Orijinalini görmek için tıklayınız : TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..

SivasSpor.Com
24.09.2006, 17:59
Geçen hafta Fenerbahçe ile sahasında 1-1 berabere kalan Sivasspor, zorlu Bursaspor deplasmanından 3 puanla döndü.. Kırmızı beyazlılar, rakibini 3-1 mağlup etti..

Maçtan Dakikalar (ilk yarı)
8. dakikada Bursaspor'un geliştirdiği atakta, Hasan topu aşırtma bir pasla
Sivasspor ceza sahası içine gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Zafer'in istediği
gibi vuramadığı top, auta çıktı.

20. dakikada Bursaspor atağında sağ kanattan hareketlenen Veli, topu
Pancu'nun önüne aktardı. Sivasspor defansının baskısıyla yere düşen Pancu, topu son anda Cumhur'un önüne attı. Cumhur'un ceza sahası dışından sert bir vuruşla gönderdiği top, kaleci Harun'da kaldı.

23. dakikada Sivaspor atağında Wooter topu aşırtma bir pasla ceza sahası
içinde bekleyen Yasir'in önüne attı. Bursaspor'un defans oyuncusu Ömer Erdoğan, Yasir'den önce müdahale ederek kornere gönderdi.

25. dakikada Sivasspor öne geçti. Sağ kanattan Bursaspor ceza sahasına giren Bastos'un sert şutunda top, kaleci Ömer'den döndü. Pozisyonu iyi takip eden Musa, topu plase bir vuruşla filelere gönderdi.

40. dakikada Bursaspor net gol pozisyonundan yararlanamadı. Frasineanu'nun
pasında ceza sahası içine giren Zafer'in yerden vuruşunda, kaleci Harun kaleye
gelen sert topu son anda ayaklarıyla kornere çeldi.

Maçtan Dakikalar (İkinci Yarı)

49. dakikada Pancu'nun sağ kanattan kullandığı korner atışında, penaltı
noktası üzerine gelen topa iyi yükselen Zafer, kafayla vurdu. Top yandan auta çıktı.

52. dakikada Musa, Bursaspor defansının hatasından önünde bulduğu topu sert bir vuruşla kaleye gönderdi. Kaleci Ömer, yerden sert gelen topa sahip oldu.

55. dakikada Bursaspor'un atağında Sumulikoski topu ceza sahası içine
ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Pancu'nun topuk vuruşunda top üstten auta çıktı.

60. dakikada Sivasspor 2-0 öne geçti. Konuk takımın geliştirdiği hızlı
atakta, sol kanatta hareketlenen Wooter, topu sağ kanattan ceza sahası içine giren Balili'nin önüne attı. Balili, topu kaleci Ömer'in solundan filelere
gönderdi.

67. dakikada Sivaspor'un atağında İlhan'ın ceza sahası dışından sert şutunda
top, üstten az farkla auta çıktı.

69. dakikada Bursaspor'un geliştirdiği atakta, İbrahim topu sağ kanattan
ceza sahası içine giren Hasan'ın önüne attı. Hasan'ın yatarak vuruşunda top,
yandan auta çıktı.

74. dakikada sol kanattan ceza sahası içine giren Sumulikoki, topu penaltı
noktasına doğru gönderdi. Sinan'ın vuruşunda top üstten auta çıktı.

79. dakikada Sivaspor'un kazandığı serbest vuruşu, Wooter kullandı. Bu oyuncunun vuruşunda top, kaleci Ömer'in sağından filelerle buluştu: 0-3.

82. dakikada Bursaspor farkı 2'ye indirdi. Zafer'in pasıyla sağ kanattan ceza sahası içine giren Sinan, topu filelere gönderdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca, maç konuk ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Atatürk
Hakemler: Abdullah Yılmaz xx, Cemal Gemici xx, Muharrem Yılmaz xx

Bursaspor: Ömer Çatkıç x, Egemen x, Ömer Erdoğan xx, Cumhur x, Veli x (Dk. 36 Burak xx), Frasineanu xx (Dk. 67 İbrahim x), Zafer x, Sumulikoski xx, Pancu xx (Dk. 57 Sinan xx), Hasan xx, Volkan xx

