Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumları
Arif Coşkun 30.09.2006, 17:02 Kayserispor/SİVASSPOR Maçi Tahmin ve Yorumları
Kendi evimizde Ankaraspora yenildik.Kayseri deplasmanından berabere dönebilirsek bizim için iyi.
http://img237.imageshack.us/img237/2792/kayseriir0.jpg
Kayserispor:1
http://img122.imageshack.us/img122/8055/images1bj0.jpg
Sivasspor:1
PRoFeSSioNaL 30.09.2006, 17:08 sivasspor:2
kayserispor:1
inşallah benim dediğim gibi olur olmazsa nasıl yenersek yenelim bizim olsun
tanju_58 30.09.2006, 17:21 ARKADAŞLAR BANA ÖYLE GELİYORKİ KAYSERİ DEPLASMANINDANDA PUANSIZ AYRILICAZ.KAYSERİ MAÇI O KADARDA KOLAY MAÇ DEĞİL.
PRoFeSSioNaL 30.09.2006, 17:21 sivasspor iyi ve yerinde çalışıp iyi bastırırsa eminim kayresiyi yenecek
sivasspor için tam destek
haydi sivas haydiii tam zamanı şimdi
DaRiCi58 30.09.2006, 17:26 6-0 kayserisporun diyorum bu mac farkli galibiyettli olacak
Bln-Fatih58 30.09.2006, 17:36 bana göre bu mac berabere biter
skorunuda 0-0 olarak tahmi ediyorum
yerliturkuaz 30.09.2006, 17:56 YENİLECEĞİZ.....
Kayserispor:3
Sivasspor:0
yasin-58 30.09.2006, 17:56 bana göre sivasspor bu maci alir skorununda 0-1 olarak tahmin ediyorum
Bilmiyorum5 30.09.2006, 18:00 bence 2-1 sivas goller balılı musa kus
ofozturk 30.09.2006, 18:06 kayseri : 0
sivasım : 1
inş dediğim gibi olr
sivasspor 1
kayserispor 1
tempolu mac olur
Dark Force 30.09.2006, 18:38 KAYSERİSPOR......3
SİVASSPOR.........0
çılgın-sedat 30.09.2006, 19:04 ARKADAŞLAR BU MAÇI
kayseri 3-0 alır
serhankaburcuk 30.09.2006, 19:44 Haftaya daha farklı bir Sivasspor izleriz inşallah...Bursadaki gibi Fenerbahçe maçındaki gibi oynarsak Birde Balili gününde olursa Kayseriden enazından 1 puanla döneriz.....Bence Kayseri maçı BALİLİ'nin maçı olacak....
harun afacan 30.09.2006, 20:44 YÜREĞİMİZ YANIYOR AMA GERÇEKLERDEN KAÇAMAZSIN
KAYSERİ 4
SİVAS 0
Kayseri maçından ben en fazla beraberlik bekliyorum daha fazlası hayallll....
Yazik Yazik Takim ayakta Duramazken yönetime sesinizi Duyurmak varken sizler bos seylerden söz ediyorsunuz önce takimi saha kaldirin bunu yapacak sizlersiniz yönetime ne kadar ses giderse o,kadar takima katkida bulunursunuz bunlari yapin ama sok olmaya alismisiniz ne yazikki is yapin laf degil?
Kayserispor:1 bencee...
argani_58 30.09.2006, 22:01 sıvasspor:0
kayserispor:2
bumacın sokoru bu gecmıs olsun sımdıden
Yazik Yazik Takim ayakta Duramazken yönetime sesinizi Duyurmak varken sizler bos seylerden söz ediyorsunuz önce takimi saha kaldirin bunu yapacak sizlersiniz yönetime ne kadar ses giderse o,kadar takima katkida bulunursunuz bunlari yapin ama sok olmaya alismisiniz ne yazikki is yapin laf degil?
ya arkadaşım yönetimle uğraşmayı bırakda önce sen taraftarına bak maşallah pek bi ateşli taraftar sanki sinemaya gelmişde film izliyorlar bence bu konuda sizler çalışmalarınızı yapın. futbolda kötü gitmekde var herzaman galibiyet gelemez, ama bizler futbolcuları yuhalarsak bugünkü mactaki gibi sonumuz hayır ola. ben bu kadar seziz işe yaramayan taraftar görmedim.
ceza_tolga_rep 30.09.2006, 22:34 kayseri-6
sivas-1
goller kayseri-gökhan ünal 3,mehmet topuz 3
goller sivas-balili
Yigido58_NL 30.09.2006, 22:59 Deplasmanda daha cok puan aliyoruz,daha dogrusu aliyorduk.Gecen sene deplasman takimiydik.Ben bu maci alacagimiza inaniyorum.
