Orijinalini görmek için tıklayınız : 58 Numaralı forma giyenler
Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
İbrahim Dağaşan ( Bursaspor)
Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor)
Adem Dursun ( G. Antepspor)
Hasan Kabze ( Galatasaray)
İbrahim Toraman ( Beşiktaş)
Hayrettin Yerlikaya ( Sivasspor)
Umarım diğer takımlardaki Sivaslı arkadaşlarımız da 58 numaralı formayı giyerler de bütün takımlarda bir oyuncumuz olur. Başta Ümit Özat ve Erciyes'teki Zafer gibi oyunculardan bunu bekleyelim.
Editörün Notu: Geçtiğimiz sezonlarda ve günümüzde 58 numara ile forma giyen oyuncuları bu başlık altında bulabilirsiniz, günümüzde 58 numaralı forma ile mücadele edip bizleri gururlandıran isimleri son sayfalarda yer almaktadır.
PRoFeSSioNaL 25.09.2006, 12:59 bu arkadaşlarımız sivaslı oldğunu en iyi şekilde belirtiyor
yigidolar06 25.09.2006, 13:11 ONLARLA GURUR DUYUYORUM HER DAİM BAŞARILIOLURLAR İNŞALLAH
manisada nizamettinin gölününden sonrada formasını gösterdiği için ayrıca tebrik ediyorum.
bursa sivas macındasporda oynayan ibrahimin oyuna girdiğinde taraftarımızında alkışı ayrıca onur verici.
HaYaLL58 25.09.2006, 13:37 58 FORMA GİYENLERE HELAL OLSUN DARISI DİĞER SİVASLI FUTBOLCULARA
yasin-58 25.09.2006, 13:41 bu arkadaslarimiz sivasli oldgunu en iyi sekilde belirtiyor.
RüStü ElmaS 25.09.2006, 13:53 http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Nizamettin_Caliskan.jpg
Nizamettin Çalışkan Almanyanın köklü takımlarından Borussia Dortmund dan Vestel Manisa' ya tranfer edilen yetenekli bir oyuncu.
Nizamettin Çalışkan için şu anda alman basını ver yansın ediyor.
Almanyanın en büyük gazetesi olan ''Bild Zeitung'' şu anda Nizammettin Çalışkan ile Espanyol Barcelona' nın ilgilendiğini yazıyor ve nasıl olurda böylesine bir oyuncuyu kaçırdık diye birbirlerini şuçluyorlar.
Alman milli takımı ve Türk milli takımının çağırdığı haberde yer alıyor.
Sayıları artar inşallah...
Diğer hemşerilerimizden de 58 numara giymelerini bekliyoruz....
övünmek gibi olmasın sivaslıyız
RüStü ElmaS 25.09.2006, 14:04 Bild Gazetesi 22.09.2006 http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Nizamettin_Caliskan_gazete.jpg
PRoFeSSioNaL 25.09.2006, 14:07 TÜM 58 NUMARALI GİYEN SİVASLI OLUPTA GİYMEYENİDE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
EneS ElmaS 25.09.2006, 14:20 http://www.sivasspor.com/images/stories//food/ibrahim_dagasan.jpg
http://www.sivasspor.com/images/stories/ibrahim_dagasan%20(1).jpg
Doğum Tarihi:15.06.1984
Doğum Yeri : ANGERS/Fransa
Boy: 1,79 m Kilo: 74 kg
Medeni Hali: Bekar
Öğrenim Durumu: Lise
Prof.Olduğu Yıl: 2001
Prof. Olduğu Takım: İnegölspor
Oynadığı Takımlar: Angers(Fransa), İnegölspor, Bursaspor
Çalıştığı Teknik Adamlar: N. Bilaloğlu, E. Uzgur, K. Batmaz,N. Biyediç, H. Kalpar, Y. Gündüz, R. Çetiner
En Beğendiği Yerli / Yabancı Oyuncu: Yıldıray Baştürk, Egemen Korkmaz, Okan Yılmaz, S.Topraktepe, Steven Gerrard (Liverpool)
En Beğendiği Takım: Lyon
Hobileri: Bilgisayar, Play Station, Sinema, Alışveriş yapmak, Müzik dinlemek
Hedefleri: Bursaspor'da başarılı olmak, A Milli Takımda oynamak, Fransa Liginde oynamak
İbrahim Dağaşan
Bursaspor Ortasahasının gelecek vaad eden yıldız oyuncusu İbrahim DAĞAŞAN, 15 Haziran 1984 Angers doğumludur.Angers, 150.000 nüfusu ile Fransa’nın Pays de la Loıre eyaletinde, Tours ve Nantes kentleri arasında yer almaktadır.
Futbol hayatına, dünyaya gözünü açtığı yer olan Angers takımının altyapısında başlamıştır.Angers takımı şu günlerde Fransa 3. liginde ,kümede kalma mücadelesi vermektedir.
2001 yılında futbol hayatını Türkiye’de sürdürme kararı alan İbrahim, henüz 17 yaşında iken profesyonel futbolcu olarak İnegölspor kadrosuna dahil edilmiştir.İnegölspor’da gösterdiği performans ile göze batan İbrahim ,2004 yılında Hikmet Şahin yönetimi tarafından Bursaspor kadrosuna kazandırılmıştır.
Bursaspor forması ile tanıştığı günden beri, kendisine verilen görevleri eksiksiz yerine getiren genç yetenek,kısa zamanda taraftarın da gönlünü kazanmıştır.
İbrahim’in Futbol hayatındaki hedefleri ; Bursaspor forması altında başarılı olup, A Milli takım kadrosuna yükselmek ve Futbol hayatını Fransa 1.ligi takımlarından birinde sürdürmek .Bekar olan futbolcumuz evliliği henüz düşünmüyor.
Genç yetenek İbrahim Dağaşan’a hedeflerine ulaşma konusunda başarılar diliyor ve sürdürdüğü başarılı çizgide devamını diliyoruz.
Bursasspor sitesinden alıntıdır.
Arif Coşkun 25.09.2006, 14:33 Nizamettin Çalışkan gece spor programında izledim,V.Manisan'ın ilk gölünü attı.Sırtındaki numamara 58 tabi izlerken bile o numarayı görünce ayrı bir gurur veriyor insana.Daha çok 58'ler görmek dileğiyle.
Nizamettin Çalışkan Vestel'de..
Vestel Manisaspor, Almanya Birinci Lig takımlarından Borussia Dortmund'da oynayan Nizamettin Çalışkan'ı renklerine bağladı.. Genç oyuncu, 4 yıllık sözleşme imzaladı..
14 Temmuz 2006, 17:46
Ves-Cafe'de düzenlenen törende, 19 yaşındaki orta alan oyuncusu, kendisini 4 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.
Nizamettin Çalışkan, yaptığı açıklamada, ''Vestel Manisaspor'da oynamak ve Ersun Yanal ile çalışmak benim için gurur verici olacak. Ersun Yanal'ın gençlere önem verdiğini biliyorum. Öncelikle hedefim kendimi ispatlamak ve ilk 11'in değişmez oyuncusu olmak'' diye konuştu.
Siyah-beyazlı kulübün başkanı Haluk Çubukçu ise, gelecek vaateden bir oyuncuyla anlaştıklarını belirterek, ''Nizamettin, umuyorum ki gelecek yıllarda Türkiye'de ve Avrupa'da ses getirecek bir oyunu olacak'' dedi.
serhankaburcuk 25.09.2006, 14:55 Nizamettini tebrik ediyoruz....Dün yine çok güzel bir gol'e imza attı...58 Numaralı formasıyla...Başarılarının devamını diliyoruz...
ademgoze 25.09.2006, 15:15 ÜMİT ÖZAT SİVASI SEVER AMA NİYE 58 GİYMEZ BİLMİYORUM AMA FORMASINDA 5 N
TracyMcGrady58 25.09.2006, 16:39 Valla bu arkadaslara helal olsun.Sivasli olduklarini gösteriyolar.Bir sivasli daha var amma 58 numarayi giymiyor
58 Numara giymek her yiğidin harcı değildir
çılgın-sedat 25.09.2006, 19:53 HELAL OLSUN SİZE BE
BUNLAR GERÇEK SİVASLI
karacaören34-58 25.09.2006, 20:13 TÜM 58 NUMARALI FORMA GİYEN HEPSİNİ KUTLUYORUM BAŞARILAR DİLERİM.
argani_58 25.09.2006, 20:44 58 numarlaı formayı gıyen futbolculara helal olsun gururla 58 numarları formayı gıyıyorlar dıger sıvaslı futbolcu arkadsalarımızıda 58 numaralı formayı gıymelerı canı gonulden ısterım
SİVASLI OLMAK BIR AYRICALIKTIR HER YERDE BELLI ETMEMIZ GEREKIR ASLINDA
Dark Force 25.09.2006, 20:59 hepsine teşekkürler bizleri gururlandırıyorlar
sivasli_boy 25.09.2006, 22:20 umit ozat gibi sivasli olacagina bunlar gibi sivasli aslanlara canimiz feda...
FENERBAHÇE ALT YAPISI BAYRAM.