Sivasspor: Harun xx, Hakkı xx, Servet xxx, Hayrettin xxx, İlhan xx (Dk. 77 Gürhan x), Cem Can xx, Musa xxx, Yasir x (Dk. 87 Murat x), Bastos xxx, Wooter xxx, Balili xxx (Dk. 64 Serdar x)

Goller: Dk. 82 Sinan (Bursaspor), Dk. 25 Musa, Dk. 60 Balili, Dk. 79 Wooter (Sivasspor)

Sarı Kartlar: Dk. 30 Cumhur, Dk. 87 Burak ve Sumulikoski (Bursaspor), Dk. 58 Balili (Sivasspor)

Kırmızı Kart: Dk. 78 Ömer Erdoğan (Bursaspor)

yasin_58
24.09.2006, 18:02
Fenerbahce Macıyla iyi bi çıkış yakaladık.. inşallah çıkışımız dewam eder..

jakobieen
24.09.2006, 18:03
helal be sivasıma.. hep böyle inşallah..

Thai
24.09.2006, 18:03
bursaspor borç batağında seyrici baskısı ile belki kazanırız dediler ama maalesef 2.lig den düşen takınların oyuncularını alarak süper ligde bir yere varamaycakalr. & as oyuncusu olmayan sivas, birinci ve ikinci kalecisi olmayan bir sivas, tv yorumlarında küme düşmeye yakın gösterilen sivas , herkese gereken cevabı verdi..... En Büyük Yğiğdo.........

apo-58
24.09.2006, 18:12
BIZE BU MÜBAREK GÜNDE BU SEVINCI YASADAN ASLANLARIMA-YIGIDOLARA
HEPSINE SONSUZ TESEKKÜRLER-HEPSININ ARNINDAN ÖPÜYORUM
YIGIDO YASAR

CAGLAYAN
24.09.2006, 18:12
Raşit Hoca İstifa...
Ahmet Us [20608]

Mübarek Ramazan ayının ilk günü gene hüsran yaşadık. Ligin belki de en zayıf ekipleriyle oynadığımız ilk 7 hafta istediğimizi alamadık. Alamadığımız gibi bundan sonrası için de umut vermedik. 2-0'dan maç verdik. Erciyesi Ankaragücünü yenemedik. Ve bugün belki de ligin en zayıf takımı Sivas'a evimizde mağlup olduk.
Raşit Hoca'yı ne zaman eleştirsem hep aman bekleyelim takım iyi olacak dendi durdu. Transferlere laf ettik. Hepsi yaşlı dedik. Onlar tecrübeli dediler. Cumhurla bu işin olmayacağını görmek için Antalya maçı gibi bi facia mı yaşamalıydık? Antalya maçından sonra Cumhur'dan kurtulduk dedik ama o da ne, cezası biter bitmez ilk 11'de. Cumhur Sivas maçının ilk yarısı 20 tane top kaybediyor ama 90 dakikada sahada kalıyor. Demek bizim bilmediğimiz şeyler oluyor..
Geçen sene son dakikalarda attığı gollerle takımı şampiyon yapan en önemli isimlerden Fresi oyundan çıkıyor yerine İbrahim giriyor. Trajik bir komedi oynanıyor Bursa Atatürk stadında.. Ve malesef o komedinin adı Raşit Çetiner..
Bu taraftar çok acı çekti sayın Çetiner. İkinci ligi bile gördük. Ve artık 2.ligi görmek istemiyoruz. Bunu bilmeniz gerekiyor sayın Çetiner. Tabii eleştiriye hiçbir zaman gelemediniz.
Ben bu takımın sade bir taraftarı olarak sadece şunu söylemek istiyorum; Artık Bursaspor'un önünü açın... İstifa edin sayın Çetiner...

:D :D

http://www.bursasporum.com/yazar/yazi_oku.asp?idyazar=14&yazibaslik=Raşit%20Hoca%20İsti fa...