Kayserispor:2
Sivasspor :3
turkiye58 30.09.2006, 23:07 zaten herkeze yeniliyoruz ki kayseri gibi sivasa 5 çekecek takımamı yenilmeyeceğiz bırakın bunları ya yenermişiz bilmem neymiş sen kendi evinde yenil sonra kayseriyi yeneriz de olacak iş mi oyunmu oynuyoruz burda....
turkiye58 30.09.2006, 23:10 taraftar sessizmiş taraftarın sesini çıkaran sahadaki oyuncudur onda iş yoksa seyirciye bi şey diyemezsin o iyi oynasın galip gelsin sen benim hemşerimi gör o zaman
1967_DERNEK_MUSTAFA 30.09.2006, 23:13 ben sivassporu denizde yüzen sandala benzetiyorum bir batıyoruz bir su yüzüne çıkıyoruz Ankaraya karşı oynadımız futbol fenerbahçeye ve nede bursadaki oynadığımız futbola benziyo inşallah kayseride fenere ve bursaya oynadığımız futbolun aynısını oynarızda yüzümüz bir kere daha güler 1967
taraftar sessizmiş taraftarın sesini çıkaran sahadaki oyuncudur onda iş yoksa seyirciye bi şey diyemezsin o iyi oynasın galip gelsin sen benim hemşerimi gör o zaman
iyi oynadıklarında galib gelince böyle yazmıyorsunuz ama taraftar önemli arkadaş ama taraftar ayakta uyuyo. sen maclara gelmiyorsun galiba yada sende uyuyorsun görmüyorsun
turkiye58 30.09.2006, 23:17 gerçekleri söyleyen insanın sözleri hemen siliniyor nedense. siz eleştiriye kapalımısınız, o zaman bu sitenin ne anlamı var o zaman kötüde olsa iyi yazalım onumu istiyorsunuz.
gerçekleri söyleyen insanın sözleri hemen siliniyor nedense. siz eleştiriye kapalımısınız, o zaman bu sitenin ne anlamı var o zaman kötüde olsa iyi yazalım onumu istiyorsunuz.
hayır iyi yazın demiyoruz ama bu kadarda umutsuz olmayın daha fener macı ve bursa macı neler yazıyorsunuz şimdi neler futbolda herşey olabılir ama kırıcı olmayalım bu siteye herkes giriyor yönetimden tut futbolcu herkes onları motive edeceğimiz yerine kırıcı oluyoruz destek ver arkadaşım, ha hocayı beğenmiyorsan çık yönetime anlat derdini bu kadar kolay ama yönetim ne yaptığını senden benden çok daha iyi biliyor merak etme bekle ve gör!!!!!!
Komşumuz etkili futbol oynuyor, ve ligdeki durumlarıda gayet iyi.
Düzenli bir grafik yakalamış durumdalar( Geçen haftayı saymazsak),
Bizim komşumuza nisbeten daha dalgalı bir grafik çizmemiz maç hakkında tahmin yapmamı engelliyor, özelliklede deplasman olması durumu dahada belirsiz kılıyor,
İnşallah puan veya puanlarla döneriz...
EMİNÇOLAK 01.10.2006, 02:16 Kayserispor.....:0
Sivasspor.......:0
CÜSSKB-Aynur 02.10.2006, 08:02 Kayserispor 1
Sivasspor 2
------------------------------
ölümüne38 02.10.2006, 08:18 ARKADAŞLAR HERKESE SELAMLAR KARDEŞÇE BİR MAÇ DİLİYORUM
KAYSERİDEN SELAMLAR
Ankara maçının telafisi Kayseri'den alıncak galibiyettir.
Eğer bu forumu okuyan futbolcular varsa onlara sesleniyorum. Dikkatli okuyun, beraberlik falan demiyorum, sadece galibiyet acımızı dindirebilir.
Mantıklı değil sevdalı bir tahminde bulunuyorum:
Kayseri:1
Sivassporum:3
67_DERNEK_AKKIZ 02.10.2006, 10:44 BEN ARTIK DOGRULARIMI SASIRDIM O YUZDEN BILMIYORUMKI SONUC NE OLUR..
GONUL ALIBIYET ISTER MUTLAK AMA ALINAN SONUCLAR ORTADA ..
UMARIM YUZUMUZ ARTIK GULER.
yolcu8458 02.10.2006, 11:34 yeneriz inşallah....bir sivaslı olarak başka bişey düşünemiyorum...