SANA ELLİ SEKİZ ÇOK YAKIŞIYOR
aykut-akay 25.09.2006, 22:33 tabiki sivasli olan bir futboscu 58 numarayi giyerek göstermeli kendini
Çok değerli arkadaşım Serkan bilginiz üzre adıyamansporda ilk haftası olmasına rağmen müthiş derecede beğeni toplamış ve formayı kapmıştı.Adıyaman-ş.urfa bld.maçına ilk 11de çıkan serkan maçın 10.dakikasında mükemmel bir gole imza attı.serkan gol sonrası trbünlere koşup sırtındaki 58 i işaret etti... Dk 24 serkan yine rakiplerini teker teker çalımladı son bir adam kalmıştı kaleciyle karşı karşıya kalmasına ki o son adam olan ş.urfa bld.futbolcusu mehmet özşahin serkana çok sert bir müdahelede bulunarak malesef ayağını kırdı...
serkanın sezonu kapatma ihtimalinin yüksek olduğu bildirildi...
serkan kardeşim geçmiş olsun inşallah en erken zamanda sahalara dönersin
BENIM ANLAYAMADIGIM -GECEN YIL BIZE WERNER LORANT GELDI VE ALMANYADAN 3-4 TANE OYUNCU GETIRDI-HANI HEPYSIDE NERDELER-NEDEN SIVASLI NIZAMETTINI GÖRMEDILER-GELDE YANMA-GELDE KAHROLMA
BURADAN ERSUN YANAL HOCAYIDA KUTLARIM-ADAM BUGÜNKÜ RÖPARTACINDA
BEN BIR FUTBOLCUYU ALIRKEN EN AZ 5-6 DEFA SEYREDERIM DIYOR-DEMEKKI NIZAMEDDIN IYI FUTBOLCU-SIZ YURTDISINDAKI SIVASLILAR NEDEN BÖYLE
OYUNCULARI SIVASA TAVSIYE ETMEZSINIZ-SELAMLAR
Bu futbolcularla gurur duyuyoruz sağolsun varolsunlar....
tüm sivaslı futbolcular 58 numaralı formayı giyerler inş.
Diğer Sivaslı futbolculardan da 58 giymeleri için kampanya başlatmalıyız. Aklıma ilk gelenler ;
Erciyes kalecisi Zafer Özgültekin 77 numara giyiyor.
Fenerbahçe kaptanı Ümit Özat şu anda 5 numara giyiyor.
Ayrıca geçen senelerde çok başarılı bir performans gösteren Sivaslı futbolcu Ender Alkan da Bursa, Denizli ve Diyarbakırspor'dan sonra Maltepespor'a gitmiş. Daha 29 yaşında olan oyuncunun mutlaka birinci ligde olması lazımdı. Galatasaray'ın kapısından döndükten sonra herhalde pek tutunamadı. Ama Bursa da yaptığı işler ve milli takıma yükselişi kalitesini gösteriyor.
İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA SİVASLI OYUNCULARI TOPLAYARAK ESKİ TRABZONSPOR'UN YAPTIĞI GİBİ BÜYÜK BİR BAŞARI KAZANIRIZ.
Diğer Sivaslı futbolculardan da 58 giymeleri için kampanya başlatmalıyız. Aklıma ilk gelenler ;
Ayrıca geçen senelerde çok başarılı bir performans gösteren Sivaslı futbolcu Ender Alkan da Bursa, Denizli ve Diyarbakırspor'dan sonra Maltepespor'a gitmiş. Daha 29 yaşında olan oyuncunun mutlaka birinci ligde olması lazımdı. Galatasaray'ın kapısından döndükten sonra herhalde pek tutunamadı. Ama Bursa da yaptığı işler ve milli takıma yükselişi kalitesini gösteriyor.
İNŞALLAH YAKIN ZAMANDA SİVASLI OYUNCULARI TOPLAYARAK ESKİ TRABZONSPOR'UN YAPTIĞI GİBİ BÜYÜK BİR BAŞARI KAZANIRIZ.
bu arada konunun başında Adem Dursun'un Antep'te 58 giydiğini yazmıştım ama Adem Dursun Gençlerbirliği'ne transfer olmuş. Şu anda 2 numarayı giyiyormuş. Umarım o da tekrar 58 giyer.
1967 dernek serkan20 26.09.2006, 14:55 eğer sivaslıyımı diyosan 58 numarayı sırtına geçireceksin gardaş
1967_dernekkaya 26.09.2006, 16:23 Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
Umarım diğer takımlardaki Sivaslı arkadaşlarımız da 58 numaralı formayı giyerler de bütün takımlarda bir oyuncumuz olur. Başta Ümit Özat ve Erciyes'teki Zafer gibi oyunculardan bunu bekleyelim.
ARKADAŞLAR BENİM DAYIMIN OGLU KONYA SPORDA 58 NOLU FORMAYI YİYİYOR ADI SALİH ŞENBAŞ
faruk-58 26.09.2006, 16:29 ARKADAŞLAR BENİM DAYIMIN OGLU KONYA SPORDA 58 NOLU FORMAYI YİYİYOR ADI SALİH ŞENBAŞ
Böyle bir oyuncu Konyasporda yok gardaş, bir yanlışlık var.
1967_dernekkaya 26.09.2006, 16:34 HAYIR KONYADA VE 58 NOLU FORMAYI GİYİYOR GEÇENKİ MAÇTA OYNAMIŞ KENDİ SÖYLEDİ
faruk-58 26.09.2006, 16:40 HAYIR KONYADA VE 58 NOLU FORMAYI GİYİYOR GEÇENKİ MAÇTA OYNAMIŞ KENDİ SÖYLEDİ
TFF sitesinde böyle bir oyuncu ismini bulamadim. Her futbolcu oraya kayıtldır.
Konyaspor sitesindede bulamadim. Acaba ismi başka türlümü yazılıyor.
serrrkan 26.09.2006, 20:07 ya bende adıyamansporda 58 numarayı giyiyorum beni adamdan saymıyomusunuz yoksaaa...:)
serrrkan ( Adıyamanspor)
olarak güncelleyelim o zaman.. Bu arada Adıyaman ikinci lig B kategırisinde ve demekki artık ikinci ligde de oyuncular çift haneli forma numaraları alabiliyorlar. O zaman daha çok Sivaslı vardır 58 giyen.. Bu liste daha çok genişler.
ARKADAŞLAR BENİM DAYIMIN OGLU KONYA SPORDA 58 NOLU FORMAYI YİYİYOR ADI SALİH ŞENBAŞ
kardeş bu arkadaş Üsküdar Anadolu Spor kadrosunda görünüyor. Yanılmıyorsam orada kiralık. Bizden de birçok oyuncu orda kiralık. (Tabi ilişkiler iyi olunca) Hatta Emre Otyakmaz diye bir isim var futbolcuları arasında TFF sitesinde de gördüm. Bizim başkanla bir bağı olabilir belki.
adres : http://www.uskudaranadolu.com/index.php
yerliturkuaz 26.09.2006, 22:35 Nizamettin alman milli takımını seçti diye biliyorum ve ayrıca ümit özatın ve zafer özgültekininde bir an önce 58 numaralı formayı giymlereini ve sivaslı olduklarını kanıtlamalrı gerekir
1967_DERNEK_MUSTAFA 26.09.2006, 23:47 58 bizden giymesi onlardan teklif var ısrar yok 58 formayıda sivası unutmayıp giyenlerde sonsuz teşekkürlerimi sunarım
tuzlugollu 27.09.2006, 00:49 FORMASINDA ELLISEKIZ NUMARA OLMAKLA SIVASLILIGI KIYASLAMAK YANLIS BENCE NICE GUC KUDRET SAHIBI SIVASLI VAR ASIL ONLARIN ELLISEKIZIN KIYMETINI BILIP SIVASA SIVASSPORA SAHIP CIKMASI LAZIM BENCE
bulent58 27.09.2006, 08:38 HELAL OLSUN BU ÇOCUKLARA 58 NUMARANIN NE KADAR GÜZEL BİR NUMARA OLDUĞUNU BİLDİKLERİNDEN TABİ GİYİYOLAR BÜYÜK KAPTAN ÜMİT ÖZATTAN DA 100. YILDA BEKLERDİK 58 NUMARAYI AMA O HALA SOL TARAFTA OYNAMANIN SIKINTISI İÇİNDE ADAM ALIŞIK DEĞİL TABİ SOLA ADAM SAĞCI :)
Konu ile direk anlamlı değıl ancak okunması lazım;
Feldkamp’tan Terim’e uyarı: Gurbetçileri Almanya'ya kaptırma
Almanya 1. lig takımlarından Hertha Berlin’in defansında yer alan Malik Fathi’nin A milli takım forma tercihini Almanya’dan yana kullandığını gördük.
Bunun hemen arkasında Schalke 04 formasını giyen Mesut Özil ve yine Stuttgart ile Almanya 1. ligi maçlarına çıkmaya başlayan Serdar Taşçı da Almanya Milli Takımı’nda oynayacaklarını açıkladılar.
Kısa sayılabilecek bir zaman dilimi içinde bu üç genç neden peş peşe Türkiye milli takımlarını değil de Almanya’yı tercih ettiler?
Almanya’da doğup büyüyen Türk futbolcuların Almanya Milli Takımı’na yönelmelerinin en önemli nedenlerinden biri son iki yıldaki gelişmeler oldu.
Almanya Milli Takımı eski antrenörü Jürgen Klinsmann ve 21 yaş altı takımı çalıştıran Dieter Eilts Almanya’daki Türk futbolcu potansiyelini mercek altına aldılar. Yıldıray Baştürk’ün Berlin’de, Halil Altıntop’un Kaiserslautern’de, Hamit’in de Schalke’de başarılı olması Klinsmann’ın da dikkatini çekti. Bu üç ismin Türkiye’ye kaptırılmasının tartışmaları Alman spor basınına yansıdı. Klinsmann ve onun döneminde yardımcısı Joachim Löw bu yönde çalışma yapma kararı aldılar. Malik Fathi’yi bu çalışma sonrası Almanya Milli Takımı’na kazandırdılar.
Almanya kanadında bu gelişmeler yaşanırken Türkiye A Milli Takımı’nın şu anki antrenörü Fatih Terim ve bundan önceki dönemde Ersun Yanal’ın Almanya’daki potansiyeli yeterince göremediğini tahmin ediyorum. Hiç takip etmiyorlar diyemem. Ama olaya Klinsmann ya da Löw kadar ciddi yaklaşamadılar.
Almanya’daki Türk futbolcuların ay yıldızlı forma yerine Almanya Milli Takımı’na yönelmelerinde bir başka neden ise dışlandıklarına inanmaya başlaması. Almanya’daki Türk futbolcular Türkiye A Milli Futbol Takımı’nda forma giyecek isimler belirlenirken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve hatta Trabzonspor’da oynayan futbolcuların öncelikli tercih olarak çağrıldıklarına inanmaya başladılar.