GoRKi
24.09.2006, 18:14
öyle bir tutumları vardıki bursalıların o kadar eminlerdiki maçı alacaklarından hepsi şimdi sustu kaldı biz galibiyete inandık diye bizle dalga geçiyolardı ama nerden bilirlerdiki BİZ SİVASLILAR İNANDIKLARIMIZ ŞEYİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ. helal olsun sivassporuma tüm sivaslıları tebrik ediyorum bu 3-1 de bursalı kardeşlerimize kapak olsun :)

cebrail_58
24.09.2006, 18:15
yenecegimize çok umutluyudum yedikte başardık daha ileriye için çalışşalımm hadi sivassım arkadayızzz

olgu
24.09.2006, 18:17
sivas sonunda özüne döndü, olması gerektiği gibi oynamaya başladı inşallah böyle devam eder ve ligi olabildiğince iyi bir yerde bitiririz...

GoRKi
24.09.2006, 18:20
halkımız destek olsun stadı dolduralım her maça bu takım kayseri manisa gibi olur heryerde YİĞİDO

atukor58
24.09.2006, 18:21
işte yiğido bu helal olsun size. sivasspor küme düşer diyen çok bilmişler şimdi ne diyecekler merak ediyorum.

kadir20
24.09.2006, 18:22
böyle bi zafer beklemiyordum acikcasi ama takim büyüklügünü gösterdi,helal olsun,artik takim yavas yavas oturdu denilebilir eksiklerde dönünce artik gersini siz düsünün,tebrikler sivasspor

yerliturkuaz
24.09.2006, 18:23
Bu galibiyet takımımıza ilaç gibi geldi

xdemox
24.09.2006, 18:24
karol pecze mactan önce söylemisti bursasporun kondisyon sorunu oldugunu...ve sivasspor maca tempolu basladi ve tempoyu düsürmedi.. ve bekledigimiz gibi bursasporda bu tempoya dayanamadi .......böylelikle zeka ve mücadelemizle oyunu hakimiyetle kazanmasini bildik...tüm sivassporlulara hayirli olsun insallah devami gelir.......

koyu58
24.09.2006, 18:25
bursalılar nerdesiniz siz ateşli taraftarsınız sivas adamı böyle muma çevirir haddinizi bilin köşenize çekilin kolay değil karşınızdaki SİVASSPORherkas haddini bilsin sahadaki 11 aslanlara teşekkür ederim

tuzlugollu
24.09.2006, 18:28
ONCELIKLE BURSAYA GECMIS OLSUN SIVASSPORUDA TEBRIK EDERIM FEDERASYONA TAHKIM KURULUNA GEREKEN CEVABI VERDILER
UMARIM DEVAMI GELIR.......

cemal58yiğido
24.09.2006, 18:30
sıvas spor bır seyı daha spor camıasına gosterdıne ınanıyorum ruzgarı gormeden yelken bıcen ler yanı sıvas spor u lığ baslamadan kumeye yollayanlar ne yaza caklar sımdi, gercı onları hepımız tanıyoruz gereğı de yok ne yazacaklarının

koyu58
24.09.2006, 18:32
çok sevindim bu galibiyete ama bişeye canım sıkıldı balili cezayı keser dedim kesti ama 59. dakikada 1 dakika daha erken atsaydı keşke:D :D :D :D

Sabiha Serin
24.09.2006, 18:33
Bu mubarek Ramazanın ilk gününde iftar soframı hazırlarken radyodan dinlediğim Türkcel Süper ligi 7.Hafta maçı olan Bursaspor-Sivasspor maçının 1-3 galibiyet ile sonuçlanmasından sonra Sivasspor Kasedimi çalıp ev de bu sevinç coşkumuzu eşim ve çucuğumla hepimiz ailece paylaştık.Sağol Sivasspor bize bu olağanüstü coşku ve sevinci yaşattığın için sana binlerce kez teşekkür ederiz.Herzaman diyorum,yine aynı şeyi haykırıyorum. EN BÜYÜK SİVASSPOR BAŞKA BÜYÜK YOOOK. Kırmızı-Beyaz-Üçyıldız-Sivas-Sivas heeeeeey

SİVASSPOR ALLAHA EMANET OL...hepimiz seni çok ama çok seviyoruz ve ..Sana sonsuz güveniyoruz,bize hep bu sevinci yaşat ne olur..Diğer haftalardada bizlere aynı sevinç ve coşkuyu yaşatacağınıza inanıyor, başarılar diliyoruz...............