1-kimsede takıma güven kalmamış mesajlardan bu çıkıyor
2-geçen seneki kayserideki maça gelen varsa orda baliliyi izleyen varmıydıda kayseri yener diyor
3-kayseri bizden puan alabilirse ona dua etsin
4-bu maç ayrıca geçen sezonki 5-0ın rövanşı niteliği şeklinde
5-gökanı servet tutsun hakkıda iglediası tutsun hiç biri bi halt yiyemez hatta gökanı serbest bıraksınlar
-------------------------
Kayserispor: 1
SİVASSPOR: 2
-------------------------
yigido_furkan 02.10.2006, 12:00 takımız cok istikrarsız ne yapacagı bellı olmuyo inş. yeneriz ama zor bnce
Kayseri:3
kayseri-sivas maçlarının sonucu hiçbir zaman önceden bilinmez bence.herşey olablilrşama önce centilmence bir maç diliyorum..
SEMİH-58 02.10.2006, 12:16 bizim olsunda kaç kaç olursa olsun...
merhaba arkadaşlar,bi kayserispor olarak,inşallah maç centilmence ve dostca geçer.hakeden kazansın diyorum.
her iki tarafında puana ihtiyacı var kayseri daha moralsiz üst üste 2 yenilgi aldılar puan için saldıracaklardır bizimde puana ihtiyacımız var bu maç bol gollü beraberlik olur 2-2
tabi maça damgasını vurcak adam balili iyi oynarsa kazana biliriz
merhaba arkadaşlar,bi kayserispor olarak,inşallah maç centilmence ve dostca geçer.hakeden kazansın diyorum.
geçen sene kayseriye gösterdiğimiz müthiş centilmenlik örneğinin aynısını kayseriden beklemek hakkımız diye düşünüyom
YavuzTheYigido 02.10.2006, 14:25 Artik Sivassporun Nerede ne yapacagini bilmek imkansiz.Yeniliriz dedigimiz maclari alan yeneriz dedigimiz maclari kaybeden tuhaf bir takim olduk..%-0 Kayseri de alabilir, 3-0 Sivas ta alabilir.Keske istikrarli olabilseydik..
gayserili38 02.10.2006, 14:36 dostca, kardesce mucadele olur insallah...
bence macin gollu beraberlikle bitmesi buyuk bir olasilik..
Sivassporum:1
bence bu maç tam beraberlik maçı.kesinlikle berabere bitecek ama 0-0 mı olu 1-1 mi olur yoksa daha değişik mi olur bilmem.
S YAZICI 02.10.2006, 18:50 sivas spor un ne yapacağı belli olmaz bu maçı 2 1 alırsak kimse şaşırmasın
abi bence o mac en kotu beraberlık cunku ne varkı kayserıde bıze puan verse nasıl osla skomusuyuz
bence bu teknik adam basimizda oldugu surece biz galibiteti zor goruruz. kayseri 3-sivas 1. daha fazlasini beklemiyorum
demiryurt58 02.10.2006, 20:32 ARKADAŞLAR KENDİ SAHAMIZDA KAZANAMIYORUZ AMA DEPLASMANDA İYİ OYNUYORUZ BENCE MAÇTAN EN KÖTÜ İHTİMAL BERABERE AYRILIRIZ AMA SİVASSPORUMUZ KAYSERİYİ YENECEKTİR...
Cilginlar_38 02.10.2006, 20:58 dostluk kazanir insallah. sivasspora basarilar.
kayserispor maçı bizim için çokzor ve aynıoranda önemli bir maç.
bu maçın kesin favorisi yoktur herşey olabilir,ama bence beraberlik olur diye düşünüyorum,sivasspor'umuza başarılar.
http://img237.imageshack.us/img237/2792/kayseriir0.jpg
1967 dernek serkan20 03.10.2006, 12:46 Haftaya daha farklı bir Sivasspor izleriz inşallah...Bursadaki gibi Fenerbahçe maçındaki gibi oynarsak Birde Balili gününde olursa Kayseriden enazından 1 puanla döneriz.....Bence Kayseri maçı BALİLİ'nin maçı olacak....
reis bende senin gibi düşünüyorum
bu maç sivassporun ve balilinin maçı olacak
kayseri 1( iglesias)
sivasspor ( balili)
BEnce Sivassporumuz bu maçı ne yapar eder alır.Peczenn tek çıkışı bu.Kendi evimizde alınan 3 malubiyetin acısını çıkarmamız lazım.Kayseride bnce o yakaladığı havayı kaybetti.Gözle görür bi düşüş yaşayacaktır.Yiğidolara yürekten başarılar.
