Orijinalini görmek için tıklayınız : BURSA ALLAK BULLAK


CAGLAYAN
25.09.2006, 13:19
ALDIKLARI YENİLGİDEN SONRA BURSA HALLAÇ PAMUĞU GİBİ DAĞILDI.
SERGİLEDİKLERI KÖTÜ OYUNDAN SORUMLU OLARAK RAŞİT ÇETİNER´İ VE HAKEMİ SUÇLADILAR.


BU BURSA KENDİNİ NE ZANNEDİYOR ALLAH AŞKINA HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM BURUNLARI COK YÜKSEKLERDE .
YOK EFENDIM TIMSAH KANARYAYA BENZEMEZMIS
EVET ANLADIK ..... BOZGUNA UĞRADIKTAN SONRA ŞİMDİ BİZ MERAK EDİYORUZ...:rolleyes:
SAHİ YA ...... TİMSAH KİME BENZER ? :confused: !!




http://www.bursasporum.com/haber/images/ana210906.jpg

http://www.bursasporum.com/haber/images/250906ana.jpg

UTANDIK !
90 dakika boyunca hiçbir varlık göstermeyen ve pozisyon üretiminde kabızlık yaşayan bir takımı seyretmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bursa’ ya eksiklerle gelen Sivasspor 3 puan’ ı 3 golle alırken Bursaspor’ u gerçeklerle başbaşa bıraktı. Dün 1-3 sonuçlanan mücadele bizim için utanç tablosu idi ! Utancımızın sebebi alınan sonuçtan ziyade ortaya konan futbol ve mücadeleye yönelikti. Futbolun 3 ihtimalli bir mücadele olduğuna inanan insanlar olarak takımımızın her maç galip gelemese de, galip gelecek mücadele sergilemesini beklemenin hakkımız olduğunu düşünüyoruz

BURSADAN ALINTILAR
YÜZÜMÜZ KIZARDI 1-3

İlk dakikalarda istekli bir futbol sergileyen Bursaspor, ardından orta sahadaki pas hataları ve hücum bölgesinde etkisiz kalması nedeniyle rakip kalede pozisyon bulmakta zorlandı. 25'te duran top organizasyonunda Musa Kuş'un attığı golle devreyi 1-0 geride kapatan Timsah, beraberlik için yüklendiği anlarda 60'ta Balili'nin ayağından kalesinde ikinci golü gördü. Yeşil Beyazlı takım, daha sonra oyun disiplininden tamamen kopunca, kopuk ekip 80'de Wooter'le farkı üçe çıkardı. Bursaspor'un 83'te Sinan'la bulduğu gol, maçın da skoru oldu: 1-3.

MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.20 Pancu'nun pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Cumhur'un sert vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Harun'da kaldı.
Dk.25 Konuk ekip, Bursaspor kalesine yaklaşık 40 metre mesafede sağ çaprazda serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Hakkı'nın yerden şutunda, savunmadan seken topu önünde bulan Musa Kuş, plase bir vuruşla takımını öne geçiren golü attı: 0-1.
Dk.60 Sivasspor'un geliştirdiği hızlı atakta orta sahada kapan Wooter, topu sağ kanattan ceza sahası içine giren Balili'nin önüne attı. İsrailli oyuncu, meşin yuvarlağı kaleci Ömer'in solundan filelere gönderdi. 0-2
Dk.78 Sivasspor'un atağında sağdan ceza sahasına girmek isteyen Wooter'ı düşüren Ömer Erdoğan, son adam olduğu gerekçesiyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Dk.80 Atışı kullanan Wooter, meşin yuvarlağı kaleci Ömer'in sağından ağlarla buluşturdu. 0-3
Dk.82 Zafer'in pasıyla sağ kanattan ceza sahası içine giren Sinan, kaleci Harun'u da çalımlayıp plase vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-3