Son Dünya Kupası’nda Almanya Milli Takım kadrosuna bakan Türk futbolcular Klinsmann-Löw ikilisinin gençlere daha çok şans verdiğini gördüler. Tecrübeli olmasına rağmen Oliver Neuville henüz 20 yaşındaki Podolski’nin yedeği idi. Lahm çok genç bir isim olarak takımda forma buldu. Almanya’nın yaş ortalaması 23,5 idi. Kaleci Lehmann kadrodan çıkarılsa Almanya milli takımının yaş ortalaması belki 22’ye inecekti. Gladbachlı Jansen de genç kuşağın temsilcisi idi. Bu gelişmeleri Malik Fathi yanında Mesut Özil ve Serdar Taşçı günü gününü izlediler. Almanya yönündeki kararlarında bu durum son derece etkili oldu diye düşünüyorum.
Bu noktada Türkiye ne yapmalı? Bu sorunun en net cevabı Fatih Terim’in bizzat harekete geçmesinde yatıyor. Yardımcıları ya da Avrupa Bürosu aracılığıyla mutlaka bir takip sistemi var. Ancak Mesut Özil ya da Serdar Taşçı’ya Fatih Terim’den bizzat davet gitseydi sanırım tercihlerini Türkiye’den yana kullanırlardı.
Almanya’daki müthiş Türk futbolcu potansiyeli nedeniyle Türkiye geç kalmış sayılmaz. Tercihlerini Almanya ya da Türkiye milli takımlarından yana kullanmak için düşünecek futbolcu sayısında azalma değil, artma olacak.
Malik Fathi’den sonra Mesut ve Serdar’ı Türkiye A Milli Takımı’nın elinden kapan Almanya şu an biraz avantajlı olarak görülüyor. Ancak Fatih Terim en kısa zamanda harekete geçerse yeni yetenekleri Türk futbolu adına kazanabilir.
Almanya’da Türklerin, iyi değerlendirilmesi gereken bir potansiyelleri var.
KARL HEINZ FELDKAMP - 21.09.2006
yigido_bekir 27.09.2006, 10:22 http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Nizamettin_Caliskan.jpg
Nizamettin Çalışkan Almanyanın köklü takımlarından Borussia Dortmund dan Vestel Manisa' ya tranfer edilen yetenekli bir oyuncu.
Nizamettin Çalışkan için şu anda alman basını ver yansın ediyor.
Almanyanın en büyük gazetesi olan ''Bild Zeitung'' şu anda Nizammettin Çalışkan ile Espanyol Barcelona' nın ilgilendiğini yazıyor ve nasıl olurda böylesine bir oyuncuyu kaçırdık diye birbirlerini şuçluyorlar.
Alman milli takımı ve Türk milli takımının çağırdığı haberde yer alıyor.
bu adam harıka oynuyo ya sivas spora yakısırdı keske bız alsaydık
Abi bütün futbolcuları Sivassporda toparlamak ve onlarla şampiyon olmak vs birazcık fantezi oluyor ama en azından bu futbolcu kardeşlerimizin 58 numarayı giyerek kimliklerini belli etmeleri bizi gururlandırır...
harun afacan 27.09.2006, 10:50 arkadaşlar 58 agır bir numaradır herkes giyemez.SADECE DELİKANLILAR GİYER
yigido_bekir 27.09.2006, 10:54 ozaman 58 numaralı formayı gıyen yiğido delıkanlılara yürekten teşekkür..
Abi bütün futbolcuları Sivassporda toparlamak ve onlarla şampiyon olmak vs birazcık fantezi oluyor ama en azından bu futbolcu kardeşlerimizin 58 numarayı giyerek kimliklerini belli etmeleri bizi gururlandırır...
biraz hayal olduğunun ben de farkındayım ama güzel bir hayal bu. En azından kendi çocuklarımızın daha fazla bu takımda yer almasını istemek güzeldir herhalde. Bu oyunculara sahip çıkmalıyız.
viennammb58 27.09.2006, 13:41 erciyeste aydin vardi o na ne oldu ya görünmüyor..??
nazimgulturk 27.09.2006, 14:59 hemen her takımda sivaslı oyuncu var ama forma numaraları farklı giyenlerle de gurur duyuyoruz en büyük sivassss
***reis 58***
1967_dernekkaya 27.09.2006, 16:10 gördümde salih abim sivas tan gitme eger okuduysanızhttp://www.uskudaranadolu.com/index.php
58HANLI58 27.09.2006, 16:26 Selamın Aleyküm degerli yigidolar SİVASLI VE SİVASSPORLU olmaktan gurur duyorum.Tabiki hemşerilerimizin 58 numaralı formaları bizi gururlandırır.Ayrıca bilmeyenlere duyuralım. NİZAMETTİN ÇALIŞKAN HANLILI BİR YİGİDODUR.Herkese selamlar
58HANLI58 27.09.2006, 16:40 Milli Takım Hocamız Sn.Fatih TERİM İNŞALLAH Nizamettin için MİLLİ Takıma almakta geç kalmaz.Devşime Askerlerle biryere varılmaZ.
evet rüstü kardesime katiliyorum sana ben nizamettini amatördeyken gördüm ...ve cok basariliydi....
AYDIN1985 27.09.2006, 17:46 58 i sirtinda tasiyan Arkadaslarla gurur duyuyorum ve onlari tebrik ediyorum. Insallah diger takimlardanda 58 ler cikar.
ofgurleyuk78 27.09.2006, 18:58 58 numarayi giyenlerin hepsi acaba acaba Sivas'li mi?
58 numarayi giyenlerin hepsi acaba acaba Sivas'li mi?
mesela Hasan Kabze doğum yeri Ankara ama ailesi Sivaslı. Yani aslen Sivaslı ve kendini demek ki Sivaslı olarak görüyor ki 58 giyiyor. www.hasankabze.net
Bu nizamettin sivaslımı acaba??
yahya.6058 28.09.2006, 13:57 helal olsun ***58*** onlara devamı gelir inşallALLAH
hanlılıyiğido58 28.09.2006, 14:41 BURADAN TÜM 58 NUMARA GİYEN VE GİYECEK OLAN FUTBOLCU KARDEŞLERİME SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM.ÖZELLİKLE KÖYLÜM OLAN NİZAMETTİN KARDEŞİME ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN.
yigido Atilla 28.09.2006, 15:13 58 numarali futbolcular sivasspora hizmet etmedikten sonra kac numarayi giyerse giysin beni hic mi hic ilgilendirmiyor maclarda görüyoruz 58 numarali futbolcular hakemi sivasspora karsi nasil etki altina almak icin el kol hareketi ile etkiliyorlar tabiki takimi icin terini akitmali ama hakemi en ufak bir faulde Sivassporlu futbolcu sari kart alsin diye etkilemeli
kardes konyasporda da var bızım topragımız gecen fener macında gormustum
serrrkan 28.09.2006, 15:34 mesela Hasan Kabze doğum yeri Ankara ama ailesi Sivaslı. Yani aslen Sivaslı ve kendini demek ki Sivaslı olarak görüyor ki 58 giyiyor. www.hasankabze.net
HAYIR HASAN KABZE NİN DOĞUM YERİ İZMİR DİR VE HASAN KABZE ÖZMÜ ÖZ SİVAS MERKEZ BEYPINAR KÖYLÜDÜR VE BENİM AKRABAM OLURR AİLESİDE HALA İZMİRDEDİRRR
58cinki58 28.09.2006, 16:02 Ya ben Nizamettin i FM den de biliyorum ok iyi bi yetenek
osman1990 28.09.2006, 16:06 hayrettin yerlikaya(SİVASSPOR)
hasan kabze(galatasaray)
ibrahim toraman(beşiktas)
hepsinin golleri güzel olur.
HAYIR HASAN KABZE NİN DOĞUM YERİ İZMİR DİR VE HASAN KABZE ÖZMÜ ÖZ SİVAS MERKEZ BEYPINAR KÖYLÜDÜR VE BENİM AKRABAM OLURR AİLESİDE HALA İZMİRDEDİRRR
fm'de Ankara doğumlu olduğunu yazıyor. Ama İzmir'de yaşadığını biliyorum. Herhalde Bucaspor forması da giydi Çanakkale öncesinde. Geçenlerde düğününü de İzmir de yaptı zaten. Ailesi hala orda yaşıyor yanılmıyorsam.
58 numarali futbolcular sivasspora hizmet etmedikten sonra kac numarayi giyerse giysin beni hic mi hic ilgilendirmiyor maclarda görüyoruz 58 numarali futbolcular hakemi sivasspora karsi nasil etki altina almak icin el kol hareketi ile etkiliyorlar tabiki takimi icin terini akitmali ama hakemi en ufak bir faulde Sivassporlu futbolcu sari kart alsin diye etkilemeli
Herkes ekmek parasını kazanmaya çalışıyor böyle düşünmeniz bence yanlış şartlar gereği Sivasspor da oynayabilirde oynayamazda her Sivaslı Sivasspor da oynayacak diye bir kural yoktur. Maç içinde olanlar ise normal bence çünkü her futbolcu kendi takımının kazanmasını ister ve öylesi hareketleri de normaldir. 58 numarayı giymeleri Sivasspor da hiç futbol oynamadan giymeleri bence gayet güzel bir düşünce bugün Hasan Kabze 58 numaralı formayı giymese kim bilecekti onun Sivaslı olduğunu en azından rengini belli etti. Tüm 58 numaralı formayı giyenlerre teşekkürler...
bence menajerler ordan burdan topçu arayacağına sivaslı olan topçulara baksalar baya iyi olur bugün kayserisporun kadrosunda 10 tane kayserili var bizim ertuğrul ve salak cengiz k.erciyesteyken ertuğrul haricinde tüm takım kayseriliydi adamlar hem para hemde memleketi için oynuyorlardı bizde ben bu tutumu göremiyorum başka takımda oynayan adamın nasıl oynamasını hangi numarayı giymesini tartışıyoruz bu garip bi durum:confused: :confused: :confused:
bence menajerler ordan burdan topçu arayacağına sivaslı olan topçulara baksalar baya iyi olur bugün kayserisporun kadrosunda 10 tane kayserili var bizim ertuğrul ve salak cengiz k.erciyesteyken ertuğrul haricinde tüm takım kayseriliydi adamlar hem para hemde memleketi için oynuyorlardı bizde ben bu tutumu göremiyorum başka takımda oynayan adamın nasıl oynamasını hangi numarayı giymesini tartışıyoruz bu garip bi durum:confused: :confused: :confused:
Cengiz derken kaleci Cengiz'i söylüyorsan o zaten Kayserili idi. Bizde oynadıktan sonra geri döndü. Bunun yanı sıra dediğin gibi takımdaki Sivaslıların sayısını artırmamız lazım
sivaslıavukat 04.10.2006, 11:08 Sezon başında Vestel Manisaspor’a Almanya’nın BV Borussia Dortmund takımından transfer edilen 19 yaşındaki gurbetçi oyuncu Nizamettin Çalışkan, Almanya’da önce Alman vatandaşı oldu, daha sonra da Almanya Ümit Milli Takım kadrosuna alındı.