Not:Hadi olum balili bayramınıda yaptın at kayseriye coştur bizi:)
MOS-BY-58 03.10.2006, 23:22 Kayserispor: 4
Sivasspor : 0
ahmetbaba 03.10.2006, 23:29 bence sivas kayseriden bu oyunu oynamazsa puan alır
Deplasman takımı olduk çıktık. Kayseriden puan yada puanlar alacağımızı ümit ediyorum. En kötü beraberlik diyorum.
Kayseri:1
Sivas:1
geçen sene kayseriye gösterdiğimiz müthiş centilmenlik örneğinin aynısını kayseriden beklemek hakkımız diye düşünüyom
Kardeş işte o centilmenliği göremezsin çünkü bunların kendi takımlarına saygı ve sevgisi yokki.Hersene sivasspor için anlamlı sözler konuşuyorlar sahada ağızlarına geleni söylüyorlar ben yaklaşık 8 senedir kayserideyim hiç centilmen olduklarını görmedim ama inşallah yanılırım
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS
Kardeş işte o centilmenliği göremezsin çünkü bunların kendi takımlarına saygı ve sevgisi yokki.Hersene sivasspor için anlamlı sözler konuşuyorlar sahada ağızlarına geleni söylüyorlar ben yaklaşık 8 senedir kayserideyim hiç centilmen olduklarını görmedim ama inşallah yanılırım
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASarkadaşım sana önce şunu hatırlatırım,bunlar dedigin şehir,seninden benimde ekmegini yedigimiz şehir.her maçda olan olagan olaylar bu maçdada olabilir bunlar çok normaldir.gecen sezonda sivasın bize karşı gösterdigi centilmenligin,daha azını gösterecegimize inanmıyorum.bütün sivaslı hemşerilerimize,kayseriden sevgilerimi bildiririm
58hayati 04.10.2006, 12:03 KAYSERİ 1
SİVAS 2 OLACAK İNŞALLAH
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS
Üzülerek kadtılıorum sana koyu58 gardaşım.Daha kendi oyuncularını ıslıklayan taraftardan ne bekleyebilirsiniz ki:confused:
nazimgulturk 04.10.2006, 15:36 BU HAFTA HERKES ŞAŞIRACAK EKSİKLERİMİZDE OYNAYACAK VE İNŞALLAH NET BİR SKORLA DÖNECEĞİZ BALİLİ İKİ GOL ATACAK
KAYSERİ:1
SİVASSPOR:3
****REİS 58****
yahya.6058 04.10.2006, 16:29 sivasspor 3 kayserispor 2
inş diyelim başarılar
TracyMcGrady58 04.10.2006, 18:31 Cok zor bir mac olacak:bir puan alirsak ama unutmuyalim Sivasimiz büyük maclarin takimi (fener, bursa)
PRoFeSSioNaL 04.10.2006, 18:51 sivassporumuza başarılar diliyorum bu maçı kesin
alacağız parola 3 puan
3-1 bizim olsun diyorum
arkadaşım sana önce şunu hatırlatırım,bunlar dedigin şehir,seninden benimde ekmegini yedigimiz şehir.her maçda olan olagan olaylar bu maçdada olabilir bunlar çok normaldir.gecen sezonda sivasın bize karşı gösterdigi centilmenligin,daha azını gösterecegimize inanmıyorum.bütün sivaslı hemşerilerimize,kayseriden sevgilerimi bildiririm
kardeşim geçen sene erciyes maçında gördük sizin centilmenliginizi
Üzülerek kadtılıorum sana koyu58 gardaşım.Daha kendi oyuncularını ıslıklayan taraftardan ne bekleyebilirsiniz ki:confused:
valla ister üzül ister üzülme gerçek ortada
BySivasli 04.10.2006, 20:45 Aslında önceden Sivas Kayseri maçlarında yorum yapılırdı ama bu önümüzde ki maçla ilgili olarak herhangi bir tahminde bulunmak çok zor. Sivasımız Deplasman fatihi inişili çıkışlı oynuyor. Kayseri ise son haftalarda maçlarını yenilgi ile kapatıyor.. Maçın sonucu belli değil ama gönlümüz Sivassporumuz dan yana... 1-0 olsun bizim olsn..
Tüm Yiğidoların Mübarek Ramazan-ı Şerifi Hayırlı Olsun...
Bu maçın, kaliteli ve dostça olacağına inanıyorum.
Takımımız, daha sakin ve dikkatli olursa, Kayseri
deplasmanından puan yada puanlarla döneceğimizi
düşünüyorum...
Bu maç, özellikle, Balili' nin maçı olacak...!
(Tabii ki, en çok sakin ve dikkatli olması gereken de Balili..!)
Kayserispor....: 1
Sivasımız.......: 2
.