Bu kayıp çok ayıp


Bir maç düşünün ki, "Bitsin bu ıstırap" diye tüm tribünler dualar eşliğinde son düdüğü beklesin...
Tabela daha 80'e vardığında, skor konuk takım lehine 3-0 olsun!
İşte dün öyle bir karşılaşma oynandı Atatürk Stadı'nda.
Namus lekesi gibi!
Yıkasan da, temizleyiciye versen de çıkmak bilmeyecek!
Sahada Bursaspor adında bir takım vardı. Özgüvenini yitirmiş, takım bütünlüğü erozyona uğramış, üst üste iki pas yapamayan, ayağında top tutamayan, ya da tuttuğunu kaçıran bir futbolcu topluluğu...
Bireysel analize, hakem hatalarına, teknik yanlışlara girmek artık yersiz ama kimin doğrularını irdeleyeceğiz, işte orası muama!
Maça pusuda ama donanımlı başlayan Sivasspor oldu.... Baktılar ki Bursaspor'un üzerlerine gelmeye niyeti yok, aldılar bağlamayı ellerine, başladılar tellerine vurmaya;
"Sivas ellerinde sazım çalınır" diye..
Onlar söyledi, bizimkiler seyretti, bu konser hakemin de(!) pek hoşuna gitti..
Konuk takım, orta alanda sert ve bıçkın pres koyup, kanatlarda da isabetli ortalarla oyunu dar edince, Bursaspor'un da nefesi daraldı.
Ne yazık ki, maç 90 dakika boyunca bu formülle aktı. Sivas 3 puanı 3 golle kaptı kaçtı.
Sonuçta futbol bu; sahanda yenersin yenilirsin hiç önemli değil..
Bursaspor, yıllardır birçok maçta evinde galibiyete hasret kaldı ama hiç böyle çaresiz ve de kifayetsiz kalmadı.
Bu lekeyi kim temizleyecek?
Kuru temizleyici Çiftliklioğlu mu!

Kızıl’dan veryansın

Yılmaz'ı tüm takdir haklarını rakip takım lehine kullanmakla suçlayan Kızıl, "Balili, Volkan'a arkadan vurup durduruyor. İkinci sarı karttan oyun dışında kalması gerekirken, iki dakika sonra gol atıyor. Bugüne kadar hep hakemlerin arkasında olduk. Ama, artık yeter. Ramazan mübarek günde, kendisine Allah akıl, fikir versin" dedi. "Bursaspor taraftarı da Bursaspor taraftarı gibi değildi" diye konuşmasını sürdüren Başkan Kızıl, "Kızılacak birisi varsa bu Ömer Çatkıç olmamalıydı. 3. gol olsa ne olur olmasa ne olur. Ömer bizim 2 yıl mukavele kalecimiz. İyi günde de kötü günde de beraber olmalıyız" şeklinde konuştu



Midemi tıkayan yumru!

Hep korkmuşumdur eksik gelen, önemli oyuncularından yoksun takımlardan... Kupa maçı sonrası Antalya yenilgisinin kafalardan atılamadığını söylemiş, en azından gruplara kalmanın, futbolcular üzerindeki stresi alıp götürdüğünü vurgulamıştım. Peki Sivas karşısındaki “Celtic” formalı takım kimdi? Tanıyamadım doğrusu... Bu sefer akıllar nerede kalmıştı acaba?
3. kalecisiyle maça çıkmış, cezalı ve sakat oyuncusu diz boyu olan, aman aman top oynamayan Sivasspor karşısındaki bu acizlik de neyin nesiydi böyle?
İnsanlar isyanda haklı... Ramazan'ın ilk günü, oruçlu oruçlu stada koşan taraftarın beklentisi, güzel futbol ve gollerdi... Ama beklenen olmadı. Timsah, atmayı değil yemeyi kafasına koymuş gibiydi. Ömer Çatkıç'a yüklenmek belki çok da doğru değil ama, yediği goller de insanı çileden çıkaracak türdendi. Fazla yorum yapmaya gerek de yok, çünkü tribünlerin manidar tezahüratı zaten herşeyi açıklıyordu: “Pancu kaleye!..”
Hele hakeme ne demeli... Maçın 59. dakikası... Sarı kartı bulunan Balili, Volkan'a arkadan sert bir müdahalede bulunuyor. Hakem faulu veriyor ama küçücük bir şeyi unutuyor... İkinci sarı kartı... Daha geçen hafta Cumhur'un gördüğü sarı kartları hatırlayınca, hakem, bu pozisyonda İsrailli futbolcuyu nasıl cezalandırmadı anlam vermek mümkün değil. Zaten kırılma noktası bu dakikadan sonrasıydı. Sarı karttan yırtan Balili, 1 dakika sonra topu filelerle buluşturunca maç da 2-0 oldu ve koptu... Sende ikinci sarı kartı çıkartıp Balili'yi soyunma odasına gönderecek yürek yoksa, benim de sana diyecek lafım yok Abdullah Yılmaz... Bence git, Lig A'da biraz daha ısın da gel... Tepkilere de yadırgar gözlerle hiç bakma... Bu görüntünle Süper Lig'e bir beden küçük geldiğini de unutma...
Maça dönecek olursak; şöyle bir notlarıma göz atıyorum da, bırakın golü, yüreğimizi ağızımıza getirecek bir tane pozisyon dahi olmamış. Uzaktan şut denemelerini saymazsak... Güzellikleri yaşamayı(!) beklerken elimizde kalanlara bakın; Fresi'nin faul yarışı, Cumhur'un top kayıpları, Ömer'in dikkatsizliği, Veli'nin yaşattığı hayal kırıklığı, Ömer Erdoğan'ın kırmızı kartı, kaybedilen 3 puan... Kısacası çok yazık oldu. İnşallah evimizde kaçan bu puanları mumla aramayız. Orucu afiyetle ve keyifle açmak varken, kocaman bir yumru midemizi tıkadı... Haftaya Kadıköy'de zorlu bir randevu var. Karamsar olmamaya zorluyorum kendimi ama, bu görüntüye bakarak, Fenerbahçe maçına dair yorum yapmak da inanın içimden gelmiyor... “Kadıköy'de telafi ederiz” deyip kandırmak da istemiyorum kendimi açıkçası!.. Ama yine dayanamıyorum... Neden olmasın?

