivasspor'un İsrailli 'fırtına forveti' Pini Felix Balili'yi gündemine aldığı iddia edildi. Teknik direktör Zico'nun, Sivasspor'la oynadıkları maçtan sonra "Ben, Türkiye'de Balili'yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduğuna inanmıyorum. Boş alanda kadar hızlı bir forvet oyuncusu görmedim" dediği İsrailli golcü
için yönetim kuruluna "Fenerbahçe'nin böyle bir forvete çok ihtiyacı var. Eğer alırsak çok faydalı olur" dediği öğrenildi.
Amokachi'ye benziyor
Sarı-lacivertli yönetimin, Ocak 2007'deki ara transfer döneminde şu ana kadar oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Deivid'i gönderip, Balili'yi transfer edebileceği iddia edildi. Teknik direktör Zico'nun, Fenerbahçe'nin hücum gücünü artırmak ve takıma daha süratli futbol oynatmak için Balili'yi istediği belirtildi. Futbol stili Amokachi'ye de benzeyen Balili, 1979 doğumlu. Balili daha önce İstanbulspor ve Kayserispor'un da formasını giymişti.
Fotomac
yaw bunlar reklam kokan hikayeler kardeş
Kesinlikle katılıyorum savunma oyuncuları durduramıyor.
Baliliyi tek durduracak futbulca yine balili gördüğü kartlarla adeta kendi kendini marke ediyor. İnsallah biraz daha sakin olur o zaman daha faydalı olur.
Etem-Murat 21.09.2006, 09:10 Hayda balilide şişirilmeye gecildi
yarınde transfer sokuştururlar kafaya al bakalım bundan sonra baliliden verim zor olur be arkadaşlar bir kere insanın aklına büyük takım düşmesin
acakislalimahoni 21.09.2006, 09:19 evet fenerin hocası doğru bir sey sölemiş ,
sakarya macında da baliliyi düşürerek durdurmuşlardı ve elemanları kırmızı yemişti bence de balili cok süretli ve kaliteli bir oyuncu fakat bu tarz iddalarla şımarma riski var ben sivassporda oynadığı sürece en iyi futbolu sergileyeceğine inanıyorum fener yada baska bir takıma giderse bozulur gibi geliyor bana
ademgoze 21.09.2006, 09:22 iyi para verilicekse satılabilir aslında çünkü balilinin performansı belli olmaz bu sene iyi ama aslında yaşıda genç ama fener maçında çok iyi oynadı ve centirmendi benide şaşırttı faulden sonra özür diledi yani balili iyi yolda
Balili aynen devam süpersin.Sivasta gollerinin devamını istiyoruz
sinan-58 21.09.2006, 12:49 balili fenere giderse fenerbahçe açık ara farkla lider olur balili de gol kralı olur eğer baliliyi istiyorlarsa deivid ide bize versinler balili sivasın en iyi oyuncusu
iyi para verilicekse satılabilir aslında çünkü balilinin performansı belli olmaz bu sene iyi ama aslında yaşıda genç ama fener maçında çok iyi oynadı ve centirmendi benide şaşırttı faulden sonra özür diledi yani balili iyi yolda
gardaşım inanmayın bu haber FOTOMAÇ gazetesinin haberi geçen sezon bitti fener cimbom beşiktaş için ne oyuncu getrdiler kendi kafalarına göre yazı yazıyolar onların amacı sadece reyting yapmak başka bişey değil
yakalaşık 6 senedir neredeyse hergün gazete alırım bunların huyu böyleydi bundan sonra böyle olur
aquacity58 21.09.2006, 13:35 ARKADAŞLAR BALİLİ FENERDE OYNAYAMAZ
ZFER BİRYOL GİTTİDE NE OLDU
BROTHERS58 21.09.2006, 13:43 BALILIYE YILLARDIR DEMEDIKLERI KALMADI TURK BASINININ,ŞİMDİ GÖKLERE CIKARIYORLAR.TABİİ HEPSI GAZ BUNLARIN BUNLAR BIR MACTA CIKARIR BIR MACTA BATIRIR ADAMI.BALILI GAZA GELMEZ UMARIM!!
yigido Atilla 21.09.2006, 14:18 Fenerbahce baliliyi almaz onlarin hepsi hikaye inanmayin bizde buldugu sansi fenerde bulamaz yedek külübesinde kaybolup gider sadece tiraj icin yazilmis bir kac tane fazla gazete satmak icin yazacak baska bir sey bulamiyorlar ve balili ismini kullaniyorlar ........