.
.
HaYaLL58 05.10.2006, 00:05 beraberlik 2-2 .
sivasli_boy 05.10.2006, 00:12 6-0 kayserisporun diyorum bu mac farkli galibiyettli olacak
ADAMA BAK YA İSTE BİZ BUNUN YUZUNDEN HEP KAYİP EDİYORUZ HEP BASKASİ YAPAR SİVASLİ İZLER ZİHNİYETİ ARKADASLAR İLERLEYİN LUTFEN
SİVASSPOR:2
kayserispor:1
1967_CLUB_ÖZGÜR 05.10.2006, 01:39 Kayserispor- 2
Sivasspor - 1
arkadaşım sana önce şunu hatırlatırım,bunlar dedigin şehir,seninden benimde ekmegini yedigimiz şehir.her maçda olan olagan olaylar bu maçdada olabilir bunlar çok normaldir.gecen sezonda sivasın bize karşı gösterdigi centilmenligin,daha azını gösterecegimize inanmıyorum.bütün sivaslı hemşerilerimize,kayseriden sevgilerimi bildiririm
1-ben kayseriden şikayetçi değilim ama geçensene kayserispor erciyesspor maçında gördüklerim beni bu kanıya yitti
2-en delikanlı arkadaşım kayserili onada sivas halayı çektirdim sivaslı oldu sayılır zaten sivasta yaşıyor
3-geçen sene kayseri sivas maçında kayseri taraftarı bizim bölüme gelmişler kendi kendilerine celallenip kaçtılar ordada bir kayserili kardeşimiz ezildi sonuç bizim üzerimize kaldı
4-bizde bunlara cevap olarak karşılığı sahada coşarak stadınızı inleterek vereceğiz bekleyin yiğidolar geliyor
Sivas_SporLu58 06.10.2006, 11:26 Kayseri'den 3 Puanla Döneceğiz Kart Cezalıları Bitti Ankara MAcındaki Gibi Teknik Hatalar Yaparsak MAc Farklı Biter. İnşallah Tahmin Ettiğim Gibi Olur Skor
S_İ_V_A_S_S_P_O_R 1 Gayseri 0 :)
Seninle Ağladık Seninle Güldük Biz
Sevdamız Uğruna Çok Can Verdik Biz
KIRMIZI Ölüm Olsun BEYAZ Aşkımız
Herkese Nasip Olmaz Bi SİVAS'LIYIZ...
UTKUM_58 07.10.2006, 00:20 bence sivasimiz bu maci kazanacakk bunu herkes gorecekkk biz heryerde gucluyuz cunkii kayseriye tam kadro cikiyoruzzzz tskk en buyuk sivassssssssssss.
mehmet.karasu 10.10.2006, 17:07 Sivassporumuz zor maçların takımı. Göreceksiniz Kayseri'den puan veya puanlar alacağız.
aozdemir 10.10.2006, 17:51 sivas kapalı defanslara karşı oynayamıyor ama kayseri açık futbol oynayacağı için bence sivas yener. hem bu hafta tam kadroyuz.
bana göre sivasspor bu maci alir skorununda Kayseri 0 : Sivas 1 olarak tahmin ediyorum
SivasLady 12.10.2006, 08:32 Kayserisporumuz-Sivasspor Maçı Bilet Fiyatları :
Kale Arkası: 5 ytl
Açık Tribün:10 ytl
Kapalı Tribün:30 ytl
tüm kardeşlerimizi kayserimize bekliyoruz
bu mac kacirilmaz
insallah stad dolar
takimimizi yalniz birakmayalim arkadaslar
ölümüne38 12.10.2006, 08:34 galatasaray fener maçında nasıl doluyorsa bu maçtada dolar stad merak etmeyin anadolu derbisi nede olsa
ölümüne38 12.10.2006, 08:44 inşallah iyi bir maç olur zevkli çekişmeli olur centilmence olacağından şüphem yok başarılar dilerim
tahminim
kayserisporumuz:2
sivasspor :1
UTKUM_58 12.10.2006, 11:43 KAYSERI 1
SIVASSPOR 2...kazanacagizz insallahhh herzaman heryerde en buyuk sivas
yigido_furkan 12.10.2006, 11:45 biz taraftar olarak takımımıza güvenmeliyiz.İnş. onlarda puanla dönecektir
yasin-58 12.10.2006, 13:21 Kayserispor:.................. .........1
Sivasspor:.................... ..2
ceza_tolga_rep 12.10.2006, 13:41 bence sivas yener.