Şaka değil gerçek bu


Antalyaspor'a ikram edilen üç puan şaka gibiyse, Sivasspor karşısında alınan yenilgi de gerçeğin ta kendisi. Önemli oyuncularının cezalı ve sakat oluşları nedeniyle Bursa'ya sıkıntılı gelen Sivasspor, karşısında bu kadar kötü bir Bursaspor bulunca, evine de güle oynaya döndü.
Raşit Çetiner, tek tehlikeli silahı Balili olan rakibine karşı takımını dörtlü çakılı savunmayla oynatırken, günümüzün futbol anlayışlarından birisi olan bekleri hücuma çıkarmaması rakibin ekmeğine yağ sürdü. Orta sahada Sumulikoski ve Frasi de gezinince, forvetler de Sivas kalesi önünde eriyip gitti. Ayrıca, Veli'nin yerine oyuna aldığı Burak'ı sağ kanat yerine ileride Zafer'le birlikte oynatmaması, Pancu'yu da asıl mevkisi olan orta sahaya çekmemesi, bana göre Çetiner'in taktik anlamda yaptığı yanlışlardı. Öyle ki, istediği topları bir türlü alamayan Zafer, orta sahaya kadar gelerek bunu gerçekleştirmeye çalıştı.
Dünkü oyunuyla, Bursaspor'un galibiyet alması son derece imkansızdı. Artık fikstür avantajı da ortadan kalktı. Geriye bakıldığında, iç sahadaki 4 maçta yitirilen toplam 7 puan var. Üstelik, asıl zorlu fikstür bundan sonra başlıyor. Kredisini Sivasspor maçıyla dolduran Yeşil Beyazlılar'ın, bir an önce toparlanması şart oldu.
Hakeme gelince; bu sezon yönettiği iki karşılaşması da vukuatlı olan Abdullah Yılmaz, adeta trafik polisi gibi her pozisyonda Sivasspor lehine çaldığı düdüklerle tribünleri çıldırttı. Bununla da kalmadı, sarı kartı olan Balili'nin, Volkan'a arkadan müdahalesini es geçip kırmızıyı göstermedi. İki dakika sonra aynı oyuncu golü atınca, skor etki etti.
Böylece, ilk sezonu olan Süper Lig'de çaylaklığını tescilleyip, kafasının başka yerlerde olduğunu gösterdi.