Flavio
24.09.2006, 18:34
Helal olsun size Yiğidolar.Gerçekten çok mutluyum bu galibiyetle çıkışa geçtiğimizi gösterdik.Aynı futbolun devam etmesi dileyiğle.Nordin Wooter ı da ayrıca tebrik ediyorum ilk Lig maçında golle tanıştı.

Flavio
24.09.2006, 18:36
Aynı duyguları paylaşıyoruz şu güzel Ramazının ilk gününde gerçekten çok güzel bir galibiyet

Bilmiyorum5
24.09.2006, 18:36
OZELLIKLE HARUN SERVET BALILI NORDIN COK IYI OYNADI KUTLUYORUM INSAALLAH BU BIZIM ICIN CIKIS OLUCAK HADI SIVAS OZUNE DON ARTIK GECENLERDE BIR YAZIMDA BU OYUNCULARIN KALITELERINI YAZMISTIM ISTE BAHSETTIGIM BUYDU

yigido Atilla
24.09.2006, 18:38
Cok sükür rahat bir nefes aldik ve yavas yavas yukariya tirmaniyoruz ..Haftaya Sira Ankara BB. onlarda nasibini alacaklar ..

yigidolar06
24.09.2006, 18:45
RAMAZAN AYI BİZE BU SEFER İYİ GELDİ SERİ GALİBİYETLER LAZIM BİR AN EVVEL YUKARILARA CIKALIM HEP BÖYLE SEVİNELİM

BROTHERS58
24.09.2006, 18:45
OYUNUN DÜZELMESİ BUNCA EKSİKLE BU MÜCADELE NORDIN VE CARVALLO NUN MUSA İLE BALİLİNİN HARUNUN VE HEPSİNİN BİZİ YANILTMAMASI HARİKA .ALLAHIM SANA ŞÜKÜR RAMAZANIN BU İLK GÜNÜ DAHA NE İSTERİZ.

yigido Atilla
24.09.2006, 18:46
Cok sükür rahat bir nefes aldik ve yavas yavas yukariya tirmaniyoruz ..Haftaya Sira Ankara BB. onlarda nasibini alacaklar ..

NOT = benim yeni actigim konuyu niye degistiriyorsun arkadasim Benim actigim konu Cimler agladi be zaten fazla yazacak konu yok birde yazilan konu degistiriliyor anlam veremiyorum

enbabasivaslı
24.09.2006, 18:53
herşey daha iyi olacak arkadaslar güzel günler gelecek

MOS-BY-58
24.09.2006, 18:58
Ramazan bayramini mübarek ayin ilk gününden yasattilar bize, Allah razi olsun :-)

yigidoyuz_58
24.09.2006, 19:05
helalın var be yiğido şu spor yorumcularına gereken cvb verdin daha bi şey tanımam

muhendis58
24.09.2006, 19:07
işte gerçek sivasspor bu arkadaşlar daha iyi olacağız bu arada hoşgeldin wooter sivasspor sen bizim herleyimizsin

AYDIN1985
24.09.2006, 19:11
Arkadaslar Sivassporumuz icin Hayirli ugurlu olsun bu galibiyet. Ayriyeten Sivassporda ilk golünü atan woteride tebrik ederim.

Benim Tahminim Bursaspor 1-3 Sivasspor dü. Ama isin basi galibiyetti, Allaha sükür öyle oldu.

superglam
24.09.2006, 19:13
Bu mubarek Ramazanın ilk gününde iftar soframı hazırlarken radyodan dinlediğim Türkcel Süper ligi 7.Hafta maçı olan Bursaspor-Sivasspor maçının 1-3 galibiyet ile sonuçlanmasından sonra Sivasspor Kasedimi çalıp ev de bu sevinç coşkumuzu eşim ve çucuğumla hepimiz ailece paylaştık.Sağol Sivasspor bize bu olağanüstü coşku ve sevinci yaşattığın için sana binlerce kez teşekkür ederiz.Herzaman diyorum,yine aynı şeyi haykırıyorum. EN BÜYÜK SİVASSPOR BAŞKA BÜYÜK YOOOK. Kırmızı-Beyaz-Üçyıldız-Sivas-Sivas heeeeeey

SİVASSPOR ALLAHA EMANET OL...hepimiz seni çok ama çok seviyoruz ve ..Sana sonsuz güveniyoruz,bize hep bu sevinci yaşat ne olur..Diğer haftalardada bizlere aynı sevinç ve coşkuyu yaşatacağınıza inanıyor, başarılar diliyoruz...............