kayseri-2 - sivas-3
TracyMcGrady58 12.10.2006, 13:50 kayserispor 1 -2 SIVASSPOR
Bu maci alacaz baska yolu yok
İKİ ŞEHRİN DOSTLUĞUNA VE KARDEŞLİĞİNE YARAŞAN BU MÜSABAKADA SONUÇ O KADAR ÖNEMLİ DEĞİLDİR,NİHAYETİNDE CENTİLMENCE GEÇECEK BİR MÜSABAKA SONRASI KAZANAN KİM OLURSA OLSUN KARDEŞLİ VE DOSTLUK KAZANACAK,BİZ KAYSERİLİ TARAFTARLARDA SİVASLI KARDEŞLERİMİZLE BERABER KAZANAN KÜLÜBÜ ALKIŞLAYACAĞIZ.SELAMLAR...
PRoFeSSioNaL 12.10.2006, 14:01 bu maçı 3-1 yada 2-1 oda olmazsa 1-0 alırız
güzel bir maç bekliyorum bu maçta alıcağımız puan ve puanlar çok önemli artık lig ısındı herkezin puana ihtiyacı var 1-0 olsun bizim olsun
58hayati 12.10.2006, 15:23 kayseri 1
sivas 1 olur gönlüm yigidodanyana inşallah kazanırız
benMısır 12.10.2006, 15:27 BU MAÇIN SKORUNU YAPIYORUZ DİĞER YAZIM SİLİNMİŞ BİRAZ DUYARLI OLALIM ARKADAŞLAR.
BENİM SKORUM BU MAÇIN FARKLI BİTECEĞİ YÖNÜNDE.
benMısır 12.10.2006, 16:10 yukarda skor yazmayı unutmuşum
kayseri:4
sivasspor:6
volkan38 12.10.2006, 16:13 merhaba yiğidolar!!!
umarım iyi oynayan kazanır BAŞARILAR.......
yigido Atilla 12.10.2006, 16:40 Benim yaptigimig hesaplarima göre sivasspor bu mactan ya beraberlik yada galibiyetle dönecektir ben inaniyorum puan cikartacagimiza insallah futbolcularda inanir
UTKUM_58 13.10.2006, 00:49 degerli sivasli kardeslerimm bir dilegim var diyerek baslamak istedimm,dilegin nedir diye sorucak olursanizz,,ALLAHIMDAN insallah bu hafta kayseriden gururla
gelmemizi nasip etmesidir..okadar duygulandimkii..kendini bilmezz bir kisininn
size yine medenice 5 atip gonderecegiz demesikii bunuu kelimelerle anlatamam
yanliz sikorlami hayir,insanligimizla,kardeslig imizleee birlik beraberligimizleeee
boyle dusunen tum sahsiyetlerii utandirmaktirr..
kolay degildir bizee medeniyett dersi vermekk,,medeniyetin sadece kravat takmak oldugunu sananlara ilk biz ogretmistikk,,medeniyetinn davranislarla,
ortama ayak uydurmakla,oturup kakmaklaa,herseyleeee biz ogretmistikk
simdi bize ogretiyorlarr,,bir soz vardir yaa ustandan aldigini ustana satmaaa,,
bizzz her ne olursa olsunn yigidolarizz namimiz bile medeniyet sandiklarii,herseyden daha medenidirr..herkese sonsuz saygilarimi sunarr..hayirli geceler dilerimm..yarabbimmm insallahhhhhhh kazanirizzzzzzzzzzz insallahhhhhhh
İKİ ŞEHRİN DOSTLUĞUNA VE KARDEŞLİĞİNE YARAŞAN BU MÜSABAKADA SONUÇ O KADAR ÖNEMLİ DEĞİLDİR,NİHAYETİNDE CENTİLMENCE GEÇECEK BİR MÜSABAKA SONRASI KAZANAN KİM OLURSA OLSUN KARDEŞLİ VE DOSTLUK KAZANACAK,BİZ KAYSERİLİ TARAFTARLARDA SİVASLI KARDEŞLERİMİZLE BERABER KAZANAN KÜLÜBÜ ALKIŞLAYACAĞIZ.SELAMLAR...