Mücadele yoksa puan da yok


Rakip ister eksik olsun, isterse zayıf.
Eğer çıkıp, çatır çatır mücadele ediyorsa, bu Bursaspor'un hiç şansı yok demektir.
Puan kaybettiğimiz maçlara, Antalya'ya ve düne bakın.
Hepsinde de rakip koşmaya başladığında, Bursaspor silinip gidiyor. İlerde Pancu ve Zafer, orta sahada ise Frasi ve Sumi sadece seyrediyor. Oyuna hiçbir katkıları ve çabaları yok. Hele hele Zafer'in orta sahada durup dururken kaptırdığı topu "Acaba nasıl gol olacak" diye geriden seyretmesi (Nitekim gol oldu) Bursaspor'un içler acısı haline bir başka örnek.
Antalya'daki çöküşte Raşit Çetiner'i de suçlamıştık. Al bir kopyası daha. Binbir zahmetle getirilen kanat ortalarının tamamını penaltı üzerine ve gökler hakimi Gordon gibi orasını parselleyen Servet'in kafasına yaparsan gol atma şansın olur mu?
Bu nasıl bir taktik anlayışıdır?
Sivas teknik adamı Pecze'yi takdir etmemek mümkün mü? İlk yarıda Hakkı sağdan faul atışını yaparken, 2 uzun, Servet ve Bastos da ileri çıktı. Herkes, havadan orta beklerken, Hakkı sürpriz bir şekilde topu yerden ve sert vuruşla, arka direğe gönderdi. Musa, yeri olmamasına rağmen, solda bitiverdi ve golü attı.
İşte, Bursaspor akıl dolu bir organizasyon ile böyle çöktü. Raşit hoca ise takımının 90 dakika boyunca, Servet'e hava topu antrenmanı yaptırmasını sadece seyretti.
Sivas'ın yabancıları Bastos, Balili ve Wooter, bizimkilerin aksine, çok koşan, yıpratıcı özellikleri olan isimler. Sivas'ın Bursa savunmasını dağıtmasını da onlar sağladı.
Fikstürün getirdiği 7 maçlık avantajlı devre bitti. Şimdi, zor maçlar başlıyor. Kaleci Ömer, orta saha ve Pancu-Zafer ileri ucu ile bu zorlu haftaların nasıl geçeceğini şimdiden merak ediyorum.

puar
25.09.2006, 13:24
kendi attıkları golde yuhladılar.....
pancu kaleye diğeee tezahurat yaptılar...
şaka gibi raşit şaka gibi raşit diye bağırdılar ...

ama bir gerçek vardı centilmence bir mac oldu.

kadir10
25.09.2006, 13:25
böyle giderse bursa küme düşer

abircan
25.09.2006, 13:29
YAZ KATİP ARZUHALİMİ YAZ YARE BÖYLE YAZ DURUMLARI YANİ
SİVAS ELLERİNDE SAZIM ÇALINIR DESENİZE, SİLKELE SİVAS SİLKELE,
HAFTAYA BELEDİYEDEN AŞIRMALARLA KURULAN SEYİRCİSİZ ANKARAYA, İNŞALLAH DAHA SONRAKİ HAFTA PASTIRMACILARA, VE AKABİNDE LİDER GELECEK VESTELE TÜRKÇEYİ ÖĞRETECEĞİZ

puar
25.09.2006, 13:44
bursalı bir arkadas nordinin gölünü güzel çekmiş buyrun arkadaslar :)
http://www.bursasporum.com/forum/forum_posts.asp?TID=1952&PN=1&TPN=2&FID=1&PR=3

PRoFeSSioNaL
25.09.2006, 13:50
bursaya geçmiş olsun sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun

böle giderse ne mutlu bize

puar
25.09.2006, 13:56
http://www.bursasporumedia.com/ burdan girerek resimlerden 28 29 30 bakın izleyin arkadaslar sevincimiz büyükmüş gerçektende :)

aslansivasli
25.09.2006, 14:19
http://www.bursasporumedia.com/ burdan girerek resimlerden 28 29 30 bakın izleyin arkadaslar sevincimiz büyükmüş gerçektende :)

30.cu resimde ben hakan abiyle recep abiyi gördm. yanlış mı gördüm acaba :) başka kimler maça gittiii

puar
25.09.2006, 14:26
30.cu resimde ben hakan abiyle recep abiyi gördm. yanlış mı gördüm acaba :) başka kimler maça gittiii

evet doğru gördün orda ben karakule erdal güler sonmez abi de var ilk goldeki sevincimiz ekranın sağ tarafında da taraftarımız var yaklaşık 1000 kişi vardık :)

puar
25.09.2006, 14:27
30 resimde emniyetten biri yani alt kıısmda takım elbiseli emniyet müdür yardımcılarından performansımızı beğenerek taraftarımız adına bir kişilik iftarlık kumanya vermiştir :)

HaYaLL58
25.09.2006, 14:35
geçmiş olsun bursa ayrıca hakan sanada geçmiş olsun yendik olum noldu hani fark atacaktınız olum sen daha anlayamadın ama ŞAMPİYON SİVASSPOR...