Milliyet 04.10.2006
Herhalde bu haber sırtına plaka yazdırıp sahada öyle top oynamanın ne kadar boş olduğunu , bu şekilde 58 yazıp insalardan destek beklemenin ne kadar riya dolu olduğunu , özellikle bizim de sırtındaki numaya değil gönlündeki Sivas sevgisine itibar etmemiz gerektiğini tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor.
sivaslı_uğur 05.10.2006, 19:56 ..................sivaslı olmak şereftir....................
Nizamettin gibi Malik Fathi de Almanya Milli Takımında oynayacak. Yakında Almanya hep Türklerden oluşursa şaşırmamak lazım. Bizim yetkililer bu işi bir iki yıldır iyi götüremiyor. Bazı oyuncular Türkiye'den teklif bekliyor ama teklif gitmeyince mecburen Almanya'yı seçiyor. Mesela hemşehrimiz Erdal Keser zamanında birçok gurbetçi oyuncu Türk futboluna kazandırılmıştı. Şimdi o canlılığı göremiyoruz. Görevliler hakkında iddialar ortaya çıkıyor. (Metin Tekin hakkında mesela) Tekrar bir yapılandırılmaya gidilmeli.
Cengiz derken kaleci Cengiz'i söylüyorsan o zaten Kayserili idi. Bizde oynadıktan sonra geri döndü. Bunun yanı sıra dediğin gibi takımdaki Sivaslıların sayısını artırmamız lazım
kardeş dikkat etmemişin ertuğrul haricinde dedim ben o sene erciyesin A gençlerde oynuyodum çok süper bi kadrosu vardı ama diyarbakır çıkmıştı
bekir reis 06.10.2006, 15:44 sizleri seviyorum gençler bekir reisten sevgiler
kardeş dikkat etmemişin ertuğrul haricinde dedim ben o sene erciyesin A gençlerde oynuyodum çok süper bi kadrosu vardı ama diyarbakır çıkmıştı
diyarbakır'ın nasıl çıktığını da biliyoruz zaten.. Ama o sene Erciyes'ten çok önemli tarihi fark da yemiştik.
umit ozat gibi sivasli olacagina bunlar gibi sivasli aslanlara canimiz feda...
ŞUNU BURDAN BELİRTMEK İSTİYORUM..
TÜRKİYEDE İLK 58 NUMARALI FORMAYI BURSASPOR DA ***ÜMİT ÖZAT*** GİYMİŞTİR...
O NEDENLE YANLIŞ KONUŞMAMAK GEREKİR...
İlk defa duydum.Bravo Ümit'e.Helal olsun
BEN DE İLK DEFA DUYDUM İNŞALLAH FENER'DE DE GİYER . BÖYLECE ÜÇ BÜYÜK TAKIMDA DA 58 NUMARALI FUTBOLCU OLUR. HAYRETTİN'İ DE TRABZON'A VERİRİZ.
34-murat-58 30.10.2006, 14:08 bırde dandık sıvaslılar var.
umıt özat gibi.....
bırde dandık sıvaslılar var.
umıt özat gibi.....
Dandik demek ne kadar doğru olur bilmiyorum. takımımız ikinci ligdeyken bu takıma Ümit Özat'ın çeşitli yardımlar yaptığını hatırlıyorum. Ayrıca Bursa'da iken 58 numarayı giydiği de doğruysa ona da helal olsun. inşallah fener'de de giyer.
ha bu arada Sivsa - Manisa maçından önce Nizamettin'in Belediye Başk. Sami Aydın'a formasını hediye etmesini de memnunlukla karşıladım.
BENCE ÜMİT ÖZATINDA GİYMESİ GEREKİR 58 NUMARAYI İNŞALLAH GİYER
abdullah58 30.10.2006, 19:29 RÜSTÜ ELMAS ARKADASIM ALMANLAR ÜZÜLMESIN NIZAMMETTINI KACIRDIKLARINA-ESAS
BIZ SIVASSPOR ÜZÜLELIM BÖYLE SIVASLI-HEMIDE ALMANYAYI TANIYAN
TAKIMIN BASINDA WERNER LORANT VARDI NEDEN GETIRMEDI-GITTI AHMETI:IBRAHIMI :ONU BUNU ALDI NERDELER SIMDI
ESAS BIZ ÜZÜLELIM SIVAS CAMIASI OLARAK
BEYPINARLI
nizamettin yanılmıyorsam daha önce Sivasspor'a teklif edilmiş. bu konuda bilgisi olana varsa bizi aydınlatabilir.
sivaslı_uğur 07.11.2006, 18:50 .............................. sivaslı olmak şereftir...................... .........
Sivas-Fenerbahçe maçında benim bulunduğum yerde bazı arkadaşlar maalesef Ümit Özat hakkında hoş olmayan yorumlar yaptılar. 58 numaralı formayı giymediği için onu Sivaslı olarak görmediklerini söylediler. Ama bizler Ümit'in Sivas'a önemli yardımlar yaptığını biliyoruz. Onun iyi bir Sivaslı olduğuna inanıyoruz .
MehmetDx24 14.11.2006, 12:57 Sivasli olmak benim icin bir lüxtür ve 58 numarali formayi giymek ise seref umarim her sivasli bu seref nail olur.Nizamettin Caliskan icin umarim Türkmilli takimini secer.
mzfb_huseyin58 14.11.2006, 17:35 devamı gelir inşallah ümitten de bekleriz
insallah daha sivasdan nice ibrahimler,hayrettinler,ademle r,nizamttinler,hasanlar,gelirl er onlar sivasin kururlari
spainloco 14.11.2006, 20:26 Bild Gazetesi 22.09.2006 http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Nizamettin_Caliskan_gazete.jpg
helal olsunn walla topragaaaa herkese nasip Olmaz sivaslı olmak ;)
1967_CLUB_10UR 14.11.2006, 20:29 İbrahim Toraman ( Beşiktaş)
GERÇEK YİĞİDOLAR..
1967_CLUB_DÖNE 14.11.2006, 22:04 Bild Gazetesi 22.09.2006 http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Nizamettin_Caliskan_gazete.jpg
arkadaslar Nizamettini övüyorsunuz ama, Bild Gazetesine inanilirsa "Almanyada oynamayi" tercih ettigini söylemis. türkiyenin nesini begenmiyor bu :)
67_DERNEK_AKKIZ 14.11.2006, 23:23 arkadaslar Nizamettini övüyorsunuz ama, Bild Gazetesine inanilirsa "Almanyada oynamayi" tercih ettigini söylemis. türkiyenin nesini begenmiyor bu :)
VARDIR BE BI NEDENI ABLAM..YINEDE HELAL OLSUN ..
TracyMcGrady58 14.11.2006, 23:33 Nizamettin Caliskan biran önce A Milli Takim formasini giyse iyi olacak, yoksa kaybede biliriz, gazeteye bakilirsa Almanya Futbol Federasyonu dügmeye basmis ve Nizamettini alman vatandasi yapmak istiyolar.Insallah Nizamettin dogru karar verir!!!
Sivas_SporLu58 15.11.2006, 12:53 Arkadaşlar İbrahim Toraman Bildiğimiz Gibi Sivas'Tan Yetişmiş Bir Futbolcudur 58 Numaralı Formayı Giymesi Normal Ama Sivasspor-Bjk MAcından Sonra Fanatik Gazetesi ibrahim Toraman'ın 58 numarılı Formayı Giymesi Büyük Bir Tesetüfdür Diyo Sizce Dogrumudur Mailleri Bekliyorum ?
elbeyli09 15.11.2006, 13:28 nizamettin çalışkanın sivaslı olduğu kesin mi
Insallah sivasli genc yeteneklerimizi ileryen yillarda görecegiz .Daimi gelsin diyoruz 58 numarali formayi giyecek sivasli futbolcularimizin .Saygilarim ile
SEMİH-58 15.11.2006, 16:18 BENCE SİVASSPORDA 58 NUMARASINI HER HAFTA HAKEDEN FUTBOLCU GİYMELİ
BENCE SİVASSPORDA 58 NUMARASINI HER HAFTA HAKEDEN FUTBOLCU GİYMELİ
böyle bir uygulama olmadığı gibi takımda Sivaslı oyuncu sayısı da az.
nizamettin çalışkanın sivaslı olduğu kesin mi
sivaslı olduğu kesin Manisa-Sivas maçından önce Sami Aydın'a formasını gönderdi.
kartal_69 16.11.2006, 22:12 evet tüm türkiyedeki sivaslı futbolcuların 58 numarayı giymeleri temennimizdir ama sivaslılık yürektedir demekki giyen gardaşların yüreğinde sivaslılık var darısı diğer sivaslı futbolculara inşallah sivaslı olunmaz sivaslı doğulur işte herkeste sivaslı doğmuyor buda bir gerçek bence ben iliklerime kadar sivaslıyım umarın herkeste öyledir sayğılar ozansivaslı OZAN - ŞAİR - ORGANİZATÖR
Sehzade__ 16.11.2006, 22:35 Başta bunu Ümit Özat tan bekliyoruz ama bu istek anca olsa olsa bir dahaki sezona olur sezon ortasında numarasını değiştiremez inşallah bu isteklerimizi dikkate alır. bir gün
Sehzade__ 16.11.2006, 22:39 Bende 58 giyiyorum ama paf takım insallah bi gün A takıma yükselecem o zaman 58 numarayı üstümden hiç çıkarmayacağım bu arada
takımım : -KARTALSPOR- A genç bi gün A Takım olacak
Bende 58 giyiyorum ama paf takım insallah bi gün A takıma yükselecem o zaman 58 numarayı üstümden hiç çıkarmayacağım bu arada
takımım : -KARTALSPOR- A genç bi gün A Takım olacak
İnşallah kardeş bende Ümraniyespor A takımındayım.Umarım Sivasta yanyana oynarız bigun;)
RüStü ElmaS 28.11.2006, 00:00 Sezon başında yeni transferlerimizden olan Serdar Akdoğan kiralık gittiği Kasımpaşaspor' da 58 numaları forma giymektedir.