TÜM SİVASLI KARDEŞLERİMİZİ PAZAR GÜNKİ MÜSABAKADA KAYSERİDE AĞIRLAMAK İSTİYORUZ KAYSERİ TARAFTAR DERNEKLERİ......
ali_zafer 13.10.2006, 09:07 bir kayserisporlu olarak sivasspora başarılar dilerim dostluk kazansın
skor tahmini yapmak istemiyorum :)
degerli sivasli kardeslerimm bir dilegim var diyerek baslamak istedimm,dilegin nedir diye sorucak olursanizz,,ALLAHIMDAN insallah bu hafta kayseriden gururla
gelmemizi nasip etmesidir..okadar duygulandimkii..kendini bilmezz bir kisininn
size yine medenice 5 atip gonderecegiz demesikii bunuu kelimelerle anlatamam
yanliz sikorlami hayir,insanligimizla,kardeslig imizleee birlik beraberligimizleeee
boyle dusunen tum sahsiyetlerii utandirmaktirr..
kolay degildir bizee medeniyett dersi vermekk,,medeniyetin sadece kravat takmak oldugunu sananlara ilk biz ogretmistikk,,medeniyetinn davranislarla,
ortama ayak uydurmakla,oturup kakmaklaa,herseyleeee biz ogretmistikk
simdi bize ogretiyorlarr,,bir soz vardir yaa ustandan aldigini ustana satmaaa,,
bizzz her ne olursa olsunn yigidolarizz namimiz bile medeniyet sandiklarii,herseyden daha medenidirr..herkese sonsuz saygilarimi sunarr..hayirli geceler dilerimm..yarabbimmm insallahhhhhhh kazanirizzzzzzzzzzz insallahhhhhhh
KARDEŞ AĞZINA SAĞLIK
gardaş sen merak etme bu takıma senin gibi böyle yürekten bağlı taraftar olduktan sonra bu takımı kimse yıkamaz ALLAH inşallah yüzümüzü kara çıkarmasın maça gidip sesim kısılana kadar bağıracaktım şimdi eğer sen maça gelemezsen senin içinde ayrı bişekilde bağıracağım gardaş
bekle kayserispor 1967DERNEK ÇILGINLAR58 YENİÇERİLER hepimiz tek yürek kayseriye geliyorlar
BAYRAĞIMIZDAN ALDIK RENKLERİMİZİ
KIRMIZIYLA BEYAZINI ÇOK SEVİYORUZ
EVELALLAH HEPİMİZE YİĞİDO DERLER
SİVAS ELLERİNDEN ÇIKTIK BİZ GELİYORUZ
SEVGİLİ SİVASLI KARDEŞLERİMİZ 5 ATIP GÖNDERECEĞİZ DİYEN ARKADAŞ KESİNLİKLE KASTINI AŞAN BİR YAZI YAZMIŞ,ARKADAŞIN ADINA SİZLERDEN ÖZÜR DİLERİZ.ELBETTE BU MÜSABAKADADA HER MÜSABAKA GİBİ HAKEDEN KAZANACAK BİZDE KAZANANI ALKIŞLAYACAĞIZ.KAYSERİLİ TARAFTARLAR OLARAK İKİ TAKIM TARAFTARLARI ARASINDA ESEN ŞU GÜZEL HAVANIN BİR KENDİNİ BİLMEZ TARAFINDAN BOZULMASINI İSTEMİYOR,BU YAZIYI YAZAN ARKADAŞ ADINA SİZDEN TEKRAR ÖZÜR DİLİYORUZ......
kayseri maclarımız.
25/08/2002 sivasspor 3 erciyes 1
02/02/2003 erciyes 3 sivasspor 1
12/10/2003 kayserispor 0 sivasspor 0
14/12/2003 sivasspor 2 erciyesspor 1
13/03/2004 sivasspor 1 kayserispor 3
15/05/2004 erciyes 6 sivasspor 4
05/09/2004 erciyesspor 1 sivasspor 2
06/02/2005 sivasspor 3 erciyes 1
25/09/2005 erciyesspor 0 sivasspor 0
04/12/2005 kayserispor 2 sivasspor 2
05/03/2006 sivasspor 3 erciyes 0
30/04/2006 sivasspor 0 kayserispor 5
4 yıldır kayseri ile oynadımız maclarda 12 macta 5 galibiyet 4 yenilgi 3 beraberlik almışız. rakip kaleleri 21 kez havalandırırken yiğidolar 23 gol de kalemzide görmüşüz.
Her iki takımımızın taraftarlarından da, güzel temennileri,
olumlu ve ılımlı mesajları memnuniyetle ve iftiharla
okuyorum...
Bu maçta, skordan daha ziyade,
sporun ön plana çıkacağına ve sporun gerçek ruhunun
ortaya çıkmasıyla, fair play, dostluk ve kardeşliğin
o güne ve sonraki günlere damgasını vuracağına
inanıyorum...!
.
.
.