Helal olsun sabiha hanım. benzer mutluluğu bizde yaşadık :) çok güzel oldu Bursa galibiyetimiz.. umarım devamı gelir..

TracyMcGrady58
24.09.2006, 19:14
Efsane geri döndüüüüüüüüüüü.Insallah bu seri böyle devam eder.Ben dedim bu tahkim kurulunun olaylarina en iyi cevab 3 puan dedim, aslanlar gibi savastilar tüm futbolculari kutlarim ve tebrik ederim ve 3 puanimiz hayirli ugurlu olsun

Abdullah DuMaN
24.09.2006, 19:57
RAMAZAN BİZE UĞURLU GELDİ İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER DARISI DİĞER MAÇLARIN BAŞINA

argani_58
24.09.2006, 19:58
ılerıdekı maclardada aynı oyun ve aynı sonuclar almak dılegıyle

PRoFeSSioNaL
24.09.2006, 20:00
sivasspormuza hayırlı uğurlu olsun

tüm seviç bizler ve oyuncular için

timsah avlanma avlanırsın yoksaa

üzeyir
24.09.2006, 20:07
bu çıkış yakışır sivas'a.umarım bundan sonra kimse sivasın ligden düşmesini aklınının ucuna bile getirmez.

PRoFeSSioNaL
24.09.2006, 20:12
bu çıkış yakışır sivas'a.umarım bundan sonra kimse sivasın ligden düşmesini aklınının ucuna bile getirmez.

inşallah gardaşım bunu kimseye fırsat bırakmayacağız
kimse bizim kötülüğümüzü isteyemez

Dark Force
24.09.2006, 20:18
bursa gibi çok zor bir deplasmandan 3 puan çıkarmak yiğitlerin işidir bunuda biz yaparız hep böyle devam ederiz inşallah

TeSTeRe
24.09.2006, 21:18
Fenerbahce Macıyla iyi bi çıkış yakaladık.. inşallah çıkışımız dewam eder.. kardes yorumun iyi guzel ellerine saglik ama su v harfi yerine w harfi kullanmasan dahada mutlu olucaz. BIliyosun Turkcemizde w harfi yok
tskler

Green_Dark
24.09.2006, 21:45
Beyler İlk Oncelıkle Bizim İçin Cok Kotu Bir Maçtı Sizleri Tebrik Ediyorum Bizden Ustun Oynayıp Bizi Yendiniz VE Maç Cok Centinmence Gecti Bir Gerginlik falan Olmadı Sadece Bizim Teknik heyet e Biraz Pretesto oldu okadar
Sizden Yaklaşık Tahminim 300-400 Cıvarı Taraftar Vardı Sanırım Bursa'da Yaşıyan Sivaslı Arkadaşlar Onlarıda Tebrik Ediyorum Örenk Taraftar Diyebiliriz Cok centınmence Destek Verdıler BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
BURSA TSC ...

çılgın-sedat
24.09.2006, 21:49
bursa SEN DAHA SİVASSPORU TANIMAMIŞSIN

Green_Dark
24.09.2006, 22:06
Uslubumu Bozmam ben Forun tamamını okumadım sadece tebrık etmek ıcın yazdım Bukadar

EeSsRrAaRr
24.09.2006, 22:52
Bursalı kardeslerıme laf yok kardesım kusura bakma yanlıs anlasılmana neden oldu heralde ..

ÜSKÜDAR 1908

argani_58
24.09.2006, 22:54
bursa teknık heyet mactan once emınlerdı kendılerınden mac sonunda da elımızden kacırdık dıyorlar bu nasıl kacırmadır resmen hezımete ugrattık ama hala anlıyamadılar galıba bursaspor mac 3_1 bıttı :D:D:D ankara var sırada

ali58candan
24.09.2006, 23:04
Teşekkürler Y İ Ğ İ D O L A R Başarılarınız devamını diliyorum

tykinik58
24.09.2006, 23:33
İşte buuuu...işte buuuu.....Yiğidolar işte bu. Bırakın Anderson'u, Manderson'u oynatın Wooter'ı alın maçı. Halen Anderson sevdalısı varsa aklına şaşayım. Bırakın gitsin şu adam. Sİvasspor'a böyle güzel birgün yaşattığı için teşekkür ederim. İnşallah devamı gelir.

