Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜNSAL'DAN 4 EYLÜL'DE BASIN TOPLANTISI

SivasSpor.Com
26.09.2006, 21:35
http://www.sivasspor.com/images/stories/fikret_unsal.jpg

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ``Ankaraspor maçı bizim için dönüm noktası olacak`` dedi.

Ünsal, 4 Eylül Stadyumunda düzenlediği basın toplantısında, kombine bilet satışlarına olan talebin azlığına dikkat çekmek amacıyla burada açıklama yapmayı uygun bulduğunu söyledi.
150 YTL`den satışa sundukları kombine biletlere ilginin düşüklüğünden yakınan Ünsal, geçen hafta karşılaştıkları Bursaspor`un 13 bin kombine bilet sattığını, kendilerinin ise bin 900`de kaldığını söyledi.

İş adamları ve esnaflarla birlikte tüm Sivaslıları kırmızı-beyazlı ekibe destek vermeye çağıran Ünsal, uzun yıllar sonra gelen başarının, ancak destekle devam edeceğini ifade etti. Ankaraspor maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncularının çokluğuna rağmen, takımda forma yarışının olduğunu da ifade eden Ünsal, zaman ilerledikçe kaliteli bir ekip olmaya başladıklarını kaydetti.

Bu maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Ünsal, ``Ankaraspor maçı bizim için dönüm noktası olacak`` dedi. Ünsal, maçın bilet fiyatlarının ise kale arkası 5, maraton 10 YTL olarak belirlendiğini söyledi.
Hakikat

GuNaY
26.09.2006, 22:50
Maalesef kombine biletlerinin geç satışa sunulması, bunun yanısıra takımında lig başında kötü performans sergilemesi kombine bilet satışlarına etki etti diye düşünüyorum...
Ama 250.000 Nüfuslu SİVAS şehrinde bin 900 bilet çok gülünç bir rakam:mad:
İnşallah bu maçta stad tamamiyle dolar ve kulübun kasasına hatırı sayılır miktarda para girer...

argani_58
26.09.2006, 23:15
galıba gercekten sıvasspor tafartarı fazla ateslı degıl takımımıza guvenımızde sonsuz ama destek olma konusudna sadece taraftarımız ve sıvas halkı sadece yonetımden bısyeler beklıyor buda galıba klup olarak maddı ve manevı anlamda yıpratıyor galıba umarım futbolumuzla ve taraftarımızla goz doldururuz

yerliturkuaz
26.09.2006, 23:26
Daha öncede bahsetmiştim bu konuyla ilgili tamamen yönetimin suçu nasıl beşiktaş yıldız transferler yaparak kombine satışında patlama yaptıysa bizde bu şekilde yapmalıydık

Flavio
27.09.2006, 00:20
Daha öncede bahsetmiştim bu konuyla ilgili tamamen yönetimin suçu nasıl beşiktaş yıldız transferler yaparak kombine satışında patlama yaptıysa bizde bu şekilde yapmalıydık

Hayallere dalmaya gerek yok bizim Ricardinho,Delgado gibi yıldızları Sivas'a getircek bütçemiz yok.Fakat Nordin Wooter gibi yeteneklerden faydanalabiliriz.Tabi bu sezon başında olsa daha güzel olacaktı ama olsun herşey çok geç değil.Sivasspor taraftarı maça yıldız izlemeye gitmemeli Sivassporumuzun mücadelesini,hırsını ve galibiyet arzusuna yardımcı olabilmek için 12.adam görevini üstlenmeli başarı ancak böyle gelir.Umuyorumki Ankaraspor maçında tribünlerimiz dolacaktır.

1967_DERNEK_MUSTAFA
27.09.2006, 00:31
valla alsalardı zamanında alırlardı demekki istek arzu yok ne diyeyim zorla güzellik olmuyormuş

Dağcı
27.09.2006, 09:49
Bilet fiyatları çok uygun. Son haftalardaki başarılı maçlardan sonra bu hafta stad dolar diye düşünüyorum.

Ayrıca transferle ilgili olarak da; Avrupa'daki kulüplerin yılda yaptığı transfer sayısı 3. Türkiye'de ise neredeyse tüm takımı her sene baştan başa yeniliyoruz.

Bu kadar oyuncu alana kadar, onlara verilecek paralarla bir kaç kaliteli isim transfer edilmesi daha iyi olur.

yigido_bekir
27.09.2006, 11:30
su macı da kazanırsak varya daha onumuzde kımse duramaz...

nazimgulturk
27.09.2006, 17:01
bencede halkımız destek yerine köstek oluyor bunu anlamıyorum 3 kuruşa kıyamıyormu milyonlarca sivaslı
***reis 58***

Champion_58
27.09.2006, 17:43
KOMBİNE ALACAĞIM SORDUKLARIM BİTİ DİYOLAR(ALT SIRADA Bİ İKİ SIRA VARMIŞŞ)
ŞİMDİ KULÜP KALKMIŞ BİLET SATAMIYORUZ DİYOR..

BU İŞİ ÇÖZEMEDİM İNANIN
YÖNETİM ÇIKIP KALAN KOMBİNE SAYISINI VE LİSTESİNİ AÇIKLASIN
ONA GÖRE KARAR VERELİM

yasin-58
27.09.2006, 18:13
Nordin Wooter gercekten Bursa macinda attigi gol güzel insallah devaminida getirirsin ki sivas halkıda stadı doldursun. Biz sivasta olmasak ta gönlümüz hep onlarla beraber.