Dark Force 21.09.2006, 14:34 geçen sezonki trabzona attığı gol hala konuşuluyor iyi bir forvet
Balili, boş alana kaçışıyla, hızıyla, oyun zekasıyla,
ve hırsıyla her takımda banko oynayabilecek
bir futbolcu.
Ancak, bazen çok agresifleşiyor...!
CK58 arkadaşımızın da değindiği gibi, kendisini ancak ya kırmızı
kartlık defans müdahaleleri; ya da agresifliğiyle kendi kendisini
durdurabiliyor.
Biraz daha sakin olabilirse daha verimli olabileceğini düşünüyorum.
PRoFeSSioNaL 21.09.2006, 16:33 valla balili gibi etkili futbolcu görmedim yani adam çok hızlı koşuyo performansı ise süper
ee tabi arkadaşlar hayatı söner valla teknik heyet beğenmez yedeklere koyar heç değilse bizde oyunda
valla ben fenere gitmesini istemiyorum
1967 dernek serkan20 21.09.2006, 16:44 ben bu habere inanmıyorum
ayrıca balili gerçekten istediği zamankendini çok güzel gösterebiliyor
GeCeVeMaVi58pRf 21.09.2006, 16:50 Balili iddiası
Tam Fener'e göre
Amokachi'ye benziyor
Fotomac
bence balilinin fenere gitmesi kendisi için pek iyi olmaz hem futbol anlayısıyla hemde mevkisiyle balili kontra atak bir oyunun futbolcusu fenerde basarı olacagını sanmıyorum ama bu tur bır haber eger dogruysa sivas ve sivassporumuz için bence buyuk bır gurur ve bugun bazı gazetelerde ılk sayfada futbolcumuzun olması bızım ıcın bır gurur helal sana balili
balili anadolu takımlarında başarılı olabilir.3 büyüklere göre bir futbolcu değil,başarılıda olamaz
sivasli_boy 21.09.2006, 19:11 aynen katiliyorum gardas bunlar reklam balili dunyaca unlu bi futbulcu olsa macabi veya hayfa gibi takimlar baliliyi baska kimseye kaptirirlarmiydi hemde musluman bi ulkeye hey yavrum heyyy gozunuzu acin beyler....
nazimgulturk 21.09.2006, 19:21 bence sivasspor baliliyi satmaz bize daha çok yarıyor inşallah böyle bişey gündeme glmez zaten hücum sorunumuz var gol yollarında etkili olan balili var o yüzden satılmasını istemem.....
***reis 58***
serhankaburcuk 21.09.2006, 20:18 Bence bunlar reklam kokan hareketler...Balili yıllardır Türkiyede oynuyor...Yıllardır dikkat çekmedide şimdimi dikkat çekiyor...Bence Fotomaçın saçmalıklarından birisi...
Yalan haber başka hiçbir şey değil yalaaannnn......
SivasSpor.Com 21.09.2006, 20:36 http://www.sivasspor.com/images/stories/pini_balili_1.jpg
Zico’nun övgüler yağdırdığı Balili’nin Fenerbahçe’ye transfer edileceği iddia edildi.
Geçtiğimiz hafta Sivasspor’a konuk olan Fenerbahçe’nin Sivasspor’un golcü futbolcusu Balili’ye kanca attığı iddia edildi.
Fenerbahçe’nin yıldızlardan geçilmeyen defansını allak bullak edip harikalar yaratan Balili’ye Fenerbahçe Teknik heyetinin ve Yönetiminin göz kırptığı öğrenildi.
Türkiye’nin önde gelen Spor gazetelerinden birisinde yer alan özel bir habere göre Fenerbahçe’nin Teknik patronunun Balili’yi kesinlikle kadrosunda görmek istediğini söyledi. Brezilyalı hoca, Sivasspor maçından sonra "Türkiye`de Balili`yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduğuna inanmıyorum" ifadesini kullanırken, F.Bahçe yönetiminin, ara transferde Deivid`i gönderip, Pini Felix Balili`yi transfer edebileceği iddia edildi.
F.Bahçe`nin, Sivasspor`un İsrailli `fırtına forveti` Pini Felix Balili`yi gündemine aldığı iddia edildi. Teknik direktör Zico`nun, Sivasspor`la oynadıkları maçtan sonra "Ben, Türkiye`de Balili`yi durdurabilecek bir savunma oyuncusu olduğuna inanmıyorum. Boş alanda kadar hızlı bir forvet oyuncusu görmedim" dediği İsrailli golcü için yönetim kuruluna "Fenerbahçe`nin böyle bir forvete çok ihtiyacı var. Eğer alırsak çok faydalı olur" dediği öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetimin, Ocak 2007`deki ara transfer döneminde şu ana kadar oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaratan Deivid`i gönderip, Balili`yi transfer edebileceği iddia edildi. Teknik direktör Zico`nun, Fenerbahçe`nin hücum gücünü artırmak ve takıma daha süratli futbol oynatmak için Balili`yi istediği belirtildi.