Bu arkadaşımızıda tebrik ediyorum.
ADI SOYADI : SERDAR AKDOĞAN
KULÜP KODU : 000038 KULÜP ADI : KASIMPAŞA
FORMA NO: 58
DOĞUM YERİ : tekirdağ
DOĞUM TARİHİ: 23/01/1982
Sezon başında yeni transferlerimizden olan Serdar Akdoğan kiralık gittiği Kasımpaşaspor' da 58 numaları forma giymektedir.
Bu arkadaşımızıda tebrik ediyorum.
ADI SOYADI : SERDAR AKDOĞAN
KULÜP KODU : 000038 KULÜP ADI : KASIMPAŞA
FORMA NO: 58
DOĞUM YERİ : tekirdağ
DOĞUM TARİHİ: 23/01/1982
Üstad Serdar'ın durumu nedir bu arada. Kasımpaşa çok iyi gidiyor. Serdar neler yapıyor. Sene başında kendisiniden oldukça umutluyduk ama kiralık gidince şaşırdık. son durumu iyidir inşallah ve tekrar Sivasspor'a dönmesini bekliyoruz.
Bu Ankaragücü'nde oynayan Sivaslı hemşehrimiz Birol ne oldu. bilgisi olan var mı? Zamanında 58 numara giyen iki oyuncudan birisiydi. ama şimdi nerde bilmiyorum. 1. lige çıktığımızda Vestel Manisaya kiralanan Birol o mu acaba? Ankaragücü'nü takip edenler biliyorlarsa cevap yazsınlar.
sivassss 01.12.2006, 12:27 Bu Ankaragücü'nde oynayan Sivaslı hemşehrimiz Birol ne oldu. bilgisi olan var mı? Zamanında 58 numara giyen iki oyuncudan birisiydi. ama şimdi nerde bilmiyorum. 1. lige çıktığımızda Vestel Manisaya kiralanan Birol o mu acaba? Ankaragücü'nü takip edenler biliyorlarsa cevap yazsınlar.
kardeş kendisi şu an karşıyakada oynuyor...
kardeş kendisi şu an karşıyakada oynuyor...
Karşıyaka'da oynayan bizim Sivaslı Birol değil mi ? Bir ara iki tane Birol vardı piyasada.
sivassss 01.12.2006, 12:37 Karşıyaka'da oynayan bizim Sivaslı Birol değil mi ? Bir ara iki tane Birol vardı piyasada.
kardeş bir dönem ankaragücünde de oynayan birol şu an karşıyakada oynuyor...
sivassss 01.12.2006, 13:15 Birol hakkında kısa bir araştırma yaptım. Karşıyaka'da oynuyor evet ama Sivaslı değil. Ankara Güdül doğumlu. Ya aslen Sivaslı olabilir. Ya da benim bildiğim Birol başka bir Birol. Neyse. Manisa'da kiralık oynayan ve lige çıkarken bize karşı oynayan Birol da bu. Birol Aksancak. şu andaki forma numarası 9.
bende birol aksancakdan bahsediyorum ama sen başka biroldan bahsediyorsan bilemeyeceğim kardeş :)
Galatasaray-Sivasspor maçı öncesinde hemşehrimiz Hasan Kabze'yi tribüne çağırdık ve oda bizi kırmayıp geldi.Maçtan sonra oda bi jest yaptı ve biz çağırmadan yanımıza geldi ve formasını tribünlere attı.Herkes tellere doğru hareketlendi ben olduğum yerde duruyordum tam birinin formayı aldığını düşünüyordum ki formanın bana doğru geldiğini gördüm ve forma bana nasip oldu.Ne ilginç tesadüftür ki ben bir Hasan Kabze hayranıyım ve onu çok seviyorum maçtan önce arkadaşlarıma Hasan ın formasını bana hediye edeceğini söylüyordum belkide içime doğmuştu çok şükürler dileğim gerçekleşti.Belki fark etmişinizdir onun yüzünde hep bi hüzün damlası var.Bunun nedeni ise Hasan ın buralara gelmeden önce çok çekmesinden dolayıdır.Burdan ona teşekkürlerimi iletiyorum ve diyorum ki HASAN SENİNLE GURUR DUYUYORUZ VE HEP ARKANDA OLUCAZ....
evet benimde dikkatimi çekti geçen hafta Hakan Şükür ün Sakaryalılara gittiğini tv gösterdi
Galatasaray-Sivasspor maçı öncesinde hemşehrimiz Hasan Kabze'yi tribüne çağırdık ve oda bizi kırmayıp geldi.Maçtan sonra oda bi jest yaptı ve biz çağırmadan yanımıza geldi ve formasını tribünlere attı.Herkes tellere doğru hareketlendi ben olduğum yerde duruyordum tam birinin formayı aldığını düşünüyordum ki formanın bana doğru geldiğini gördüm ve forma bana nasip oldu.Ne ilginç tesadüftür ki ben bir Hasan Kabze hayranıyım ve onu çok seviyorum maçtan önce arkadaşlarıma Hasan ın formasını bana hediye edeceğini söylüyordum belkide içime doğmuştu çok şükürler dileğim gerçekleşti.Belki fark etmişinizdir onun yüzünde hep bi hüzün damlası var.Bunun nedeni ise Hasan ın buralara gelmeden önce çok çekmesinden dolayıdır.Burdan ona teşekkürlerimi iletiyorum ve diyorum ki HASAN SENİNLE GURUR DUYUYORUZ VE HEP ARKANDA OLUCAZ....
Senin adına sevindik birader şans sana gülmüş bir nevi Allah gönlüne göre vermiş.... İnşaallah diğer Sivaslı futbolcularda maçlarında Sivaslı hemşehrilerini selamlarlar...
erolpolat 02.12.2006, 22:46 Bütün 58 lere selam olsun.En büyük Sivas
abdurrahim_58 02.12.2006, 22:54 diger sivasli hemserlerimizinde 58 numaralı formayı giymesini istiyorum darısı onların basına insallah
1967_CLUB_10UR 18.12.2006, 21:35 Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor) SİVASLI OLDUĞUNU MANİSA MAÇI ÖNCESİ YEREL BASINDAN ÖĞRENDİM.BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET EDEREK FORMASINI HESİYE ETMİŞTİ.
RüStü ElmaS 18.12.2006, 21:50 Nizamettin Çalışkan ( V. Manisaspor) SİVASLI OLDUĞUNU MANİSA MAÇI ÖNCESİ YEREL BASINDAN ÖĞRENDİM.BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET EDEREK FORMASINI HESİYE ETMİŞTİ.
Sivaslı olduğu ilk olarak biz burada yazdık.
Daha meşhur olmadan, Dortmund' da oynarken burada onun hakkında yazılar burada vardı.
RüStü ElmaS 18.12.2006, 22:22 ben birşey daha söylüyüm. bilmiyorum istihbarat doğru mu ama Nizamettin bizim takımda denenip beğenilmemiş ve gönderilmiş. Ucuza gelmişken almamışız. Bilginiz var mı?
Hayır gardaş,
Benim bildiğim kadarı ile böyle birşey yok.
Olsa duyardık.
izmirliyigido 19.12.2006, 09:16 ben birşey daha söylüyüm. bilmiyorum istihbarat doğru mu ama Nizamettin bizim takımda denenip beğenilmemiş ve gönderilmiş. Ucuza gelmişken almamışız. Bilginiz var mı?
AMA GÖZÜNÜZ AYDIN, ŞİMDİ "SERVET"E KARŞILIK ALIYORUZ BÜYÜK İHTİMALLE. VESTEL KABUL EDECEK GİBİ...
ben birşey daha söylüyüm. bilmiyorum istihbarat doğru mu ama Nizamettin bizim takımda denenip beğenilmemiş ve gönderilmiş. Ucuza gelmişken almamışız. Bilginiz var mı?
evet Sivas a geldi bir hazırlık maçında denendi hatta gol bile attı ama beğenilmedi gönderildi
SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇINDA HASAN KABZE'YE BİR JEST YAPMAK LAZIM .. BÜYÜK BİR HASAN KABZE RESMİ AÇSAK NASIL OLUR.
olur neden olmasın ki çok güzel olur hem de keşke Sivasspor onu alabilse ne kadar güzel olur dimi
özsivasli1903 19.12.2006, 17:23 insalah daha da cogalir....devami gelir
1967_CLUB_10UR 19.12.2006, 19:49 EĞER BİZDE DENENDİ VE BEĞENİLMEDİYSE BİZİM İÇİN BÜYÜK KAYIP OLMUŞ GERÇİ HANGİ SEZON DENEEMİŞ 2.LİG Mİ 3.LİG Mİ!!!
tiryakisivaslı 20.12.2006, 14:05 Helal Olsun SİVASLI Olduğumuz Her Yerde Belli
Helal Olsun SİVASLI Olduğumuz Her Yerde Belli
Servet-Nizamettin takası ve üstüne para aldığımız için mi ? Bence artık bu şekilde devam etmemiz gerekir.
merkez-apo 20.12.2006, 17:53 istanbul b.b spordaki 58 numara ali kemaldemi sivaslı acaba?
nazimgulturk 20.12.2006, 18:05 baya futbolcumuz varmış 58 giyen ama giymeyenlerde var
bu futbolcularla gurur duyuyoruz
Bunlar Sivas'ın öz çocukları.Gurur verici...
arslantaş 20.12.2006, 19:48 helal olsun 58 i giynenlere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
çılgın-sedat 20.12.2006, 19:55 58 İ-B-R-A-H-İ-M---T-O-R-A-M-A-N
58 H-A-Y-R-E-T-T-İ-N---Y-E-R-L-İ-K-A-Y-A
VE DİĞER 58 NUMARALI FORMA GİYEN FTBOLCU ÇOĞALIR
istanbul b.b spordaki 58 numara ali kemaldemi sivaslı acaba?