1967_DERNEK_MUSTAFA
24.09.2006, 23:56
fenerbahçe karşılaşmasında söylemiştim fener karşısında oynadığımız futbolun aynısını bursada oynarsak bursayı evinde farklı yeneriz dedim vede değim tuttu bursayı evinde gemisini ala bora ettik bu galibiyeti bizlere tattırdığı için sivasspora teşekkür ederim sağolun var olun

puar
25.09.2006, 00:10
mactan yeni geldik evimize kesinlikle bir olay olmadan centilemence macımızı oynadık ve izledik geldik... takımda yeni bir ruh oluşmuş yeni transfer nordin diyorum benona balili ile iyi uyum işindeydi hepsini tebrik ediyorum bize ramazanın ilk gününde böyle güzel 3 puanı armağan ettikleri için.

35fulya58
25.09.2006, 08:20
Galibiyet çok güzel odu. Moralimiz düzeldi, inşallah çıkışa geçeriz.

abircan
25.09.2006, 08:59
her haftaya 3 puanı almak için çıkacağımıza eminim artık

Arif Coşkun
25.09.2006, 09:10
Kendimizi emin yerlerde görmek için bir seriye başlamalyız,her hafta üç puan için almak için ne yapmak gerekiyorsa onu yapmalıyız.Ben şu mantığa da bir karar veremiyorum.Takımlar maçtan önce şöyle bir açıklama yapıyorlar, beraberlik için gidiyoruz,hedefimiz beraberlik.Bence mantıklı bir açıklama değil,ne olursa olsun,hedefi yenmek olmalı üç puan olmalı,yenersin yenilirsin yada berabere kalırsın o ayrı bir konu.
Güzel günler bizleri bekliyor,inşaallah daha iyi yerlerde olacağız.Başarılar diliyorum.

yigido_bekir
25.09.2006, 09:20
bravo sıvasa dagıttı ya bursayı helal olsun

BOUN
25.09.2006, 09:27
Kendimizi emin yerlerde görmek için bir seriye başlamalyız,her hafta üç puan için almak için ne yapmak gerekiyorsa onu yapmalıyız.Ben şu mantığa da bir karar veremiyorum.Takımlar maçtan önce şöyle bir açıklama yapıyorlar, beraberlik için gidiyoruz,hedefimiz beraberlik.Bence mantıklı bir açıklama değil,ne olursa olsun,hedefi yenmek olmalı üç puan olmalı,yenersin yenilirsin yada berabere kalırsın o ayrı bir konu.
Güzel günler bizleri bekliyor,inşaallah daha iyi yerlerde olacağız.Başarılar diliyorum.

Katılıyorum Arif Abi, bence de herzaman tek hedef galibiyet olmalı. Ama tabii ki kaderde ne varsa ona razı olacağız, tabii üzerimize düşeni yaptıktan sonra... Hem fener hem de Bursa maçlarında takımın galip gelmesini içimden geçirdim. tahminlerede öyle yazdım. Büyük mutluluk duyuyorum, başka ne diyebilirim ki....:)

Yiğiter
25.09.2006, 11:12
süper bir galibiyet valla helal olsun sivasıma.....şov diye buna derim ben

jakobieen
25.09.2006, 11:19
süper bir galibiyet valla helal olsun sivasıma.....şov diye buna derim ben
daha geçen hafta küme düşeriz, fenerden en az 5 yeriz diyen sen değilmiydin, ne oldu sözüme geldin mi?..
asıl şov yeni başlıyor haftaya ankaraya beş, sonra kayseriye üç attık mı sonra kimse tutamayacak bizi,, sonra değil fener gelsin barça gitsin çelsi.. kim tutar bizim balili yi :) :)

ELTURCO
25.09.2006, 11:22
inşallah devamı gelecek Helal OLsun SİVAS'ma

Sinan Yıldırım
25.09.2006, 12:13
Karol Petze ve Bülent Uygun'u çok eleştirdik ama son iki hafta sonuçlar iyi umarım başarı devamlı olur.

serhankaburcuk
25.09.2006, 12:18
Bundan sonraki maçlardada çıkışımızın devam edeceğini düşünüyorum...Haftaya Balili cezalı ama bu seferde Anderson sahada olacak....Bursaspora geçmiş olsun diyorum...Futbolcularımıza bize Ramazanın ilk gününde bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum...