SivasLady
25.09.2006, 16:29
http://www.bursasporumedia.com/ burdan girerek resimlerden 28 29 30 bakın izleyin arkadaslar sevincimiz büyükmüş gerçektende :)

http://img178.imageshack.us/img178/1493/unbenannt3tg0.png

en iyisi bu :D
fenere benzemezlermis nede HAKLILAR benzemediler YENILDILER :D

xdemox
25.09.2006, 16:32
arkadaslar önümüzdeki maclari düsünmeliyiz geride kalan maclari bir gecelim......

ademgoze
25.09.2006, 16:44
maçta kendi aralarında bile karıştılar sivas dağıttı be bursayı

tanju_58
25.09.2006, 18:02
Bursalı tartaftarların hakkını vermek lazım.Stadı doldurmuşlar.TRT'de özetinide izledim gerçekten güzelde tezavhurat ediyorlar.İnşallah Ankaraspor maçındada bizim taraftarlarımız stadı doldurur.Sivassporumuzun buna çok ihtiyacı var.

deli_yigido
25.09.2006, 18:03
yazz katip yazzzz destanı yazzz he he aslında bu kadro daha iyimiş dimi yav!

casus84
25.09.2006, 18:08
iyi oynayan bizdik hakkımızı vermişler.ama sanki hakem iyi maç yönetmese sivasspor yenemezdi.sivasspor onları hakem olsada olmasa da farklı yenerdi.dün olduğu gibi.

Flavio
25.09.2006, 18:50
Bursa ya geçmiş olsun.Darma dağın oldular...

superglam
25.09.2006, 19:38
http://www.bursasporumedia.com/ burdan girerek resimlerden 28 29 30 bakın izleyin arkadaslar sevincimiz büyükmüş gerçektende :)

Bence 80 81 82 83 e bakın wooter ın süper golünü iyi çekmiş arkadaş helal olsun..!

CAGLAYAN
25.09.2006, 20:33
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/15845_1_060925204316.gif


BURSA'DA İSTİFA!..





Karasu, istifasının sebebini açıklamak istemediğini söyledi.
Ali Karasu, yaptığı yazılı açıklamada, "Bu istifa benim için gerekliydi ve bu kararımı soğukkanlılıkla aldım. Ancak almış olduğum istifa kararımın sebebini kimseye açıklamak istemiyorum. Kararımın Sivasspor maçında taraftarların yapmış olduğu protestoyla da ilgili hiç bir alakası yok. Bursaspor için bundan sonra her şey hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

deli_yigido
25.09.2006, 20:40
Hayırlı uğurlu olsun Bursaspor için :)

çılgın-sedat
25.09.2006, 20:43
ALLAHDAHA BETER ETSİN
İŞTE BU SİVASSPOR'UN AYAK SESLERİ

karacaören34-58
25.09.2006, 21:02
SİVASTAN DARBE İYEN BİR DAHA KENDİNE GELEMİYOR NE İŞ :D:D

CAGLAYAN
25.09.2006, 21:09
http://www.bursasporum.com/yazar/images/fogreten@bursasporum.com.jpg

Fatih ÖĞRETEN

Şakadır dedik arkadaşlarla birbirimize


…Nasıl olsa Bursasporumuz bu maçı çevirir ve bizi bu mübarek ramazan gününde mutlu eder…karşımızdaki takım Sivas hem nasıl olsa yeneriz diyorduk gol yediğimizde…
Velinin aptalca oyunu ve ona gösterilen anlaşılmaz hoşgörüye,Cumhur denen adamın Bursasporumuza yakışmayan ve hep aklımıza Serkan Rençber’i getiren futboluna rağmen,atak yapamasak ve ruhsuzca mücadele etsekte, 2. yarı mutlaka bizim takım da bir şaka yapar ve maçı çeviririz diyorduk türübünde
Bursaspor sevdalılarının orucunu sakata getirmek ve sabrını ölçmek için tutulduğu alenen belli olan Trabzon bölgesi hakemi türübünleri deli etmesine rağmen sevgili futbolcularımızdaki vurdumduymaz tavırlara ve boşvermişliğe rağmen yaparız biz bu şakayı diyorduk…
Haklı çıktık..Raşit hocam öyle şakalar yaptı ki bizlere inanamadık..Gol lazım değilmi ..? O zaman Pancu dışarı..!!!! ,hayattan bezmiş Sinan oyunda……olmadı Fresi sende çık peşinden yerine golcü!!!! İbrahim girsin…ha bu arada Burak sağ açıkta..!!! O ne!!! bu arada balili kardeş ıskayı değerlendirip golünü attımı..? Önemli değil bu takım bu işin altından kalkar dedik ..!!!!!Ama taraftarın % 1’ i kadar bile hırs yapmadıklarını görünce sabırlar tükenmeye başladı..
Ve sahneye alemin en kral kalecisi Ömer bey çıktı …!!Ve üstüme gelen her frikiği alırım sözünü tuttu ve 3. golüde yedi..Bu dakikadan itibaren tribünler Raşit hocaya şaka!!! Yapmaya başladı…

