Orijinalini görmek için tıklayınız : BU HAFTA HERKES MAÇA
SivasSpor.Com 28.09.2006, 19:27 Sivasspor Yönetim Kurulu, Ankaraspor maçında öncesi herkesi maça davet etti
Sivasspor Yönetimi Ankaraspor maçı öncesi Sivas halkını ve Sivasspor taraftarlarını kendilerine destek vermeye çağırdı.
Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumunda Ankaraspor ile karşılaşacak olan Sivasspor’da Yönetim taraftarları kendilerine destek vermeye davet etti.
Lig’in başında yaşanan düşüşün son bulduğunu ve yeniden eski günlerine dönmeye başladıklarını belirten Sivasspor Yönetimi, “ Artık destek zamanı gelde moral buldu ve çıkışa geçti. Artık her Sivaslı ve Yiğido takımını sahiplensin. Bu takım onlar için ter döküyor. Artık bunun bilincine varılmalı ve destek verilmeli. Maçlara gelip en iyi şekilde destek verilsin. Sivasspor’un ürünlerine ilgi gösterilsin. Sivasspor, Sivaslı’nın ve Yiğido’nun dur. Bu nedenlye herkesin kendine ait olan Sivasspor’a sahip çıkmasını bekliyoruz. Önümüzde önemli bir maç var. Bu maçta Ankaraspor’a kendi sahamızda ağırlayacağız. Bizim çıkışa geçtiğimiz son haftalarda galibiyet almaya çok büyük ihtiyacımız var. Bunun içinde Sivas halkının ve Sivasspor taraftarlarının desteğine ihtiyacımız var. Herkes Cumartesi 4 Eylül’e gelsin ve takımına destek versin istiyoruz” dediler
YatodaSin 28.09.2006, 20:04 Bu mac gercekten cok önemli.Mecbur 3 puani almamiz gerekiyor 4 eylülde.
Ligin sonunda trabzon,besiktas,galatasaray gibi zor takimlarnan mücadele edecegiz.Simdiki maclardan puan toplamamiz gerekiyorki sonra zor durumda kalmiyalim.Bence taraftarin bu macda son haftalarda cikisa gecen Sivassporumuza destek vermesi gerekiyor.Takimimiz bunu hak etti cünkü.Insallah tribünler dolar ve bu macdanda 3 puani alip alt siralardan uzaklasirik
osman_58_1967 28.09.2006, 21:20 Sivasta olupta bu maca gitmeyen Bu....lı olsun.
argani_58 28.09.2006, 22:35 ınsallah taraftarımız takımı yanlız bırakmıyacak anlara macında yerlerını alacaktır 12 adam
haydı sıvas maca maca maca
ah be dükkandayız içim gidiyo ama ben gidemiyorum:(
Herkesi maça davet ediyorum.4 Eylülü tıka basa dolduralım o gun..
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.09.2006, 02:27 artık bıktık gelin gelin diye artık söz geçmiyor gelene kapımızaçık gelmiyende kapıyı dışardan kapasın rüzgar girmesin içeri
67_DERNEK_AKKIZ 29.09.2006, 10:27 VALLA NE DEMELI KI MAC MAC MACCCA
ARTIK MACAAAAAAAAAA.....
ceza_tolga_rep 29.09.2006, 10:31 BENCEDE HERKES TAKIMINI DESTEKLEMELİ.SİVASSPOR-ANKARASPOR MAÇINDA HERKES GÖREVİNİ YAPACAKTIR.BEN İNANIYORUM.
Az evvel yerel bir gazetenin sitesinden okuduğum habere göre bilet satışları yok denecek kadar azmış.
Yazıklar olsun... Başka ne diyeyim. Bu şehirin bu takıma sahip çıkmaması beni kahrediyor!