PRoFeSSioNaL 13.10.2006, 14:00 sivasspor ve kayserispora başarılar diliyorum
bu maç bizim olacak 3-1
Sonuç ne olursa olsun bu maçta kazanan dostluk olacak bizler Kayserispor'un Avrupa'da elde ettiği başarılarla sevindik,gururlandık... Bizden önceki nesillerin yaptığı yanlışlara bir çizgi çektik ve de gelecek için güzel adımlar attık inşaallah bu güzellikler devam edecek... ÜÇ KULÜP TEK ŞEHİR... Bütün Türkiye iyi günde de kötü günde de dostluğu görecek...
volkan38 13.10.2006, 15:22 inşallah:D
zor be kardeş ya
başarılar sivasa
spidey58 13.10.2006, 15:33 Bence bu maçı kontratak futbolumuzla ve biraz da balilinin becerisiyle kazanabiliriz.
atabey07 13.10.2006, 15:37 bu sivası sivas kazanırsa artık bu ligde şampiyonda olur heralde. kendi evinde ankaraya yeniliyor o kadar seyircimiz önünde. onları kahrediyor. birde seyirciyi suçlamıyorlar mı buna inanamıyor. insanın zevk aldığımı kaldı ki........
Sonuç ne olursa olsun bu maçta kazanan dostluk olacak bizler Kayserispor'un Avrupa'da elde ettiği başarılarla sevindik,gururlandık... Bizden önceki nesillerin yaptığı yanlışlara bir çizgi çektik ve de gelecek için güzel adımlar attık inşaallah bu güzellikler devam edecek... ÜÇ KULÜP TEK ŞEHİR... Bütün Türkiye iyi günde de kötü günde de dostluğu görecek...
SENİ AYAKTA ALKIŞLIYORUM KARDEŞİM,PAZAR GÜNÜ TÜM TÜRKİYEYE ÖRNEK OLACAĞIZ KİMSENİM ŞÜPHESİ OLMASIN
eray_eray 13.10.2006, 16:19 sivasspor:1
kayserispor:0
ulaaaaaaaaa bu mac bizim
jakobieen 15.10.2006, 11:57 haydi sivas haydi sivas haydiiiiiiii,
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiii,
maç 3-1 bizim
ceza_tolga_rep 15.10.2006, 12:03 ARKADAŞLAR KAYSERİ MAÇINDAN 3 PUANLA AYRILMAK ZORUNDAYIZ.ÇÜNKÜ FİKSTÜRE BAKIN ÇOK ZOR MAÇLAR BİZİ BEKLİYOR.BAKMAYIN KARDEŞLİK MESAJLARINA.KAYSERİDE BİR GOL ATALIM BAK NOLUYOR,HELE Bİ KAZANALIM,BAK NOLUYOR,KIRILMADIK CAM KALIYOR MU?LÜTFEN BIRAKIN BU SAÇMALIKLARI,ORDAN 3 PUANLA AYRILACAZ BU KESİN ÇÜNKÜ BUNDAN SONRAKİ MAÇLAR TEHLİKELİ..................... ........
SEVGİLERLE..............
HAYIRLI RAMAZANLAR.................
TOLGA KURUŞ......................... .............................. ...............
Arif Coşkun 15.10.2006, 12:26 Bu maçı almaktan başka birşey düşünmemeliyiz,aksi durumda çok geri düşmüş olacağız,galibiyet ise ancak bizi kendimize getirir.İnşaallah bu maçı alacağız.Başarılar.
enbabasivaslı 15.10.2006, 12:36 1_3 bizim maç balili hAt-trick yapacak o kadar!!!
ErdalGüler 15.10.2006, 12:45 http://img237.imageshack.us/img237/2792/kayseriir0.jpg
Kayserispor:2
Sivasspor:3
Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum...
juventus1994 15.10.2006, 13:42 Öncelikle Dostluk Kazansın Diyorum Ama Üzülerek Söylüyorummm Sivasspor 2-2 Kayserispor
Goller:Balili,Hakkı (Sivasspor),Gökhan(2) (Kayserispor)
jakobieen 15.10.2006, 14:19 yaw süper oynuyoz valla, bir balili klasği ve kayseri 10 kişi kalmış..
jakobieen 15.10.2006, 14:20 arkasından top direkten döndü...
PRoFeSSioNaL 15.10.2006, 14:32 gooooool gooooooooool oldu arkadaşlar 1-0 öndeyiz bumaç bizim 3-1 olacak
volkan38 15.10.2006, 14:40 maalesf arkadaşlar 3 1 biz alacaz
10 kişi de olsak yeneceez:D:D
buarada sivasa tebrikler gol için
HAYDİ SİVAS HAYDİ SİVAS HAYDİİİİİİ
volkan38 15.10.2006, 14:52 yalnız yiğidolar bu sizin Balili niye bu kadar agrasif
canımızı sıktı haaa
|