Hakikat
rallicifurkan 21.09.2006, 20:41 gitmese be çok kaliteli oyuncu komşumuz diye söylemiyorum ama ben sorarım baliliye gitmek isatiyormu diye.
TracyMcGrady58 21.09.2006, 21:17 Böyle formda olan bir oyuncu satilmaz yönetimde vermez zaten.Balili Sivasta kalacaktir, hem fotomacdan ne haberler duyduk ne haberler, hepsi sallama bence :D
argani_58 21.09.2006, 21:20 bızım hangı futbolcumuzu durdurabılıyorlar kı her takıma korku salıyoruz :D
sinan58_34 21.09.2006, 21:27 balılı basarılı bır forvet oyuncusu satmamamız gerek balılı yı
aykut-akay 21.09.2006, 22:06 AMAN DURUN BIR IKI TANE IYI OYUNCAMIZ VAR ONUDA NERE SATIYORSUNUZ YA;)
Tipik bir bizans oyunu...
Türkiye ligi'nin gol kralını mahvetmişsin, adamı 90 dakika oynatmamışsın bu sana yeter be...
Etem-Murat 22.09.2006, 09:28 hayda bu nerden cıktı ya ortaya bir yalan atılıyor bizde hemen balıklama dalıyoruz hadi işinize arkadaşlar
Fotomaçın yalan bi haberi daha işte...
Arif Coşkun 22.09.2006, 09:40 Zico o kadar etkilenmişki Balili'den Türkiye'de onu durduracak defans oyuncusu olduğuna inanmıyorum ve rakip beklenenin üzerinde bir oyun sergiledi dedi. Ve şuda bir gerçek ki, bence Balili'de büyük denen takımlarda rahatlıkla oynayacak kapasitede bir oyuncu. Haber doğru olur yalnış olur o ayrı bir konu. Eğer kulubümüz açısından yararlı olacaksa maddi sıkıntı çekilen bu dönemde,neden olmasın.
Bu tür maçlarda futbolcular kendilerini göstermek adına beklenenin üzerinde bir performans gösterebilir. Önemli olan bunu her maçta gösterebilmektir. Bunu gösterebilecek futbolcu her zaman transfer gündeminde olur.Hayırlısı ne ise o olsun diyelim.
SİVASSPOR FENERE GİDECEK OLAN BALİLİNİN YERİNE RONALDİNYOYU TRANSFER EDECEKMİŞ :D :D :D :D
FOTOMAÇIN GELECEKTEKİ YALANI:D :D :D :D
yiğido 07 22.09.2006, 10:20 BÖYLE YALAN HABERLER HEM FUTBOLCUYA HEMDE KULÜBE ZARAR VERİR YALNIZ BALİLİ NİN SİVASSPOR A KATKISI BÜYÜK SÖZLEŞMESİNİN BU SENE BİTECEK OLMASIDA AYRI SORUN ŞİMDİDEN YÖNETİM BUNU DÜŞÜNSE İYİ OLUR
yerliturkuaz 23.09.2006, 16:12 Gitmesi doğru olmaz balilinin takıma çok büyük katkısı var çünkü inşallah gitmez. Ama balilide fenerbahçeye gitmek isteyebilir.
Bilmiyorum5 23.09.2006, 16:38 bulent uygun bana ıstanbuldakı sakarya macı oncesı balılıyı alman bundeslıga kuluplerınının ıstedıgını ve satmadıklarını soylemıstı
sivasspor tam bir takim anlayisini bulmak üzereyken böyle bir transferin gerceklesmesi sivasspor icin cok zararli olacaktir....kim elindeki silahi al beni vur diyebilir.....
MC-T_A_E_Z-DJ 23.09.2006, 18:44 abi fotomaç her önüne geleni yazıyo ama doğru da olabilir iyi oyuncu sonuçta
Bence bunlar reklam kokan hareketler...Balili yıllardır Türkiyede oynuyor...Yıllardır dikkat çekmedide şimdimi dikkat çekiyor...Bence Fotomaçın saçmalıklarından birisi... hay agzina saglik kardes
fotomac bunu hep yapiyor
|