Bütün hayallerimizle oynayan,bizi tekrar eski çileli günlerimize döndüren,Kadıköye sağlam gitme programımızı yerle bir eden futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür eder başarılarının devamını dilerim..Böyle oynamaya devam edin…..başımızı hafifçe kaldırmaya yeltenmiş aptalca hayallere dalmış ve ilk 5 e gireriz diye salakça düşünmüştük..Bize haddimizi bildirdiğiniz ve rüyadan uyandırdığınız için çok çok teşekkür ederim..

……….Evet takım kaptanımız zaten söylemedimi hedef 20 puan…daha ne isteriz ki..?
Ey futbolcu arkadaşlar..Bu takımın taraftarı O acıyı birdaha yaşamaya dayanamaz..Ve böyle bir şey olmasına asla müsaade etmeyecektir..Yolu ne olursa olsun aklınızı başınıza alın..Bu formanın hakkını verin..Yoksa hakkınızı verenler olabilir..Yönetim bir dediğinizi iki etmezken,taraftar sizi koşulsuz desteklerken ,bu vurdumduymazlığın tek bir açıklaması olabilir…Saygısızlık…
Ve sevgili Hocam…Basın toplantısında taraftar kendine baksın,önemli olan zor zamanda takıma destek çıkmak derseniz Allah katında suç işlemiş olursunuz…Bu taraftar iyi gün görmediki..!Ne zaman bu takımdan desteğini esirgedi?Yapmayın Allah aşkına lütfen ….üstüne gelmekten aciz bir Sivas a kendi sahanda tek forvetle gidersen önce sen kendine bak derler adama..
Bu mantıkla Fenerbahçe ve Konya maçlarında Allah yardımcımız olsun..işimiz çok zor çok….






Raşit Hoca İstifa...


Mübarek Ramazan ayının ilk günü gene hüsran yaşadık. Ligin belki de en zayıf ekipleriyle oynadığımız ilk 7 hafta istediğimizi alamadık. Alamadığımız gibi bundan sonrası için de umut vermedik. 2-0'dan maç verdik. Erciyesi Ankaragücünü yenemedik. Ve bugün belki de ligin en zayıf takımı Sivas'a evimizde mağlup olduk.
Raşit Hoca'yı ne zaman eleştirsem hep aman bekleyelim takım iyi olacak dendi durdu. Transferlere laf ettik. Hepsi yaşlı dedik. Onlar tecrübeli dediler. Cumhurla bu işin olmayacağını görmek için Antalya maçı gibi bi facia mı yaşamalıydık? Antalya maçından sonra Cumhur'dan kurtulduk dedik ama o da ne, cezası biter bitmez ilk 11'de. Cumhur Sivas maçının ilk yarısı 20 tane top kaybediyor ama 90 dakikada sahada kalıyor. Demek bizim bilmediğimiz şeyler oluyor..
Geçen sene son dakikalarda attığı gollerle takımı şampiyon yapan en önemli isimlerden Fresi oyundan çıkıyor yerine İbrahim giriyor. Trajik bir komedi oynanıyor Bursa Atatürk stadında.. Ve malesef o komedinin adı Raşit Çetiner..
Bu taraftar çok acı çekti sayın Çetiner. İkinci ligi bile gördük. Ve artık 2.ligi görmek istemiyoruz. Bunu bilmeniz gerekiyor sayın Çetiner. Tabii eleştiriye hiçbir zaman gelemediniz.
Ben bu takımın sade bir taraftarı olarak sadece şunu söylemek istiyorum; Artık Bursaspor'un önünü açın... İstifa edin sayın Çetiner...