Sivastaki yiğidolar lütfen takımımıza sahip çıkın. Maça giderken bir arkadaşınızıda alın birlikte gidin... Daha ne diyelim ya hu....
artık dolsun stad kendi sahamızda oynuyacağımız maçlar çok önemli puan kaybı yaşamamalıyız futbolcuların size ihtiyacı var bunu görmüyormusunuz siz sivasta olup maça gitmiyorsanız ayıp ediyorsunuz lütfen yanlız bırakmayın sivası
yigido_furkan 29.09.2006, 12:03 herkes maça gelmeli takımımız bi hava yakalamıs lütfen herkes gelsin ve takımına destek olmalı biletlerde cok uygun dolması lazım stadın
birisi58 29.09.2006, 12:30 ya abi dolsun tamam da isterse 100,000 kişi gelsın ama bagırmadıktan sonra desteklemedıkten sonra ne anlamı kaldı
yonetıcıler sadece maddıyat ıcın gelsınler dıo ama hersey maddıyat degıl
bana göre 18.bın cekırdekcı olcagına 1000 bagıran taraftar olsun yeter
ya abi dolsun tamam da isterse 100,000 kişi gelsın ama bagırmadıktan sonra desteklemedıkten sonra ne anlamı kaldı
iyi söyledin be kardeş haklısın
Sivastakilerin maça gideceklerini ümit ediyorum ve büyük bir ihtimalle de gidenler olacaktır. Ancak daha önceden bağırmayan taraftar şimdi yine bağırmayacaktır bu seferki bahane ramazan oruçlu oruçlu bağırılır mı yani yine tiyatro seyretmeye gidiyorlar...
Bilmiyorum5 29.09.2006, 14:31 kesınlıkle katılıyorum gardas bahane bulmayı artık bırakmalıyız
demiryurt58 29.09.2006, 20:48 MAÇ SAATİ HERKES İÇİN UYGUN İFTAR SAATİNE DENK GELMİYOR BİLET FİYATLARI UYGUN HAYDİ HERKES MAÇA
4 Eylül Stadının tıklım tıklım dolacağına
ve muhteşem bir atmosfer ile takımımızı
ateşleyeceğine inanıyorum...
Eeeee... gerisi de futbolcularımıza kalıyor.
Haydi Sivasımmmm...
.
.
.
serhankaburcuk 29.09.2006, 20:53 Takımımız iyi futbol oynuyor,Biletler ucuz,Maç Ramazanda gündüz saat 16:00 da(iftar öncesi iyi vakit geçirilir),Havada güzel olursa taraftarın maça gelmemesi için hiçbir bahane kalmıyor...İnşallah bu hafta taraftarımız hayal kırıklığı yaratmaz...İnşallah tribünler dolar ve takımımızı ateşleyerek galip gelmesini sağlarız...
Dark Force 29.09.2006, 21:23 Ankaraspor maçında tribünler dolacaktır bundan şüphem yok
spidey58 30.09.2006, 12:50 Valla bu maçta bence kimsenin bahane üretmeden gelmesi lazım,hava da güzel sayılır.Ben zaten az önce kayseriden geldim,gelir gelmez maça gidicem şimdi.Diğer herkesi de bu maça bekliyorum.
Hava güzel, takımımızın havasıda güzel, bilet fiyatları uygun, daha ne olsun.
Oh ne güzel...
Harika bir Cumartesi...
1967 dernek serkan20 30.09.2006, 16:30 destekten kaçmamak lazım
yensekte yenilsekte
o bizim sivassporumuz
birisi58 01.10.2006, 20:55 ya abi dolsun tamam da isterse 100,000 kişi gelsın ama bagırmadıktan sonra desteklemedıkten sonra ne anlamı kaldı
dedıgım cıktı :) maca gelenlerın %85 i stadı doldurdu ama bagıran ?????
yonetım umarım herseyın para olmadıgını birazda gercek taraftara destek vermeyı kısaca cekırdekcı taraftardan ustun tutmayı bılmesı lazım
|