CAGLAYAN
25.09.2006, 20:51
Bursaspor’da tehlike sinyalleri

Geçen hafta 2-0 öndeyken 3-2 kaybedilen maçı herkes şansızlık olarak niteliyor ve yapılan birkaç bireysel hata sonucu olduğunu düşünüyor. Celtic modeli yeni formalar giyilmiş ve stat hınca hınç dolu. Galip gelinse üst sıralar için çok önemli bir fırsat ama hiç kimsenin beklemediği bir skor ve maç kaybediliyor.

Haftalardır söylüyorum, defans inanılmaz pozisyon hataları yapıyor. Egemen oynamaya oynamaya sanki futbolu unutmuş. Hasan Yiğit ilk golde ofsayt diye rakibini bırakıyor ve şok golle statta büyük sessizlik yaşanıyor. Ç. Rize maçının yıldızı dediğimiz Pancu daha da ileriye gideceğine geriye doğru gidiyor. Haftalardır sahada yokları oynuyor. Frasineanu özellikle ikinci yarı sahada geziniyor ve Raşit hoca ancak 20 dakika sabredebiliyor ikinci yarıda bu oyuncuya. Zafer Biryol bir şeyler yapmaya çalışıyor ama bal yapmayan arı gibi. Sakaryaspor maçındaki Zafer’i mumla arıyoruz. Cumhur ve Şumi için diyecek bir şey bulamıyorum. Onlar da kötü futbola ayak uyduran isimlerdi. Ömer Erdoğan defansta bir şeyler yapmaya çalışıyor ama o da hakemin gazabına uğruyor ve bana göre çok ağır bir kararla oyundan atılıyor.

ÖMER GÜVEN VERMİYOR

Kaleci Ömer Çatkıç geçen hafta hatalı bir gol yediğinde savunuyordum kendisini. Çünkü hakikaten maç içinde çok önemli pozisyonları çıkartmıştı. Belki o golü yemese haftanın en iyi kalecisi olarak gösterilecekti. Bu haftaya geliyoruz, öyle goller yiyor ki saç baş yolmamak elde değil. Karşı takımda üçüncü kaleci Harun, Bursaspor’da bir zamanlar milli takımda kalecilik yapan Ömer Çaktıç. Bilmeyen birine sorsanız maçtan sonra hangisi milli takımda oynamış diye herhalde herkes Harun’u gösterirdi. Ancak taraftarın da bu kadar tepki vermesi bence hoş değil. Sonuçta tek suçlu kaleci Ömer değil. Ama Ömer de artık biran önce kendine çekidüzen vermeli. Ya da eğer hazırsa kaleye Yavuz geçmeli diye düşünüyorum.

HAKEM MAÇI KATLETTİ

Maçın hakemi Abdullah Yılmaz bana göre saçma sapan işler yaptı. Balili’nin sarı kartı varken yaptığı hareketin en kötü ikinci sarı’dan kırmızı kart olması gerekirken sadece faul vermekle geçiştirdi. Rakip 10 kişi kalacak ve bu da Bursaspor için belki avantaj olacaktı. Üstelik Sivas’ın ikinci golü Baliliden geldi. Ayrıca Ömer Erdoğan’ın kırmızı kart pozisyonu da bana göre çok ağırdı. Omuz omuza bir mücadelede her iki oyuncu da yerde kalmıştı. Bu pozisyonda Ömer Erdoğan’ı kırmızı kartla oyundan atarak bir başka yanlışı yaptı. Kazanılan serbest vuruşla da rakip üçüncü golünü buldu. Belki ilk maçta yargısız infaz olacak ama bu haliyle hiçbir şey olmaz Abdullah Yılmaz’dan.