argani_58
25.09.2006, 21:46
ABI BURSAYDA YAZIK YUKLENMEMEK LAZIMDI ASLINDA BU KADAR :D BIZDE BURSADA PATLADIK

marsgezegeni
25.09.2006, 22:05
bursaya geçmiş olsun sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun

böle giderse ne mutlu bize

slm. bu ne bicim yazi böyle hic utanma kalmamis ben bir sivassporlu olarak ve insan olarak böyle (silindi) yazmazdim ,bu yaziyi böyle kibirlenerek bir daha yazma senin ne olacagin bellimi , önce düsün düsün düsün sonra yaz
onlar da bir türk sanki sonucta , bu yaziy la insallah gelecekte sende utanc verici seyler yazmassin , olabilir ben yinede sana kizamiyorum ,
nedenini sen bul, ??????????

GuNaY
25.09.2006, 22:50
Bu kadar ses getireceğini tahmin etmiyordum :confused:
Bursalı arkadaşların biraz daha sabır ve takımlarına destek olmaları gerekiyor, her takım böyle günler geçirir...

şaban-2
25.09.2006, 23:58
bursaspor bize kıl 2.lig a dan beri.sahalarına gömdük onları.bıraksınlar artık rajon kesmeyi.çağlayan gardaş güzel demiş.birazda konusunu açayım.bunlar fıs bi işe yaramazlar takım olarakta taraftar olarakta

yiğido korkmaz u..l..a
böyle bilsin herkes

1967_DERNEK_MUSTAFA
26.09.2006, 00:02
HIZLI GİDEN ATIN..............SEĞREK DÜŞERMİŞ bursada çok hızlı gidiyordu allak bullak edecek bir takım kaldı evimizde oynayacağımız vestel manisanın mırrığınıııııııııı düşürmeye geldi 4 gözle bekliyorum

şaban-2
26.09.2006, 00:06
HIZLI GİDEN ATIN..............SEĞREK DÜŞERMİŞ bursada çok hızlı gidiyordu allak bullak edecek bir takım kaldı evimizde oynayacağımız vestel manisanın mırrığınıııııııııı düşürmeye geldi 4 gözle bekliyorum


KÖTÜ GİTTK YERDEN YERE VURDULAR.ŞİMDİ HESAP ZAMANI.TÜRKİYENİN 5.BÜYÜĞÜYÜZ KİMSE İNKAR EDEMEZ.AZ KALDI PİŞİYORUZ.ÇAYLAK MUAMELESİ YAPANLARA DERS VERME ZAMANI GELMİŞTİR.MUSTAFA GARDAŞ VESTELİ DAĞITALIM.

aykut-akay
26.09.2006, 00:51
DEYECEK LAF VARMI DAHA KENDILERI HERSEYI SÖYLEMIS ISALLAH BÖLE DEVAM EDERIZ VE LAIK OLDUMUZ YERLERE GELIRIZ

tonuslu_58
26.09.2006, 01:14
slm. bu ne bicim yazi böyle hic utanma kalmamis ben bir sivassporlu olarak ve insan olarak böyle (silindi) yazmazdim ,bu yaziyi böyle kibirlenerek bir daha yazma senin ne olacagin bellimi , önce düsün düsün düsün sonra yaz
onlar da bir türk sanki sonucta , bu yaziy la insallah gelecekte sende utanc verici seyler yazmassin , olabilir ben yinede sana kizamiyorum ,
nedenini sen bul, ??????????

kardeş ne var adamın mesajında o kadar mesaj içinden bunumu buldun ?? sivasa hayırlı olsun demişş eee nesi kötüü bununn

FurkaN
26.09.2006, 15:04
HIZLI GİDEN ATIN..............SEĞREK DÜŞERMİŞ bursada çok hızlı gidiyordu allak bullak edecek bir takım kaldı evimizde oynayacağımız vestel manisanın mırrığınıııııııııı düşürmeye geldi 4 gözle bekliyorum

Evet Mustafa ağabey o atasözü tam bunlar için ancak Manisa biraz zor ağabey ama inşaallah yenecez onlarında bir tokata ihtiyacı var çok havalandılar...

1967 dernek serkan20
26.09.2006, 16:37
timsah kangala boyun eğdi........
+1967

yigido_bekir
27.09.2006, 11:09
valla timsahı fena parcaladık sırada ankara var