Onu bilmiyorum. Galatasaray'da bir Kemal vardı . O mu acaba. bir bakalım.
ümitin sivaslı olduğu tartışılır. bende 58 numaralı forma giyiyorum özfidancı halı sahada
ümitin sivaslı olduğu tartışılır. bende 58 numaralı forma giyiyorum özfidancı halı sahada
yaptığı yardımlar, söyledikleri de mi yalan.
1967_CLUB_BOZ 22.12.2006, 13:21 58 NUMARALI FORMA GİYEN TÜM
OYUNCULARA SİVASSPORA GELMESİNİ DİLERİM
ÇÜNKÜ SİVASLI OLURSA HEPSİ
ANLAŞIRLAR İCABINDA
Didier DROGBA 22.12.2006, 14:00 58 NUMARAYI GİYEN BİRÇOK SİVASLI HEMŞERİLERİMİZ VAR, BEN BU ARKADAŞLARI CANI YÜREKTEN KUTLUYORUM AMA GİYMEYEN ARKADAŞLARIMIZDA SONUÇDA BİZİ DESTEKLİYORLAR, ONLARDA İNANIYORUMKİ SİVAS'I YÜREKLERİNDE TAŞIYORLAR...
IRKÇILIĞA HAYIR...
58 NUMARAYI GİYEN BİRÇOK SİVASLI HEMŞERİLERİMİZ VAR, BEN BU ARKADAŞLARI CANI YÜREKTEN KUTLUYORUM AMA GİYMEYEN ARKADAŞLARIMIZDA SONUÇDA BİZİ DESTEKLİYORLAR, ONLARDA İNANIYORUMKİ SİVAS'I YÜREKLERİNDE TAŞIYORLAR...
IRKÇILIĞA HAYIR...
dediğin gibi giymeyen de bizdendir. Ümit Özat'a yapılan eleştirilere katılmıyorum.
by lord karayel 26.12.2006, 13:35 dediğin gibi giymeyen de bizdendir. Ümit Özat'a yapılan eleştirilere katılmıyorum.
yaww leblebi gardaş bu halimde ben tel no 0538x585858 bu hattı 6 ay gezip aradıysam daha sonra bir normal araç plakası basit rakamlarda 1 gün için de halledileceği halde 058 plk için 2 ay bekliyorsam ve %100 fark ödüyorsam ben 5 mr yanıbaşımdaki marketi bırakıp 50 mr sivaslının marketine gidiyorsam ,nırak yaw giysinler 58 iiiiiii çokmu zor işşşşş 58 giymek ------sana gelmediğim gün öldüğüm gündür--
by lord karayel 26.12.2006, 13:39 IRKÇILIKLA NE ALAKASI WAR YAWWWWWWWWWWWWWW BIRAKIN BUNLARI
kolocu_ahmet 26.12.2006, 13:44 şalvar sporda ahmet tunç var ben yani
yaww leblebi gardaş bu halimde ben tel no 0538x585858 bu hattı 6 ay gezip aradıysam daha sonra bir normal araç plakası basit rakamlarda 1 gün için de halledileceği halde 058 plk için 2 ay bekliyorsam ve %100 fark ödüyorsam ben 5 mr yanıbaşımdaki marketi bırakıp 50 mr sivaslının marketine gidiyorsam ,nırak yaw giysinler 58 iiiiiii çokmu zor işşşşş 58 giymek ------sana gelmediğim gün öldüğüm gündür--
dikkat edersen konuyu açan da benim zaten. 58 numara giyenleri onore etmek için. ama giymeenlere de önyargılı yaklaşmayalım. yukarda Ümit Özat ile ilgili ilginç yorumlar var.
EĞER BİZDE DENENDİ VE BEĞENİLMEDİYSE BİZİM İÇİN BÜYÜK KAYIP OLMUŞ GERÇİ HANGİ SEZON DENEEMİŞ 2.LİG Mİ 3.LİG Mİ!!!
Bülent Uygun'un menejerlik zamanında yani Lorant dönemi başlarken....
Bülent Uygun'un menejerlik zamanında yani Lorant dönemi başlarken....
bu olay için keşke kesin bir bilgimiz olsa. resmi bir açıklama duymadık.
sivassss 28.12.2006, 19:15 OliveGreen"]58 numaralı formaları giyen arkadaşları tebrik ederim, ne kadar sivaslı olduklarını ispatlıyorlar, fakat giymene sivaslı hemşerilerimizde çok seviyoum...[/COLOR]
YÖRÜKOĞLU 23.01.2007, 14:52 NİZAMETTİN 3 SENE ONCE SİVASSPOR'A ALINACAKTI.AMA O ZAMAN Kİ YONETİCİLER BU GENC TOPCUYU BURALARA GETİRDİGİMİZE DEGMEZ DEDİLER VE SUPER BI TRANSFER YATIRDILAR.
Nizamettin olayı kesin mi acaba. ben de duydum geldiğini ama.
Futbol liglerinde yurt ici veya yurtdisindaki ´sivasli futbolculari tebrik ediyorum basarilar dilerim.Saygilarim ile...
Biraz önce Elazığ-Malatya maçını izledim. Bizden Elazığ'a giden ve maçın ilk golünü atan Ertuğrul da 58 numaralı formayı giyiyor. İnşallah kiralık verilmiştir. Geri döner.
Listeyi şu şekilde genişletiyoruz o zaman.
Ertuğrul Arslan (Elazığspor)
Serdar Akdoğan (Kasımpaşa)
bdogan58 02.02.2007, 20:37 helal olsun hepsine
58 Numarali Formayi Giymek Yürek Isidir Ve Herkes Bu Serefe Nail Olamaz... Helal Olsun Hakkiyla Tasiyana...
inşallah gelecek yıl bu rakam iki katına çıkar. Hayrettin giderse mutlaka bu formayı giyecek başka bir alternatif bulmalıyız.
abi sana katılıyorum.................
sinan-58 21.05.2007, 18:17 İBRAHİM TORAMAN(BEŞİKTAŞ)
HASAN KABZE(GALATASARAY)
ENİZ KORKMAZ(TRABZONSPOR)
İBRAHİM....(BURSASPOR)
NİZAMETTİN(V.MANİSA)
KÜRŞAT.... (K.ERCİYES)
ADEM DURSUN(G.ANTEP)
HAYTERRTİN (SİVASSPOR)
kucukfırat 21.05.2007, 18:55 İBRAHİM TORAMAN(BEŞİKTAŞ)
HASAN KABZE(GALATASARAY)
ENİZ KORKMAZ(TRABZONSPOR)
İBRAHİM....(BURSASPOR)
NİZAMETTİN(V.MANİSA)
KÜRŞAT.... (K.ERCİYES)
ADEM DURSUN(G.ANTEP)
HAYTERRTİN (SİVASSPOR)
sinan daha giymeyenlerde var;) ;)
sinan-58 21.05.2007, 19:22 sinan daha giymeyenlerde var;) ;)
o zaman sayfa yetmez:)...............
DOGU_BEY 21.05.2007, 20:08 Nizamettin Çalışkan Hanlı köyünden öz Sivaslıdır arkadşımız sayılır ailesi Almanya da .)
DOGU_BEY 21.05.2007, 20:10 bi tane de çaykur rizede gördüm dün 58 giyen ama adını okuyamadım tam olarak onu bilen ya da tanıyan var mı?
sedat yildiz 21.05.2007, 23:07 bu futbolcularimiz sivasimizin gururu
amam saszi eline alanin cogu sivasi karaliyor
zaralım 58 22.05.2007, 06:29 bu arda Ç.Rize'de 58 numaralı formayı giyen bir hemşehrimiz var ama ismini tam bilmiyorum
bi tane de çaykur rizede gördüm dün 58 giyen ama adını okuyamadım tam olarak onu bilen ya da tanıyan var mı?
rizedeki 58 görkem dalkıran galiba...
devre arasında endersonla beraber sivasspor'dan gittiği yazıyor...
ama rıza ona güveniyor bir çok maçta forma şansı verdi...
başarılar...
rizedeki 58 görkem dalkıran galiba...
devre arasında endersonla beraber sivasspor'dan gittiği yazıyor...
ama rıza ona güveniyor bir çok maçta forma şansı verdi...
başarılar...
Ahmet Görkem Görk daha önce Galatasaray alt yapısında oynamış bir oyuncu bildiğim kadarıyla. Sivas'ta fazla şans bulamıyınca ikinci lige gitmişti. Oradan devre arasında Rize'ye geldi. Şimdi 58 numaralı formayı giyiyor.
SLM ARKADASLAR BENDE TOKATLIYIM AMA SİVASI GERCEKTEN COK SEVİYORUM SÜPERLİGE CIKMAK İCİN NE EMEKLER HARCADINI BENDE BİLİYORUM CÜNKİ MACLARINA GELİYODUM ALLAH İZİN VERİRSE BENDE ALTYAPIYA GİRMEK İSTİYORUM 2 Cİ MEMLEKETİM OLMASINI İSTİYORUM İSTE ONDAN SONRA SEVE SEVE O 58 NUMARAYI GİYERİM HEMDE ALNIM ACIK BASIM DİK OLARAK BUNA EMİN OLN ALLAHA EMANET OLUN
Ertuğrul kiralık olarak gittiği Elazığspor'da bu yıl 58 numaralı formayı giydi...
