Orijinalini görmek için tıklayınız : Aldınız mı cevabınızı?

SivasSpor.Com
25.09.2006, 23:23
http://hurdogan.com/yazarresimler/abdullah_yigit.jpg

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Bursa maçının iki gün öncesi ve Başkan Mecnun Otyakmaz’la telefonla konuşuyoruz. Sayın Başkan, tahkimin verdiği anlaşılmaz karara haklı tepkisini korken şu ifadeleri kullanmıştı: “Benim derdim Bursa’nın ceza alması değil, adaletin yerini bulması. Eğer bu maç seyircili oynanacaksa, biz de Bursasspor’u kendi seyircisi önünde yenmek için sahaya çıkacağız ve bunuda başaracağız”.
Başkanın dediği oldu ve Bursaspor’u kendi taraftarının gözleri önünde evire çevire yendik. Umarım Futbol Federasyonu Tahkim kurulu üyeleride bu maçı izlemişlerdir ve bu tür işlerin boş işler olduğunu anlamışlardır.

Sivasspor sadece Tahkim Kurulu’ndaki hocalara değil, Sivaslı olduğunu söyleyen ve hala başka takımın borozanlığını yapanlarada iyi bir ders verdi. Pazar günü, dış sahada İl Özel İdarespor-Demirspor maçını izliyor, bir yandanda radyodan Bursaspor-Sivasspor maçını dinliyorum.

O arada Sivaslı olduğunu zannetdiğim bir amatör kulüp yöneticisi yarı şaka yarı ciddi “Bırakın şu Sivasspor’un kuşunu kaldırmayı” diyerek kendisinin Sivasspor’u değil, Fenerbahçe’yi tuttuğunu ifade etti.

Yani kendi memleketinin takımını tutmak “kuşculuk” oluyor, İstanbul takımını tutmak olmuyor! Maalesef Sivas’ta hala böyle zavallı sözüm ona spor adamları da var! Böyle bir zihniyet Sivas futboluna ne verebilir? Sivasspor bu tür zihniyetteki insanlara nisbet başarılı olmak zorunda.

Bir hafta önce Fenerbahçe maçında tribünde gördüğüm Sivaslı birisinin üzerine sarı, lacivert formayı giyerek Fener tribünlerinde utanmadan dolaşmasından sonra, Pazar günü yaşadığım bu olay, Sivasspor’un aldığı galibiyetlerin sadece rakip takım ve taraftarlarını değil “içimizdeki İrlandıları’da üzdüğünü öğrenmiş olduk.

Sivasspor yendikçe siz kahrolun, yarılın! Amatör kulüp yöneticisi o beyefendiye söylediğimde hoplamıştı ama tekrarlamakta fayda var! “Eğer Sivasspor’dan rahatsız oluyorsan çekip gideceksin, artık Rusya mı olur, Atina mı olur orasını bilemem!”

Sahi bu kadar çekememezlik, kıskançlık ve Sivasspor’u istememezlik niye? Üstelik birde spor adamısın!

Sivasspor sana ve senin zihniyetinde olanlara en güzel cevabı deplasmanda Bursa’ya 3 gol atarak ve 3 puan alarak verdi. Zorunuza gitmemiştir umarım!...

1967_DERNEK_MUSTAFA
25.09.2006, 23:31
bizde sahada verdik cevabımızı kısasa kısassssssss

aykut-akay
25.09.2006, 23:41
HELAL OLSUN SANA CANIM SIVASIM

FurkaN
29.09.2006, 14:00
Ceza kesmek bizim işimiz onlar anlamazlar cezadan.....

talha58
29.09.2006, 14:05
gün gelir akıllanır onlar da abisi. henüz farkında değiller demek ki olayın.

yigido Atilla
29.09.2006, 14:46
Sivasli olupta Sivassporu Kücük görenlere ve dalga gecenlere Sivasspor Osmanli Tokatini patlatti kulaklarinda hala bir inilti varmis ve öyle kalsin onlara bir ders olsun Sivassporum yolun acik olsun sen isine devam et ..Seni gercek seven gercek sivasli cok unutma. Öyle Kücük gören dalga gecen yalanci sivaslilarla senin hic mi hic isin olmaz ....

koyu58
29.09.2006, 15:26
O arada Sivaslı olduğunu zannetdiğim bir amatör kulüp yöneticisi yarı şaka yarı ciddi “Bırakın şu Sivasspor’un kuşunu kaldırmayı” diyerek kendisinin Sivasspor’u değil, Fenerbahçe’yi tuttuğunu ifade etti.

bunu diyen hangi babayiğitse şimdiye kadar istanbul takımlarını destekledikde ne oldu aslında sana ceza vermek lazım senin kuşunu kesip ağzına koymak varya neyse o dümbük gitsin kimi destekliyorsa ona köpeklik etsin kafamızı bozmasın

Dark Force
29.09.2006, 15:28
ben burada o kişilere karşı çok ağır konuşmak isterdim ama yeri burası değil

nazimgulturk
29.09.2006, 15:31
biz cevaplarımızı masa başında değil
sahada ve tribünde yüreğimizle veriyoruz
*****REİS 58*****

gülkız
01.10.2006, 01:00
Ne biçim yazı bu?Üslup hak getire.

Flavio
01.10.2006, 01:03
En iyi cevabı sahada verdik.Biz Yiğidoyuz.

Pape
01.10.2006, 02:55
Alayına değil kralına gider.Yiğido__Madenler...

çılgın-sedat
01.10.2006, 03:45
ben burada o kişilere karşı çok ağır konuşmak isterdim ama yeri burası değil

çok güzel diyorsun kardeş ama yeri deyil