SİVASPOR HAKETTİ

Tabii ki bütün bunlar Sivaspor’un galibiyetine hiç bir şekilde gölge düşürmez. Maçta daha çok pozisyon bulan, daha çok topa hakim olan deplasman takımı, onca eksiğine rağmen karşısına tam kadro çıkan timsahları rahat bir skorla yenerek yükselişini sürdürdü. Petkoviç ve Anderson kart cezalısı, Mehmet Yıldız, Ertuğrul, Hakan Bayraktar, kaleci Akın sakat ve üçüncü kaleci durumundaki Harun kalede. Tek forvet Balili, arkasında Musa Kuş. Hollandalı yıldız Wooter takıma çok iyi bir hava katmış. Defansta Servet Fenerbahçe’de oynamadığı futbolu oynuyor sanki. Karol Pecze akıllı bir iş yapıyor ve ikinci golden sonra Balili’yi kenara alıyor. Zaten oyundan almasa belki kırmızı kartla Balili kendini oyundan attıracak. Kısacası Sivaspor ikinci galibiyetini de deplasmanda almayı başardı ve evine mutlu bir şekilde döndü.

RAŞİT HOCA EN AZINDAN SEN YAPMA

Raşit hocayı haftalardır en başta savunan kişilerden biriyim. Ancak bu maçta yaptığı hataları kabul etmem mümkün değil. Haftalardır tek forvetle oynuyor. Artık bu sevdadan en azından kendi saha maçlarında vazgeçilmesi lazım. Hadi ligde şampiyonluğu kovalayan güçlü takımlara karşı tek forvetle çıkılabilir ya da deplasman maçlarında da olabilir bunu anlarım, ama rakip belli ki 1 puan için gelmiş. Seyirci ve saha avantajına sahipsin. İlle de gol mü yenilecek ikinci forvetin girmesi için. Her maçta aynı senaryo. Veli oyundan çıkıyor, ya Orhan giriyor ya da golcü bir oyuncu. Takım 2 farklı mağlup oyuna İbrahim Dağaşan giriyor. Yani bunları anlamak mümkün değil. Rakip galip durumda iki oyuncu sokuyor ve ikisi de defans oyuncusu değil, bizde İbrahim’in ne işi var. De Souza denen adamı oynatmayacaksanız niye aldınız?

Sonuç olarak, art arda zorlu Fenerbahçe ve Konyaspor deplasmanları var. Bursaspor’un durumu şu anda çok kötü ve biran önce toparlanmaları gerekir.

Kaynak: Ntv

Sivas_SporLu58
25.09.2006, 22:03
Mactan Önce Size Söylemiştim Sivasspor 3 BursaSpor 1 MAc Böyle Bitecek Diye İnşallah Hep BöyLe Tahmin Ederim Sivas'ıma Basarılar Dilerim 3 Büyük Devri Bitti Tek Büyük Sivasspor :):))))))

FatihSoner58
25.09.2006, 22:44
:) Valla dogrusunu soylemek gerekirse, cok zor olur diye dusunmustum. Ama kazanacagini biliyordum. helal olsun Sivasimiza. Guzel bir cikis yakaladik, insallah devami gelirrr...:)

Etem-Murat
25.09.2006, 22:53
Hayırlısı olsun bu sivas spora cok büyük bir moral oldu beşiktaş macına kadar alabileceğimiz puanları almamız gerekiyor hayırlısıyla sarı kart veya kırmızı kart görmeden şu macları en iyi şekilde atlatırsak sişvassspor için en iyisi olacak

aykut-akay
25.09.2006, 23:53
boguldu rahmetli timsah kendi sularinda boguldu

şaban-2
26.09.2006, 00:00
timsahı şaşırttık.aynı bana döndüler

şaban şaban şaban:D

1967 dernek serkan20
26.09.2006, 14:38
hayırlı olsunh bu ramazan gününde bizi sevindirid takımımız
umarım bu dönemler artık galibiyet dönemlerimiz olur

FurkaN
26.09.2006, 14:44
Hayırlı olsun inşaallah devamı gelir....

sercan5858
26.09.2006, 16:48
valla bu skor cok iyi oldu moralleri düzelti inşallah devam eder