O zaman bu listeyi şu şekilde genişleteceğiz;
Adem Dursun ( Gençlerbirliği)
Ertuğrul Arslan ( Elazığspor )
Ahmet Görkem Görk ( Ç. Rizespor )
İnşallah yeni sezonda daha fazla 58 numara giyen oyuncu görürüz. Hem Süper Lig'de hem de diğer liglerde.
UTKUM_58 27.05.2007, 17:58 insallahhh 58 heryerde altin gibi degerli olcakkk turkiyee sivaslaa gururduyuyor
insallahhh 58 heryerde altin gibi degerli olcakkk turkiyee sivaslaa gururduyuyor
neden olmasın. şu anda çok sayıda oyuncumuz var. bunlara birkaç tane daha eklenirse Süper ligde bütün takımlarda 58 giyen oyuncu olabilir.
samet yıldız 04.06.2007, 15:43 vallaha helal olsun onlara sivası en iyi şekilde temsil ediyorlar
EWT GİYSİNLER BENCEDE SİVASLI OLDUKLARI İYİCE BELLİ OLSUN
58 Numarayi giyen futbolcu hemserilerimize basarilar dileriz.Saygilarimla...
sen_kimsin 06.06.2007, 16:31 aynen ya diğer sivaslı futbolcularda 58 numaralı formaları gıymelerini bekliyoruz.58 no giyen tüm futbolcularımıza sevgiler saygılar.leblebi sanada teşşekürler bo
ali_zara 06.06.2007, 16:33 ımarım her takımda 58 giyen olur
ibrahim58 06.06.2007, 19:55 SADECE ŞUNLARI SÖYLEMEK İSTİYORUM.SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOĞULUR.YİĞİDONUN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS CÜZDANINDA YAZAR.SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR.UMARIM 58 NUMARAYI GİYMEYEN SİVASLI FUTBOLCULAR KISA ZAMANDA FARKLARINI ANLARLAR.....
alemdar_58_58 06.06.2007, 21:37 sivaslı oldunu belirten futbolcularımıza tesekkur ederiz darısı diger sivaslı futbolcularımıza
öyle tahmin ediyorum ki yeni sezonda birkaç tane daha 58 numara giyen oyuncu göreceğiz. Belki Ümit Özat da Köln takımında giyer.
zaralım 58 14.06.2007, 19:17 ç.rizede 58 numaralı bir oyuncu var ama ismini tam olarak bilmiyorum
ç.rizede 58 numaralı bir oyuncu var ama ismini tam olarak bilmiyorum
AHMET GÖRKEM GÖRK , YUKARIDA YAZILIYDI.
handsome5867 19.07.2007, 13:00 çaykur rize sporda görkem var o da 58 numarayı giyiyor
sivaslı yıldız 19.07.2007, 13:40 Giyen arkadaşları bende kutluyorum.. Maç izlerken insan ayrı bi gururlanıyo.. Her takımda Sivas'lı oyuncu olur umarım.. Bugünde kandil, dua yerinede gecsin..:)
1967_CLUP_ERHAN 19.07.2007, 15:31 ümit özat fenerbahçede 58 giymedi belki transfer olduğu takımda giyer artık :D 58 i gururla taşıyan tüm futbolcu arkadaşlara tşk.ler...
yigidomustafa58 19.07.2007, 17:24 ALLAH Razı Olsun hepsinden SiVaSımızın simgesi olan "58" i formalarına yazdıkları için teşekkürler...
valla ben de 58 numaralı sivasspor formasını giyiyorum.....erzurumda giymek onu her maç sonrası ve halı saha maçlarında ayrı bir gurur veriyor :)
Ss--58--Ss 19.07.2007, 19:09 SİVASIMIZI TEMSIL EDIYORLAR.HELAL OLSUNNNNN SAMPIYON SİVASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSS;)
Bu sene forma numaralarının belli olmasını dört gözle bekliyorum. Bakalım 58 giyenlerin sayısı kaç olacak. Kasımpaşaspor'daki Ender Alkan da giyer inşallah.
sensizimya_58 24.07.2007, 23:14 eğer bu 58 giyenler sivassporda oyna sa sivas çoşar bakın mesala galatasaray lı hasan kabze 58 nolu forma giyodu ama şimdi kulup arıytor savalılar ona sahp çıkınb
BROTHERS58 24.09.2007, 19:30 ARKADASLAR ERTUGRUL ANTALYA FORMASIYLA BU HAFTADA EN BEGENILEN OYUNCU OLDU ICERDEKI 3. MACTADA SIRF ONU IZLEMEK ICIN ANTALYA MACINI IZLEDIM VE ONUNLA SIVASLI OLARAK GURUR DUYDUM,UMARIM ONU YINE SIVASSPORUMUZDA GORURUZ.ERTUGRUKLA VE ANTALYA SPORA BASARILAR..
ceza_tolga_rep 24.09.2007, 19:32 ertuğrulun sivasspora sağlamış olduğu katkılar inkar edilemez.sivasın böle karakterli bi oyuncusu olduğu için çok mutluyum.
ademgoze 24.09.2007, 19:32 evet onunda sivasspora emegi çoktur
Abdullah DuMaN 24.09.2007, 19:51 ERTUĞRUL SİVASIMIZI ORADA EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR ASLINI İNKAR ETMİYOR
ANLAYANA...................... ........!!!.
velibircan 24.09.2007, 19:59 elazığ sivaspordada bi 58 numara var.giresun-elazığ maçında baktım baktım durdum.kemalmiydi neydi
UTKUM_58 24.09.2007, 20:06 tum basarilar sivasli futbolcularimizin olsun
En kısa zamanda tekrar takımda görmek dileğiyle. Gitmemesi için çok yazdık ama maalesef ayrıldı. Umarım tekrar gelir.
EyüphanAydın 24.09.2007, 20:26 tüm 58 NUMARA GİYEN futbolcularımıza BAŞARİLAR DİLERİM
Ertuğrul da bu sene Antalya'da 58 giyiyormuş. Hasan Kabze Rusya'da 99 giyiyor.
Kasımpaşa'da Ender Alkan oynamadı bize karşı. Kaç numara giydiğini bilen var mı?
musakaya58 09.11.2007, 11:15 övünmek gibi olsun SİVASLIYIM sivaslı olunmaz sivaslı doğulur.
Yigido_Burak 09.11.2007, 11:19 Süper Bi olay bende eger bırgun futbolcu oLursam ßende %8 Giymek İstiorum...:D:D:D Tebrık Edıorum Ayrıca Abilerimi
Ertuğrul da bu sene Antalya'da 58 giyiyormuş. Hasan Kabze Rusya'da 99 giyiyor.
Evet Ertuğrul Antalyaspor'da 58 numaralı formayı giyiyor...
altuntas58 09.11.2007, 13:47 Evet Ertuğrul Antalyaspor'da 58 numaralı formayı giyiyor...
Ertuğrul karedşime 58 numarada yakışır hani sivasspordan gönderilmesine üzüldüm ama oda inşallah mohammed ali gibi hırslanmış olarak sivasspora geri döner
TracyMcGrady58 09.11.2007, 13:52 Süper Bi olay bende eger bırgun futbolcu oLursam ßende %8 Giymek İstiorum...:D:D:D Tebrık Edıorum Ayrıca Abilerimi
o yazdigin numarayi zor alirsin kardes :D. Tabiki 58i giymek bambaskadir. Bende futbol takimimda 58 numarayi giymek isterdim ama numaralar 1 den 17ye kadar gidiyor. 58 numarayi giymeye kalksam bile takimda Sivasli cok, kesin kavga cikar :D
Abdullah DuMaN 26.11.2007, 09:24 3 BÜYÜKLERDE SİVASLI FUTBOLCULARIMIZ VARDI GEÇEN SENE BUNLARDAN SADECE ÜMİT 58 GİYMEDİ
tanju_58 26.11.2007, 09:49 arkadaşlar şuan süper ligde toplam kaç futbolcu 58 numarayı giyiyor.sayısı bellimi??
yigidomustafa58 29.11.2007, 19:05 İbrahim Dağaşan (Bursaspor)
Nizamettin Çalışkan (V. Manisaspor)
Adem Dursun (G. Antepspor)
Hasan Kabze (Galatasaray)
İbrahim Toraman (Beşiktaş)
Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor)
Musa Kuş (Denizlispor)
İbrahim Dağaşan (Bursaspor)
Nizamettin Çalışkan (V. Manisaspor)
Adem Dursun (G. Antepspor)
Hasan Kabze (Galatasaray)
İbrahim Toraman (Beşiktaş)
Hayrettin Yerlikaya (Sivasspor)
Musa Kuş (Denizlispor)
Hasan Kabze Rusya'da 99 giyiyor. Musa Kuş bildiğim kadarıyla 58 giymiyor. Adem Dursun ise Gençlerbirliğine gitti.
EyüphanAydın 29.11.2007, 19:17 bencede ÇOK ANLAMLI BİR NUMARA BENİM İÇİN
bencede ÇOK ANLAMLI BİR NUMARA BENİM İÇİN
Sen de giyiyor musun Eyüphan ? :)
kangallı58 12.04.2008, 11:55 gerçekten iyi bir futbolcu sivassporda oynamasında yararr var umarım bize katılır
mehmetyildiz58 12.04.2008, 11:55 denizliden musa kuş da var bide ben:)
merithan58 12.04.2008, 12:04 BU FUTBOLCULARA SAHİP ÇIKMAK LAZIM.SAYILARI ARTAR İNŞALLAH.
ADAMLAR BAŞKA TAKIMLARDA OYNASADA GÖNÜLLERİ SİVAS'TA.
GELİN GÖRÜNKİ ŞEHRİMİZDE YAŞAYIPTA HALA 3 POFUDUĞU DESTEKLEYENLER VAR.BUNLARDAN DERS ALIR İNŞALLAH BU MEMLEKET SEVGİSİNDEN YOKSUN KİŞİLİKLER.
sinan-58 12.04.2008, 12:05 butun sivaslılar 58 numarayı giyiyor ama en çok kırmızı beyaz forma ile giyen hayrettinime yakışıyor 58 numara
altan54&58 12.04.2008, 12:14 Ben Sivas dışında yaşadığım bana yardımcı olmanızı rica edeceğim arkadaşlar.Sivasspor formasını nasıl temin edebilirim.Sponsor firmanın sitesine baktım yoktu.Numarası da 58 olsa ufff ne güzel olur
S1vasLee 12.04.2008, 13:28 hasan kabze galatasarayda değil sanırım artık.....
akifeker 12.04.2008, 15:24 Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
hll olsun bu futbolculara-------------
akifeker 12.04.2008, 15:25 hasan kabze galatasarayda değil sanırım artık.....
gs de deil ama rubın kazanda belkı ordada 58 numarayı giyer cemalll:D:D:D:D
gs de deil ama rubın kazanda belkı ordada 58 numarayı giyer cemalll:D:D:D:D
Rubin Kazan'da 99 giyiyor. Bu liste eski olduğu için Galatasaray'da gözüküyor.
EyüphanAydın 12.04.2008, 21:59 http://www.webaslan.com/images/haber/2003/HasanKabze004.jpg
Hasan Kabze Bir Zamanlar Galatasarayyda 58 Numaralı Formayı Giyiyordu.
Rusyaya Transfer Olunca Malesef Gitti.
Ama Niye Rubin Kazanda Numarasını Değişti Anlamadım... :)
bozkurt187 12.04.2008, 22:41 evet ya adem dursunda sivasli su aganda Kayseri erciyessporun formasini giyiyor
Ayrıca eski Sivassporlu şu an Denizli de oynayan Musa kuş da 58 numaralı forma giyiyor, şaşırmadım desem yalan olur:)
ferhat_58_oğuz 13.04.2008, 09:30 evet musa kuşta 58 numaralı formayı giyiyor demekki sivassporu ve sivaslıları unutmamış ben şahsen gurur duydum ve sevindim musa kuşu tebrik edip teşekkür ediyorum 58 numara herkese şans ve başarı getirir inşallah
http://www.webaslan.com/images/haber/2003/HasanKabze004.jpg
Hasan Kabze Bir Zamanlar Galatasarayyda 58 Numaralı Formayı Giyiyordu.
Rusyaya Transfer Olunca Malesef Gitti.
Ama Niye Rubin Kazanda Numarasını Değişti Anlamadım... :)
Rubin Kazan'da başka bir Sivaslı varsa ondandır galiba.
Eğer Paf takımımızda Sivaslı oyuncu sayısını artırabilirsek ve başarı devam ederse çok sayıda takımda 58 giyen oyuncuyu görürüz.
Paf takımımız şampiyon olduğuna göre artık futbol potansiyeli daha da artacaktır. Muhtemelen süper ligde ilerleyen yıllarrda daha çok 58 numaralı oyuncu seyredeceğiz.
velibircan 08.05.2008, 18:58 BANK ASYA 1.LİG'DE BAYA BİR 58 NUMARA VAR...EN AZ 6 TAKIMDA 8 NUMARA VAR
mustafa_kavak58 08.05.2008, 18:59 Arkadaşlar bu hafta Süper Lig maçlarına şöyle bir bakınca 58 numaralı formayı diğer takımlarda giyen bir çok futbolcunun olduğunu gördüm. Mesela :
denizlisporda ki musa kus 58 numara giyiniyo
Abdullah DuMaN 11.06.2008, 07:52 Horoz 'yokum' dedi
Denizlispor, tecrübeli futbolcu Musa Kuş ile yollarını ayırdı. Yeşil-siyahlı yönetim resmi internet sitesinde Musa Kuş ile sözleşme yenilenmeyeceğini açıklarken, kaleci Souleymanou Hamidou, kaptan Yusuf Şimşek, Julio Cesar gibi önemli futbolcularının takımdan ayrılmaları camiayı oldukça endişelendiriyor.
58 Numaralı forma bir sivaslı için taşıyacağı en iyi forma dır
Yeni takımlarda falan var mı acaba 58 numara giyen.
sivasspor585858 24.08.2008, 19:28 hasan kabze dün rubin kazanin 2. golünü atti. 2-0 kazandilar
arkadashlar ben konu acamiyorum yardim edin bana
XXCakir58 25.08.2008, 00:13 insallah daha nice futbolculara,sivaslilara 58 numarali formayi giymeyi nasip eylesin.
Paylasim icin sagol.
sivasta futbol kulturu ve oynayan yeteneklı oyuncuların sayısı artıyor 2 3 seneye baya 58 numara forma gıyen oyuncu olacagını dusunuyorum en azından dusunmek ıstıyorum.
ZaRaLı ToSuN_58 25.08.2008, 00:41 helal olsun onlara paylaşım için sağol
Tabi bu liste baya eskidi güncel liste hazırlansa iyi olacak
ibrahim toraman da 58 giyiyor gördük ne karekter de sivaslı oldugunu
antalyasporlu ertugrul - eski sivassporlu futbolcu- oda 58 giyiyor...
burakkova 03.11.2008, 18:05 ibo harbiden ayıp etti.. çıkarsın sırtından o 58 numarayı yakışmıyor..
durufuba 03.11.2008, 19:20 58 forması giyenleri tebrik ediyorum ve basarılar diliyorumm
ibrahim toraman 58 giyiyor ama hiç hakaetmiyor her sivas maçında sivassporlu futbolcularla kavga ediyor
abdullah58 03.11.2008, 21:18 ibrahim toraman 58 giyiyor ama hiç hakaetmiyor her sivas maçında sivassporlu futbolcularla kavga ediyor
EVET BU BENIMDE DIKKATIMI CEKTI IBRAHIM TORAMAN HER MACTA BIZIM OYUNCULARLA KAVGA EDIYOR VE ASIRI DERECEDE SERT OYNUYOR
COK STRESLI OLUYOR SANIRIM NEYI ISPAT ETMEK ISTIYORKI
izmirliyiğido35 03.11.2008, 21:20 boşverin toramanı ya gitigide gözden düşüyo 58 numaralı formayı giyen futbolculara başarılar ibo hariç (:D:D)
cücü baba 03.11.2008, 22:49 bu memleket tarihte devletlere başkentlik etmiştir 500 yıl önce ipekyolu üzerinde ticaret şehri olmuş ve o tarihte nüfusu 100 bin cıvarında imiş ama daha sonra büyüklerin ilgisizliği yüzünden bu günlere gelmiştir şimdi medeniyetlere başkentlik etmiş bir yerde toraman kardeşimizin yaptığı bir hata yüzünden idammı edelim onu bağrımıza basarak hatasını ona anlatarak bağışlamalıyız bizede bu yakışır sonuçta oda 58 numarayı şerefle türkiyede ve avrupada taşımaktadır. Affetmek büyüklüğün şanındandır. Ve futbolda sonuçta 2 saat süren bir oyundur..
boşverin toramanı ya gitigide gözden düşüyo 58 numaralı formayı giyen futbolculara başarılar ibo hariç (:D:D)
Tabi böyle de söylemesek daha iyi. Sonuçta o da bizim evladımız. Eminim hatalarından ders çıkarır.
bekiro0758 09.11.2008, 16:41 58 hayrettin yerlikaya 58 ibrahim toraman 58hasan kabze 58 ertuğrul arslan
Spartak Moskova takımında da bir Rus oyuncu 58 numara giyiyordu. :)
TÜRKİYE VE AVRUPA LİGLERİNDE FORMA GİYEN SİVAS'LI FUTBOLCULARIMIZI TANIYALIM, TANITALIM..
ADI: SELÇUK YILDIRIM
FORMA NUMARASI 58
DOĞUM TARİHİ: 03.04.1986
DOĞUM YERİ: DİVRİĞİ - SİVAS
OYNADIĞI KULÜP: TRABZON KARADENİZSPOR A.Ş. ( KİRALIK )
ASIL KULÜBÜ: TRABZONSPOR A.Ş.
ÖNCEKİ KULÜPLERİ: D.Ç. DİVRİĞİSPOR, ARSİNSPOR
SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHİ: 31.05.2013
21.12.2008 TARİHİ İTİBARI İLE RESMİ OLARAK TFF 3. LİGDE 51, TFF 2. LİGDE 37 KEZ FORMA GİYMİŞTİR. ÜÇ DEFA ÜMİT MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE DAVET EDİLMİŞTİR.
mev58lüt 21.12.2008, 02:05 ADI:ibrahim toraman
DOĞUM ....................
DOĞUM YERİ: sögücükköyü
OYNADIĞI KULÜP:istanbul besiktas
EyüphanAydın 21.12.2008, 04:45 ADI: SELÇUK YILDIRIM
FORMA NUMARASI 58
DOĞUM TARİHİ: 03.04.1986
DOĞUM YERİ: DİVRİĞİ - SİVAS
OYNADIĞI KULÜP: TRABZON KARADENİZSPOR A.Ş. ( KİRALIK )
ASIL KULÜBÜ: TRABZONSPOR A.Ş.
ÖNCEKİ KULÜPLERİ: D.Ç. DİVRİĞİSPOR, ARSİNSPOR
SÖZLEŞME BİTİŞ TARİHİ: 31.05.2013
21.12.2008 TARİHİ İTİBARI İLE RESMİ OLARAK TFF 3. LİGDE 51, TFF 2. LİGDE 37 KEZ FORMA GİYMİŞTİR. ÜÇ DEFA ÜMİT MİLLİ TAKIM SEÇMELERİNE DAVET EDİLMİŞTİR.
http://img152.imageshack.us/img152/4904/1ads5.jpg
EyüphanAydın 21.12.2008, 04:46 ADI:ibrahim toraman
DOĞUM ....................
DOĞUM YERİ: sögücükköyü
OYNADIĞI KULÜP:istanbul besiktas
http://img.akistanbul.com/haber/754.jpg
|